Sobsmak Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 27 ocen.

Sobsmak Sp. z o.o.
2 27 6 1

Opinie o Sobsmak Sp. z o.o.

Edyta

@Kamil, czy udało Ci się zdobyć zatrudnienie? Minęło już trochę czasu od Twojego komentarza, może przechodzisz jakieś szkolenie? Jeśli pracujesz w tym miejscu, zachęcam Cię do kolejnego wpisu i podzielenia się swoimi wrażeniami dotyczącymi pracodawcy.

Kamil

Witam Was Co możecie powiedzieć o tej firmie ? jutro idę na rozmowę o pracę na Kierownika Sklepu Firma warta uwagi ?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Sobsmak Sp. z o.o. ?

Irek

Czy wiecie coś o wolnych etatach? Słyszałem, że Sobsmak to dobra firma. Może ktoś zaktualizuje informacje o pracy w firmie? Dawno nie pisaliście.

Grażyna
@Irek 19.11.2017 20:27

Lepiej idz do biedry...Tu dlugo nie wytrzymasz

Nicoll

Żenada.... Wlasciciel sklepow Sobsmak powinien otworzyć oczy jak Go robią w balona pani koordynatorka i pan dyrektor przeciez oni nie nadają sie do prowadzenia tych sklepów. Zero szacunku do pracownika marna kasa zapierdziel jak cholera ( przerwy brak bo nie ma czasu) kolejny sklep zamkniety . Nie polecam towar tragedia. A osoby ktore tak bronią sklepu to kierowniczki osobiscie poznalam 4 wredne s....i podpie.......lacze. bylam w tym bagnie jakis czas znam wszystko od srodka i zastanawiam się czy zgłosić to dalej. Mam zdjecia i filmiki jak sie ratuje mięso i reanimuje. Smacznego pieczyste i pasztety tego sie wystrzegac.

Mariusz
@Nicoll 29.03.2017 13:21

Dawaj 227403501 pomoge

D-D

Ja tam pracuje od paru miesięcy lecz nie mogę narzekać, miła atmosfera, mili ludzie, a opinie które są wyżej są po prostu żenujące... widzieliście Dyrektora więcej niż raz na oczy czy tylko na rozmowie o prace, że się tak kur...wa wypowiadacie... Dyrektor jest miły jak się jest miłym w stosunku do niego i sumiennie wykonuje swoją prace.. a płaca jak płaca, zgodziłeś się na takie warunki to masz to co podpisales...

vvv
@D-D 12.03.2017 13:55

Drogi D-D! Czytałem wszystkie opinie i z przykrością muszę stwierdzić, że są one PRAWDZIWE. Dla Twojej wiadomości Dyrektora widziałem nie raz i nie dwa tylko dużo więcej (wiem jak się zachowuje i co robi, aby pracownik czuł się "doceniany"), jak również słyszałem kilkakrotnie od niego obietnice, zapewnienia - niestety bez pokrycia.

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

zgadzam się z Tobą "pracownik"! Jestem tylko ciekaw kiedy właściciele zrobią z tym porządek (tzn. z tym marnym dyrektorkiem, koordynatorką)

Ml

Ogólnie w Sobsmak Sp. z o.o. jest kilka fajnych motywów jak dobre umowy o pracę czy przemiła atmosfera

klientka

problem z rotacją jest we wszystkich sklepach. nie wiem czy zauważyliście ale na wszystkich sklepach (nie tylko spożywczych) wiszą kartki o zatrudnieniu juz od wielu miesięcy. Tzn ze nie ma ludzi do pracy stąd zatrudnianie pewnie kogo popadnie aby tylko miał kto pracować...

klient

Drodzy Państwo! Byłem klientem sklepów SobDeli a właściwie nadal jestem. Natomiast z przykrością stwierdzam, że coś dzieję się niedobrego w tych sklepach (to ewidentna wina kierownictwa) rotacja jest ogromna i często widuje tą samą Panią pracującą po 14h. Nie ma w tych sklepach obsady, a ostatnio to nawet pojawiła się jakaś "Pani" wyglądająca na patologię. Coś strasznego czy już ludzi do pracy bierze się z ulicznej łapanki? Drodzy kierownicy tych sklepów! Zróbcie coś z tym! Albo musicie zmienić tą pracę bo do kierowania się nie nadajecie! PS. Czytając wszystkie opinie o tym pracodawcy Szanowny "mmmmm" jakie to ma znaczenie jakie "rz" liczy się sens wypowiedzi!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

p

nie wiem nie interesują mnie oferty pracy tej firmy, ale braki kadrowe na sklepach mają i do duże (otwierają nowe sklepy na na starych ludzie rezygnują). Uwież mi mają bardzo duże zapotrzebowanie na ludzi!

mmmmm
@p 14.09.2016 18:21

Uwierz pisze się przez "rz"... Czas zająć się sobą a nie siedzieć i wypisywać bzdury na temat firmy w której pracuje się bardzo dobrze.

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

z tego co wiem to są oferty pracy. nie wiem na jakich stronach ale podobno są. Ja cv wysyłałam bezpośrednio na ich adres deli@sobsmak-deli.com.pl Odezwali się, pracuję i jestem zadowolona:)

anonim

(usunięte przez administratora)

p

Drogi "f "niestety oni jedno mówią, a jest zupełnie inaczej i tak de facto zarabiasz najniższą krajową za 12h dziennie harówki na umowę o pracę (jak się umowa kończy to nawet jak jesteś najlepszy, a nie przypadniesz do gustu Panu J i Pani P to nie masz szans się utrzymać). Powiem tak aby nie bić piany SAMI SPRÓBUJCIE a przekonacie się jak jest tylko pytanie brzmi " czy warto?" zastanówcie się przed podjęciem tam pracy.

p

Ach i jeszcze jedno! każdego mierzą jedną miarą &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; to uwłaczające godności! Ostatnio się zastanawiałem czy sami są tak to bólu uczciwi? Chyba nie! każdy mierzy według własnej mary.

anonim

(usunięte przez administratora)

p

Na pracy w SobDeli? Masz rację nie zależy! Na całe szczęście mam to za sobą i nie muszę na ten wyzysk patrzeć.

p

Na pracy w SobDeli? Masz rację nie zależy! Na całe szczęście mam to za sobą i nie muszę na ten wyzysk patrzeć.

marta

Przerażenie mnie ogarnia jak to czytam! Pracowałam w sieci tych sklepów i wszystkie posty (negatywne) są prawdziwe! Ludzie z daleka od tej pracy!!!!!

zadowolony pracownik
@marta 30.08.2016 19:21

Jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolona z warunków jakie firma oferuje. Dobrze i na czas płacą, umowa o pracę... Wystarczy że człowiek chce pracować i bez problemu ma zapewnioną pracę na bardzo długo. Tylko trzeba chcieć pracować... A to chyba problem dla niektórych i stąd te negatywne komentarze...

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Obietnice duże w niczym nie pokrywające się. Jeżeli nie masz innego wyjścia idź i zobacz jak jest! Ja odradzam!

p
@ja 16.08.2016 10:44

Z tej firmy ofert jest zawsze bardzo dużo! Dobrzy pracownicy nie wytrzymują lub są mało wygodni i ich zwalniają pod byle pretekstem. Rotacja ogromna. Trzeba pomyśleć dlaczego? Choćby człowiek bardzo chciał to nie wytrzyma długo.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

nie warto zawracać sobie głowy! Jest dużo innych ofert i z nich radziłabym skorzystać.

pesymista

Witam Nikolla! To co piszesz jest w 100% prawdą! Masz rację pieniądze żadne, satysfakcji brak a nieraz można poczuć się jak pies.

Nicolla

Panie Staszku prosze mi uwierzyć to są Male pieniądze na tym stanowisku

anonim

(usunięte przez administratora)

mirek

weź się za robotę leniu

pesymista

dbają????? bo umowa o pracę? LUDZIE WY chyba nie wiecie co to jest za praca???? Ta umowa to chyba jakiś żart (fakt ona niby jest ale jaka to umowa? zwykła śmieciówka). Nie dajcie się omamić!!!

klientka

Każdy ma prawo do swojego zdania i opini. Czytając jednak wszystkie wypowiedzi z przykrością skłaniam się do tych negatywnych. Taka jest rzeczywistość. Przykre, bo jeszcze kilka lat temu było całkiem inaczej. Teraz zamiast podwyższać jakość i standard obsługi to wszystko moim zdaniem się obniża. (usunięte przez administratora) Być może to nie wina samych właścicieli, bo teraz rynek pracy też jest w tej branży ubogi, ludzie nie chcą pracować w mięsie a Ci co pracują to albo się nie nadają albo nie odnajdują. Mało jest pracowników, sprzedawców dobrych, miłych i jak gdzieś takich w swoim sklepie znajdziemy to poprostu szanujmy ich. Byłam klientką jednego ze sklepów Sobsmak, a nawet dwóch i niestety po zmianie personelu już tam nie chodzę. Towar to jedno w sklepie a personel to drugie i każde jednakowo ważne, a w tych sklepach o tym się zapomniało. Teraz jest tyle sklepów, że mamy możliwość wyboru (całe szczęście), bo lubię robić zakupy tam gdzie jest miło, sympatycznie, bez łaski i towar jest ok. Zmieniłam sklep i nadal robię zakupy z przyjemnością, ale nie w Sobsmaku.

wolny

Panie Marcinie!!!! jest Pan pewien że to ta sama osoba? jak można być tak ślepym na takie komentarze? A może Pan tam parcuje tylko z innej pozycji Pan wystepuje? i nie zna Pan realiów pracy w sklepach Sob Deli!!!Szkoda mi Pana! A może tak trzeba się temu przyjrzeć bliżej? Pani Lik proszę spróbować i zobaczy Pai jak tam jest!

pracownik

Czytam i aż nie wierzę! BRAWO za odwagę i chęć podzielenia się z tymi którzy jeszcze tego nie doznali! To naprawdę wielka odwaga! a przede wszystkim CAŁA PRAWDA o tej pracy!!!!Jeszcze raz WIELKIE BRAWA!

nikt

ciężko! a to dobre! kablowanie? nie wiesz co piszesz! Spróbuj a zobaczysz! Przed podjęciem tam pracy miałam skrzydła, a teraz .... nic!

nikt

nie masz szans się wybić! nie wierz w cuda! To koszmar!!!!! Pieniądzę żadne! satysfakcji też nie ma!

nikt

życzę szczęścia! tylko nie daj się nabrać! Pamiętaj to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny, a obcego nie dopuszczą do władzy

Była klientka

O tak. Sklep w Piasecznie - tragedia! Sprzedawczynie niemiłe, przemądrzałe, w dodatku w ogóle nie umieją normalnie porozmawiać tylko burczą, fuczą albo śmieją się. Całkowite lekceważenie nas - klientów. Towar też od jakiegoś czasu pozostawia wiele do życzenia. Czasem uda się kupić coś dobrego, świeżego, ale często i gęsto stary. ja już raczej tam nie będę chodzić, w sumie to nie jedyny sklep w tym mieście, więc po co sobie nerwy psuć.Nie polecam i z przykrością to robię, bo kiedyś był to naprawdę dobry sklep.

Lena
@Była klientka 07.07.2015 18:44

proszę nie kłamać panie z Piaseczna są bardzo miłe, a o towar i klienta dbają ten wpis pachnie panią R. wstyd

klientka1
@Była klientka 07.07.2015 18:44

zgadzam się z opinią stare i śmierdzące mięso sprzedają a wędliny się lepią na drugi dzień i nie nadają się do zjedzenia. Nieprzyjemna pani Koordynator nie jaka Pani Katarzyna, zarozumiała i krzyczy na pracowników przy nas klientach

klient

od nie dawna znów jestem stała klientką delikatesów sobsmak na mokotowie zauważyłam że zmieniło się tam na lepsze jest czysto towar wygląda świeżo obsada jest wymieniona kierownik tez chyba się zmienił .Przestałam tak robić zakupy jakiś czas temu bo robiło się nie dobrze wchodząc do tego sklepu brud mięso wyglądało na stare wędliny też. Teraz jest lepiej aby tak zostało.

oooo

Ta firma odbiega od norm

be-ata
@oooo 10.03.2015 17:49

O tak!!!!! Odbiega! Zarabia się duuuużo więcej! Biedaki ku...wa, tak ciężko muszą zapier...lać, a co, za leżenie ku...wa nie płacą!!! Nieroby jeb..ne

vvv
@be-ata 06.01.2017 10:26

No piękny potok słów! Żal mi się robi - prostota aż bije od Ciebie człowieku! Wstyd i hańba w ten sposób pisać! Lepiej milczeć.

Zostaw opinię o Sobsmak Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sobsmak Sp. z o.o.