Quartz S.A.

Nowy Dwór Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 212 ocen.

Quartz S.A.
2 212

Opinie o Quartz S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.

Hanna

@YOGI, przypominam, że według regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin na forum nie można opisywać konkretnych osób. Zachęcam Cię jednak, byś uzasadnił swoją wypowiedź. Dlaczego sądzisz, że podjęcie pracy w Quartz to ryzykowna decyzja? Czy możesz powiedzieć jak oceniasz warunki zatrudnienia w tej firmie?

Temida
@Hanna 10.07.2018 20:12

Każdy wie jakie są warunki pracy w tej firmie i dlatego nikt normalny nie chce tam pracować. Pozostali tylko wierni wazeliniaże, którzy zrobią wszystko żeby tylko zabłysnąć przed, no właśnie nie wiem jak nazwać tę osobę, bo właściwie jest on nikim. Gość który jak pijawka dopadł swoją ofiarę i wysysa z niej i jej rodziny wszystko. Do tego tak jak już było pisane niejednokrotnie próbuje pokazać swoją wielkość na biednych pracownikach, a tak naprawdę odreagowywuje na swoje kompleksy, których ma wiele. Do tego wydaje mu się że za pieniądze (w dodatku nie jego) może kupić wszystko i wszystkich. Oj myli się bardzo i kiedyś się o tym przekona. Mam nadzieję, że los będzie w końcu sprawiedliwy.

YOGI

Każdy kto chce pracować w tej firmie powinien wiedzieć że jest to bardzo ryzykowna decyzja.Właściciel czytaj szef to bardzo specyficzna osoba.Najlepiej go unikać kontakt wzrokowy kończy się agresją a słowny uświadamia człowiekowi że jest kompletnym zerem/w porównaniu do szefa/Jeśli się narazisz /czytaj masz swoje zdanie/jesteś wykańczany przez zaufanych szefa obśmiewany-a obmawiany-a aż do pomówień w stylu gó..o wie a się mądrzy itp.Reasumując pieniądze to nie wszystko pracowałem i wiem co piszę.NIE WARTO.

Hanna

@M, Twój komentarz jest nie na miejscu. Jeśli pracujesz lub pracowałeś w Quartz to zachęcam Cię do wyrażenia merytorycznej opinii o pracy w tym miejscu. Będzie to pomocne dla osób, które chcą aplikować do tej firmy. Możesz powiedzieć jaka atmosfera panuje w firmie? Jak oceniasz warunki zatrudnienia?

Pedro

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

M
@Pedro 24.05.2018 19:10

Można. Papier w kiblu był zawsze jak był potrzebny...

Hanna

@waldi, może zdecydowałbyś się jednak na rozwinięcie swojej opinii o firmie? Na pewno są osoby, które chciałyby się z nią zapoznać. Zachęcam Cię do tego.

Hanna

@waldi, co Cię tak śmieszy? To forum dla poszukujących pracy i każda dodana informacja i opinia jest ważna dla osoby szukającej zatrudnienia. Zamiast być taki ucieszony, może dodałbyś swoją obiektywną opinię o tej firmie, która coś wniesie do wątku.

waldi
@Hanna 02.06.2018 18:20

Masz ok 200 obiektywnych opinii o tej firmie ,czego jeszcze więcej chcesz przeczytać prawd czy cukrowania ?

Hanna

Witam, szukam informacji na temat Quartz. Możecie coś więcej napisać odnośnie atmosfery oraz jakości firmy? Jakie kwalifikacje trzeba mieć aby aplikować na produkcję? Czy dowóz do firmy jest bezpłatny i jakie są godziny pracy? Pozdrawiam!

waldi
@Karolina 01.06.2018 09:20

aplikować ? hahhaha dobry kawał

Hanna

@Sam, nie staję w obronie właścicieli Quartz. Jako moderator forum gowork.pl staram się być pomocą dla pracowników tej firmy lub osób zastanawiających się nad aplikowaniem do niej. W związku z tym, tak jak już to napisałam wcześniej, dopytuje użytkowników o szczegóły różnych sytuacji jakie mają miejsce u tego pracodawcy.

M
@Hanna 10.05.2018 11:02

Skoro tak to od razu im poradź aby grabili liście w Nowym Dworze albo śnieg zimą odgarniali. A no i grzyby można zbierać bądź ulotki rozdawać..... Od tej firmy i pana kucyka ( z małej litery) jak najdalej się trzymać.

bond

Jaka firma takie opinie,Prokurator miałby co robić.Właściciele piszący opinie o swojej firmie-litości.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Pytanie jak głęboko :)

Hanna

@złoty róg, rozumiem Twoje niezadowolenie ze współpracy z Quartz S.A. jak i innych użytkowników. W tym miejscu chcę Cię zapewnić, że nie pracuję w tej firmie i nie znam jej aktualnej sytuacji. Pytam użytkowników o takie tematy związane z tym pracodawcą, które są istotne dla osób chcących się u niego zatrudnić.

Sam
@Hanna 15.04.2018 17:14

A ja pytam Ciebie po kiego grzyba zabierasz głos w obronie właścicielki i jej dręczyciela?Miałaś wątpliwą przyjemność kontaktu z tym panem szefem?Wiesz do czego jest zdolny się posunąć jak potrafi dręczyć i zastraszać pracowników?

Hanna

@Sytuacjataka12, jak długo już współpracujesz z Quartz S.A. Rozumiem, że nie jesteś usatysfakcjonowany wynagrodzeniem jakie proponuje Ci ten pracodawca. Jaka natomiast atmosfera występuje w tym miejscu pracy i jakie są aktualne relacje między współpracownikami? Proszę Cię o wypowiedź w tej kwestii, ponieważ ten aspekt pracy jest również istotny dla osób poszukujących zatrudnienia.

złoty róg
@Hanna 23.03.2018 10:26

Dla poszukujących pracy w tej firmie??? chyba chciałaś napisać dla uciekających z tej pożal Boże firmy, konkurencja z normalna atmosferą i konkretną kasą ,zabiera wszystkich wykwalifikowanych pracowników z biura i produkcji i co dalej..sama staniesz na prochu Hanno ? bez wentylacji i klimatyzacji ...powodzenia w topieniu firmy.

Joanna

Na atmosferę źle wpływają niestabilność psychiczna Szefa. To furiat, zmęczony stary dziad. Jeden z gorszych pracodawców u których pracowałam

Sam

Merytoryczna dyskusja zacznie się jak wywieziemy was na taczkach

Okalaman

Zgniła atmosfera, pracownicy ciągle poniżani. Nie warto

Hanna

Proszę Was o powrót do merytorycznej dyskusji na temat Quartz S.A. jako pracodawcy. Niech Wasze wpisy będą rzetelnym źródłem informacji dla wszystkich osób, które zastanawiają się nad złożeniem CV do tej firmy. Mile widziane są wszystkie informacje o aktualnych warunkach zatrudnienia, aktualnej sytuacji tego pracodawcy itp.

Equ
@Erik 09.03.2018 12:32

Meksykański macho się znalazł. Kobiety to do odstawiania kartonów mają być i wołać o pomoc tylko. To co piszesz to ŻENADA.

Zgadula

Jest tak wszechstronny, że potrafi spartaczyć życie innym na wielu płaszczyznach. Zgadnijcie kto to?

Andzia
@Zgadula 28.09.2017 19:24

Polip czyli wrzód na tyłku?

pracuś

powiem,że dzisiejsza wypłata mnie ucieszyła. :)))

pracuś
@Upodlony 10.01.2018 22:30

a ty pracujesz dla idei ? I czym się żywisz? Satysfakcją ?

Hipolit

W mojej pamięci utkwiła nazwa sklepu 1001 drobiazgów "Duperella" oraz warsztat samochodowy, który nawet reklamy i oryginalnej nazwy nie potrzebował, bo nazywał się Polikarp Saganek.

Jadzia

Pan z kucykiem może i wariat, może i rzuca wulgaryzmy...no co z tego. Dla mnie to on jest śmieszny. Taki juz jest ten świat ze jeden wariat a drugi ciagle deprecha. Co nas to interesuje. Byle pensja była na czas

Jajo
@anty temida 15.01.2018 17:03

Stary jest pewnie kopnie za chwile

Piłsudski

"Żeby firma w siłę rosła, trzeba wodza nam, nie osła!"

Tim

Współpracuję z tą firmą i uważam, że jest w porządku. Uśmiechnięci i pomocni ludzie. Nie skarżą się na nic, tylko na to, że dużo pracy albo, że pogoda brzydka. Od jakiegoś czasu jest kilka nowych twarzy.

AZ
@Tim 27.12.2017 14:28

Najwidoczniej obsługiwał Cię sam szef.A z tymi twarzami-przyjrzałeś się.Może szef był ogolony i w czystych dresikach.Teraz poważnie życzę tej FIRMIE i jej pracownikom wszystkiego najlepszego/nie mylić z właścicielką/może praca tylu uczciwych i oddanych firmie osób nie pójdzie na marne.

Hanna

Na stronie internetowej Quartz S.A. ani na żadnej innej stronie nie znalazłam ofert pracy. Może znane są Wam planowane w przyszłości rekrutacje w firmie? Na jakie warunki zatrudnienie może liczyć nowo przyjęty pracownik? Czy pracodawca zapewnia jakiś system premiowy?

net
@Zuch 20.12.2017 16:14

Zuchu chyba ci sie pomieszało w głowce ,z polecenia to przyjmowali za innego właściciela teraz biorą jak leci i kogo kolwiek,byleby chciał pracować za najniższą krajową na 3 zmiany.. ale chętnych jakoś nie ma ciekawe czemu????

LCD WB SLCGR

Proszę nie gnęb ludzi bo nie będziesz ich miała jak tak będziesz postępować zostaniesz sama, w soboty i niedziele będziesz zapi****lała a szef i szefowa o wszystkim będą wiedzieli.

miejscowy

Kiedy wreszcie ten cham ze szczurzym ryjem zejdzie z tego świata?.... nie mogę już na niego patrzeć.

Dzień niepodległości

Nie oczekuję niczego. Nie obawiam się niczego. Jestem wolny!

CAPta
@Dzień niepodległości 11.11.2017 15:11

A to chyba masz ze sobą problem , bo jak ktos niczego nie oczekuje to znaczy ze nie żyje albo jest w szpitalu psychiatrycznym ...

Baniak

Wiecie dlaczego jestem taki wyjątkowy? Bo dziewięćdziesiąt procent mnie to choroba psychiczna a dziesięć głupota

sam

A propos zarobków.Ile zarabia ten niby szef po zawodówce.Co ma do rzeczy wykształcenie.Ta firma to klasyczny przykład nepotyzmu.Szef zna się na wszystkim ale wystarczy zamienić z nim parę zdań i nagle olśnienie.K...a debil.Tylko grozić i wyzywać potrafi.Piszcie sobie co chcecie praca z takim człowiekiem to jak pływanie w szambie.

Jacenty
@sam 17.10.2017 19:21

to on ma zawodowke? Myślałem że tylko żłobek

sam

Tyle kasy bierze za niszczenie firmy-niepojęte!!!

Jakotako
@Wojtek 22.10.2017 22:20

jasne. Nieedlugo to sam bedzie sobie robił na tych nowych maszynach. Traktuje ludzi jak śmieci

Kaszlak

ja to mam wrażenie że firma przyciąga wariatów

Zostaw opinię o Quartz S.A. - Nowy Dwór Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quartz S.A.