Witam, natknął się ktoś z Was na podobne ogłoszenie?
"Aktualnie do naszych biur na terenie całej Polski poszukujemy kandydatów/-tki na stanowisko: Specjalista ds. Biura i Administracji
wynagrodzenie: 4-5 tys.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wymiar zatrudnienia:Pełny etat
OPIS STANOWISKA:
- Zadania osoby zatrudnionej na tym stanowisku:
- Wykonywanie czynności administracyjno – biurowych,
- Segregowanie DOKUMENTÓW,
- Wprowadzanie danych do systemu,
- Pomoc w umawianiu spotkań biznesowych,
- Organizacja podróży służbowych i zakwaterowania,
- Koordynacja rezerwacji sal konferencyjnych,
- Wspieranie BUSINESS Development Managera w korespondencji elektronicznej i wyszukiwaniu internetowym,
- Tworzenie DOKUMENTÓW przetargowych,
- Dbanie o stan przestrzeni biurowej,
- Obsługa poczty przychodzącej i wychodzącej,
- Oraz innymi zadaniami przydzielonymi w ramach wsparcia pozostałych działów.
OFERUJEMY:
- Motywujący system wynagrodzenia ( podstawa + PREMIA )
- Atrakcyjny pakiet socjalny ( karta MultiSport, opieka medyczna Medicover ),
- Pierwsza umowa na czas próbny 3 m-ce, następna na czas nieokreślony,
- Przeszkolenie w celu nabycia niezbędnych na tym stanowisku umiejętności,
- Wszelkie niezbędne narzędzia do wykonywania pracy,
- Stabilne zatrudnienie,
- Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- Możliwość awansu na stanowisko Regionalnego Kierownika ds. Biur i Administracji.
WYMAGANIA:
- Niekonieczne, lecz mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- Wykształcenie min. Średniego,
- Wiek między 20-50 lat,
- Dobra organizacja pracy oraz rzetelność w wykonywaniu zadań
- Odpowiedzialność i umiejętności pracy w grupie,
- Motywacja do pracy,
- Umiejętność obsługi programów pochodzących z pakietu MS Office.
Zainteresowane osoby prosimy o:
1) POBRANIE KWESTIONARIUSZA OSOBOWEGO – dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie, pod linkiem: http://fileskeep.com/4xpASc0h
2) odpowiedź na jedną z ANKIET,
3) PRZESŁANIE wypełnionego Kwestionariusza Osobowego na PODANY w nim adres email. Nasz HR Manager skontaktuje się z Państwem do 7 dni roboczych w celu ustalenia terminu rozmowy kwalifikacyjnej.
WAŻNE: prosimy o zabranie Kwestionariusza Osobowego na rozmowę kwalifikacujną – warunek konieczny!"
Sprawa wygląda co najmniej dziwnie, rzekomo mają biura w całej Polsce, obowiązki i wymagania (jak na zarobek w wysokości 4-5 tys. zł) nie są jakoś szczególnie wygórowane, a poza tym... przed pobraniem kwestionariusza osobowego trzeba wypełnić ankietę, w której należy podać nr telefonu, co z kolei uruchamia jakąś tam usługę przysyłającą trzy razy w tygodniu SMSy o wartości bodajże 6.15 zł. Co o tym myślicie? Jak dla mnie, to trochę to śmierdzi. Nawet trochę bardzo śmierdzi.