ATS Balicki Florek sp.j.

Grzegorzów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 68 ocen.

ATS Balicki Florek sp.j.
5 68

Opinie o ATS Balicki Florek sp.j.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Balicki Florek sp.j.

Agata

Już dawno nikt się nie udziela na temat pracy w ATS, z czego to wynika? Jesteście zadowoleni z zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie? Czy osoby bez doświadczenia zawodowego także mają szansę dostania się do firmy? Jaki rodzaj umowy jest im oferowany? Podzielcie się swoją wiedzą z innymi.

Administrator

Co od czasu dodania ostatniej opinii zmieniło się w ATS Balicki Florek sp.j. w kwestii wynagrodzeń?

***;)***

Pracuję w firmie już 4 lata i moja opinia jest całkiem inna. Bardzo POZYTYWNA. Bardzo fajna atmosfera i ludzie, szefowie są wyrozumiali i otwarci na pomysły. Pracowników można podzielić na kategorie pracujących samodzielnie, którzy nie wymagają kontroli oraz na "ściemniaczy" których trzeba kontrolować aby cokolwiek zrobili.

***;)***
@KO 18.04.2017 13:11

Komuś się coś pomieszało, to moja opinia i nadal tak myślę.

anna

.......... no właśnie, jak wygląda teraz kwalifikacja............napiszcie coś pls...........

Agata

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w ATS Balicki Florek sp.j.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? W sieci pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Specjalisty ds. Telefonicznej Obsługi Klienta - czy warto aplikować? Każda informacja będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

Lemiesh

czy pracownicy mają jakieś zniżki na artykuły sprzedawane przez firmę?

nowy

Przedstawiciel ds. kontaktologii - proszę o informację dotyczącą : zarobków czytaj podstawa netto, jaki samochód służbowy? Proszę o konkretne odpowiedzi. Dzięki

Vasil

hej, chciałem zapytać czy firma przyjmuje ludzi o innej narodowości, np Ukraińców?

Mastodont

Dobra firma dla cierpliwych i wytrwałych. DLa wszystkich innych strata czasu.

M.K

Ostatnio miałam taką sytuację. Ide sobie ulicą w Wrocławiu . I słyszę "dzień dobry". Patrze a po drugiej stronie drogi idzie Pan Florek. WIem, nic niezwykłego ale miło mi się zrobił :)

Złośliwy
@M.K 23.06.2017 08:45

LOL, tak powinno być w każdej firmie. Szkoda że nie jest

Miałki

z tego co słyszałem firma ATS szuka nowych pracowników, czy ktoś sie może podzielić opinią na temat pracy. Jakie są teraz warunki, benefity itp?

Złośliwy
@Miałki 08.06.2017 08:27

Idź się dowiedź. Co do stawek to jak tu juz było pisane indywidualnie do ustalenia.

Malwina

Jakie są stawki na start w ATS? ktoś sie orientuję? Prosze o wiadomość malwinna88@wp.pl

Miranda
@Zed 14.06.2017 15:48

bym bardziej powiedział że 2400-2800, ja sie z taka rozpietoscia spotkalam

NinjaZZ

byłam kiedyś na rozmowie, proponowane warunki były ok, ale mnie nie wybrali :(

Piper

Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą. Jakieś informację wewnętrzne?

IoI

Zajebista firma. !

Hubul

Powiem tak, dzisiaj mnie wkur** kierownik ale jak sobie tak myśle o tej robocie to się w żadnej innej robocie nie widzę i chyba to jet najlepszy obraz ATSa

Macao

Firma warta polecenia. Przynajmniej ja polecam

Mintaj

Praca nie należy do bardzo kreatywnych, z drugiej strony nie jest bardzo wymagająca. Pracowałem tam jakiś czas temu, generalnie opinie są różne, na pewno nie każdemu ta praca odpowiada. Ja nie uważam żeby był to stracony czas

madzia93

Słyszałem że przyjmują ludzi. Ktoś wie czy są jeszcze miejsca?

9909
@madzia93 20.03.2017 13:29

Nigdzie nie mogę znaleźć ogłoszenia ich, możesz polecić gdzie można aplikować?

Dariusz

Warunki pracy są ok, zatrudnienie stałe w oparciu o umowę o prace. Wypłata ok.

MiaoTing
@Dariusz 27.02.2017 10:25

Ale wywód, napisz coś więcej bo jestem zainteresowany

Gdzie?

Ponawiam pytanie: Gdzie znalazłeś oferty pracy w tej firmie? nie widzę nic w necie... a firma ta ma dla mnie dogodną lokalizację więc chętnie bym się tam zatrudnił

Londyńczyk

Kilka miesięcy temu zakończyłem pracę w ATS. Odszedłem bo postanowiłem wyjechać za granicę. Natomiast pracę w ats polecam. Wypłata na czas, warunki pracy ok, ludzie w firmie generalnie super, a kasa to już kwestia stanowiska i negocjacji.

Natka

są teraz przyjęcia do firmy? Na jakie stanowiska?

kolega
@Natka 25.01.2017 12:15

Obserwuj na stronie firmy:)

Lechu

W przyszłym tygodniu mam rozmowę w firmie. Wjadę na parking firmy jak nie jestem pracownikiem?

Gdzie?
@Lechu 17.02.2017 11:00

Gdzie znalazłeś oferty pracy w tej firmie? nie widzę nic w necie... a firma ta ma dla mnie dogodną lokalizację więc chętnie bym się tam zatrudnił

Jachu

Pracuje od czerwca nie mam zastrzeżeń.

Szczery

Firma ok. Pracowałem tam przez ponad rok.Można złapać tam dobre doświadczenie.

labella

NIe wiem co się niektórzy czepiają, naprawdę w porządku firma

whitewhale

Kochani trzymajcie się. Niech Święta naleją trochę radości w wasze serducha. I niech nasze spracowane ręce skupia się na przygotowaniu Świątecznego stołu. Pozdrawiam wszystkich fighterów. Wesołych Świąt.

#$#

Firma taka sobie. Nie powiem żebym się zakochał ale na pewno nie zasługuję na krytykę o której tu czytam .

Miszka

Firma jest ok ale zdecydowanie nie dla każdego. Trzeba iść i się przekonać, sprawdzić na własnej skórze. Jednemu przypasuje innemu nie.- myślę że to będzie najmądrzejsza opinie w stosunku do wszystkich którzy zachwalają i tych którzy krytykują.

Nick
@Miszka 01.12.2016 13:58

Zgadzam się z przedmówczynią. Ja tam pracowałem jakiś czas i nie powiem że było łatwo. Z drugiej strony nie ukrywam, że te kilka miesięcy dało mi bardzo dużo.

Zostaw opinię o ATS Balicki Florek sp.j. - Grzegorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Balicki Florek sp.j.