Czy firma ma duży problem z covidem?
Czy zmieniło się coś w firmie w kwestii zarobków? Warto starać się o pracę?
Kasa dla dostawców taka sama. Lecz przez mniejszy ruch ledwo co na czysto zostaje 80 zł. Kelnerzy - Jak 90 zlotych wyjdzie to szczęśliwy. Napiwków brak. Jeden punkt już zamknięty także coraz gorzej :/
Widzę że brudy Mandala wychodzą na wierzch, więc i ja doloze coś od siebie. Byłam tam kelnerką. Zaczynałam od 7zł za godzinę. To jest dramat! Napiwków nie ma ale obiecują złote góry. Z kuchnią nie idzie się dogadać. Gdy pytałam się za ile czasu danie będzie gotowe zawsze kłamali! Dla nich 10 minut to nasze 20! A potem ja miałam chodzić do gości i tłumaczyć się za opóźnienia. Durne seksistowskie komentarze od kucharzy a potem gadają coś po swojemu patrząc się na Ciebie po czym durne uśmieszki! Owszem atmosfera za kuchnią była całkiem znośna. Chyba że chodziło o stolik gdzie jest napiwek. Wtedy rzucali się jak ... Nie powiem kto. Musiałam tam wytrzymać gdyż mnie zmusiła sytuacja ale jeśli jest możliwość unikać!
Nie mogę polecić pracy w tej "restauracji". Kucharze robią co chcą czyli kradną na potęgę, chcą wykorzystywać kierowcow jako taxi oczywiście nie płacąc. Szef kuchni zawsze coś zawali gdy jest " tabaka" a nie wiadomo czemu jest uznawany za wielkiego "znawce". Nie polecam tam również jeść posiłków, gdyż wszystko jest odprawiane kolorami które mają w sobie taki skład że głowa mała. Najlepiej żebyś pracował za darmo! Sanepid powinien zająć się tym miejscem. Tu nie chodzi o niedziałające krany, tu jest o wiele poważniejsze sprawa o której poinformowane zostaną odpowiednie instytucje. Są filmy jak kucharz drapie się po genitaliach i robi jedzenie. Komentarze w stylu: kierowca może przychodzić kiedy chce są nie na miejscu gdyż jak każdemu zdarza się zachorować, zepsuć auto czy cokolwiek innego to nie jest tak jak ktoś tu odpisał że nie ma problemu. Ciosają Ci kolki na głowie telefonami czy już możesz pracować. Choroba? 3 dni i wielki problem że zwolnienie dostałeś mimo że umowa zlecenie, a ponoć nie każdy dostaję. Omijać szerokim łukiem tym bardziej że knajpa jest na wykończeniu czyli możliwe że jest nie wyplacalna.