„Aluship Technology” sp.z.o.o

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 210 ocen.

Opinie o „Aluship Technology” sp.z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Aluship Technology” sp.z.o.o

Bartuś

Hanys i ten drugi to dwa peały

Marcel

Firma jest o.k. tylko załoga dosyć specyficzna. Szef związków zawodowych to mitoman i donosiciel wraz ze swoimi pupilami. Dobrze że już nie muszę tych ludzi oglądać. Tylko stoją przy wannie i knują. Ten sialala i narcyz czy inny kwiat razem z szefem. Masakra. Jadą po wszystkich. Od dyrektora do sprzątacza. Niestety żeby jeszcze coś umieli i robili. Szok.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

Zobaczymy jakie będą efekty po kontroli PIP .

anonim

(usunięte przez administratora)

ziom

Bo są zwolnienia , szczególnie w biurze konstrukcyjnym , zresztą tam jest rotacja jak na karuzeli a kierownik to ze słowem mobbing jest za pan brat.

aluspaw

Hej jestem świerzo po kursie na 131 doczołowe . Ile początkujący dostanie na dzień dobry i przedewszystkim jaka umowa

Pracuś
@aluspaw 13.02.2015 21:14
Hej jestem świerzo po kursie na 131 doczołowe . Ile początkujący dostanie na dzień dobry i przedewszystkim jaka umowa...

Jak jesteś "świerzo" to za dużo nie dostaniesz.. Ale próbuj! Powodzenia!

inny

moze byc

marek13

cześć,jak nazywa się gosciu,to chyba norweg co sprawdza jak sie spawa chcących sie u was zatrudnić jako spawacz.jak byłem u niego dał mi do siebie namiar miałem do niego zadzwonić,ale zgubiłem kartkę,czy ktoś może mi pomóc.miałem rozmawiać z nim osobiście,pozdrawiam jeszcze raz

marek13

cześc wszystkim z alu.Jak nazywa sie gosciu chyba to jest norweg co sprawdza rekrutów do spawawania.pozdrawiam

Kaszuba

Może jest tak dobrze i dlatego nie piszą?

mario

t0502 - 2013-02-05 09:04:22 Czy w tej firmie zaszły jakieś zmiany ostatnio?z tego co czytam to nie zaszły zmiany żadne chyba,że jedna zmiana [usunięte przez administratora] ich tak wszystkich zastraszył,że przestali pisać oj nie ładnie Panie [usunięte przez administratora]

t0502

Czy w tej firmie zaszły jakieś zmiany ostatnio?

Moryc

SPAWACZ29 - 2012-11-08 21:53:49 SOCHA - 2012-11-08 17:41:58 metoda 136 sufit,145 metoda-rura przymus,przyjmujemy,proszę wysłać CV,stawka w granicach 25 i umowa o pracęWITAM KOLEGOW SPAWACZY PANOWIE NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TO CO MOWIA W ALUSHIP [usunięte przez administratora] MOWIA CO INNEGO A JEST FAKTYCZNIE INACZEJ OSTZEGAM KOLEGOW SPAWACZY CO BENDA MIELI OCHOTE JECHAC NA KONTRAKT DO BREMENHAVEN NAM MOWILI ZE PANA BOGA ZA NOGI ZLAPALISMY PANOWIE ZASTANOWCIE SIE PRZED WYJAZDEM NIE POLECA NAPRAWDE Jak pojedziesz do Niemiec, to cie wywalą po miesiącu bo coś tam, a potem już nie będzie powrotu do Alu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , tak to sobie wymyślili :]

zorientowany

Nie ma roboty , zima będzie ciężka , pewnie będą zwolnienia, dziwne bo roboty miało byc do cholery i ciut ciut.

SPAWACZ29

SOCHA - 2012-11-08 17:41:58 metoda 136 sufit,145 metoda-rura przymus,przyjmujemy,proszę wysłać CV,stawka w granicach 25 i umowa o pracęWITAM KOLEGOW SPAWACZY PANOWIE NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TO CO MOWIA W ALUSHIP[usunięte przez administratora]MOWIA CO INNEGO A JEST FAKTYCZNIE INACZEJ OSTZEGAM KOLEGOW SPAWACZY CO BENDA MIELI OCHOTE JECHAC NA KONTRAKT DO BREMENHAVEN NAM MOWILI ZE PANA BOGA ZA NOGI ZLAPALISMY PANOWIE ZASTANOWCIE SIE PRZED WYJAZDEM NIE POLECA NAPRAWDE

SOCHA

metoda 136 sufit,145 metoda-rura przymus,przyjmujemy,proszę wysłać CV,stawka w granicach 25 i umowa o pracę

magic

czy przyjmują do was spawaczy,jaka metoda i pozycja

ann

dobra firma

Okrętowiec

Niby tam u Was tak źle ale kręci sie to ponad 15 lat . Jest wolny rynek , kto nie chce nie musi tam pracować. Pewnie ci co jęczą to juz tam nie pracują.

Wielki Brat

Kreślarz - 2012-10-24 16:33:51 Niemieckie stawki to może ma kierownik biura , może ale generalnie nie jest źle.Chodzi plotka o pani, która miała na rękę 14k, a [usunięte przez administratora] jej obniżył na 10 i się zwolniła. Ale to tylko plota:)

Kreślarz

Niemieckie stawki to może ma kierownik biura , może ale generalnie nie jest źle.

Janusz

koleś - 2012-10-21 11:51:30 Ile zarabia się w biurze projektowym alushipu? Dlaczego tyle ludzi stamtąd się zwalnia?Rzekomo za mało im płacą, ale tam są stawki bliższe niemieckim.

Wielki Brat

SOCHA - 2012-10-20 17:00:57 TAK TRZYMAĆ,TO DOBRA FIRMA.TO MI SIĘ PODOBA !!!!!!!Panie [usunięte przez administratora], to jest niezła firma. Jak to się mówi - psy szczekają, a karawana jedzie dalej. Gdyby było aż tak źle, to dawno szlag by ja trafił.

koleś

Ile zarabia się w biurze projektowym alushipu? Dlaczego tyle ludzi stamtąd się zwalnia?

SOCHA

TAK TRZYMAĆ,TO DOBRA FIRMA.TO MI SIĘ PODOBA !!!!!!!

Janusz

spawacz - 2012-10-19 18:32:19 naSZE ZAROBKI,SZLIFIERZ -16,SPAWACZ 19-27 NA RĘKE I WSZYSTKO W TYM TEMACIE,NA INNE FIRMY PIERDZĘ BO TAK DOBRZE NIE PŁACĄNo widzisz czyli nie tak źle

spawacz

naSZE ZAROBKI,SZLIFIERZ -16,SPAWACZ 19-27 NA RĘKE I WSZYSTKO W TYM TEMACIE,NA INNE FIRMY [usunięte przez administratora] BO TAK DOBRZE NIE PŁACĄ

Purtk z Wejerowa

Kaszuba - 2012-10-14 15:41:17 Dobrze że już nie pracujesz chłopie , Kaszubi to najlepsi pracownicy. Jest nam tutaj dobrze jak nigdzie.Jo, jo bandze jeści lapiej! A zakład zmnieni mieno na "Alusipci":D

Wielki Brat

Kaszuba - 2012-10-14 15:41:17 Dobrze że już nie pracujesz chłopie , Kaszubi to najlepsi pracownicy. Jest nam tutaj dobrze jak nigdzie.Tak wiemy[usunięte przez administratora] :)

Kaszuba

Dobrze że już nie pracujesz chłopie , Kaszubi to najlepsi pracownicy. Jest nam tutaj dobrze jak nigdzie.

były monter

pracowałem kiedyś w tej firmie i powiem jest niedobrze,[usunięte przez administratora] i pościągał tych odmieńców do zakładu i tępią innych,ich powinni kastrować,oni są gorsi od [usunięte przez administratora]

kret

to co następna laska się zwinęła z biura projektowego, coś słabo musi tam być.

rolnik z Kartuz

Przeniesli Was na FORUM FRYZJERSTWA , komuś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ka zalatała ze strachu hehe

latający pisuar

ale wczoraj sobie dałem w palnik ze spawaczami

robin hood

Wy tam jaj to nie macie.

pracownik

dzisiaj na śniadaniu dostałem cynk od kolegi (usunięte przez administratora),, zwykły donosiciel,,,żeby węszył/zwłaszcza na śniadaniu/-kto tak atakuje zajadle jego i zakład

miki

gdańszczanin z pod Kartuz- który zabawia się w dektywa i do tego robol,bo nikt normalny nie interesuje się tą prywatną kanalizą

Gdańszczanin

No i wyszło szydło z worka , te c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie wpisy sa od ludzi KTÓRZY JUZ TUTAJ NIE PRACUJĄ. Wylecieli pewnie za chlanie i kradzieże.Prawda w oczy kole .

do gdańszczanina

ty kaszubska-niemiecka świn...,my ostrzegamy innych jaka u was jest (usunięte przez administratora)

Obserwator

Gdańszczanin - 2012-10-03 11:25:56 Ludzie , możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz? Skoro ta firma taka kiepska , szefowie do bańki PO CO W NIEJ PRACUJECIE? Jak Wam się tam nie podoba to roboty wokoło od cholery . Ja jednak sądzę że Wy tak o kazdej firmie (usunięte przez administratora).Jeśli rzeczywiście to są pomówienia to bardzo przykre. Łatwo komuś przypiąć łatkę, zwłaszcza zza węgła. Jak ci ludzie się czują, nie chciałbym być w ich skórze.

Gdańszczanin

Ludzie , możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz? Skoro ta firma taka kiepska , szefowie do bańki PO CO W NIEJ PRACUJECIE? Jak Wam się tam nie podoba to roboty wokoło od cholery . Ja jednak sądzę że Wy tak o kazdej firmie (usunięte przez administratora)

KTOŚ

wszystko mozna namierzyc - 2012-10-02 22:45:21 P - 2012-10-02 18:31:08 SOCHA - 2012-10-02 15:53:02 wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności(usunięte przez administratora wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności,piszący to degeneraci,alkocholicy-którzy powinni zostać poddani leczeni.Adresy IP będą teraz namierzane i za szkalowanie-do (usunięte przez administratora) a to co pisza o was to prawda i tylko prada . aby zadbac o dobre imie firmy to wy powinniscie odejsc .Oczywiście panie inżynierze nie będzie już negatywnych wpisów skoro Pan zabronił :D Wygląda na to, że nie odróżnia Pan wpisów negatywnych od oszczerczych ewentualnie. Jeszcze jedno - nie wszystko można namierzyć, a właściwie to można ale nic z tego nie przyjdzie. Osobiście, piszę przez Tor-a i loguję się do internetu przez komorkę na kartę nie zarejestrowaną. Dlatego mój IP pokazuje teraz, że piszę z Australii:)

wszystko mozna namierzyc

P - 2012-10-02 18:31:08 SOCHA - 2012-10-02 15:53:02 wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności,piszący to degeneraci,alkocholicy-którzy powinni zostać poddani leczeni.Adresy IP będą teraz namierzane i za szkalowanie-do pierdlaTak, muszę powiedzieć prawdę - byłem z Twoją żoną. Aha, pisze się \"alkoholicy\" panie inżynierze :P, a nie \"alkocholicy\"wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności,piszący to (usunięte przez administratora).Adresy IP będą teraz namierzane i za szkalowanie-do(usunięte przez administratora) /> a to co pisza o was to prawda i tylko prada . aby zadbac o dobre imie firmy to wy powinniscie odejsc .

Jurek

No dajcie spokuj

P

SOCHA - 2012-10-02 15:53:02 wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności,piszący to (usunięte przez administratora).Adresy IP będą teraz namierzane i za szkalowanie-do (usunięte przez administratora)

SOCHA

wypraszam sobie wymieniać moje nazwisko,poinformowałem prawnika o negatywnych wpisach-które celują w dobro firmy,za to grozo do roku pozbawienia wolności,piszący to degeneraci,alkocholicy-którzy powinni zostać poddani leczeni.Adresy IP będą teraz namierzane i za szkalowanie-do(usunięte przez administratora)

Nowy

Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile tak na prawdę płacą za godzinę w tym Aluship? pozdrawiam

Koleś git

Ryży Kieł - 2012-09-29 17:26:37 ktoś - 2012-09-25 16:04:20 Pewnie chodziło o biuro od projektowania z tym pukaniem.Jacht "Andros" nie jest jednostka pełnomorską, rzekomo max do 3 st Beauforta, ale wyposażenie elektroniczne ma jak jakaś fregata. Ciekawe, jakich skarbów będzie szukać?Pewnie tego co tatuś w czasie wojny zatopił :)

Koleś git

Wyrazy współczucia dla Szefów tej firmy - 2012-10-01 21:24:25 Te wpisy to szambo.A co to już se pożartować nie wolno?

nic pewnego

Czy jestes pewien ze to nie (usunięte przez administratora) jest za glupi jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ek z inz odpisuje mu na maile. Piszac takie bzdury o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ach chca zatuszowac poprzednie wpisy o sobie

Wiesiek

mam 2 kg alu do sprzedania,gdzie najlepiej płacą?

Zostaw opinię o „Aluship Technology” sp.z.o.o

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Aluship Technology” sp.z.o.o