green talent

Steenberg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 48 ocen.

green talent
348

Opinie o green talent

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie green talent

Hula

Firma której nie polecam definitywnie odradzam banda oszustów obiecują pracę jak przychodzi co do czego brak kontaktu. Wysyłają cię byle gdzie obiecują cuda na kiju londujesz na bungalach praktycznie w głównie zdecydowanie nie polecam nacjagacze i (usunięte przez administratora) jak im zależy na rekrutacji zrobił wszystko mądrzy ludzie niedajcie się zwiesc to porażka jeśli życie wam mile

anonymous

Green talent złodziejska firma...która na solarisie dla pracownika urlopowe ma wliczane do solarisa. .Manipulują ete.Chaty kosmicznie drogo ..Dojazd autem płatny 18 euro. .Ogrzewanie 21 stopni maksymalne moze być. .Solaris nie czytelny nawet najlepszy prawnik nie potrawi go rozszyfrować. .Więcej nie wiadomych ...Green talent to tak zwane państwo w panstwe. .Rządzą się własnymi prawami..Okradają jak amber Gold. ..Trzymajcie się z daleka od tej firmy

Szczery Jerry
@anonymous 09.04.2018 21:52

Każdy kto rzuca takie oszczerstwa,powinien liczyć się z tym, że ponosi odpowiedzialność karną.

anonymous

teraz Rumunie zaczynaja zatrudniac,oni to im napracuja....szkoda Polaków tylko bo zap.... wszedzie,ale wola tych leniwców brać widze zamiast Polaka normalnego

@@@

Mieszka ktoś w Sas van gent? Podzieli się ktoś opinia na temat pracy przy papryce w tych okolicach?

Bezkitu
@anonymous 26.04.2018 18:05

Chyba o 4evergreen kapitaland HvH chodziło. Dziwisz się Roksa? Skoro założyciel i właściciel biura to brat właściciela szklarni? Atmosfera nie fajna, to się zgodzę. Na Vlaardingen mieszkanka firmowe dalej są z tego co widzę. Szkoda mi tych ludzi co tam robią...

anonymous

witam zostalismy oszukani na cztery i pol tysiaca euro bo koordynatorka andzdzelika zapomniala niby odciagac z wyplat za ubespieczenie po pol roku sie obudzili zlodzieje i oszusci i nakazali nam oddaC po dwa i pol tysiaca euro jak odeszlismy z firmy to bez prawnie weszli nam na kata ing na szczescie w czas ich zablokowalismy ANDZELIKA I ANIA KLAMLIWE ZLODZIEJKI ZERO KAPETENCJI nikomu nie polecam ZLODZIEJE

Bezkitu
@anonymous 02.05.2018 18:15

A co ma belasting do ubezpiecznia?? Robiłem przez greentalent rok temu i odszedłem po nie całych dwóch miesiącach pracy. Nie warto, jest wiele innych lepszych biur niż to. Widzę też że przez ten rok sporo komentarzy zostało skasowanych tutaj...nie ładnie Ale ludzie i tak wiedzą co jest za "biuro"...good people ;))

anonymous

nie warto,dwa razy się zastanówcie zanim pojedziecie przez ta agencje

Marta

@Roxana, przedstawiłaś swoją opinię odnośnie do współpracy z green talent dość ogólnikowo. Inni użytkownicy zapewne chcieliby wiedzieć, coś więcej o atmosferze i warunków pracy, które Twoim zdaniem nie są zadowalające w tym miejscu pracy.

J...

Dzięki tym co pisza tu te opinie ale bym się wkopala jak bym pojechała naprawdę są aż tak źli

anonymous

NIEDLUGO BEDA W POLSKIEJ TELEWIZJI MAMY TAKIE DOWODY I CHETNYCH DO WYWIADU POCZATEK KONCA TEGO BIURA ....

basia
@anonymous 09.04.2018 21:03

ja także mam dowody na ich (usunięte przez administratora) który mają i taki ludziom stwarzają

Wizjoner z Sochaczewa

Nie są na każde żądanie!Dzwonię w nocy to rzadko ktoś odbiera a ja spać nie mogę:( Pieniędzy tak mało płacą że muszę przeżucić się na tańsze gatunki piwa. Nikt nie rozumie że po ciężkim łikendzie może boleć mnie głowa i nie bardzo mam siłę żeby iść do pracy. Warunki dalekie od hotelowych(Byłem raz w dwugwiazdkowym, to wiem o czym mówię). Jeszcze każą sprzątać za sobą!!!W domu zawsze mama sprzątała i nie było problemu. Ogólnie to załamka:(Nie polecam. Nauczę się języka,znajdę własne mieszkanie,otworzę firmę i dam ludziom porządnie zarobić. Jeszcze zobaczycie mnie wszyscy w Forbs!

anonymous
@Wizjoner z Sochaczewa 08.04.2018 19:55

to ci z biura i betonowi tak maja

Polecam :))

Na domku można palić trawkę, wciągać kreski, pić tyle na ile ma się ochotę i na ile kogoś stać. Na co narzekać więcej?

anonymous
@KTOŚ 21.11.2017 15:06

jes tak niestety

Jan

Pracę poprzez agencję pracy Green Talent oceniam na plus. Zasady są jasno określone.Nie ma problemów z wypłatą pieniędzy na czas. Pracownicy biura pomagają jak mogą.Wystarczy trochę zrozumienia i cierpliwości. Warunki mieszkaniowe są na przyzwoitym poziomie. Za charakter współlokatorów,nie można obwiniać agencji. Pracowałem dłuższy czas poprzez to biuro i nie znajduję większych powodów do narzekania. Liczy się przede wszystkim chęć do pracy.Zawsze będą jakieś niedogodności,ale jeśli ktoś ma cel,to do niego dąży. Są też tacy,którzy nigdzie nie zagrzeją długo miejsca,ponieważ potrafią tylko narzekać. Z czystym sumieniem mogę polecić to biuro.

anonymous
@Jan 24.04.2016 21:59

TAK TAK PEWNIE JESTES KOORDYNATOREM TEJ MAFI PRAWDE NAPISZ JAK LUDZI OSZUKUJA I NA BRUK WYRZUCAJA

Ciekawy

Witam. Wybiera się ktoś na pomidory z tej agencji? Może coś więcej powiedzieć?

gosiaw

agencja może była dobra ale teraz dno do potęgi entej nie znasz dnia ani godziny kiedy cie wywalą i zjazd nawet tak że nie doczekasz sie pierwszej wypłaty i mówią ci że dadzą zaliczke na busa pupilki agencji dostają kwatery luksusy a reszta jakieś obskurne i to za prawie 90 euro do lekarza nie morzna sie doprosić żeby pojechać kolega leżał w szpitalu to żadna sie nie pokwapiła jako tłumaczka kantują wypłaty t.j godziny urywają a kase sobie biorą kierowcy muszą za własne nieraz pieniądze kupywać paliwo a puzniej ciężko odzyskać po numer sofi czekasz tygodniami a i tyle czasu czekasz na umowe nie masz konta to radz sobie sam bo nie mają czasu z tobą pojechać od ludzi wymagają a z siebie nic nie dają hotele tandeta kilkanaście osób jedna kuchnia nawet nie masz jak ugotować chyba że w nocy taksamo łazienki za transport do pracy płacisz 18 euro w sumie zabierają ponad 130 euro a nieraz zarobisz niecałe 200 od kąd zmieniła sie kadra agencji wiele ludzi zrezygnowało odradzam w stu procętach

Amins

Nie wyplacają nadgodzin, Kręcą z solarisami, Pobierają dodatkowe opłaty za domek nie wiadomo za co(50 euro miesięcznie dodatkowo plus normalnie 85.80) , niby to za prąd jesli przekroczysz jakiś(niewiadomo jaki) limit . Za dojazdy 18 euro tygodniowo, a wypłaty są miesięczne niestety co pozwala im na większe wałki w solarisach, Jeśli masz patologie na domkach to nie myśl, że Ci pomogą, a.dodatkowo nie myślcie, że ktoś wam pomoże jeśli wyrabie szmbo lub zepsuje sie pralka, Pan M.wiecznie nie ma czasu, najwyzej wysle kumpla,a my nie wiemy nawet kogo w razie zniknięcia czegoś w domku, Kierowca nie zarabia na transporcie jak w większości innych firm, jedynie nie płaci za transport, Ksiegowa ma immunitet, nie może nawet przyjechać na firme i wyjaśnić czemu jest tak a nie inaczej, Nie polecam, polecam jednak inne agencje, wiadomo że też święte nie są, ale solarisy byly przejrzyste i nie było ukrytych kosztów, kierowcy zarabiali dodatkowo, a za rachunki wychodziło mniej jednak nie będę nikomu reklamy robić, ewentualnie mogę podać emaila, pzdr. Ps.zauważyłam że bardzo mało opini jest o green talent w porównaniu z innymi biurami to też mi się nie zgadza.

Ala
@agnieszka 21.07.2017 12:12

Hej napisz proszę namiary na inne firmy będę wdzięczna ☺️

Loona

Szału nie ma tak na innych biurach,ale można sie dogadać i doprosic jak nie ma z toba klopotow kantuja jak w każdym innym biurze,bo w ktorym prawde mowia?nie jest źle,luksusow nie ma ,z praca zalezy gdzie trafisz.jedna lepsza firma druga gorsza.mogę biuro polecic

Kasia

Hej. Pracowałam przez to biuro 6 lat. Na początku było fajnie. Pierwszy raz wyjechałam to pieniądze były dobre z biurem nie było problemów. Po czasie były niewyjaśnione sytuacje w solarisach bo panny nic nie wiedza. Pytając dlaczego po podwyzce są prawie te same pieniądze twierdzą że podatki w nl są wysokie. Faktycznie warunki mieszkalne nie są złe ale mieszka na domku dużo ludzi i zależy na kogo się trafi. Najlepsza była Ania zawsze próbowała wszystko wyjaśnić a jej mąż Patryk jest Mega facetem zawsze pomagał nawet bardziej niż Ania a to holender. No w sumie na nich pracujemy . Bo reszta bandy jest do niczego jak Boga kocham. No oszukują jak każde biuro ale tragedii nie ma gorzej jest na szklarniach. Tam to dopiero patola z szefem sypiasz to nawet awansujesz ale (usunięte przez administratora) trzeba bo liczy się tempo. Nie zdrowie nie że jest gorąco tylko tempo. Powiem wam tak na start można tam jechać ale w między czasie można szukać czegoś innego. Ja wytrzymałam 6 lat więc aż takiej tragedii nie ma ale kokosów też nie zarobicie. Wiadomo zawsze lepsze pieniądze niż w Polsce. Są listy z normami które są zabronione ale są żeby był wyścig szczurów jeden goni drugiego żeby nie być ostatnim bo się wylatuje. Powodzenia

Grzesznik
@Kasia 11.01.2018 20:37

Od razu rzuca się w oczy że kochasz Boga:) On Ci pewnie każe nazywać innych bandą. Ty pewnie jesteś wzorem dla innych:)

Kali

Ludzie jadąc robią. Ludzie narzekają.. i tak jadą... jak chcesz mieć kokosy to do Afryki na delegację :) pozdr. Ps. Bezrobotny

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Marta

@good people :))widzę, że jesteś niezadowolony z pracy w firmie green talent ze względu na umowy. Czy nie ma możliwości przejścia na umowę o pracę po dłuższym czasie pracy? Taka informacja będzie ważna dla osób, które będą w przyszłości aplikować do firmy.

Ola
@Marta 03.10.2017 18:10

Tak jest pewnie że jest ale nie w tym życiu. Zdazaja się osoby które dostają kontrakt jak masz chody u szefa a tak to zapomnij. Księżniczko to nie bajka to ciężka praca gdzie liczy się tempo !

anonymous

Witam...odradzam pracę przez agencje Green talent w miejscowości Westdorpe ... dlatego ze w ogóle nie interesują się tym jak są traktowani ich pracownicy... lub może nie chcą wiedzieć...Padają do pracowników słowa typu zamknij ryj, zamknij mordę...ale najlepsze jest to ze jeszcze nikt nic nie zdąży powiedzieć.ciągłe czepianie się dosłownie o wszystko...ludzie mają tak mieszane w głowach...3 osoby do jednego człowieka wchodzą żeby coś wytłumaczyć w ciągu godziny..a w końcu nie wiesz jak masz robić...Jeden wielki cyrk :(

Wiktor

Ja słyszałem sporo dobrego o agencji. Może faktycznie niektóre osoby piszą negatywnie żeby poprawić sobie samopoczucie?

Zainteresowany

Mam pytanie. Skoro pierwsza tygodniówka jest wypłacana po czwartym tygodniu pracy to co się dzieje z pierwszymi trzema tygodniówkami ? Kiedy i czy w ogóle są wypłacane te pieniądze.

good people :))

Dodam jeszcze jako ciekawostkę że GreenTalent potrafi wysłać żądanie zapłaty na konto bankowe i zgodnie z tutejszym prawem żądana kwota jest potrącana z salda na koncie. Nawet bez zgody właściciela rachunku ORAZ INFORMOWANIA GO O TYM. Można taką transakcję wycofać oczywiście, ale trzeba pilnować historii konta. Osoby zatrudnione obecnie lub już aktualnie nie, zachęcam do sprawdzenia rachunku bankowego i historii transakcji. Po cichutku pobieranie pieniążków z konta? Czy tak funkcjonuje uczciwa firma? Odradzam.

good people :))

@Marta Nie ma możliwości. Pracujesz tylko na okresie wstępnym gdzie nie przysługuje np płatny urlop wypoczynkowy. To co się odkłada wakacyjnego 8% to należy się jak psu buda. 1. Z mieszkaniami przekręty bo doliczają 50 € tygodniowo za nic. 7 osób na mieszkaniu 70m^2 gdzie każde płaci to minimum 88 € tygodniowo (minimum bo i tak doliczane jest 50, za co?) to za miesiąc wychodzi 2464 € Za takie pieniądze można wynająć dwa domki w szeregówce... A nie mieszkanie 4 pokojowe. 2. Naginanie rzeczywistości holenderskiego prawa na NIEKORZYŚĆ pracownika. - potrącanie opłat za dojazdy do pracy - nic tylko szepnąć słówko komu trzeba - odkładanie nadgodzin w tzw rezerwacjach gdzie inne biura normalnie je wypłacają - dostarczanie kart ubezpieczeniowych nieraz z bardzo dużym ubezpieczeniem (przychodzą po tygodniu od zarejestrowania - gdzie więc idą potrącane składki?) 3. Brak nadzoru nad domkami - pijaństwo, ćpanie, balangi do 3 w nocy. Typowa polska (i nie tylko polska) patologia - sorki ale taka jest prawda. 4. Opryskliwość kobiet z biura - "Jak się coś nie podoba, możecie zmienić biuro" (nie ma problemu, zmieniłem na lepsze) 5. Skandaliczne zachowanie "przełożonych" na sortowni. Jeśli coś się zmieniło na lepsze to jakieś info by sie przydało. Odradzam.

good people :))

Odradzam greentalent. Wstyd ludzi ściągać na takie coś. Atmosfera napięta bo polaczki na kontraktach żeby wykazać się pomiatają resztą załogi zatrudnionej na śmieciówkach. Niby ktoś coś z tym robi ale efektów nie widać. Odradzam.

Marta

Dla mnie jest wpożądku, domek super, praca ok. Jesli jest jakis problem to z biura koordynatorzy pomagaja.

Marta

@Ania a czy próbowałaś o tym porozmawiać z pracodawcą? Co powiedział ? Warunki pracy powinny być dobre w każdym miejscu pracy. @YesWeCANT nie możesz nikogo obrażać na forum. Przed pozostawieniem komentarza na temat firmy green talent polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin.

Kwl

Witam!! Mam jechac za dwa dni na sortowanie papryki, czy jedzie ktos tez w tym tygodniu?? Prosze o info i czy wszyscy tak zle maja? Moze zalezy jak sie trafi...????? Prosze o info na maila: [email protected]

Ania

Dziwi mnie fakt że na szklarniach nie ma płaconego szkodliwego. Leja chemię nie patrząc na ludzi. Nie trzymają się norm godzinowych jakie powinny być po oprysku, niestety greentalent na to nie reaguje ani nie rekompensuje. Człowiek daje z siebie wszystko ,a zawsze jest źle. Niestety ale ja też nie polecam

Zostaw opinię o green talent - Steenberg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie green talent