mm
27.09.2014 00:09
Z tego co wiem to na nowiny koło cmentarza
mandzuras
26.09.2014 20:40
Podpowie mi ktoś gdzie zatrzymuje się autobus z amazona na przystanku Poznań Ogrody? Chodzi mi o konkretną ulicę.
19.09.2014 18:14
W okresie przedświątecznym amazon zatrudni dodatkowo pracowników tymczasowych z adecco.Dokładna ilość miejsc w artykułach o amazon w internecie.Potrzeba dużej liczby pracowników.Aplikację można już składać.
Bezpłatny autobus pracowniczy będzie jeździł w Poznaniu z Ogrodów.
19.09.2014 18:05
Niestety w amazon niezmienną pozostaje kwestia narzuconego z góry grafiku.
Będzie przydział na określone 4 dni pracy i zmianę.Maraton 4 dni po 10,5 g.
Są jeszcze wolne miejsca,można aplikować.Im będzie więcej pracowników tym efektywniejsza praca.Każdy obawia się szybkiego tempa pracy i pracy fizycznej.
Oby liderzy czyli kierownicy grup byli ludzcy i normalni.
Oby hala magazynowa była wietrzona i był zapas wody mineralnej dla pracowników.
19.09.2014 18:00
Przebieg rekrutacji
Spotkanie z rekrutami w siedzibie firmy amazon.Krótko i na temat.
Okazało się,że pewne kwestie podane przez osobę rekrutująca przez telefon okazały się nieprawdziwe.Znajomość tematu pani rekrutującej telefonicznie była niekompletna.Chodzi o możliwość zamiany dnia pracującego na wolny i odwrotnie.
Nieprawdziwą wiadomością okazał się także news o gwarantowanej premii podczas okresu próbnego.
Pytania
Amazon w Sadach mieści się naprzeciwko hali firmy Man Bus Polska.
adi
19.09.2014 20:33
Czyli najbliższy przystanek z Ogrodów to "Sady MAN"? A wiesz może jak kursuje ten autobus pracowniczy? O której ma wyjazd z Ogrodów na zmianę 06-16:30?
adi
19.09.2014 17:08
Mam zaplanowaną rozmowę we wtorek, tak szukam tego adresu Poznańska 1D na mapach i wypatrzeć nie mogę, w którym miejscu to jest? Obok czego?
obywatel
10.09.2014 15:23
Napiszcie wszystko czego dowiedzieliście się podczas rozmowy rekrutacyjnej o pracę w amazon.O co pytali? Czy można się dogadać w sprawie grafiku-wybrać zmianę?Kwestia przenoszenia ciężkich towarów,pracy na akord i pod presją czasu,czy można liczyć na lżejsze prace typu komisjoner - w przypadku kobiet? Ile jest jeszcze wolnych stanowisk-wakatów i kiedy amazon zamyka rekrutację?Do kiedy można aplikować do amazona?Czy z Poznania będzie jeździł bezpłatny autobus pracowniczy?Są to najważniejsze pytania dla ubiegających się o pracę w amazon -centrum logistycznym.
ups
26.09.2014 09:43
ups... administrator usunął jakieś niewygodne słówka... haha... ja też słyszałem, że w Niemczech ciekawie nie było, dlatego przyjechali do PL szukać najwniaków. nie polecam.
???
24.11.2015 12:00
Też byś był zadowolony gdybyś dostawał tak jak oni stawkę godzinową NAWET MINIMALNĄ ABY BYĆ PEWNYM ŻE JEST TO NETTO CHYBA MAJA 8,5 EURASA
7,52 ON na godzinę.
Rozumiesz jaki to jest standard!!!!! za tę samą pracę? Ty pracujesz za 2,4 litra ON
My wegetujemy Oni żyją :(
Cieszycie się bo za te kwotę nie można zdechnąć czy jaki chu1?
Nie ogarniam Waszego k...a entuzjazmu !!! 168godz= 1680zł
Dodatki pisane na wodzie !!!! raz się spóźnisz zabrane pieniądze z całego miesiąca 170zł ( i tak nędza)
AMAZIN nie robota !!!!!!
Obliczy ten standard na ich stawkach dla jaj :))):):):):)
litr On made in Poland :) licz Auchan 4,08 za litr ON * 7,52ON NA H W NIEMCZECH= 31,69 ZŁ NA H
31,69* 168 GODZ= ERROR NASZE mózgitegonie ogarniają !!! WTF!!!!!!
Taka dobra robota i ciągły nabór ciagła rotacja czy jest tu jakiś inteligetny który choć przypuszcza dla czego tak jest?
Bo to (usunięte przez administratora) nie pracodawca !!!!! płaca to żenada !!!!
Dla czego choć sa krytykowanie a czasami opluwani :) ten Baros to już chyba z parasolem chodzi nawet w budynku !!!
ano dla tego !!!!
Niemcy 8,5 euro * 4,25 = 36zł kwota jaka muszą dać na godzine pracownikowi a wiemy że płacą więcej ale cóż zostańmy przy tej kwocie :)
36zł dla Helgi na h
10zł dla Helenki na h
Oszczędność na samym płacy netto to 26zł ? nie licząc mniejszych składek, tego że nasz rząd można dymać na podatkach, tego że gminy utoorzyły tym k...m SSE
26zł na godzine razy 10 godz= 260zł razy 20 dni 5400zł razy 12 miesięcy 64800 tysięcy razy ilu was tam jest takich poj3bańców? to już sobie sam przelicz i odpowiedz na pytanie dla czego tak walczą o te ochłapy i wyj3ban3 maja na dobre imie !!!! dla czego będą powstawały nowe odziały Amasroma?
Ano magie jest praca na kwotach z Bangladeszu i osrywanie się jaki to jest k...a pracodawca zaj3bisty !!!!
ZA 10ZŁ TO MOŻECIE U BAROSA ŚWIADCZYC USŁUGĘ LEŻENIA K...A !!!! SAM SIĘ WEŹ ZJ3BI3 ZA ROBOTĘ !!!!
THX
WY POLICZCIE SOBIE PALANTY ŻE JAK DOJAZD W JEDNA STRONE TRWA CHOĆ GODZINE TO TE NĘDZNE 10ZŁ MUSICIE DZIELIĆ PRZEZ 12 !!!!! 8,33 NA GODZ !!!!!! ZJ3BY Z WAŁCZA 4 GODZ BUAHAHAHAHAH milionery k...a!!!!!żal d...ę ściska jak czytam to (usunięte przez administratora) br />
Ale do puki nie robią łapanek i na siłę Was nie zwożą to hwwd moi drodzy :) wasze życie i to gdzie teraz jesteście i co robicie zawdzięczacie tylko sobie.
Spokojnie i tak co jakiś czas będę wam cisną abyście się opamiętali i gówna nie nazywali perfumeria jak to mawiał pewien klasyk z Torunia !!!!
POWO !!!
Zostaw merytoryczną opinię o Amazon