green talent

Steenberg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 54 ocen.

green talent
3 54 6 1

Opinie o green talent

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ania

Dziwi mnie fakt że na szklarniach nie ma płaconego szkodliwego. Leja chemię nie patrząc na ludzi. Nie trzymają się norm godzinowych jakie powinny być po oprysku, niestety greentalent na to nie reaguje ani nie rekompensuje. Człowiek daje z siebie wszystko ,a zawsze jest źle. Niestety ale ja też nie polecam

Betti.
@Me 08.08.2018 21:15

Pracodawca holenderski wie, ze Polka przyjedzie do pracy i musi pracować jak niewolnik w szklarni, bez wody i wyjścia do toalety. Polak za Polakiem powinien być,w Holandii Polak dla Polaka wróg nr 1????

jula

tak greentalent to paniusie które gorsze od kapo nadgodziny nie ma w solarisach i po zjezdzie do polski nie wypłacają urlopowe też nie wypłacają walimy nadgodziny ale one idą do kieszeni panienkom z biura tygodniowo robisz człowieku 56 godzin a tygodniówka 269euro niewolnictwo rządzi polka Anna żona Patryka właściciela no a przy niej jej koleżaneczki lubicie robić na kogoś i być niewolnikiem to greentalent sie nadaje

anonymous
@Xxxx 09.08.2018 21:34

mam i to wtrazne

@@@

Mieszka ktoś w Sas van gent? Podzieli się ktoś opinia na temat pracy przy papryce w tych okolicach?

Aha
@Bezkitu 07.05.2018 18:43

4evergreen ! Szczyt beszczelnosci pod kazdym wzgledem ! Pracodawczym oraz osobistym!

Jola

Witam :) Może to nie opinia a pytania gdzie mieszczą się mieszkania green talent czy są hotele pracownicze czy domki ?

Yhs
@anonymous 06.06.2018 11:07

Podkreślam 100e tygodniowo ????

Aga

Oj ludzie piszcie o tym co waźne a nie pierdoły....

Xxxx
@Aga 08.08.2018 21:01

Zresztą to nie tylko moja opinia że są złodziejami.

Kasia

Ja również mam złe doświadczenia z tą agencją. Pracowałam na szklarni gdzie był stosowany mobbing wobec pracowników. I jeszcze ten właściciel agencji, Patrick Holender kierował wobec mojej osoby jakieś sprosne uwagi.Kiedy się zwirzyłam koleżanką z pracy, powiedziały że on taki już jest. Odradzam tą agencje, kiedy nagle musiałam wracać do domu nałożyli na mnie karę finansową. Od pracowników nie jest wymagane zaświadczeń o niekaralności, dlatego czułam się niebezpieczne w miejscu zakwaterowania jak i w pracy.

Betti553
@Kasia 08.08.2018 21:50

To witam w klubie. Tam przyjeżdzają osoby karne, tez się bałam .

JGT

Banda zlodzieji i oszustow , jedziesz zarobic siedzisz 4 tygodnie bo tyle kusisz czekac zeby cokolwiek Ci wyplacili po czym dostajesz 100 euro bo odciagaja za wszystko nawet (usunięte przez administratora) za telewizje ktorej nie masz . Biuro gdzie kazdy klamie a biuro .. Szkoda slow nikt nie odboera a jak odbierze to nic nie wie banda (usunięte przez administratora) . Pisze swoja opinie nie z nudow , a po to zeby przestrzegac przed nimi , chcesz to nie wierz i jedz , sam sie przekonasz .

Zyta
@Anty-flustrat 29.06.2018 20:05

No własnie dokladnie tak....ale czy to prawde pisze skoro się ukrywa....samo za siebie mówi

Xxxxx

Czy kogoś Green talent oszukalo? Chodzi głównie o jakieś kary nie wiadomo skąd i nie wiadomo za co, oprócz tego np zabierają ci za stłuczke 300 a w umowie jest 250.zrywaja z Tobą umowę bez podania przyczyny. Jeśli tak proszę o maila piona_za_chamstwo@interia.pl

anonymous

NIEDLUGO BEDA W POLSKIEJ TELEWIZJI MAMY TAKIE DOWODY I CHETNYCH DO WYWIADU POCZATEK KONCA TEGO BIURA ....

Xxxx
@JGT 15.06.2018 13:27

Ja również. Może w końcu zglosimy to

Xxx

Czy ktoś z Państwa miał może problemy z ta firma, jeśli tak proszę o kontakt sprawa nadaje się do radcy prawnego. Ale potrzebuje więcej osób

Zapamiętasz mnie.

Pracowałam w tej firmie od kwietnia. Hmm.. Dużo by tu mówić, koordynatorzy masakra wielka, nie można się dodzwonić tzn jak ty oczywiście masz problem, zamiast jechać z tobą do lekarza to tłumaczą przez telefon. Nie mozna chorować. Mają swoich ludzi i ich się trzymają. Ogólnie koordynatorka Andżelika to bezczelne głupie babsko, Wielka paniusia. Za to Iwona nigdy nic nie wie. Nie polecam. Człowiek psychikę nie wytrzymuje

Marta

@Betti, wyjechałaś do pracy za pośrednictwem green talent? Z tego co piszesz praca jest ciężka i wymagająca. Czy agencja zapewnia Ci kontakt z koordynatorem, który opiekuje się Tobą na miejscu i zajmuje Twoimi sprawami? Mogłabyś napisać, czy zakwaterowanie załatwiała Ci firma, czy leżało to w Twojej gestii? Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem zdrowotnym? Jesteś nim objęta, czy musisz wykupić je sama? Praca jest codziennie, czy możesz liczyć na jakieś wolne dni? Wyjazd jest tylko sezonowy, czy można liczyć na pracę przez cały rok?

Soplica
@Marta 21.07.2018 18:32

kontakt z koordynatorem wcale nie taki prosty, zakwaterowanie zapewnione niestety pokoje po 4 osoby, nie wiem czy przerwe można nazwać "wolne dni".

Marta

@Kcz, nie pracuję w tej firmie. Jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Każda opinia zostawiona przez Ciebie jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Co zrobili?moze dołączę

Marta

@JGT, dość mocne słowa pod adresem firmy. Przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać, oskarżać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli możesz rozwiń swoją opinię i napisz dlaczego masz takie zadnie o firmie? Te informacje pomogą innym osobom poszukującym pracy.

Kcz
@Marta 07.07.2018 17:00

Ma rację jak okradacie ludzi to ok znam was wszystkie niedługo to się skonczy

PLNL

W GT przepracowalam az prawie 3tygodnie,nie przedluzyli mi. Kontraktu ze wzgledu na chorobę dzieci(mam czarno na bialym co bylo przyczyna),poprosilam o umotywowanie moje zwolnienoa na pismie,niestety zero reakcji z ich strony

anonymous

Witam..Agencja Green talent to ludzie którzy nie chcą słyszeć prawdy...Mieszkając w okolicach Terneuzem pracowałem u niejakiego Belga Filipa ..To jest chory człowiek. .Ludzie przez niego płaczą. ..A to wszystko napędza nie jaka Polka Paulina.....której on ufa ...Jedno wielkie zakłamanie. .Nie jedzie tak...To jest chory zakład pracy.

milusia
@anonymous 08.06.2018 08:32

hahah ta Paulinka to niezłe ziółko ... tu niby taka miła a tak naprawde to by ci siekiere w plecy wbiła , zero szacunku dla pracownka od niej !!!!

Jola

Czy mieszkał ktoś z was w Liesveld ?

Oszukani!!

Witam powiem coś znowu oglondalismy Solaris zarobione po 400euro tak nam grren talent poodtroncal że pracowaliśmy cały tydzień za 400zl na Polskie ludzie oni obiecaj wam wiele ale mają was potem gdzieś ludzie niedajcie się zwiesc to oszustwo na skalę światową co oni robiol

Oszukani!!

Witam serdecznie jeśli ktoś z państwa został oszukany przez firmę grren talent proszę domnie pisać nie bac sie niebawem sprawa trafi do sądu szukamy świadków i ludzi oszukany trzeba położyć temu kres

Xxxx
@Oszukani!! 29.05.2018 21:22

Mnie również Green talent oszukal

Moni

Tak jest zajefajnie ze nawet rumuni uciekają gdzie pieprz rośnie

Hula

Firma której nie polecam definitywnie odradzam banda oszustów obiecują pracę jak przychodzi co do czego brak kontaktu. Wysyłają cię byle gdzie obiecują cuda na kiju londujesz na bungalach praktycznie w głównie zdecydowanie nie polecam nacjagacze i (usunięte przez administratora) jak im zależy na rekrutacji zrobił wszystko mądrzy ludzie niedajcie się zwiesc to porażka jeśli życie wam mile

anonymous

Green talent złodziejska firma...która na solarisie dla pracownika urlopowe ma wliczane do solarisa. .Manipulują ete.Chaty kosmicznie drogo ..Dojazd autem płatny 18 euro. .Ogrzewanie 21 stopni maksymalne moze być. .Solaris nie czytelny nawet najlepszy prawnik nie potrawi go rozszyfrować. .Więcej nie wiadomych ...Green talent to tak zwane państwo w panstwe. .Rządzą się własnymi prawami..Okradają jak amber Gold. ..Trzymajcie się z daleka od tej firmy

Szczery Jerry
@anonymous 09.04.2018 21:52

Każdy kto rzuca takie oszczerstwa,powinien liczyć się z tym, że ponosi odpowiedzialność karną.

anonymous

teraz Rumunie zaczynaja zatrudniac,oni to im napracuja....szkoda Polaków tylko bo zap.... wszedzie,ale wola tych leniwców brać widze zamiast Polaka normalnego

anonymous

witam zostalismy oszukani na cztery i pol tysiaca euro bo koordynatorka andzdzelika zapomniala niby odciagac z wyplat za ubespieczenie po pol roku sie obudzili zlodzieje i oszusci i nakazali nam oddaC po dwa i pol tysiaca euro jak odeszlismy z firmy to bez prawnie weszli nam na kata ing na szczescie w czas ich zablokowalismy ANDZELIKA I ANIA KLAMLIWE ZLODZIEJKI ZERO KAPETENCJI nikomu nie polecam ZLODZIEJE

Bezkitu
@anonymous 02.05.2018 18:15

A co ma belasting do ubezpiecznia?? Robiłem przez greentalent rok temu i odszedłem po nie całych dwóch miesiącach pracy. Nie warto, jest wiele innych lepszych biur niż to. Widzę też że przez ten rok sporo komentarzy zostało skasowanych tutaj...nie ładnie Ale ludzie i tak wiedzą co jest za "biuro"...good people ;))

anonymous

nie warto,dwa razy się zastanówcie zanim pojedziecie przez ta agencje

Marta

@Roxana, przedstawiłaś swoją opinię odnośnie do współpracy z green talent dość ogólnikowo. Inni użytkownicy zapewne chcieliby wiedzieć, coś więcej o atmosferze i warunków pracy, które Twoim zdaniem nie są zadowalające w tym miejscu pracy.

J...

Dzięki tym co pisza tu te opinie ale bym się wkopala jak bym pojechała naprawdę są aż tak źli

Wizjoner z Sochaczewa

Nie są na każde żądanie!Dzwonię w nocy to rzadko ktoś odbiera a ja spać nie mogę:( Pieniędzy tak mało płacą że muszę przeżucić się na tańsze gatunki piwa. Nikt nie rozumie że po ciężkim łikendzie może boleć mnie głowa i nie bardzo mam siłę żeby iść do pracy. Warunki dalekie od hotelowych(Byłem raz w dwugwiazdkowym, to wiem o czym mówię). Jeszcze każą sprzątać za sobą!!!W domu zawsze mama sprzątała i nie było problemu. Ogólnie to załamka:(Nie polecam. Nauczę się języka,znajdę własne mieszkanie,otworzę firmę i dam ludziom porządnie zarobić. Jeszcze zobaczycie mnie wszyscy w Forbs!

anonymous
@Wizjoner z Sochaczewa 08.04.2018 19:55

to ci z biura i betonowi tak maja

Polecam :))

Na domku można palić trawkę, wciągać kreski, pić tyle na ile ma się ochotę i na ile kogoś stać. Na co narzekać więcej?

anonymous
@KTOŚ 21.11.2017 15:06

jes tak niestety

Zostaw opinię o green talent - Steenberg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie green talent