Miałam wątpliwą przyjemność pracy w tej firmie,najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tego miejsca. Naprawdę, pierwszy raz zdecydowałam się napisać komentarz, by ostrzec tych którzy myślą by tam aplikować. To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie, wieczna agresja i krzyki. Nie mówię tutaj o wszystkich pracownikach, tylko konkretnie o Pani Prezes - aczkolwiek pozostając biernym i chowając się za plecami kozła ofiarnego również nie jest się bez winy. Atmosfera, która tam panuje, jest beznadziejna. Wyzwiska pracownika są na porządku dziennym, nie wiem jak tak można.. Nie czułam się tam szanowana w żaden sposób, nawet jako człowiek, mimo to w głębi serca miałam nadzieję, że to się zmieni i będzie tylko chwilowe. Włożenie serca do tej pracy oczywiście nie dało rezultatów, tylko przedłużyło moje cierpienie. Przeszłam piekło i ciężko mi to wspominać, może kiedyś to miejsce będzie lepsze, ale bez zmiany kadry zarządzającej - nie ma szans i współczuję każdej następnej osobie, która tam się zatrudni.. Żeby nie było, są też plusy, darmowe paczki/próbki kosmetyków..