4.1/5

• Głobino

3. Opinie o pracodawcach Słupsk
  5. Opinie o Felizajob Opieka Osób Starszych

Opinie o Felizajob Opieka Osób Starszych Słupsk

Nie przegap nowości o Felizajob Opieka Osób Starszych!

Opiekunka z 12 letnim doswiadc

16.07.2020 10:44

Z firmą jeżdżę 5 rok . w branzy pracuje 12 lat i wiem co firmy oferują i jak pracują. Skakałam po firmach cały czas aż na Panią KIngę z feliza trafilam. Zarabiam 1650 Euro na reke , to juz moje 3 stale zlecenie z Felizajob- zaczynalam od 1400 Euro na reke. Kaska zawsze na czas, jak potrzebowalam by zaplacili rachunki - Pani Kinga załatwiła , zapłaciła.. Kontakt swietny - jak trafilam na skapa rodzine firma od razu reagowala co do zakupow i przerw, wszystkim zawsze sie zajeli. pracowalam wczesniej w 8 firmach, w felizajob ze slupska zostaje ! Pozdrawiam panie i panow z branzy i zapraszam do Felizajob ;)
    Plaku

28.08.2025 11:00

Jeździ Pani z nimi 5 lat i zarabia 1650 euro? I godzi się Pani na to? No to powiem, że ta firma Panią wykorzystuje. Ja przed rozpoczęciem wojny w Ukrainie miałem taką stawkę. Ja w mojej firmie mam zawsze ok. 2000 Euro. To jest dobra firma. Pozdrawiam.

28.08.2025 12:28

Dzień dobry! Nie wiem, czy zauważył Pan datę kiedy opinia została dodana, jest to opinia z roku 2020, przez te 5 lat stawki oczywiście się podniosły. Jeżeli jest Pan zainteresowany ewentualną współpracą, zapraszam do kontaktu pod nr tel. 579 775 300. Pozdrawiamy serdecznie :)
    Gosia M.

13.07.2017 12:45

drogie panie pracuje w tej firmie i jestem doceniana za swoja prace zawsze liczę się ja a nie niemiecka rodzina juz nie raz mi to udowodniono, bardzo sie starają żeby opiekunka była spoojna i miała sie dobrze. Dla pan które sa opiekunkami z sercem i dobrze wykonują swoją prace ta firma jest idealna. Zawsze na koncie mam pieniadze nie martwie sie ze wracam a tam czegos brakuje bo zawsze jest tyle i byc powinno, byłam u lekarza w niemczech bo potrzbowałam to też panie mi doradziły gdzie w moim mieście mogę iść a pożniej dzwoniły co powiedział lekarz i jak sie czuje choć to było zwykłe przeziębienie.co tu wiecej mówić dziękuje firmie a przyszłym opiekunkom z czystym sumieniem i zamkniętymi oczami polecam.Gośka
    Anna

27.01.2022 13:36

Zgadzam się

21.03.2023 09:34

Dziekujemy Pani Gosiu za pozytywną opinię, dbamy o to, aby osoby podejmujące u nas pracę były zadowolone, serdecznie pozdrawiamy
    Pan Opiekun

19.02.2021 13:12

Firma godna zaufania i konkretna, zarobki u mnie 1700 euro na reke , rodzina mnie docenia firma tez, zawsze moge sie dodzwonic jak potrzebuje wsparcia czy czego kolwiek . polecam
    Felizajob

30.06.2021 15:18

Panie Opiekunie, bardzo dziękujemy :) Pracujemy nad tym wszystkim od 7 lat i jest nam niezmiernie miło czytać takie komentarze. Dziękujemy :) Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie długoletnia. Pozdrawiamy serdecznie!
    Anna

27.01.2022 13:38

Zgadzam się ????

Rafał Szoć

17.06.2026 14:38

Bardzo profesjonalna firma. Chciałbym tylko powiedzieć, że jeszcze przed chwilą miałem zupełnie inne zdanie. Jednak kiedy Pani Dyrektor rozmawiała ze mną to byłem bardzo mile zaskoczony. Wycofuje zatem te słowa które wcześniej napisałem. Jest to agencja a wiem bo na przestrzeni dobrych wielu lat współpracy z innymi firmami nie zdarza się żeby tak bardzo była za opiekunem jak Feliza Job. Jeszcze raz chciałbym podkreślić, że warto współpracować z agencją która przede wszystkim ceni sobie opiekuna a na taką zasługuje na pewno Feliza Job. Pozdrawiam wszystkich z Felizy Job i życzę Wszystkim zdrowia.
    #OpiekunMedyczny

15.11.2023 12:20

15.11.2023 12:53

Jesteśmy głęboko zaniepokojeni tą negatywną opinią. Zdajemy sobie sprawę, jak istotne jest uczciwe i odpowiedzialne podejście w naszej branży, i zapewniamy, że będziemy bacznie przyglądać się temu problemowi. Chcielibyśmy wyrazić nasze przeprosiny za wszelkie niedogodności. Prosimy o kontakt oraz podanie nam więcej szczegółów dotyczących tej sytuacji, tak abyśmy mogli podjąć niezbędne kroki w celu zrozumienia i rozwiązania problemu.

28.08.2025 12:32

Dzień dobry. Opinia została zarchiwizowana, ponieważ problem, który powstał został wyjaśniony. Pozdrawiamy serdecznie!

Zosia

14.04.2025 11:49

Bardzo polecam. Bardzo pomocni ludzie.

14.04.2025 11:50

Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy :)
    Maja

13.02.2025 18:36

Chciałam polecić firmę każdemu . Szanują człowieka , wiedzą na czym praca polega . Prowadzą dom seniora w Slupsku . Dbają o dobro opiekunek i seniorów . Bardzo wspieram ich inicjatywy . Moje wyjazdy też w porządku . Wszystko zgodnie z umową mam

28.03.2025 10:15

Dziękujemy za pozytywna opinię i pozdrawiamy serdecznie :)
    BAZYLI

03.03.2025 14:34

Od jakiej kwoty (nominalnie) odprowadzana jest składka ZUS?

03.03.2025 14:48

Dzień dobry, w naszej firmie oferujemy możliwość współpracy na umowę zlecenie na warunkach polskich. Wysokość odprowadzanych składek różni się w zależności od tego czy opiekunka / opiekun jest w trakcie trwania zlecenia (wtedy wysokość składki wynosi 1000 zł brutto za przepracowany cały miesiąc), czy jest na tzw. przestoju między zleceniami (wtedy wysokość składki wynosi 200 zł brutto).

25.01.2024 15:48

Od jakiej kwoty odprowadzane jest ZUS?

28.02.2025 22:47

Umowa smieciowa, groszowe kwoty. Dobre dla pan na rencie lub emeryturze, dla tych w sredni wieku, zupelnie nie oplaca sie byc na takich marnych skladkach.

03.03.2025 13:35

Nasza firma oferuje umowę zlecenie na warunkach polskich i o tym są na początku rozmowy informowane opiekunki / opiekunowie. Wysokość odprowadzanych składek oczywiście nie odpowiada każdemu, dlatego decyzja o podjęciu ewentualnej współpracy zawsze zostaje po stronie opiekunki / opiekuna. Pozdrawiamy serdecznie :)
    Jolciak

19.08.2024 00:02

Chciałam dowiedzieć się coś o tej firmie, ale niepokojące jest to,że negatywy są usuwane, a dobre opinie zostają. Nie ma idelanych firm, ale takie wybielanie się na siłe wzbudza we mnie niepokój. A wy co sądzicie?

21.08.2024 15:21

Pani Jolanto, jesteśmy wdzięczni za każdą opinię, jaką otrzymamy. Oczywiście niezmiernie nas cieszą te pozytywne, aczkolwiek zdarzają się też opinie negatywne, które staramy się na bieżąco wyjaśniać ze stroną opiniująca. Jeżeli pojawia się opinia negatywna, która jest bezpodstawna po wcześniejszym wyjaśnieniu zostaje usunięta. Pozdrawiamy serdecznie :)
    M...

12.08.2024 13:44

Pomijając to, że bawią się dalej w COVID, to rozmowa rekrutacyjna bardzo nieprzyjemna. Oddzwaniałam na numer i zgłosiła się bardzo obrażona pani, która stwierdziła, że nie mogła się do mnie dodzwonić. Nie każdy siedzi z telefonem 24h, a poza tym oddzwaniałam tam dwa dni. Od nich połączenie mam raptem jedno. Najbardziej jednak zdenerwowała ją moja odpowiedź na pytanie: ,,Od kiedy mogę jechać''. Gdy odpowiedziałam, że od września i dzień wyjazdu jest mi obojętny. Pani stwierdziła, że ona musi mieć konkretny dzień, bo ona zaznaczy w systemie, a potem ja powiem, że nie mogę w tym terminie. Rekruterka zapomniała, że po pierwsze nie mamy jeszcze umowy, a to jest wiążące, a po drugie istnieją zdarzenia losowe od nas niezależne. Na pytanie odnośnie zleceń okazało się, że nie mają tego czego szukam. Post z pewnością zostanie usunięty, ale ja nie polecam. Jeśli na wstępie wykazuje się niechęć do współpracy.

13.08.2024 15:11

Szanowna Pani M. zadanie Pani pytania podczas rekrutacji dotyczącego sytuacji szczepienia przeciwko COVID nie nazwałabym zabawą, ponieważ jest to wymóg rodzin niemieckich, niektóre rodziny nadal oczekują, aby opiekunka, która do nich przyjeżdża była zaszczepiona i mają do tego prawo. Dodatkowo głównym punktem zaczepienia podczas rozmowy rekrutacyjnej jest zapytanie o termin Pani ewentualnego wyjazdu, to, że Pani udzieliła mi odpowiedzi, że może Pani wyjechać we wrześniu nie było dla mnie jasną odpowiedzią, dlatego dopytałam Panią o przybliżony termin wyjazdu, aby nie proponować Pani zlecenia, na które się Pani i tak nie zdecyduje, ponieważ termin Pani nie odpowiada. Owszem nie mamy podpisanej umowy, ale podczas rozmowy staramy się uzyskać jak najwięcej trafnych odpowiedzi, aby uniknąć sytuacji, w której nie dochodzi do Pani wyjazdu i podopieczny zostaje bez opieki. Pozdrawiam serdecznie Izabela z działu rekrutacji.
    Basia

22.04.2024 18:33

W końcu jakaś firma która płaci normalnie i co miesiąc i ma czas !! Brawo brawo i oby nie schodzić na psy jak reszta tych firm . Koordynatorka też miła i pomocna . Polecam
    Krystyna

22.04.2024 11:21

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Wyjeżdżam regularnie już prawie od 4 lat na różne sztele i nigdy nie było problemów. Na szczególną pochwałę zasługuje koordynatorka Ewa i Pan Krzysztof. Są bardzo pomocni i wspierający w trudniejszych dla Opiekunki momentach.

09.04.2024 14:51

16.04.2024 12:38

Pani Basiu ślicznie dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Felizajob Opieka osób starszych ze Słupska
    Laura

11.04.2024 12:31

Jestem osobą niepalącą, więc byłabym dobrą kandydatką na pracę opiekunki, bo taki jest między innymi wymóg w jednym ogłoszeniu. Trzeba też znać niemiecki i mieć prawo jazdy, a u mnie z tym nie ma problemu. Jako benefit firma oferuje 50e za polecenie opiekunki. Czyli za każdą taką osobę, zarabia się dodatkową kasę? Potrzeba doświadczenie i mam 4 lata doświadczenia, dajcie znać czy to będzie okej.

16.04.2024 12:37

Pani Lauro zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 597-242-813. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Felizajob
    Marzena z Grudziądza

27.03.2024 12:43

Jestem bardzo zadowolona ze wspołpracy , profesjonalne podejście do pracowników , kompetentni koordynatorzy . Napewno kiedy już będę mogła to wrócę do współpracy

27.03.2024 15:57

Dziękujemy za miłe słowa Pani Marzeno, zawsze staramy się, aby zapewnić naszym opiekunkom jak najlepszą opiekę. Czekamy na Panią z otwartymi ramionami! Pozdrawiamy.
    Alex

20.03.2024 21:07

Słyszałam wiele dobrych opini ale dla mnie oferty nie znaleziono , wielka szkoda podszkolę język niemiecki i będę próbować znowu .
    jestem

19.03.2024 13:16

jestem zadowolona polecam spróbować tej (usunięte przez administratora)

19.03.2024 15:20

Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację! Cieszymy się, że Pani doświadczenia z naszą firmą były pozytywne.
    Kinga

27.02.2024 22:36

Czy jest możliwość pracy bez znajomości języka niemieckiego? Widziałam że jest język komunikatywny lub podstawowy w ogłoszeniach, ale czy ktoś kto zna takie minimalne podstawy ma szansę na wyjazd do pracy?

29.02.2024 10:53

Dziękujemy za zapytanie! Obecnie nasza firma nie oferuje zorganizowanych kursów języka niemieckiego ani możliwości opłacenia kursów językowych dla pracowników. Posiadamy darmowe materiały online do samodzielnej nauki języka, dostępne na naszej stronie, a osobom, które są zainteresowane podjęciem z nami współpracy, a nie znają języka niemieckiego, proponujemy darmowy samouczek. Pozdrawiamy.

18.03.2024 13:44

Znajomość języka niemieckiego na poziomie C1 jest wymagana na stanowisku koordynatora kontraktów. Obecnie nie posiadamy wolnych wakatów.
    Iga

15.03.2024 21:10

Polecam,uczciwą agencja

18.03.2024 08:09

Dziękujemy za podzielenie się opinią Pani Igo, cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami. Pozdrawiamy.
    Iga

15.03.2024 11:22

Polecam,pracowałam

15.03.2024 12:16

Dziękujemy bardzo za rekomendację. Pozdrawiamy serdecznie.
    Ania

27.02.2024 22:34

Czy zatrudniają państwo studentów np. w okresie wakacyjnym? Jak to wygląda wtedy z odprowadzaniem podatków przy umowie zlecenie, ponieważ widziałam, że zatrudniacie na polskiej umowie, czy wtedy taka osoba również dostaje wypłatę brutto=netto tak jak to jest na umowie zlecenie dla studenta w Polsce?

06.03.2024 12:44

Pani Aniu, dziękujemy za pytanie. Niestety, nie ma takiej możliwości, aby osoba do 26. roku życia, posiadająca status studenta, została przez nas zatrudniona. Wynika to z tego, że zgodnie z ustawą o systemie ubezpieczeń społecznych, uczniowie oraz studenci do ukończenia 26 roku życia, zatrudnieni na podstawie umowy zlecenia, nie podlegają w Polsce z tego tytułu ubezpieczeniom społecznym ani ubezpieczeniu zdrowotnemu. Osoby te nie podlegają zgłoszeniu do ZUS – nie mogą przystąpić do ubezpieczeń nawet na zasadzie dobrowolności. Z tego powodu ZUS nie wyda studentowi - zleceniobiorcy, który nie ukończył 26 lat, zaświadczenia A1, które jest niezbędne do wyjazdu na zlecenie.

14.03.2024 13:48

Tak, wspomniana już ustawa o systemie ubezpieczeń społecznych obejmuje studentów do 26. roku życia. W związku z tym, osoby będące studentami, które mają ukończony 26. rok życia, mogą uzyskać z ZUS-u zaświadczenie A1. Natomiast nasza firma nie przewiduje możliwości dofinansowania do studiów.
    Mariola

13.03.2024 11:04

Polecam współpracę z firmą Felicjajob...współpraca wypłaty wsparcie na super Pozdrawiam P.Krzysztofa zawsze pomocny

14.03.2024 11:16

Pani Mariolu, bardzo dziękujemy za Pani miłą opinię :) Bardzo jest nam miło, że tak pozytywnie postrzega Pani naszą współpracę. Raz jeszcze pięknie dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Felizajob Opieka Osób Starszych?

Kontakt - Felizajob Opieka Osób Starszych

Krasińskiego 14 / 1 76-200 Słupsk

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Teresa

03.02.2024 18:02

Pracowałam w tej agencji. Znalazłam u nich wsparcie i zrozumienie kiedy musiałam z rodzinnych powodów natychmiast wracać do domu, takie podejście u firm to zadkosc. Firma coraz większa, rozrasta się ale nie tracą przez na profesjonalizmie . Kontakt z firma zawsze jest, o kazdej porze. Wrócę do pracy na pewno jak mi sytuacja pozwoli. Serdeczne pozdrowienia.

05.02.2024 15:53

Świetnie słyszeć, że Pani doświadczenia z naszą firmą były tak pozytywne! Mamy nadzieję, że Pani sytuacja szybko się ustabilizuje i będziemy mieli przyjemność ponownie powitać Panią w naszym zespole. Pozdrawiamy serdecznie!

06.03.2024 12:34

Dziękujemy za zapytanie. :) Każda zatrudniona przez nas osoba ma przydzielonego koordynatora, który odpowiedzialny jest za wspieranie opiekunki. Dla naszych pracowników dostępny jest również telefon alarmowy, czynny 24/7, gdzie nasze opiekunki oraz opiekunowie mogą zasięgnąć pomocy po godzinach pracy biura. Pozdrawiamy.
    Mi

15.07.2022 17:00

Ktoś coś na temat tej firmy? Jadę pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać
    Marysia

04.02.2024 15:07

Witam.. Chciałabym się zapytać na jakich warunkach polskich czy niemieckich są zatrudniane opiekunki.. Dziękuję

05.02.2024 15:54

Pani Marysiu, współpracę z opiekunkami podejmujemy wyłącznie na warunkach polskich. Pozdrawiamy.
    Katarzyna21

03.01.2024 12:26

Jestem zadowolona

08.01.2024 09:22

Dziękujemy za podzielenie się opinią Pani Katarzyno, jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszej współpracy. Pozdrawiamy.
    Barbara

20.11.2023 12:42

Tak się zastanawiam czy firma płaci opiekunkom za dojazd na miejsce pracy i późniejszy powrót do kraju? Czy te kwestie organizacyjne są po stronie pracownika? Widzę, że wiele osób poleca tę firmę i wynagrodzenie na stronie wynosi przykładowo 1800 euro miesięcznie przy znajomości języka niemieckiego w stopniu dobrym.

20.11.2023 13:50

Dziękujemy za pytanie Pani Barbaro. Wszelkimi kwestiami organizacyjnymi oraz kosztami zajmuje się nasza firma. Również w przypadku, kiedy pracownik podróżuje własnym samochodem, zwracane są mu zryczałtowane koszty podróży. Jeżeli ma Pani więcej pytań dotyczących zatrudnienia, zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji pod numerem 59 724 28 13. Pozdrawiamy.
    Alicja

18.11.2023 10:30

Polecam firmę . Sprawdzone zlecenia, kontakt do zmienniczki ,stały kontakt z koordynatorka, rzadkość w obecnych czasach . Po nowym roku jadę z nimi 6 raz .

20.11.2023 12:21

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej współpracy. Naszym celem zawsze jest zapewnienie Opiekunkom sprawdzonych zleceń, profesjonalnego kontaktu z naszym zespołem oraz stałego wsparcia od koordynatorki, więc miło słyszeć, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy.
    Pracownica

16.11.2023 08:07

Polecam , jestem zadowolona

17.11.2023 10:00

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie.
    Karolina

12.11.2023 22:01

Bardzo dobre wynagrodzenie za zlecenie. Serdecznie polecam współpracę z firmą Felizajob.

13.11.2023 12:34

Pani Karolino, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz za rekomendację naszej firmy. Cieszymy się, że dobre wynagrodzenie przyczyniło się do Pani zadowolenia. Jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania lub sugestie, proszę śmiało się nimi podzielić. Jesteśmy tutaj, aby służyć pomocą!

13.11.2023 13:15

Dzień dobry, zarobki w naszej firmie zależne są od kilku czynników, przede wszystkim znajomości języka niemieckiego oraz stanu podopiecznego. Stawki podawane są za pełen miesiąc pracy, natomiast wypłaty dokonywane są za ilość przepracowanych dni. Współpracę podejmujemy na podstawie umowy zlecenie. Pozdrawiamy.
    Alicja

09.11.2023 17:42

Pozdrawiam maja kochana firmę ! Polecam

13.11.2023 12:45

Pani Alicjo, serdecznie dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia! To dla nas ogromna radość słyszeć, że nasza firma zyskała Pani uznanie. Serdecznie Panią pozdrawiamy!
    Beata S.

09.11.2023 17:40

Firma najlepsza na jaka do tej pory trafiłam . Jestem stara wydra w tej branży i często spotykam się z opryskliwymi ludźmi po drugiej stronie, pracującymi jak za karę : tutaj jest inaczej panie z rekrutacji zawsze odbierają . Koordynatorzy osiągalni lub oddzwaniają, Zarobki tez jedne z najwyższych na rynku . Bardzo dobre wrażenie na mnie zrobili rok temu i tak jest do dziś . Pozdrawiam cieplutko cały zespol

10.11.2023 08:38

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza firma spełnia Pani oczekiwania i staramy się utrzymać wysoki standard obsługi oraz warunków pracy. Jest dla nas ważne, aby nasi pracownicy czuli się docenieni i zadowoleni z naszej współpracy. Nasz zespół zawsze stara się być osiągalny, pomocny i profesjonalny. Liczymy na dalszą, długotrwałą i satysfakcjonującą współpracę. Pozdrawiamy serdecznie!
    beti70

07.10.2023 17:26

Czy w Felizajob są premie świąteczne

09.10.2023 11:33

Dziękujemy za pytanie. Co roku przyznajemy naszym opiekunom i opiekunkom premię uznaniową za pracę w dni świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku. Zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji, nasze panie rekruterki z przyjemnością odpowiedzą na pytania dotyczące wysokości oraz warunków uzyskania premii świątecznej. Pozdrawiamy.
    Jola

02.10.2023 21:30

Jest Ok

03.10.2023 09:34

Pani Jolu, dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie.

09.08.2023 14:33

Szukam pracy w mieście Blankenbach na stanowisku Opiekun Klienta. Najlepiej na Opiekun Klienta. Słyszeliście o jakiejś ciekawej ofercie?

17.08.2023 09:56

Dzień dobry, dziękujemy za dodanie komentarza. Zapraszamy do dołączenia do naszego zespołu opiekunów osób starszych, mamy oferty zleceń na terenie całych Niemiec. Zapraszamy.
    Andrzej Trębacz

30.07.2023 17:47

Firma w porządku,wypłaty na czas pomoc koordynatora, kompetentne osoby.Trzymajcie tak dalej.
    Agnieszka

19.07.2023 09:56

Czytałam właśnie komentarz Pani Gosi I tak podpisuje się pod tym szczególnie chciałabym podziękować Pani Oli tak poczułam się że na pierwszym miejscu jesteśmy my Pani Olu jeszcze raz dziękuję za Pani czas i życzliwość pozdrawiam Agnieszka

24.07.2023 11:27

Pani Agnieszko, bardzo nam miło czytać takie słowa :) Przekazaliśmy je równiez pani Oli, z pewnością się ucieszy :) pozdrawiamy z całego serca.
    Anna W.

19.04.2023 15:35

Pracuję w firmie Felizajob od listopada 2022 r. Mam przydzielonego stałego opiekuna , który przygotowuje mi oferty pracy i dba o warunki mojej pracy. Wynagrodzenie , wpływa na moje konto zgodnie z zachowaniem terminu wynikającego z zawartej umowy. Wiadomo mi , że Firma również terminowo rozlicza się z ZUS-em , ponieważ ostatnio otrzymałam taką informację z ZUS-u wraz z sugestią o możliwości przeliczenia mojej emerytury.

05.05.2023 08:27

Pani Dominiko, nasze opiekunki podpisują z nami umowę, wypłata zawsze jest na czas. Jesli chodzi o urlopy, to panie same dostosowują sobie terminy wyjazdu na zlecenie. Nasi koordynatorzy przedstawiają im zlecenia i one decydują, czy chcą jechać czy wolą zaczekać na kolejną naszą propozycję. Mamy też premie dla naszych opiekunek. Jesteśmy na rynku już 9 lat. Zapraszamy do dołaczenia do nas :)

08.05.2023 13:59

Witam, wszystkie nasze zlecenia są z zamieszkaniem u podopiecznego. Opiekunka otrzymuje swój własny pokój oraz ma pełne wyżywienie. Nie wymagamy ukończenia specjalistycznych kursów, natomiast jest to mile widziane. Ważna jest również znajomość języka niemieckiego. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, z przyjemnościa odpowiemy na każde Pani pytanie, serdecznie pozdrawiamy .
    LUCYNA PIECH

01.05.2023 19:51

FIRMA GODNA ZAUFANIA ..PIENIĄŻKI NA CZAS ..A CZASEM I PRZED CZASEM..SZTELA ZGODNA Z OPISEM..POLECAM..
    Weisława B.

13.04.2023 11:20

Polecam firmę. maja dużo zleceń, wynagrodzenie na czas i nie najgorsze pieniążki można zarobić. Pozdrawiam

28.04.2023 13:03

Pani Wiesławo, bardzo dziękujemy za pozostawienie swojej opinii o Felizajob Opieka Osób Starszych na platformie Gowork. Jest to dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy .

28.04.2023 13:11

Pani Marto, wynagrodzenie zależne jest od poziomu znajomości języka niemieckiego. W procesie rekrutacji pytamy o Pani preferencje co do obowiązków związanych z opieką nad seniorami, aby móc potem odpowiednio dostosować zlecenia dla Pani profilu. Pytamy równiez o referencje, jeśli Pani je posiada, dołączamy do Pani dokumentów, aby zwiększyć szansę uzyskania pracy jako Opiekun Osób Starszych w Niemczech. Jednym z etapów rekrutacji jest także lektorat z języka niemieckiego, sprawdzający znajomość języka. Jest to zwykła, naturalna rozmowa w miłej atmosferze, dzięki której możemy jak najlepiej dopasować Pani profil do rodziny niemieckiej. Zapraszamy Panią serdecznie do kontaktu z nami, chętnie odpowiemy na wszelkie Pani pytania i powitamy Panią w gronie naszych Opiekunek :)
    Pracownjlik

19.04.2023 15:24

Dzień dobry moja opinia co do firmy jest pozytywna zarobki są dobre koordynatorki są bardzo pr,yjemne i pomocne,polecam kazdemu

28.04.2023 13:01

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy. Jest to dla nas niezwykle ważne, a pojawiające się cały czas opinie pozytywne o naszej firmie tylko dodają nam motywacji do dalszych działań. Pozdrawiamy serdecznie.

25.04.2023 20:43

Felizjajob to firma godna polecenia ,kontakt z koordynatorem jest dodry,zlecenie zgodne z opisem, stawki dobre. Kontakt do firmy man od znajomej , ona pracuje z nimi pare lat . Jestem zadowolona ,napewno utrzymam z nimi kontakt. Wszystkim Felizjajob Bardzo Polecam

28.04.2023 12:52

Dzien dobry, jest nam niezmiernie miło czytać takie opinie, to dla nas ogromny zaszczyt, że nasze starania są doceniane przez nasze panie opiekunki. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy gorąco :)
    Ela

26.04.2023 09:21

Z felizajob jestem pierwszy raz na zleceniu i do tej pory jestem zadowolona. Firmę poleciła mi koleżanka która współpracuje z nimi już parę lat. Wszystkie informacje jakie otrzymałam przed wyjazdem są zgodne . Kontakt do firmy jest dobry, zawsze odbierają telefon . Jeżeli ktoś szuka pracy w opiece to polecam wszystkim firmę felizajob - poprostu jest dobra.

28.04.2023 12:42

Pani Elu, cieszymy się, że trafiła Pani na nasza firmę i że jest Pani z nami aż tyle lat. To prawda, przedstawiamy zlecenia zgodnie z informacją, jaką otrzymujemy od rodzin niemieckich, a nasi koordynatorzy są w stałym kontakcie z naszymi opiekunkami. Serdecznie Pania pozdrawiamy :)

Zostaw merytoryczną opinię o Felizajob Opieka Osób Starszych