Delta City

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 895 ocen.

Opinie o Delta City

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta City

Bezrobotny

Witam. Przyznam iż jak czytam niektórych wypowiedzi, którzy obarczają winą pracowników lub podwykonawców to krew mnie zalewa. LUDZIE czy w dobrym kierunku kierujecie swoje oskarżenia? Ja również straciłem pracę w Delcie ale ludzi nie obrażam. Powinniśmy moim zdaniem domagać się wyjaśnień od zarządu, który jak sami wiecie w sposób poniżej krytyki obwieścił fakt upadłości firmy. Podczas spotkań nie wierzę żeby zarządu nie było w biurze, tylko gdzieś się schowali, żeby nie musieli odpowiadać na pytania, bo co powiedzą, że wina jest po stronie pracowników i podwykonawców? A sami kasę zapewne wzięli za styczeń i zapewne wezmą za luty. Na wypłaty nie ma a pobrania są zwracane !!!!! Proszę nie krytykujcie się na wzajem tylko trzeba zarząd wziąć do roboty

Jarek
@Konrad 23.02.2018 14:28

Niech przewoźnicy walczą o swoje bo spółka spłaca pobrania mam nadzieję, że nie pieniędzmi przewoźników.

Pinki
@Konrad 23.02.2018 14:28

Jakiego banku to było celowe działanie powinno się to zgłosić do CBA to było celowe działanie pranie pieniędzy i mówienie że firma idzie do przodu no to skoro tak się rozwijała to za co zakupiono Vive a miesiąc później plajta Delty

INTERWENCJA

Miłego oglądania: http://www.interwencja.polsatnews.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1619887 Nic specjalnego, wszystkie informacje wiadome już były z tego forum.

Ewa Kołodziejczyk
@him 22.02.2018 22:42

Ludzie to szukają tylko pożywki. Zamiast solidaryzować się innymi w takiej samej sytuacji to zazdrość przez nich przemawia i piszą głupoty nie znając sytuacji i nie słuchając ze zrozumieniem materiału. Samochody były wstawiane na prośbę Delty bo nikt nie chciał być przewoźnikiem w tej firmie a pracę trzeba było wykonać, żeby sytuacja nie nastąpiła wcześniej. Mnie również nie jest szkoda innych pracowników i współpracowników którzy stracili pracę i przyczyniali się do upadku firmy kradnąc pobrania. Nic złego nie ma w tym, że było wstawione 11 samochodów i 11 kurierów miało pracę. Głupi ludzie jesteście i tyle. Bez odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem.A stawki były różne na auta, które robiły nawet po 300 km dziennie. 350 zł to stawka za samochody paletowe. Po co się wypowiadacie jak gów...no wiecie? Gardzę Wami. Czytając e-maile służbowe, które pisaliście już było wiadomo z kim ma się do czynienia. Poza tym, Wy chyba też nie jesteście tacy mądrzy skoro otarliście się o tą firmę. Nic nikomu do tego kto mnie do Delty przysłał i co robiłam.

były pracownik
@Ewa Kołodziejczyk 23.02.2018 18:09

słuchaj no kolezanko . myslałas ze zrobisz kariere w Delcie ?? To było skazane na niepowodzenie od poczatku. Chciwosc tylko chciwosc przez was przemawiala , 300 km dzienne ????? smiech na sali a co powiesz na 412 km tylko po to zeby rozwiezc 9 paczek ??? jak ta firma mogla funcjonowac . Co Ty wiesz o doplatach dla przedstawicieli ??? co Ty wiesz o terenach obslugi w kraju o problemach kadrowych i problemach z tym zwiazanych??? wlasnie Ty gów.... wiesz . znasz tylko zagadnienia swojej dzialalnosci. Lepiej sie nie wypowiadaj bo bylas w Delcie rok czy nawet nie caly rok i rżniesz wielką mądralę . Osmieszasz sie . " Na prosbe Delty bo nikt nie chcial byc przewoznikiem w tej firmie" Nikt nie chcial a Wy weszliscie ??? co wami kierowalo ? Troska o klientów ? nie . zachlannosc . Cyferki wam sie zapalały w oczach tak jak kiedyś Błaszczykowi. Uwielbialem na to parzec jak dostal info od jakiegos handlowca o duzej firmie i juz liczył zyski . No przeciez Delta szukala frajerów przewoznikow w Warszawie . Mam nadzieje ze znasz sprawe i wiesz dlaczego Leasingi zabraly samochody . Dlatego Wy jezdiliscie . Ale ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo to bylo im to na reke. Brak aut to brak majatku ktory mogłby sprzedac syndyk w razie upadku firmy. I tak sie stalo . Nawet mimo najszczerszych checi to nie zaspokoi waszych roszczen bo co sprzeda ? komputer Krzyska pokryty 1 cm warstwa kurzu albo wózek paleciak ktory pamieta poprzednie stulecie??? Takze kolezanko nie pier....... l głupot ze nie znam sytuacji bo znam ja od podszewki. Piszesz o zaborze pobran ? na to trzeba miec dowody a poza tym w takim razie co ty tam robilas? Przeciez rozliczalas kurierów . Twoim obowiazkiem było pilnowanie tego . Skoro o tym wiedzialas to dlaczego nie poinformowalas zarządu. Głupia to jestes Ty a ja zakonczyłem dzialanosc z firma jeszcze przed jej upadkiem. wiedzialem kiedy odejsc . Rozstalismy sie w przyjazni.

Xxx

Takich powinni Kastrowac i zamykać w gulagach

Sekator

Panie Prezesie Pan się nie boi przecież za Panem Kosiarka stoi

Deltoski kurier

Złodziei trzeba tępić niedługo nastąpi czas niepewności czy wyjść z domku czy nie wyjść oto jest pytanie (usunięte przez administratora) Czekamy z śniegiem osły s

Jarek

Czekamy na was niech sumienie będzie z wami wszystkimi!!!

Sedzia

Idę po was Sprawiedliwość nie jutro nie dziś przyjdę po was Sumienie

Sedzia

I co podaruje koledzy tym którzy nas tak pograzyli należy namierzyć i ukarać oraz potępiać przed środowiskiem w którym zamieszkują

waski

chwiejczak ja cie bajkopisarzu znajde

toksyczny

ty porebski pajacu zacznij chodzic wolniej bo ludzie cie widza i byli kurierzy Delty

frajer2

niedługo sie ogniska zaczna

frajer1

TO ten leszcz z NAC kase wyprał i wyruchał nas wszystkich ale

frajer

wszyscy bedziecie (usunięte przez administratora) kosiarki przejada po was

Mineralna

Trzeba przyznać, że najwięksi frajerzy to Ci, którzy pracowali w Tba i przenieśli się do Delty (a byli tacy). Nie wiem, jakim można być kretynem, by zaufać raz jeszcze kolejnej firmie krzak:-) 1,5 roku się udało, a teraz płaczecie bo rzekomo oszukali was ci sami ludzie he he Znajdźcie sobie w końcu solidnego, normalnego pracodawcę naiwniaki

Oszukany

O co tu chodzi?, jeszcze na początku lutego na pracuj.pl widniało ogłoszenie, że poszukują do Delty - Opiekuna Klienta. Ciekawe ile osób rekrutowało na to ogłoszenie??? Jak można tak perfidnie wprowadzać w błąd ludzi???, którzy szukają pracy? Firma, która ogłasza upadłość 12.02.2018 na początku lutego jeszcze szuka pracowników??? Do czego??? ale chyba już wiem - szukali pajaca i zatrudnili go! To ten co reprezentował firmę na pseudo spotkaniach w piątek i w środę - do reprezentowania firmy, rzecznika prasowego? - tak powiedział w reportażu Interwencji pan dyr.. operacyjny Delty D.Chwiejczak - idący właśnie wyrzucić worek śmieci - niezła fucha panie Darku! pogratulawać! Degradacja? Czy dodatek do pensji Panie Darku Ch.!!! Wracając do Pana Pajaca co reprezentuje teraz firmę - ciekawe czy robi to charytatywnie - bo chciał mieć swoje 5 minut przed kamerą, czy dołączy do grona oszukanych i nie dostanie nic za to! A może była zrzutka całej góry - grosik do grosika, by mu zapłacić i mieć problem z głowy - czyli w obecnej sytuacji Góra nie będzie świecić twarzą przed całą Polską - NIECH ON PAJACUJE PRZED CAŁĄ POLSKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Żenujące!!!!!Brak słów!!!!

Kierownik
@Oszukany 22.02.2018 22:59

To brat klienta , któremu Delta wisiała 200tys . W zamian za to że będzie stał pezws Nami i kamerą - Delta zwróci e-paczce Rafałowi Tkaczuk z Poznania kasę. Ale już zgłosili na tego typka skargę bo łamie regulamin . Hahahaha

Kajetan

Jeśli syndyk wejdzie to z czego oni zlicytuja jeśli ta firma nie ma majątku własnego ... nie odyskamy pieniędzy ...

legiunia23

Michał jaki był taki był ale za jego czasów firma jakoś prosperowała...

Deltowski Robol
@legiunia23 22.02.2018 16:04

Co Ty za głupoty piszesz??? prosperowała bo to była Błaszczyków firma i nic poza tym nie mieli!!!! skąd brali pieniądze z pobran z czego narobili tyle set długów !!! na miliony!!! za nim co kolwiek napiszesz zastanów się i nie poisz głupot bo to Błaszczyki tą firmę tak zadłużyli nikt inny!!!!

Dziennikarz

Emisja reportażu w Polsacie 22.02.2018 Interwencja godzina 16.15 Zapraszamy przed Telewizory

Marek
@Dziennikarz 21.02.2018 20:47

Ten reportaż nic nie da.

nidyk
@Jarek 22.02.2018 09:53

To Wy macie cos wspolnego . ja byłem madrzejszy i sie zorientowałem co to za gó......o i w pore odszedłem. tez kilka miesiecy odbierałem kase . Przynajmniej teraz jako podwykonawca mam placone na czas i konkretne pieniadze

Bogdan z Ząbek

Koledzy macie adresy tych co nas oszukali bo chcem się przypomnieć i zbieram na wiązanki dla nich czerwonokrwiste...

bezrobotny
@Nauczycielka 22.02.2018 10:42

Szanowna Pani nauczycielko. Proszę nie zwracać uwagi ludziom, którzy obecnie są w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Te osoby walczą o przetrwanie. Mają rodziny na utrzymaniu. Pozdrawiam

Analfabeta
@Nauczycielka 22.02.2018 10:42

Bardzo przepraszam szanowna Nauczycielkę

KURIER

Czy dziś wychodzą przelewy dla przewoźników bo muszę za rachunki zapłacić bo prąd chcą mi odciąć i gaz

Jarek
@KURIER 22.02.2018 10:30

Wczoraj wysłuchałem pełnomocnika zarządu i nic nie mówił o płatnościach dla przewoźników. Dodatkowo wycofał się, z tego że spółka do czasu syndyka nic nie będzie robiła. Jakiś dziwny ten gość nie wiedzę, podstaw dlaczego zarząd nie może rozwiązać umowy z pracownikiem i wydać mu odpowiednie dokumenty. Jak przyjdzie syndyk to kasy przewoźnicy nie zobaczą.

Warszawa

Spać nie mogę przez tą Delte Wat muszę zapłacić 25

r
@Irna 22.02.2018 08:42

No właśnie. Wspólpracujesz z wieloma firmami. Więc nie wypowiadaj się mądralo w takim tonie. Dla wielu było to jedyne zajęcie.

Igor
@Warszawa 21.02.2018 02:26

Zaraz nie bedziesz mial gdzie spac

Deltowski Robol

Panie prezesie Porębski, dr. handlowy Jabłoński jak to jest, że firma zgłosiła upadłość a handlowiec Rubaszewski Bożek itd do dnia dzisiejszego jeżdzą samochodami służbowymi oklejonymi Delta Kurier??? Skoro auto są w lizingu??!! Na to są pieniądze???

Konrad
@Deltowski Robol 21.02.2018 22:58

O co chodzi z tą zmianą konta bankowego ? Czy to nie jest tak że spółka już dawno miała problemy finansowe a oni tylko pogłębiali dług powielając koszty.

ty robol, a co to jest lizing?
@Deltowski Robol 21.02.2018 22:58

morda

bezrobotny

Bardzo przepraszam że jutro nie będę na Bacha. Powód brak funduszy na podróż. Dajcie proszę info jakie będą ustalenie.

Deltowski Robol
@gosc 20.02.2018 18:57

a Ty kim jesteś pajacu? Leszcz to sobie poszukaj w rodzininie idioto a jak masz problem powiedz skad jesteś przyjadę do Ciebie !!!!!

Deltowski Robol
@gosc 20.02.2018 18:57

Co to dzisiaj było na Bacha - znowu??? Czy ten gość, który robi z siebie pajaca, chcący cokolwiek powiedzieć!! wie o czym mówi???? Człowieku co Ty sobą reprezentujesz??? Jeździsz LAND ROWEREM o nr rej PO...suwem białym - na ludzkiej krzywdzie się dorobiłeś??? Jesteś bajkopisarzem, nawet nie potrafiłeś przedstawić dokumentu pełnomocnictwa - jaką firmę reprezentujesz??!! Jakim to trzeba być sprzedawczykiem, zakłamanym typem żeby świecić imieniem i nazwiskiem, nie mówiąc o twarzy przed całą Polską!!

bezrobotny

Jak rozumiem po dzisiejszym spotkaniu wiemy tyle co przed spotkaniem. Dalej będą się migac od udzielenia konkretnych odpowiedzi oraz nie raczyli stawić się na spotkanie.

anonymous

Autami za 400 tys? Nissan Qashqai za 400 tys? To jaka to wersja? Ze złota ? Tuningowana przez Brabusa braci Collins?

Były Deltowiec

Pan Jablonski i Porebski nie ma ich w Vivie

r
@Były Deltowiec 21.02.2018 18:53

Kupiła ją spólka Vesti, którą założył Błaszczyk chyba we wrześniu 2017

Deltowski Robol
@Były Deltowiec 21.02.2018 18:53

Oczywiście, że niema złożyli dymisje jak zaczęło być głośno o nich

ktos

https://www.youtube.com/watch?v=NYxUllKMKJc

Jarek
@ktos 21.02.2018 18:40

bełkot

ktos

Delta Kurier spotkanie z pełnomocnikiem 21.02 you tube

Były Deltowiec

Żadnego z tych Panów nie ma juz w VIVIE. 12 lutego złożyli rezygnację. Ślad po nich zaginał

Dorota
@Były Deltowiec 21.02.2018 18:17

Czyli po kim?

Jarek

Goście jeżdżą autami po 400 tyś a tu bank wypowiedział linię na taką kwotę co skutkowało utratą płynności. Lepszej ściemy nie mogli podać.

Desperat

Nasza Delta budzi się ze snu

anonim

(usunięte przez administratora)

Darek

Kapitał zakładowy 7 milionów potrzebny im był do zbudowania wiarygodności. Jeśli jakaś instytucja finansowa dała się nabrać i udzieliła kredytu to pewnie wypompowano kasę i tyle.

anonim

(usunięte przez administratora)

adam

ok

Niki

Będę

Waldek

Witam, przykro, że kurierzy Delty zostali bez pracy i wynagrodzenia. Może któryś z poszkodowanych kurierów miałby ochotę podjąć pracę przy doręczaniu przesyłek na terenie m. Wrocławia i okolic? Umowa o pracę (gwarancja wypłaty 100%). Szczegóły przekażę w bezpośredniej rozmowie na którą zapraszam po uprzednim kontakcie telefonicznym. 502-018-447 w godz. 8:00-14:00

kurier

Czy jutro jedziemy na 13.00 na Bacha

anonim

(usunięte przez administratora)

Jarek

Cwaniaki w krawatach. Ma ciepłą posadzkę w kolejnej firmie to się śmieje.

ania

a co z tymi paczkami, mam rozumieć ze przepadły?

xxxxx

A co z 3 muszkieterami których Inwestor wybrał i zmienili strategię firmy, nazwę firmy itp. Pan Tomasz Swata, Robert Sulich, Krzysztof Porebski. Czy wszyscy są już w VIVA Bo podobno Tomasz Swat jest w Allegro i tam teraz będzie zmieniał strategię działania tak jak to zrobił w Delcie. Panie Tomaszu prosimy o komentarz. A może jak wp. czy Polsat przyjdzie do Pana to będzie komentarz

Deltowski Robol
@xxxxx 14.02.2018 14:47

Swat robił audyt w Delcie to człowiek inwestora. Zniknął po tym wszystkim i od miesiąca dwóch jest z powrotem też wiemy w jakim celu!!!

Marek

Super tylko dlaczego kosztem ludzi ?

Zły

Lena podaj maila swojego to sie spiszemy bo są ludzie którzy tez duzo kasy stracili i zostali perfidnie oszukani przez zarzad dlatego trzeba to udowodnic bo spółka nie zapłaci nam kasy bo nie ma ale od zarządu trzeba sie ubiegać a to są Majentni ludzie którzy doprowadzili nas do ruiny i od nich trzeba to egzekwować . Pz Zły i nie podaruje ....

pracownik sortowni

no i co wiemy po tym spotkaniu, co z zusem, pitami, pensjami ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Agata
@wsparcie 16.02.2018 22:07

Tu nie chodzi o mądrość, ale o rozsądek , trzeźwe kalkulacje i znajomość prawa... jedyne czego żałuję po latach to tego, że jednak dałam się wciągnąć w tą niemerytoryczną, obelżywą i nic nie wnoszącą dyskusję :(

Agata

NIE! Szukam pracy jak cła reszta! Ale chcę móc spojrzeć w twarz współpracownikom ... bo za długo to robiłam... Ale merytorycznie, a nie "wirtualnie"... "służyłam" ludziom wiele lat twarzą i nazwiskami, A NIE WYZWISKAMI... i ile da m radę tyle będę...

postronna

Przykre to co się czyta tutaj. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że z dniem 12.02 wielu ludzi usłyszało KONIEC swojej pracy. Dla niektórych niewypłacona pensja 2 tysiące zł, dla innych kilkanaście tysięcy!!! Jeden komunikat i ściana! Pracowali sumiennie, dla firmy, robili wszystko, żeby wszystko było na czas, wielokrotnie ponad życie rodzinnie, wszystko!!!- bo pracowali dla kogoś! dla firmy! A firma bez żadnych skrupułów 12.02 mówi koniec!!!!! nikt nie uprzedził, nie przygotował, wręcz odwrotnie mydlił oczy, że wszystko będzie dobrze, firma rokuje, będzie się rozwijać itd. Przykre, na prawdę przykre... Przykre, że cała "góra" śmieje się teraz i pije szampana, bo ma za co żyć, a Ci co uczciwie pracowali zostali w ciemnej (usunięte przez administratora) Oby kiedyś los się odwrócił - czego z całego serca im życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZAGUBIONY

Piszemy o sytuacji Delty, czy o dramacie osobistym Państwa Kułakowskich,bo się pogubiłem ??

Deltowy

Zobaczymy w srode jacy wszyscy będziecie mądrzy mam nadzieje ze spotkamy sie wszyscy twarza w twarz i na pewno spotkanie nie skończy sie tak jak dzisiaj i po 40 minutach będziemy konkretnie walczyć o swoje a nie słuchać tego kabaretu !

jaro

Jest wśród nas osoba, która od samego początku uczestniczy w budowaniu forumowej społeczności. Osoba, która zawsze ma coś do powiedzenia. Osoba, która sypie "złotymi myślami", poucza, namawia, ocenia, docenia, neguje, porównuje, pociesza, gani, strofuje... Jarek, osoba - instytucja. Niech szanowna osoba stojąca za tym pseudonimem przyjmie do wiadomości, że od dłuższego czasu p...li od rzeczy. Proponuję (teraz ja doradzę) przeczytać własne wypowiedzi i szybciuteńko zejść z tzw. mainstreamu. Nie znam się więc się wypowiem.

Deltowski Robol

Śmiech na sali to co dzisiaj było na spotkaniu, przysłali jakiegoś pajaca marionetkę, która nie umiała nic powiedzieć nawet kto jest właścicielem firmy!!!! porażka, brawo dla zarządu delty JABŁOŃSKIEGO POREBSKIEGO!!! ciekawe ile ten Gościu dostał za ten cyrk??? - bo przecież Delta jest niewypłacalna - choć podziwiam, jak można się tak nisko cenić z imienia i nazwiska, by zrobić z siebie takiego PAJACA I IDIOTĘ PRZED KAMERĄ!!!! Kto prowadzi taki cyrk??? Chętnie Was wezmę do siebie, ubiorę Was w strój klauna, może na tym zacznę zarabiać. Wyszedł gość, który nie był o niczym poinformowany, nie umiał odp, co z PITAMI, Świadectwami pracy itd. owijał w bawełnę, zero konkretów!! Chwiejczak uciekał jak zbity pies przed kamerą, zero odwagi całego tego pieprznika. Potrafiliście oszukać, okraść ludzi - stań jeden z drugim przed kamerą - wyjaśnij to!!!! Zobaczymy co będzie w środę, czy się pojawi ktoś z zarządu na rozmowie!!! Nie pojawią się!!! bo są śmierdzącymi tchórzami JABŁOŃSKI PORĘBSKI !!!! Gość mówi, że nie ma zaległości w ZUS po czym za parę min. mówi, że została ugoda podpisana!! O czym on mówi??? To jest lepsze jak kabaret w Koszalinie 2018!!!! Polsat może skorzysta!!!!!!!! Proponuję zmienić zawód na błaznowanie - zbijecie większą kasę!!! Bo w tej chwili cierpią ludzie, którzy po prostu pracowali na ŻYCIE!!!!!!

Oszukany

Czy padały jakieś konkrety dzisiaj na baha 2?

Przemo

Ta widziałem to Tkaczuk chyba się przedstawił, tylko to nie jest nasz prawnik, to chyba jakiś gość z ulicy. Nie wiedział o czym mówi, śmiech na sali Się chłopina nie popisał

Biznesmen

Nie rozumiem o co tyle szumu. To naturalne jeśli firma jest nie rentowna to musi upaść. Dobrze że stało się to teraz a nie za pół roku bo poszkodowanych byłoby więcej.

Jarek
@Biznesmen 16.02.2018 17:50

Dobrze na tym wyszli ci co potrafili zrozumieć co się do nich mówiło. A ci co niedowierzali teraz się przekonali.

Klient

A co z wysłanymi w piątek paczkami? Przepadły? Jak się dowiedzieć co się z nimi dzieje?

Pracownik
@Deltowski Robol 14.02.2018 21:44

Michał-jedyna kompetentna osoba w łódzkiej Delcie.

Ona
@Pracownik 16.02.2018 07:43

A do tego bardzo przystojny.

awa

Najbardziej mi zal niektorych przedstawicieli w kraju. Andrzeja z Białej Podlaskiej ,Arka z Krakowa,Piotrka z Białegostoku, Roberta z Katowic ,Andzeliki z Tarnowa , Izy z Łodzi, Darka z Piły. Wkładali serce w to co robili a zostali wydy..........i po całosci. poczytajcie te bzdury http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/delta-kurier-zawiesila-dzialalnosc-prezes-wyjasnia-przyczyny,815368.html

ggg
@Wqrw 16.02.2018 16:32

Gdzie jest to nagranie

Deltowski Robol
@awa 16.02.2018 11:19

Bez przesady z Areczkiem z Krakowa, bo taki święty nie jest, wchodził Błaszczykowi w (usunięte przez administratora) i tu było pewnie tak samo. Rozwoził towar swój DELTOWSKIMI autami jak i paliwem. Więc proszę nie pisać nie prawdy!!! Lidka - kłamca nad kłamcami dużo mógłbym pisać o tym rodzeństwie, ale chyba nie o tym mowa tutaj!!!

Zostaw opinię o Delta City - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta City