Quartz S.A.

Nowy Dwór Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 205 ocen.

Opinie o Quartz S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.

Hipolit

W mojej pamięci utkwiła nazwa sklepu 1001 drobiazgów "Duperella" oraz warsztat samochodowy, który nawet reklamy i oryginalnej nazwy nie potrzebował, bo nazywał się Polikarp Saganek.

Konsuela

Ten Pan to jest niepełnosprawny....wybaczcie mu. On ma juz miażdżyce. Juz ma rezerwację w parku sztywnych. Czego wy od niego oczekujecie? Jedno mnie intryguje. Co p.prezes w nim widzi. Powinna dawno pogonić starego dziada

Jadzia

Pan z kucykiem może i wariat, może i rzuca wulgaryzmy...no co z tego. Dla mnie to on jest śmieszny. Taki juz jest ten świat ze jeden wariat a drugi ciagle deprecha. Co nas to interesuje. Byle pensja była na czas

Ula
@AZ 12.01.2018 16:26

Hanna to Gowork, zagrzewa was do walki

Jajo
@anty temida 15.01.2018 17:03

Stary jest pewnie kopnie za chwile

Piłsudski

"Żeby firma w siłę rosła, trzeba wodza nam, nie osła!"

pracuś

powiem,że dzisiejsza wypłata mnie ucieszyła. :)))

TT
@Upodlony 09.01.2018 20:17

nie szata zdobi człowieka

Upodlony
@TT 10.01.2018 15:55

...ten szmatą pozostanie na zawsze

Tim

Współpracuję z tą firmą i uważam, że jest w porządku. Uśmiechnięci i pomocni ludzie. Nie skarżą się na nic, tylko na to, że dużo pracy albo, że pogoda brzydka. Od jakiegoś czasu jest kilka nowych twarzy.

AZ
@Tim 27.12.2017 14:28

Najwidoczniej obsługiwał Cię sam szef.A z tymi twarzami-przyjrzałeś się.Może szef był ogolony i w czystych dresikach.Teraz poważnie życzę tej FIRMIE i jej pracownikom wszystkiego najlepszego/nie mylić z właścicielką/może praca tylu uczciwych i oddanych firmie osób nie pójdzie na marne.

Hanna

Na stronie internetowej Quartz S.A. ani na żadnej innej stronie nie znalazłam ofert pracy. Może znane są Wam planowane w przyszłości rekrutacje w firmie? Na jakie warunki zatrudnienie może liczyć nowo przyjęty pracownik? Czy pracodawca zapewnia jakiś system premiowy?

Zuch
@Ryś 19.12.2017 19:37

nie wystarczy Przyjmują tylko z polecenia - znajomych i rodziny. Z ulicy to ciężko się dostać

net
@Zuch 20.12.2017 16:14

Zuchu chyba ci sie pomieszało w głowce ,z polecenia to przyjmowali za innego właściciela teraz biorą jak leci i kogo kolwiek,byleby chciał pracować za najniższą krajową na 3 zmiany.. ale chętnych jakoś nie ma ciekawe czemu????

LCD WB SLCGR

Proszę nie gnęb ludzi bo nie będziesz ich miała jak tak będziesz postępować zostaniesz sama, w soboty i niedziele będziesz zapi****lała a szef i szefowa o wszystkim będą wiedzieli.

miejscowy

Kiedy wreszcie ten cham ze szczurzym ryjem zejdzie z tego świata?.... nie mogę już na niego patrzeć.

Dzień niepodległości

Nie oczekuję niczego. Nie obawiam się niczego. Jestem wolny!

CAPta
@Dzień niepodległości 11.11.2017 15:11

A to chyba masz ze sobą problem , bo jak ktos niczego nie oczekuje to znaczy ze nie żyje albo jest w szpitalu psychiatrycznym ...

Baniak

Wiecie dlaczego jestem taki wyjątkowy? Bo dziewięćdziesiąt procent mnie to choroba psychiczna a dziesięć głupota

sam

A propos zarobków.Ile zarabia ten niby szef po zawodówce.Co ma do rzeczy wykształcenie.Ta firma to klasyczny przykład nepotyzmu.Szef zna się na wszystkim ale wystarczy zamienić z nim parę zdań i nagle olśnienie.K...a debil.Tylko grozić i wyzywać potrafi.Piszcie sobie co chcecie praca z takim człowiekiem to jak pływanie w szambie.

Julia

A skąd wiesz że na 10tys? Tylko 10tys?

Jacenty
@sam 17.10.2017 19:21

to on ma zawodowke? Myślałem że tylko żłobek

sam

Tyle kasy bierze za niszczenie firmy-niepojęte!!!

Wojtek
@sam 20.10.2017 09:16

On nie niszczy tylko rozwija. Wiem co mówię. Zobacz ile nowych maszyn kupił, są nowi pracownicy. Firma się zmienia dzięki niemu.

Jakotako
@Wojtek 22.10.2017 22:20

jasne. Nieedlugo to sam bedzie sobie robił na tych nowych maszynach. Traktuje ludzi jak śmieci

Kaszlak

ja to mam wrażenie że firma przyciąga wariatów

Riczi

Jest ok. Nie narzekajcie

Były

Congratulation @ jola Twoje praca na pewno jest doceniana , za jakięs 9 zeta netto na rękę, napisz jeszcze jak widzisz "szfa" to chowasz sie pod stolem czy za maszyną ?

Jola
@Były 16.10.2017 16:45

Wychodzę i witam się. Ja jestem w porządku więc czemu mam się bać?????

Janek
@Były 16.10.2017 16:45

Trzeba było się uczyć to byś zarabiala wiecej

Jola

Ja też jestem zadowolona z pracy. W każdej firmie coś jest co nie pasuje. Ale ogólnie ok

agnieszka

@ Jacek to jestes masochistą .tacy lubią ekstremalne wyzwania buhahahah

Jacek

Roman ma racje. Nie podoba sie zalozcie swoje firmy. Ja tez jestem zadowolony. Tez przerobilem wielu pracodawców tu jest naprawde ok.

opek

Wiesz człowieku z wazeliny Romanie kto w tej firmie jest frustratem ? poczytaj definicje frustrata i sam sobie odpowiedz . Uważasz ze większość pracowników jest nieuczciwych i leniwych? masz tupet a te peany na cześć tych "super"właścicieli wyspiewuj swojej rodzinie moze Ci uwierzą ......

Roman

Jak tak czytam te opinie to zastanawiam się kto jest pisze? Bo chyba sfrustrowani ludzie, którym nic się w życiu nie udaje. Pracuję tu już jakiś czas i jak dla mnie zarówno Pani Prezes jak i Pan Polikarp to normalni w porządku ludzie. Jeśli jesteście nastawieni na branie kasy i leżenie to rzeczywiście źle trafiliscie, jednak jeśli jesteście uczciwi i pracowici to będziecie zadowoleni z tej pracy, firmy i szefostwa. W każdej firmie ktoś komuś może nie pasować. Jeśli Wam się nie podoba załóżcie swoje firmy i jest prowadźcie.

sam
@Roman 13.10.2017 20:50

Przepraszam czy ten pan i ta pani założyli tą firmę?WSzystkie firmy które założyli leżą i kwiczą.A jeśli piszesz że są normalni to już brak mi słów.Odeszło z tej firmy kilkadziesiąt osób i to byli Ci uczciwi i pracowici.

Iza
@Roman 13.10.2017 20:50

Ale numer! Teraz Agatka to Roman????za chwile imion jej zabraknie aby chronić Polipka i przy okazji się wybielać! Dobre!

nowa

Jakie tam są zarobki? Firma wygląda na solidną

Iza
@nowa 05.10.2017 18:09

A po czym to wnioskujesz? Po budynkach? Po ogrodzeniu? Po czym? Z byka spadłaś czy czytać nie potrafisz? Agatka i Polipek to największa masakrycznie nieudolna mieszanka świata! Niech już idą do tej Joanny a nas zostawià w spokoju! Ehhhh,

M
@Iza 05.10.2017 22:51

Pewnie tak. Nie oszukujmy się. Z zewnątrz patrząc na budynki i na ogrodzenie można odnieść wrażenie że firma jest ok. Problem zaczyna się po przekroczeniu w firmie drzwi....

Zgadula

Jest tak wszechstronny, że potrafi spartaczyć życie innym na wielu płaszczyznach. Zgadnijcie kto to?

M
@Zgadula 28.09.2017 19:24

Hmmmm.... Taki gość ze szczurzym ryjem ?

robert

Czyzby bossss wywalił Cię z pracy w tej " cudownej firmie" ????

Bogdan

Ja. A co? Masz cos przeciw?

miejscowy

Jak frekfencja na niedzielny zlot wazeliniarzy? Kto zamierza spędzić czas w towarzystwie śmierdziela kucyka I fałszywej agatki?

Nick
@miejscowy 14.09.2017 21:39

O a gdzie ten zlot? Chętnie wpadnę ????

nick

oj bys sie zdziwił @ludziu ......a co jest Twoją domeną ??

Ludź

Kochani , jak Wam tak bardzo źle w tej firmie to po kiego tam siedzicie ??? A komentowanie warunków pracy i obrażanie -to chyba domena wyrzuconych , bądź zwolnionych :)

Nick1
@Frydek 07.09.2017 18:08

a ty reprezentujesz wszystkie cztery grupy po kolei, zmieniając tylko nicki w kolejnych wpisach

sam
@Ludź 07.09.2017 12:55

ludziu napisz może jaka jest różnica między zwolnionym a wyrzuconym bo za cholerę nie mogę pojąć?

alan

wypisywać to raczej pryszcz ale jakim podłym trzeba być żeby takie rzeczy ,jak są opisane wyżej ,robić innym ???? to dopiero zagwostka dla ciebie @ ola

Luśka
@alan 31.08.2017 18:59

Masz rację, myślę ze ta Ola to po prostu Agatka, która wiernie trwa przy swoim Panu i broni go jak lwica. Ach cóż to za miłość...on kocha jej portfel, to pewne! A co kocha ona? To dopiero zagwostka????

Jurand

Czy mnie oczy mylą? Czy znów usunięto wpis? Pani A walczy jak lew o swojego Pana, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Zastanawia mnie tylko co nią kieruje? Miłość czy strach?

Luśka
@sam 24.08.2017 20:39

im krytyka bardzo nie na rękę! zarówno ten chory psychicznie pan jak i jego służąca pogrążają się coraz bardziej! nie dadzą jednak rady odwrócić tego co już zrobili złego - jedynie gdyby odeszli oboje to może firma wróciłaby do ładu! kłamstwa, złodziejstwo, wykorzystywanie i mobbing na każdym kroku - myślę, że panowanie kucyka-psychola kończy się i jest już coraz bliżej...a ona? oczywiście będzie tulić go do piersi i przy okazji wysłuchiwać jak beznadziejna jest, a może nawet ze dwa strzały przyjmie? ona chyba to lubi jak on ją tłucze, haha! jest tak samo beznadziejna jak on, a może nawet gorzej, bo nie musząc, zgadza się na to! chętnie jeszcze trochę popracuję aby popatrzeć jak wióry lecą:) mam komedię za darmo!

Ola
@Luśka 28.08.2017 12:17

Jak podłym człowiekiem trzeba być, żeby takie rzeczy wypisywać

nick

" szef" buhahahah , tego czlowieka nie nazywajcie szefem bo sami sobie ubliżacie

Literat

Zachęcam do zapoznania się z dziełem"Rozmowa mistrza Polikarpa ze śmiercią". Dwie postaci występujące w tym niecodziennym dialogu to mistrz Polikarp i Śmierć. Mistrz - wydawałoby się ktoś nieomylny, doskonały. Tymczasem w tym wypadku ten tytuł jest wręcz wybitną ironią. Polikarp to naiwny głupiec, który pragnie poznać naturę śmierci, aby umieć się przed nią ustrzec. Groteskowość tej postaci podkreślają pytania, które zadaje swej niezwykłej Rozmówczyni.

sam
@Literat 13.08.2017 23:16

Kto ma się z tym zapoznać?Pracownicy czy pracodawcy?Niedomyty szef niech zacznie od instrukcji użycia mydła.

Pracownik
@Literat 13.08.2017 23:16

:-)gratuluję ,super wpis

Bruner

W firmach jest wielki socjopatów, ale ludzie niestety milczą. Socjopaci sa na reke zarzadom firm, potrzebni do brudnej roboty a zarzady nie brudza sobie raczek. Trzeba sie nie bac i zglaszac sprawy koniecznie pisemnie do prezesow i sadow pracy.

Loki
@Bruner 09.08.2017 08:45

Tu nie ma do kogo napisać! Kucyk to niepisany właściciel quartZa! A Agatka to jak by sie z nim niezgodzila to dwa szybkie płaskie albo piąchą i sprawa zamknięta ????

Nowy

Jle tam można teraz zarobić na rękę?Fachowiec ze mnie jak ta lala.Jakieś testy egzaminy kompetencyjne czy biorą z łapanki?Słyszałem że szef rekrutuje.Zwolnili tylu fachowców że podobno nie ma kto pracować.Ja te wszystkie maszyny mam obcykane ale ludzie ostrzegają że szef to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Nowy
@M 05.08.2017 19:34

Dzięki tak myślałem.Szkoda że taki potencjał się marnuje.Powodzenia.

Elka
@M 05.08.2017 19:34

To prawda. Zarówno kucyk jak i jego luba to piękny przykład jak NIE należy prowadzić firmy! Wyrzucają dobrych pracowników lub oni sami odchodzą a przeciętniakom windują extra płace! Mnie tam nie ma wiec nie zazdroszczę. Szkoda mi tylko kolegów i koleżanek. Mam nadzieję, że jednak kiedyś poniosą oboje zasłużoną karę! Karma wraca wiec może i do Polipów wróci. Oby!

Były pracownik

Szczekacie szczekacie ale dalej ich dorabiacie ...nie jesteście niewolnikami , nie dajcie się upokarzać

M

Prezes PIS ma tak samo wywalone jak szefostwo tej firemki.... Jedni się trzęsą bo się boją innym zwisa a jeszcze inni wiedzą jak jest i starają się przeżyć i wiązać koniec z końcem.

sam
@M 28.07.2017 22:57

Tak trafionej i prawdziwej oceny tej firmy dawno nie spotkałem.Szacun.

Lola
@M 28.07.2017 22:57

Prawda w czystej postaci. Pseudo szefowie zamiast skupić się nad tym że pracownicy i klienci uciekają i źle się dzieje w firmie, zajmują się pierdolami, plotkami i szukają kolejnych intryg! Ani Ona ani On nie nadają się do niczego. Quartz już załatwili teraz pora na Joanne????????????

PiS

Jest wielu przedsiębiorców, którzy swoje firmy traktują jak folwark pańszczyźniany - powiedział prezes PiS

nika

@ ??? skoro nie potrafisz zrozumiec opinni pracowników ,nie zostaje Ci nic innego jak udać sie do jasnowidza on Ci wytłumaczy jak jest najlepiej .

sam
@Jan Serce 12.07.2017 07:18

Janie masz w stu procentach rację.Całe zło to ten pan samozwańczy szef.Jednak nie wierzę że Pani Joanna i Pan Bogusław rodzice Pani Agaty o niczym nie wiedzieli.

Lola
@sam 13.07.2017 18:03

Oczywiście ze wiedza! Zamiatają pod dywan bo a nuż się uda! Tyle lat już trwa ta farsa! Kiedyś ktoś z byłych pracowników wysłał list z opisem sytuacji/ czytałam i tam była sama prawda! Nie uwierzyli! W końcu kasy mają jak lodu to i sponsoring działa!

???

Ale ja pytam jak jest lepiej z tymi operatorami. Po2 na jedną maszyne czy po jednym na dwie? Bo chce zrozumieć a nie czytać jak t o było dobrze za przesady M czy K czy też za Gomułki

tom

A .....lepiej to już bylo za żądów Pani prezes K. ,wtedy firma święcila triumfy ,klienci stali w kolejce a do pracy w tej firmie nie można bylo sie dostać miala super opinię i swietnych wykwalifikowanych pracowników ..teraz to sami wiecie ...jak tam jest i co sie dzieje

Qwerty

A co tam jest zniszczonego? Firma istnieje i ma się dobrze.

Oleg
@Xxxcc 03.07.2017 16:45

Może dlatego pracuje po dwóch operatorów bo nie mają pracy i muszą dać ludziom zajęcie albo tacy fachowcy Ci operatorzy, nie obrażając starej gwardii. Za to szef sam obsługuje kilka maszyn, taki jest spec!

???
@Xxxcc 03.07.2017 16:45

A jak jest niby lepiej?

Loka

Pracować mi dane było w paru miejscach i różnych ludzi na swej drodze się spotylako ale żeby się tak wiązać twierdzisz ze serce firmie oddalas hahah stuknij się w.leb. serce to można mężowi żonie i dzieciom oddac. Płacą ci na czas 8h rób swoje i heja. Co cie obchodzą inne sprawy.

Daria
@Loka 30.06.2017 00:11

Szkoda słów ! Każda firma to ludzie!!!! Zapraszam do lektury iekawych książek w tym temacie! Quartz został zniszczony przez Pana P i jego Panią . I tyle w temacie

Oleg

Jak to wszystko czytam to aż mi słabo. Mam wrażenie, że banda nieudaczników, którzy nie dali sobie rady w normalnej firmie chcę swoje nieporadności zwolić na innych. Nic z tych rzeczy. Ja pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i wszystko jest ok. Pensja na czas, szef mowi o podwyrzkach, nie widze powodu żeby szukać czegoš nowego. Pan z kucykiem jak go wszyscy nazywaja jest specyficzny, ale można się przyzwyczaić.

UCHO
@Oleg 29.06.2017 23:31

ten pan jest jeszcze szefem???Boże litości

sam
@Oleg 29.06.2017 23:31

Kolego skoro tak pracujesz jak piszesz to nic dziwnego że ta firma pada i kwiczy.Podstawówkę chociaż skończyłeś?Pewnie nie-dlatego tak dobrze dogadujesz się ze swoim szefem.Co z tej firmy zostało?Żal patrzeć.

Loka

Strasznie słabi ludzie tam pracują co muszą prochy łykać bo szef na nich krzyknie. Ludzie jesteście żałośni

Daria
@Loka 29.06.2017 21:08

To Ty jestes żałosny/a ! Jakim prawem obrażasz ludzi którzy serce oddali tej firmie a teraz dwóch nieudaczników ją pogrąża! Albo Ci płacą za te brednie albo nigdy w normalnej pracy nie dane Ci było być!

Miki
@Loka 29.06.2017 21:08

Prochy muszą łykač bo ich sumienie gryzie. chcieli zrobić na złość właścicielom a świnie podlozyli kolegom z pracy.

dominika

Mysle , że jestes jednym z nich , wiadomo kto chwali te pracę lizus i donosiciel bo ma premie dużą i układy z górą ..przestan ch.rzanić czlowieku w tej atmosferze stresu i nerw nie ma mowy o dobrej pracy ,

Dagaa

Znam z tamtad parę osobie które prace sobie chwalą. Kasa wiadomo zawsze mało.

Karloyyya

Dział kontroli jakości to raczej nie zajmuje się pozyskiwaniem klientów a nadzorowaniem procesu produkcji a zminimalizowanie pomyłek i reklamacji to raczej priorytet. Do czego na takim stanowisku wykształcenie chemiczne? No chyba ze sami robią badania. Są jakieś przyjęcia?

Agnes
@Karloyyya 27.06.2017 09:58

O, widać że obrończyni zmieniła pseudonim / niestety nie masz racji! W tej chwili w Quartz właśnie KJ zajmuje się klientami! Najwierniejsza Kucykowi kierowniczka KJ oraz specjalistka KJ właśnie tym się zajmują . Jedna nie ma wyjścia pewnie a druga stosując lizusostwo nieźle się ustawiła/ kaska leci aż miło! Takich Kucyk lubi najbardziej / wchodzi bez mydła!

Karloyyya
@Agnes 27.06.2017 23:06

Czyli awansować można z kj na handlowca? Nie jest to takie złe.

gocha

Tylko że to już nie ta kontrola jakości co dawniej, podstawą przyjęcia do tej pracy było wykształcenie chemiczne lub pokrewne i praktyka ,kiedyś to był profesjonalny dział który stawał na glowie żeby firma z każdej sytuacji kryzysowej wychodziła z twarzą , każdy kto tam pracował może to potwierdzić Teraz to szkoda gadać, kontrolerki z łapanki ,bez żadnych umiejętności, praktyki i wykształcenia, potrafią plotkować, kłocic sie z operatorami o bzdety, a najbardziej w necie przesiadywać .Miarą dobrej kontroli w firmie jest jak najmniej reklamacji i brak pomyłek na produkcji , chyba więcej nie trzeba tłumaczyć jak funkcjonuje ten pożal się Boże dział .

Zorientowana

Słyszeliście niusy??? Polduś zamierza zmienić umowy pracownikom! Co ten koleś od nas chce? Za dużo ponoć zarabiamy!

Zdziwiona

No nieźle! Czyżby właściciele goworka kupili lub prze-kupili??? Były tu opinie, które zniknęły? Dziwne.... nie ma informacji o łączeniu chemii i spozywki. Nie ma o równych i równiejszych. Ciekawe?

J 23
@technik 22.06.2017 09:24

Swoją drogą czy firma która zleca pakowanie "spożywki" nie robi audytu?Za moich czasów takowe odbywały się bardzo często i uwierzcie mi to nie była fikcja.Dział kontroli jakości stawał na głowie żeby jak najlepiej wypaść i pozyskać klienta.Widać wymagania osiągnęły dno,albo tak jak ktoś zauważył klienta bezczelnie się oszukuje.Czy właściciele zdają sobie sprawę czym to grozi?

Technik
@J 23 25.06.2017 18:43

No i znowu usunęli mój wpis! Napisałem wyraźnie, że to wszystko prawda! Spożywka i chemia razem! Wystarczy sprawdzić zapisy z maszyn! Kucyk ma gdzieś procedury i twierdzi , że i tak będą klienci pakować wiec nie ma się co spinać! Żenada! W Quartz są robione saszetki w kształcie buteleczki i tych radzę nie spożywać! A służąca Kucyka widać bardzo mocno czyta opinie skoro tal szybko są usuwane. Boi się o swoje bóstwo!

Zostaw opinię o Quartz S.A. - Nowy Dwór Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.