Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu

3.9/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu

Opinie o Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu Poznań

Nie przegap nowości o widoczni sp. z o.o.!

15.02.2023 12:35

Cześć!

Chcesz się dowiedzieć, jak wygląda praca w agencji widoczni? Zapraszamy na stronę widoczni.com/kariera, na której znajdziesz:

- informacje o aktualnych rekrutacjach
    - opis naszej kultury organizacji
    - historie osób, które z nami pracują
    - prezentację zespołu po godzinach
    - warunki pracy – benefity, tryb pracy, informacje o naszych biurach

Kultura organizacji

Ciekawi Cię, jak pracujemy, jakie wartości są dla nas szczególnie istotne oraz czym się kierujemy przy doborze nowych osób do zespołu? Opracowaliśmy solidny zestaw zasad, które najlepiej charakteryzują nas jako zespół i miejsce pracy w formie kultury organizacji.

Sprawdź, czy filozofia i styl agencji są bliskie także Tobie

Poznaj lepiej naszą agencję

1. Poznaj firmę – jej cele, historię i zobacz, w czym się specjalizujemy
    2. Kim jesteśmy, jak pracujemy i jak integrujemy się po godzinach – zobacz galerię zdjęć zespołu
    3. Zobacz nasz film i dowiedz się, jak wygląda praca w agencji widoczni

Poznaj lepiej nasz zespół

1. Zespół specjalistów
    2. Poznaj historie kariery naszych Widocznych
    3. Chcesz wiedzieć, kim są Widoczni prywatnie? Zobacz, jakie mamy pasje
    4. Dlaczego współpracownicy do nas wracają? Poznaj historię Wojtka, który wrócił po 2 latach pracy w innej organizacji

Jak wygląda rekrutacja?

Zanim do nas dołączysz, przeprowadzimy Cię przez kilka kroków rekrutacji. Co nas wyróżnia? Odpowiadamy wszystkim, niezależnie od wyniku rekrutacji. Już na wstępie poznajesz warunki współpracy na wybranym stanowisku, więc świadomie bierzesz udział w procesie rekrutacji. A przede wszystkim dbamy o miłą atmosferę, bo wiemy, że rekrutacja bywa stresującą sytuacją dla wielu osób. Możesz jednak liczyć na nasze wsparcie i życzliwość.

Kroki rekrutacji mogą nieco różnić się w zależności od stanowiska i działu, ale wpisują się w następujące etapy.

1. Zapraszamy najlepszych kandydatów i kandydatki do kolejnego etapu na podstawie nadesłanego CV i wypełnionej ankiety. Każda osoba, niezależnie od decyzji, otrzymuje od nas informację zwrotną.
    2. Wybranych kandydatów i kandydatki zapraszamy na rozmowę rekrutacyjną z osobą z zespołu HR. Jest to spotkanie, które pozwala obu stronom lepiej się poznać.
    3. Drugim etapem rekrutacji jest rozmowa z menadżerem bądź menadżerką działu lub zadanie rekrutacyjne w przypadku wybranych działów. Jeśli otrzymasz do realizacji zadanie rekrutacyjne i ocenimy je pozytywnie, zaprosimy Cię do trzeciego etapu rekrutacji, którym będzie spotkanie z menadżerką lub menadżerem działu.
    4. Po wstępnych rozmowach i analizie nadesłanych zadań, jeśli były wymagane, wyłaniamy osobę, która najlepiej odpowiada oczekiwaniom na dane stanowisko i składamy ofertę współpracy. Jeśli osoba zaakceptuje ofertę, podpisuje umowę na okres próbny i dołącza do zespołu Widocznych.
    5. Okres próbny trwa 3 miesiące, ale może być krótszy, jeśli wdrożenie przebiega sprawnie. To czas, aby się szkolić, wdrożyć w zadania oraz nauczyć się pracy zgodnie z naszą kulturą organizacji.

Agencję widoczni tworzy ponad 160 osób, które pracują w różnych działach. Każdy dział to nieco inny system pracy, wynagrodzenia i ścieżki rozwoju. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z osobami, które prowadzą rekrutacje lub menadżerami działów, aby uzyskać informacje o warunkach współpracy na konkretnym stanowisku.

Atmosfera w Widocznych – co warto wiedzieć?

W budowaniu zespołów stawiamy na przejrzystą komunikację, szczerość i szacunek. Aby mieć pewność, że to nie tylko piękne słowa, zbudowaliśmy silną kadrę menadżerów i liderów, którzy zawsze są blisko swoich zespołów i na bieżąco zbierają informację o satysfakcji z pracy. Dodatkowo każdy ma możliwość anonimowego wyrażenia swojej opinii, potrzeby lub sugestii za pomocą wewnętrznej skrzynki Widocznych.

Czytamy również opinie na Goworku. Każda rzetelna opinia na Goworku jest dla nas sygnałem, który analizujemy – sprawdzamy, co można zrobić lepiej, jakie obszary wymagają pracy i jakie zmiany warto zaplanować w pierwszej kolejności.

Masz pytania lub uwagi, którymi chcesz się podzielić?

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub uwagi dotyczące pracy w agencji, lub procesu rekrutacji możesz pisać bezpośrednio do Artura na LinkedIn, lub wysłać maila na adres [email protected].

Pozdrawiamy!
    Aleksandra Sieradzka

06.06.2025 16:48

Współpracuję z Widocznymi od 2 lat i cenię tę współpracę za kilka rzeczy. Po pierwsze, za wpływ, jaki mam na swoją pracę. To nie jest miejsce, w którym realizuje się tylko „odgórne decyzje”, mogę współtworzyć procesy, rozwijać projekty i proponować własne pomysły (a dla mnie jest to bardzo cenne)! Jest dynamicznie, wyzwań nie brakuje, ale właśnie to sprawia, że nie da się tu nudzić. Gdy pojawiają się trudności (a pojawiają się, jak w każdej firmie), wiem, że mogę liczyć na wsparcie zarówno od lidera, jak i od zespołu. To dla mnie mega ważne! Lubię też przyjeżdżać do biura jest w nim przyjazna atmosfera, dużo roślin, drewniane panele na ścianach, bardzo lubię taki klimat! Przyznam, że turnieje, które są organizowane (obecnie ping ponga i darta), również umilają atmosferę, szczególnie jak uda się dotrzeć do 1/4 finału! :D To miejsce, w którym można się rozwijać, ale też czuć się częścią czegoś większego i dlatego polecam naszych widocznych! <3

07.06.2025 18:34

Dziękujemy! Właśnie takie miejsce chcemy tworzyć - w którym można liczyć na wsparcie innych i po prostu czuć się dobrze :) Cieszymy się, że jesteś z nami!

07.06.2021 11:05

Moją współpracę z firmą Widoczni rozpocząłem w listopadzie 2020 roku. Współpraca od samego początku przebiega w dobrej atmosferze, w bardzo dynamicznym i rozwojowym trybie. Jako osoba z dużym doświadczeniem w branży oczekiwałem stanowiska, które zagwarantuje mój dalszy rozwój zawodowy. Oczekiwałem świeżości patrząc z punktu widzenia wykonywanych obowiązków. Dodatkowo oczekiwałem godnego wynagrodzenia, które byłoby odpowiedzią na zdobytą wiedzę oraz doświadczenie na przestrzeni lat. Wszystkie poruszane powyżej aspekty zostały spełnione i z powodzeniem dalej realizuję się zawodowo, rozwojowo, finansowo w Widocznych. Polecam pracodawcę i z czystym sumieniem mogę zaprosić kolejnych członków do naszego zgranego zespołu.

16.02.2023 11:34

Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w firmie Widoczni. Aktualnie jestem również osobom rekrutującą do trzech działów w firmie. Mogę zapewnić, że na etapie rekrutacji kandydat jest informowany o warunkach zatrudnienia pod kątem płac oraz możliwościach zawodowego rozwoju. Zapewnienia i warunki składane na samym początku kandydatom mają swoje przełożenie na rzeczywistość.

16.02.2023 14:05

Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w firmie Widoczni. Aktualnie jestem również osobą rekrutującą do trzech działów w firmie. Mogę zapewnić, że na etapie rekrutacji kandydat jest informowany o warunkach zatrudnienia pod kątem płac oraz możliwościach zawodowego rozwoju. Zapewnienia i warunki składane na samym początku kandydatom mają swoje przełożenie na rzeczywistość.

Adam Machaj

10.08.2026 14:57

Współpracę z widocznymi rozpocząłem około 3 lata temu i w tym czasie miałem okazję realizować bardzo różnorodne projekty oraz angażować się w różne obszary działalności agencji. Z mojej perspektywy dużą wartością tej współpracy jest możliwość realnego wnoszenia własnego doświadczenia, pomysłów i sposobu działania do realizowanych projektów. Jest przestrzeń do rozmowy, wymiany perspektyw i proponowania rozwiązań, które mogą usprawnić wspólne działania. Cenię też podejście do sytuacji, w których coś nie przebiega zgodnie z założeniami - można wtedy wspólnie przeanalizować sytuację, wyciągnąć wnioski i ustalić lepsze rozwiązanie na przyszłość. Jedną z największych zalet współpracy jest dla mnie również atmosfera i przede wszystkim ludzie, którzy tworzą widocznych. Na co dzień współpracuję z osobami, które są otwarte, pomocne i zaangażowane w to, co robią. Dzięki temu nawet przy bardziej wymagających projektach można liczyć na rozmowę, wymianę doświadczeń i wzajemne wsparcie. Dzięki tej współpracy znacząco rozwinąłem swoje umiejętności komunikacyjne i techniczne oraz zdobyłem doświadczenie, które wykorzystuję zarówno przy projektach realizowanych wspólnie z widocznymi, jak i w ramach własnej działalności. Współpracę z widocznymi rozpoczynałem w obszarze sprzedaży, a obecnie jako Quality Partner zajmuję się weryfikacją jakości obsługi klienta. Z czasem zakres naszej współpracy zmieniał się wraz z moim doświadczeniem, kompetencjami i obszarami, w które chciałem się angażować. Dla mnie jest to duża wartość - mogłem poznawać różne aspekty działalności agencji, rozwijać konkretne umiejętności i podejmować nowe wyzwania w ramach kolejnych projektów. Ze swojej strony polecam współpracę z widocznymi osobom, które cenią samodzielność, lubią mieć wpływ na realizowane projekty, chętnie wychodzą z własną inicjatywą, a przy tym doceniają dobrą atmosferę i ludzi, z którymi po prostu dobrze się współpracuje.

Jakub

05.08.2026 19:31

W kwietniu byłem w trakcie rekrutacji do tej firmy i byłem pod dużym wrażeniem. Pomimo że nie zdecydowałem się w danym momencie na podjęcie współpracy i zmianę zawodową, uważam, że była to jedna z najlepszych rekrutacji, w jakich brałem udział i śmiało poleciłbym pracę tutaj każdemu, kto chce zacząć lub kontynuować przygodę w SEO. Jednocześnie dziękuję Aleksandrze za duże zaangażowanie i wyrozumiałość. Brałem udział już w kilku rekrutacjach i ta życzliwość, którą otrzymałem tutaj, nie jest taka oczywista wszędzie. Pozdrawiam!

06.08.2026 10:29

Kuba, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Nam również było naprawdę miło Cię poznać i porozmawiać z kimś, kto z takim zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy, potrafi myśleć biznesowo i patrzeć na SEO szerzej niż tylko przez pryzmat wykonywanych zadań! Ja szczególnie dziękuję Ci za otwartość, świetny kontakt i cały proces rekrutacyjny, bardzo dobrze go wspominam. Trzymamy mocno kciuki za Twój dalszy rozwój i kolejne sukcesy zawodowe. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nasze drogi się przetną! 😊

30.07.2026 15:50

Hej! Widzę, że jest dostępna oferta, tutaj wkleję całą nazwę: "Performance Marketing Specialist (Google Ads & Meta Ads) - Rozwiń swój potencjał pod okiem ekspertów." Nie ukrywam, że zdanie "Rozwiń swój potencjał pod okiem ekspertów" bardzo mnie zainteresowało, ponieważ szukam miejsca, które oferuje rozwój dla osób, które zaczynają karierę w tym obszarze. Niestety mało jest takich miejsc, które jednocześnie oferują pracę zdalną. Pochodzę z małej miejscowości, gdzie w obrębie 100 km nie ma takich perspektyw, dlatego praca zdalna jest dla mnie ratunkiem. Wszystko w ofercie Widocznych brzmi super, do momentu, w którym dochodzimy do modelu współpracy B2B. Czy nadal jest to jedyny możliwy model?

31.07.2026 08:33

Cześć! Dziękujemy za zainteresowanie ofertą i za tak dokładne opisanie swojej sytuacji. W przypadku tej rekrutacji współpraca odbywa się w modelu B2B. Szukamy przede wszystkim osób, które świadomie funkcjonują jako przedsiębiorcy, rozumieją specyfikę prowadzenia własnej działalności i chcą korzystać z możliwości, jakie daje taki model. Może to oznaczać między innymi realizowanie również innych projektów, współpracę z różnymi klientami, samodzielne organizowanie swojego czasu i miejsca pracy czy rozwijanie własnej marki oraz kompetencji. Zależy nam, aby decyzja o współpracy B2B była przemyślana i wynikała z rzeczywistej gotowości do działania w takim modelu. Właśnie elastyczny charakter współpracy B2B pozwala nam otwierać się na osoby, które nie mogą lub nie chcą pracować stacjonarnie w określonym mieście. Możliwość pracy zdalnej daje szansę na współpracę niezależnie od miejsca zamieszkania, a jednocześnie pozwala rozwijać kompetencje i korzystać ze wsparcia doświadczonych specjalistów bez konieczności przeprowadzki czy codziennych dojazdów do biura.
    widoczna

05.06.2025 16:39

Jak są portale tego typu to zazwyczaj jest to miejsce i zarazem okazja żeby napisać coś negatywnego. Dlatego ja zrobię na przekór i napiszę o pozytywach 😊 Dobrze pracuje mi się w widocznych. przede wszystkim cenię sobie to że mój lider jest wspierający ale jednocześnie podnosi mi stopniowo poprzeczkę przez co zdobywam doświadczenie i dużo się uczę. Po drugie to nie jest korpo więc mam realny wpływ na to co się dzieje w agencji. Serio można tutaj dużo zdziałać. Po trzecie awanse są w dużym stopniu uzależnione od Twojego zaangażowania i determinacji - na mnie działa to motywująco😊

06.06.2025 08:30

Cieszy nas, że dostrzegasz i doceniasz rzeczy, na które faktycznie stawiamy w codziennej pracy, takie jak wsparcie liderów, realny wpływ na działania agencji oraz jasne i uczciwe zasady awansu. Właśnie tak chcemy, żeby działała nasza firma - jako środowisko, które daje przestrzeń do rozwoju, ale też stawia wyzwania, które pomagają rosnąć. To bardzo budujące widzieć, że ma to realne przełożenie na Twoje doświadczenia. Dzięki, że zechciałeś/aś podzielić się tym publicznie, to dla nas naprawdę wiele znaczy! 😊

20.05.2025 12:35

Zastanawiałem nad oferta pracy jako Web Dev. Wszedłem jakis czas temu na opinie i było ich zdecydowanie wiecej. Nie były one obraźliwe a zniknęły. zastanawiam się czemu zostały one usunięte? Były one aż tak niekomfortowe dla pracodawcy? W tym momencie zapaliła mi się czerwona lampka. Czy potraficie się odnieśc do tego?

20.05.2025 16:06

Dziękujemy za wiadomość i zainteresowanie ofertą. Jeśli któraś z opinii została usunięta, to wyłącznie z powodu naruszenia regulaminu serwisu GoWork – m.in. zawierała dane osobowe, była nieprawdziwa lub obraźliwa. Opinie, które są zgodne z zasadami platformy, pozostają widoczne. Zachęcamy, by przy ewentualnej decyzji o aplikowaniu opierać się przede wszystkim na bezpośrednim kontakcie – z przyjemnością odpowiemy na pytania i pokażemy, jak wygląda współpraca u nas w praktyce. Pozdrawiamy, Zespół Widoczni

14.05.2025 09:33

Czy firma przewiduje stabilność wynagrodzenia przy współpracy B2B?

14.05.2025 14:31

Współpraca w modelu B2B opiera się na wcześniej ustalonych warunkach – w tym na przewidywalnych zasadach rozliczeń i ustalonym, terminowym wynagrodzeniu za wykonane usługi. Dzięki temu osoby współpracujące z nami mogą planować swoje działania i zobowiązania z odpowiednim wyprzedzeniem.

14.05.2025 10:47

Oferujecie wyłącznie współpracę B2B – dlaczego decydujecie się na takie rozwiązanie również w przypadku młodych osób, które dopiero zaczynają karierę i nie mają doświadczenia w prowadzeniu działalności gospodarczej, której prowadzenie to ogromna odpowiedzialność dla młodych ludzi...? Czy nie obawiacie się, że narażacie ich tym na niepotrzebne ryzyko i stres? Czy to normalne, że jedyną dostępną formą współpracy jest B2B, nawet jeśli ktoś nie chce zakładać działalności lub dopiero zaczyna swoją karierę? Czy firma rozważa bardziej elastyczne podejście pro-pracownik? Chciałabym nadmienić, że rozwiązanie w postaci pośrednika które jest chwilowe to nie jest rozwiązanie ;)

14.05.2025 14:30

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wątpliwościami – to bardzo ważny temat i rozumiemy, że forma współpracy B2B może budzić pytania, szczególnie wśród osób rozpoczynających swoją karierę zawodową. Model B2B, na który się zdecydowaliśmy, wynika przede wszystkim ze specyfiki naszej działalności – stawiamy na elastyczność, partnerskie relacje oraz efektywność operacyjną, co w naszej ocenie lepiej realizuje formuła współpracy biznesowej. Mamy jednak świadomość, że dla osób młodych i mniej doświadczonych może to być wyzwanie. Dlatego zapewniamy wsparcie na starcie – pomagamy w zrozumieniu formalności, a także dzielimy się sprawdzonymi rozwiązaniami, które upraszczają prowadzenie działalności. Zdajemy sobie sprawę, że taki model nie jest idealny dla każdego, szczególnie na początku kariery – i dlatego regularnie analizujemy nasze podejście. Obecnie jednak nie planujemy wprowadzenia innych form zatrudnienia.
    Ciekawy

13.05.2025 15:58

Czy możecie jasno określić, jak wygląda proces zakończenia współpracy? Ilu osobom przerwano umowę nagle, bez wcześniejszego ostrzeżenia lub rozmowy? Wiem, że przy współpracach B2B różnie to bywa jednak nie jest to na tyle stabilna umowa. Zastanawiam się jak podchodzicie do swoich pracowników?

14.05.2025 09:42

Dziękujemy za pytanie – temat zakończenia współpracy jest dla nas ważny i zdecydowanie wart wyjaśnienia. Współpracujemy w modelu B2B, a każda umowa zawiera jasno określony okres wypowiedzenia, który obowiązuje obie strony. Staramy się, aby zakończenie współpracy było poprzedzone rozmową i informacją zwrotną. Naszą zasadą jest regularne przekazywanie feedbacku – zarówno pozytywnego, jak i konstruktywnego. Dzięki temu współpracownicy na bieżąco wiedzą, jakie są oczekiwania i jak oceniamy współpracę. Zdarzają się różne sytuacje – czasami zakończenie współpracy wynika z decyzji drugiej strony, czasami z braku realizacji ustalonych celów. W każdej z tych sytuacji staramy się działać możliwie jasno, z szacunkiem i otwartą komunikacją.
    Roman

07.03.2025 11:32

Cześć, zobaczyłem ofertę na junior PHP developera z możliwością kontraktu B2B. Czy jest to jedyna forma umowy, czy może jest opcja umowy o pracę?

07.03.2025 20:50

Cześć Roman! Dziękujemy za zainteresowanie ofertą na stanowisko Junior PHP Developera. Obecnie nawiązujemy współpracę wyłącznie w oparciu o umowy B2B. Wiemy, że wybór formy zatrudnienia to ważna decyzja. Mimo wszystko zachęcamy do aplikowania – chętnie porozmawiamy i odpowiemy na wszelkie pytania, również te związane z umową. Możesz też napisać do nas na [email protected], a postaramy się rozwiać wszystkie niejasności. Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że do usłyszenia!

25.02.2025 12:29

Stanowczo odradzam współpracę z tą agencją. Konkurencyjne agencje zapewniają większe zarobki, większe urlopy. Rozmowy o podwyżkach? Nie ma! Nikogo nie interesuje tutaj ile płacisz za utrzymanie działalności bo oczywiście oferują tylko B2B. Pozornie miła atmosfera. Rzeczywistość wygląda inaczej. Wyrzucą cię bez zastanowienia jeśli coś im nie odpowiada.

04.03.2025 16:00

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każda uwaga jest dla nas cenna i traktujemy ją jako okazję do refleksji. Chcielibyśmy jednak odnieść się do kilku kwestii, aby przedstawić szerszy obraz naszej organizacji. W naszej organizacji awanse, a co za tym idzie – podwyżki, są naturalnym elementem rozwoju kariery. Każdy współpracownik ma możliwość omówienia swojej ścieżki zawodowej oraz wynagrodzenia podczas rozmów z liderem. Jeśli pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości, zachęcamy do otwartego dialogu lub skorzystania z anonimowego kanału zgłoszeń. Nasza kultura organizacyjna opiera się na otwartej komunikacji, regularnym feedbacku i szacunku. Jeśli pojawiają się trudności, pierwszym krokiem jest rozmowa i próba znalezienia rozwiązania. Zależy nam na rzetelnej i uczciwej wymianie doświadczeń, dlatego zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Jesteś anonimową osobą, więc nie jesteśmy w stanie w żaden sposób odnieść się do Twojej konkretnej sytuacji – chętnie wysłuchamy wszystkich uwag i, jeśli to możliwe, wprowadzimy ulepszenia. Zapraszamy do kontaktu na [email protected].
    Magda

19.07.2017 09:24

Praca na bardzo dobrym poziomie - ciekawa i rozwijająca, w dobrych warunkach. Duża zaletą jest zgrany zespół młodych otwartych ludzi, z którymi świetnie się pracuje i zawsze można się dogadać. Ważna informacja dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w agencji Widoczni - wypłata jest zawsze na czas ;)

16.12.2024 12:29

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że praca w Widocznych spełnia Twoje oczekiwania i że nasz zgrany zespół sprawia, że współpraca jest przyjemna. Zależy nam na dobrych warunkach pracy i terminowych wypłatach, dlatego tym bardziej cieszymy się, że to doceniasz. Dziękujemy, że jesteś częścią naszego zespołu! Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    Tomek

19.07.2017 08:47

Jestem bardzo zadowolony z pracy w Widocznych . Podoba mi się podejście pracodawcy do pracowników i fajna atmosfera, którą tworzą sami pracownicy :) Praca w Widocznych daje także szansę na rozwój zawodowy.

16.12.2024 12:29

Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że praca w Widocznych daje Ci satysfakcję i że nasza atmosfera oraz podejście do pracowników sprawiają, że czujesz się dobrze w zespole. Dbamy o rozwój zawodowy każdego, kto z nami współpracuje, dlatego tym bardziej cieszymy się, że to doceniasz. Dziękujemy, że jesteś z nami! Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    monika w

19.07.2017 08:44

Jest to z pewnością najlepsza praca jaką miałam! Bardzo cieszę się, że tu trafiłam i mam nadzieję zostać jak najdłużej. Przede wszystkim świetna atmosfera, możliwość rozwoju i budowy swojej kariery zawodowej. Szukałam pracy do której będę iść z uśmiechem - i tak właśnie jest każdego dnia :)

16.12.2024 12:29

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że znalazłaś miejsce, które daje Ci satysfakcję i motywację do pracy. Tworzymy atmosferę, w której każdy może się rozwijać i budować swoją karierę, dlatego Twoje słowa są dla nas ogromnym komplementem ???? Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    Asia OK

19.07.2017 08:35

Ciekawi ludzie, ciekawe projekty, wspólny cel i przyjazna atmosfera...To właśnie Widoczni!:)

16.12.2024 12:28

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! Cieszymy się, że jesteś częścią naszego zespołu i że wspólnie realizujemy ciekawe projekty. To dla nas ogromna motywacja, by nadal tworzyć inspirującą i przyjazną atmosferę. Razem osiągamy więcej! Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    Ada

18.07.2017 15:12

Jako pracownik tej firmy mogę śmiało każdemu polecić to miejsce pracy. Ambitne zadania, zgrany zespół, znający się na swojej pracy. Żadnej ściemy, serio!

16.12.2024 12:28

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony/a z pracy w naszym zespole. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Dążymy do tego, aby nasze zadania były ambitne, a atmosfera współpracy jak najbardziej pozytywna. Z przyjemnością będziemy kontynuować wspólne osiąganie celów! Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    Ania Zalewska

18.07.2017 08:49

Pracuję tu od ponad 3 lat i uważam, że to jedna z nielicznych firm, która jest tak otwarta na pracownika. Oczywiście, od siebie też trzeba dużo dać, ale w zamian jest możliwość rozwoju, interesujące zadania i dobre warunki finansowe. Wiele osób znalazło tu swoją pierwszą pracę lub stawiało swoje pierwsze kroki w marketingu internetowym, więc szanse ma każdy od studenta po doświadczone osoby.

16.12.2024 12:27

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniasz atmosferę w naszej firmie i możliwość rozwoju, którą staramy się zapewniać wszystkim naszym współpracownikom. To dla nas ogromna satysfakcja, że udało nam się stworzyć przestrzeń, w której każdy, niezależnie od doświadczenia, może się rozwijać i realizować ciekawe projekty. Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i cieszymy się, że jesteś częścią naszego zespołu! Pozdrawiamy Zespół Widoczni
    Łukasz

12.07.2017 14:10

Firma widoczni.pl dała się poznać jako wiarygodny i solidny partner.. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników. Rzetelnie wywiązuje się z powierzonych jej zadań, czemu daliśmy wyraz rozszerzając współpracę. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Widoczni.pl jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

16.12.2024 12:27

Bardzo dziękujemy za tak miłą i pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza współpraca spełnia Wasze oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i rozwoju. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację – z przyjemnością będziemy kontynuować naszą współpracę na najwyższym poziomie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Widoczni
    Zocha

10.02.2016 15:10

Aż tak źle? wygląda na normalną firmę, co doradzicie?

16.12.2024 12:25

Cześć! Dzięki za Twoją opinię! Fajnie, że zwróciłaś/zwróciłeś uwagę na naszą firmę. Jako agencja, która z roku na rok rośnie, zależy nam na tym, żeby współpraca z nami była pozytywnym doświadczeniem. Wynagrodzenie – W Widoczni wynagrodzenia ustalamy indywidualnie, w zależności od doświadczenia i umiejętności. Staramy się, żeby nasze stawki były fair i odpowiednie do zakresu pracy, jaką oferujemy. Kultura pracy – Chcemy, żeby każdy, kto z nami pracuje, czuł się u nas dobrze. Dbamy o to, by współpraca była oparta na szacunku i zaufaniu, a każdy miał możliwość rozwoju. Sukcesy – Jesteśmy dumni z tego, jak się rozwijamy. Wyniki, które osiągamy, świadczą o tym, że robimy coś dobrze – każdego roku stajemy się coraz lepsi. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, chętnie na nie odpowiemy! :) Pozdrawiamy Zespół HR Widoczni
    M

10.12.2024 12:25

Rekrutacja do tej firmy to strata czasu. Moja, od wysłania CV, do ostatniej odpowiedzi, trwała prawie 3 miesiące na juniorskie stanowisko, głównie przez bardzo długi czas oczekiwania na odpowiedzi ze strony rekrutacji. Na wykonanie zadania poświęciłam kilka dni, po czym (po upomnieniu się o odpowiedź, która miała przyjść do tygodnia - nie przyszła) dostałam ogólnego maila odmownego. Zero informacji na temat tego co zrobiłam źle w zadaniu czy z jakiego powodu zostałam odrzucona. Na moją prośbę o bardziej szczegółowy feedback (w końcu poświęciłam im masę czasu...) wymowna cisza. Może po tym komentarzu HR będzie w stanie mi odpisać. Rozumiem ogólny mail po wysłaniu CV, ale po przejściu kolejnego etapu i wykonaniu niemałego zadania? Po prostu brak szacunku.
    M

11.12.2024 11:49

Cześć Wiktoria, dziękuję za odpowiedź. Wiadomości wymieniałam z adresem [email protected], maila z prośbą o feedback wysłałam 2 grudnia. Teraz przeforwardowałam tę wiadomość na [email protected].

11.12.2024 11:54

Cześć, potwierdzam otrzymanie Twojej wiadomości – już działam w tej sprawie. Bardzo dziękuję za Twoją opinię, jest dla nas niezwykle cenna. Ponieważ osobiście nie prowadzę rekrutacji, potrzebuję chwili, żeby skonsultować się z Kacprem i Olą, którzy zajmują się tym procesem, i dowiedzieć się, co dokładnie się wydarzyło. Obiecuję, że wrócę do Ciebie z odpowiedzią na maila tak szybko, jak to będzie możliwe. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację i dziękuję za Twój feedback – pomaga nam lepiej dostosowywać nasze procesy i dbać o komfort osób aplikujących. Pozdrawiam serdecznie! Wiktoria
    xtq

06.11.2024 17:25

stwierdzam, że mimo upływu dwóch tygodni od rozmowy rekrutacyjnej. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Taki brak komunikacji jest rozczarowujący i budzi wątpliwości co do profesjonalizmu firmy. (usunięte przez administratora)

14.11.2024 12:46

Cześć, Dziękujemy za wiadomość i przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi. Zgodnie z naszą wewnętrzną polityką rekrutacyjną, feedback powinien być wysyłany w ciągu tygodnia po rozmowie, jednak ze względu na szybki rozwój firmy i dużą liczbę rekrutacji, czasem coś może umknąć, chociaż bardzo się staramy, żeby tak się nie działo. Wszystkie wiadomości rekrutacyjne są wysyłane przez nasz system, więc możliwe, że wystąpiła literówka w adresie e-mail lub problem techniczny. Jeśli jeszcze nie otrzymałeś/łaś feedbacku, prosimy o kontakt na [email protected]. Na pewno odpowiemy na Twoją wiadomość, bo stawiamy na otwartą i transparentną komunikację, a feedback to jedna z naszych wartości. Pozdrawiamy serdecznie Zespół HR

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu?

Kontakt - widoczni sp. z o.o.

ul. Złotowska 41 60-189 Poznań

REGON:211204009

Branża główna: Agencje i domy mediowe

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

24.08.2024 20:37

Interesuje mnie rekrutacja na stanowisko Copywriter. Zastanawiam się, czy jest możliwość pracy na podstawie umowy-zlecenia? Drugie pytanie: rekrutacja dotyczy bloga wewnętrznego, ile osób pracuje obecnie przy jego rozwoju?

15.10.2024 15:49

Dziękujemy za Twoje pytania dotyczące rekrutacji na stanowisko Copywritera. Obecnie nawiązujemy współpracę wyłącznie w oparciu o umowy B2B. W dziale odpowiedzialnym za rozwój naszego firmowego bloga pracują obecnie 4 osoby. Jeśli masz dodatkowe pytania, pozostajemy do dyspozycji! Dział HR
    Nelyx

05.06.2024 16:49

Czy firma pozwala na prace z zagranicy w przypadku b2b?

15.10.2024 15:45

Cześć, Dziękujemy za Twoje pytanie. W przypadku stanowisk, gdzie współpraca odbywa się całkowicie zdalnie, nie ma dla nas znaczenia, z jakiego miejsca dana osoba wykonuje swoją pracę. Jeśli spełnione są wszystkie warunki dotyczące współpracy, osoba może pracować z dowolnego kraju. Dobrego dnia! Dział HR
    Anonin

05.08.2024 18:09

Dzień dobry, wiadomo, że proces rekrutacyjny składa się z 2/3 etapów. Czy określone są miary czasowe rekrutacji?

07.08.2024 11:15

Cześć! Zależy nam na tym, aby możliwie jak najszybciej wrócić do każdej osoby z odpowiedzią. Informację zwrotną przekazujemy mniej więcej w ciągu tygodnia – po każdym etapie rekrutacji i niezależnie od naszej decyzji. Serdeczności, zespół HR
    Ryszard

24.04.2024 22:03

Przeglądałem oferty na stronie firmy i natknąłem się na stanowisko młodszego opiekuna klienta Google Ads. Zachęca to, że nie wymagane jest duże doświadczenie (jestem studentem), zastanawia jednak, że jedyna możliwa firma współpracy to B2B. Wszyscy w firmie są na kontraktach?

26.04.2024 11:31

Cześć! Tak, współpracujemy w ramach kontraktów B2B. Jeśli dojdzie do rozmowy rekrutacyjnej, poznasz szczegóły dotyczące warunków – podczas rekrutacji dbamy o to, by każda osoba miała komplet informacji do podjęcia decyzji o ewentualnej współpracy. :) Serdeczności, zespół HR

04.04.2024 12:05

Dzień dobry. Na Waszej stronie jest aktualna (mam nadzieję) oferta dla Młodszego specjalistę ds. pozycjonowania. Liczycie na zatrudnienie osoby chętnej do pracy w trybie projektowym i do współpracy w oparciu o kontakt B2B. Jednocześnie czytam o tym, że startujecie z pracą między 7:00 a 9:00. To godziny pracy od których nie ma odstępstwa? Zarówno co do godziny rozpoczynania, jak i kończenia pracy w danym dniu? Szukam pełnej elastyczności w tym względzie, stąd moje zainteresowanie kontraktem B2B.

05.04.2024 15:09

Oferta jak najbardziej nadal jest aktualna. :) Są zespoły, w których elastyczność jest większa, natomiast w zespole SEO zarówno procesy wewnętrzne, jak i konieczność współpracy z innymi zespołami operacyjnymi rzeczywiście wiążą się z dostępnością w godzinach 9-15. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprawnie realizować zadania dla naszych klientów i współpracować ze sobą wewnętrznie. Serdeczności, zespół HR
    ola

01.02.2024 23:40

O co chodzi z ciągłymi rekrutacjami na copywritera/kogoś do działu contentu? Wygląda to bardzo podejrzanie. Od ok. roku ciągle to widzę.

20.02.2024 08:39

Cześć! Obecnie mamy otwartą rekrutację dla osób, które chciałyby się rozwijać jako Junior Marketing Content Specialist. Jedna z osób w tym zespole współpracuje z nami już ponad 5 lat. :) Pod tym linkiem https://smrtr.io/j9YHc znajdziesz wszystkie kluczowe informacje na temat samej rekrutacji. Jeśli interesowałoby Cię więcej szczegółów, to odezwij się do nas bezpośrednio na maila [email protected]. Serdeczności, zespół HR

21.03.2024 09:05

Cześć! Obecnie rekrutacja na to stanowisko jest już zamknięta, ale standardowo rekrutacja do tego zespołu ma 3. etapy. Pierwszym jest rozmowa z osobą z zespołu HR, żeby trochę lepiej się poznać. Drugim jest zadanie rekrutacyjne, czyli krótki tekst do napisania na temat powiązany z naszym obszarem działań, a trzecim rozmowa z content managerką. Jednocześnie jest to ostatni etap rekrutacji, po którym można się spodziewać przedstawienia oferty z naszej strony lub feedbacku po udziale w rekrutacji. Zachęcamy, zapoznaj się z pozostałymi rekrutacjami, które są obecnie otwarte (https://widoczni.com/o-nas/kariera/). Serdeczności, zespół HR

03.03.2024 09:52

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Widoczni?

04.03.2024 14:43

Cześć! Zdecydowanie zgadzamy się z tym spostrzeżeniem i cieszymy się, że coraz więcej firm dostrzega znaczenie dobrej atmosfery. W naszej agencji przykładamy dużą wagę do budowania pozytywnej kultury organizacyjnej, która wspiera zarówno indywidualny rozwój każdej osoby, jak i współpracę zespołową. Podczas zeszłorocznego badania satysfakcji okazało się, że 90,91% osób czuje, że może liczyć na resztę zespołu, a niemal 85% z nas dobrze ocenia atmosferę w swoim dziale. Jednocześnie dwie z sześciu naszych wartości to skuteczne i efektywne działanie oraz pozytywne relacje. Tym bardziej dziękujemy za poruszenie tego tematu!

08.03.2024 14:53

Cześć Marcin! Regularnie badamy atmosferę w zespole, organizujemy regularne spotkania integracyjne w zespołach, żeby budować relacje również po godzinach, a minimum raz w roku organizujemy również spotkanie ogólnoagencyjne. O pozytywne relacje dbamy też między innymi w ramach Akademii Widocznych i kontynuację działań rozwojowych. Serdeczności, zespół HR

02.02.2024 10:40

Podobno szukają teraz specjalisty ds. fakturowania i rozliczeń, takie info mam z ich strony i chciałabym aplikować. Zastanowiły mnie widełki wynagrodzenia, które tam opisali - od 3800 do 5200 zł. Dość spora różnica pomiędzy dolną, a górną granicą. Od czego to w zasadzie zależy? Głównie doświadczenie biorą pod uwagę, a może w tej stawce już zawarte są np. premie miesięczne, na które dopiero trzeba zapracować? Dostanę może rady odnośnie rekrutacji? :) Spodziewać się testu z Excela?

05.02.2024 08:52

Cześć! Chętnie opowiemy Ci więcej o rekrutacji na specjalistę/kę ds. fakturowania i rozliczeń – napisz do nas maila na adres [email protected]. Serdeczności, zespół HR

05.07.2023 10:05

Jaka atmosfera jest między działami w Widoczni?

07.11.2023 15:52

Pozytywna i zwykle pełna życzliwości. Regularnie badamy zresztą atmosferę w zespole i jest ona jednym z najwyżej ocenianych obszarów pracy w agencji. Organizujemy też spotkania zespołowe, integracyjne, żeby budować relacje również po godzinach.
    Hubert

04.07.2023 16:11

Pracuję w firmie Widoczni od prawie 3 lat, z czego od około roku jestem zatrudniony w dziale SEO. Początkowo byłem sceptycznie nastawiony na kolejną zmianę działu, w którym miałem pracować. Zmiana działu była podyktowana przede wszystkim dalszym rozwojem w firmie. Przedstawiona została mi dalsza ścieżka zawodowa, która przekonała mnie do tej decyzji. Finalnie jestem zadowolony z tego, że firma "popchnęła" mój rozwój w tę stronę, ponieważ sam pewnie odwlekałbym to, tyle ile się da, ponieważ jestem osobą, która nie przepada za częstymi zmianami. Program szkoleń w Widocznych skierowany jest raczej dla nowych pracowników i opiera się na rozwoju podstawowych umiejętności, realizacji najważniejszych zadań i opisie zasad panujących w firmie. Sporadycznie organizowane są też szkolenia/spotkania dla wszystkich, dotyczące najczęściej aktualnie ważnych tematów, istotnych zmian w procesach i nowinek branżowych. Rozwój w firmie polega bardziej na samodoskonaleniu oraz dyskusji i omawianiu niestandardowych przypadków z bardziej doświadczonymi osobami z pracy. Nie spotkałem się przy tym nigdy z sytuacją, abym nie otrzymał porady na problem, z którym się borykałem. Szczególnie doceniam pomoc Team liderów w sytuacjach kryzysowych. Jest wtedy zawsze możliwość, aby się zatrzymać i na spokojnie wspólnie ułożyć nowy plan działań. Każdy popełnia błędy, z których wyciągane są przede wszystkim wnioski, a nie konsekwencje. Nie jestem jednak zbyt przekonany do częstych zmian, których w Widocznych zdarza się bardzo dużo. Choć większość zmian przynosi pozytywne efekty i usprawnia pracę, czasem jednak czuję się przytłoczony ich liczbą i mam do nich mieszane przeczucia. Na plus muszę dodać, fakt możliwości czynnego uczestnictwa w dyskusji nad zmianami oraz samego ich inicjowania. Firma jest bardzo otwarta na pomysły, sugestie i opinie pracowników. Sam z tego korzystam bardzo często, kiedy zauważę coś, co warto zmienić lub poprawić. Chce też wspomnieć o możliwość pracy zdalnej w Widocznych, która jest dla mnie jednym z największych benefitów. Co tu dużo pisać, jest to po prostu wygodne i opłacane, gdy mieszka się kilkadziesiąt kilometrów od siedziby firmy. Pozwala to na swobodną pracę, co jest ogólnie przyjęte w Widocznych nie tylko pracując zdalnie. Oczywiście obecne są różnego rodzaju wytyczne, procesy i inne ustalenia, których trzeba się trzymać, jednak to ja decyduję nad wieloma rzeczami i mogę realizować własne pomysły. Słowem podsumowania, jestem zadowolony z pracy i z tego, jak przebiega mój aktualny rozwój w firmie Widoczni, choć nie pogardzę odrobiną stabilizacji w najbliższym czasie :)
    vitek

26.03.2023 17:16

w dziale SEO pełno możliwości i rozwoju. Zdecydowanie polecam!
    Aleksandra S.

16.02.2022 13:46

W Widocznych pracuję od ponad roku i bardzo cenię sobie to, że cały czas mogę się rozwijać. Nie mam poczucia, że stoję w miejscu. Czuję się doceniona - regularnie przeprowadzane rozmowy podsumowujące motywują. Widoczne postępy wiążą się też z możliwością podwyżki, o którą nigdy nie musiałam prosić sama. Zdecydowanym plusem jest też atmosfera, jaka panuje w firmie oraz dziale CM. Mimo że nie pracujemy stacjonarnie regularnie widujemy się na videospotkaniach, na których mowa nie tylko o pracy.
    Piotrek

03.03.2023 05:01

w 100% potwierdzam
    vitek

26.03.2023 17:14

ja również!
    Karol

06.03.2023 20:13

Porażka, obiecali podsyłać zadania na etapie rekrutacji, po odbytej rozmowie, a oczywiście olali. Tydzień później jedynie mail, że jestem niewystarczający.... to ciekawe, bo podobno przyjmują bez doświadczenia. Na szczęścia konkurencyjne firmy są dużo bardziej profesjonalne i zostałem szczęśliwie przyjęty. Nie polecam nawet próbować w widocznych, strata czasu. Przyjmują pewnie tylko po znajomości, a brak doświadczenia to taki wytrych.
    in progress

07.03.2023 14:01

Ja zostalam przyjęta a nie mam zadnych znajomosci tam, firma jest mi obca, dostalam pozytywna odpowiedz po zadaniu wiec oznacza to ze po prostu musialy byc jakies rzeczy ktore inni kandydaci zrobili lepiej. Tez nie mam zadnego doswiadczenia w seo a jednak dostalam sie ???? zgodze sie co do warunkow na start ze nie sa zadowalajace i dojazdy do firmy na pewno zabiora mi 2h z zycia minimum biorac pod uwage korki w godzinach szczytu Co do zadania mysle ze warto napisac maila z prosba o dokladniejszy feedback - czego zabraklo w zadaniu i na co zwrocic uwage na przyszlosc zebys mogl wyciagnac wnioski, sama tak robie przy wielu rekrutacjach nawet otrzymujac odmowe aplikacji i nie kazdy wiadomo ale jakas czesc odpisze z fajnymi wskazowkami do zadan lub cv wiec warto ????
    Gość

17.03.2023 13:49

może zamiast wylewać żale warto się zastanowić gdzie był problem a nie wylewać żale na widocznych?
    Dorota

15.03.2023 19:08

Super rekrutacja i jej przebieg! Polecam

11.10.2021 11:22

Na jakie benefity można liczyć w Widoczni.Pl?
    Katarzyna Sawicka-Wójcik

03.03.2023 20:15

Ja z benefitów najbardziej cenię sobie możliwość pracy zdalnej (w moim przypadków w 100%). Dla mnie to było decydujące przy szukaniu pracy. W dodatku godziny pracy mogę w znacznym stopniu ustalać sobie sama. Oprócz tego mamy tu wolny dzień w urodziny, niby mała rzecz a cieszy :) Korzystam też z dofinansowania karty MultiLife, z dostępem do wielu szkoleń z rozwoju osobistego czy językowych. Jest w niej nawet możliwość skorzystania z konsultacji dietetyka i skomponowania własnej diety! Niekoniecznie odchudzającej, po prostu zdrowej. Dla zapalonych sportowców i nie tylko jest też dofinansowanie karty MultiSport:)
    RZECZOWY

02.03.2023 07:54

Aby rozwiać puste, pozamerytoryczne argumenty, jako jeden z pracowników powiem bardziej rzeczowo: proszę zajrzeć na LinkedIn i przewertować listę pracowników oraz jaki jest ich staż w Widocznych plus jak otwarte są możliwości rozwoju - na seniora czy lidera zespołu etc. Jeżeli jest to firma, której pracownicy w większości zostają na dłużej, w tym także ja - odpowiada mi naprawdę dobra atmosfera, hierarchia nie jest spiętrzona jak w innych typowo korporacyjnych agencjach, ma się realny wpływ na metody działania agencji (w tym na dedykowany CMS używany na codzień) - to dodawane opinie jak powyższa są niewiele warte. Mam porównanie z dotychczasowymi agencjami marketingu, w których pracowałem i nie jest to "winny się tłumaczy", tylko wypracowana sympatia do firmy, w której moja praca ma faktycznie przełożenie na zarobki i jest doceniana, podobnie jak podstawowe cnoty jak terminowość czy komunikatywność. Pozdrawiam
    Marta Mrowińska

07.12.2021 15:37

W widocznych cenię sobie przede wszystkim możliwość pracy zdalnej i elastycznych godzin pracy - powoduje to, że mogę planować swój dzień nie musząc trzymać się sztywno wyznaczonych godzin, a jedynie zamknąć w pewnych ramach, koniecznych w pracy zespołowej. Ciekawą inicjatywą i benefitem, z którego chętnie korzystam, są spotkania integracyjne - przekonałam się, że scalony i znający się lepiej zespół pracuje efektywniej, a poza tym jest po prostu miło być w zespole, który ma wspólne tematy także poza pracą. Spotkania i rozmowy są zresztą na porządku dziennym - dzięki temu żaden problem nie pozostanie bez rozwiązania, a motywacja do pracy rośnie z każdym kolejnym wyzwaniem.

08.02.2023 21:56

w jakim dziale pracujesz?
    Marta Mrowińska

25.02.2023 09:07

Pracuję w dziale Content Marketingu. Dział, jak zresztą cała firma, dynamicznie się rozwija, co daje mi wiele możliwości zdobywania nowych, zawodowych doświadczeń. To praca, która staje się pasją :)
    Rekrutacja

24.02.2023 15:08

Jak długo trwają rekrutacje w firmie?
    Lechu

14.01.2023 15:18

Pracuję w Widocznych od września 2021 roku i nie mogę zgodzić się z niektórymi opiniami tu przedstawianymi. W 2022 roku miałem trochę problemów zdrowotnych z powodu powikłań po covidzie. Z tego powodu zdarzały mi się nieobecności w pracy. Mimo umowy b2b nie było z tym większego problemu. Pracodawca wykazał się zrozumieniem tej sytuacji za co jestem bardzo wdzięczny, a już myślałem że mnie zwolnią z tego powodu ;) W moim przypadku, owszem, zmieniły się kwestie zwrotu za ZUS. Niemniej porozmawiałem z moim przełożonym i znaleźliśmy rozwiązanie satysfakcjonujące dla obu stron. Nawet dobrze na tym wyszedłem :) Współpraca opiera się o umowę b2b, jednak praca i zasady praktycznie nie różnią się od umowy o pracę. Jest urlop normalnie płatny w moim przypadku w wymiarze 26 dni rocznie. W przypadku choroby już podałem swój przykład - idzie się dogadać, a przełożeni wykazują zrozumienie. Mały minus to praca zdalna. W moim dziale możliwe są 3 dni w miesiącu. Mogło by być trochę więcej ;) Krótko mówiąc Widoczni to dobre miejsce do pracy i do rozwoju. POLECAM :)
    Emma

14.02.2023 09:49

A jest możliwość zwiększenia liczby dni zdalnych? W każdym dziale wygląda to tak samo ( 3 dni w miesiącu)?
    Weronika K

15.11.2022 12:30

W widocznych pracuje dokładnie od roku. Była to dla mnie bardzo pozytywna zmiana po pracy w korporacji. Na początku musiałam zejść z moich oczekiwań finansowych jednak po okresie próbnym zarobki w porównaniu z pracą w korpo znacznie się zwiększyły. Praca w dziale sprzedaży jest bardzo dynamiczna. Najbardziej cenię sobie fakt, że mam realny wpływ na to jak dział wygląda, jak wyglądają moje zarobki. Mam możliwość rozwoju nie tylko w tematyce sprzedażowej ale również w tematach bardziej technicznych. Atmosfera w zespole sprzedażowym jest bardzo pozytywna. Towarzystwo jest głównie męskie (nie jest to problem :) ). Najważniejsze, że cały zespół wspiera się nawzajem i pomaga jeśli jest potrzeba.
    Przemek

11.02.2023 12:08

czy z perspektywy czasu możesz polecić pracę w dziale sprzedaży?

Zostaw merytoryczną opinię o widoczni sp. z o.o.