LPP S.A. Mohito

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o LPP S.A. Mohito

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LPP S.A. Mohito

an ka

Polecam. Mi trafiły się bardzo fajne i sympatyczne dziewczyny. Kierowniczka też jest spoko, więc czas w pracy mija szybko.

.....

Mohito KATOWICE Szukałam pracy weekendowej, dodatkowej w fajnym, zgranym zespole. Wytrzymałam całe trzy tygodnie, to był koszmar! Kierowniczka mająca dwie lewe ręce, tak jak napisano niżej, ona sama tylko ranne zmiany, nigdy weekendy. Grafik układany zawsze na ostatnią chwilę. Dyrygować to potrafiła, z cyklu "zrób to, zrób tamto". Będąc z nią na zmianie, było się samemu - ona siedziała na zapleczu i piła kawki z koleżankami/rodziną, a sama ogarniałam cały salon - stanie na kasie, porządek na salonie, kontrola przymierzalni - wszystko jednocześnie. Cudem było "dostać"przerwę, nawet tą 15 minutową. Kierowniczka z początku miła, później pokazywała swoje prawdziwe oblicze (chociaż z naturą to ona nie miała nic wspólnego) - obrażanie przy klientach, ciągłe twierdzenie, że pracuje człowiek za wolno, mało efektywnie, przy rzeczywistym pracowaniu na wysokich obrotach. Punktem zwrotnym było dziwne wypłaty - do ręki bez żadnego potwierdzenia, stawka mniejsza niż obiecana przy umowie. Zespół miał dziwne nastawienie - każdy każdego obgadywał, gdy ledwo znikał za drzwiami prowadzącymi na salon. Strach się było odezwać, ale nic dziwnego - po takiej kierowniczce, nie można się było czegokolwiek spodziewać. Co najśmieszniejsze? W ciągu 3 miesięcy zwolniło się 14 osób, ogłoszenie o "poszukiwaniu nowych pracowników" z wejścia nigdy nie znika, a Ci pracownicy, którzy "ulegają" i dają się pomiatać kierowniczce, w rekordowym tempie awansują na zastępców kierownika... Szczerze i z całym sercem odradzam, dla własnego zdrowia fizycznego i psychicznego..

xoxo
@..... 25.10.2017 14:23
Mohito KATOWICE Szukałam pracy weekendowej, dodatkowej w fajnym, zgranym zespole. Wytrzymałam całe trzy tygodnie, to był koszma...

Takie zachowanie trzeba zgłaszać komuś wyżej. Chyba jest jakiś specjalny email, gdzie anonimowo można pisać o problemach w salonie. Wiadomo jak kierowniczka wprowadza złą atmosferę to nie ma co się męczyć. Jednak dla dobra przyszłych pracowników trzeba o takich sprawach kogoś informować, bo inaczej nic się nie zmieni, a przecież przełożeni tej kierowniczki sami nie zauważą jej zachowania, bo dla nich z pewnością jest uprzejma.

Hanna

Czy pracując w LPP S.A. Mohito możemy liczyć na pozapłacowe wynagrodzenie? Jest to m.in. dofinansowanie do karty multisport/fitprofit czy prywatna opieka medyczna. Wielu pracodawców decyduje się na tę formę docenienia swoich pracowników, co zwiększa zadowolenie z pracy i potencjalne oferty pracy czyni bardziej atrakcyjnymi dla osób nimi zainteresowanych.

ginger
@Hanna 16.08.2017 19:56
Czy pracując w LPP S.A. Mohito możemy liczyć na pozapłacowe wynagrodzenie? Jest to m.in. dofinansowanie do karty multisport/fit...

Pakiety sportowe na pewno są, a z prywatną opieką to nawet nie wiem czy jest możliwość bo i tak bym nie korzystała.

Ewa

O proszę, lpp na równi z nike, ciekawe zestawienie szkoda że nie ma całego żeby porównać z innymi firmami z odzieżówki.

kosmalka

Bardzo dobre miejsce, jeśli chcesz na studiach mieć spokojną pracę, bez większych stresów, ale też żeby coś się działo, było do roboty i nie było nudno.

kara

Witam czy są tu jacyś obecni pracownicy Mohito miałabym parę pytań i byłabym wdzięczna za pomoc

Sylka
@kara 20.06.2017 23:18
Witam czy są tu jacyś obecni pracownicy Mohito miałabym parę pytań i byłabym wdzięczna za pomoc

Ja pracuję???? co chcesz wiedzieć?

Marta
@Sylka 26.06.2017 08:11
Ja pracuję???? co chcesz wiedzieć?

ja chciałabym wiedzieć ile trzeba czekac na odpowiedż w sprawie pracy ? oddałam cv i nwm ile czekac na odpowiedz.

Aireen

Jak wygląda umowa na start na stanowisku sprzedawcy? Domyślam się że zleceni, ale na jaki okres czasu?

olala
@Aireen 26.05.2017 17:30
Jak wygląda umowa na start na stanowisku sprzedawcy? Domyślam się że zleceni, ale na jaki okres czasu?...

umowa o pracę jest na początku na dwa lata, ze zleceniem nie pamiętam, ale jakoś po kilku miesiącach byłam już na umowie pracę

Hanna

@pol, a jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje? Należy pamiętać, że ogólne warunki pracy różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska.

pol

jakie są zarobki w tym salonie?

Hanna

Polacy wytypowali pracodawców marzeń. W kategorii 'Handel detaliczny', LPP zajęła 2 miejsce! Więcej możecie przeczytać pod poniższym linkiem http://hrstandard.pl/2017/04/26/polacy-wytypowali-pracodawcow-marzen-jednak-oczekuja-nich-coraz-wiecej/

Hanna

@m, komu mogłabyś polecić pracę w tym miejscu?

m

Salon Mohito Katowice. Strasznie się zawiodłam. Szkoleń nie było żadnych. Ani na obsługiwanie kasy, ani z procedur bezpieczeństwa sieci ani z BHP. Było za to pełno wytycznych jak mamy przygotowywać dostawy i ile sekund ma nam zająć oklipsowanie, ometkowanie czy rozwieszenie na wieszak jednej rzeczy. Pani kierownik ZAWSZE zmiany na rano, maksymalnie do 15 nigdy w weekendy, zawsze obecna na dostawie i każdego dnia zamiast pracy, rozmawianie z rodziną. I chociaż my sie starałyśmy przyjmować dostawy jak najszybciej żeby wyrobić się w normie, ona rozmawiała przez telefon i wliczała się w obliczanie produktywności. Potrafiła nawet jednoczesnie mieć pretensje że produktywność za mała. Hipokryzja. Na początku kierowniczka wydawała się miła, pomocna. Potem zaczęła pokazywać swoje oblicze. Naśmiewanie się z klientów, ciągłe przebywanie na zapleczu, grafiki na przyszły tydzień robione DZIEŃ PRZED O 17. Robienie na złość, dawanie jednego dnia zmian 15-22 a nastepnego 6-13/14. Nie wypłacanie nadgodzin, brak ludzkiego podejścia do potrzeb pracowników. A szkoda, bo dziewczyny na innych stanowiskach do rany przyłóż. Moze teraz o samej pracy. Jest ciężko bo ciągle trzeba być w ruchu. Nie można rozmawiać, salon musi być w idealnym stanie, do klientów powinno się podchodzić i pomagać. Każda sztuka odzieży musi być wyprasowana przed wystawieniem na sklep. Dostawy musza być przyjmowane ściśle według procedur. Praca bardzo stresująca, sa narzucane plany które musimy spełnić ale nic w zamian za nie nie dostajemy, żadnych premii. Lookcode: Koszulka i spodnie od firmy. Słabej jakości, szybko sie rozwalają. Buty: baleriny albo obcasy. Po 8 h pracy w balerinach człowiek ma dosyć. A to ich WYMÓG. Włosy mają być związane a na ustach ma być czerwona szminka, której nikt ci nie zapewni. Paznokcie: french albo cieliste kolory, nic wiecej. Stawka: 11 zł na ręke na umowe zlecenie, nie ma żadnych premii. Na święta 99 zł na zakupy w lpp, co 3 miesiaće bony rabatowe 5x -20 zł za każde wydane 50 zł, za które odejmują okolo 3 zł z wyplaty. Praca cięzka ale może stać się przyjemną. Tylko to już zależy od zespołu.

xakaa
@m 03.04.2017 18:28
Salon Mohito Katowice. Strasznie się zawiodłam. Szkoleń nie było żadnych. Ani na obsługiwanie kasy, ani z procedur bezpieczeńs...

Praca ciężka to jest na budowie, dla niektórych może jest ciężko, ale mnie osobiście takie osoby dziwią. Pracowałam w życiu znacznie ciężej, więc pracę w salonie uznałabym za średnio męczącą. Do salonu nie przychodzi się na pogawędki tylko pracować i pomagać klientom, ale to nie prawda, że nie można ze sobą rozmawiać :)

Hanna

@asia, rozumiem. A jakie benefity oferuje firma?

Hanna

@darria a Ciebie czego nauczyła ta praca?

darria

Serdecznie mogę polecić wszystkim młodym dziewczyną pracę w Mohito, świetne miejsce na pierwszą pracę, można wyrobić sobie wiele odpowiednich cech, przydatnych w dalszej karierze, bezproblemowo można połączyć ją ze studiami, czyli nie przeszkadza w rozwoju i daje możliwość dorobienia, dużą zaletą jest miła atmosfera panująca w salonie

honka
@darria 25.01.2017 21:10
Serdecznie mogę polecić wszystkim młodym dziewczyną pracę w Mohito, świetne miejsce na pierwszą pracę, można wyrobić sobie wiel...

Zgadza się, też polecam, również była to moja pierwsza praca i bardzo miło wspominam tamten okres. @niedopomyślenia skoro taki jest regulamin to obowiązkiem kierowniczki jest przestrzeganie go

asia
@honka 28.02.2017 22:44
Zgadza się, też polecam, również była to moja pierwsza praca i bardzo miło wspominam tamten okres. @niedopomyślenia skoro taki...

Na pewno można się nauczyć dobrej organizacji pracy, osoby które wcześniej nie pracowały z pewnością nauczą się przede wszystkim dobrze i sumiennie pracować, nie ma miejsca na lenistwo i bezczynność. Zaletami jest również praca z klientem, a także bycia pomocnym tzn. nie skupiasz się jedynie na swoich zadaniach, ale jednocześnie dbasz o klienta, a także zwracasz uwagę czy inni pracownicy nie potrzebują twojego wsparcia

niedopomyślenia

nie polecam salonu Mohito w Częstochowie w Galerii Jurajskiej. Mnie obsługa jak i sama kierowniczka sklepu potraktowały jak śmiecia! Wybierają sobie klientki dla których sa miłe i ida im na rękę a inne traktują jak gorszy sort. Regulamin zabrania im ODKŁADAĆ KOMUŚ rzeczy , zwłaszcza przecenionych a tak właśnie zrobiła kierowniczka , uniemożliwiając mi tym samym kupno jednej rzeczy.

Anna
@niedopomyślenia 09.01.2017 15:52
nie polecam salonu Mohito w Częstochowie w Galerii Jurajskiej. Mnie obsługa jak i sama kierowniczka sklepu potraktowały jak śm...

Odkładać można tylko rzeczy z nowych kolekcji. Ubrań z wyprzedaży nie można odkładać i to nie jest kaprys pracujących tam Pań, ale odgórnie narzucone.

Welcome

Niestety, ale w Mohito można kupić same szmaty, zresztą jak i w innych podobnych sklepach sieciowych.

Xdxd

A czy wiecie jaka jer stawka godzinowa na rękę?

Karolina

Nikomu nie polecam zakupow w Salonie Mohito ( galeria warminska) w Olsztynie. Obsluga fatalna, arogancka... Kierownik i zastepca porazka... Mam nadzieje ze odpowiednie osoby przeczytaja i wyciagna odpowienie konsekwencje. !!! Traktuja klienta jak wroga... Na sklepie panuje balagan, niby rzeczy na stanie sa a w rzeczywistosci brak...

xyz
@Karolina 27.11.2016 23:30
Nikomu nie polecam zakupow w Salonie Mohito ( galeria warminska) w Olsztynie. Obsluga fatalna, arogancka... Kierownik i zastep...

Chyba Pani pomyliła portale, bo to nie portal dla niezadowolonych klientów, tylko portal dla osób, które pracują, pracowały lub chcą pracować w danej firmie. Rozumiem, że w całym salonie nie znalazła Pani ani jednej osoby zachowującej się profesjonalnie i każdy był porażką :) w myśl zasady "wszyscy źli tylko nie ja"

magda

dokładnie, atmosferę tworzy zespół, nawet jak jest kiepska kierowniczka a spoko ekipa to pracuje się fajnie, natomiast nieodpowiednie zachowanie kierowniczki trzeba zgłaszać do kierownictwa lpp, bo nic się nie zmieni

ret

@grad wiesz to moze sie przeciez zmienić bo wszystko zalezy od tego kto pracuje przeciez atmosfere twoarza ludzie jak jest zgrany zespol to jest wszystko ok

gosia

jak się jest młodą dziewczyną i chce się coś dorobić/zarobić, żeby mieć na własne potrzeby, to taka praca wydaje się być idealna, wszędzie masa ciuchów, fajna atmosfera, niezbyt ciężka praca, jedynie trzeba się przyzwyczaić do pracy na nogach, ale to kilka dni i już się nie czuje zmęczenia

anonim

Ja bardzo miło wspominam pracę w Mohito. Ekipa świetna,kierowniczka w porządku, jedynie pieniążki trochę małe,ale dla młodej dziewczyny wystarczające. Jest to dobry wybór na swoją pierwszą pracę,ponieważ w Mohito aż tak się nie narobisz..(ew. w zależności od wielkosci salonu) ale to i tak nie jest specjalnie ciężka praca. Ogólnie polecam :)

Anja

Na umiowie zlecenie zadna premia nie przyslugiwała, zreszta chyba przez tyle lat dziewczyny na umowie zlecenie dostały tylko raz (100zł). Zastępca kierownika chyba 500, a kierownik 700 albo 1000. Dekorator miał 100zł więcej do wypłaty.

Anja

Pracowałam tam 1,5 roku, zarobki 7,60- wszystko zależy od powierzchni salonu. W mniejszym był 6,50. Byliśmy salonem TOP- dostaliśmy tylko 10 groszy więcej... :D Ogólnie mi się dobrze pracowało bo mi nie zależało :) Ważne jest z kim pracujemy- trzeba było uważać co się mówi, bo dziewczyny dupe obrabiały każdej (skromnie mówiąc). Wiadomo regionalna zawsze się czepiała- niektórzy płakali bo się bali, że ich zwolni (idiotyzm).

anonim

(usunięte przez administratora)

fiona

Na umowie o pracę premie są. Nie jest to zwykle jakaś znacząc kwota, ale dobre i to :)

lola

Praca jest bardzo wyczerpująca i absolutnie nieadekwatna do pensji! Zarabia się grosze, które nie wynagrodzą obciążenia fizycznego jakiego się doznaje. Praca w wekkendy to męka. Kierowniczka wciąż truje tyłek o wszystko: każdą kradzież, każde odchylenie, o wyniki. Do tego ubrania pracownicze rozlatują się po kilku tygodniach pracy, jakość tragiczna !!!

eve
@lola 25.02.2016 20:13
Praca jest bardzo wyczerpująca i absolutnie nieadekwatna do pensji! Zarabia się grosze, które nie wynagrodzą obciążenia fizyczn...

Wiadomo, że w takiej branży weekendy to najbardziej gorący moment i każdy przed podjęciem pracy chyba sobie z tego zdaje sprawę, ale przecież później przychodzą dni w tygodniu gdzie w godzinach porannych jest raczej spokojnie, także wszystko się równoważy, w każdej pracy masz okresy ciężkiej pracy i okresy luźniejsze, a przecież grafik można tak ustalić żeby nie pracować wyłącznie w godzinach największego oblężenia :)

lorti

Cześć, moja koleżanka powiedziała mi ostatnio, że jest managerem w sklepie Mohito. Z tego co zrozumiałam, to prowadzi ona swoją działalność i jako podwykonawca prowadzi dla nich sklep. Może mi ktoś wyjaśnić dokładnie na jakiej zasadzie się to odbywa? Jeśli są pracownicy, to czy ona ich zatrudnia, czy Mohito? Ile zarabia taki manager w Krakowie? Itp.

trudi
@lorti 24.02.2016 23:23
Cześć, moja koleżanka powiedziała mi ostatnio, że jest managerem w sklepie Mohito. Z tego co zrozumiałam, to prowadzi ona swoją...

Zapewne zatrudnia pracowników osoba, która prowadzi działalność. Najlepiej dopytaj koleżanki, tak samo w kwestii zarobków. Ja mogę się jedynie domyślać, że są to dobre pieniądze. Przynajmniej tak wnioskuję po moich rozmowach z kierowniczką. Nigdy wprost nie pytałam. Na pewno są dodatki związane z wynikami salonu, zakładam że nie małe.

molka

@maria Dla studentów jest to idealne miejsce, zarówno na pełen etat jak i na pracę w niepełnym wymiarze, elastyczny grafik można świetnie pogodzić z zajęciami na uczelni i nie ma żadnych problemów, że ktoś będzie Ci kazał być w pracy pomimo, że masz musisz być na uczelni. Tak było w salonie, w którym pracowałam, ale myślę, że tak jest w każdym salonie Mohito. Kokosów nie ma, ale nie można też oczekiwać bogactwa za pracę sklepie odzieżowym, na potrzeby studenckie na pewno wystarczy, a jeśli dostajesz jeszcze coś od rodziców to i po kilku miesiącach można niezła sumkę np. na wakacje odłożyć. @modżajto myślę, że nie ma wymogu aby pracowały w Mohito tylko kobiety, u mnie jeden chłopak się trafił i jako rodzynek był bardzo zadowolony :)

justyna

Praca fajna, głównie dla osób studiujących, ale to też widać jak się wchodzi do salonu, że osoby w tym wieku stanowią personel. Można ją fajnie połączyć z nauką, nie ma problemu. Pracowałam tak 3 lata. Pieniądze całkiem ok jak na polskie warunki w zasadzie dosyć porównywalne z innymi tego typu pracami. Plus zniżki na ubrania, więc można się obkupić

Wiola

Byłam dzisiaj w mohito w Tczewie. Pani kierownik (czarna ma..pa) strasznie wredna. Zakupy robilam zawsze w Gdansku, przypadkowo trafilam do Tczewa. Zawsze bylam obslugiwama z kulturą ale to co sobą zaprezentowała ta "PANI" to juz przesada. Czy nie mozecie zatrudniać normalnych ludzi. Gdyby nie pracownica która swoim zachowaniem mnie uspokoiła i normalnie mnie obsłużyla na pewno nigdy nie odwiedziła bym tej marki. Współczuję pracownikom.

anonim

swietna firma

anonim60

Stawka godzinowa przy umowie zlecenie jest większa niż 7zł. Poza tym to, w jakich ubraniach chodzisz, zależy od kierownika. Jak się postara, to załatwi dziewczynom ubrania pracownicze, które są wygodne, bo to one same mają możliwość wyboru tych ubrań. Godziny pracy zależą od a)godzin otwarcia galerii, b)kierownika. Praca nie należy do najcięższych, choć bywają momenty, że ma się dość, ale to jak wszędzie.

lump

Zgadzam się z opinią, człowiek człowiekowi wilkiem...

Biedronka

Mam Pytanko dziewczęta:) na jaki okres dostaje się umowę w Mohito i czy długo musiałyście na nią czekać. Bo ja pracuje już 2 tygodnie na zlecenie i nie mogę jakoś jej dostać. A tak poza tym to jest zapierdziel na maksa, za małe pieniądze. Na dodatek zostałam przyjęta w czasie przygotowywania salonu do otwarcia, mowie Wam porażka, praca po 13-15 godzin na dobę aż do otwarcie, teraz też niby zmiany są, ale za nim się wyjdzie ze sklepu wieczorem po zamknięciu i ogarnięciu wybija prawie że 23 godzina.

anonim

(usunięte przez administratora)

Panna

2tyś to dużo jako kierownik zmiany? Tyle powinien tam zarabiać, ba w innym markach tak jest - dekorator, a nie 100zł więcej od zwykłego sprzedawcy z taką odpowiedzialnością i ciągłymi problemami od dziwnej regionalnej.

ano

pracowałam kilka lat w LPP. praca idealna na czas studiów, elastyczne grafiki itd. Pieniądze jak wszędzie. choć na stanowiskach kierowniczych można już dość dobrze jak na polskie warunki zarobić ok 2tys kierownik zmiany (z premią ) kieronik salonu myślę, że nawet ok. 3 tys w topowym. Mohito niestety jest brendem w którym pracuje się najciężej, gdyż firma chciałaby aby kojarzono Mohito z marka ekskluzywną. Wiem, wszystko musi być na tip-top. od wygladu pracowników po czystość toalet.Bardzo dużo obowiazków, stres, fizycznie trzeba tez mieć formę, aby pracowć. Dodatkowo jeśli kierownik salonu jest opryskliwą osobą, bez ambicji i kultury osobistej to sie robi mało przyjemnie. Miałam okazje w takim salonie pracować. Kierownik sam niszczył ekpię, która pracowała. Kłociła sie z pracownikami, kłamała, wymyślała plotki, aby ludzie się pokłócili. I oczywiście zatrudniała tylko znajomych. Paranoja. Sądzę, ze strachu, bo zdawała sobie sprawę, ze sie na to stanowisko nie nadaje. Trzeba lubić ludzi, aby nimi efektywnie zarządzać. Jestem przekonana jednak, ze jak sie trafi do fajnego salonu z dobrze wychowanym i profejonalnym kierownikiem to można polubic tę pracę i rozwinąć skrzydła. Pracowałam w takich, wiec wiem, ze to jest mozlwie :)

...
@ano 09.07.2014 16:36
pracowałam kilka lat w LPP. praca idealna na czas studiów, elastyczne grafiki itd. Pieniądze jak wszędzie. choć na stanowiskach...

Bexe wdzieczna za napisanie w jakim.miescie jest taka kierowniczka :)

ja

moje zdanie jest takie... Skoro niektóre osoby wypisujące takie brednie ze praca w salonie jest ciężka, atmosfera niemiła i w ogóle żal do kierowniczki to niech sobie wyobrażą jak mają ludzie Ci którzy pracują na roli i idą na 11h w pole i na słońcu a nie siedzą w salonie z klimatyzacja. Jeżeli nie macie pojęcia o tym jak wygląda ciężka praca wiec się nie wypowiadajcie. Ja pracowałam w Re w Olimpie a kierowniczka która teraz jest w Mohito to kiedyś była właśnie w Re i choć jestem z daleka od Lublina to nigdy nie było problemów żebym miała2 dni pod rzad i żebym wróciła odwiedzić rodziców. Zawsze można się jakoś dogadać... wiem jak wygląda tam praca bo byłam na zastępstwie kilka razy i to na prośbę kierowniczki tylko dlatego ze się martwiła ze się dziewczyny nie wyrabiają wiec nie narzekajcie tylko docencie. i można bardzo łatwo sprawdzić z ilu komputerów pisane są opinie i czy to są rzeczywiście osoby które pracowały czy "kierowniczki". Baajjo :)

Kasia

Pracowałam w salonie Mohito w Olimpie przez miesiąc. Praca była ciężka i wyczerpująca, ale może dlatego, że przychodzilam tylko na całe weekendy po 11-12 godzin, w tym jedna przerwa 25 minut, więc po prostu padałam. Nie mogę sie jednak zgodzić z wcześniejszymi opiniami. Sama rozpoczynając pracę naczytałam się mnóstwa bzdur, co mnie tylko zniechęcalo. Atmosfera między dziewczynami super,nigdy nic niemiłego mnie tu nie spotkało, wręcz odrotnie każda zawsze bez problemu pomagała jak czegoś nie ogarniałąm. Wiadomo przecież, że nie idziesz do pracy szukać przyjaźni tylko pracować, więc trzeba sie starac. Kierowniczka rowniez bardzo fajna i bezproblemowa i wlasciwie robila to samjo co my, ukladala bluzki, sprzątała itp. Wypłatę dostałam nastepnego dnia, po tym jak zrezygnowałam. Nie pisałabym tego, ale naaprawde nie rozumiem poprzednich opinii. i nie pisze tego jako podstawiony pracownik, bo tak jak mowie zrezygnowalam po miesiacu, bo po prostu bylo dla mnie za ciezko, ale atmosfere i warunki pracy jak najbardziej polecam.

Pani A

Jestem szczerze zaskoczona zmianą co do kontaktu klient-pracownik w tym sklepie.. Oczywiście mówię o Mohito Olimp. Kierownikowi wydaje się, że wszystkie problemy odreaguje w pracy? Byłam o krok od telefonu do Praw Konsumenta po tym co mnie tam spotkało, zostałam posądzona o "kradzież" a kupuję tam już kilka lat!!! Nie polecam tego sklepu !!!! Napisałabym co mi się tam stało,ale wiem,że od razu mnie rozpoznają i nie będę miała życia przez tą nadętą dziewuchę.

wiem co pisze

była pracownica - 2013-03-09 13:50:44 tak jak mówię. Ja tam pracowałam. i tyle. a to forum to jest zrobione aby sie wypowiedzieć na temat pracy w tym salonie. więc sie wypowiedziałam. a ta osoba która wypisuje że to są jakies tam pseudo kierowniczki jest żalosna ponieważ każdy ma prawo aby sie wypowiedzieć. Przecież wiem że to kierowniczki piszą żeby poprawić opinie :) nikt więcej jak pracownicy i kierowniczki tu nie wchodzi. Już niedługo będzie nowe mohito i to w Olimpie upadnie. Niestety.

była pracownica

tak jak mówię. Ja tam pracowałam. i tyle. a to forum to jest zrobione aby sie wypowiedzieć na temat pracy w tym salonie. więc sie wypowiedziałam. a ta osoba która wypisuje że to są jakies tam pseudo kierowniczki jest żalosna ponieważ każdy ma prawo aby sie wypowiedzieć.

była pracownica

witam, Swojego czasu chodziłam na zakupy do Mohito, zauważyłam że dziewczynom bardzo fajnie sie tam pracuje (przynajmniej sama odniosłam takie wrażenie) wiec gdy tylko zobaczyłam ogłoszenie ze poszukują pracowników do Mohito w olimpie to złożyłam CV. Następnego dnia Pani do mnie zadzwoniła żebym przyszła porozmawiać z nią i jeżeli wszystko się ułoży to pokaże mi jak trzeba prasować, składać ciuchy i w ogolę. Wiec poszłam okazało się, że spodobałam się Pani kierownik i na drugi dzień miałam przyjść na dzień próbny. wszystko układało się ok, wiadomo wszędzie trzeba się narobić a jeśli ktoś pisze tu ze to orka to pewnie nie wie jak ona wygląda .Ktoś tu mówił ze kierowniczka źle traktuje dziewczyny. jak ja pracowałam to Pani kierownik nie odnosiła się chamsko do pracownic a wręcz przeciwnie, nawet nam pomagała sprzątać czy układać jak sie nie wyrabiałyśmy.Wiadomo tez nie mogą sobie pozwolić wejść na głowę bo co to by była wtedy za kierowniczka? z tego co wiem to w Reserved w tej samej galerii jest (czy była za mojej kadencji) jeszcze gorsza pani której wszyscy sie bali. plany sie potoczyły jak się potoczyły i musiałam wyjechać dlatego zrezygnowałam z tej pracy. nie wiem jak tam jest teraz ale z tego co wiem to kierowniczka sie nie zmieniła wiec nie macie co narzekać Kobiety bo teraz mam gorzej niz tam, uwierzcie mi ;) a ze nie ma premii czy jakichś zniżek to nie jest wina ani kierowniczki ani pracowników tylko szefa, bo przecież to jest jego własność. pozdrawiam

pracownik

klientka mohito - 2013-01-31 18:54:27 witam. ostatnio byłam w mohito w Olimpie i bardzo mnie dziwia wypowiedzi Pan, ponieważ ja odebrałam ten sklep bardzo fajnie. w sumie szukałam sukienki i dodatków na przyjęcie i na wieszaku nie mogłam znaleźć odpowiedniego rozmiaru dla mnie, wiec podeszłam do jednej z dziewczyn tam pracujących a ta bez żadnego ale podała mi super dopasowana kiecke i ba mało tego dobrała mi tak super dodatki że lepiej bym tego nie zrobiła. W dodatku zaskoczyło mnie to że Kierowniczka sklepu sama podchodziła i obsługiwała klientów. Jestem zadowolona z zakupów w tym salonie.Witam, tutaj nie chodzi o to żeby pokazać jaka jest obsługa w tym sklepie. Nawet jest napisane :"Opinia normalnego pracownika na temat firmy to swego rodzaju dźwignia na obecnym rynku pracy. A jak wygląda sprawa premii? " Więc proszę o komentarze w odpowiedzi na takie pytania. Jako pracownik mogę powiedzieć, że nie ma tam premii a to,że kierowniczka podchodzi do klienta to mnie mało obchodzi. Lepiej napisać jaki ma stosunek do pracowników. Jak traktuje osoby, które przychodzą na dni próbne. Są to osoby tzw. zapychacze! Nie ma komu pracować więc weźmy osoby, które przyjdą na niby dzień próbny i będą pracować za darmo. Taką mają politykę. To będzie interesowało osoby, które tu zaglądają. To,że jest miła obsługa to fakt, ale to nie jest ważne. Nawet dziwne by było, gdyby obsługa warczała na klienta. Pozdrawiam

klientka mohito

witam. ostatnio byłam w mohito w Olimpie i bardzo mnie dziwia wypowiedzi Pan, ponieważ ja odebrałam ten sklep bardzo fajnie. w sumie szukałam sukienki i dodatków na przyjęcie i na wieszaku nie mogłam znaleźć odpowiedniego rozmiaru dla mnie, wiec podeszłam do jednej z dziewczyn tam pracujących a ta bez żadnego ale podała mi super dopasowana kiecke i ba mało tego dobrała mi tak super dodatki że lepiej bym tego nie zrobiła. W dodatku zaskoczyło mnie to że Kierowniczka sklepu sama podchodziła i obsługiwała klientów. Jestem zadowolona z zakupów w tym salonie.

pracownik

Nie ma w tym salonie zniżek dla pracowników.

sdfghj
@pracownik 29.01.2013 17:16
Nie ma w tym salonie zniżek dla pracowników.

ależ oczywiście, że są zniżki

kka

Widocznie patrzy Pani z perspektywy klientki a nie pracownika, a to dwie różne rzeczy, Pani Kierownik ma o sobie za duże mniemanie ;)

szczera

zakupoholiczka - 2013-01-28 19:39:35 stałaklientka - 2013-01-28 19:26:09 BZDURA BZDURA BZDURA!!!! Jestem stałą klientką tego sklepu i jeszcze nie spotkałam się z niemiłą obsługa ani wśród personelu na sklepie ani przy kasie. Personel dba zarówno o porządek jak i obsługę, aby zapewnić komfortowe zakupy. Panie pracujące w tym sklepie zawsze mnie miło obsłużą, doradzą, pokażą nowości itp. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.zgadzam się!!!! obsługa jak i personel OK.Gdybym miała pewność,że to nie jest pisane przez pracowników sklepu to OK :) Panie które tam przychodzą na zakupy i są stałymi klientami nie siedzą na forum i odpisują na każdy negatywny komentarz do tego sklepu :) Pozdrawiam

zakupoholiczka

stałaklientka - 2013-01-28 19:26:09 BZDURA BZDURA BZDURA!!!! Jestem stałą klientką tego sklepu i jeszcze nie spotkałam się z niemiłą obsługa ani wśród personelu na sklepie ani przy kasie. Personel dba zarówno o porządek jak i obsługę, aby zapewnić komfortowe zakupy. Panie pracujące w tym sklepie zawsze mnie miło obsłużą, doradzą, pokażą nowości itp. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.zgadzam się!!!! obsługa jak i personel OK.

@zakupoholiczka
@Klientka 23.11.2014 19:32
Wczoraj byłam w Mohito w Kablowni w Czechowicach Dziedzicach i zostałam źle potraktowana przez jedną z pań obsługujących. Naw...

Co do torebki w przymierzalni, jeśli zapiszczała, to trzeba ją pokazać, nieważne czy kradniesz czy nie, takie są zasady i pracownik musi się ich stosować, na pewno nie przeglądała Ci torebki z myślą,że coś kradniesz. Pracuje w H&M i jeśli u nas jest taka sytuacja, robimy podobnie, po prostu takie są zasady i tyle. pozdrawiam

MM
@Klientka 23.11.2014 19:32
Wczoraj byłam w Mohito w Kablowni w Czechowicach Dziedzicach i zostałam źle potraktowana przez jedną z pań obsługujących. Naw...

Pozwalasz przeszukać się z własnej woli. Można zawsze odmówić, wtedy wzywana jest policja, która może Cię przeszukać. Ale sadząc po opisie i nieukrytej pogardzie dla pracownika (pracownik = człowiek, który nie jest nieomylny) raczej nie będą płakać po stracie jednej klientki. Raczej ucieszą się, że jednej upierdliwej osoby mniej w salonie :)

stałaklientka

BZDURA BZDURA BZDURA!!!! Jestem stałą klientką tego sklepu i jeszcze nie spotkałam się z niemiłą obsługa ani wśród personelu na sklepie ani przy kasie. Personel dba zarówno o porządek jak i obsługę, aby zapewnić komfortowe zakupy. Panie pracujące w tym sklepie zawsze mnie miło obsłużą, doradzą, pokażą nowości itp. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

Amelia
@stałaklientka 28.01.2013 19:26
BZDURA BZDURA BZDURA!!!! Jestem stałą klientką tego sklepu i jeszcze nie spotkałam się z niemiłą obsługa ani wśród personelu na...

Witam Rozmowa kwalifikacyjna przebiegła nieprofesjonalnie i musiałam znosić znudzone miny pani prawnik, której zalecałabym kurs asertywności. Nie wspomnę już o opóźnieniu. Moda tez nie bardzo ubrania z kolekcji Pani śmietniczanki. Nie polecam ani pracy ani zakupów. Piszą,że to moda dla kobiety eleganckiej. Kpina

Zostaw opinię o LPP S.A. Mohito - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LPP S.A. Mohito