Air Liquide Global E&C Solutions Poland

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 12 ocen.

Air Liquide Global E&C Solutions Poland
3 12 6 1

Opinie o Air Liquide Global E&C Solutions Poland

Julia

@mgr, dziękuję za Twoją dalszą aktywność. Przyszła mi teraz na myśl jeszcze jedna, jak myślę istotna kwestia związana z pracą w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland. Czy, aby móc aplikować do pracy w tej firmie należy biegle posługiwać się językiem obcym? Osoby bez znajomości języków zagranicznych mogą zostać przyjęci do pracy w tej firmie?

Julia

@mgr, dziękuję za odpowiedź, jednak w dalszym ciągu zastanawia mnie, dlaczego firma Air Liquide Global E&C Solutions Poland nie zatrudni więcej osób do danych projektów, aby nie przerzucać całej odpowiedzialności na obecnie zatrudnionych pracowników? Czy jest to efektem oszczędności firmy pod tym względem, czy może szefostwo firmy uważa, że obecna kadra pracownicza jest wystarczająca do wykonania tych zadań?

mgr
@Julia 27.09.2018 08:45

Decyzję o rozpoczęciu przyjmowania nowych pracowników i ilości powiększenia liczby pracowników podejmuje odpowiednia komórka w centrali we Francji. Kierownictwo firmy może jedynie wysyłać wnioski o zwiększenie zatrudnienia, samodzielnie nie może podjąć takiej decyzji. Dopiero w ostatnim czasie pierwszy raz od kilku lat Kraków dostał zgodę na rekrutację. Niemniej ilość osób, która ma zostać przyjęta nie pokrywa ilości osób, które odeszły z pracy przez ostatnie kilka lat, doświadczenia w pracy również się nie zastąpi z dnia na dzień.

Julia

@mgr, ciesze się, że w dalszym ciągu jesteś aktywny w wątku opinii o pracy w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland. Jak myślisz, dlaczego szefostwo firmy nie zdecyduje się na zatrudnienie dodatkowej osoby przy projektach, które wymagają większego zaangażowania od zatrudnionego pracownika? Napisałeś, że w takich przypadkach częściej zdarza się zostać po godzinach, więc nie sądzisz, że taki ruch rozwiązałby problem?

mgr
@Julia 14.09.2018 13:56

Ktoś z komentujących wspomniał o mobbingu w firmie. Mobbing jest pojęciem zdefiniowanych w przepisach prawnych i od stwierdzenia czy to jest już mobbing czy nie, jest sąd. Ja określiłbym je raczej jako działania nieetyczne oraz przerzucanie ryzyka prowadzenia działalności gospodarczej i konsekwencji decyzji zarządzających na pracowników. Pracownicy oprócz życia zawodowego mają także swoje prywatne życie, rodziny. Niestety, menadżerowie wywierają mocną presję na jakość pracy oraz terminy, jednocześnie nie zapewniając odpowiedniej ilości osób do realizacji zadań. Jak jest pilne zadanie to w krótkim terminie można popracować dłużej aby je zrealizować. Nie może jednak to stawać się regułą w realizacji zadań poprzez pracę w nadgodzinach przez kilka miesięcy albo i dłużej. Skutkuje to przemęczeniem, utratą efektywności i błędami. Na zwracane uwagi pracownicy mogą np. usłyszeć, że taka jest obecnie sytuacja, że trzeba się poświęcić, że takie zostały ustalone terminy. Dla mnie jest to przerzucanie odpowiedzialności za wyniki na niewystarczający zespół pracowników. Część osób, którym to nie odpowiadało odeszła. Niestety, taka argumentacja i presja jest odczuwana jako lekceważenie. To nie jest tylko kwestia zatrudnienia większej ilości pracowników, również podejście pracodawcy i szacunek do człowieka i jego możliwości oraz potrzeb jest ważny. Zamiast tego można usłyszeć jedynie różne korposlogany. Nie słyszałem takiego podejścia menadżera, aby w przypadku nagromadzenia pilnej pracy sam powiedział, że prosi o dłuższą pracę i samodzielnie zaproponował dodatkowe wynagrodzenie za nią.

Julia

@Al ec, czy nadliczbowe godziny można w późniejszym okresie odebrać w postaci wcześniejszych wyjść z pracy? Osoby, które zostają dłużej mają możliwość w późniejszych dniach wyjść wcześniej? Jak to wygląda? @Eng AL KrK, poruszyłeś poważną kwestie związaną z rzekomym mobbingiem, który występuje w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland, dlatego chciałabym, abyś uzasadnił opisaną kwestię. Zarzut jest zbyt poważny, aby mógł zostać wymieniony bez odpowiedniego uzasadnienia. Czy na pewno w firmie występuje poniżanie, naśmiewanie się, odizolowanie pracownika od grupy? Przedstaw, jak to wygląda. @inż., jesteś osobą, która w trakcie dnia pracy bez problemu daje radę wykonać wszystkie obowiązki, które posiada na dany dzień? Zdarzały się sytuacje, że również zostałeś po godzinach? @mgr, dziękuję za Twoją opinię, czy możesz do swojej wypowiedzi dodać, jak wygląda kwestia ewentualnych urlopów w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland? Można bez problemu otrzymać dzień wolny w dzień, który nam odpowiada? Czy trzeba wcześniej zgłaszać to kierownictwu?

mgr
@Julia 07.09.2018 09:39

Ja osobiście nie miałem problemów z otrzymaniem jednego dnia urlopu z dnia na dzień, nie wiem jak to funkcjonuje w innych działach. Jednak jeżeli wiem wcześniej że będę potrzebował dzień wolnego to informuję o tym przełożonego starając nie zaskakiwać się go w ostatniej chwili. Nie było też problemu z otrzymaniem dłuższego urlopu wypoczynkowego o ile był wcześniej zaplanowany. Podczas pracy przy projektach, kiedy w wakacje było sporo pracy to kierownik projektu zarządzał, że można wziąć dwa tygodnie urlopu, jeżeli ktoś planował dłuższy to miał skrócić. Co do tematu pracy w nadgodzinach, obecnie jest zbyt mało pracowników działów projektowych w stosunku do ilości zleceń więc aby w miarę trzymać się terminów niezbędna jest praca w godzinach nadliczbowych. Niepokojące staje się to wtedy, kiedy praca w nadgodzinach staje się regułą i pracownicy są przemęczeni pracą w ciągłym napięciu, powoduje to frustrację, spadek wydajności i w konsekwencji można przeczytać na tym forum niekorzystne opinie na temat pracy w firmie. Przy dużej ilości pracy nie ma kiedy odebrać tych nadgodzin jako czasu wolnego. Menedżerowie są rozliczani z wyników projektów (terminowość, jakość, wynik finansowy) i aby pokazać przed zarządem dobre wyniki, przekazują tę presję niżej i wymagają tego samego. A szeregowi pracownicy w takiej sytuacji czują się wykorzystywani. Niestety przeszkodą jest bezwładność korporacyjna, ponieważ prace projektowe należy rozpocząć natychmiast a kiedy brakuje pracowników, to o zatrudnieniu nowych decyduje centrala we Francji, co potrafi trwać bardzo długo. W temacie mobbingu: w firmie funkcjonowała jakiś czas temu komisja złożona z kilku pracowników, którzy zajmowali się tym tematem. Kilka spraw zostało tam zgłoszonych, nie wiem jak się zakończyły. Wcale mnie to nie dziwi, ponieważ takie sprawy powinny być rozwiązywane w zaufaniu bez rozgłosu. Obecnie w firmie funkcjonuje ponoć telefon zaufania, nie mam pojęcia czy ktokolwiek z niego korzystał.

Julia

@Obiektywny, czy osoby z zewnątrz, które nie mają powiązań rodzinnych z zarządem firmy Air Liquide Global E&C Solutions Poland mają szansę na osiągnięcie sukcesu zawodowego w tej firmie? Takie osoby z czasem mają możliwość awansu na wyższe stanowisko? Opisz szczegółowo, jak to wygląda.

Al ec
@Julia 31.08.2018 08:04

Jesli pod pojeciem sukces zawodowy rozumie sie prace do polnocy za darmo (bez wyplaconych nadgodzin) to tak.... jest to szansa na zawodowe spelnienie.

Eng AL KrK
@Al ec 31.08.2018 08:10

Jest kilka slynnych prawdziwych historii o tym jak ludzie znikali lub byli tak wykonczeni psychicznie ze sami odchodzi. A to wszystko za jedyne 3000-4000 pln na reke. Nie pytalbym tu raczej o mozliwosc awansu tylko o to jak to mozliwe ze w tej firmie lamane jest prawo pracy... kto zezwala na mobbing wzgledem pracownikow i niewolnicze warunki pracy. Pan prezes francuz udaje ze wszystko ok.

inż.
@Eng AL KrK 31.08.2018 08:25

Czy ktoś komuś każe zostawać do późnych godzin? Nie. To ludzie sami zostają, żeby tylko wyrobić się w nierealnych terminach z robotą. A jak się nie wyrobią to co się stanie? Nic. Po prostu nic się nie stanie. Zwolnią kogoś za to? Nie. Tym bardziej w obecnych czasach, gdy na rynku pracy nie ma nadpodaży dobrych i tanich inżynierów, a od nas i tak sporo osób odchodzi. Niestety, jest tu wielu wariatów, którzy kosztem życia rodzinnego będą (usunięte przez administratora) na chwałę korporacji, dostając za to marne grosze. I ci właśnie wariaci dają zarządowi zły przykład, że można (usunięte przez administratora) za darmo w nadgodzinach. Ludzie, zacznijcie sie sami szanować. Już sie skończyło "rób, bo mamy na twoje miejsce paru innych". Teraz jest "jak wam sie nie podoba to znajdźcie sobie innego". Póki sami nie zaczniecie w ten sposób podchodzić, póki będziecie wystawiać sie na (usunięte przez administratora) to nadal będą sytuacje, że jeden z drugim wypruwa sobie flaki, a potem nagle rzucają papierami., bo przeciążeni.

mgr
@Julia 31.08.2018 08:04

Jestem pracownikiem tej firmy i nie jestem w żaden sposób powiązany "rodzinnie" z zarządem. Mimo to jestem zadowolony z pracy i na swój sposób, swoje możliwości i oczekiwania osiągnąłem sukces, wypracowany wyłącznie swoją pracą oraz wsparciem merytorycznym ze strony starszych i bardziej doświadczonych kolegów z działu, którzy nie odmawiali pomocy. Oczywiście dostrzegam sytuacje, w których pracownicy siedzą do wieczora, a nawet pracują nocami lub w soboty i niedziele nawet w domu, uważam jednak, że w sporej części sami na siebie nakładają taką presję. A skoro sami siebie nie potrafią uszanować, swojego czasu i rodzin, to trudno aby menadżer uszanował czas takiej osoby, skoro sama się o to upomina. Potem przychodzą u takiej osoby frustracje i wypalenie. Osobną kwestią jest wysokość wynagrodzeń, która rzeczywiście pozostaje w tyle za konkurencją. Nie zauważyłem nowych pracowników, którzy przyszli pracować w AL ponieważ otrzymali wyższą pensję niż w poprzedniej pracy. Odejścia w drugą stronę powodowane wyższym wynagrodzeniem mają miejsce od co najmniej kilku at. Nie wiem jak jest z awansami na stanowiska kierownicze bo nie jestem na takim.

Obiektywny

Prawda o krakowskim oddziale AL E&C jest taka. Jak jestes z "rodziny" to jestes bezpieczny, jak jestes "z ulicy" to bedziesz pracowal za wszystkich "z rodziny".... rekordzisci pracuja nawet do godzin nocnych. O tym oczywiscie glosno sie nie mowi - temat tabu. Management ma podejscie poddancze wzgledem Niemcow czy Francuzow co sprawia ze swoich pracownikow poprostu szmaci. Ta firma powinna zainteresowac sie PIP ale pewnie tam AL EC PL tez ma kogos " z rodziny".

Julia

@Stefan, czyli mam rozumieć, że były próby rozmowy z osobami, które są odpowiedzialni bezpośrednio za funkcjonowanie firmy Air Liquide Global E&C Solutions Poland i rozmowa nie przyniosła pożądanych skutków? Myślisz, że w przyszłości są szansę na poprawę tego aspektu pracy?

Julia

@Stefan, wiesz może, co jest głównym powodem braku podwyżek wynagrodzenia dla pracowników w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland? Były rozmowy z szefostwem na ten temat? Opisz, proszę, jak wygląda ta sytuacja.

Stefan
@Julia 08.08.2018 12:13

nikt w Krakowie nie kiwnie palcem bez zgody Francuzów, którzy trzymają biuro za gardło. dotyczy to wynagrodzeń ale również spraw związanych z samym funkcjonowaniem biura. Bez zgody "góry" nie ma szans na modyfikację czy zmianę softu,który działa źle... usprawnienia? zapomnij, trzeba robić tak jak każe góra - w efekcie biuro ma słabe szanse na zwiększenie efektywności

Gregor

Podpowiedzcie czy są jakieś szanse na podwyżki? Mam zamiar aplikować i teraz zastanawiam się

Administrator

Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić najnowszy stan firmy Air Liquide Global E&C Solutions Poland?

Stefan
@Administrator 28.06.2018 09:12

w porównaniu z tym, co było za czasów Lurgi - tragedia. Pensje stoją w miejscu i są żenująco niskie w porównaniu z konkurencją.

Julia

Do krakowskiego oddziału Air Liquide Global E&C Solutions Poland zauważyłam, że prowadzonych jest wiele rekrutacji. Czy Waszym zdaniem Warto aplikować aktualnie do tego pracodawcy? Jakie plusy mogą wynikać z zatrudnienia w tej firmie? Proszę Was o zamieszczanie Waszych opinii na ten temat.

Zorientowany
@Julia 24.04.2018 19:07

Plusy: - praca w wielobranżowej, multikulturowej firmie, która posiada własne technologie i instalacje na całym świecie. Przy odrobinie zaangażowania można pracować w wielu miejscach przy różnych projektach i technologiach - firma stawia na technologie wodorowe ale też współpracuje np z BASF przy produkcji chemikaliów - ostatnio otworzyła dział Services i pracuje przy revampach starych instalacji, dla których sprzedawała licencje (bardzo ciekawa i wymagająca doświadczenia praca) w Chile, na Filipinach, Arabii Saudyjskiej, Holandii i Niemczech. - biuro we Frankfurcie praktycznie nie istnieje, więc całość pracy (rozwiązanie techniczne, oferta, basic i detail engineering ) wykonuje biuro w Krakowie - pensje są podnoszone ze względu na konkurencję ze strony innych biur, które są w Krakowie, więc przychodząc (zależnie od negocjacji) dostaje się stawkę rynkową - generalnie nie pracuje się tam przy przerysowywaniu rzeczy, które nakreślił jakiś projektant w USA czy Anglii, tylko robi się wszystko od początku. Minusów też jest dużo ;) - przede wszystkim organizacja, która cały czas się zmienia - część starych pracowników (z Bipronaftu), którzy robią tak sie się robiło 30 lat temu. - bardzo dużo pracy - często robi sie po 2-3 projekty naraz - młody student, który nic jeszcze nie umie będzie musiał przytyrać za niską pensję

doc

Miałam krótki epizod z ta firmą. Po doktoracie zaoferowali mi 2500 zł netto. Szkoda czasu. Wyzysk i oszustwo. Wszystko ze spora dawką stresu.

PHD
@doc 28.02.2018 11:12

A doktorat z jakiej dziedziny?

electrical

Mechanizm jest prosty. Zatrudniaja mlodego inż. Po roku czy dwóch przejmuje już projekt i wykonuje prace która normalnie robiło by ze 4 Niemców. Oczywiście za odpowiednio niską pensje bo dodatków projektowych nie ma. Wabi sie go wyjazdami bo to jedyny sposób by zarobic pieniądze. Gdy młody człowiek orientuje się że to poprostu szukanie jelenia... odchodzi.

Przed rozmową- zaintrygowany

Czy to prawda, że otwierają competence center dla SAP-owców? I podobno przenosić się będą do nowego biura - nie orientujecie się gdzie?

inż.
@Przed rozmową- zaintrygowany 19.03.2018 23:45

Prawda. Przenoszą niektóre biznesy z Zachodu (Frankfurt, Paryż), by tu robić to samo. A nowe biuro, na razie w budowie, będzie tuż obok starego.

Andrzej

Nie dajcie się nabrać.Szukają jeleni.Do Krakowa,Czech,Rumunii zlecają najbardziej pracochłonne prace projektowe.Za 2000 netto ..???? Nie polecam.

zatrudniony
@Andrzej 05.03.2018 07:36

Wpisz swoją odpowiedźjakbys mial w firmie wujka, ciotke, mame lub tate to bys pewnie dostal 3000 netto na start ... co i tak jest pensja ponizajaca

CONTRACTOR

Pracuje w AL dopiero kilka miesiecy i juz zaluje. Dziwne miejsce. Smutne i jakby czas sie zatrzymał. Płace też.

Dali

W Krakowie w Lidlu kasjerka ma 3500 netto.To jest niepoważna firma.Po inżynierii chemicznej i procesowej zaproponowali mi 2000 brutto.Omijajcie ta firme.

FFM opinion

Be carefull on this company. I spent some time on secondement in Air Liquide Global E&C Cracow. I can't imagine how people can work in such conditions and for such money!!!!!. Hey.. you are in EU! Don't be so neutral...

Andrzej

Oni daza do tego abys pracowal za pol darmo.A jako praktyka stydencka za darmo.Generalnie Lurgi nie istnieje pozostal tylko znak firmowy.Air Liquide robi tylko projekty z gazow.Inzynier z 10 letnim stażem za 3000 brutto.....

Pracownik
@Andrzej 17.02.2018 10:32

Nie tylko. Robi też projekty z szeroko rozumianej branży Oil&Gas dla zewnętrznych klientów. A dzięki posiadaniu nad sobą takiego właściciela zawsze można liczyć na jakiś projekt wewnątrz grupy Air Liquide, co już nieraz było niezłą kroplówką dla biura w kryzysowych momentach.

Wiktor

Cieszę się, że chwalicie prace w firmie. Własnie aplikowałem i czekam na sygnał ze strony firmy.

Engineer

Pracuję w tej firmie już kilka lat. Dzisiaj przez przypadek wszedłem na opinie i włos mi się na głowie zjeżył. Zupełnie inaczej postrzegam tu pracę. Fakt, jest ciężko, wiele wyzwań i ambitnych celów, ale można się wiele nauczyć, ludzie są bardzo uczynni i przyjacielscy. Nie ma tu korporacyjnego wyścigu szczurów, praca jest bardzo ambitna i ciekawa. Zarobki raczej rynkowe, trudno mi określić, ja jestem zadowolony (choć zawsze mogłoby by lepiej). Dużym plusem jest możliwość wyjazdów później na budowy (kasa większa i ogromne doświadczenie zawodowe).

inzynier instr

Witam. Chcialem zapytac jaki jest przecial zarobkow na stanowisku instrumentation engineer? Czy jest szansa na 10k brutto dla inzyniera z 8 letnim doswiadczeniem w przemysle? Dziekuje i pozdrawiam

Manago
@inzynier instr 25.09.2017 15:31

Ze 3k na rękę spokojnie wyciągniesz

Zatrudniony

Bardzo slabe zarobki jak na branza oil and gas . Strata czasu. Powiew poprzedniej epoki.

pracownik oby juz niedlugo

dla wszystkich czytających, starsze posty sprzed zmiany nazwy dostępne tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,49295

df

@hjhj hej no to prawda akurat tutaj w firmie na tym stanowisku wymagany jest jednak język niemiecki

Iok

Ja na to stanowisko powiedziałam 7000 brutto jak do mnie dzwonili i babka z hr nie była bardzo zdziwiona. Wiec nie wiem jak jest, niedługi mam rozmowę to zobaczymy

anonim

(usunięte przez administratora)

hr

3000-3500 nie wiecej

pipeng

Relikt przeszłości pełen dinozaurów. Nauczyć się czegos tam nauczysz ale będziesz biedny jak mysz bo płacą gorzej niż na Ukrainie. Idealiści zostają, realiści odchodzą.

T

Dodajac jeszcze do poprzedniej opini - nie pracowalem w Krakowie wiec moze tu jest troche lepiej. Generalnie Polacy nie maja szans na wysokie stanowiska. Pierwsza jest francuska mafia, potem niemiecka pod mafia a na koncu inne nacje. Maja filie w wielu krajach i moga wybrac najtanszych inzynierow.

T

Ta firma wywodzi sie z Bipronaftu, ktory zostal zakupiony przez niemiecka firme Lurgi. Lurgi miala kiedys dobra pozycje wsrod firm inzynieryjnych i wiele wlasnych technologi. Niestety ten kapital zostal roztrwoniony i Lurgi zostala zakupiona przez Air Liquide - firme francuska zajmujaca bie glownie produkcja gazow z wlasna technologia kriogeniczej separacji. Niestety, jakto firma produkcyjna niewiele wiedzaca o zarzadzaniu inzynieria praktycznie zniszczyla Lurgi i jej marke. Ponadto Francuzi sa beznadziejnymi zarzadcami i okropnymi plotkarzami i balaganiarzami (oczywiscie to srednia moja ocena z doswiadczenia w tej firmie). Intrygi i "polityka" przewazaja nad rozsadkiem. Byc moze Bipronaft pozostawil mocne fundamenty ale moje obserwacje w HQ w Frankfurci nie wrozyly dobrze. Co najwazniejsze firma moze zwolnic w kazdej chwili bez ostrzezenia wiec nie liczcie w niej na jakakolwiek stabilnosc. Nauczycie sie tyle ile bedziecie chcieli i na ile pozwola ale w momencie kiedy juz nie bedziecie mogli wiecej - wiejcie jak najszybciej. AIR Liquide zredukowala duza firme inzynieryjna do dzialu technicznego doczepionego do produkcji.

Zostaw opinię o Air Liquide Global E&C Solutions Poland - Kraków

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Air Liquide Global E&C Solutions Poland