Green Talent

Steenberg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 56 ocen.

Green Talent
3 56 6 1

Opinie o Green Talent

Pracownik

Agencję Green Talent polecam w stu procentach. Nigdy nie było problemów z wypłatą . Kontakt z koordynatorem bez problemu. W moim przypadku koordynatorka Angelika , zawsze pomoże jesli ma się problem . Wiadomo , jesli ktoś przyjeżdża na wakacje a nie do pracy wystawia negatywny komentarza na agencję .

Zapamiętasz mnie.
@Pracownik 23.08.2018 19:32

Chyba, że ktoś lize (usunięte przez administratora) tej całej paniusi to kontakt ma. Ostatnio wynajęla busa pracownikowi który miał wypadek i jak powiedziała bo za długo jest już na chorobowym. Dla mnie jest po prostu powinna ona robić jakimi zwykły pracownik to może by miała poukładane w głowie

Kasia
@Pracownik 23.08.2018 19:32

To teraz dojebałes do pieca z agencjon. (usunięte przez administratora) jak nic.

Xd
@Pracownik 23.08.2018 19:32

Wypłata może i na czas. Ale robisz za grosze z każdej strony zabiorą

Adam
@Kasia 25.08.2018 15:46

Jeśli ktoś przyjeżdża na "wakacje " to potem wstawia takie opinie jak wasze. Bo pewnie agencja już miała dość uzerania się z Polską patologią i podziękowali za wspolprace. Ja też mam żal do green talent że zamiast odrazu takich wyrzucać to trzymają ich i pomagają a normalni ludzie na domkach muszą takich znosić. A patologia i tak w koncu napisze opinie bo tylko tyle potrafią

Zapamiętasz mnie.
@Adam 25.08.2018 15:55

Słucham?? Na wakacje? Nie uważam się jak to nazwałes"Polska patologia"uwazam, że właśnie ludzie tacy jak ty, co liczą (usunięte przez administratora) każdej Kordynatorce to może i zarabiają pieniądze. Ja wolę jednak nie lizać (usunięte przez administratora) no i (usunięte przez administratora) za chorobę. Także pozdrawiam Panią Andżelike środkowym palcem

Adam
@Zapamiętasz mnie. 25.08.2018 17:16

Chyba Cię troszkę poniosło, ja nie mam problemów ponieważ zawsze jestem w pracy nie mam problemów typu w weekend się napilem spadlem że schodów teraz mnie trzeba po szpitalach wozić bo to wina greentalent oczywiście nie moja bo przecież był weekend można sie nachac albo nie chce mi się iść do pracy to niby choruje, być może jesteś jednym z takich przypadków to sorry ale tu przyjeżdża się pracować A jeśli ktoś tego nie rozumie to już nie moja sprawa. Ja też nikomu się podlizywac nie musze. Tak jak jestem w porządku nie stwarzam problemów tak biuro jest dla mnie w porządku. Ludzie ogarnijcie się większość złych opini to właśnie od patologi która green talent wyrzucilo. Jeśli tak nie jest to niech Ci wszyscy napiszą swoje imiona i nazwiska a nie nicki. GreenTalent jakoś jeszcze w TV nie ma.

Pracownik
@Adam 25.08.2018 19:21

Dokładnie tak jak piszesz te opinie wystawia patologia , która została wyrzycona albo myśli , ze przyjedzie i pieniądze będą mu spadać z nieba. Jeśli jesteście tacy odważni to proszę zadzwonic i osobiscie powiedziec w twarz komuś co sie do niego ma. Wystawiają negatywne komentarze i myślą , że są fajni. Nie chcoalo sie pracować to welcome Poland , proste.

Zapamiętasz mnie.
@Pracownik 26.08.2018 12:51

Nie wiem czy nie chciało mi się pracować. Mobbingu przez Panią Elżbietę również nie było? Patologia nie sądzę bo nie piłam, byłam zawsze w pracy. A to że wyszłam z sortownii przez mobbing to też jest nie prawda. Szkoda, tylko że to ja zdegradowali a nie mnie :)

A K Sz
@Xd 25.08.2018 15:52

To idź do innej firmy może zarobisz więcej. Powodzenia

Turas
@Pracownik 26.08.2018 12:51

Jak to pewnie ty z czerwonym ryjem

Nick
@Zapamiętasz mnie. 25.08.2018 17:16

Zamiast lizania d...zacznij lizać znaczki na poczcie. Praca w sam raz dla takiego,,inteligena".

nigdy więcej
@Pracownik 23.08.2018 19:32

istna bzdura że solidna firma może 3 -4 lata temu to sie zgodze ale teraz dno

Aga
@Pracownik 23.08.2018 19:32

Hahahha , Hotel dla 40 osob z jedna kuchnią ,pokojem 3 na 2 też polecasz ?????Tak sie nie da zyć....????

Joanna
@Pracownik 23.08.2018 19:32

Ta opinia to chyba jest wystawiona przez pracownika biura nie spotkalam sie z osobami ktore mialyby pozytywna opinie na tych zlodziei

Joanna

Na temat Green talent nie bede za duzo sie wypowiadać po prostu banda zlodziei nie polecam tej agencji Moje sugestie dla Green Talent: Po prosru nie polecam nikomu tej agencji pracowalam 3 miesiace tam oszusci i zlodzieje pod kazdym kątem jedynie co mozna zrobic to zglosic to odpowiednich instytucji ja to zrobilam i czekam na final Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Agencja niech sie uczciwie i sumiennie rozliczy z oszukanymi ludzmi

jula

tak greentalent to paniusie które gorsze od kapo nadgodziny nie ma w solarisach i po zjezdzie do polski nie wypłacają urlopowe też nie wypłacają walimy nadgodziny ale one idą do kieszeni panienkom z biura tygodniowo robisz człowieku 56 godzin a tygodniówka 269euro niewolnictwo rządzi polka Anna żona Patryka właściciela no a przy niej jej koleżaneczki lubicie robić na kogoś i być niewolnikiem to greentalent sie nadaje

Xxxx
@jula 09.08.2018 19:19

Masz jakies dowody na nich.? Może warto abyśmy wszyscy się spełni i do prawnika

anonymous
@Xxxx 09.08.2018 21:34

mam i to wtrazne

Xxxx
@anonymous 13.08.2018 22:34

Skontaktuj się ze mną mailu. Piona_za_chamstwo@interia.pl.

anonymous
@Xxxx 09.08.2018 21:34

Doresc sa luam legatura

Anna
@jula 09.08.2018 19:19

Tak to fakt powinny wracać do Polski i jajami chandlować

Jola

Witam :) Może to nie opinia a pytania gdzie mieszczą się mieszkania green talent czy są hotele pracownicze czy domki ?

anonymous
@Jola 04.06.2018 16:03

To są bungale mieszka tam najgorsza patologia płacisz prawie 100 euro a mieszkasz jak name linie odpuść ta firmę mogę polecić coś lepszego

anonymous
@Jola 04.06.2018 16:03

Albo swiniarnie,śmierdzi tam ze wyjść sie nie da.mają jeszcze przerobione baraki na mieszkania,po 4 os na pokoj

Mela
@anonymous 06.06.2018 11:07

Ajaką polecisz firme? Jakie biuro?

Mela
@anonymous 06.06.2018 21:53

A dla pary maja pokoje?zapewniają?

Xxxx
@Mela 08.08.2018 17:13

Może i zapewniają ale warunki są masakryczne, a i uważaj ja salaris.najlepiej zrób zdjęcia pokoju po później dostaniesz karę nie wiadomo za co:)

Zyta
@anonymous 06.06.2018 11:07

Tak to poleć

Mela
@Xxxx 08.08.2018 17:17

Kary za co

Mela
@Xxxx 08.08.2018 17:17

A wjakiej miejscowosc te pokoje?to hotel?

Yhs
@anonymous 06.06.2018 11:07

Podkreślam 100e tygodniowo ????

Kasia
@Jola 04.06.2018 16:03

Hotele są ale burdele jest nie zły. Nie POLECAM

Aga
@Kasia 21.08.2018 18:38

Co masz na mysli?burdel...

Aga
@Mela 08.08.2018 21:06

W melinie. Pani przez telefon nazwała to pensjonatem haha

Boxer

Najgorsze biuro w holandi.Noclegi mają na wsiach zabitymi deskami.Smród 10 metrow od domu obora konie krowy świnie smród bród muchy komary karaluchy.Kupa ćpunów pijaków i zboczeńców.Nie wypłacalni trzeba upominać się o pieniądze bo kradną księgowe biorą do własnej kieszeni i mają na fryzjera paznokcie i ubrania.2 tyg pracujesz 2 siedzisz w domu.Wakacyjnych niema drą kase na kazdym kroku.domy są przepełnione ludzmi.Zimna woda grzyb zasrane brudne mterace.Przyjezdzasz na domek okazuje sie że ani prześcieradła niema tylko czeka na Ciebie brudny smierdzący moczem materac.Zapchany zlew i śmieci .W lodowkach (usunięte przez administratora) i smród.Przyjezdzasz i musisz sprzątać bo biuro ma (usunięte przez administratora) w Ciebie.Kordynatorki patrycja i ta magda tylko sie ładnie uśmiechają i liczą twoje pieniążki i dzielą się nimi .Zmyślone korekty niepoprawne ciegle robią na ich korzyść.Myślałem że przyjade pracować a zostałem z niczym.Jeżeli przyjechałeś pracować i zarabiać na dalsze swoje życie i myslisz o przyszłości wybij sobie z głowy te biuro.

Młody

Biuro jak biuro. Ale ten nie ogar na hotelu w Ossendrechcie jestem tu od dziś normalnie masakra.

Adam
@Młody 26.08.2018 17:06

To jeszcze nie wszystko co tu się odpierdala, walą drzwiami pała papierowy trawe piją drą ryja. I my tu płacimy takie same pieniądze jak inni na domkach. To się w głowie nie mieści.

Luucijfer
@Adam 26.08.2018 17:20

Niestety zdazaja sie ludzie którzy naduzywaja alkocholu tudiez innych srodków. Tacy jednak wykroszaja sie w krotkim czasie.Nie sa zainteresowani praca i blokuja tylko miejsce tym,ktorym na tej pracy zalezy. Jednak dorosli ludzie powinni brac odpowiedzialnosc za swoje uczynki. Wielu z nich jest jednak tylko pelnoletnia,bo do doroslosci to im daleko. Niedorzeczne jest oczekiwac od jakiegokolwiek biura zeby nianczyla takich ludzi. Daja oni ogolny zly obraz tego jacy potrafia byc Polacy za granica. Nie maja zazwyczaj zadnych kwalifikacji,za to wygorowane oczekiwania.Na szczescie nie wszyscy sa tacy.Ci pierwsi sa jedynie halasliwi i dlatego rzucaja sie w oczy. Ludzie ktorym zalezy na pracy,wiedza ze trzeba dlugo i ciezko pracowac zeby do czegos dojsc. W dzisiejszych czasach jednak kazdy flustrat moze obrzucac blotem kazdego kogo zechce.Najczesciej oczywiscie anonimowo. Przydaly by sie jakies rzetelne opinie ktore moga pomoc innym a nie tylko wylewanie pomyj. Wiecej odpowiedzialnosci za swoje zycie!

A KSz

Jestem pracownikiem tej firmy i Ci co piszą bzdury na temat firmy są w błędzie. Zawsze są pieniądze na czas koordynator, y w porządku są. A na hotelu w Ossendrecht sprząta się po sobie a nie zostawia (usunięte przez administratora) i idzie się. Ludzie ogarnijcie się co piszecie bo te złe opinie to nie świadczą o firmie tylko o was jacy jestescie

Złodzieje

Nie polecam złodziejskiej firmy zdzierają kase jak tylko mogą.

tylkoja

może kiedyś było to biuro a teraz (usunięte przez administratora) co ściąga z ludzi haracz więcej zabierają niż ludzie zarabiają wielkie damy wyrwane z obory solarisy to jedna niewiadoma nadgodziny to temat tabu sami sobie piszemy i tylko tyle a biuro twierdzi że wypłacą zjeżdżasz do polski i nie ma kasy i jak im udowodni sie że są co to co piszemy hm Madzia to tylko zbywa uśmieszkami i obiecankami albo wcale nie odbierają telefonu odradzam grenntalent

Ania

Dziwi mnie fakt że na szklarniach nie ma płaconego szkodliwego. Leja chemię nie patrząc na ludzi. Nie trzymają się norm godzinowych jakie powinny być po oprysku, niestety greentalent na to nie reaguje ani nie rekompensuje. Człowiek daje z siebie wszystko ,a zawsze jest źle. Niestety ale ja też nie polecam

Betti.
@Ania 24.08.2017 22:48

Leja chemię na głowy, to po pierwsze, a po drugie, nie pozwalają pic wody w szklarni oraz wyjść do toalety. Polaczek, betonowy Krzysiek, wyrwał mi buteleczkę wody z ręki, śmiejąc mi się w twarz, uwaga, temperatura w szklarni,65 stopni.

Me
@Betti. 18.07.2018 23:14

Ja bym mu wyrwała a co to byliscie w Oswiecimiu?(usunięte przez administratora)...tak sobie wlasnie pizwalaja polaczki...wode ma zapewnic pracodawca a zwlaszcza prz takich temperaturach...

Betti.
@Me 08.08.2018 21:15

Pracodawca holenderski wie, ze Polka przyjedzie do pracy i musi pracować jak niewolnik w szklarni, bez wody i wyjścia do toalety. Polak za Polakiem powinien być,w Holandii Polak dla Polaka wróg nr 1????

Kasia

Ja również mam złe doświadczenia z tą agencją. Pracowałam na szklarni gdzie był stosowany mobbing wobec pracowników. I jeszcze ten właściciel agencji, Patrick Holender kierował wobec mojej osoby jakieś sprosne uwagi.Kiedy się zwirzyłam koleżanką z pracy, powiedziały że on taki już jest. Odradzam tą agencje, kiedy nagle musiałam wracać do domu nałożyli na mnie karę finansową. Od pracowników nie jest wymagane zaświadczeń o niekaralności, dlatego czułam się niebezpieczne w miejscu zakwaterowania jak i w pracy.

Xxxx
@Kasia 08.08.2018 21:50

Zgłaszała Pani to gdzieś? U mnie w pracy też był mobbing

Betti553
@Kasia 08.08.2018 21:50

To witam w klubie. Tam przyjeżdzają osoby karne, tez się bałam .

@@@

Mieszka ktoś w Sas van gent? Podzieli się ktoś opinia na temat pracy przy papryce w tych okolicach?

Kamil
@@@@ 22.02.2018 21:11

byłem tam na 4ever i krótko na vgt.obie koszmarne-uwazjcie na polaczków z betonu,tam to kompletne obozy pracy są,kontrol na każdym kroku i tylko tempo i tempo,tam nie znasz ani dnia ani godziny jak wylecisz...nie warto

xxxxx
@Kamil 15.03.2018 19:39

w sumie na każdym zakładzie w green talencie tak jest . ludzie zastanówcie się dwa razy zanim tam pojedziecie .

anonymous
@Kamil 15.03.2018 19:39

a jak kamil na kapitelandzie pod klamliwa andzelika lepiej

Roxana
@Kamil 15.03.2018 19:39

4evergreen Stenbergen- szklarnia cięcie papryki, czy toopendrajen. Nie polecam, zły szef , zła atmosfera, złe warunki pracy,

anonymous
@Roxana 22.04.2018 16:39

czyli ze co?mobbing jest tam?

Bezkitu
@anonymous 26.04.2018 18:05

Chyba o 4evergreen kapitaland HvH chodziło. Dziwisz się Roksa? Skoro założyciel i właściciel biura to brat właściciela szklarni? Atmosfera nie fajna, to się zgodzę. Na Vlaardingen mieszkanka firmowe dalej są z tego co widzę. Szkoda mi tych ludzi co tam robią...

Aha
@Bezkitu 07.05.2018 18:43

4evergreen ! Szczyt beszczelnosci pod kazdym wzgledem ! Pracodawczym oraz osobistym!

Aga

Oj ludzie piszcie o tym co waźne a nie pierdoły....

Xxxx
@Aga 08.08.2018 17:39

No a to nie jest ważne, że agencja oszukuje. Ze ludzie zapieprzaja, a za chwilę zostają zwolnieni bez powodu? Mało? To ja zapraszam Panią do tej agencji to się Pani przekona

Aga
@Xxxx 08.08.2018 18:00

Xxx jak oszukuja to trzeba odejsc z agencji jak za tydzien bym nie miala zaplacone albo by mi sie niezgadzalo to mowie i odchodzę a ludzie narzekają a pracują i nawet zjada do pl.to itak wracają tak sie składa źe tez pracuje przez biuro i pracowalam w roznych i wiem jak to wyglada...i obgaduja panie z biura wyzywaja poza oczy narzekaja na wyplaty a siedza lub zjada a za poł roku ladują u nich znowu...tylko dlaczego nikt sie nieujawnia jak tak go oszukali albo został pokrzywdzony...

Aga
@Aga 08.08.2018 20:53

Xxx a jak biuro niema pracy to zwalniaja a niby zkad maja wziasć caly czas prace?...sama nazwa mowi to jest agencja pracy tymczasowej i pracy sezonowej...a pozatym niektorzy tak pracuja ze sie prosza o zwolnienie,obijsja sie wolno pracuja niestarannie i myśla ze szef tego niewidzi...a co do mieszkan to jak maja wygladac jak przyjezdza rózna elita polska gdzie mysli ze jedzie do raju nic nierobić tylko spać fo poludnia pić jarać itd...i lecą w ruch co jest pod reką dzwi rozbic to dzwi itd...mozna wszystko zrobic zniszczyc zdemolować bo to nie moje...i wcale sie niedziwie ze taka opinia o nas polakach...i duzo by pisac i yo co trzeba a nie pierdoły....konkrety

Xxxx
@Aga 08.08.2018 21:01

No to ja zapraszam Panią do tego biura. Uważa Pani że wypłata jest po tygodniu?? Ja myślę że po 3. Skoro nie wie Pani jak wyglądało u mnie w pracy to dlaczego Pani mnie oskarża o to że kłamie.

Xxxx
@Aga 08.08.2018 21:01

Zresztą to nie tylko moja opinia że są złodziejami.

JGT

Banda zlodzieji i oszustow , jedziesz zarobic siedzisz 4 tygodnie bo tyle kusisz czekac zeby cokolwiek Ci wyplacili po czym dostajesz 100 euro bo odciagaja za wszystko nawet (usunięte przez administratora) za telewizje ktorej nie masz . Biuro gdzie kazdy klamie a biuro .. Szkoda slow nikt nie odboera a jak odbierze to nic nie wie banda (usunięte przez administratora) . Pisze swoja opinie nie z nudow , a po to zeby przestrzegac przed nimi , chcesz to nie wierz i jedz , sam sie przekonasz .

Anty-flustrat
@JGT 15.06.2018 13:24

Osoba która pisze taką opinię, powinna mieć odwagę cywilną i przedstawić się z imienia i nazwiska.

Zyta
@Anty-flustrat 29.06.2018 20:05

No własnie dokladnie tak....ale czy to prawde pisze skoro się ukrywa....samo za siebie mówi

Pracownik2010-2016

@Pracownica2016 Witam pracuję przez firmę greentalent już ładnych parę lat i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Co do warunków mieszkania się nie wypowiem bo można trafić na naprawdę ładne domki/mieszkania lub na takie jakie ty opisałaś. Co do pracy to czego ty się spodziewałaś jadąc do pracy SEZONOWEJ? Praca sezonowa głównie zależy od pogody więc jeśli trafi się tydzień z gorszą pogodą po prostu ma się mniej godzin(greentalent nie ma wpływu na pogodę w holandii. Czy się mylę?). "W szklarni było gorąco" No kurcze... Serio!? Nie wiem czy wiesz od czego są szklarnie ale one właśnie mają za zadanie utrzymać odpowiednią temperaturę w środku aby rośliny mogły się dobrze rozwijać. Dla twojej świadomości to nie ty jesteś najważniejsza na szklarni tylko rośliny. Jeśli to Ci nie odpowiada to po co w ogóle przyjechałaś do pracy sezonowej? Piszesz, że nie miałaś sił pracować po południu, a wcześniej wspominałaś coś o długach. No to dziewczyno zastanów się- Pieniądze czy czas wolny od pracy? No takie to trudne!? Nikt ci nie zapłaci za siedzenie i obijanie się. Powinnaś się cieszyć, że przerzucali Cię ze szklarni na chłodnie(pewnie chodziło ci o sortownię lub flowpack) bo wtedy przecież mogłaś wypracować więcej godzin. Dorobiłaś się przeziębienia - bardzo możliwe jeśli nie byłaś przygotowana na różne warunki pracy, nie tak ciężko zabierać ze sobą do pracy długie spodnie i bluzę. Grypa żołądkowa to chyba nie choroba, której można nabawić się poprzez zmianę temperatur więc ten wątek po prostu ominę. Z przełożonymi z biura można dogadać się bez problemu(ja przynajmniej potrafię) jeśli tylko okaże im się trochę szacunku i wyrozumiałości. Nie jesteś jedyna tylko jedna spośród paruset osób i nie oczekuj, że ktokolwiek będzie ci matkował. "siedź i zdychaj, do lekarza cię i tak nie zabierzemy" jestem pewien, że to zdanie uroiłaś sobie w głowie, zamiast komukolwiek z biura to zakomunikować w jakiś normalny sposób. "Już nic nie odpowiedziałam, zaśmiałam się jedynie do słuchawki, i rozłączyłam" no naprawdę dorosła postawa z twojej strony. Podsumowując wydaje mi się, że powinnaś być przygotowana na różne okoliczności, a ty po prostu wolisz wyżalić się anonimowo na tej stronie, obrzucić błotem i pomyjami kogo się tylko da i zapomnieć o sprawie. Zatrudnij się w zakładzie pogrzebowym- tam przynajmniej będziesz miała SZTYWNE godziny pracy i nie nabawisz się przeziębienia, co najwyżej grypy żołądkowej hehe ;) To by było na tyle. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam :)

Zyta
@Pracownik2010-2016 02.07.2016 16:37

A cóź ty taki filozof z ciebie?niebądz taki za duźo mądry do przodu bo ci z tyłu braknie....zemsta powraca zapamietaj

Oszukani!!

Witam serdecznie jeśli ktoś z państwa został oszukany przez firmę grren talent proszę domnie pisać nie bac sie niebawem sprawa trafi do sądu szukamy świadków i ludzi oszukany trzeba położyć temu kres

Xxxx
@Oszukani!! 29.05.2018 21:22

Mnie również Green talent oszukal

Xxxxx

Czy kogoś Green talent oszukalo? Chodzi głównie o jakieś kary nie wiadomo skąd i nie wiadomo za co, oprócz tego np zabierają ci za stłuczke 300 a w umowie jest 250.zrywaja z Tobą umowę bez podania przyczyny. Jeśli tak proszę o maila piona_za_chamstwo@interia.pl

anonymous

NIEDLUGO BEDA W POLSKIEJ TELEWIZJI MAMY TAKIE DOWODY I CHETNYCH DO WYWIADU POCZATEK KONCA TEGO BIURA ....

basia
@anonymous 09.04.2018 21:03

ja także mam dowody na ich (usunięte przez administratora) który mają i taki ludziom stwarzają

anonymous
@anonymous 09.04.2018 21:03

Kiedy będzie to w telewizji .

JGT
@anonymous 09.04.2018 21:03

Rowniez jestem zdolny ich zglosic i duzo powiedziec na ich temat

Pablo
@anonymous 09.04.2018 21:03

No ciekawe ile jestescie w stanie zrobic nietykalnym

basia
@anonymous 09.04.2018 21:03

też mam dowody i to nagrane

anonymous
@basia 22.06.2018 20:52

To ja chce to zobaczyc

Xxxx
@JGT 15.06.2018 13:27

Ja również. Może w końcu zglosimy to

Xxx

Czy ktoś z Państwa miał może problemy z ta firma, jeśli tak proszę o kontakt sprawa nadaje się do radcy prawnego. Ale potrzebuje więcej osób

anonymous

Witam..Agencja Green talent to ludzie którzy nie chcą słyszeć prawdy...Mieszkając w okolicach Terneuzem pracowałem u niejakiego Belga Filipa ..To jest chory człowiek. .Ludzie przez niego płaczą. ..A to wszystko napędza nie jaka Polka Paulina.....której on ufa ...Jedno wielkie zakłamanie. .Nie jedzie tak...To jest chory zakład pracy.

milusia
@anonymous 08.06.2018 08:32

hahah ta Paulinka to niezłe ziółko ... tu niby taka miła a tak naprawde to by ci siekiere w plecy wbiła , zero szacunku dla pracownka od niej !!!!

Zapamiętasz mnie.

Pracowałam w tej firmie od kwietnia. Hmm.. Dużo by tu mówić, koordynatorzy masakra wielka, nie można się dodzwonić tzn jak ty oczywiście masz problem, zamiast jechać z tobą do lekarza to tłumaczą przez telefon. Nie mozna chorować. Mają swoich ludzi i ich się trzymają. Ogólnie koordynatorka Andżelika to bezczelne głupie babsko, Wielka paniusia. Za to Iwona nigdy nic nie wie. Nie polecam. Człowiek psychikę nie wytrzymuje

Marta

@Betti, wyjechałaś do pracy za pośrednictwem green talent? Z tego co piszesz praca jest ciężka i wymagająca. Czy agencja zapewnia Ci kontakt z koordynatorem, który opiekuje się Tobą na miejscu i zajmuje Twoimi sprawami? Mogłabyś napisać, czy zakwaterowanie załatwiała Ci firma, czy leżało to w Twojej gestii? Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem zdrowotnym? Jesteś nim objęta, czy musisz wykupić je sama? Praca jest codziennie, czy możesz liczyć na jakieś wolne dni? Wyjazd jest tylko sezonowy, czy można liczyć na pracę przez cały rok?

Soplica
@Marta 21.07.2018 18:32

kontakt z koordynatorem wcale nie taki prosty, zakwaterowanie zapewnione niestety pokoje po 4 osoby, nie wiem czy przerwe można nazwać "wolne dni".

Marta

@Kcz, nie pracuję w tej firmie. Jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Każda opinia zostawiona przez Ciebie jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Co zrobili?moze dołączę

Marta

@JGT, dość mocne słowa pod adresem firmy. Przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać, oskarżać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli możesz rozwiń swoją opinię i napisz dlaczego masz takie zadnie o firmie? Te informacje pomogą innym osobom poszukującym pracy.

Kcz
@Marta 07.07.2018 17:00

Ma rację jak okradacie ludzi to ok znam was wszystkie niedługo to się skonczy

PLNL

W GT przepracowalam az prawie 3tygodnie,nie przedluzyli mi. Kontraktu ze wzgledu na chorobę dzieci(mam czarno na bialym co bylo przyczyna),poprosilam o umotywowanie moje zwolnienoa na pismie,niestety zero reakcji z ich strony

Jola

Czy mieszkał ktoś z was w Liesveld ?

Oszukani!!

Witam powiem coś znowu oglondalismy Solaris zarobione po 400euro tak nam grren talent poodtroncal że pracowaliśmy cały tydzień za 400zl na Polskie ludzie oni obiecaj wam wiele ale mają was potem gdzieś ludzie niedajcie się zwiesc to oszustwo na skalę światową co oni robiol

Moni

Tak jest zajefajnie ze nawet rumuni uciekają gdzie pieprz rośnie

Hula

Firma której nie polecam definitywnie odradzam banda oszustów obiecują pracę jak przychodzi co do czego brak kontaktu. Wysyłają cię byle gdzie obiecują cuda na kiju londujesz na bungalach praktycznie w głównie zdecydowanie nie polecam nacjagacze i (usunięte przez administratora) jak im zależy na rekrutacji zrobił wszystko mądrzy ludzie niedajcie się zwiesc to porażka jeśli życie wam mile

Zostaw opinię o Green Talent - Steenberg

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Talent