Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu

3.9/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu

Opinie o Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu Poznań

Nie przegap nowości o widoczni sp. z o.o.!

Pan Potter

27.11.2020 09:02

Widoczni, jak wygląda u Was wdrożenie nowych osób? Szczególnie teraz, w czasie pracy zdalnej.
    Aneta J.

06.10.2022 15:50

W Widocznych pracuje całkowicie zdalnie, stąd też cały proces wdrożenia również odbył się w trybie zdalnym. Pierwszy dzień wdrożenia był dość intensywny. Na początku odbyło się spotkanie z osobą, która wyjaśniła, jaka panuje kultura organizacji w firmie, jakie są ogólne warunki współpracy i możliwości awansu. Później miałam spotkanie video z osobą, która bezpośrednio czuwała nad moim procesem wdrożeniowym. Podczas niego odbyło się szkolenie, plus otrzymywałam materiały szkoleniowe do przeczytania (i obejrzenia), a później... dostałam pierwsze zdanie do realizacji. W ciągu kolejnego tygodnia takie spotkania były dość częste, dzięki czemu po pierwsze mogłam nauczyć się nowych rzeczy, a po drugie mogłam na bieżąco usłyszeć informacje zwrotne na temat realizowanych zadań. Z czasem spotkania stały się coraz rzadsze, ale odbywały się regularnie (plus jeśli miałam jakieś wątpliwości czy problem zawsze mogłam poprosić o radę i pomoc). W Widocznych pracuje już od ponad roku i dziś okres wdrożeniowy wspominam jako dość intensywny, ale jednocześnie szalenie satysfakcjonujący. Dużo się nauczyłam i sama widziałam, jak duże postępy robię w bardzo szybkim czasie! Zresztą proces "szkoleniowy" nadal trwa i nadal mogę liczyć na wsparcie i ciekawe polecajki szkoleniowe nie tylko od mojego bezpośredniego koordynatora, ale także od innych osób z zespołu. Nieustanie wymieniamy się wiedzą i doświadczeniami :) PS. Wszystkie nasze spotkania online odbywają się przy włączonej kamerce, dzięki czemu niemal nie czuje się tego, że pracuje się zdalnie. Można nawiązać fajne relacje z innymi osobami z działu i poznać się także prywatnie :D
    Konrad

08.02.2023 10:03

ile osób pracuje obecnie w dziale Content Marketingu?
    Dawid Pracownik

30.11.2022 12:34

Firmę Widoczni odnalazłem w sieci, szukając najlepszej agencji marketingu internetowego w kraju. Ich strona wydała mi się bardzo nowoczesna a klimat pracy na niej opisywany na przyjazny pracownikowi. Postanowiłem wysłać swoją aplikację i osobiście dowiedzieć się, czy faktycznie jest tak, jak to firma opisuje na stronie. Na rozmowach rekrutacyjnych z menagerem wszystko zostało mi jasno wytłumaczone włącznie z zarobkami i ścieżką kariery. Faktycznie współpraca oparta jest o B2B, ale jest o tym mowa już na początku rekrutacji. Co do zarobków są one zależne od wielu czynników, takich jak doświadczenie, staż w branży itp. Na starcie zgodziłem się na obniżenie swoich oczekiwań finansowych, licząc, że z czasem jak zwiększ swoje kompetencje i poprę, to wszystko zaangażowaniem, moje wynagrodzenie znacząco wzrośnie (to też zostało mi obiecane). Ostatecznie wygląda to tak, że po roku pracy w firmie Widoczni, dwukrotnie awansowałem na wyższe stanowiska co wiązało się z odpowiednim wzrostem wynagrodzenia. Będąc w tej organizacji faktycznie czuje, że się rozwijam, a tego najbardziej brakowało mi w poprzednich firmach.
    Tamara

03.02.2023 08:25

Ja też miałam podobnie. Po roku współpracy dwukrotnie awansowałam. Oczywiście wymagało to ode mnie dużego zaangażowania i stałego podnoszenia kompetencji, czasami nadgodzin, ale moje starania były mocno docenione przez przełożoną. Dziwie się komentarzom ludzi tutaj, którzy nawet nie przeszli okresu próbnego (3 msc), wymagają nie wiadomo czego, a nie potrafią udowodnić, co potrafią w pracy.
    Renata

03.02.2023 10:12

Ciekawe dlaczego ukrywasz się pod pseudonimem? W jakim dziale pracujesz?
    Renata

31.01.2023 10:43

Nie polecam nawet wysłania aplikacji. Czas na rozmowę jest zmarnowanym. Zaproponowali (usunięte przez administratora)zł netto plus premia. Zasady premii nie znane. Na pierwszej rozmowie zostałam poinformowana, że z pracą zdalną będzie ciężko. Szkoda czasu i nerwów.

22.01.2023 15:27

Zachęcam was, żebyście zajrzeli na LinkedIn i przejrzeli listę pracowników Widocznych, żebyście zobaczyli, jak długo tu pracują i jakie szanse na rozwój mają - czy mogą awansować na seniora, czy na lidera zespołu itd. Zauważycie, że pracownicy w większości zostają na dłużej, tak jak ja, to znaczy, że naprawdę jest dobra atmosfera. Hierarchia nie jest tam tak skomplikowana jak w innych, typowo korporacyjnych agencjach, a pracownicy mają realny wpływ na metody działania agencji. Mam porównanie z innymi agencjami marketingu, w których pracowałem, i mogę powiedzieć, że tu moja praca ma realne przełożenie na zarobki i jest doceniana, podobnie jak podstawowe cechy jak terminowość czy komunikatywność.

18.01.2023 16:55

Pracując w widoczni czuję się naprawdę swobodnie i komfortowo. Atmosfera pracy jest bardzo przyjazna i sprzyjająca rozwojowi, a ambitne cele pozwalają na ciągły rozwój. Praca w tej firmie to dla mnie świetna okazja do rozwijania swoich umiejętności z zakresu marketingu internetowego i zdobywania doświadczenia. Projekty są różnorodne i ciekawe, a praca jest naprawdę dynamiczna. Przez to nigdy się nie nudziłem i zawsze miałem kolejne wyzwania do pokonania. Dodatkowo (co dla mnie jest bardzo ważne) zespół jest bardzo zgrany. Praca w takiej atmosferze jest naprawdę przyjemna. Polecam każdemu, kto szuka pracy w agencji marketingu internetowego. Jest to miejsce, w którym zarówno można rozwijać swoje umiejętności i karierę, ale i czerpać radość z tego, co się robi.
    Daniel

17.01.2023 19:35

W Widocznych jest wszystko co najbardziej cenię sobie w pracy - ambitne zadanie, stała możliwość rozwoju i świetna atmosfera (zgrany zespół). Zdecydowanie najlepszy wybór dla osób chcących zdobyć doświadczenie w marketingu internetowym, jak również dla tych, którzy chcą kontynuować swoją zawodową drogę. Kasa też się zgadza ;)

11.01.2023 08:23

15.01.2023 20:18

a w jakim dziale pracowałaś i na jakim stanowisku?
    łukasz real

12.01.2023 22:37

Ja pracuję tu ponad 3 lata i od początku znałem ścieżkę kariery: kolejne etapy, wymagania i widełki finansowe, podobnie zresztą jak inne osoby z którymi rozmawiałem w moim dziale.
    Karolina N

11.01.2023 11:55

Z widocznymi pracuję od maja 2022r, proces rekrutacji przebiegł bardzo sprawnie, wszystko zgodnie z planem. Stres w pierwszym dniu pracy był ogromny, natomiast zostałam przyjęta do zespołu bardzo dobrze. Zespół cały czas się powiększa a atmosfera jest cały czas tak samo dobra- zespołowo pracujemy na sukces działu. Od pierwszych dni miałam jasno ustaloną ścieżkę rozwoju. Na początku trochę się obawiałam pracy na b2b, zawsze miałam umowę o pracę, nie będę ukrywać że jest to model idealny, natomiast myślę, że nie zarobiłabym tyle będąc na umowie o pracę. To praca w której codziennie się coś dzieje, zmienia, codziennie są inne wyzwania czasem faktycznie może się wydawać, że jest tego sporo, ale zawsze mogę liczyć na pomoc koleżanek czy kolegów. Nie ukrywam, że bardzo dużą rolę w moim rozwoju bierze doświadczony zespół, który bardzo doceniam i nie wyobrażam sobie już teraz pracy bez nich.

16.10.2022 16:42

(usunięte przez administratora) odradzam pracę w tej firmie(usunięte przez administratora)
    Widoczni HR

19.10.2022 14:42

Sprawna i skuteczna komunikacja jest dla nas bardzo ważna. Robimy wszystko, aby zarówno kandydaci, jak i nowi współpracownicy mieli wyczerpujące informacje o warunkach pracy i perspektywach rozwoju na kolejne miesiące i lata. Już na pierwszym etapie rekrutacji ustalamy takie kwestie jak ścieżka rozwoju na danym stanowisku wraz ze zmianą wynagrodzenia, warunki pracy - benefity, lokalizacja biura, godziny i tryb pracy. Każdy kandydat otrzymuje wszystkie informacje przed podpisaniem umowy, co umożliwia mu świadomą decyzję o podjęciu z nami współpracy. W trakcie współpracy ma stały dostęp do planu rozwoju z rozpisanymi kompetencjami, zakresem odpowiedzialności, ale również planowanym wzrostem wynagrodzenia i zmianą stanowiska. Być może w tym przypadku zawiodła wzajemna komunikacja. Jeszcze raz omówimy tę kwestię z osobami odpowiedzialnymi za rekrutację.
    Łukasz

11.01.2023 08:19

Co za bzdury. Nic takiego nie ma miejsca. W moim przypadku wszystkie pierwotne ustalenia z początku współpracy były nieaktualne po 6 miesiącach. Nigdy nikt nie wspomniał w trakcie 2 lat mojej pracy o ścieżce rozwoju.
    Monika W.

04.10.2022 14:33

Pracuję w Widocznych od ponad roku. Bardzo cenię sobie możliwość pracy zdalnej, która pasuje do mojego trybu życia. Dużym plusem są też różnego rodzaju benefity - moim ulubionym jest dopłata do karty Multisport. Fajną opcją są również elastyczne godziny pracy, które umożliwiają zaplanowanie sobie dnia według własnych potrzeb, a także dzień wolny w urodziny.

03.09.2022 11:06

Wiecie może, czy w Widoczni.Pl szukają chętnych na staż?
    Magda

15.09.2022 07:58

cześć, obecnie nie szukamy stażystów, ale zachęcamy Cię do śledzenia naszej strony i pozostanie w kontakcie przez Facebook lub Linkedin, nierzadko pojawiają się u nas propozycje dla osób startujących w branży :)
    Larek

28.07.2022 23:20

Ma jakie zarobki może liczyć specjalista google ads?

05.05.2022 10:41

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Widoczni.Pl?
    Sebastian

21.06.2022 14:10

przerwy nie są przez nikogo regulowane, sami decydujemy kiedy robimy sobie przerwy, i tak, gramy w pracy :D

29.06.2022 12:54

Gra każdy kto to lubi i ma ochotę, akurat kierownictwo, jakkolwiek to rozumiesz, bardzo lubi, a nawet firmowe turnieje ping-ponga wygrywa ;)
    Paweł Więcko

12.01.2022 11:52

Pracuje w Widocznych od ponad roku. Jest to moja pierwsza praca w branży SEO. Na początku współpracy firma przedstawiła mi jasną ścieżkę kariery, która jest realizowana zgodnie z planem. Jestem pod wrażeniem tego, że firma wdraża propozycje zmian pracowników z mniejszym doświadczeniem. Bardzo polecam pracę w Widocznych. Jeśli jesteś zainteresowany/a pracą w Widocznych i chcesz dowiedzieć się więcej to zapraszam do kontaktu: https://pl.linkedin.com/in/pawelwiecko
    Aleksandra

15.12.2021 08:54

Proces rekrutacji przebiegł sprawnie, a ja na każdym kroku dostawałam jasną informację o kolejnych etapach. Kontakt z osobą rekrutującą był bezproblemowy, otrzymałam również dokładne informacje dotyczące ewentualnych warunków współpracy. Rekrutująca była także przychylna do dyskusji dotyczącej warunków finansowych i formy współpracy, przychylając się do moich propozycji. Proces wdrożeniowy również bardzo sobie chwalę - dostałam szereg najpotrzebniejszych informacji i wsparcie merytoryczne. Samą pracę chwalę sobie chociażby ze względu na bardzo przyjazną atmosferę, elastyczne godziny pracy i możliwość pracy zarówno z biura, jak i z domu.
    rozmowa rekrutacyjna - masakra

14.12.2021 12:36

strasznie arogancka rekruterka, (usunięte przez administratora)
    Widoczni rekrutacja

14.12.2021 13:51

Dziękujemy za opinię. Podjęliśmy działania mające na celu wyjaśnienie tej sytuacji. Pozdrawiamy
    Łukasz Juja

20.09.2021 08:27

Pracuję w agencji Widoczni od prawie roku. Całą naszą współpracę mogę ocenić bardzo pozytywnie. Od początku zostały mi jasno przedstawione plany rozwoju dotyczące moich kompetencji oraz finansów, które regularnie wprowadzane są w życie. Od początku współpracy zdobyłem również bardzo dużo doświadczenia w branży SEO. Mogę szczerze polecić agencję Widoczni wszystkim kandydatom.
    Pytajnik

09.09.2021 19:28

W firmie Widoczni można pracować na Umowie o pracę czy pracodawca oferuje jedynie współprace na zasadzie B2B?

01.09.2021 19:28

Czy nadal po roku współpracy można liczyć na homeoffice ?
    Widoczni hr

03.09.2021 13:32

Tak, pracując w agencji widoczni, masz możliwość skorzystania z pracy zdalnej. Szczegółowe zasady pracy zdalnej zależą od zespołu i są przedstawiane na etapie rekrutacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Widoczni - skuteczna agencja digital marketingu?

Kontakt - widoczni sp. z o.o.

ul. Złotowska 41 60-189 Poznań

REGON:211204009

Branże: Agencje i domy mediowe

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Kandydatka

27.07.2021 15:50

Jak długo czeka się na ewentualną odpowiedź po aplikacji do Widocznych?
    HR widoczni

04.08.2021 11:25

Wszystko zależy od stanowiska i działu, do którego rekrutujemy. Kandydaci mogą pytać o to, na jakim etapie jest proces rekrutacji i uzyskiwać informacje o swojej kandydaturze, kontaktując pytania na adres [email protected]

02.07.2021 10:34

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Widoczni.Pl?
    seo

08.07.2021 15:34

Rozmowy dot. kariery i rozwoju są prowadzone co 3 miesiące. Dostajesz wtedy info gdzie jesteś, dokąd zmierzasz, czy to już czas na awans lub czego jeszcze brakuje. Jeśli chodzi o indywidualne sprawy i potrzeby to wszystko jest do dogadania :)
    Dawid Bręk.

15.07.2021 09:27

Pracuje w Widocznych od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony z tego, że tutaj trafiłem. Kierownictwo bierze pod uwagę indywidualne potrzeby pracownika, przychylnie patrzy na chęć rozwijania się w innych dziedzinach. W razie potrzeby jest możliwość pracy zdalnej czy przesunięcia godzin na inne dni, przyjścia do pracy wcześniej bądź później.

12.07.2021 18:15

Czy na stanowisku copywriter (cały etat) można liczyć na umowę o pracę?
    CM

13.07.2021 11:10

Rodzaj umowy zawsze uzgadniany jest z kandydatem w trakcie rozmów przed podpisaniem umowy. Agencja stara się proponować jak najbardziej korzystne warunki finansowe.
    Kama

01.06.2021 11:12

Mam pytanie czy agencja prowadzi teraz może rekrutację na stanowiska juniorskie? Jestem po skończonych studiach i szukam aktualnie pracy?
    Widoczni rekrutacja

01.06.2021 12:17

W naszej agencji obecnie trwa stała rekrutacja do działów: Content Marketingu, Sprzedaży i SEO. Z chęcią zapoznamy się z Pani kandydaturą. Szczegóły znajdzie Pani na: https://widoczni.com/o-nas/kariera/

22.10.2020 10:09

Co jaki okres czasu w Widoczni.Pl można ubiegać się o podwyżkę?
    Woow

21.12.2020 16:41

Coś niezwykłego zatem dzieję się w firmie i nawet ja o tym nie wiem. WSZYSTKIE osoby zatrudnione w tym czasie, kiedy przyjęto Ciebie, zostały zwolnione z powodu Covidu. Zostali zwolnieni pracownicy również z dłuższym stażem. Teraz jaka sytuacja? Zwolnione zostało ponad 20 osób, ponieważ nie ma pieniędzy na wypłaty, a ty dostajesz podwyżkę. Cudownie! Wręcz niewiarygodne :D Druga ciekawostka: pracujesz prawie rok i wciąż nie ma Twojego zdjęcia w galerii sław na stronie firmy. W pierwszych 30 dniach każdy nowozatrudniony już tam swoją buźkę pokazuje. Kłamstw ciąg dalszy. Co jeszcze się dowiemy niezgodnego z prawdą?
    Paweł Ślusarczyk

21.04.2021 17:17

Nie wiem jak wygląda samodzielne ubieganie się o podwyżkę, bo nigdy się o nią nie ubiegałem. Z drugiej strony co kilka miesięcy mam spotkanie z przełożonym i rozmawiamy jak mi się pracuje, przełożony mówi co idzie mi dobrze a nad czym mam jeszcze popracować. Do tego praktycznie każda taka rozmowa kończyła się uznaniem w postaci pewnej podwyżki. I tak już dzieje się od blisko 2 lat od początku zatrudnienia. W seo jak to w seo, raz jest lepiej raz jest gorzej, ale na brak podwyżek to nie mogę narzekać.

25.02.2021 09:28

Jakie są mocne strony pracodawcy Widoczni.Pl?
    Ada

01.03.2021 12:03

W marcu mijają mi w widocznych równe 4 lata. To co cenię sobie tutaj najbardziej, to swoboda działania i możliwość wdrażania własnych pomysłów. Nigdy nie czułam tu jakieś sztywnej hierarchii - jesteśmy jedną drużyną i gramy do jednej bramki. Ja osobiście bardzo cenię sobie możliwość wykazania się w kreatywnych projektach i inicjatywach. Tutaj wszystko to dostałam.
    Młody

04.03.2021 14:11

Panie z Marketingu wzięły się ostro za chwalenie. Nie dziwię się. Ktoś musi PR robić :) Nie dziwi mnie również fakt, że ktoś kto jest na preferencyjnych warunkach jako jedne z kilku zaledwie osób chwalą sobie wieloletnią współpracę.
    Damian

24.09.2020 08:43

Pracuję w agencji Widoczni od kilku miesięcy i z pełną świadomością mogę ocenić naszą współpracę na strzał w dziesiątkę. Zawsze zależy mi na możliwości rozwoju, dobrej atmosferze i wyzwaniach. To wszystko tutaj dostałem. Aktualnie firma jest na etapie dynamicznego rozwoju, co również wpływa na mnie i rozwój moich kompetencji. Dla mnie również na duży plus elastyczne godziny pracy i home office. Z tego miejsca pozdrawiam dział ADSów!
    Marley

21.09.2020 12:50

Zastanawiam się, czy prócz standardowej pracy można się u Was jakoś dodatkowo rozwinąć?
    Seniorita

21.09.2020 13:06

no pewnie! przez ostatnie lata zbudowaliśmy silne relacje z redakcjami i mediami branżowymi. Nasi specjaliści są zapraszani jako eksperci do raportów i artykułów. Publikacje widocznych można znaleźć w magazynach: Ecommerce&Digital marketing, Nowy Marketing, As Sprzedaży, Online Marketing, Marketer + itp.
    Kasia N.

21.09.2020 13:08

Można ;) Poszczególne osoby z działu Content Marketingu - jeśli chcą - mogą pisać teksty branżowe na firmowego bloga, pod swoim nazwiskiem, i w ten sposób budować również osobistą markę. Jeżeli ktoś zaprezentuje się z dobrej strony i pokaże, że mu zależy, to bywają też transfery do innych działów. Warto jednak lubić tę pracę i interesować się marketingiem internetowym również po pracy, czytać i rozwijać się na własną rękę - będzie to na pewno docenione.
    Łukasz

09.09.2020 09:44

Pracuję w Widocznych od ponad półtora roku i jestem bardzo zadowolony. Możliwości nauki, rozwoju i awansu oraz ludzkie traktowanie uważam za 2 najmocniejsze strony firmy.
    marta_dominik

24.08.2020 10:52

Czy mozna dostac namiary na jakiegos pracownika na linkedin, ktory chętnie odpowie na kilka pytan osobe zainteresowaną rekrutacją?
    marta_dominik

24.08.2020 13:39

szczerze powiedziawszy szukam kogoś, kto może mnie ukierunkować bo mam lekki dylemat ;) jestem świeżo po studiach, wiec nawet staż na początek byłby bardzo okej :) dziękuję serdecznie za namiary
    Ada

24.08.2020 14:43

Z pewnością powyższe pomogą w podjęciu decyzji. Zachęcam do kontaktu ;)
    Tobiasz

19.08.2020 11:33

Jak to jest z tymi wyjazdami na konferencje? Na udział w jakich eventach można liczyć? Czy firma załatwia bilety i sponsoruje przejazd?
    Agata

20.08.2020 08:03

W moim przypadku było tak samo z wyjazdem na konferencję I love ads & analytics :)
    Przemysław Michałek

21.08.2020 13:05

Wiele zależy od tego co aktualnie jest dostępne, w ostatnim czasie większość online - ale wcześniej (poprzedni rok) w sumie jako dział SEO byliśmy w wielu miejscach: - BrightonSEO (mówili po angielsku więc większy prestiż ;) ) - FestiwalSEO - I love Marketing - PrestaDay - i jak są to również lokalne eventy jak Seo Meet Up Poznań Do tego dochodzą wizyty gościnne osób z takich programów jak: - SurferSEO - SemStorm Ogólnie myślę że dla każdego coś się znajdzie.
    mimi

14.08.2020 11:30

Cześć. Mam pytanie do osób, które współpracują z agencją. Czy pracę tam można połączyć z pełnowymiarowymi, dziennymi studiami oraz czy istnieje możliwość współpracy na podstawie innej niż UoP i B2B.
    mimi

14.08.2020 12:50

Chodzi mi przede wszystkim o stanowisko copywritera.

14.08.2020 13:29

Tak, jak wspomniałam, wszystko zależy od tego, ile masz czasu. Jeśli masz zajęcia od 8 do 16, trudno będzie Ci pogodzić je z pracą z nami. Śledź nasze oferty, pojawiają się też oferty na zdalnego copywritera, więc to byłoby coś, co można pogodzić ze studiami :)
    Iza

20.06.2020 22:59

Pracuję w agencji Widoczni prawie od roku. Przeszłam przez okres próbny na stanowisku młodszego specjalisty, etap przedłużenia umowy i awans. Od początku miałam przejrzyście określane warunki pracy i perspektywy rozwoju, dlatego uważam, że jest to firma, w której można zbudować dobrą ścieżkę zawodową. Jednocześnie cały ten proces – od etapu wdrażania się, przez podnoszenie i wzmacnianie kompetencji, aż po samodzielną pracę – przebiegał w życzliwej atmosferze, przy ogromnym wsparciu ze strony koordynatorki zespołu (liderzy zespołów są fajni, pomocni, inspirujący, szczerzy, konkretni i właściwie wybrani!), w komfortowych warunkach pracy (biuro, sprzęt, kultura organizacyjna firmy). Cały czas pojawiają się nowe pomysły mające na celu poprawienie naszej wygody i jakości pracy, a indywidualny głos ma duże znaczenie. :)
    Lama

06.08.2020 07:41

Czy UoP też wchodzi w grę, czy tylko B2B?
    prac

13.08.2020 18:46

zarówno B2B jak i UoP
    Marta_dom

12.08.2020 16:20

Czy przed przyjęciem trzeba najpierw przejść staż czy można dostać umowę o pracę natychmiast+ w między czasie szkolenia?
    prac.

13.08.2020 05:50

wszystko zależy od stanowiska na które aplikujesz oraz Twojego doświadczenia
    Michał Białobrzeski

04.10.2019 10:41

Polecam agencję Widoczni i Pana Artura jako pracodawce. Elastyczne warunki zatrudnienia, indywidualne podejście i możliwość zarabiania fajnych pieniędzy. Jeśli chodzi o organizacje pracy i sytuacje pracownika to widzę dużo pozytywnych zmian inicjowanych przez dział marketingu i właściciela. (flexi time, homeoffice) To co osobiście doceniam to możliwość rozwijania swoich hobby i innych źródeł dochodu po godzinach pracy, które nie są negowane przez zarząd. Na pewno jest to miejsce gdzie można się sporo nauczyć i realizować nowe pomysły. Poznałem tutaj kilka naprawdę zaangażowanych osób, które mnie inspirują i dają bodziec do rozwoju. Atmosfera w pracy jest pozytywna, mamy fajne klimatyzowane biuro i własny parking. Pozdrawiam wszystkich współpracowników. :)
    Bambi

30.07.2020 09:03

Nadal pracujecie zdalnie?

31.07.2020 09:14

W większości wracamy już do biura od sierpnia :) Oczywiście z zachowaniem zasad bezpieczeństwa, jak dezynfekcja rąk i odstępy między biurkami.
    Kacper

29.07.2020 10:58

Na jakie benefity pracownicze można liczyć u Widocznych? Na stronie www trochę tego jest i jestem ciekaw czy one rzeczywiście działają.
    ACE

29.07.2020 12:12

Właśnie zostaje wprowadzony dodatkowy dzień w miesiącu na pracę zdalną. Poza tym osoby które mieszkają daleko mogą w większym zakresie korzystać z home office. Oczywiście dotyczy to osób które przeszły już okres próbny
    Arek M

30.07.2020 07:54

Firma Widoczni dba także o formę fizyczną swoich pracowników :) Możesz liczyć na dofinansowanie do karty multisport, z którą będziesz miał dostęp do większości obiektów sportowych (siłownie, baseny itp.) i zajęć sportowych prowadzonych przez trenerów na terenie Polski. Fajna inicjatywa, cały czas z niej korzystam.
    Ciekawy

20.07.2020 11:56

Jak się pracuje w biurze widocznych? Czego się spodziewać?

27.07.2020 16:50

20 km? To gdzie Ty mieszkasz? :)
    Iza J.

27.07.2020 18:23

Tylko, że miejsce zamieszkania wybrałam sama. :) Więc bardzo fajnie, że przystanek jest pod biurem.
    Łukasz Stusio

17.07.2020 17:00

A very important company for me - although I was there for a short time, I could validate my skills and knowledge from my previous job, and more importantly, develop them further and learn a modern approach to SEO. They gave me a lot of confidence in my SEO skills and ideas, for which I am much obliged. Artur as the boss is captivating with culture and empathy - he helped me financially although I didn't ask for it - he just knew I need that. Thank you, Artur, for your help back then and current support in my career!
    Przemysław Michałek

03.10.2019 15:07

Swoją opinie co prawda już dodałem, ale pomyślałem że jeszcze raz dodam kilka słów od siebie. W jednej z poprzednich opinii ktoś wspomniał o betonie z Sunrise z którym w pełni się utożsamiam więc potwierdzę parę słów: - tak, pracuje teraz w dziale SEO Widocznych, - tak, jestem odpowiedzialny za prowadzenie i szkolenia nowych osób w firmie, - tak, pracowałem przez blisko 2 lata w Sunrisie, - tak, dużą część mojej wiedzy i sposobów nauki przekazuje w swoim zespole w Widocznych - tak, uważam że jest to bardzo dobra droga do szkolenia nowych osób w branży. Oczywiście nie będę tutaj na forum, gdzie większość pozostaje anonimowa, oceniał czy negował opinii innych. Osobiście cenie zarówno Sunrise (chociażby za wysoki poziom szkolenia i atmosferę w moim starym zespole) jak i Widocznych (za wiele, wiele więcej - inaczej już dawno bym tutaj nie pracował). (usunięte przez administratora)

15.12.2019 23:29

tak
    gość

25.05.2020 17:54

czy możesz coś więcej powiedziec?
    eleikos

28.02.2020 19:39

Byłem tam pozycjonerem. Menadżer seo jest przerażający... Jeżeli są wyniki itd. to jest spoko, ale wystarczy, że popełnisz malutki błąd, który może nie być do końca twoją winą, to masz to potem zarzucane i wypominane. Straszne, ale prawdziwe. Najlepsze jest to, że sporo osób tak uważa, lecz nikt nie powie mu tego w twarz. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o widoczni sp. z o.o.