Agencja Ochroniarska BEZPOL-NET

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 48 ocen.

Opinie o Agencja Ochroniarska BEZPOL-NET

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochroniarska BEZPOL-NET

razem ich udupimy

Witam wszystkich Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych pracowników firmy Bezpol Solution Spółka z o.o. Warszawa ul. Jagiellońska  78   czy umowa o pracę została rozwiązana czy zaległe wynagrodzenia zostały wypłacone email kup_dostep@wp.pl

Zenek
@razem ich udupimy 08.09.2017 16:45
Witam wszystkich Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych pracowników firmy Bezpol Solution Spółka z o.o. Warszawa ul. J...

Uwaga na tą "firme" i prezesa nie wyplacaja pensji .Masa ludzi nie dostala zaległych wynagrodzen.Prokuratura powinna sie wziasc za tych zlodzieji!

prawoprawem
@razem ich udupimy 08.09.2017 16:45
Witam wszystkich Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych pracowników firmy Bezpol Solution Spółka z o.o. Warszawa ul. J...

nimi to CBA powinno się zająć!!!

byly monitoring

ale sie jaja dzieja niema to jak byl pan tadeusz prezesem on by do tego nie dopuscil bylo jak w zegarku za moich czasow a ten to tylko przekrety matactwa i machloje brata adwokata ma to sie nie martwi. juz jedna firma poszla na bruk teraz czas na druga

Adik

Omijać szerokim łukiem Bezpol.Nie płacą zaleglych pensji!

Monitoring

prezesie nierob sie tym co kon ma pod brzuchem sprzedaj Mercedesa i wyplac za marzec

Biuro

Ludzie szukajcie sobie pracy bo zlodziej chce oglosic upadlosc Bezpolu tylko jak zawsze nikt nic niewie w mies.Kwiecien nikt nieotrzyma poborow za mies. MARZEC Skonczyl 1 firme puscil ludzi z torbami teraz kolej na 2 firme jeszcze niesiedzi bo jest codziennie na Metalsprzecie. Ul.Boya-Zelenskiego WYPLATY ZA MARZEC 2017 NIEBEDZIE W MIES.KWIECIEN

Husik

Nie bedzie wypłat Roberta już dawno zamknęli za długi i nie wypłacenie ludziom pieniędzy za miesiąc luty.

Kolo

Czy w tym roku robert zaplaci za luty bo juz 27 marzec a wyplaty niema czyzby chcial zrobic nastepny przekret jak z tym Elekto-Netem . robert sprzedaj merola i wyplac pieniadze za luty i niechodz po ludziach i nienaciagaj ich na jakies kredyty

WETERAN

DZIADOSTWO-JAKICH MAŁO....KIEROWNICTWO SPŁACA KREDYTY I CAŁUJĄ PUPĘ PREZESA ŻEBY SIĘ UTRZYMAĆ NIE POLECAM..

Byly ciec
@WETERAN 05.02.2017 20:20
DZIADOSTWO-JAKICH MAŁO....KIEROWNICTWO SPŁACA KREDYTY I CAŁUJĄ PUPĘ PREZESA ŻEBY SIĘ UTRZYMAĆ NIE POLECAM.....

27 jeszcze wyplaty niema i chodzi po pracownikach i prosi zeby mu ktos wziol kredyt ciekawe czemu ten przekret niewezmie na siebie

Były ciec

Ludzie ponoć znowu szukają idiotow z grupą żeby gdzieś tam koczowali a idzie zima 0 ogrzewania,0 oświetlenia a później ogłosi upadłość poczytajcie o Elekto-necie ogladnijcie TVP Rzeszów interwencje o tej byłej firmie zalega ludziom ponad 200 000 tys .zl

Nowi

Wiesz co, chyba trochę zboczyłeś jednak z tematu wiesz?

Ciec

Bravo piszesz prawde oszust i zlodziej jeszcze i ten bezpol pusci z torbami bo tylko tyle potrafi zrobic

Prawda

,,Pieniądze są wypłacane na czas, owszem, tego zaprzeczyć nie mogę, bo ja zawsze otrzymywałem kasę w terminie, nie są to nie wiadomo jakie pieniądze, ale 1800 netto jednak wychodzi bez większych problemów."-----Kłamstwo i ściema prawda jest taka jak wyżej kolega napisał.Problem z czasem wypłaty wynagrodzenia są poślizgi i stawki 1800 netto takiej brak. :(

anonim

(usunięte przez administratora)

ciecA4

jak bys nie dostał kasy która miałes zarobic tez byłbys agresywny, wiec nie p... mi tu wiara w ludzi. spojrz realnie czy przy obecnych stawkach za godzine ciciowania mozesz tyle zarobic, jak ktos pisze pierdoły z ksiezyca to moze sie spodzieawc tylko 1 reakcji.a z wiara to do koscioła, a nie do tych oszustow

anonim

(usunięte przez administratora)

ciecA4

Nie wiem gdzie robisz, pewnie jako asystentka albo w patrolu. Ale zwykłe ciecie i nie tylko nie dostaja kasy w terminie, juz nie mówiac o takich zarobkach. nawet za 5 zł/h na 1800 musiałbys wypracować 360h czyli codziennie po 12 godzin. jak masz pisać takie pie... to lepiej juz nie wychodz spod biurka prezesa

GI
@ciecA4 13.04.2016 10:21
Nie wiem gdzie robisz, pewnie jako asystentka albo w patrolu. Ale zwykłe ciecie i nie tylko nie dostaja kasy w terminie, juz ni...

Pracuję na GI w Bezpolu-wypłatę dostaliśmy ostatnio po dwudziestym, jest coraz gorzej. Ludzie się zwalniają, a wypłata to najniższa krajowa +100zł premii. Prawdopodobnie część nas się zwolni bo jest ryzyko, że w ogóle przestanie prezes płacić. Pozdrawiam

ciec a4

Czy PIEPRZNY wyplaci w tym roku ludziom zalegle urlopy nadgodziny pobory za styczeń

agent
@ciec a4 25.02.2016 08:48
Czy PIEPRZNY wyplaci w tym roku ludziom zalegle urlopy nadgodziny pobory za styczeń

wypłacił???

kameleon

złodziejska firma która nie wywiązuje się z umów i okrada pracownika Dają głodowe stawki rotacja u nich jest na porządku dziennym (3.50 zł do 6.50 zł -tylko dla dupo włazów)

byly ciec

ludzie co wy tu wypisujecie zatrudnij się a za 2 miesiące oczy ci się otworza

anonim

nic na święta nie dają i składki do zusu odprowadzają w kwocie 0.44 groszy bo podpisujesz dwie umowy

anonim

wiecie co to jest wszystko dziadostwo te firmy ochroniarskie,żadna nie daje umowy o prace chyba że masz grupe inwalidzką a tak to rypiesz za 5 zł netto na umowe zlecenie

hehe

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niesamowity . Odradzam tą firmę, pracuję JESZCZE w niej, zarobki to 5,4zł/h, umowa zlecenie. Ludzie niekompetentni, brak wiedzy o ochronie! Porazka...

ręcista

a to jest jakiego typu agencja ochroniarska? tak się składa że szukam pracy w tej dziedzinie ale jestem raczej nie typem rambo ale schorowanego rencisty. czy tam są też dostosowane dla takich jak ja oferty pracy np. przy ochronie w supermarketach i dyskontach, czy raczej wyślą mnie prędzej do iraku ochraniać czołgi?

do wszystkich

@monk, to znaczy ze tam pracowales, tak? pytanie do Ciebie i reszty: dają jakieś benefity, wolne też?

ian

To może ktos z aktualnych pracowników napisałby, czy rzeczywiście warto aplikowac do agencji bezpol-net, bo lista klientów mało mówi.

monk

BEZPOL-NET współpracuje z wielkimi i znanymi firmami jak castorama, e leclerc, skanska, leżajsk, także sporo firm im ufa.

suso

mnie ciekawi z kolei to czy w BEZPOL organizują bezpłatne kursy dla swoich własnych pracowników. to mogłoby być przydatne

MATRIKS

Tak daja karnet na lopate do sniegu i uprawnienia na miotle do zamiatania

bezpoleciaż

Odkąd te dwie miłe panie tam pracują wszystko mażna załatwićTylko rozdartego kurdupla w budzie spowrotem powinni zamknąć.

annonymus

Firma fajna a w szczególności te dwie laski co tam w biurze siedzą.

byly ciec

Mowisz o tym klawiszu z zaleza co cieciowal na w budzie pozniej niby patrol interwencyjny bez licencji i jakich kolwiek uprawnien taki ciec mibilny a tera wielka szycha cala gemba kerownik.A co z [usunięte przez moderatora] fajny chlop

byly ciec z budy

TWARDE KIEROWNICTWO KTORE???? MOWISZ O TYM CIECIU Z BUDY CO ZROBILI GO KIEROWNIKIEM , I TERAZ WIELKA SZYCHA CHYBA ZARTUJESZ CHA CHA CHA

groby

dokladnie lekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

guziec
@groby 10.04.2012 18:14
dokladnie lekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Schmidt ten niedorozwój?

galanonim

firma spoko tylko ten maly krzykacz powinien brac jakies leki na uspokojenie albo tasma zaklejac usta

anonim

anonim - 2011-06-08 19:16:19 to takie pytanie?to po co tam pracujesz????jak tak źle?trzeba było się uczyć to byś miał lepsze stanowisko!!!narzekają wszyscy a i tak idą do takiej pracy!!!paranoja i oczywiście znane narzekanie jak się jest anonimowym!jedni będą pisać że super drudzy że beznadzieja i tak jest zawsze na każdym forum!praca jak praca marne pieniądze ale i w pracy się nie napracujesz każdy ma wolny wybór bo sie czlowiek przyzwyczaja do takiego balaganu i pracuje w tym burdelu a co ma nauka do opini o pracodawcy to niewiem jedyny + w tym roku to wreszcie pokazala sie woda do picia ktora nalezy sie jak chlopu ziemia jak cie to ucieszy to narazie 1 + dla firmy

grt

godzisz się na takie warunki to takie masz

anonim

to takie pytanie?to po co tam pracujesz????jak tak źle?trzeba było się uczyć to byś miał lepsze stanowisko!!!narzekają wszyscy a i tak idą do takiej pracy!!!paranoja i oczywiście znane narzekanie jak się jest anonimowym!jedni będą pisać że super drudzy że beznadzieja i tak jest zawsze na każdym forum!praca jak praca marne pieniądze ale i w pracy się nie napracujesz każdy ma wolny wybór

anonim

Dokladnie gosc pisze wyplata jak sobie przypomna a jak sie dzwoni to nigdy tej pani sekretarki niema,i w telef.slychac odp.bedzie pozniej a pozniej znowu to samo.W lecie brak jakiejkolwiek wody gdy sa upaly chociaz sami niepelnosprawni ludzie pracuja .Kaza ludziom siedziec we wlasnych samochodach przy budowie autostrady ciuchy byle jakie albo za mame albo za duze wszystko robione na [usunięte przez moderatora] Niczego nie mozna sie doprosic a wymagania maja jak przy ochranianiu banku albo komorowskiego goscie z 2 grupa inwalidzka siedza po 12 a nawet po 16 godzin w pracy.W zimie budy neodogrzane zimno na grande.Ten gosc co pisze ze super firma i ze tam wraca to chyba sam kierownik tak napisal zeby zachwalic firme.Odradzam tej firmy .co do wyplaty to jak pani sobie policzy to tak wyplaci ucinaja godziny na beszczelnego choc czlowiek siedzi jak pies w tej budzie bez wody bo nie daja a na wyplate to czeka sie nawet i do 3 tygodni

ochroniarz

STRASZNY BAŁAGAN(każda osoba w tej firmie mówi co innego), ZERO SŁOWNOŚCI, rozumie że miałem umowę zlecenie ale na tej umowie nie było napisane do kiedy mają być wypłacone pieniądze, zwróciłem uwagę Pani sekretarce w w/w biurze ale Ona powiedziała, że absolutnie na pewno pieniądze będą wypłacone 10dnia miesiąca, bo wtedy są robione przelewy ale może dopisać taką anegdotę jeżeli chce i tak w kalendarzu był 14 dzień miesiąca i pieniędzy dalej nie ma, co jak dzwoniłem 10 to Pani znów potwierdziła,że przelew będzie na 100%...Nie chcę mi się o tym pisać poprostu: [usunięte przez moderatora] ZA MARNY PIENIĄDZ

miro56

duży plus umowa o pracę a nie krętactwa jak w podobnych firmach umowy na pół etatu i tajne umowy zlecenia pieniądze naliczane za wykonaną pracę a nie tak jak wszędzie wolne dni.zadowolony jestem

Ochroniarz

Dobra firma. Twarde kierownictwo. Klienci zadowoleni w większości tam gdzie pracowałem. Zrobiłem błąd i poszedłem pracować do innej firmy. Wracam ...

Leo
@Ochroniarz 08.12.2010 13:21
Dobra firma. Twarde kierownictwo. Klienci zadowoleni w większości tam gdzie pracowałem. Zrobiłem błąd i poszedłem pracować do i...

To firma bankrut.Ludzie sie zwalniają. Nawet telefonów juz nie ma kto odbierać.Większość pracowników ochrony wie,że nie warto podejmowac pracy w tej firmie.Omijają ją dalekim łukiem,więc nie pisz bajek dla grzecznych dzieci.

anonim

często nikt nie odbiera telefonów , płaca w róznych terminach , złe naliczania należności , brak zainteresowania pracownikami , bałagan straszny

Zostaw opinię o Agencja Ochroniarska BEZPOL-NET - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochroniarska BEZPOL-NET