Quartz S.A.

Nowy Dwór Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 208 ocen.

Opinie o Quartz S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.

Hanna

@złoty róg, rozumiem Twoje niezadowolenie ze współpracy z Quartz S.A. jak i innych użytkowników. W tym miejscu chcę Cię zapewnić, że nie pracuję w tej firmie i nie znam jej aktualnej sytuacji. Pytam użytkowników o takie tematy związane z tym pracodawcą, które są istotne dla osób chcących się u niego zatrudnić.

Sam
@Hanna 15.04.2018 17:14

A ja pytam Ciebie po kiego grzyba zabierasz głos w obronie właścicielki i jej dręczyciela?Miałaś wątpliwą przyjemność kontaktu z tym panem szefem?Wiesz do czego jest zdolny się posunąć jak potrafi dręczyć i zastraszać pracowników?

Pozdrawiam

Pozdrawiam środkowym palcem pana P

Hanna

@Sytuacjataka12, jak długo już współpracujesz z Quartz S.A. Rozumiem, że nie jesteś usatysfakcjonowany wynagrodzeniem jakie proponuje Ci ten pracodawca. Jaka natomiast atmosfera występuje w tym miejscu pracy i jakie są aktualne relacje między współpracownikami? Proszę Cię o wypowiedź w tej kwestii, ponieważ ten aspekt pracy jest również istotny dla osób poszukujących zatrudnienia.

złoty róg
@Hanna 23.03.2018 10:26

Dla poszukujących pracy w tej firmie??? chyba chciałaś napisać dla uciekających z tej pożal Boże firmy, konkurencja z normalna atmosferą i konkretną kasą ,zabiera wszystkich wykwalifikowanych pracowników z biura i produkcji i co dalej..sama staniesz na prochu Hanno ? bez wentylacji i klimatyzacji ...powodzenia w topieniu firmy.

Joanna

Na atmosferę źle wpływają niestabilność psychiczna Szefa. To furiat, zmęczony stary dziad. Jeden z gorszych pracodawców u których pracowałam

Sam

Merytoryczna dyskusja zacznie się jak wywieziemy was na taczkach

Okalaman

Zgniła atmosfera, pracownicy ciągle poniżani. Nie warto

Hanna

Proszę Was o powrót do merytorycznej dyskusji na temat Quartz S.A. jako pracodawcy. Niech Wasze wpisy będą rzetelnym źródłem informacji dla wszystkich osób, które zastanawiają się nad złożeniem CV do tej firmy. Mile widziane są wszystkie informacje o aktualnych warunkach zatrudnienia, aktualnej sytuacji tego pracodawcy itp.

Equ
@Erik 09.03.2018 12:32

Meksykański macho się znalazł. Kobiety to do odstawiania kartonów mają być i wołać o pomoc tylko. To co piszesz to ŻENADA.

Zgadula

Jest tak wszechstronny, że potrafi spartaczyć życie innym na wielu płaszczyznach. Zgadnijcie kto to?

Andzia
@Zgadula 28.09.2017 19:24

Polip czyli wrzód na tyłku?

pracuś

powiem,że dzisiejsza wypłata mnie ucieszyła. :)))

pracuś
@Upodlony 10.01.2018 22:30

a ty pracujesz dla idei ? I czym się żywisz? Satysfakcją ?

Hipolit

W mojej pamięci utkwiła nazwa sklepu 1001 drobiazgów "Duperella" oraz warsztat samochodowy, który nawet reklamy i oryginalnej nazwy nie potrzebował, bo nazywał się Polikarp Saganek.

Jadzia

Pan z kucykiem może i wariat, może i rzuca wulgaryzmy...no co z tego. Dla mnie to on jest śmieszny. Taki juz jest ten świat ze jeden wariat a drugi ciagle deprecha. Co nas to interesuje. Byle pensja była na czas

Jajo
@anty temida 15.01.2018 17:03

Stary jest pewnie kopnie za chwile

Piłsudski

"Żeby firma w siłę rosła, trzeba wodza nam, nie osła!"

Tim

Współpracuję z tą firmą i uważam, że jest w porządku. Uśmiechnięci i pomocni ludzie. Nie skarżą się na nic, tylko na to, że dużo pracy albo, że pogoda brzydka. Od jakiegoś czasu jest kilka nowych twarzy.

AZ
@Tim 27.12.2017 14:28

Najwidoczniej obsługiwał Cię sam szef.A z tymi twarzami-przyjrzałeś się.Może szef był ogolony i w czystych dresikach.Teraz poważnie życzę tej FIRMIE i jej pracownikom wszystkiego najlepszego/nie mylić z właścicielką/może praca tylu uczciwych i oddanych firmie osób nie pójdzie na marne.

Hanna

Na stronie internetowej Quartz S.A. ani na żadnej innej stronie nie znalazłam ofert pracy. Może znane są Wam planowane w przyszłości rekrutacje w firmie? Na jakie warunki zatrudnienie może liczyć nowo przyjęty pracownik? Czy pracodawca zapewnia jakiś system premiowy?

net
@Zuch 20.12.2017 16:14

Zuchu chyba ci sie pomieszało w głowce ,z polecenia to przyjmowali za innego właściciela teraz biorą jak leci i kogo kolwiek,byleby chciał pracować za najniższą krajową na 3 zmiany.. ale chętnych jakoś nie ma ciekawe czemu????

LCD WB SLCGR

Proszę nie gnęb ludzi bo nie będziesz ich miała jak tak będziesz postępować zostaniesz sama, w soboty i niedziele będziesz zapi****lała a szef i szefowa o wszystkim będą wiedzieli.

miejscowy

Kiedy wreszcie ten cham ze szczurzym ryjem zejdzie z tego świata?.... nie mogę już na niego patrzeć.

Dzień niepodległości

Nie oczekuję niczego. Nie obawiam się niczego. Jestem wolny!

CAPta
@Dzień niepodległości 11.11.2017 15:11

A to chyba masz ze sobą problem , bo jak ktos niczego nie oczekuje to znaczy ze nie żyje albo jest w szpitalu psychiatrycznym ...

Baniak

Wiecie dlaczego jestem taki wyjątkowy? Bo dziewięćdziesiąt procent mnie to choroba psychiczna a dziesięć głupota

sam

A propos zarobków.Ile zarabia ten niby szef po zawodówce.Co ma do rzeczy wykształcenie.Ta firma to klasyczny przykład nepotyzmu.Szef zna się na wszystkim ale wystarczy zamienić z nim parę zdań i nagle olśnienie.K...a debil.Tylko grozić i wyzywać potrafi.Piszcie sobie co chcecie praca z takim człowiekiem to jak pływanie w szambie.

Jacenty
@sam 17.10.2017 19:21

to on ma zawodowke? Myślałem że tylko żłobek

sam

Tyle kasy bierze za niszczenie firmy-niepojęte!!!

Jakotako
@Wojtek 22.10.2017 22:20

jasne. Nieedlugo to sam bedzie sobie robił na tych nowych maszynach. Traktuje ludzi jak śmieci

Kaszlak

ja to mam wrażenie że firma przyciąga wariatów

Riczi

Jest ok. Nie narzekajcie

Były

Congratulation @ jola Twoje praca na pewno jest doceniana , za jakięs 9 zeta netto na rękę, napisz jeszcze jak widzisz "szfa" to chowasz sie pod stolem czy za maszyną ?

Janek
@Były 16.10.2017 16:45

Trzeba było się uczyć to byś zarabiala wiecej

Jola

Ja też jestem zadowolona z pracy. W każdej firmie coś jest co nie pasuje. Ale ogólnie ok

agnieszka

@ Jacek to jestes masochistą .tacy lubią ekstremalne wyzwania buhahahah

Jacek

Roman ma racje. Nie podoba sie zalozcie swoje firmy. Ja tez jestem zadowolony. Tez przerobilem wielu pracodawców tu jest naprawde ok.

opek

Wiesz człowieku z wazeliny Romanie kto w tej firmie jest frustratem ? poczytaj definicje frustrata i sam sobie odpowiedz . Uważasz ze większość pracowników jest nieuczciwych i leniwych? masz tupet a te peany na cześć tych "super"właścicieli wyspiewuj swojej rodzinie moze Ci uwierzą ......

Roman

Jak tak czytam te opinie to zastanawiam się kto jest pisze? Bo chyba sfrustrowani ludzie, którym nic się w życiu nie udaje. Pracuję tu już jakiś czas i jak dla mnie zarówno Pani Prezes jak i Pan Polikarp to normalni w porządku ludzie. Jeśli jesteście nastawieni na branie kasy i leżenie to rzeczywiście źle trafiliscie, jednak jeśli jesteście uczciwi i pracowici to będziecie zadowoleni z tej pracy, firmy i szefostwa. W każdej firmie ktoś komuś może nie pasować. Jeśli Wam się nie podoba załóżcie swoje firmy i jest prowadźcie.

Iza
@Roman 13.10.2017 20:50

Ale numer! Teraz Agatka to Roman????za chwile imion jej zabraknie aby chronić Polipka i przy okazji się wybielać! Dobre!

nowa

Jakie tam są zarobki? Firma wygląda na solidną

M
@Iza 05.10.2017 22:51

Pewnie tak. Nie oszukujmy się. Z zewnątrz patrząc na budynki i na ogrodzenie można odnieść wrażenie że firma jest ok. Problem zaczyna się po przekroczeniu w firmie drzwi....

robert

Czyzby bossss wywalił Cię z pracy w tej " cudownej firmie" ????

Zostaw opinię o Quartz S.A. - Nowy Dwór Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.