Quartz S.A.

Nowy Dwór Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 215 ocen.

Quartz S.A.
2 215 6 1

Opinie o Quartz S.A.

Annia

Jak sie miewa ten stary, obleśny, zdziadziały zgred?

Pracownik
@Annia 05.10.2018 12:46

Od kiedy was nie ma hieny bardzo dobrze. I firma też sobie dobrze radzi. Nareszcie jest spokój i normalność.

w
@Pracownik 09.10.2018 18:25

Wy już nawet nie wiecie jak wygląda normalność i spokój ludziki

Anonima
@Pracownik 09.10.2018 18:25

Hehe haha......spokój i normalność....hahahaha...weźcie bo nie wytrzymam ze śmiechu.dopóki bedzie ten Dziad nigdy nie bedzie normalności.

Pracownik
@Anonima 10.10.2018 12:41

Od kiedy jest szef to nastał porządek w tej firmie

Kaszatal
@Pracownik 12.10.2018 12:17

Dziad bedzie dziadem do końca swego zafajdanego życia a porządek bedzie jak juz go nie bedzie.

Krysia

Ile można dostać w kontroli jakości? Trzeba mieć studia?

anonymous
@Krysia 13.09.2018 21:47

Szukaj pracy gdzie indziej. Biedronka może jakaś stacja benzynowa.. Zdrowsza będziesz na ciele i na umyśle.

anonymous
@Krysia 13.09.2018 21:47

nie trzeba

Pedro

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Nick
@Pedro 24.05.2018 19:10

nie można, jak tylko ktoś spróbuje to jedna … ( no wiadomo kto) wyzywa go od wazeliniarzy i lizusów

M
@Pedro 24.05.2018 19:10

Można. Papier w kiblu był zawsze jak był potrzebny...

anonymous
@M 30.06.2018 17:02

jaki poziom takie teksty

Hanna

@M, Twój komentarz jest nie na miejscu. Jeśli pracujesz lub pracowałeś w Quartz to zachęcam Cię do wyrażenia merytorycznej opinii o pracy w tym miejscu. Będzie to pomocne dla osób, które chcą aplikować do tej firmy. Możesz powiedzieć jaka atmosfera panuje w firmie? Jak oceniasz warunki zatrudnienia?

M
@Hanna 02.07.2018 11:36

Merytoryczna odpowiedź ? Proszę bardzo.. Jak ten "szef" traktuję swoją "żonę" obrażając ją przy pracownikach. (obrażając to mało powiedziane chyba że zamknij mordę jest ok ale nie wiem nie znam się) Pani to przyjmuję na klatę i nic z tym nie robi. Ci co to słyszą robią oczy kota ze szreka i udają że nic nie widzieli/słyszeli. Atmosfera panująca w pracy jest do "dudy". Usłyszysz od "szefa"kilka opowieści jaki on ech i ach w palarni i jak mu się w życiu dobrze powiodło. A na miejscu dla ciebie co ? KIBEL i tyle.

YOGI
@M 27.07.2018 20:03

Ja usłyszałem że dołek sobie w lesie wykopię ale to była dyskusja na wyższym poziomie.Piszę wyższym bo wykraczała poza tematy służbowe za które można pracowników ukarać w trybie regulaminowym.CDN.

Jajo
@Hanna 02.07.2018 11:36

Atmosfera ? Totalna nędza

anonymous
@YOGI 31.07.2018 17:56

Głęboki ? :)

Rita

Każdy ma prawo do szacunku. Coraz mniej osób chcę pracować z tym nienormalnym człowiekiem z obrzydliwą twarzą. Jego twarz w pełni oddaje to jakim jest podłym wampirem emocjonalnym

Hanna

@YOGI, przypominam, że według regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin na forum nie można opisywać konkretnych osób. Zachęcam Cię jednak, byś uzasadnił swoją wypowiedź. Dlaczego sądzisz, że podjęcie pracy w Quartz to ryzykowna decyzja? Czy możesz powiedzieć jak oceniasz warunki zatrudnienia w tej firmie?

Temida
@Hanna 10.07.2018 20:12

Każdy wie jakie są warunki pracy w tej firmie i dlatego nikt normalny nie chce tam pracować. Pozostali tylko wierni wazeliniaże, którzy zrobią wszystko żeby tylko zabłysnąć przed, no właśnie nie wiem jak nazwać tę osobę, bo właściwie jest on nikim. Gość który jak pijawka dopadł swoją ofiarę i wysysa z niej i jej rodziny wszystko. Do tego tak jak już było pisane niejednokrotnie próbuje pokazać swoją wielkość na biednych pracownikach, a tak naprawdę odreagowywuje na swoje kompleksy, których ma wiele. Do tego wydaje mu się że za pieniądze (w dodatku nie jego) może kupić wszystko i wszystkich. Oj myli się bardzo i kiedyś się o tym przekona. Mam nadzieję, że los będzie w końcu sprawiedliwy.

Yogi
@Hanna 10.07.2018 20:12

Droga Hanno czy jesteś z wirtualnej rzeczywistości?Problemy pracowników są jak najbardziej realne chcesz pomóc to przytul tego pana do piersi i zrób mu nowy warkoczyk.

anonymous
@Yogi 24.07.2018 18:43

Ręce by się lepiły od brudu daj spokój...

Hanna

@Temida, nie każdy wie jakie są warunki pracy w Quartz. Na forum Gowork zaglądają osoby, które szukają pracy i chcą się dowiedzieć jak najwięcej o firmie, do której mają zamiar aplikować. Tak jak wspomniałam we wcześniejszym komentarzu na forum obowiązuje regulamin ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zakazuje opisywania oraz obrażania konkretnych osób. Mile widziane będą komentarze, które zawierają informacje o atmosferze jaka panuje w firmie Quartz lub warunkach zatrudnienia. Powiedzcie czy w firmie można liczyć na premie lub benefity pozapłacowe? Wasze opinie na pewno pomogą podjąć decyzje osobom, które planują aplikować do Quartz.

JA
@Hanna 16.07.2018 12:54

więc co można jak nic nie można wg Ciebie kobieto? czytałam regulamin i jedyne co wyczytałam to ,że nie można używać obrażliwych słów ,przekleństw oraz używać nazwisk osób opisywanych w komentarzach ..

YOGI
@Hanna 16.07.2018 12:54

Nie rozmieszaj mnie Hanno.Chętnie spotkam się z TOBĄ i opiszę mechanizm zwalniania i upokarzania pracowników ale po co .Prawda prędzej czy póżniej się obroni.

YOGI

Każdy kto chce pracować w tej firmie powinien wiedzieć że jest to bardzo ryzykowna decyzja.Właściciel czytaj szef to bardzo specyficzna osoba.Najlepiej go unikać kontakt wzrokowy kończy się agresją a słowny uświadamia człowiekowi że jest kompletnym zerem/w porównaniu do szefa/Jeśli się narazisz /czytaj masz swoje zdanie/jesteś wykańczany przez zaufanych szefa obśmiewany-a obmawiany-a aż do pomówień w stylu gó..o wie a się mądrzy itp.Reasumując pieniądze to nie wszystko pracowałem i wiem co piszę.NIE WARTO.

Hanna

@waldi, może zdecydowałbyś się jednak na rozwinięcie swojej opinii o firmie? Na pewno są osoby, które chciałyby się z nią zapoznać. Zachęcam Cię do tego.

Hanna

@waldi, co Cię tak śmieszy? To forum dla poszukujących pracy i każda dodana informacja i opinia jest ważna dla osoby szukającej zatrudnienia. Zamiast być taki ucieszony, może dodałbyś swoją obiektywną opinię o tej firmie, która coś wniesie do wątku.

waldi
@Hanna 02.06.2018 18:20

Masz ok 200 obiektywnych opinii o tej firmie ,czego jeszcze więcej chcesz przeczytać prawd czy cukrowania ?

Hanna

Witam, szukam informacji na temat Quartz. Możecie coś więcej napisać odnośnie atmosfery oraz jakości firmy? Jakie kwalifikacje trzeba mieć aby aplikować na produkcję? Czy dowóz do firmy jest bezpłatny i jakie są godziny pracy? Pozdrawiam!

Karolina
@Hanna 27.05.2018 18:49

Aby aplikować na produkcję, należy mieć aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji, no i oczywiście sprawność fizyczna gdyż na produkcji są to głównie prace manualne. System pracy jest trzyzmianowy (6-14, 14-22, 22-6)

waldi
@Karolina 01.06.2018 09:20

aplikować ? hahhaha dobry kawał

Hanna

@Sam, nie staję w obronie właścicieli Quartz. Jako moderator forum gowork.pl staram się być pomocą dla pracowników tej firmy lub osób zastanawiających się nad aplikowaniem do niej. W związku z tym, tak jak już to napisałam wcześniej, dopytuje użytkowników o szczegóły różnych sytuacji jakie mają miejsce u tego pracodawcy.

M
@Hanna 10.05.2018 11:02

Skoro tak to od razu im poradź aby grabili liście w Nowym Dworze albo śnieg zimą odgarniali. A no i grzyby można zbierać bądź ulotki rozdawać..... Od tej firmy i pana kucyka ( z małej litery) jak najdalej się trzymać.

bond

Jaka firma takie opinie,Prokurator miałby co robić.Właściciele piszący opinie o swojej firmie-litości.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Pytanie jak głęboko :)

Hanna

@złoty róg, rozumiem Twoje niezadowolenie ze współpracy z Quartz S.A. jak i innych użytkowników. W tym miejscu chcę Cię zapewnić, że nie pracuję w tej firmie i nie znam jej aktualnej sytuacji. Pytam użytkowników o takie tematy związane z tym pracodawcą, które są istotne dla osób chcących się u niego zatrudnić.

Sam
@Hanna 15.04.2018 17:14

A ja pytam Ciebie po kiego grzyba zabierasz głos w obronie właścicielki i jej dręczyciela?Miałaś wątpliwą przyjemność kontaktu z tym panem szefem?Wiesz do czego jest zdolny się posunąć jak potrafi dręczyć i zastraszać pracowników?

Hanna

@Sytuacjataka12, jak długo już współpracujesz z Quartz S.A. Rozumiem, że nie jesteś usatysfakcjonowany wynagrodzeniem jakie proponuje Ci ten pracodawca. Jaka natomiast atmosfera występuje w tym miejscu pracy i jakie są aktualne relacje między współpracownikami? Proszę Cię o wypowiedź w tej kwestii, ponieważ ten aspekt pracy jest również istotny dla osób poszukujących zatrudnienia.

Sytuacjataka12
@Hanna 23.03.2018 10:26

Pracuje już dłuższy czas. Tu już nie chodzi o wynagrodzenie.. atmosfera?? Fatalna i to wszystko zasługa jednego człowieka który meczy i dręczy wszystkich wszystkich poniza i codzień szuka do czego się przyczepić. Nie ma za grosz kultury nie szanuje ludzi i nie docenia. Mam przeczucie ze będzie niedługo pracował sam. Przykro się tu przychodzi

Sytuacjataka12
@Sytuacjataka12 29.03.2018 17:54

Miedzy współpracownikami było by ok żeby większość nie była zastraszona bo tak ludzie są zastraszeni boją się ze mogą stracić jedyny dochód a życie jest ciężkie. Dlatego spuszczaja głowę i trzęsą się na widok P. Tak powinno być?

złoty róg
@Hanna 23.03.2018 10:26

Dla poszukujących pracy w tej firmie??? chyba chciałaś napisać dla uciekających z tej pożal Boże firmy, konkurencja z normalna atmosferą i konkretną kasą ,zabiera wszystkich wykwalifikowanych pracowników z biura i produkcji i co dalej..sama staniesz na prochu Hanno ? bez wentylacji i klimatyzacji ...powodzenia w topieniu firmy.

Joanna

Na atmosferę źle wpływają niestabilność psychiczna Szefa. To furiat, zmęczony stary dziad. Jeden z gorszych pracodawców u których pracowałam

Sam

Merytoryczna dyskusja zacznie się jak wywieziemy was na taczkach

Okalaman

Zgniła atmosfera, pracownicy ciągle poniżani. Nie warto

Hanna

Proszę Was o powrót do merytorycznej dyskusji na temat Quartz S.A. jako pracodawcy. Niech Wasze wpisy będą rzetelnym źródłem informacji dla wszystkich osób, które zastanawiają się nad złożeniem CV do tej firmy. Mile widziane są wszystkie informacje o aktualnych warunkach zatrudnienia, aktualnej sytuacji tego pracodawcy itp.

gocha
@Hanna 01.03.2018 14:33

Merytorycznej dyskusji ??? Haha tym co dyskutowali już dawno podziękowano w 'wiadomy' sposób i jeszcze jedno o czym i z kim niby dyskutować wystarczy poczytac opinie na tej stronie i o tym pracodawcy ..tak wielu ludzi nie kłamie

Sytuacjataka12
@Hanna 01.03.2018 14:33

Sytuacja to jest taka ze ludzie którzy się starają i sumiennie pracują mają stawki z przed kilku lat a nowi dostają coraz więcej. Szkoda ze szef nie lubi ludzi którzy znają się na tych maszynach i są w stanie zrobić na każdej wszystko. Operatorki są damy bo mają kasy tyle co faceci a naciskaja dwa guziki chłopaki po malu odchodzą bo nie wytrzymują madrosci szefa wystarczy doceniać pracowników a firma była by całkiem spoko a takto bol brzucha jak trzeba iść do pracy żeby mieć co do gara włożyć

Equalista
@Sytuacjataka12 08.03.2018 10:33

Nie pasuje Ci, że dziewczyny mają tyle samo co chłopaki na tych samych stanowiskach? To dobrze, że tacy "faceci" odchodzą. Brawo dla firmy, która docenia kobiety !

Erik
@Equalista 09.03.2018 10:15

A która kobieta w tej firmie potrafi przezbroić maszynę ? zmienić noże, grzałki ,ustawić rozmiar...żadna niestety operatorki z nich żadne raczej odstawiaczki kartonów...i niby maja zarabiać tyle samo co operator? ŻENADA ,a do byle problemu wołaja operatorów bo sie boją cos pokręcić hahahhaha brawo dla operatorów którzy odchodzą z tego mesksyku

Equ
@Erik 09.03.2018 12:32

Meksykański macho się znalazł. Kobiety to do odstawiania kartonów mają być i wołać o pomoc tylko. To co piszesz to ŻENADA.

Zgadula

Jest tak wszechstronny, że potrafi spartaczyć życie innym na wielu płaszczyznach. Zgadnijcie kto to?

M
@Zgadula 28.09.2017 19:24

Hmmmm.... Taki gość ze szczurzym ryjem ?

Andzia
@Zgadula 28.09.2017 19:24

Polip czyli wrzód na tyłku?

pracuś

powiem,że dzisiejsza wypłata mnie ucieszyła. :)))

Upodlony
@pracuś 09.01.2018 10:44

Kto raz się zeszmacił dla pieniędzy ten szatą pozostanie na zawsze

TT
@Upodlony 09.01.2018 20:17

nie szata zdobi człowieka

Upodlony
@TT 10.01.2018 15:55

...ten szmatą pozostanie na zawsze

pracuś
@Upodlony 10.01.2018 22:30

a ty pracujesz dla idei ? I czym się żywisz? Satysfakcją ?

Hipolit

W mojej pamięci utkwiła nazwa sklepu 1001 drobiazgów "Duperella" oraz warsztat samochodowy, który nawet reklamy i oryginalnej nazwy nie potrzebował, bo nazywał się Polikarp Saganek.

Jadzia

Pan z kucykiem może i wariat, może i rzuca wulgaryzmy...no co z tego. Dla mnie to on jest śmieszny. Taki juz jest ten świat ze jeden wariat a drugi ciagle deprecha. Co nas to interesuje. Byle pensja była na czas

Eryk
@Jadzia 05.01.2018 19:21

No jak lubisz być poniżana , wyśmiewana i obrzucana obelgami to ta praca jest twoim sensem życia gratuluję życiowych ambicji i spełnienia zawo owego

Eryk

Sensem mojego życia jest normalność i wreszcie spokój Hanno , czego w tej firmie nie ma , a ty jako zaufana pracownica lub włąścicielka nawet to na pewno chcialabyś żeby pisano same pozytywne komentarze? nie okłamuj sama siebie pracownicy piszą jak jest i tylko Ciebie to boli ...życie na pokaz to Twój sens życia

AZ

Hanno szukasz pracy potem ubolewasz że ktoś nie ma o niej najlepszej opinii?

anty temida
@Jadzia 05.01.2018 19:21

Jeśli jest wariatem i rzuca wulgaryzmy to jakim cudem został szefem w takiej firmie.Już niedługo trafi tam gdzie jego miejsce.

Ula
@AZ 12.01.2018 16:26

Hanna to Gowork, zagrzewa was do walki

Jajo
@anty temida 15.01.2018 17:03

Stary jest pewnie kopnie za chwile

Piłsudski

"Żeby firma w siłę rosła, trzeba wodza nam, nie osła!"

Tim

Współpracuję z tą firmą i uważam, że jest w porządku. Uśmiechnięci i pomocni ludzie. Nie skarżą się na nic, tylko na to, że dużo pracy albo, że pogoda brzydka. Od jakiegoś czasu jest kilka nowych twarzy.

AZ
@Tim 27.12.2017 14:28

Najwidoczniej obsługiwał Cię sam szef.A z tymi twarzami-przyjrzałeś się.Może szef był ogolony i w czystych dresikach.Teraz poważnie życzę tej FIRMIE i jej pracownikom wszystkiego najlepszego/nie mylić z właścicielką/może praca tylu uczciwych i oddanych firmie osób nie pójdzie na marne.

Hanna

Na stronie internetowej Quartz S.A. ani na żadnej innej stronie nie znalazłam ofert pracy. Może znane są Wam planowane w przyszłości rekrutacje w firmie? Na jakie warunki zatrudnienie może liczyć nowo przyjęty pracownik? Czy pracodawca zapewnia jakiś system premiowy?

M
@Hanna 08.12.2017 19:55

Może liczyć na to że za chwile pożałuje że się zatrudnił.

Yogi
@Hanna 08.12.2017 19:55

Ja też Ja też bym chciał pracować dla tej firmy.Będę kablował na wszystkich kolegów i koleżanki.Będę łamał wszystkie przepisy BHP wykonywał palecenia pana szefa chociaż absurdalne głupie i lamiące prawo.Będę się podlizywał i wszystkim chwalił się jaki zaszczyt Mnie spotkał że mogę dorabiać moich dobrodziejów.

Ryś
@Yogi 14.12.2017 19:45

to ci chyba nie wystarczy jeszcze trochę rozumu i wysiłku by się przydało

Zuch
@Ryś 19.12.2017 19:37

nie wystarczy Przyjmują tylko z polecenia - znajomych i rodziny. Z ulicy to ciężko się dostać

net
@Zuch 20.12.2017 16:14

Zuchu chyba ci sie pomieszało w głowce ,z polecenia to przyjmowali za innego właściciela teraz biorą jak leci i kogo kolwiek,byleby chciał pracować za najniższą krajową na 3 zmiany.. ale chętnych jakoś nie ma ciekawe czemu????

LCD WB SLCGR

Proszę nie gnęb ludzi bo nie będziesz ich miała jak tak będziesz postępować zostaniesz sama, w soboty i niedziele będziesz zapi****lała a szef i szefowa o wszystkim będą wiedzieli.

miejscowy

Kiedy wreszcie ten cham ze szczurzym ryjem zejdzie z tego świata?.... nie mogę już na niego patrzeć.

Dzień niepodległości

Nie oczekuję niczego. Nie obawiam się niczego. Jestem wolny!

CAPta
@Dzień niepodległości 11.11.2017 15:11

A to chyba masz ze sobą problem , bo jak ktos niczego nie oczekuje to znaczy ze nie żyje albo jest w szpitalu psychiatrycznym ...

Zostaw opinię o Quartz S.A. - Nowy Dwór Mazowiecki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.