VBH Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 27 ocen.

VBH Polska Sp. z o.o.
2 27 6 1

Opinie o VBH Polska Sp. z o.o.

Zenek

Jakieś wskazówki o pracy w firmie może ktoś napisze? Czy w ogóle potrzebujecie nowych?

Urszula

Ostatnio na forum sporo uwag personalnych, które niestety bliskie są kolizji z regulaminem tego portalu. Apeluję zatem, aby porzucić ten wątek dyskusji i powrócić do merytorycznych opinii o VBH Polska jako pracodawcy. Osoby odwiedzające te strony najczęściej poszukują informacji o warunkach pracy, płacy i relacjach między pracownikami w danej firmie, traktując czytane opinie jako najbardziej wiarygodne, bo to bezpośrednie źródło informacji.

anonim

(usunięte przez administratora)

hahaha

napewno nie o ten na brzuchu xD

Urszula

Zachęcam was do dyskusji na temat tego pracodawcy. Wszystkie rzetelne i potwierdzone informacje będą istotne dla innych forumowiczów. Czy sądzicie, że warto pracować w firmie? Jakie cechy i umiejętności powinni posiadać kandydaci? Czy wynagrodzenie jest wypłacane w terminie?

Urszula

@Nie, czy jesteś zainteresowany pracą w firmie? Może już wysyłałeś swoją aplikację i masz za sobą rozmowę? Mógłbyś opowiedzieć, jak przebiega proces rekrutacji, czy jest wieloetapowy? Czy nowi pracownicy przechodzą szkolenie?

Urszula

Czy możecie bardziej konkretnie przedstawić aktualną sytuację w firmie? Dla potencjalnych kandydatów na pewno istotne będą informacje o ogólnych warunkach zatrudnienia, a także benefitach i szkoleniach. Czy pracodawca oferuje tego typu rzeczy?

Pracownik
@Urszula 31.05.2018 22:24

dostajemy bony na święta, nagrody jubileuszowe,opiekę medyczną ,dodatkowe premie za inwentaryzację,mamy możliwość ubezpieczenia grupowego

Nie jestem robotem
@Pracownik 06.06.2018 14:34

oraz siedzimy na tyłkach i nic nie robimy a cała reszta tych na dole za nas zasuwa w pocie czoła i nie tylko, zostając przy tym po godzinach. Za inwentaryzacje dostajemy około 1000 zł a ci na dole z magazynu za tą samą wykonaną pracę dostają od 150-300 zł. Przychodź, jest fajnie !

Nick

jedyny benefit to to co piszą w ogłoszeniach że masz opiekę medyczną.... reszta Ula zapomnij

Nick

Umowa za najniższą krajową, reszta regulowana premią uznaniową... jak podpadniesz to zabierają, a doceniania pracownika nie ma, atmosfera ciężka i ciągłe ochrzaniania kierownika sprawiają, że wcale nie chce się iść do pracy... po odejściu ulga że już się człowiek uwolnił od tej harówki za grosze...

Adam

Na start takie wynagrodzenie to jest ok. Dochodzi premia , pracować trzeba

sumienny

W naszym regionie mamy realne cele do wyrobienia. Firma proponuje dobrą płacę dla przedstawicieli za rzetelną robotę. Firma o ugruntowanej, dobrej pozycji na rynku od wielu lat

samo sedno

ledwo 2 tys. zł netto podstawy jako przedstawieciel i premie nierealne do wyrobienia, bo firma ma mierną pozycję rynkową, totalny dramat pracownika!

Administrator

Czy może ktoś posiada wiedzę na temat rekrutacji w VBH Polska Sp. z o.o. i może wspomóc osoby poszukujące zatrudnienia?

znawca

firma niskobudżetowa, niemcy myślą, że głupi Polak nadal będzie ciężko pracował za czapkę gruszek!!!

były pracownik
@znawca 13.06.2017 00:20

widac wszystkie negatywy tu sa usuwane, a ta firma to porażka!!!! szczerze odradzam

geniu
@były pracownik 21.09.2017 17:47

drogi czytelniku, jeżeli szukasz firmy gdzie jest ch..owo ale stabilnie, to ta praca jest idealna dla Ciebie, perspektyw rozwoju i lepszych zarobków niestety tu nie ma

anonim
@geniu 26.01.2018 10:06

widziałem oferte pracy na ph na Poznań, czy na pewno jest aż tak źle? jak wyglądają zarobki?

zawiedziony
@anonim 05.02.2018 13:25

zarobki słabe, w biedronce lepiej płacą niz tutaj

anonymous
@geniu 26.01.2018 10:06

moze szału nie ma ,ale wolę punktualnie wychodzić i dostawac kase w terminie, niz gdzie indziej cały czas po godzinach robic

prawdomówny
@anonymous 05.03.2018 21:34

i właśnie na takich ludziach jak Ty oni bazują, z minimalistycznym podejściem do życia, bo najlepiej się nie odzywać i siedzieć za marne grosze - brawo Ty!!!

anonymous
@prawdomówny 16.03.2018 16:50

Zawsze możesz sobie poprawić , gdzie indziej . Ciekawe, czy Ci będzie lepiej . .. he?ja mam dobrą robotę , a kierownicy też ok

Pracownik2

Robota jest , co miesiąc przelew , większy niż w biedronce ! Są tez dodatki na jakiś czas.Może dadzą coś na Wielkanoc

branżowiec
@Pracownik2 10.03.2018 09:37

firma w Polsce jest mocno niedochodowa i nierozwojowa, więc na dobre zarobki nie liczcie, bo myślenie rynkowe w tej firmie zostało daleko w tyle za polskim rynkiem!

bart
@Pracownik2 10.03.2018 09:37

morze jest głebokie i szerokie na wielkanoc to ty możesz tu jedynie garba dostać. od lat nie ma zadnych dodatkow, jedynie na wigilie ale i tak Ci jeszcze podatek z tego zabiorą. odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam!!!

zażenowany
@Pracownik2 10.03.2018 09:37

jakie dodatki????? w życiu tu żadnego dodatku nie dostałem!!! ale zmniejszyć wypłatę to potrafią. praca handlowca czy magazyniera tu to jest jedna wielka lipa!!!

Pracownik2
@zażenowany 16.03.2018 16:33

Ja tam nie nażekam. Na Święta co rok po patyku biorę , Inni tez , i to od wielu lat . Zażenowany, tyś chyba nowy

Pracownik2
@bart 16.03.2018 14:45

Nie pitol stary, siedzisz tak samo, jak ja bo co miesiąc dostajesz kasę . Tylu teraz nowych się do nas pcha, a starzy tez siedzą. Zorientuj się w terenie. Tu płacą ok

Branżowiec2
@branżowiec 15.03.2018 15:50

Firma chyba rozwojowa !Widzę , ze inwestują na magazynie i zatrudniają. Budują nowe hale.

branzowiec3
@Pracownik2 17.03.2018 18:15

tylu nowych się pcha??? u nas jakoś nikt się nie pcha bo ciągle brakuje ludzi do pracy, a jak przyjdzie to miesiąc porobi i juz go nie ma tak jest fajnie xD

pracownik

Niemiecka korporacja .... Kierownictwo oddziałów na co dzień chodzi z wazeliną do pracy aby się szefostwu przypodobać.... Nie polecam.... Tam człowiek - pracownik się nie liczy.... Zarobki - nie przystosowane do dzisiejszych realiów .

Zainteresowany
@pracownik 10.02.2018 17:59

Czy tak jest w Warszawie? Czy szukają jeszcze do magazynu. Jaka atmosfera? Czy to Niemiec jest głównym szefem?

ciekawy
@pracownik 10.02.2018 17:59

boguś dalej robi dobrze helmutom?

Nick

Podzielili ludzi na tych co podwyżki dostali a(usunięte przez administratora) Do zobaczenia na remamencie.

pifko
@Nick 05.03.2018 07:55

a to ciekawe.. gdzie te podwyżki dawali?

Nick
@pifko 06.03.2018 22:01

W Tarnowskich Górach.

admin

Znacie firmę VBH Polska Sp. z o.o., pracodawcę lub pracowników? Każda firma ma swoje zalety i wady, podziel się z nami swoją opinią.

Zostaw opinię o VBH Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VBH Polska Sp. z o.o.