Jutrzenka
2 56 6 1

Opinie o Jutrzenka

Czy to prawda?

Wracając do poprzedniego posta to chodzi m i o to ogłoszenie z olx umieszczone przez p. Dariusza zamieszczone 8 lutego- Pracownik Produkcji- Kobieta/ Mężczyzna firma COLIAN - 4 400 - 6 900 zł/mies. Zakres odpowiedzialności obejmuje: Obsługa maszyn i urządzeń na stanowisku produkcyjnym Prace manualne związane z pakowaniem wyrobów gotowych Bieżące utrzymywanie stanowiska oraz podręcznego sprzętu w czystości Od kandydatów oczekujemy: Mile widziane posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku Zdolności manualnych Gotowości do wykonywania pracy stojącej w systemie czterobrygadowym Dokładności, rzetelności Umiejętności pracy w zespole Kandydatom oferujemy: Pracę w systemie 3-zmianowym, czterobrygadowym Umowę o pracę Prywatną opiekę medyczną Dofinansowanie do karty sportowej Pracę w zakładzie "Jutrzenka" Czy to jest fake? Wisi nadal i jest rekrutacja dla kilku miast na różne stanowiska. Na stronie Colianu nie widzę by szukali pracownika produkcji..Czy to fałszywe tak samo jak poprzednie?

Dział HR, Colian Sp. z o.o.
@Czy to prawda? 12.02.2019 02:05

Szanowni Państwo, Wiarygodnym źródłem dot. wszystkich procesów rekrutacji do spółki Colian jest strona internetowa http://colian.com. Zachęcamy do weryfikacji na bieżąco ogłoszeń w zakładce „kariera”. Wspomniane ogłoszenia w serwisie OLX są nieuprawnionym działaniem osoby trzeciej i nie należą do firmy Colian. Podjęliśmy już stosowne kroki, zmierzające do zatrzymania opisanego procederu. W przypadku wszelkich wątpliwości prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR pod adresem: praca@colian.com. Z poważaniem, Dział HR, Colian Sp. z o.o.

Czy to prawda?

Witam. Ostatnio pojawiały się fałszywe ogłoszenia o pracę. Wczoraj pojawiły się kolejne czy one już są prawdziwe? Na stronie Colianu nie ma informacji, że poszukują do Bydgoszczy pracowników produkcji więc wolę tutaj zapytać czy to nie kolejny przekręt. Podane były zarobki zaczynające się od 4200 brutto do ok 6500 czyli podobnie jak w tych fałszywych ogłoszeniach

Sceptyczna
@Czy to prawda? 09.02.2019 19:54

No właśnie też to widziałam, i wydawało mi się, że to jakiś kiepski żart

Dział HR, Colian Sp. z o.o.
@Czy to prawda? 09.02.2019 19:54

Szanowny Panie, Bardzo dziękujemy za czujność i zgłoszenie powyższego problemu. Pana wątpliwości są w pełni uzasadnione. W imieniu spółki Colian informujemy, że w procesie rekrutacji nasza firma nie wymaga wypełniania ankiet on-line i przekazywania skanów odwodu osobistego. Ogłoszenie, na które Pan się powołuje, jest nieuprawnionym działaniem osoby trzeciej i nie należy do firmy Colian. Podjęliśmy już stosowne kroki, zmierzające do zatrzymania opisanego procederu. Ogłoszenia zostały usunięte z serwisu, a konto ich autora zablokowane i zabezpieczone przez portal OLX. Wszystkie otwarte procesy rekrutacyjne naszej firmy są na bieżąco publikowane w zakładce „kariera” na stronie http://colian.com. Zachęcamy także do przesyłania aplikacji i CV bezpośrednio na adres praca@colian.com. W przypadku wszelkich wątpliwości, prosimy o kontakt na podany wcześniej e-mail. Z poważaniem, Działa HR, Colian Sp. z o.o.

Irek

Jak u Was wygląda czterobrygadówka?

Jola

Witam czytam niedawna dokladnie sklad zawarty w produktach i jestem w szoku . Myskalam , ze taka firma producent z takim stazem na rynku nie bedzie kopiowal i lapal zastepcze zamienniki tylu olej czy tluszcz palmowy i surop glukozowy od lat jestem klientka wielopokoleniowa produktow jutrzenka. Niestety juz nie Po tym Ci wyczytalam jak wszystko szkodzi trujemy się swiadomie Wiec dziekuje Zwykle nawet petit beurre :( Pozdrawiam Jolanta Wisniewska Moje sugestie dla Jutrzenka: To nie ta sama Jutrzenka co zadawnych lat Lubię atmosferę w Jutrzenka za: Nie pracuje tam Wiec sie nie wypowiadam

Hanna
@Jola 19.11.2018 08:39

Czy zgłaszałaś swoje sugestie bezpośrednio do producenta? Twoje uwagi mogą być cenne dla firmy. Możliwe, że otrzymasz takie uzasadnienie co do stosowania konkretnych składników. Na forum niewiele osób będzie w stanie Ci pomóc, ponieważ dotyczy ono głównie spraw dotyczących szeroko rozumianych warunków pracy.

Redi
@Jola 19.11.2018 08:39

Niestety wszyscy już tak robią żeby zaoszczędzić, nie ma i nie było nigdy producenta który by nie dawał oleju palmowego czy syropu glukozowego do ciastek. Wszyscy nas trują

Hanna
@Redi 26.11.2018 11:41

Być może, jeśli firma dostanie odpowiednio wiele informacji od konsumentów, spróbuje coś zmienić? Zawsze warto spytać o możliwości alternatyw i ich stosowania. Czy kontaktowałaś się w tej sprawie bezpośrednio z Jutrzenką?

Ewunia

Niestety nie polecam, atmosfera do zniesienia ale po dłuższym czasie nawet stalowe nerwy tego nie zniosa. Miesce pracy w miarę. zarobki śmiech na sali.

fran

(usunięte przez administratora) jest głupiomądra. mysli ze jest najważniejsza na linii i chce wszystkimi rządzić. widocznie ma jakieś kompleksy. żal mi (usunięte przez administratora)że musi sie z nią męczyc bo (usunięte przez administratora) to fajna babka.

Hanna
@fran 22.09.2018 11:13

Pamiętaj by nie obrażać osób trzecich. Każdą opinię można przedstawić w sposób kulturalny. Na forum najważniejsze opinie dotyczą warunków pracy, zatrudnienia czy rekrutacji w firmie. Forum GoWork.pl nie jest miejscem do prywatnych rozmów i rozpowszechniania firmowych plotek.

fiksh

Jaka kwota brutto przez agencje 10,50?? System pon - piatek jest mozliwy czy z gory 4 brygadowka

ERNESTA@
@fiksh 09.12.2014 09:43

10zł /h przez agencję. nocki tak samo

Rakowisko 2k16

Tak wszyscy narzekacie na te Jutrzenkę aż miło :) Tak przy okazji jak wygląda tam z przyjęciem na operatora linii? Zastanawiam się na Jutrzenką, choć Unilever chce mnie przyjąć z otwartymi rękoma, tylko że system 4 brygadowy Jak oceniacie prace operatorów? Pytanie skierowane do osób mało sceptycznie nastawianych do pracy Pozdrawiam...

dziki092
@Rakowisko 2k16 11.08.2016 21:54

Rakowisko...jesteś mężczyzna? Jeżeli tak to nie będziesz operatorem w jutrzence przynajmniej na W2 (na W1 raczej załoga jest)...operator linii w jutrzence to bardzo ogólne pojęcie.

ERNESTA@
@Rakowisko 2k16 11.08.2016 21:54

na firma kurczaka bylos lepiej pracować ze na Jutrzenka. nie ma stałego stanowisko pracy. 10 zł netto. stosunek do osób zly

Wiktor

Czy tak dobrze się pracuje, że rzadko tu zaglądacie? Szkoda bo szukam pracy i oceny pracowników są pomocne.

Redi

Jak wyglądają obecnie zarobki w Jutrzence-Bydgoszcz na produkcji.

sandra
@Redi 22.04.2018 14:01

14 zł/h brutto

Hanna

@dziki092, czy pracujesz obecnie w Jutrzenka? Jeśli tak, to czy oprócz stałego wynagrodzenia pracownicy mogą liczyć na dodatkowe profity? Na przykład w postaci pakietu socjalnego lub dofinansowania na karty sportowe? Twoja wypowiedź będzie pomocna dla innych użytkowników forum.

dziki092

mmm Może by podał ktoś info odnośnie zarobków ale sądzę że administracja forum nie jest za tym...powiem tak bądź kilka lat w jutrzence przyjdzie nowy na podstawowe stanowisko i będzie zarabiał więcej od Ciebie :)

Administrator

Opinie dotyczące pracy w Jutrzenka okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Kuba

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Igor

Wysokość zarobków to bardzo indywidualna sprawa i tu nikt nie poda

Hanna

Dawno już nie publikowaliście żadnych wpisów - jak obecnie wygląda praca w Jutrzenka w Bydgoszczy? Sporo mogło się zmienić od ostatnich komentarzy. Nie widzę w internecie żadnych ofert pracy - wiecie coś o prowadzonych rekrutacjach? Warto aplikować?

Sympatyczni

Koleżanko Magdo od tej ANGELIKI I SARY To ty się odczep bo widocznie ty nie robisz nic skoro cię nie zatrudnili :) pozdrowienia

Magda
@Sympatyczni 21.10.2015 06:05

Już oby dwie zostały zwolnione ????????????

kasia z pkp

Pracowalem tam chwile w 2011 roku. Zenada i wstyd zeby takie pieniadze dawac male. Na domiar zlego dyrektor klepal po tylku jedna pracowniczke na oczach wszystkich,

Nina

Wiele pytań pada na tym forum ale od dawna nikt nie chce pisać. Dlaczego?

werka

Wiecie moze jak wyglądają zmiany nocne? Zaczynają się z niedzieli na poniedziałek czy z poniedziałku na wtorek?

Tomy
@werka 02.09.2017 16:47

Zmiany nocne zaczynają się w poniedziałek o 21:40 do 5:40

Michał

mam pytanie co trzeba zrobić żeby się zatrudnić w jutrzenka w październiku 2017 ulica srebrna 22 w bydgoszczy

Michał

co trzeba zrobić żeby się zatrudnić w jutrzence w Bydgoszczy ulica srebrna 22

Hanna

@werka zazwyczaj w firmach jest to zmiana z poniedziałku na wtorek, ale nie wiem, jak to wygląda w Jutrzence w praktyce. Jak rozumiem - nie jesteś pracownikiem firmy?

Hanna

@zimny w jakim sensie ktoś otrzymuje dodatkowe wynagrodzenie, za zwracanie uwagi o takie rzeczy? Na jakiej podstawie to w zasadzie działa? Kiedy dokładniej zniknęły te dodatki?

Hanna

@Jeżyk w jaki sposób kierownictwo wykorzystuje ludzką naiwność? Możesz dokładniej napisać, co masz na myśli? Takie niewyjaśnione sytuacje mogą wprowadzać dezinformacje, a więcej szczegółów pozwoli jej uniknąć, a co więcej - pozwoli zrozumieć twój punkt widzenia.

zimny
@Hanna 08.08.2017 18:55

Były dopłaty do sobót i zniknęły, o podwyzkach nie wspomnę psie grosze, do tego stać na baczność bo dyro, bo se audyt robią bo kasa im wpada za zjebanie ludzi bo paleta krzywo stoi, śmieszne

Zainteresowana

Witam, jak wyglądają aktualnie warunki pracy w Bydgoszczy ? Jak z wynagrodzeniem przez agencje, jak warunki, atmosfera ?

Hanna

@bimbaj na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Co więcej możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach z Jutrzenka? Jakie pozytywy znalazłeś w pracy, a co uważasz, że powinno ulec zmianie?

Jeżyk
@Hanna 12.05.2017 10:23

pracownicy świetni, gorzej z kierownictwem co bazuje na starych pracownikach, robią z siebie gwiazdeczki biznesu na ludzkiej naiwności

bimbaj

zakład pada na pysk ludzi na urlopy wysyłają, podwyżki rok temu były średnio 20 groszy brutto! i każą się cieszyć, odradzam zdecydowanie

Hanna

@Wasyl, dlaczego nie jesteś zadowolony z pracy w Jutrzenka? Co jest tego powodem? Uargumentuj swoją wypowiedź.

eoakoa

No tak nie powinni być trzeba się liczyć ze zdaniem innych

Zostaw opinię o Jutrzenka - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jutrzenka