Engie Sar

• Social media

Wartości ENGIE

Oferty pracy

Social media

5. Opinie o Engie Sar Sp. z o.o.

Opinie o Engie Sar Warszawa GROCHOWSKA 312

WebsiteIconENGIE Polska

Nie przegap nowości o Engie Sar Sp. z o.o.!

13.07.2021 12:25

Dziękujemy wszystkim obserwującym nasz profil użytkownikom za uwagi. Chcielibyśmy przypomnieć, że wszelkie komentarze dotyczące zatrudnienia, Państwa uwagi i sugestie możecie Państwo zgłaszać do działu kadr. Wszystkie komentarze są dla nas bardzo cenne i zgłaszane na bieżąco pomogą nam podejmować decyzje dotyczące naszego codziennego działania. Prosimy o kontakt pod numerem telefonu : 22 615 70 74

Mira

04.07.2024 15:12

Czy ktoś zdradzi tajemnicę ile może zarobić inżynier serwisu hvac? I też przy okazji - czy można liczyć na UoP na start? Z góry dziękuję za odzew!

04.07.2024 15:29

Zarobki inżyniera serwisu hvac zależą przede wszystkim od doświadczenia kandydata, zakresu prac do realizacji na projekcie , złożoności projektu itd. Jeśli chodzi o formę zatrudnienia to na start oferujemy UoP. Pierwsza umowa jest na 3 miesięczny okres próbny.

12.09.2023 12:25

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w ENGIE SAR Sp. z o.o.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na GoWork.pl pojawiło się 13 czerwca kilka ogłoszeń.

Paprach

02.10.2023 17:11

Nie chcą mówić stawki bo wielka tajemnica, mówili że jest test wiedzy i nie do końca wiadomo z jakiego zakresu technicznego. Pewnie biorą najtańszego który coś tam krzyknie. Szkoda, że nie są to on-line

13.11.2022 09:41

Jak często w ENGIE SAR Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 13 czerwca na GoWork.pl, obiecują bogaty rozwój.

14.11.2022 11:54

Szkolenia w naszej spółce odbywają się zgodnie z opracowywanym wewnętrznie planem szkoleń.

Kontakt - Engie Sar Sp. z o.o.

GROCHOWSKA 312 03-839 Warszawa

NIP:9522080379

ENGIE Polska
    Branża główna: Instalacje budowlane
    Pracownik nr 1

09.07.2021 08:51

Kasa na czas a nawet wcześniej bez wyjątku. Premie płacą dodatki są. A praca jak praca trzeba robić.
    pp

09.08.2022 17:08

Wszystko zależy od przełożonego - z premiami zawsze były problemy.
    Nickowy

25.06.2021 03:31

Rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko biurowe. Chyba jedynym celem rozmowy jest reklamowanie przez pracownice (ponad pół godziny) jakaż to ich firma jest wspaniała, jak świetnie sobie poradziła w Covidzie, jakież to udogodnienia wprowadzono dla pracowników, itd. bo sama merytoryczna rozmowa trwa kilka minut. Szczytem bezczelności jest natomiast pytanie kobiet (pod pozorem „dostępności”) o status rodzinny. W domyśle pracownice są ciekawe czy kandydatka nie ma dzieci, ewentualnie czy w planach jest ucieczka na macierzyński. Jedyna odpowiedź jaka ciśnie się na takie pytanie, a zapewne zadowoli firmę, brzmi: jestem starą panną, bez męża, bez kochanka, bez dzieci, nawet bez kota, będę pracować całą dobę! Reasumując - ogłoszenie o wolnym stanowisku do pracy w biurze odnawiane jest od kilku miesięcy na portalu z ogłoszeniami o pracy. To chyba o czymś świadczy :)
    Kamil987656

02.01.2019 01:33

Zarobki są marne jeśli chodzi o warunki pracy potrafią tylko dużo obiecywać pewnie potrzebują osobę do obsługi technicznej obiektu ?
    Kakaowy

16.10.2020 06:55

Ile zarabia technik obsługi budynku? Ile godz się pracuję i jak to wygląda w tej firmie

02.05.2016 12:21

Pracował ktoś może jako technik elektryk w SAR PW? Widzę, że poszukują takiego pracownika w Warszawie i Białymstoku. Trzeba mieć wykształcenie techniczne i aż 5 lat doświadczenia. Ciekawe jak zarobki?

Zostaw merytoryczną opinię o Engie Sar Sp. z o.o.