Kr3

Gdańsk

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Kr3

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kr3

Weronika

@marcelina, i jak szkolenie? Powiedz coś więcej? ;)

Raz

Ile się zarabia w takiej dość niezwykłej branży tygodniowo?

marcelina

No ja niedawno wróciłam ze szkolenia i spoko :) na weekendy do domu normalnie jechałam :)

affganka

w gdansku bym chciala

Kimi
@affganka 27.05.2015 10:13
w gdansku bym chciala

w gdańsku pisz na - rekruterka.gda@op.pl

helka

a w jakim miescie chcesz pracować?

affganka

to gdzie trzeba cv wysłac ?

Milena

Dostałam propozycję wyjazdu na szkolenie.Ciesze się bardzo, to będzie dopiero przygoda:)

Paulina

Ogólnie ulotkarki zapraszają takich ludzi, gdzie widzą że będą potrafili się zachować. Żeby uniknąć niepotrzebnych sytuacji.

Olka

naprawde rzadko zdarzaja sie sytuacje, ze kiero musi wyprosic gosci. najczesciej jak juz np. spia ;p

Marta

Nic się złego nie dzieje, więc nie ma o czym pisać

Kamila

Dziewczyny przeczytałam same dobre opinie o firmie. Czy jest ktoś w ogóle kto by mógł napisać coś złego?

Olga

różnie trwa tak naprawde, niektore dziewczyny jak szkola sie na koordynatorki, dostaja prace juz po 2 tygodniach, ale dają z siebie wszystko na szkoleniu.

neti

szkolenie trwa około miesiąca przeważnie

Kala

Poznajesz każde stanowisko na szkoleniu. Musisz wiedzieć czego masz wymagać w przyszłości. Obserwujesz pracę dziewczyn i na koniec sama prowadzisz zmiany. Szkolenie naprawdę fajne!

Kala

Dziewczyny wróciłam ze szkolenia na koordynatorke, przeszłam, dostałam pracę i jestem mega zadowolona. Jeżeli dostałyście taką propozycje, śmiało jedźcie

hania
@Kala 11.05.2015 15:00
Dziewczyny wróciłam ze szkolenia na koordynatorke, przeszłam, dostałam pracę i jestem mega zadowolona. Jeżeli dostałyście taką...

a co było na tym szkoleniu? ile czasu Ci ono zajęło?

nika

Jakoś chyba co dwa tygodnie się zacyznają chyba

Nina

a jak te szkolenia sie odbywaja? raz na miesiac, czy jak ?

nika

jak szkolenie jjest króttkie to i ciurkiem mozna leciec. ale jak trwa tyle co to to nie ma opcji

Karina

hm nie znam szkolen, gdzie trzeba siedziec caly czas; p no ale. u nas w kazdym razie tak nie jest ;)

zosia

nie, nie przedluzy... no jak... ikt nie jest cyborgiem i nie da rady zapierniczac dzien w dzien... trzeba miec wolnego troche!

Kasia

A czy wtedy to szkolenie się przedłuży?

zoska

w trakcie szkolenia masz czasem wolne, bez przesady nie szkolisz sie codziennie przez miesiac

Misia

to można wracać do domu w trakcie? myslalam,ze to jest szkolenie jednym ciągiem..

Klaudia

no widocznie dla niektórych niekoniecznie oczywiste;p pewnie wyobrazaja sobie, ze nie wiadomo co trzeba robic, a tu robisz to samo, co w innych klubach, tylko dostajesz wiecej kasy.

Martyna

Ewa, no skoro masz byc rekruterka, to potrzebujesz szkolenia z tego zakresu jedynie ;) szkolenie trwa 2 tygodnie, wtedy uczysz sie jak przeprowadzac rozmowy, glownie cwiczenia, najpierw oczywiscie troche teorii nt stanowisk,wynagrodzen itp umowa zlecenie na czas nieokreslony z ubezpieczeniem:)

Beata

Kelnerka musi przyjmować zamówienia i je realizować. Jej praca polega dokładnie na tym samym jak w innych lokalach.

Ewa

Hej, ja mam szkolenie na rekruterkę w tej firmię, zostałam poinformowana, ze bede miala szkolenie z zakresu jedynie rekrutacji...możecie napisać więcej o szkoleniu?i co to za umowa jest podpisywana po odbyciu szkolenia?

Inka

Dziewczyny a co dokładnie musi robić kelnerka?

Niki
@Inka 30.04.2015 08:42
Dziewczyny a co dokładnie musi robić kelnerka?

Kelnerka obsługuje gości siedzących przy stolikach :) To chyba oczywiste? :)

Paulina W
@Inka 30.04.2015 08:42
Dziewczyny a co dokładnie musi robić kelnerka?

Kelnerka przyjmuje zamówienie i odnosi zrealizowane przez barmankę. Pobiera opłatę na koniec i tyle. Musi na pewno znać kartę, żeby coś tam zaproponować. Ale to jak wszędzie:)

Kasia

taniec dziewczyn jest piekny. nasze doswiadczone tancerki naprawde robia to profesjonalnie :)warto sie nauczyc, nawet dla samej siebie.

Kamila

No właśnie nie do końca, tu nie chodzi o wulgarność i rozbieranie tylko o sam taniec.

zoska

No w klubie gogo raczej się trzeba rozebrac nie sądzisz?:)

Anka

tancerki tańczą no i wiadomo, że jest to taki,a nie inny klub, więc zdejmuje sie górę przy tańcu - ale dopiero na koniec:) przede wszystkim chodzi o ładny taniec ;)

Aśul

A co Wy robicie w tym klubie? rozbieracie się?

Kasia

Podpisuję się pod tym co napisała koleżanka wyżej.

madi
@Kasia 28.04.2015 09:34
Podpisuję się pod tym co napisała koleżanka wyżej.

Ja pracuję, zarabiam i chodzę do pracy z przyjemnością:) Poznałam fajne dziewczyny, praca lekka i przyjemna, chociaż czasem jest trochę więcej roboty ale wszędzie tak jest ;)

Juliet

Ja tam z kasą nie mam problemu. Płacą na bieżąco, a jak ma być jakaś obsuwa to zawsze o tym poinformują. A tak to spoko jest :) Lubię swoją pracę :))

Kaśka

Zosia mi jakoś wypłacają 100% tygodniówek, więc nie wiem o czym ty piszesz.C robią w takim razie z twoim 80% hehe i czemu nadal pracujesz jak jest tak strasznie

Zosia

Najgorsza firma na świecie,kierowniczka ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłacają ci co tydzień po 20 % .Smiech na sali ! Ludzie trzyamjcie się z daleka od tej firmy ! Złodzieje i oszukańce.

ania

a czy Wy pracujecie w tej firmie? jak tam faktycznie jest? bo w poniedzialek jade na szkolenie i nie wiem czy dobrze robie

Gabryśka
@ania 24.04.2015 15:37
a czy Wy pracujecie w tej firmie? jak tam faktycznie jest? bo w poniedzialek jade na szkolenie i nie wiem czy dobrze robie...

Jedź, nie zjedzą cię przecież. Szkolenie fajna sprawa, poznasz coś nowego. A przecież jak nie będziesz się w tym widziała, to nikt na siłę nie będzie Cię tam trzymał

Mi

i kierowniczka i zastepczyni mają te same obowiązki (zastępczyni zastępuje ją, kiedy nie ma głownej managerki), wiec szkolenie w obu przypadkach jest takie same :)

Jagna

Z tego co ja wiem to chyba niczym. I to i to jest stanowisko Managerskie.

ania

hej. a czym się różni szkolenie na kierowniczkę i na zastępcę?

Marta

ja osobiście nie byłam, ale moja koleżanka wyjechała i przeszła szkolenie. od razu po zakonczeniu, dostała prace ;) takze bylo warto. jest momentami ciezko, bo pracy jest duzo i naprawde trzeba dawac z siebie wszystko. co do podrozy - dziewczyny moga skorzystac z pomocy osob zajmujacych sie szkoleniami, ale moja kolezanka jezdzila na wlasna reke :)

ewka

mi sie szkolenie bardzo podobało, fakt czasami było cięzko aleto kształtuje charakter i daje odpornosc:)

Gośka
@ewka 22.04.2015 13:14
mi sie szkolenie bardzo podobało, fakt czasami było cięzko aleto kształtuje charakter i daje odpornosc:)...

Mam propozyje pojechania na szkolenie zastępcy. Czy jet ktoś kto przeszedł takie szkolenie? Jak w ogóle praca i te podróże?

zoska

no ci co nie przeszli szkolenia to maja dobra wymowke, powiedza ze sami zrezygnowali i ze byli wykozystywani

Beata
@zoska 22.04.2015 12:45
no ci co nie przeszli szkolenia to maja dobra wymowke, powiedza ze sami zrezygnowali i ze byli wykozystywani...

Dziewczyny ja jestem właśnie w trakcie szkolenia. Teraz jestem dwa dni w domu. Słuchajcie nie bójcie się tylko jedźcie. Szkolenie bardzo ciekawe. Fakt bywa ciężko ale jest satysfakcja.

Olga

własnie, da się na migi ;p ale spoko, naprawde po jakims czasie mozna sie z jezykiem osluchac i nauczyc przy okazji :)

Karolina

Ja byłam hostessą przed pół roku. Uwierzcie na migi też się da. Zabawnie było. Kurcze, serio bardzo dobrze wspominam tą pracę.

kelnerka

Bez angielskiego to nawet nie ma co marzyć o pracy w Krakowie czy Gdańsku tam głónie sami obcokrajowcy przychodzą wiec trzeba się z nimi jakoś porozmumiec a sory raczej nie na migi:)

nina

Ej laski, ile języków trzeba znac? własnie pod katem tych obcokrajowcow?

Marti
@nina 16.04.2015 16:15
Ej laski, ile języków trzeba znac? własnie pod katem tych obcokrajowcow?

dobrze znać podstawy angielskiego ;) ale wymogu nie ma, zawsze się jakoś dogadasz, a z czasem nauczysz :)

Rita
@nina 16.04.2015 16:15
Ej laski, ile języków trzeba znac? własnie pod katem tych obcokrajowcow?

Angielski przede wszystkim. Jak wszędzie teraz:)

Martaa

taaak :) obcokrajowcy zawitają, więc zarobki będą jeszcze wyższe :)

Luiza

A teraz sezon się zbliża i będzie pewnie szał w tych klubach. Dużo turystów mających sianko :)

Zostaw opinię o Kr3 - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kr3