Kebe Poland Sp. z o.o.

Adres: Wały Dwernickiego 125/141, 42-202 Częstochowa

NIP: 9492192061 KRS: 0000431451

Kebe Poland Sp. z o.o.
3 59 77 5 1

Opinie o Kebe Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Sz3
 Opinia

Z tego co wiem to problem w firmie to kiero. Osobiście tam nie pracuje i nie mam zamiaru ale wiem ze to prawda. Kasa 2000 z haczykiem na start. Dla młodych po szkole może ok. A kiero nie wiem czy życiowo taki dupek czy baba go w rogi wali.

Pomocna?
Tak3Nie1
Ja
 Opinia

Ok

Pomocna?
TakNie
Waldek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zakład totalna porażka (usunięte przez administratora) nie ma możliwości pracować w normalnych warunkach. (usunięte przez administratora) Nie polecam

Pomocna?
TakNie5
On
 Opinia

Ok

Pomocna?
TakNie
Tapicer
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Prosze o info jak wygląda praca tapicera? Pracuje sie samemu czy jest jakaś linia produkcyjna? Jak z wyposażeniem? No i jaka stawka godzinowa? Mam doświadczenie i chce aplikować i chciałbym wiedzieć coś więcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tapicer 01.04.2019 19:24

Daruj sobie. Kierownik produkcji dramat.

Pomocna?
Tak1Nie2
Prawda tylko prawda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przykład. Pracuje 2 lata. Przychodzi nowy pracownik ucze go pracy i on zarabia więcej odemnie. To jest sprawiedliwe? Łatwo wymagać trudniej być sprawiedliwym. Mniejsza o pare złoty ale jak to wygląda.

Pomocna?
Tak14Nie
Cosmo
 Opinia
@Prawda tylko prawda 05.03.2019 15:47

Muszę się z Tobą zgodzić. Niestety tak się dzieje. Na razie o podwyżkach można zapomnieć. Cierpliwość w końcu się skończy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaintersowany
 Opinia
@Cosmo 10.03.2019 12:54

A na ile może liczyć nowy a ile Ty zarabiasz?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda tylko prawda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zaintersowany 16.03.2019 13:50

Ja już odszedłem z firmy jakiś czas temu. Może inni skorzystają z mojej opini.

Pomocna?
TakNie1
Zainteresowany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Prawda tylko prawda 25.03.2019 14:59

Byłem o prace i maja tam system wynagradzania ze im dlużej pracujesz tym wiecej zarabiasz, to chyba sie cos musialo zmienic

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leon
 Opinia

Może ktoś wie czy firma rekrutuje aktualnie? Dużo dobrego słyszałem.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cosmo
 Opinia
@Leon 22.01.2019 13:25

A co dobrego?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia

No i jak po tych zmianach o których piszecie?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izabela
 Opinia

@Nick masz rację, bez konkretów cokolwiek ciężko wyciągnąć o firmie kebe poland z takiej opinii. Nie wiemy co o niej sądzić i nie jest w ogóle wiarygodna. Dlatego @Marek proszę abyś uzasadnił swoją opinię o tej firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izabela
 Opinia

@Nick i czy ze zmianą kierownika produkcji zauważyłeś jakieś zmiany w firmie kebe poland? Czy są to zmiany na plus czy na minus? Co ogólnie uważasz o pracy w tym miejscu? Możesz polecić?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Izabela 10.08.2018 14:46

Raczej na minus....

Pomocna?
Tak15Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Marek 18.08.2018 20:25

A co wg Ciebie jest minusem... Bo tak bez konkretów to słabo trochę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzesiek
 Opinia

O jakich zmianach w firmie piszecie? Czy to zmiany w dobrym kierunku? Mam zamiar aplikować i pytam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Grzesiek 05.08.2018 11:42

Zmienił się kierownik produkcji. Prezes.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zalatany
 Opinia

Postanowiłem otworzyć nowy wątek, co by nie ciągnąć tematu po starym zalatanym Piotrusiu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotruś
 Opinia
@Zalatany 02.08.2018 12:06

Wolałbym aby inni pisali czy się coś zmieniło i co

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Mobbing, mobbing, mobbing zatrudniają i zwalniają. Wszędzie widać strach w oczach.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick2
 Opinia
@Nick 28.06.2018 14:06

Trochę zaszło zmian w kebe. Ciekawe co z tego bedzie

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zalatany Piotruś ale ten nowy
 Opinia
@Nick 28.06.2018 14:06

Taka tu cisza ostatnio , chciałbym zobaczyć jakieś opinie po zmianach.Ludzie którzy pracują w firmie dokładnie wiedzą kto to pisze, więc też wiedzą iż śmiało mogą wypowiadać się nie ukrywając,więc opisy typu powyższy bez podanych przykładów to jest typowe oczernianie.Ja jak to Piotruś czy tu czy w pracy odpowiem na każdy merytoryczny wpis lub pytanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@zalatany Piotruś ale ten nowy 02.08.2018 11:47

No I co się zmieniło?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w kebe poland sp. z o.o? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marek
 Opinia
@Administrator 11.06.2018 09:30

jest swietna

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
S
 Opinia
@Administrator 11.06.2018 09:30

Fst

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprawdź
 Opinia
@Administrator 11.06.2018 09:30

Atmosfera fatalna brak szacunku dla pracowników

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bobel
 Opinia

Praca nie najgorsza wypłata w terminie z trzy miesiące premię w wysokości 500 zł za obecność w pracy umowa o pracę wymagania duże to fakt jeden wielki minus to że nie ma czym pracować brakuje bardzo narzędzi i duże normy ale zrobione przez ludzi bo jeden goni drugiego prezes nie najgorszy ale nie ma pojęcia chodnik której części pracy tylko ma być i już ciężko mu coś przetłumaczyć po prostu bananowy chłopiec

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bartek
 Opinia

czy magazyn kebe mieści sie na dekabrystów ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Berzo
 Opinia

Zakład żenada... Zarobki przeciętne jak chcesz coś więcej to do widzenia lub powiedzą że już Ukraińcy czekają ha zwalniają z dnia na dzień pracowników długo letnich i nowych ,kierownik załatany Piotruś pan hahah odradzammmm jeśli ktoś szuka stałej pracy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Berzo 30.03.2018 10:11

Cos tu nie tak z ta twoja opinia.... Przy takim rynku pracy gdzie juz nikomu nie chce sie pracowac, nikt nie wyrzuca dobrych pracowników.... Wiec chyba cos bylo nie tak z ta twoja "praca"

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Berzo
 Opinia
@Marek 30.03.2018 16:56

Z praca ok. Tak bynajmniej twierdzili przy papierku, kontrakt nie pykną im co dowiedzialem sie w kulułarach i nagle 8 osob zwalniaja hmmmm to po co zatrudniaja.wiec dalej odradzam a takie firmy znam... stala ekipa a reszta tylko na doczepke i do widzenia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Berzo
 Opinia
@Marek 30.03.2018 16:56

Nie chodzi ze sie nie chce pracowac tylko o mentalnosc lokalnych pracodawcow ktorzy wymagaja duzo za niewiele

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Berzo 31.03.2018 13:41

to zostań pracodawcą :) zobaczymy jak wtedy będziesz oceniał prace i pracownika :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jacko
 Opinia

witam chciałbym zapytać jak wygląda płaca na krojowni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pedro
 Opinia
@jacko 20.03.2018 17:49

Kroisz głównie skóry naturalne, tak więc trzeba się liczyć z środkami chemicznymi którymi są nasączone. Dodatkowo pracujesz na tej samej hali gdzie odbywa się montaż, a tam dochodzą opary z używanych tam sprejów, dym z wypalania dziur, opary z produkcji pianki. Wszystko szkodliwe i rakotwórcze. Wentylacja praktycznie nie istnieje. Pracujesz przy świetlówkach, od których bolą oczy. Jak masz astmę, alergię czy coś w tym stylu to się dobrze zastanów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Pedro 22.03.2018 11:10

Co ty za bzdury piszesz???

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co od czasu dodania ostatniej opinii uległo zmianie w kebe poland sp. z o.o?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiki
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Myślę, że jeśli komuś nie odpowiada praca to lepiej ją zmienić!

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franio
 Opinia

Ciekawe jest to ze mimo że w Kebe pracuje chyba ze 100 osób a większość to stała ekipa nikt nie pisze tu negatywnie. Tylko ci co pewnie byli przez krótką chwilę i odpadli z wiadomych względów. Czyli wychodzi na to ze wiekszosc tu komentujących to ci ze statusem nierobocia. Ja uważam że jest spoko. Ludzie fajni i klimat fajny. Jak robisz co masz zrobić tez nie można narzekać na kasę. Pozdro

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TRUMAN
 Opinia
@Franio 28.02.2017 10:11

Pracowałem w kilku takich firmach i stali pracownicy, którzy pracują za tak gówniane pieniądze to osoby, której najzwyczajniej w świecie boją się szukać innej pracy Osobiście jak bym usłyszał 2tys na rękę to bym się gościa zapytał czy z ujem na głowy się nie zamienił.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
510
 Opinia

Na początek w tapicerni dają 1900 na rękę. Praca po 8-10 godzin w systemie dwu zmianowym. Zatrudniają głównie młode osoby z małymi wymaganiami finansowymi, które można łatwo zastraszyć. Duża rotacja pracowników z uwagi na niskie zarobki i wysokie wymagania manualne i fizyczne. Niewykorzystany potencjał firmy ze względu na ogólny bałagan, brak narzędzi i nieumiejętne planowanie produkcją. Przy dużej presji na wykonanie dziennej produkcji, chodzi się po hali szukając narzędzi i komponentów, nikt nic nie wie. Ogólnie, firma w powijakach.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lysy
 Opinia
@510 11.11.2017 10:35

Ale juz nie dodales ze nadgodziny placa i nie trzeba miec doswiadczenia bo naucza cie wszystkiego? Jakos ja nie mam problemu produkcje zaplanowana zrobic i to powyzej oczekiwan za co tez mam dodatkowy bonus i kase za obecnosci w pracy? Tylko nieroby maja taki problem jak ty co wyzej opisales. Najlepiej to by bylo zrobic produkcje za ciebie... A od kiedy to wymagania manualne sa negatywna rzecza dla firmy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jon 94
 Opinia
@Lysy 13.01.2018 08:36

Nadgodziny są dla pracowników z doświadczeniem którzy robią normę . Kasa za obecność w pracy? To nazywa się wyplata. 1900 netto i tak dostaniesz za przepracowany miesiąc

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jon 94
 Opinia
@Lysy 13.01.2018 08:36

A z tym stwierdzeniem że nauczą cie wszystkiego to nie do konca tak jest . Musisz sam się nauczyć wszystkiego bo nikt cię nie będzie uczyć bo każdy ma do wyrobienia normę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lysy
 Opinia
@jon 94 14.01.2018 21:05

patrzac na to w taki sposob - nic nie umiesz, nie jestes produktywny a jeszcze dostajesz kase - to zle? smiech na sali chlopaku. tapicer jak ma doswiadczenie to nie dostaje 1900 na reke....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ł.K
 Opinia

jestem nowy w firmie. ANONIM HEKTOR donosiciel , widocznie jest niedorozwinięty.To jest POLSKA nie wyspy.Atmosfera duży PLUS. Nie wiesz czegoś zapytasz i ktoś ci zawsze pomoże.Robisz swoje i nie musisz być odrazu alfa i omega.pozdrawiam całą załoge .Ł.K

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hektor
 Opinia
@Ł.K 30.12.2017 08:51

Łukasz.K- kadra zarządzającą nie jest bezstronna w opiniach na temat zakładu. A zapomniałem napisać że tzw pakinglisty są w języku duńskim na podstawie tych list wykonujesz zamówienia , radze nauczyć się języka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ŁUKASZ KKKKKKKKKKKKKK
 Opinia
@hektor 07.01.2018 20:00

STRASZYSZ MNIE HEKTORKU?ja robie wszystko co domnie należy i staram sie żeby innym pracowało sie lepiej.a gadki że duński język i że nowi są dyskyminowani to frajerska gadka.chcesz to spytasz chcesz to sie nauczysz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hektor
 Opinia
@ŁUKASZ KKKKKKKKKKKKKK 08.01.2018 19:05

Łukasz wyluzuj - ja myślałem że opinie pracowników na twój temat są wyolbrzymione. Chyba jednak nie . To jak chamsko odnosisz się na forum do ludzi świadczy o twojej kulturze lub jej braku, nie trudno się domyślać jak traktujesz podwładnych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MNIEJ NIŻ ZERO
 Opinia
@hektor 09.01.2018 17:38

dobra bejbi.anonimowo można wszystko.a ty z imieniem i nazwiskiem sie kitrasz.to nie podwórko,wiem,a moi podwładni?niemamam ich!!!.liczy sie szczerość i zrozumienie HEKTORKU.to co pisałeś o centominutach to prawda.to co pisałeś o tym że wszstkiego trzeba szukać prawda.masz język w mordzie to wszystko znajdziesz.zależy mi na tej robocie,nawet nie wiesz jak,nierozumiem jak można być takim szpiegiem i wystawiać opinie anonimowo.przemawia przez ciebie .............każdy ma prawo do swojej opini a jak nie odpowiadała ci praca bo masz inne wymagania to skąd ty jesteś?.chyba pomyliłeś inicły.SZEFOSTFO TO CZYTA.ŻYCZE ci ŻEBYŚ WKOŃCU ZNALAZŁ TĄ WYMAŻONĄ PRACE I MOŻE SKOŃCZYSZ PSUĆ TO CO DOBRE.BUZIACZKI ANONIMOWY SZPIEGU.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hektor
 Opinia
@MNIEJ NIŻ ZERO 11.01.2018 18:20

Co się tak denerwujesz, wyluzuj . Nie bierz do siebie chłopie. To jest forum opinia o zakładzie pracy. Powiedz gdzie napisałem nieprawdę na temat kebe? To jest prawda i nie ma co się wkurzać. A szefostwo niech sobie czyta i co z tego . Nie pisze nic o współpracownikach bo są to fajni i pomocni kolesie . Przy tak dużej ilości foteli jakie tam są to naprawdę długo będziesz się chodziło pytał. Ja życzę tobie powodzenia w tej pracy niech ci wyjdzie. A jeszcze zapomniałem życzliwie donieść że nowi pracownicy pracują po 8 godzin na nadgodziny i robocze soboty mogą liczyć tylko pracownicy którzy wyrabiają normę. A nadgodziny wyglądają tak że jak jest dużo zamówień to nawet po 12 godzin i oczywiście sobota prawdą jest że płatne wtedy jest ekstra.buźka ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
t43v
 Opinia
@hektor 12.01.2018 17:32

dobże że bardziej sie nie rozwinołem.napisałeś prawde że trudno wyrobić norme itd..jestem prosty człowiek bez szkoły i nieraz zapominam o tym że czasami trzeba swoje zdanie zostawić dla siebie tym bardziej że napisałeś prawde.trudno mi zrozumieć że tak mądra osoba jak Ty nieporadziła sobie z tym wszystkim.dziękuje za dobre słowo i też mam nadzieje na Twój sukces.SALUT

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jon94
 Opinia
@Ł.K 30.12.2017 08:51

Hektor pisze prawdę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
420
 Opinia

Przed zejściem na śniadanie należy wpisać na tablice swoje osiągnięcia , na koniec dnia należy wypisać kartkę ze swoimi osiągnięciami , nie można sie odbić kartą na zakładzie ani minuty wcześniej ani minuty później , zarobki dla tapicera utrzymują sie w granicy 2200 zł na ręke pod warunkiem , że sie starasz ... I tu pojawia sie problem ponieważ presja jaką wywołuje na pracowniku dokladnie określony czas na wykonanie każdego fotela w tej firmie . Jeżeli praca przy fotelu zajmie więcej czasu niż jest zaplanowane należy to uwzględnić na kartce , którą trzeba na koniec dnia wypisać . Tu pojawia sie kolejny problem czyli nerwy pracownika ponieważ zdaje sobie sprawe z tego , że przez opóźnienie jest stratny tak zwaną "premie" . Nie ułatwia pracy brak potrzebnych narzędzi do wykonania pracy . Nikt sie tam tobą nie zainteresuje czy masz wszystko czego potrzebujesz tylko samemu trzeba przejmować inicjatywę . W firmie znajduje sie na każdym dziale odpowiedni kierownik ale nie wiem czemu oni tam służą , ja nie widziałem żeby firma miała z nich jakieś korzyści . I na koniec informacja dla zainteresowanych podjęciem pracy :D polecam nauczyć sie języka Duńskiego ponieważ mimo że firma jest w Polsce listy wysyłkowe czy też "packinglist" który otrzymacie codziennie rano niezbędne do waszej pracy są po Duńsku :) Jeżeli jesteś tapicerem który chciałby dobrze zarobić szukaj dalej ...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@420 31.10.2017 23:26

to zle ze daja szanse mlodszym i bez doswiadczenie zeby potem ich uczyc??? w polskiej naturze jest zeby zawsze krytykowac. ale samemu nic nie robic.... pozdro

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
420
 Opinia

Polecam firme presmebel w częstochowie duuuuuuużo lepsze zarobiki niż w kebe

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@420 13.11.2017 21:21

tu to przesadziles :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hektor
 Opinia

Ogólnie bardzo duży bałagan narzędzia trzeba szukać po innych stanowiskach komponenty także. Nikt nie interesuje się nowymi pracownikami muszą sami sobie dać radę i wszystkiego się uczyć. Ale najciekawsze na koniec centominuty nowa jednostka czasu. Na każdy fotel jest określona ilość centominut nawet doświadczeni pracownicy mają problem z wyrobieniem normy tzn okolo 750 centominut na 8 godzin pracy. 100 centominut=60 minut. Osobiście odradzam tam pracy ale to jest wasz wybór.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia

Wymagania są ale w sumie ok.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opiniotwórczy Archi
 Opinia

Firma kiepska na początek ok 1700 netto po 3 miesiącach max 1900. Warunki i jakość, szału nie robi. Wygląd firmy PRL, niezadbana. Kadra kierownicza niesłowna. Jedyny plus umowa o pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pająk
 Opinia

Właśnie tak patrze bo ogłoszenie znalazłem. Ale widzę że jak Aristar 5 szefow 15 roboli...mam nadzieję że tam mobingu nie ma,bo jestem strasznie uczulony na niego. A zarobki na rękę jakie?z 2.5 jest? Czy standard 2400brutto?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Pająk 08.11.2016 10:00

Fachowiec... :) Jak taki mądrala jesteś to otwieraj biznes i sobie rządź. Bo z takim podejściem to w tej firmie pracy nie znajdziesz z tego co mi się zdaje.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
alien
 Opinia

A gdyby tak wiedzieć i móc powiedzieć... Bez kogo byłoby lepiej w tym Kebe? To proszę ja Ciebie - powiedz! Bo nie wiem... Czy się zatrudnić, czy nie powinienem? Podobno hardcore... I niby nie warto, bo boją się brać odpowiedzialność, za swe wybory - jak do tej pory - Ci co powinni powiedzieć choć 'sory'... Kłamliwe kurwy i tępe kutasy... Boże, litości!!! Co to za czasy? By Polak - za chlebem, a nie bananem się stawał z czasem jebanym pawianem... Byleby tylko nie drugim śledziem, bo już o jednym takim słyszałem, że nic nie mówi i milczy, jak kamień... Niezapomniane wrażenia z rozmowy, plus gwarantowane zawroty głowy, oraz wkurwienia, lecz to bez znaczenia, jak jesteś gotowy do zniewolenia... Na nic Ci będą jakieś ostrzeżenia, patrioto ssący duńskiego korzenia... (Prawda boli nawet wbrew woli.)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Kebe Poland Sp. z o.o. - Częstochowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej