Cogitech
2 95 6 1

Opinie o Cogitech

Czikita

Bardzo pozytywnie wspominam pracę w Cogitechu. Panuje tam rodzinna atmosfera, wszyscy są dla siebie pomocni i życzliwi (łącznie z szefem). Warunki pracy zmieniły się, obecnie nowe biuro mieści się na Grunwaldzie, dużo większe i jest klimatyzacja ;) Uważam, że jest to świetna praca na start, juniorzy mogą się sporo nauczyć przy projektach pisanych w Cogitechu. Wynagrodzenia zwykle na czas, nie ma problemów z braniem urlopów, a w nagłych wypadkach można też pracować zdalnie. Godziny pracy między 8 a 16.

Czikita

Bardzo pozytywnie wspominam pracę w Cogitechu. Panuje tam rodzinna atmosfera, wszyscy są dla siebie pomocni i życzliwi (łącznie z szefem). Warunki pracy zmieniły się, obecnie nowe biuro mieści się na Grunwaldzie, dużo większe i jest klimatyzacja ;) Uważam, że jest to świetna praca na start, juniorzy mogą się sporo nauczyć przy projektach pisanych w Cogitechu. Wynagrodzenia zwykle na czas, nie ma problemów z braniem urlopów, a w nagłych wypadkach można też pracować zdalnie. Godziny pracy między 8 a 16.

ja

biuro to jakas suterena na winogradach, szef zgrywa luzaka, a kaze mowic do siebie PAN, umowy zlecenie, wyplaty sie opozniaja, nie ma sprzataczki. w poznaniu sa spoko software housy, ale cogitech to jakas pomylka. praca wylacznie dla stazystow / juniorow.

Marcin
@ja 08.01.2018 18:01

Połowa tej opinii to kłamstwo w czystej postaci. Biuro znajduje się na Winogradach to fakt. Nie jest zbyt luksusowe, ale sutenerą (https://sjp.pl/suterena) go nazwać nie można. Z PAN tak jakoś się utarło, ale szef nie ma problemów by przejść na "ty". Jeszcze wypłata mi się nie opóźniła. Zgodnie z umową wpływa do 15 każdego miesiąca, zazwyczaj jest już 10. Jest sprzątaczka.

na szczescie byly pracownik
@Marcin 15.01.2018 13:23

jak zwykle sam wlasciciel pisze sobie opinie, co za zal... unikac jak ognia!

na szczescie byly pracownik
@Marcin 15.01.2018 13:23

swoja droga to bardzo przykre, ze wlasciciel firmy PŁACI za usuwanie negatywnych opinii

Jacek
@ja 08.01.2018 18:01

Pracowałem tam. Sprzątaczki nie było, sami musieliśmy sprzątać; zamiast jakieś klimatyzacji, wiatraki pomiędzy biurkami. Fakt, było to jakiś czas temu, więc możliwe ze coś się zmieniło. Nieciekawe projekty na których cięzko było nauczyć isę czegoś przydatnego. Mam nadzieję, że firma nie korzysta już z jednego, współdzielonego serwera dla wszystkich programistów. Wypłaty nigdy nie opóźniały się.

Jacek

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poznańska złotówa. Oszczędzanie na pracowniku, środowisku pracy. Brak kultury pracy.

Filip

To dobrze świadczy o firmie. Każdy pracuje żeby zarabiać a w konsekwencji ludzie mają szanse na jakieś dodatkowe pieniądze.

Helena
@Filip 27.09.2018 16:45

Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w Cogitechu? Czy aby na pewno jest tak źle? Może są jakieś plusy, aspekty neutralne związane z pracą w firmie, o których jeszcze nie napisałeś? Takie informacje na pewno pomogą osobom, które złożyły już aplikacje do firmy. Czekamy na Twój komentarz.

Kamil

Na tego pracodawce lepiej uważać to typowa poznańska złotówa. Jego ogłoszenia mają mało wspólnego z rzeczywistością, zarobki jak i umowy śmieciowe.

Helena

@Zenek, zgadzam się z tobą, że atmosfera w pracy jest bardzo ważna. Ma wpływ na efektywność wykonywanych zadań. Jesteś pracownikiem w firmie Cogitech? Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? @Stefan, @Jacek, a może wy moglibyście podzielić się z innymi opinią na temat atmosfery pracy?

Bartek

Czy jest jakiś powód, że nikt nie pisze o pracy w firmie?

Zenek

Żeby dobrze i efektywnie pracować potrzeba dobrej atmosfery. Niektórzy niestety psuja ten ważny element w pracy.

Stefan
@Zenek 11.04.2018 12:21

Zenek tu nie pracował.

Zenek
@Stefan 08.05.2018 13:02

Stefan tu też nie pracował.

Jacek

Myślę, że szczęście ma również firma w której nie pracują już niektóre osoby.

jahaha
@Jacek 11.02.2018 20:08

a które?

Administrator

Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w Cogitech i może wspomóc osoby poszukujące pracy?

ddd

Ogólnie nie polecam. Właściciel usunął z 50 opinii po czym potworzył własne. Oczywiscie wciaz mam zapisana swoja opinie na kompie ktora dodam jak odpale osobistego lapka. DNO DNO DNO!!!! (usunięte przez administratora) ZAL.PL

Programista

Jako, że moja opinia została usunięta z niewiadomych mi powodów wstawiam ją jeszcze raz. Praca dobra dla studentów, którzy chcą zdobyć doświadczenie. Wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanej pracy. ( usunięte przez administratora ) Biuro jest małe i latem jest bardzo gorąco, brak zainstalowanej klimatyzacji, (usunięte przez administratora) Typowego socialu dla pracownika nie ma, ew. "flaszka" na Boże Narodzenie i urodziny. Atmosfera w firmie bardzo dobra, współpracownicy w porządku.

HarryPotter

Stefan? Nikt taki nie pracował w tej firmie, kolejna fejkowa opinia - gratuluje wyobraźni osobie, która je wystawia. Firma kogucik - nie polecam :)

Stefan

Polecam

Filip Wojtek i Stado Minionkow

Dziwne nie pamietam zadnego Filipa i Wojtka. A jesli chodzi o cogitech to jest dramat. Szkoda strzepic ryja.

Filip

W cogitechu byłem na stażu po którym zostałem na dłużej. Fajna atmosfera, projekty dla dużych marek. Bardzo dużo się nauczyłem. Zarobki - dostałem ile oczekiwałem. Uczciwa firma.

Jakub
@Filip 27.06.2017 13:15

Filip ? Nikt nigdy o takim imieniu nie pracował, ta opinia to fejk :)

Wojtek

Polecam

anonim

Ciekawe projekty, fajna atmosfera, uczciwe warunki, jest ok.

haski

m91, ja własnie podobnie się zastanawiam, bo ogłoszenie na młodszego programistę PHP jest nadal dostepne, tu na gowork. Oferuja nawet imprezy firmowe, spotkania integracyjne, nieograniczony dostęp do kawy, latem chłodne napoje, czy korzystne rabaty u partnerów (szkoły wyższe, językowe, obiekty sportowe i rekreacyjne).

m91

Witam, Jak wygląda u nich rekrutacja? Znalazłem ogłoszenie na młodszego programistę php i zastanawiam się czy mam szansę (czaje się od kilku dni, żeby do nich napisać). Bardzo mi zależy na pracy programisty, tylko nie chce się wygłupić. Z góry dzięki za jakieś informacje ;)

Karolina

Naprawdę solidny pracodawca. Polecam wszystkim współpracę z firmą cogitech. Karolina

Marcin

Super miejsce do pracy i rozwoju, sympatyczny i potrafiący docenić szef, bardzo fajny zespół.

Paweł

Świetna atmosfera i współpracownicy i uczciwy pracodawca.

Tomek

Bardzo fajna atmosfera pracy (żarty i anegdoty współpracowników), wyrozumiały i spokojny szef, brak problemów z wypłatą, możliwość rozwoju, służbowy sprzęt, otwartość na nowe pomysły i świeże podejście. Wszystko w jak najlepszym porządku :)

Piotr

Uczciwy pracodawca, fajna atmosfera, pieniądze zawsze przed terminem.

Zostaw opinię o Cogitech - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cogitech