Gegenbauer Polska

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Gegenbauer Polska

Opinie o Gegenbauer Polska Kraków

Nie przegap nowości o Gegenbauer Polska!

11.04.2020 14:00

Mimi31

25.05.2020 07:19

A na co aplikowałem w Gliwicach? Mam rozmowę na stanowisko technik obiektu .
    Mimi31

25.05.2020 07:20

Miało byc ,,na co aplikowaleś,,
    ZainteRRResowany

01.05.2020 19:54

Jestem zainteresowany pracą inżyniera ds. budowlanych w Krakowie (wykonywanie przeglądów budowlanych). Proszę o opinię na temat warunków pracy. Warto aplikować?
    Svetlana

15.10.2019 09:41

czy zatrudniaja pracownika z Ukraina w Gegenbauer?
    Svetlana

11.12.2019 10:34

Ja aplikowała mejlami a oni nie odpowiedieli.
    Prawo Pracy

09.12.2019 18:12

Panie(usunięte przez administratora) Może warto się zapoznać? Częste zmiany w grafiku pracy Mój problem polega na częstych zmianach w grafiku pracy przez mojego pracodawcę. W pracy mam trzymiesięczny okres rozliczeniowy. Nie mogę sobie niczego zaplanować, bo co przyjdę do pracy to pracodawca koryguje grafik pracy pod swoje potrzeby. Czy to jest zgodne z prawem? Odpowiadając na Pana pytanie uprzejmie informuję, że w art. 129 § 3 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2016 r., poz. 1666) przewidziano możliwość sporządzania rozkładu czasu pracy danego pracownika – w formie pisemnej lub elektronicznej – na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej miesiąc. Pracodawca ma przekazywać pracownikowi jego rozkład czasu pracy co najmniej na tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który sporządzono rozkład. Pracodawca jest zwolniony od obowiązku sporządzania rozkładu czasu pracy, jeśli wynika on z prawa pracy albo z umowy o pracę, bądź też w porozumieniu z pracownikiem ustali czas niezbędny do wykonania powierzonych zadań, uwzględniając ogólne dyrektywy wymiaru czasu pracy (w takim przypadku rozkład czasu pracy ustali sam pracownik). Z powyższego wynika, że pracodawca powinien sporządzać harmonogramy na co najmniej miesiąc, a powiadamiać o owym harmonogramie (a więc w mojej opinii także o zmianach tego harmonogramu) na tydzień przed rozpoczęciem pracy. Jednak zdaniem Departamentu Prawa Pracy MRPiPS (stanowisko Ministerstwa Rodziny Pracy i Polityki Społecznej w sprawie modyfikacji rozkładów czasu pracy pracowników z dnia 18 października 2013 r.) z komentowanego przepisu nie wynika, z jakim wyprzedzeniem mogą być dokonywane zmiany w regulaminie. Regulacja w tym zakresie może natomiast być zawarta w przepisach wewnątrzzakładowych, obowiązujących u pracodawcy, np. w regulaminie pracy. W braku natomiast takich regulacji pracodawca powinien określić taki termin na przekazanie pracownikom informacji o zmianie rozkładu, aby mieć pewność, że informacja ta dotarła do wszystkich pracowników i wszyscy pracownicy mogli się z nią zapoznać. Skoro Pana pracodawca nie przestrzega tego przepisu warto może zwrócić się do Państwowej Inspekcji Pracy o ocenę, czy nie dochodzi do łamania prawa.
    elektromonter

29.08.2019 08:25

Witam. Powiem tak: poziom podejścia do przyszłego pracownika na rozmowie kwalifikacyjnej uważam za bardzo niski chodzi o traktowanie oraz poziom komunikacji osoby rekrutującej. Wiedza osób przeprowadzających rozmowę kwalifkacyjną- zwłaszcza pana dyrektora ds regionu, na tematy techniczne oceniam na poziomie niskim ze wskazaniem na brak wiedzy w temacie. Warunki płacowe zaproponowane na chwilę obecna są zdecydowanie nie wystarczające w stosunku do oczekiwań stawianych na przyszłym stanowisku-chodzi o rejon śląski. Pozdrawiam wszystkich techników szukajcie, a znajdziecie jednak zapewne nie w tej firmie.
    Pracownik z Katowic

04.09.2019 17:14

Pracuje z tym dyrektorem ponad rok i nie znam lepszego fachowca ,co do płacy nie jest może wysoką ale zawsze można szukać czegoś innego A nie tylko narzekać ,ja jestem zadowolony bo są w tej firmie dodatki za dyżury za dodatkowe prace nagrody premie roczne itp firma daje wiele możliwości zarobku tylko trzeba chcieć i nie oceniaj drogi inżynieże książki po okładce tylko zajrzyj do środka , pozdrawiam wszystkich szukających pracy

01.07.2019 16:08

Inżynier

03.09.2019 07:58

Nie szanuje się wiedzy, doświadczenia pracowników. Doświadczeni odchodzą i zostają ci, którzy błądzą z elementarnymi problemami technicznymi we mgle. Obnażają to koordynatorzy zleceniodawcy, którzy kumatemu inżynierowi nie podskoczą. W efekcie poziom techniczny jest mierny. Przykład idzie z góry. Jacy menedżerowie taki zespół. Kiedy pracowałem w GPL w odstępie krótkiego czasu odeszło kilku inżynierów, kierownik a rotacja wśród techników to codzienność.
    Artur

19.08.2019 15:12

Dzień dobry, Jak wygląda praca Technika w firmie Gegenbauer? Widzę ogłoszenie takowe Technika - Konserwatora Obiektu Jak wyglądają zarobki na tym stanowisku? Dziękuję za informację.
    Artur

19.08.2019 21:08

Rozumiem, widzę też wiele różnych negatywnych opinii. Chętnie bym porozmawiał na temat ogólnej pracy oraz chciałbym się dowiedzieć jak faktycznie wygląda sytuacja w firmie - czy tak jak piszą inni czy całkiem jest inaczej.
    Johny

22.08.2019 19:00

Z narzekaniem na swoją firmę jest jak z słuchaniem Disco Polo każdy hejtuje wyzywa a i tak słucha. To samo z pracą tutaj praca jak praca zarobki tyłka nie urywają ale nie są najgorsze. Zależy od obiektu i kierownika. Socjal jest, dodatki jakieś tam są. Praca dobra by zdobyć jakieś doświadczenie i nauczyć się czegoś nowego a co będzie potem czas pokaże.

25.04.2019 21:37

Marta

02.05.2019 16:44

Nie wiem kto jest na tyle bezczelny żeby wypisywać takie bzdury o najmilsze i tak zaangażowanej osobie jaka jest p. Ewelina . Zawsze pomocna można do niej dzwonić o każdej porze z problem , nigdy nie odmówi pomocy . Wiem jedno ze takiego koordynatora ciężko znaleźć który nie tylko rządzi ale również staje się równa swoim pracownikom . Takich szefów chcemy więcej !!! A Pani jeżeli ma problemy z mężem to może Pani sobie z nim to wyjaśni a nie szkaluje czyjeś nazwisko , stekiem kłamstw żeby ulżyć sobie ;) Pozdrawiam
    Brygada SB

06.05.2019 14:05

Droga Pani, czy tam Panie "zwał jak chciał", strasznie to słabe. Pracujemy z tą kierowniczą od 7.lat, łeb w łeb. Jest to osoba niezwykle zaradna, pomocna, nie ma dla niej problemu nie do rozwiązania. Do tego klasa sama w sobie i ogromna empatia do drugiego człowieka! Dla nas, dla całej ekipy to wielka przyjemność, że możemy mieć taką kierowniczkę! Teraz ciężko o takiego człowieka, koleżankę i pracownika.
    Piotr W.

16.04.2019 09:24

Od 7 miesięcy pracuje w Gegenbauer i postanowiłem dorzucić tutaj swoje 3 grosze. Przede wszystkim ta firma jest rozrzucona po całej Polsce (pomijam inne kraje), więc w każdym z tych miejsc mają prawo istnieć inne warunki pracy i inna atmosfera. Weźcie to pod uwagę przy komentarzach. Ja obsługuję ECS w Gdańsku i nie narzekam - zarówno na pracę, na kolegów z pracy, na przełożonego, a także na klienta. Ot trochę powaflowania, czyli dobrej opinii nie zaszkodzi. Zwracam uwagę, że czynnik ludzki bywa nieraz najważniejszy, a że firma obsługuje wiele obiektów w różnych częściach kraju oznacza różnorodność warunków pracy.
    Handlowiec

28.04.2019 11:01

Była sobie firma Gegenbauer w Polsce;) A teraz (usunięte przez administratora) może spokojnie wykładać w AGH jak doprowadzić firmę FM do upadku w czasach dużego zapotrzebowania na tego typu usługi
    BHP

27.12.2018 14:08

@Julita 26.10.2018 09:15 twoje pytania oraz sugestie świadczą o małym doświadczeniu w systemach bezpieczeństwa i brzmią w taki sposób "przecież operacja kardiologiczną może wykonać nawet stomatolog to tylko kwestia pieniędzy". Dlatego proszę na przyszłość żebyś się nie wypowiadała ani nie weryfikowała innych odpowiedzi na zbyt mała Twoją wiedzy w sprawach bezpieczeństwa i ochrony życia.
    Buell

03.12.2018 18:33

Stanowczo odradzam tego pracodawcę! Moje sugestie dla Gegenbauer Polska: - Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: -
    Była kadrowa

11.10.2018 06:25

@Julita niestety ale jakość kadry zarządzającej w firmie Gegenbauer jest żenująca . Standardem jest przydzielanie obowiązków służbowych pracownikom przez Menedżerów nie związanych z ich stanowiskiem na które zostali zatrudnieni. Prawdą jest że recepcjonistka odpowiada za koordynację ewakuacji całego zakładu Philips Morris. Jeszcze lepszą bzdura jest obsługa techniczna i realizacja napraw instalacji tryskaczowych przez inżyniera elektryka firmy Gegenbauer w zakładzie 3M. Następnym punktem to jest brak awansów i możliwości rozwoju w tej firmie, a tym bardziej zakazane jest inwestowanie w rozwój pracowników. Co do kwestii mobbingu to niestety ale jest w tej firmie i jest realizowany w szczególności przez osoby przez dyrektorów i osoby z zarządu.

21.10.2018 07:27

Wiedziałam że jest źle, ale aż tak to nie. Widać że szefostwo jest bardzo nie odpowiedzialne i za nic mają nawet ludzkie życie dając w obsługę inżynierowi elektrykowi wodne instalacje pożarowe. Zapewne w zakresie jego uprawnień SEP grupy 1 firma Gegenbauer zaznaczyła mu punkt ochronna ppoż kierując go na egzamin.

10.10.2018 13:28

@byłaRecepcjonistka, czy to świadoma decyzja firmy Gegenbauer Polska o tym, że osoby zatrudnione na recepcji przeprowadzają ewakuację całej kadry pracowniczej tej firmy? Wiesz może, czy osoby te są odpowiednio przeszkolone w tym zakresie? @Kierownik, @Czysta brudna prawda, często mają miejsce ewakuacje w firmie Gegenbauer Polska? Czy są, to może tylko i wyłącznie ćwiczenia, które mają przygotować firmę w przyszłości na taką ewentualność?
    @byłaRecepcjonistka

18.10.2018 15:23

(usunięte przez administratora) oczywiście że była to świadoma decyzja firmy Gegenbauer Polska. Do tego nikt nawet się nie pytał recepcji o zdanie - po prostu któregoś dnia zostaliśmy poinformowani o tym, że to teraz nasze zadanie. Do tego w takim miejscu jakim jest fabryka, takie akcje mają miejsce dość często . Nie są to ćwiczenia. I nigdy nie wiadomo czy się pali, czy tylko maszyna zasygnalizowała jakiś błąd. Ewakuacja to ewakuacja. Moim zdaniem, aby w pełni koordynować taką akcję, to trzeba przejść gruntowne szkolenie, a nie tylko: tu macie segregator z informacjami, tu plan ewakuacji. Niesamowicie stresujące zadanie. Dobrze, że już tam nie pracuję.
    WePeople

18.10.2018 18:43

Ale to przecież tak jak wszędzie... Nic nowego ???? chyba że koleżanki myślały że odbiorą 2 telefony na dzień, później kawka i do domciu..

04.09.2018 09:44

byłaRecepcjonistka

04.10.2018 12:33

O tak, przeprowadzanie ewakuacji! to było już przegięcie. Jak recepcjonistka może prowadzić akcję, którą normalnie powinien przeprowadzić strażak? jakie recepcjonista ma doświadczenie w ewakuowaniu ludzi? do tego zakład na 2000 osób...porażka gegenbauera. Nie chce myśleć jakby ktoś zginął w pożarze, jak bym się wytłumaczyła z tej ewakuacji.
    !!!!

04.10.2018 18:47

"Są ludzie, którzy zrobią wszystko, by móc nie robić nic" Idealnie te słowa Cię opisują ...................

24.09.2018 13:04

@Pracownik centrali, a jak wygląda to w przypadku ewentualnych awansów na wyższe stanowiska w firmie Gegenbauer Polska? Są możliwości zostać docenionym przez szefostwo firmy, czy raczej trudno osiągnąć wyższe stanowisko? @Sam sobie szef, czy pracodawca próbował przekonać Cie do tego, abyś pozostał w firmie Gegenbauer Polska? Możesz w kolejnym komentarzu przedstawić również pozytywne aspekty pracy, które dostrzegłeś, pracując w tej firmie? Zachęcam do dalszej dyskusji. @byłaRecepcjonistka, dziękuję za sprecyzowanie.
    Młody

25.09.2018 19:34

Więc odpowiadam. Awans? - jaki awans? Rozmowa z pracodawcą o podjętej decyzji odejścia z pracy? Jaka rozmowa? Ciemnogród, Szef Dariusz zadufany w sobie i nieradzący na swoim stanowisku człowiek pod żądami "Niuni i Carycy". Grafik pracy 2 dni przed nowym miesiącem pracy, twoje plany w tej firmie się nie liczą. Pensja zawsze na czas to jedyny plus tej firmy, ale czy juz w takiej wysokości jak ustalona z tym jest różnie. Umundurowanie stare i znoszone, ale ten przykład umundurowania to szefostwo chyba samo z siebie bierze chodząc co po niektórzy kilka lat w starych trampkach. Na rozmowie o pracę pytania w języku angielskim, ok fajnie, ale trzeba go najpierw umieć Panie D..ku. Z Gegenbauer to jest trochę jak z ACTA czyli "kto nie skacze ten" , tutaj " kto nie pod...Ala i nie donosi ten premii nie dostaje, a takowych sporo.

11.09.2018 13:12

@byłaRecepcjonistka, rozumiem, że nazwa użytkownika, którą użyłaś do swojej wypowiedzi informuje o tym, że jesteś byłą recepcjonistką, która pracowała w firmie Gegenbauer Polska? Napisz, jakie warunki należało spełnić, aby móc otrzymać premię do podstawowego wynagrodzenia? Jak wysoki był to dodatek do pensji? Jak dogadywałaś się z resztą kadry pracowniczej? Uzupełnij swój komentarz o wspomniane przeze mnie kwestie.
    anonymous

15.09.2018 08:46

Hahaha , a jak Ty to chłopie stwierdziłes.? Przecież Gegenbauer nie pracuje na swoim sprzęcie, nie stać ich na to. Bazują wyłącznie na urzadzeniach udostępnionych przez klienta. Nooo jeżeli jesteś pracownikiem IT zatrudnionych w GPL to tym bardziej nie mogłeś tego zrobić bo IT GPL ma problemy nawet reinstalacją windowsa.
    byłaRecepcjonistka

23.09.2018 13:19

Generalnie jak byłam rekrutowana na stanowisko recepcjonistki, to nie było mowy o czymś takim jak podstawa i premia. Miała być konkretna kwota. Dopiero po pierwszej wypłacie dowiedziałam się, że jest dzielona na dwie kwoty. Poszłam dopytać dlaczego dowiaduję się tego dopiero po miesiącu pracy, po czym usłyszałam, że premia jest zawsze o ile się pracuje i przychodzi do pracy. No i miesiacu w którym miałam jakieś wolne...premii nie dostałam. Kwota premii to jakieś 1/5 wypłaty, wiec sporo. Z zespołem pracowało się świetnie, jednak szefa dawno powinni wymienić...to przez niego rotacja jest na tak gigantycznym poziomie.

17.09.2018 10:50

@Inna była pracownica, ok rozumiem. Czy poleciłabyś to miejsce pracy dla osób młodych, które chciałyby nabyć odpowiedniego doświadczenia pracując w firmie Gegenbauer Polska? Takie osoby z powodzeniem mogą spróbować swoich sił, wysyłając swoje CV? @it, jest to nieprawda, dlatego nie wprowadzaj innych użytkowników forum w błąd. Nie jestem w żaden sposób powiązana z pracą w firmie Gegenbauer Polska.
    it

17.09.2018 15:33

Niestety ale Twój adres Mac jest unikatowy a logi wskazują na adresy Gegenbauer
    Pracownik centrali

18.09.2018 03:46

Brak możliwości rozwoju i zdobycia doświadczenia.

11.09.2018 21:00

Witam. Pracowałem w firmie kilka lat. Uważam, że opini negatywnych na temat Gegenbauer jest o wiele za dużo. Takie pieniądze na jakie się z firmą umówisz na rozmowie -dostajesz. zawsze na czas. Nikt nie każe zostawać za darmo po godzinach. Niezależnie od tego co robisz w czasie pracy, kończy sie zmiana i idziesz do domu. Praca jak każda inna. Moim zdaniem problemem jest to, że Gegenbauer za małe stawki oferuje technikom, przez co zatrudniają techników bez doświadczeniem w branży. A uważam że jeden dobry technik, cenniejszy od dwóch inżynierów. :) Ja ogólnie oceniam Gegenbauer 7/10.

12.09.2018 18:07

BZDURA osobiście znam dwa .
    Janek

13.09.2018 11:04

Te niezdary życiowe.

29.08.2018 10:55

@Klient, czy według Ciebie klienci byli świadkami sytuacji, które można sklasyfikować jako mobbing? Możesz przedstawić, jak szczegółowo wyglądała ta sytuacją, którą opisałeś w swoim komentarzu? Jest to poważny zarzut wobec szefostwa firmy Gegenbauer Polska, więc chciałabym, abyś odpowiednio to uzasadnił. @PKAy, napisz, proszę, jakie warunki zatrudnienia oferuje firma Gegenbauer Polska nowo zatrudnionym pracownikom? Dlaczego napisałeś, że firma traci nowych pracowników? Czy sami decydują się na odejście z firmy?

30.08.2018 15:27

To we Wrocławiu chyba nie uda im sie przedłużyć kontraktu z 3M bo nowy kierownik Krzysztof K. został zle przeszklony czyli ma dalej mobingować pracowników a Klient nie ma racji. Oczywiście najważniejsze dla niego jest zamykanie za wszelka cenę zleceń w sap nawet wtedy kiedy usługa jest nie wykonana bo za to Kliet płaci a prezes jest zadowolony ze kasa płynie. A druga ważna rzeczą dla niego jest realizacja czynności w elektronicznym obiegu dokumentów Gegenbauera żeby dyrektor finansowa była zadowolona.
    Klient

31.08.2018 16:12

Przypominam ze izolowanie pracownika jest mobbingiem. A Próba izolowania może być także rozsiewanie fałszywych, negatywnych informacji na temat danej osoby. Dlatego warto sie zapoznać z mailami jakie były do nas na temat swoich pracowników wysyłane przez kadrę zarządzająca Gegenbauer Polska

21.08.2018 17:44

Gdyby dyrekcja źle prowadziła firme to nie byłaby to dobra firma, czyż nie?
    Pogodny

21.08.2018 23:07

Marek. Dobra może dla Ciebie bo poraz kolejny daje Ci szanse, ale 67 już nie daleko jakoś przebidujesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gegenbauer Polska?

Kontakt - Gegenbauer Polska

Al. Jana Pawła Ii 190 31-982 Kraków

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości
    Pogodny

03.08.2018 02:40

Tak patrzę na wpisy o firmie Gegenbauer i jestem święcie przekonany, że część z nich jak np. ten z 19.07.2018 jest dodany przez samo kierownictwo firmy. Drodzy Państwo nie tędy droga w ten sposób nie uda wam się poróżnić załogi, a tym bardziej zrekrutować nowych pracowników, którzy zatrudniani są wyłącznie do sztucznego zbijania godzin nadliczbowych. Zatrzymajcie tych co już pracują, a z tym u Was coraz gorzej bo kiedy zaczynają odchodzić pracownicy, którzy rozkręcali razem z wami tą firmę w Polsce to nie jest tak kolorowo.
    kierownik zmiany

03.08.2018 10:50

Ja również tak obserwuję jak nieudolnie zarządza ludźmi dyrektor Macieja zamykając dużymi krokami kontrakt. Nowi pracownicy bardzo szybko zawijają się bo nie daje im się szansy na poprawną realizację swoich obowiązków służbowych. Starzy pracownicy robią minimum wyczekując bez wychylania się końca kontraktu. No i jest ta trzecia grupa która donosi promując się a jednocześnie sprzedając wszystkie informacje świadomie oraz nieświadomie do konkurencji i klienta - przykładem tego jest Tomasz z SC.
    Kamil

25.07.2018 10:34

Idealnie to nie będzie nigdzie. Może warto popracoac nad poprawą tego co szwankuje?
    Jacek

02.08.2018 12:30

W tej firmie się nie da naprawić czegokolwiek do czasu zakończenia panowania króla AKO i jego metresy EP
    PKAy

19.07.2018 20:56

Ciężka praca z ciężkimi ludźmi. Nic dziwnego że firma w Krakowie traci nowych pracowników. Dużo obowiązków a jeszcze więcej negatywnych opini ze strony starszych pracowników.Siedzą na tyłku i głupio dogadują. Wiem jak ocenić zachowanie szefa ale pytanie czy jest sens...

13.07.2018 09:14

Rick

13.07.2018 09:25

bo dawno w pysk nie oberwał
    xYZ

16.05.2018 14:54

Firma straciła kolejny obiekt w Starachowicach. Przy okazji pracowałem tam parę dobrych lat,ale kierownicy z rejonu Wrocławia to nie wiadomo do końca co robią na swoich stanowiskach. Bo zwykli technicy posiadają większą wiedzę. Nigdy nie wiadomo czy dostanie się nową umowę bo czekają do ostatniego dnia, często dając mniejsze stawki niż ta dogadana. NIE POLECAM

20.04.2018 18:02

Spec IT

08.05.2018 13:57

Wszystko kopiuje sie automatycznie na serwe z którego nikt nie może usunac http://najgorsza-praca.pl/opinie-o/gegenbauer

07.02.2018 14:43

13.03.2018 16:56

Czy to prawda że Gegenbauer w Starachowicach tylko do końca kwietnia? A jeszcze dzwonili z propozycją pracy. Inni uciekaja?
    Marko

07.04.2018 18:46

I stracicie wszystko. Traktujecie ludzi jak śmieci to dziwne nie jest że sprawy w sądach pracy przegrywacie... Oby jak najmniej takich firm.
    nieproszony gość

07.01.2018 01:34

za cukruję zrobiłem dodatkowe uprawnienia w w.w. firmie, jest lekka presja w pracy ale to wytwarza klient, mobbing nie ma u nas na oddziale jedynie co się przyczepię to system pracy 4 brygadowy- ogólnie przes...ne lepsze by były 12 ale na to nie chce się zgodzić.... (bez nazwisk). Prezesie jak to czytasz to nie słuchaj regionalnych i zmień na system na 12 godzinny to jestem wybaczyć brak premii rocznej za 2017. Ogólnie praca jest ok i jeszcze nigdy nie zostałem zrobiony w sprawie kasy, to co podpisałem na angażu to tyle dostaję.
    AKO

07.01.2018 09:13

Dziękuje. Co do systemu brygadowego 12h to nie ma takiej możliwości. Natomiast w sprawie premii oraz płacenia za nadgodziny to może sie zmienić pod warunkiem zwiększenia ilości informacji od Was o naszych pracownikach wykonujących prace w godzinach oraz poza nimi na rzecz inych pracodawców - na chwile obecna na tym obiekcie mam trzy osoby lojalne wśród pracowników liniowych jak zauważyliście są za to wynagradzani. Przypominam że u mnie w pierwszej kolejności liczy sie lojalność a za jakość i tak odpowiada kadra menadżersko-inżynieryjna

19.09.2017 08:31

Brak możliwości rozwoju ze względu na brak profesjonalnego podejścia do Klienta. Polecam osobom które chcą sie przechuśtać przez pewien czas i mogą dodatkowo dorobić poza strukturami firmy w obrębie miejsca wykonywanych obowiązków służbowych co jest możliwe na brak kontroli przez kadrę zarządzająca. W firmie sa dwa mankamenty: prowadzony mobing przez zarząd oraz notoryczne zwolnienia dyscyplinarne które i tak pracownicy wygrywają w sądzie pracy z powodu braku profesjonalnego podejścia prawnika sterowanego przez Andzeja i Edytę czyli zarząd łóżkowy

20.09.2017 09:18

@pracownik forum nie służy do opisywania pracowników i ich spraw prywatnych. Czy pisząc o mobbingu chodziło Ci o takie zachowania jak: poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny, wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników? Mógłbyś może przedstawić jakąś taką sytuację. To są wszystko bardzo ważne informacje na temat Gegenbauer Polska do zweryfikowania.
    Guest

17.11.2017 03:05

Dokładnie , nieszanowanie przez kierowników. Oskarżanie o kradzież. Przejawy mobingu.
    PaPa

19.07.2017 17:49

Nie polecam Byłem pracownikiem tej firmy na obiekcie we Wrocławiu,przemęczyłem się w niej prawie 2 lata i naprawę nie polecam.Na początku było normalnie,normalne obowiązki i normalny czas na realizacje zadań,ale z czasem się zaczęły zwolnienia pracowników , a obowiązki zostały a ludzi coraz mniej do realizacji zadań. Tak firma straciła obiekt we Wrocku
    Lolek

16.04.2017 16:05

Praca na obiekcie pmpl mija się z celem za to wynagrodzenie.Obowiązków przybywa a wypłata coraz mniejsza.Rotacja jak na mało którym obiekcie w krk.Praca połączona z pseudo recepcją na której nikt normalny nie zostaje.
    Janek

03.07.2016 10:21

Pracuje w Gegenbauerze jako konserwator i sobie chwale. Nie mam do czego się przyczepić.
    MW

14.02.2017 14:00

nic nierobienie tylko się promowanie to by każdy był zadowolony ze swojej pracy tak jak ty - a podwyżki i tak nie dostaniesz
    AKO

14.02.2017 12:21

Firma łamie wszystkie zasady bhp i zmuszają do pracy po godzinach bez ich wykazywania bo nie chcą płacić. Również każą pracować ludzią na L4 i na urlopach. Dodatkowo kierownik projektu na niczym się nie zna tylko ściemnia cały czas 3M
    michał

19.09.2016 13:59

Dobrze, że zarobki u nich są adekwatne do powierzanych obowiązków, ale czy wypłata dla specjalista ds. procesu jest zawsze terminowa? Chętnie bym się załapał, bo doskonale o to dbają teraz. Pozdrawiam.

13.09.2016 21:42

ok

19.09.2016 13:05

jakie miasto i stanowisko ?

06.09.2016 23:21

Aplikowałem czas temu jakiś do tej firmy na kierownicze, specjalistyczne stanowisko. Rozmowa absolutnie żenująca i poniżej wszelkich standardów, chore pytania shizofrenika, merytorycznie całkowicie nie związane z kompetencjami. Podejście pracodawcy z taką pogardą dla kandydata, jego życiorysu, dokonań i sukcesów zawodowych... szczęśliwie nikt tam w mordę nie dostał. Po prostu brak słów... wymarzony kandydat to chyba desperat wyzuty ze wszelkiej godności, gotów podjąć się straceńczej misji za psie pieniądze. Żal mi wszystkich ludzi, którym ta firma zmarnowała cenny czas i marnuje co dzień życie w takiej atmosferze pracy. Zdecydowanie odradzam. Sorry, ale tak pracujecie na własny wizerunek, że będąc Waszym pt. klientem w życiu do przetargu nie zaprosiłbym firmy tak aroganckiej dla pt. pracowników. A świat jest mały, a ludzie pamiętliwi.

09.08.2016 21:16

olo

11.08.2016 17:16

To wiem z tym akurat nie ma problemu z mojej strony. Tylko interesuje aspekt finansowy. Na ile można liczyć na tym stanowisku w tej firmie.
    olo

09.08.2016 17:24

Nikt się nie wypowie na temat zarobków? To aż taka tajemnica? Znalazłem ogłoszenie także na Utrzymanie ruchu miejsce pracy Starachowice. Spełniam większość wymogów ale na chwilę obecną nim się zmieni prace warto znać możliwości przyszłego pracodawcy zwłaszcza finansowe.
    nowy

04.03.2016 14:59

Witam! Zastanawiam się nad pracą w tej firmie na stanowisko pracy technik gospodarczy . Warto ? Czy warto darować ?

Zostaw merytoryczną opinię o Gegenbauer Polska