Aerosol Service

• Modlinek
  • Modła
  • Dalimierz Przewłocki

3. Opinie o pracodawcach Ustka
  5. Opinie o Aerosol Service Sp. z o.o.

Opinie o Aerosol Service Ustka

Nie przegap nowości o Aerosol Service Sp. z o.o.!

Pracownicy

28.10.2019 18:48

Szkoda, że nie można dać oceny ujemnej, bo przydałoby się. DOTYCZY TO ZARÓWNO STANOWISK UMYSŁOWYCH W ADMINISTRACJI ORAZ FIZYCZNYCH NA PRODUKCJI.
    Przestroga

28.10.2019 08:13

Wszędzie, tylko nie tam! Nie polecam nikomu.
    Gość

26.10.2019 18:17

Zdecydowanie odradzam wszystkim tego pracodawcę. Jedna wielka masakra.
    Ariel

16.09.2019 22:41

Powiem tak:pracowałem w tzw. biurowcu przez niecały rok i jest to jedyny mój już na szczęście były pracodawca o którym powiem coś złego. TRAGEDIA!!! Ciągła rotacja o czymś świadczy i tylko ktoś nienormalny albo na maksa zepsuty i niekompetetny tam da radę. A firma od dawna nie ma płynności finansowej i pytanie,jak długo będą dokładać do interesu,aby nie dac satysfakcji wujkowi,że nie dali rady pociągnąć tematu. Odradzam i ostrzegam-uciekajcie jak najdalej. Jedynym plusem są zarobki,nie można narzekać!Tym bardziej że większość ludzi tam pracujących to kompletni idioci i dobrze wiedzą,że nikt nigdzie indziej im nie zapłaci tyle za nic nie robienie !
    Kurt

23.10.2019 16:09

Wujek razem z bratem stanęli właśnie przed sądem, grozi im do 10 lat za wyłudzenie mienia wysokiej wartości. Stara historia z przed ponad 10 lat, dotycząca linii do lakierowania blachy. Jeśli powód uzyska korzystny wyrok sądu, może to uruchomić efekt śnieżnej kuli w postaci pozwów innych pokrzywdzonych dostawców /kontrahentów, i nie wiadomo, czy ta lawina nie zmiecie firmy. Oby nie, bo firma daje jednak utrzymanie kilkuset osobom. Co do oceny firmy: nie będę się bawił w oceny typu "super", lub "beznadziejna", gdyż są to odczucia bardzo subiektywne, a wiadomo, że ilu ludzi, tyle opinii. W każdym razie firma wywiązuje się z umowy z pracownikami pomimo cyklicznych problemów z finansową płynnością. I teraz moja subiektywna ocena, oraz powód, dlaczego tam już nie pracuję : moim zdaniem mentalność kadry zarządzającej, traktujacej firmę a co za tym idzie także pracowników, jako dojne krowy jest odrażająca. Odczucie to potęguje zachowanie kadry średniego i niższego szczebla, traktującej szeregowych pracowników (oczywiście nie jest to bezpośrednio w stosunku do pracownika, ale da się odczuć) jako odmóżdżone stado baranów. Poza tym uważam, że firma z takim balastem długów, zabagnionych i "zapomnianych" sprawek z przeszłości siłą rzeczy nie jest firmą wiarygodną i przyszlosciową, gdyż zmieniają się tylko nazwy i regulaminy, decydenci pozostają ciągle ci sami, i popełniają ciągle te same błędy, co mogłem obserwować w ciągu długich lat pracy w tym miejscu, i niezliczonych próbach "restrukturyzacji". I pytanie czy mogę polecić firme: jeśli chodzi tylko o wypłatę, nie przeszkadzają komuś sprawy o których piszę, jeśli ktoś wychodzi z założenia, że w razie draki jak nie tu, to gdzie indziej, to tak, mogę polecić, gdyż firma wywiązuje się z umowy z pracownikiem, czasami z lekkim poślizgiem, czasami z małymi redukcjami np premii czy wypłat za nadgodziny, ale generalnie wywiązuje się. Lecz jeśli komuś chodzą po głowie myśli i spostrzeżenia podobne do moich, zbieranych latami, to nie, szkoda czasu i nerwów.
    Toma_hawk

25.10.2019 08:24

Potwierdzam. Jest właśnie tak jak pisze Kurt. Gdyby pan DP i PW choć trochę mieli w sobie pokory i potrafili wysłuchać innych to potoczyłoby się to zupełnie inaczej. Można by zbudować super prężnie działająca firmę. Ale niestety ich ego przerasta ich samych. Nie radzą sobie. Do tego są przekonani o swojej nieomylności i wszechwiedzy. Ale chyba chemia (i to nie tylko ta z firmy) wyprała już im rozumy i stracili możliwość spojrzenia na wszystko klarownie i z dystansu. Na nic studia menadżerskie gdy w głowie sieczka i słoma, ale tego już tam chyba nie uczą.
    ja

22.10.2019 09:55

a widzieliście ich tiry? oszczędzają na oponach - jeszcze tak łysych nie widziałam....

22.10.2019 07:07

Czy jest możliwość zorganizowania zbiórki na transport do pracy dla Kamili?
    Zbulwersowane

30.08.2019 12:27

widac ze duzy ruch zrobil sie odnosnie ipini na temat pracy w tej "firmie" wiec moze wypowiem sie co by tu niekotrym patrzącym na te oferty pomoc zdecydowac. sama firma to chyba nie tajemnica ze dziala jak dojarka w ktora nikt nie chce inwestowac a chce wyciagnac z nas i niej jak najwiecej, zapominajac o podwyzkach premiach czy zwrotach za cokolwiek, jak za duzo bedziesz gadac o tym to zastapia cie wygodnym ukraincem i sapadaj dalej.. Praca na produkcji to (usunięte przez administratora) a nie praca w firmie, goraco, wszedzie smierdzi chemia, na dwoch dzialach pojecie wentylacji chyba jest tutaj nie znane! ktos czasem mdleje, nie mowiac o produkcji puszek gdzie od parujacych oparow, lakierow czy innej chemi uzywanej tam idzie dostac zawrotow glowy, dzien jak co dzien w tym (usunięte przez administratora) i wytworni chorob. co chwile ktos na kogos doniesie, ktos sie do ciebie spruje ze za wolno robisz albo zle kiedy tobie juz pot do oczu wchodzi. jedyna frajda to chyba jak inne dziewczyny przerzucaja np ze skladania po 8/12 godzin kartonikow na wkladanie nakretek, no ale chyba kazda/kazdy lubi czasem troche adrenalinki i frajdy w pracy. ogolnie ciagle darcie geby, kiepskie warunki, smrod chemi, bolace glowy i cisnienie, wszystko ale nie produkcja! dobre chyba dla kogos naprawde zdeserowanego a wisienka jest gdy trafisz na mile kolezanki ktore za cel wezma podokuczanie ci i ponabijanie sie z nudow i siedz i pracuj z takimi na jednym dziale i sie na nie patrz magazyn zas to jeden wielki smietnik, kazdy kto tamedy przechodzi to napewno tez to zauwazy, wyglada tak jakby piec dobermanow dobieralo sie do malej suczki, na regalach balagan, polecam zobaczyc kilka pierwszych regalow i podworko wokol magazynu gdzie tez stale cos lata i lezy rozwalone, brak miejsca na cokolwiek, ciezko sie o cos doprosic, kazdy widzi ile stoi tam palet porozwalanych na ziemi i ze jest on przepelniony z kazdej strony i dwa psujace sie co chwile wozki na ktore chlopcy ciagle narzekaja, z chlopakami jest roznie jesli chodzi o dogadywanie, z niekotrymi jest ok a inni dosc problematyczn, lepsi do pogadania i posmiania sie, praca tam to raczej jeden klebek nerwow niz "rodzinna atmosfera", najlepiej przyjsc porobic i zrobic sobie wakacje na sciemnianym zwolnieniu lekarskim, bo i to tutaj nie jest problemem, o docenianiu w tej firmie zapomnij, nie wazne czy sie przykladasz czy nie, jak robisz ok to mozesz mniej zarabiac od kogos kto lazi i sciemnia, spowalnia prace lub jest niedokladny wiec nie polecam dla wlasnego zdrowia psychicznego wlasnie jesli chodzi o kierownictwo liderow kadry itp. nie liczcie na mega zrozumienia sa leposi i gorsi ale jesli chodzi o zalatwienie jakichkolwiek spraw czy zalatwienie podwyzki, zrozumienie kiedy potrzebujesz urlopu ale nie bo nie! to juz jest bardzo roznie. produkcja ma isc i koniec a jak cos ci bron boze nie wyjdzie to wtedy zobaczysz jak ladnie ktos potrawi ci zryc beret z plusow to dosc duzy parking przed firma a tak to slychac co chwile ze ktos rezygnuje
    Gall

22.09.2019 09:27

Najlepsze ze na nadgodziny firmy nie stać, a zatrudniają liderów do wpisywania godzin i skanowania materialow bo to na tyle jeśli chodzi o kompetencje.
    Longer

23.08.2019 16:45

Witam Jak z pracą w Aerosol Service?? Widzę że potrzebują duzo ludzi na różne stanowiska. Powodem są odejścia, czy ludzie są zwalniani? Myślałem nad produkcja lub magazynem. Dzięki za każde info
    Zainteresowany

28.08.2019 20:11

Może napiszesz coś więcej dla jasności. Dlaczego piszesz że to ściema.? Wybieram sie do As żeby dostarczyć swoje CV, no i nie chciałbym się rozczarować.
    Łysek

29.08.2019 07:29

Poprzednie komentarze radzę traktować jako reklamę kogos z działu kadr. Z tego co widzę to na magazynie jest bałagan. Nie ma miejsca na cokolwiek. Chlopaki nawet wporzadku. A na firmie bardziej doceniają Ukraińców niz miejscowych pracowników z długim stażem. Na każdym kroku słyszysz ze firma nie ma pieniędzy.
    TARCZYŃSKI HE HE.

07.08.2019 00:18

Witam. Pracowałem w tym zakładzie pare miesięcy i moge powiedzieć troszkę o tym zakładzie. Więc zacznijmy od początku. Fakt jest taki że nikt nikogo nie przedstawia bo przecież Głową Państwa nie jesteśmy. Z kulturą zawsze był problem pod tym względem, tak jak zresztą z zwykłym dzień dobry. Jest kilka osób z którymi mega dobrze się pracowało. Jesli poznasz po jakimś czasie kto jest OK a kto zwykłą parówą do siusiania. Listę tych pierwszych zamknął bym w 15 do 20 osób a ta druga lista jest krótsza ale za to same mega gwiazdy. Sam pan Tarczyński pozazdrościł by takich parówek.Reszta osób neutralni. He he he. Skład biuro ok, po za trzema osobami. Każda Parówka i Serdela powinna wiedzieć o kim pisze. W ten skład nie wchodzi Prezes bo do gościa osobiście nic nie miałem. Dyrektor PW. Nie znam drugiej osoby która ma tyle na głowie co ten gość, też do mnie sie nie sfaflunił ani razu wiec złego słowa nie powiem. Jedziemy dalej. Produkcja As oraz Mantz. Liderki wyżej srają niż głowy mają. O ich przełożonej bez komentarza. Emerytuuuuraaaa. Ciekawe czy któraś z nich 8 klas ma skończone. Nie sądzę. Informatyk spoko kolo. Magazyn. Miałem doczynienia z PS, BR, RSZ, RS, BG, RN, EK oni zaliczają się do ok. Reszta nie parówki, ale takie kabanosiki. Dalej mamy Produkcję puszek. Tam miałem okazję pracować kilka dni więc za dużo nie moge powiedzieć o tej ekipie. Kierownik mechaników z as,, Czerliii Cz. No troszkę w dzbanuszku woda sie gotuje ale do przeżycia. Są jeszcze osoby takie jak BB. Którego serdecznie pozdrawiam. Szacunek zawsze dla tego gościa. Kontrola Jakości plus labo spoko dziewczyny. Jest gościu nazywany Potocznie SYGNALISTĄ To typ na którego Tarczyński musiał by ubić 100 świń żeby zrobić taką PARÓWE. Wąż ogrodniczy do sikania. Podsumowując As to zakład dla ludzi a nie dla wędlin. Chociaż tak jak w każdym zakładzie FLAK Się znajdzie. Spoko mi sie tam pracowało chajcyk nie zły. Wyplata na czas. Atmosfera znośna do wytrzymania. Pamietajmy wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Polecam As jeśli jesteś OK. Jesli jesteś w tej drugiej ekipie to słyszałem że są przyjecia na masarni w Starkowie. Ja teraz pracuje w Norwegii i jest mi tu dobrze. Ale myślę ze za rok może dwa zawitam w As. Pozdrawiam
    Willy

28.08.2019 18:19

Globus to ty??? :)
    GLOBUS

28.08.2019 20:13

To ja TWOJA STARA.
    Boss.

22.08.2019 20:45

Siemanko. Pracuje w tej firmie i nie narzekam jak co nie którzy. Popieram Pana TARCZYŃSKIEGO w wielu sprawach. Ale też jestem zdania że to zakład dla ludzi mądrych a nie dla Baranów, chociaż paru jeszcze jest ale już nie długo gdyż w Dolinie Charlotty jest mini zoo które cały czas się rozbudowuje i tam dla Baranów powstaną nowe zagrody. A jeśli sievtam nie uda to P. TARCZYŃSKI skupi na rzeźnie i przerobi na Parówki. Ja sobie chwalę i tyle. Pozdrawiam
    PRZERAŻONY

22.08.2019 01:44

Witam wszystkich. Pracuje As i powiem szczerze że coraz gorzej dzieje się tym zakładzie. Autobusy, busy - były ale się zmyły. Niby dali w zamian podwyżkę dla ludzi. Dla wszystkich???? Nie sądzę. Impreza co roczna zwana Piknikiem rodzinnym również została zabrana. Została co roczna impreza w Columbusie ale jak długo jeszcze? Nikt tego nie wie. Wszystko ludziom zabierają. Co teraz zabiorą? Teraz mogą zabrać śniadania Ja osobiście jem śniadanie za bramą bo boję sie że mi zabiorą. Ukraina Rządzi.
    stary

17.05.2019 22:33

Warunki coraz lepsze, kolejne podwyżki, czego chcieć więcej.
    MB

19.07.2019 20:49

Paweł dalej sam piszesz komentarze jaka ta firma jest super i extra ???? ????
    Sam

10.05.2019 08:08

Zakłamanie , wyzysk tak można opisać tą firmę oczywiście gdy nie masz nic to tonący brzytwy się chwyta ale to tylko gdy naprawdę nic na daną chwilę niema. Pracownicy produkcji ok ale kadra kierownicza , bez wiedzy bez kompetencji i 100% zakłamania nawet gdy się do Ciebie uśmiechają to napewno fałszywie. Gorąco nie polecam.
    Operator

14.05.2019 20:58

Ble ble ble ble ble... A ja sie cieszę z kolejnych podwyżek ????
    Paullllllaaaa

28.01.2019 14:05

Chcialam się dowiedzieć jak wyglada praca pakowaczki; jakie trzeba spełniać wymagania, stawka netto, i atmosfera pracy :)
    Onnna

05.02.2019 19:56

Pracowałam całe 2 dni. Więc. Praca jak praca. Trzeba się ruszać bo od akordu zależy premia. Dziewczyny cisną, ale to zrozumiałe. Zarobki niby 2200 netto. Teraz dlaczego tylko 2 dni. Dla mnie to (usunięte przez administratora). Siedzisz lub stoisz przy taśmie. Nie masz prawa od niej odejść, nie ważne w jakim celu. Do toalety możesz wyjść 2 razy w ciągu zmiany. I to wtedy kiedy kaze liniowa. Przerwa jest 1. 15 min. Ale nie ma gdzie zjesc. Na stołówce nie ma miejsca a w szatni jest zakaz. Na zakładzie ogólnie zimno. Strasznie zimno. A nikt nie wspominał nawet o wyposażeniu, tj. Bluzy itp. Autobus jest ale albo korzystasz non stop albo wcale. Nie masz prawa ani możliwości jeździć np. Raz samochodem raz autobusem. Nie ma prawa ci wyskoczyć nic co skutkowaloby tym iż zapisałas się na autobus a nim nie wracałas. Zakaz biżuterii ( oczywiście układy i ukladziki, połowa może nosić, połowa nie.) Zakaz telefonow. To samo co wyżej. Przychodząc do pracy wiesz tylko która z pan to lider. Nikt ci się nie przedstawia. Przez dwa dni nie poznałam imienia nawet kobiety która pracowała koło mnie przy taśmie. Atmosfera zerowa. Do tego paniusie smieszkusie, które ryja że śmiechu raz jak dojeżdżany osioł innym razem jakby szczytowaly, smieja się one poprostu z innych ludzi. Komentując ich zachowania, wygląd czy to czy ich lubią. Żałosne . Zero życzliwości. Nikt nie pomaga wejść w społeczność, utworzone małe grupki z zamkniętym wejściem. Mini (usunięte przez administratora). Jedna linia produkcyjną podzielona jest na pol. Połowa ( ukladziki) bawią się w zastępcę liniowego i chodzą sobie wzdłuż taśmy, robią co chcą. Myślą że obsługa tych maszyn jest jakaś skomplikowana, zadzieraja nosy. Drugą połową dla odmiany nie ma prawa do niczego. Nie może Robić nawet kroku od taśmy. Gdy spróbuje jest od razu sprowadzany do pionu. Więc jeśli nie znasz nikogo z przełożonych, nie jesteś koleżanka żadnej z " kadry kierowniczej" to będzie ciężko. Powodzenia.
    Iga

25.02.2019 20:38

Skoro jest tak fatalnie jak opisujesz to ciekawe czemu tam pracuje 200 osob i nir ma tu innych takich wpisow. Moze po prostu leser jestes albo co gorsze dziunia :D
    Zainteresowana

12.11.2018 18:24

Witam. Ciągle widzę nowe ogłoszenia o pracę, wysyłam CV i cisza. Czy szukają kogoś konkretnego czy dzwonią do przypadkowych osób. Jeśli ciągle się ogłaszają, tzn.że potrzebują. Mam kilkuletnie doświadczenie w pracy na produkcji w różnych branżach, a mimo to moje zgłoszenia zostają bez echa.
    Ladygaga

30.11.2018 22:36

Tam nie ma już działu HR, dlatego rekrutacja wygląda tak jak wyglądać nie powinna
    fuck you

01.12.2018 10:22

podobno jest duże zainteresowanie, dzwonią do wybranych
    Lysy

14.11.2018 14:26

I uwaga... planowane podwyżki na czerwiec 2019...:) Niezle jaja... Tylko odliczać dni do wyjazdu Ukraińców, gdy im od stycznia otworzą granice na zachód
    Eryka

08.11.2018 19:18

Ludzie o co chodzi z tymi zarobkami????JAKIE 4.500 z nadgodzinami?? 14 zł to kwota netto z 20 na godzinę ,a to za ilość godzin pracy w miesiącu nawet z nadgodzinami nie wyjdzie 4.500.Ktoś opowiada bzdury!!
    matoł

09.11.2018 18:38

operator 20 zł netto pakowaczka 14 zł netto
    Gonia

07.11.2018 14:07

Ta firma to porażka. Nie polecam pracy w tej firmie ;/
    Willy

07.11.2018 21:35

Dlaczego?
    Kuznia

02.10.2018 18:10

Slyszalem ze to co w reklanie mowia to prawda. Ze w ubieglym miesiacu pracownicy zarobili po 4,5 a nawet 6 tysiecy na rękę. Pytanie moje jest jedno czy jesli faktycznie chce to dam rade sie nauczyc tego co jest wymagane???
    Kuznia

03.10.2018 18:09

Pierdu pierdu a ja 6 mam :D
    Pietruszka

06.10.2018 07:31

To po co się pytasz o zarobki skoro zarobiłeś 6?
    Robocop

01.10.2018 21:30

Dzwoniłem tam dzisiaj i powiedziano mi że to jest praca zmianowa z nockami :/ Ja bym chciał na jedna zmianę ? Jest taka praca ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aerosol Service?

Kontakt - Aerosol Service Sp. z o.o.

36 76-270 Ustka

Branża główna: Kosmetyki

27.09.2018 13:54

@disco polo, co oznacza określenie W1 w twoim wpisie? Czy odnośni się to do konkretnego działu firmy Aerosol Service? Napisałeś, że jesteś zadowolony z atmosfery i wynagrodzenia. Oceniasz jednak obowiązki jako ciężkie wymagające. Czy możesz opisać na czym dokładnie polega twoja praca? Czy młoda osoba bez doświadczenia poradzi sobie na tym stanowisku?
    disco polo

27.09.2018 23:37

W1 produkcja pojemników, głośno i zapach lakierów nieprzyjemny ale po kilku dniach człowiek nie zwraca uwagi. Nowy pracownik przez pierwsze tygodnie pracuje pod okiem doświadczonego operatora, kto ma choć trochę oleju w głowie na pewno sobie poradzi. Kierownictwo ok, ogólnie spoko
    disco polo

22.09.2018 22:40

W1- warunki ciężkie, wypłata dobra, ekipa spoko

20.09.2018 10:23

@xxxxxxxxx, czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem, że jesteś zadowolony z ostatniej wypłaty jaką otrzymałeś od firmy Aerosol Service. Napisałeś jednak że ta wypłata Ciebie zaskoczyła. Czy nie spodziewałeś się takiego wzrostu wynagrodzenia? Może taka kwota podyktowana była dobrymi wynikami w pracy? Czy możesz napisać coś więcej. Inne osoby na pewno są tego ciekawe.
    Operator

21.09.2018 16:44

Potwierdzam i ja. Za sierpien mialem kilkanascue nadgodzin i wyplata grubo ponad 4k :) nuz czekam na kolejne):D
    qwerty

21.09.2018 21:53

piękna wypłata za sierpień :-)))))))))))))
    stary dziad

15.09.2018 20:46

Ostatnia wypłata MASAKRA :-) (usunięte przez administratora)
    xxxxxxxxx

16.09.2018 08:05

Potwierdzam jak zobaczyłem przelew to pozytywny SZOK
    Dziunia

13.09.2018 19:47

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Nie ma pracy w której aby zarobić się nie narobisz. Uważam że złe opinie pisza Ci którzy nie sprawdzili się w firmie i siedzą na bezrobociu bo Ci co pracują nie mają czasu na głupoty ;)
    S. stalone S.stalone

13.09.2018 19:21

W naturalnym środowisku bardzo łatwo jest napotkać ciekawe zwierze- (usunięte przez administratora). Jest to gatunek inwazyjnego pasożyta z rodziny (usunięte przez administratora) Charakteryzuje go ogromną skłonność do wkur***nia ludzi i robienia im na złość. Jest to zwierzę dzienne, jego naturalnym środowiskiem są hale produkcyjne gdzie w pełni może wykorzystywać swoje ofiary. Zwierze to jest osobnikiem dosyć łagodnego usposobienia. Gdy wypatrzy swoją ofiarę zwykle przystępuje do ataku w sposób bardzo typowy dla rodziny (usunięte przez administratora) Otóż podchodzi on do swojej ofiary i zazwyczaj zaczyna p*******ć coś o maszynach i obowiązkach sprzątania, często też jego taktyka jest przynoszenie w swoich kończynach górnych upomnien. Genialna obrona na odparcie jego ataków jest zwykle powiedzenie do niego "a spie*****j ode mnie" . Można rowniez spróbować się po prostu przy nim popłakać i składać losowe zdania po ukraińsku. Osobnik ten widząc płacz i slyszac język zbrodniarzy wojennych zazwyczaj odpowiada jednym "zobaczę co da się zrobić " i odstępuje od dalszego atakowania.Tuż obok terytorium Tomasza występuje inny gatunek zwierzęcia. Te dwa gatunki żyją obok siebie mimo tego że różnica w ich usposobieniu jest niewiarygodnie wielką. Mowa tutaj o Piotrze hy. Jest to osobnik z gatunku tchórzofretek. Spotkać go można bardzo rzadko. Zazwyczaj przebywa w swojej norze a wychodzi z niej tylko w ostateczności. Boi się osobników płci przeciwnej. Nie powie ci ku**a dzień dobry, a proszony o jakąś przysługę znika na wiele godzin. Wprowadza dość duży chaos w systemie pracy w jakim funkcjonuje ponieważ cechuje go (usunięte przez administratora) grafików co skutkuje wkurzaniem pracowników.
    TEŚCIOWA

14.04.2018 10:30

ZNOWU OSZCZĘDNOŚĆI :-( Ciekawe co powiecie o nowym """REGULAMINIE WYNAGRODZEŃ""" Przecież to żenada Pracodawca zmienia sobie od tak płacę godzin nadliczbowych . MOŻE TERAZ WSZYSCY CI KTÓRZY PRÓBUJĄ POLEPSZYĆ WIZERUNEK FIRMY NIECH SIĘ ODEZWĄ . I napiszą w jakich to firmach przestaje się płacić 100% stawki za sobotnią pracę . Jeśli ktoś miał jakieś obiekcje by przyjść pracować w firmie AS to sytuacje takie jak ta powinny rozwiać jego wątpliwości .
    Dziunia

13.09.2018 19:16

TEŚCIOWA sobota według ustawy rządowej jest zwykłym dniem roboczym , niedziela jest płatna 100 procent. Jeśli chodzi o nadgodziny to zależy jaki macie okres rozliczeniowy jeśli miesięczny to logicznym jest ze nadgodziny Ci zaskoczą pod koniec okresu rozliczeniowego A nie w sobotę :p
    Grazkagrazkowska

13.09.2018 18:54

Jest super nie ma co narzekac tylko pan (usunięte przez administratora) nadgorliwy. Pozdrawiam G(usunięte przez administratora)

15.08.2018 14:25

@Jolka. Czy próbowałeś zwrócić się z tymi pytaniami bezpośrednio do firmy Aerosol Service? Twoje pytanie jest bardzo ważne z punktu widzenia pracownika. Na szczęście obecnie wiele działów rekrutacji udziela kandydatom informacji jeszcze przed właściwym etapem rekrutacji. Może warto po prostu zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie kwestie?
    Malgosia

25.08.2018 20:10

Na Olx pojawiła się oferta na pakowaczke bez informacji na temat godzin pracy i zmian. Wysłałam do nich pytanie ponieważ ogłoszenie jest bez nr. telefonu i nie dostałam odpowiedzi.
    Jolka

11.08.2018 21:35

Jakie godziny pracy? Czy jest zmiana nocna?
    Do starego

04.08.2018 22:30

Ty stary ty to chyba niezłym gburem jesteś ,myślisz że jak ktoś kładzie kostke to jest gorszy od ciebie ,niestety ale bardzo się mylisz a gośc poprostu na chłopski rozum chciał się czegoś dowiedzięc, ale trafił na Polaka tak
    Nowy

03.08.2018 21:10

A jak na tym w 1 ciężko jest no i najważniejsze zapach do wytrzymania bo twierdzą że śmierdzi ale szczeże da się wytrzymać nie ukrywam czy człowiek mający problemy żołądkiem darade dzięki za info
    Stary

04.08.2018 12:21

Ty się o coś pytasz czy komuś odpowiadasz ? Nie widzę tu ani przecinków, ani pytajników - nawet kropki zjadłeś. Lepiej odpuść sobie Aerosol. W Twoim przypadku polecam kładzenie kostki brukowej.
    no tak....

02.08.2018 21:47

20 zł /h dla operatora na wydziale w1, produkcja pojemników ,pakowaczka 14 zł/h oczywiscie netto bez premii natomiast na innych wydziałach trzeba zadowolic sie 10zł/h plus premia, kokosów z tego nie ma trochę ponad 2000. Nadgodzin nie ma prawie wcale ani sobót a jak są to 50% nie ma na czym dorobić .Jak dla mnie to słabo. Podwyżki już były nowych nie będzie bo jak twierdzi kierownictwo ; zakład jest w słabej kondycji finansowej ,.....żal
    Zainteresowany

04.07.2018 22:33

Witam, zastanawiam się nad zmianą pracy na Aerosol, ponieważ słyszałem że zarobki są dobre. To prawda że obniżyli wartość sobót pracujących? Jakie są stanowiska na które przyjmują teraz pracowników? Prosiłbym jakiegoś obeznanego w firmie pracownika obecnego lub byłego o komentarz i napisanie o atmosferze i warunkach pracy, z góry dziękuję
    animrumru

04.07.2018 16:18

Cześć. Dużo ludzi mają zamiar zatrudnić ? Pracuje już tam ktoś nowy i mógłby się wypowiedzieć jak to wygląda oczami nowego czy zatrudniają dopiero od 1 sierpnia ?
    Szczery

01.07.2018 13:21

Pracujecie w oparach lakierów i farb do puszek... Możecie sobie sami odpowiedzieć... Na magazynie chyba mają komplet,ale co jakiś czas widać nowe twarze... Kasa na czas, już z setek w soboty zrobili pięćdziesiątki. Taragedii nie ma, ale do zachwytu jeszcze duuuzo zostało.
    zdałemdodrugiej

30.06.2018 16:39

Noooooo Teściowa.SZACUN. Dawno mnie tu nie było.Nareszcie ktoś się odważył i napisał prawdę.Ja tam nie pracuję już dawno,ale pamiętam słowa PANI kierowniczki,,...jak tak na was patrzę jak pracujecie to mi się żygać chce".Pamięta pani ,pani Wando?To były pani słowa.Na aerozolach na starej hali.Kto tam wtedy pracował?kto słyszał?ANETKA EDYTKA ZOSIA BASIA LONIA chyba MŁODA OLA Z USTKI JOLA GRAŻYNA fuj pani Wando nieładnie.O pawełku nie będę wspominać.Może tylko tyle że chciał zrobić drugi Bangladesz.Za jego zachowanie mam dla niego ZERO szacunku.Nie poświęcę więcej czasu żeby o nim pisać.Zakłamanym liderkom też nie.Wypłaty prawie zawsze były na czas.Fajnie gadało się z panem Leszkiem Piotrowskim.Wiem że jeszcze zostało tam trochę starych pracowników,fajnych ludzi, którzy wytrzymali to psychicznie bo musieli.Może teraz jest lepiej?Jeżeli Oscarku jeszcze tam pracujesz to napisz,jak jest teraz.
    anonymous

29.06.2018 21:34

Chciałbym zapytac jak pracuję się na magazynie i jakie zarobki?
    Krzych

29.06.2018 19:40

Witam chciałem się dowiedzieć jak jest na magazynie jakie zarobki itd. I może ktoś wie czy jest miejsce może na magazynie? Pozdrawiam
    Jacek

25.06.2018 18:09

Jak jest tą chemią czy naprawde jest tak szkodliwa jak piszą
    Neon

28.06.2018 22:04

Heh.. Bzdura. Proponuje przyjsc i sie przekonac a nie sluchac bylych pracowników ktorzy napisza cokoliwek by choc troche wbic szpile.

Zostaw merytoryczną opinię o Aerosol Service Sp. z o.o.