Niki12.03.2019 10:52
Nie mogę polecić pracy w tej "restauracji".
Kucharze robią co chcą czyli kradną na potęgę, chcą wykorzystywać kierowcow jako taxi oczywiście nie płacąc. Szef kuchni zawsze coś zawali gdy jest " tabaka" a nie wiadomo czemu jest uznawany za wielkiego "znawce". Nie polecam tam również jeść posiłków, gdyż wszystko jest odprawiane kolorami które mają w sobie taki skład że głowa mała.
Najlepiej żebyś pracował za darmo!
Sanepid powinien zająć się tym miejscem. Tu nie chodzi o niedziałające krany, tu jest o wiele poważniejsze sprawa o której poinformowane zostaną odpowiednie instytucje. Są filmy jak kucharz drapie się po genitaliach i robi jedzenie.
Komentarze w stylu: kierowca może przychodzić kiedy chce są nie na miejscu gdyż jak każdemu zdarza się zachorować, zepsuć auto czy cokolwiek innego to nie jest tak jak ktoś tu odpisał że nie ma problemu. Ciosają Ci kolki na głowie telefonami czy już możesz pracować. Choroba? 3 dni i wielki problem że zwolnienie dostałeś mimo że umowa zlecenie, a ponoć nie każdy dostaję.
Omijać szerokim łukiem tym bardziej że knajpa jest na wykończeniu czyli możliwe że jest nie wyplacalna.