ATS Balicki Florek sp.j.

Grzegorzów

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 66 ocen.

Opinie o ATS Balicki Florek sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Balicki Florek sp.j.

anna

.......... no właśnie, jak wygląda teraz kwalifikacja............napiszcie coś pls...........

Agata

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w ATS Balicki Florek sp.j.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? W sieci pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Specjalisty ds. Telefonicznej Obsługi Klienta - czy warto aplikować? Każda informacja będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

Lemiesh

czy pracownicy mają jakieś zniżki na artykuły sprzedawane przez firmę?

nowy

Przedstawiciel ds. kontaktologii - proszę o informację dotyczącą : zarobków czytaj podstawa netto, jaki samochód służbowy? Proszę o konkretne odpowiedzi. Dzięki

Vasil

hej, chciałem zapytać czy firma przyjmuje ludzi o innej narodowości, np Ukraińców?

Mastodont

Dobra firma dla cierpliwych i wytrwałych. DLa wszystkich innych strata czasu.

M.K

Ostatnio miałam taką sytuację. Ide sobie ulicą w Wrocławiu . I słyszę "dzień dobry". Patrze a po drugiej stronie drogi idzie Pan Florek. WIem, nic niezwykłego ale miło mi się zrobił :)

Złośliwy
@M.K 23.06.2017 08:45
Ostatnio miałam taką sytuację. Ide sobie ulicą w Wrocławiu . I słyszę "dzień dobry". Patrze a po drugiej stronie drog...

LOL, tak powinno być w każdej firmie. Szkoda że nie jest

Miałki

z tego co słyszałem firma ATS szuka nowych pracowników, czy ktoś sie może podzielić opinią na temat pracy. Jakie są teraz warunki, benefity itp?

Złośliwy
@Miałki 08.06.2017 08:27
z tego co słyszałem firma ATS szuka nowych pracowników, czy ktoś sie może podzielić opinią na temat pracy. Jakie są teraz warun...

Idź się dowiedź. Co do stawek to jak tu juz było pisane indywidualnie do ustalenia.

Malwina

Jakie są stawki na start w ATS? ktoś sie orientuję? Prosze o wiadomość malwinna88@wp.pl

Zed
@Malwina 17.05.2017 19:11
Jakie są stawki na start w ATS? ktoś sie orientuję? Prosze o wiadomość malwinna88@wp.pl

Zależy czy masz doświadczenie czy na start. Ktoś już chyba o tym kiedyś pisał. Tak na start to od 2000- 3000 zł, zależy co umiesz i co sobą reprezentujesz.

Miranda
@Zed 14.06.2017 15:48
Zależy czy masz doświadczenie czy na start. Ktoś już chyba o tym kiedyś pisał. Tak na start to od 2000- 3000 zł, zależy co umie...

bym bardziej powiedział że 2400-2800, ja sie z taka rozpietoscia spotkalam

NinjaZZ

byłam kiedyś na rozmowie, proponowane warunki były ok, ale mnie nie wybrali :(

Piper

Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Od ludzi słyszałem , że całkiem przyzwoicie tutaj płacą stąd moje zainteresowanie firmą. Jakieś informację wewnętrzne?

IoI

Zajebista firma. !

Hubul

Powiem tak, dzisiaj mnie wkur** kierownik ale jak sobie tak myśle o tej robocie to się w żadnej innej robocie nie widzę i chyba to jet najlepszy obraz ATSa

Macao

Firma warta polecenia. Przynajmniej ja polecam

Mintaj

Praca nie należy do bardzo kreatywnych, z drugiej strony nie jest bardzo wymagająca. Pracowałem tam jakiś czas temu, generalnie opinie są różne, na pewno nie każdemu ta praca odpowiada. Ja nie uważam żeby był to stracony czas

madzia93

Słyszałem że przyjmują ludzi. Ktoś wie czy są jeszcze miejsca?

9909
@madzia93 20.03.2017 13:29
Słyszałem że przyjmują ludzi. Ktoś wie czy są jeszcze miejsca?

Nigdzie nie mogę znaleźć ogłoszenia ich, możesz polecić gdzie można aplikować?

Dariusz

Warunki pracy są ok, zatrudnienie stałe w oparciu o umowę o prace. Wypłata ok.

MiaoTing
@Dariusz 27.02.2017 10:25
Warunki pracy są ok, zatrudnienie stałe w oparciu o umowę o prace. Wypłata ok.

Ale wywód, napisz coś więcej bo jestem zainteresowany

Gdzie?

Ponawiam pytanie: Gdzie znalazłeś oferty pracy w tej firmie? nie widzę nic w necie... a firma ta ma dla mnie dogodną lokalizację więc chętnie bym się tam zatrudnił

Londyńczyk

Kilka miesięcy temu zakończyłem pracę w ATS. Odszedłem bo postanowiłem wyjechać za granicę. Natomiast pracę w ats polecam. Wypłata na czas, warunki pracy ok, ludzie w firmie generalnie super, a kasa to już kwestia stanowiska i negocjacji.

Natka

są teraz przyjęcia do firmy? Na jakie stanowiska?

kolega
@Natka 25.01.2017 12:15
są teraz przyjęcia do firmy? Na jakie stanowiska?

Obserwuj na stronie firmy:)

Lechu

W przyszłym tygodniu mam rozmowę w firmie. Wjadę na parking firmy jak nie jestem pracownikiem?

Lechu
@Pytok 15.02.2017 14:47
Jak tam po rozmowie? jak przebiegała rozmowa? osoba profesjonalna czy nowicjusz?

Nie przyjąłem oferty, wybrałem coś innego:), rozmowa mega profesjonalna, konkretne pytania, atmosfera przyjemna.

Gdzie?
@Lechu 17.02.2017 11:00
Nie przyjąłem oferty, wybrałem coś innego:), rozmowa mega profesjonalna, konkretne pytania, atmosfera przyjemna....

Gdzie znalazłeś oferty pracy w tej firmie? nie widzę nic w necie... a firma ta ma dla mnie dogodną lokalizację więc chętnie bym się tam zatrudnił

Jachu

Pracuje od czerwca nie mam zastrzeżeń.

Szczery

Firma ok. Pracowałem tam przez ponad rok.Można złapać tam dobre doświadczenie.

labella

NIe wiem co się niektórzy czepiają, naprawdę w porządku firma

whitewhale

Kochani trzymajcie się. Niech Święta naleją trochę radości w wasze serducha. I niech nasze spracowane ręce skupia się na przygotowaniu Świątecznego stołu. Pozdrawiam wszystkich fighterów. Wesołych Świąt.

#$#

Firma taka sobie. Nie powiem żebym się zakochał ale na pewno nie zasługuję na krytykę o której tu czytam .

Miszka

Firma jest ok ale zdecydowanie nie dla każdego. Trzeba iść i się przekonać, sprawdzić na własnej skórze. Jednemu przypasuje innemu nie.- myślę że to będzie najmądrzejsza opinie w stosunku do wszystkich którzy zachwalają i tych którzy krytykują.

Nick
@Miszka 01.12.2016 13:58
Firma jest ok ale zdecydowanie nie dla każdego. Trzeba iść i się przekonać, sprawdzić na własnej skórze. Jednemu przypasuje inn...

Zgadzam się z przedmówczynią. Ja tam pracowałem jakiś czas i nie powiem że było łatwo. Z drugiej strony nie ukrywam, że te kilka miesięcy dało mi bardzo dużo.

Tomasz Kostry

Słyszałem, że aktualnie poszukują specjalistów. Ile zarabia się na starcie ?

JacekNN
@Tomasz Kostry 14.11.2016 12:25
Słyszałem, że aktualnie poszukują specjalistów. Ile zarabia się na starcie ?

Z tego co wiem wynagrodzenie nie jest liniowe. Każdy zarabia trochę inaczej. Wiesz, masz doświadczenie- zarobisz więcej niż ktoś kto przychodzi z ulicy i jest zielony.

whitewhale

Ja pier&%$le ten profil to chyba założyła konkurencja bo jak się czyta te opinie to jest ostra jazda na ATS. Prawdziwy facet to jak mu coś nie pasuję to szuka innej pracy a nie wylewa frustracji w necie.

whitewhale

To wypluć przez zęby i iść dalej a nie rozwodzić się jak baba, chyba się ze mną zgodzisz :)

Samasobie

Da rade wyciągać 3 tys na stanowisku przedstawiciela handlowego (kontaktologia)? Podatawy oczywiscie netto?

agnieszka b.

Znam ATS, bo mieszkam w Grzegorzowie co prawda nigdy tam nie pracowałam, ale moja znajoma pracuje i bardzo sobie chwali tę firmę.

tomasz79

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie mówią i narzekają i się ich nie zmieni. Niech każdy popatrzy na siebie i zada sobie pytanie czy jestem w porządku wobec siebie i innych a potem niech wyciągnie kamienie i zacznie rzucać w swoich kolegów, przełożonych i właścicieli. Życie zawsze daje nam wybór. Szanujmy to co mamy.

Mirinda

Pracowałam w tej firmie dobrych kilka lat, więc na stabilność nie narzekam. Wynagrodzenie OK, zawsze na czas. Region to kilka województw, więc trochę sie jeździ. W porównaniu z moimi poprzednimi doświadczeniami z pracodawcami, to jest na duży plus.

Rid

Witam, Pojawiła się oferta pracy w tej firmie na stanowisku handlowca ds. soczewek kontaktowych. Czy ktoś kto miał z tą firmą doświadczenia mógłby podzielić się kilkoma informacjami typu: jakie zarobki, atmosfera pracy, presja, jak ze stabilnością zatrudnienia, jak duży teren podlega pod handlowca, jaki samochód, jakieś inne benfity, wady zalety pracy na tym stanowiaku? Będę wdzięczny za odpowiedzi, bo zastanawiam się nad złożeniem aplikacji. Pozdrawiam Rid

anonim

(usunięte przez administratora)

rikes

Pracowałem, wiem jak jest, ale życzę POWODZENIA hehe... @gutek

rikes

Chłopie to wiem, ale nie chciałem jechać na maxa

;)

Pracuję w tej firmie bardzo długo i jestem zadowolona. Atmosfera jest przyjazna i ludzie mają pozytywne podejście do pracy. Kontakt z szefami jest rewelacyjny, czuję się tak jakbym znała tych ludzi od zawsze. Nigdy nie pracowałam w lepszym gronie.

***;)***

Pracuję w firmie już 4 lata i moja opinia jest całkiem inna. Bardzo POZYTYWNA. Bardzo fajna atmosfera i ludzie, szefowie są wyrozumiali i otwarci na pomysły. Pracowników można podzielić na kategorie pracujących samodzielnie, którzy nie wymagają kontroli oraz na "ściemniaczy" których trzeba kontrolować aby cokolwiek zrobili.

KO

Sorry nie ten wątek, opinia tyczy się innego pracodawcy, pomyliły mi się karty..;)

WłodekZ

No właśnie tak patrze i nie wierzę że to o ATS :)

Zostaw opinię o ATS Balicki Florek sp.j. - Grzegorzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATS Balicki Florek sp.j.