Compass Money

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 56 ocen.

Compass Money
3 56

Opinie o Compass Money

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compass Money

załamana

witam mam pytanie do osób ktore prowadzi adwokat z wrocławia czy cos juz z wami i sadem zrobił jakies postepy w tej sprawie compas money

załamana

witam co tam ludzie u was w sprawie compas czy cos wiadomo jak to dalej sie potoczy

Agnieszka
@Oszukani.... 10.07.2018 23:50

Wlasnie prosze cos napisac wiecej o tych sprawach co wyszlo

Agnieszka

Napiszcie co sie u was dzieje na pewno juz sa pozwy sadowe jak sobie radzicie bo my juz nie mamy sily psychika siada

Agnieszka
@assa 27.06.2018 23:02

Jak moze nie wyjsc na nasze mamy status poszkodowanych poza tym compass money byl pod lupa knf juz wczesniej tylko szkoda ze nic o tym nie wiedzielismy poza tym to oni naklaniali do brania kilku kredytow naraz ja sie winna nie czuje tylko oszukana

Ola

Ludzie co się dzieje gdzie można się dowiedzieć na jakim etapie jest nasza sprawa nikt nic nie wie co robić

Oszukana....
@stan 11.06.2018 20:04

Dziękuję nr zapisałam. Skorzystałam z pomocy prawnika. Sprzeciw od nakazu złożony na początku maja, czekam na odp z sądu. Zobaczymy co będzie dalej...

Ola

Witajcie co z bankami bo mnie tylko straszą i straszą czy ktoś ma juz komornika?

Ola

Czy pan ktory sie odwolywal do sadu mial pan już sprawe

Agnieszka

Czy ktos cos wie czy ktos byl w prokuraturze ja nawet nie bylam jeszcze przesluchana co sie dzieje umowy wypowiedziane nakazy zaplaty

Justyna

Hej czy ktoś wie na jakim etapie jest sprawa?

rozpaczona
@Justyna 21.03.2018 14:11

jaka sprawa gdzie w sadzie w prokuraturze

rozpaczona

witam nikogo ostatnio nie ma na tej stronie co dalej z naszą sprawą o compas money czy ktos sie orjentuje co prokurator robi i co dalej wszystko ucichło

rozpaczona
@Oszukana.... 14.03.2018 22:02

ja jeszcze nie mam ale wydzwaniają najgorzej z getin banku strasza nie wiem co dalej ,jak to sie potoczy

Assa

Witam czy coś się ruszyło w sprawie compas money bo taka cisza czy banki już wysłały do niektorych sądowy nakaz zapłaty

Oszukana....
@assa 06.03.2018 15:38

Nie , niestety nie stać mnie na mecenasa....

Kamila

Do tych co podpiasali umowe z mecenasem. Mam pytanie czy mecenas cos dziala czy warto podpisac umowe?

Ola
@rozpaczona 19.02.2018 12:41

A pan mecenas co zrobił z pani/ pana sprawa dziala coś

Jan

Czy ktos był w prokuraturze dowiadywac sie na jakim etapie jest sprawa?

Agnieszka

Wstrzymana cala wyplata bo pracuje na umowe zlecenie dziekuje compass money za prezent na same swieta zycze wam zeby osci wam w gardle stanely nie mam za co zyc

Oszukana....
@Agnieszka 25.01.2018 11:57

Musi być wyrok sądu z klauzulą wykonalności. Dopiero wtedy może komornik zabrać...

Agnieszka

Czy ktos cos wie co sie dzieje skoro sprawa trafila do prokuratury w warszawie to jest sens isc do naszego prokuratora?jeszcze nawet nie bylismy przesluchani co robic bo zyc sie nie chce

asia
@Ona 14.01.2018 20:51

Droga pani ONA skąd ma pani takie wiadomości w Warszawie nie ma żadnej sprawy i nie została przekazana w żadnej formie

poszkodowani

można było jak mówili siedzieć cicho... pieniądze z opóźnieniem ale były, a teraz nie mamy nic...

Agnieszka
@poszkodowani 18.01.2018 08:08

Z jakim opoznieniem ja nie mialabym w ogole gdybym nie chodzila i nie prosila z placzem co wy wypisujecie poza tym oni wyplacali wam kase z pieniedzy innych ludzi nie z zadnych procentow potem klientow coraz mniej i juz nie starczalo na wyplaty dla poprzednich ja o swoja pierwsza wyplate musialam sie prosic i tak calej nie wyplacili jakbysmy siedzieli cicho to powoli by sie zmyli zamkneli interes oglosili upadlosc i wtedy nie byloby szans na nic

Ola

Wiecie już coś co sie dzieje co dalej, co z bankami?

M.
@Ola 12.01.2018 13:52

Oglosisz upadlosc i co?gdzie pojdziesz mieszkanie i wszystko co masz pojdzie na dlugi

Roberto

To wkońcu siedzą a areszcie czy nie niedawno pogłoski były że wyszli to więc jak jest

Ofiarą 2

A wiadomo kto z nich siedzi? Myśleliśmy że Pani Magda nie odbiera bo jak zwykle nie ma czasu? Cy ktoś coś jeszcze wie? Czy prokuratura coś powie?

Agnieszka
@Były pracownik 24.10.2017 22:53

Witam "Byly pracownik" czy mozesz pomoc nam poszkodowanym?na pewno cos wiesz co mogloby nam pomoc bo niedlugo sprawa sie naglosni ale przez serie samobojstw

Rty

Tylko ile teraz sprawa bedzie trwala w Warszawie pewnie latami.

Oszukana....

Czy da się coś zrobić jak umowy wypowiedziane?????? Proszę o radę nie wiem co robić......

Oszukana....

Szlag już mnie trafia na to wszystko!! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Oni powychodzili płacąc kaucję z naszych pieniędzy (bo uczciwie to raczej na to nie zarobili). Tak samo prawników mają za nasze. A my szare człowieczki co mamy zrobić. Bez prawnika se nie poradzimy, a skąd wziąć pieniądze jak wszystkie możliwości wyczerpane... Ostateczne wezwania do zapłaty poprzychodzily a potem już tylko wypowiedzenia umów i komornik. Żyć się nie chce!! Przepraszam, ale musiałam to z siebie wyrzucić, a tylko wy jesteście w stanie mnie zrozumieć..

assa
@Ona 29.12.2017 12:53

witam mam pytanie czy można sie z pania skontaktować na priv prosze o jakis kontakt

oszukani.....

Witam oglądaliście program ,wyszedł ok .I co dalej robimy bo nagle wszystko ucichło .A jak sprawa z mecenasem czy ktoś już podpisał umowę .....

Alicja
@Betka 27.12.2017 17:50

Mój email ala_wik@o2.pl

Oszukana....

A czy ktoś już dostał wypowiedzenie umowy z banku ???

Agnieszka
@oszwabiony 20.12.2017 20:48

Rozumiem pana mam takie same odczucia i tez przeklinam wszystko i CM po prostu czlowiek jest u schylku wytrzymalosci i rozne mysli przychodza do glowy nie wiem czy dam rade dalej zyc

Załamana.....

Kochani byłam dzisiaj u mecenasa Orłowskiego podpisac umowę.Potrzebnych jest jeszcze 6 osób do rozpoczęcia walki z bankami ,bo to jest głównym celem w znalezieniu winnych że tak jesteśmy traktowani przez CM i banki .Pozdrawiam

Jola
@Załamana..... 14.12.2017 18:55

Czy mecenas juz cos robi jak pani podpisala umowe czy czeka na te 6 osob?

anonymous

Czy ktos byl 2 raz u prokuratora ze banki daly odmowy aby wystawil inne pismo?

Przedsiębiorca...

A ten reportaż TV to będzie? Bo nigdzie nie widziałam....? Ktoś jeszcze się tym interesuje?

Przedsiębiorca
@assa 02.12.2017 14:54

Dziś był. Na TVP 1 obserwator jest też na internecie

oszukani.....

Witam co się dzieje wszystko ucichło o Compasie Money .Czy to koniec naszej sprawy . Co prokuratura na to . Czy ktoś podpisał już umowę z mecenasem .....

Piotr
@oszukani..... 03.12.2017 10:27

Dzień dobry jestem reporterem Fakt24, bardzo proszę o kontakt byłych pracowników Compass Money. Mój mail: piotrpawe371@gmail.com

Alicja

Witam, czy ktoś z Państwa zdecydował się na współprace ze mecenasem Orłowskim?

Alicja
@Zla 03.12.2017 09:46

Każdy jest wyceniany osobno, tak że najlepiej kontaktować się z nimi

Marc

W poniedziałek 4.12 o 15.10 tvp1 .info pewne

rozpaczona

czy ktoś wie co sie dzieje w sprawie compas money bo wszystko tak ucichło zostalismy sami z bankami zaswiadczenia wogule nie tolerują jest bardzo żle

Zostaw opinię o Compass Money - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Compass Money