Promet

• Henryk

3. Opinie o pracodawcach Starachowice
  5. Opinie o Promet S.A.

Opinie o Promet Starachowice

Nie przegap nowości o Promet S.A.!

Albert

04.02.2019 21:29

Cenzura gorsza niż za komuny.... Nie można prawdy napisać. Szkoda. Ciekawe za ile post będzie usunięty.
    Diana

28.02.2019 09:29

Jak można kolegę z pracy wyzywać (usunięte przez administratora) Tylko dlatego że zatrudnił się później od Ciebie Anno. Jak się będziesz czuła jak zmienisz pracę na inną i stara kadra powie przyszła do nas pracować na pewno (usunięte przez administratora) Bo w każdej firmie większość pracowników uważa swoją pracę za najgorszą i firmę za najgorszą. I większość narzeka na pieniądze, bo w rzeczy samej są za małe. Ale pracować trzeba i mieć do Siebie szacunek. Zdrowia życzę. Pozdrawiam Menel
    Anna

02.03.2019 12:19

Napisz do Rydzyka i wplac mu zebys miala życie wieczne.....przejdzie ci. Pisze co uwazam!!!!!
    Damian

25.02.2019 19:42

A mi się nawet podoba. Pracuje od niedawna i niejest najgorzej. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Każda firma ma plusy i minusy.
    Dolores

26.02.2019 07:35

haha ile zarobisz za miesiac pracy nawet 2000 pln nie wezmiesz,ale jak ci odpowiada tyrac za takie wynagrodzenie to tak trzymac.Pracujesz od niedawna mowisz..hmmm...Obecnie firma jest ograniczona z wydajnoascia oraz z praca z powodu przeprowadzek itd.Ale jak zacznie dzialac normalnie zobaczysz co to tyranie jak wól za 1700-1800zl.powidzenia.pamietaj zdrowia nie kupisz!!!!!!!
    Zibi

15.01.2019 19:47

Młodzi ludzie omijajcie tą firme . To jest firma w , której pracownik bezpośrednio produkcyjny zarabia mniej od sprztączki.
    Oloooo

19.02.2019 14:26

Bo pani sprzataczka robi swoje
    paula

25.02.2019 17:31

Dewoci cale 8h mocher.
    Miro

16.02.2019 23:13

Wspaniała jest ta (usunięte przez administratora).
    Sebbb

21.02.2019 21:01

Pani Kasia fajeczke jest najfajniejsza...
    Kapryśna Zuzia

11.02.2019 11:56

Firma Promet wprowadza w 2019 roku nowy program strategiczny , (usunięte przez administratora) +" każdy kto złoży wypowiedzenie i ma chody dostaje 2 zł podwyżki, potem wystarczy wycofać wypowiedzenie i wszystko gra takie jaja .....zaznaczam ten program dostępny tylko dla wybrańców bez honoru i dupowłazów
    Krycha z krychy

06.02.2019 20:22

Firma mniej niz zero!!!!!!!!!!!!!!
    wafios

02.02.2019 18:57

Praca ciężka. Wszędzie smar i pył aż ciężko oddychać,hałas trudny do opisania. Nie polecam . (usunięte przez administratora)Reszta ludzi w porządku.
    Anusiak

16.11.2018 19:05

Teraz to pojechali. Wnioski o podwyżki poszły do kosza. Za dużo było chętnych. Kadrowa przestała przyjmować wnioski po dwóch dniach. A miało być tak dobrze. Ludzie nadal odchodzą ????????????

13.12.2018 13:31

ciekawe ile Pan/i placa za wypisywanie tych (usunięte przez administratora) (odpowiedzi ). hahahahhahah tragednia.klamanie w zywe oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Anna

01.02.2019 11:52

Wszystko fajnie opisane.Lecz za wczesniejszego Prezesa wszytsko bylo możliwe.Terazniejszego nie da rady zarobic.pozdrawiam

24.01.2019 20:22

Pracuje w Promet już jakiś czas. Na początku faktycznie musisz poznać zaklad I pracowników a pózniej to już leci. Przeciez jak nie pasuje to mozna zmienić zakład - ja zmieniłem i przyszedłem do prometu/ kurde - mozecie uwierzyć, ze tu jest lepiej!!! jak ktos nie pracowal w innych "tych wspaniałych zakładach" to bedzie narzekał na ta firmę. Ludzie ....tu na prawde da sie normalnie pracować. Atmosfera - fajna a pracowac wszedzie trza - za darmoche nic niema
    Pablo

28.01.2019 19:47

Więcej kierowników niż pracowników... Dyrektor prezes kierownik zastępca kierownika brygadzista zastępca brygadzisty technolog zastępca technologa opymalizator mistrz i 1szary pracownik. Niech oni staną przy maszynie i robota bedzie szła... Przyszłości dobrej niestety nie wróżę...

29.01.2019 11:31

haha tam wiecej ludzi do drygowania niz do roboty.czarnogrod!!!!!
    Janusz

17.01.2019 19:28

Witam. Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu jako automatyk i czy w zakładzie panują bardzo szkodliwe dla zdrowia warunki? Czy jest praca w nadgodzinach liczbowych na tym stanowisku?
    Job

19.01.2019 11:04

Panie Januszu szkoda nerwow i czasu na ta firme:) Tam jest jeden automatyk ktory chroniony jest immunitetem leipej niz prezydent USA.Co do usowania usterek w maszynach zgadza sie lepiej dla firmy liczy sie jak by Pan usunol ja w 1 sekunde. Inaczej bedzoe mial Pan durekcie nad golowa i poganianie! Ogolnie nie polecam odradzam. Jest wiele firm godnych uwagi za dobre pieniadze. Bo tam tylko nerwica i garb pozdrawiam!!!!
    Automatyk

21.01.2019 12:02

Witam,jeśli chodzi o utrzymanie ruchu według zachęcającej wypowiedzi JOB zapraszam na stanowisko automatyka to też Pan dostanie immunitet USA :) A tak na poważnie to w firmie występuje zapylenie i hałas. Jednym to przeszkadza bardziej innym mniej, generalnie da się przyzwyczaić. Jeśli chodzi o tempo pracy to jest normalne, w firmie staramy się wkładać dużo własnej inicjatywy w indywidualne projekty i rozwiązania. Pracy jest dużo ale nic na siłę. Podstawą jest określenie swoich umiejętności i chęć nauki i rozwoju. Są tacy ludzie którzy chcą pracować jako automatyk a mają problem połączyć prawo/lewo na stycznikach o programowaniu jakiegoś PLC nie wspomnę. Praca ogólnie ciekawa i rozwojowa ale dla chcących się rozwijać i uczyć, niestety samo nic się w przyrodzie nie dzieje i żeby coś zyskać to trzeba coś dać, tyczy się to tak samo wynagrodzenia, im więcej własnej inicjatywy i zaangażowania tym lepsze zarobki. Pracy jest dużo i nadgodziny są jak najbardziej możliwe ale nie ma przymusu. Ogólnie atmosfera jest dobra i zawsze jak coś potrzeba, czy wolne czy coś załatwić to tak się dogadujemy żeby pomóc. Praca na 2 zmiany. Mam nadzieję że pomogłem.
    Lornet

27.12.2018 09:51

100-200-300( brutto) pln na Swieta. Paranoja!!!! Pracujesz 10 lat i dostajesz zapomogi na swieta 300 pln brutto hhahahahha.Tragednia. Dyrekcja musi sie nażreć i dostac podwyzki premii ponad 10 k za rok :) Nie polecam!!!! Hindusow sobie nazwoscie bo nie dlugo bedziecie zapieprzac sami.Razem z Dyrektorkiem z 30 kg nadwaga po sloikach!!!!
    Lornet

12.01.2019 22:30

Takie ze pracujesz 10 lat i ledwo co 2000wpadnie :)
    Jogi

15.01.2019 20:00

To trzeba zmienić pracę. Jest jej teraz dużo w Starachowicach.
    Zibi

15.01.2019 19:45

28.12.2018 09:29

Jak co roku nasza Firma wzięła udział w świątecznej akcji Szlachetna Paczka. Serdecznie dziękujemy wszystkim pracownikom, którzy zaangażowali się w ten szczególny sposób i wraz z Firmą przyczynili się do uśmiechu na twarzach tych którzy go tak bardzo potrzebują. Dziękujemy.
    News image

28.12.2018 09:21

2019

Szanowni Państwo,

Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrowia, optymizmu, wzajemnej życzliwości i powodzenia zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym, jednym słowem wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku 2019 składa Firma PROMET SA.
    Anusiak

27.12.2018 19:42

I w tych premiach jest jeszcze socjal !!!.atmosfera robi się slaba
    Arkadiusz

12.12.2018 19:41

Najlepsze są dziunie z biura które co pół godziny chodzą na fajkę. Masakra że ktoś z tym nie zrobi porządku...z 8 godzin siedzą połowę na papierosie.

20.12.2018 16:35

A to Pani po sklepie mięsnym???????? :P

20.12.2018 16:38

Już nie ma i nie bedzie!!!!!!!!!!
    ONA

19.12.2018 17:42

W Promecie to dobrze ...już było...serce pęka co teraz się dzieje!!!Staczamy się po równi pochyłej.Starzy pracownicy,żerelni,nie mogą już na to patrzyć.Coś strasznego.Gfzie ten stary dobry Promet?Pytam.No gdzie?
    bela

11.12.2018 17:46

Chciałem podejść z CV do tej firmy. Ale widzę dużo niepochlebnych opinii na jej temat. Jak tam jest w rzeczywistości? Jak przełożeni? Są w porządku wobec pracowników? Jak zarobki na początku i warunki pracy?

12.12.2018 19:59

Szanowny Panie/Pani Bela, serdecznie zapraszamy do naszej firmy i samemu dokonania oceny czy jest to pracodawca, który spełnia Pana/Pani oczekiwania. Portal Gowork jest miejscem gdzie każdy może pozostawić swoja opinię i jesteśmy na nie otwarci, niestety jak to wynika z naszej ludzkiej natury na ogół piszemy jak nam coś nie odpowiada natomiast gdy jesteśmy zadowoleni to po prostu się tym cieszymy i niekoniecznie o tym piszemy :) Wierzę, że spełnimy Pana/Pani oczekiwania.

13.12.2018 13:16

hahahha Pracowalem w tym dziadostwie. jak jeszcze Pan/i nie wiedziala ze taka firma nawet istnieje.wyrwalem sie z tego kolchozu!!!! tyle ludzi pisze o sytuacji,wiec kogo wy chcecie omamic!!!!Inne firmy na start daja 2500 na reke.tam 14-15 brutto. masakra.no ale coz na wiecej nie ma co liczyć.nie dlucho powietrze bedzie tam pracowac.pozdrawiam
    Pani W

24.11.2018 12:55

nie warto tam pracować ponieważ jest tak najpierw przez pierwszy miesiąc jesteś cacy fajny super nikt na ciebie nie krzyknie każdy cię chwali ale już po miesiącu nie jest tak fajnie i bańka pryska jesteś poniżany wyzywany kierownictwo żąda od Ciebie 200 procent normy a najlepiej żebyś nie wychodził wcale do domu tylko robił robił robił.....A urlop takie słowo w ogóle w tym zakładzie nie istnieje.Masz być dostępny 24h przez 7 dni w tygodniu.A wspomniesz coś o podwyżce to niestety następnego dnia czeka na Ciebie wypowiedzenie.Lub cudowny pan dyrektor powie że będą na pewno podwyżki tylko żeby dać szansę zakładowi bo na razie ich nie stać na podwyżkę.Trzeba omijać szerokim łukiem tą firmę

04.12.2018 09:11

Szanowny Panie Sexuulog, kulturę firmy i atmosferę w której się pracuje tworzą przede wszystkim ludzie w tym również Pan. Używanie na forum porównań typu "Żyd" uwłacza zarówno kulturze żydowskiej jak i naszej własnej, pokazując niestety jej gorszą stronę. Jeśli nie odpowiada Panu praca w firmie, cóż przykro nam i życzymy powodzenia w innej.
    sexuulog

11.12.2018 13:43

Kazdy dobrze wie jak tam jest!!!! ?I prosze tutaj bez sciemniania!!!!!!!!!!!!!!hahahahaha Kłamstwo w zywe oczy!!!!!!!!!!! Nie pozdrawiam. Tyle w temacie!!!!!!
    PZ

26.11.2018 17:14

Wszystkie negatywne komentarze są jak najbardziej prawdziwe te pisane pozytywy żałosne pisane przez osoby tzw lizi (usunięte przez administratora) pisane poto by sie przypodobać kierownictwu a i tak są kopani po (usunięte przez administratora) ale tacy terz istnieją plujesz im w twarz a oni i twierdzą że pada nie raz padały obelgi na pracownika a zwolnienie z tego syfu tylko karnie jak większość która odeszla jesli ktos lubi SADO-MASO ZAPRASZAMY DO PROMETU SATYSFAKCJA GWARANTOWANA.

26.11.2018 20:13

Szanowny/a Pani Panie PZ, przykro nam, iż czuje się Pan/Pani tak sfrustrowany. Przykro nam również, iż nie ma Pan/Pani odwagi przyjść i porozmawiać natomiast ma Pan/Pani "odwagę" oczerniać kolegów i koleżanki oraz firmę w której Pan pracuje ale tylko anonimowo !!! To bardzo łatwe ale też bardzo nieuczciwe - ale tacy też istnieją.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promet?

Kontakt - Promet S.A.

Główna 21 27-200 Starachowice

NIP:6642051812

Branża główna: Wyroby metalowe
    XXXX

23.11.2018 18:19

(usunięte przez administratora)firma a kierownictwo jeszcze gorsze
    piwko

21.11.2018 11:33

odnosnie tych nieszczesnych wnioskow o podwyzke nik nie zrozumial zle. ludzie skladali bo tak bylo napisane. nie robcie z waszej zalogi idiotow

18.07.2018 10:02

I gdzie te zmiany to jo sie pytom :):):):):P:P:P:P:):):P:P:P

07.08.2018 11:41

Szanowny Pracowniku. przykro nam, iż nie dostrzega Pan/Pani zmian :), a przecież dzieje się dużo :):)
    xxx:)xxx

07.08.2018 16:35

Duży to jest przemial ludzi w tej firmie :)
    anonymous

19.06.2018 21:41

Ludeczkowie kochani...każdy jest kowalem swojego losu.. To nie jest 10 ,lat temu jak zawitał Promet do Starachowic...nikt nikogo nie trzyma na siłę ....chcesz pracujesz ...coś nie pasuje zmieniasz...proste.pozdrawiam
    Anononononymus

20.06.2018 14:55

A wlasnie ze trzyma:) i walnji papuerami i zobaczymy czy nie trzyma.

20.06.2018 15:57

Szanowny Anonymous bardzo trafna uwaga, każdy z nas ma inne cele i dla każdego „ok” znaczy co innego. Pozdrawiamy !

20.06.2018 15:42

DYPLOMY I WYRÓŻNIENIA
    DLA NASZEJ FIRMY
    W czerwcu  2018 r nasza firma otrzymała dwa kolejne wyróżnienia !!!!

ORŁY WPROST
    to nagrody dla firm, samorządów, wybitnych osobowości regionu oraz projektów transgranicznych i ponadnarodowych. To nagroda dla tych, którzy wnoszą szczególny wkład w rozwój gospodarki, regionu oraz kraju. Którzy na co dzień dbają o Rzeczpospolitą nie tylko w wielkich dziełach i czynach, ale w drobnych z pozoru decyzjach i działaniach, które w codziennych zmaganiach tworzą kształt dzisiejszej Polski.

DIAMENTY FORBES
            Już po raz jedenasty w porozumieniu z redakcją miesięcznika „Forbes” firma Bisnode Polska opracowała zestawienie najbardziej dynamicznie rozwijających się firm w kraju. W zestawieniu znalazły się firmy, które w trzech ostatnich latach najszybciej się rozwijały. Brano pod uwagę firmy, które złożyły do KRS sprawozdanie finansowe za rok obrachunkowy lub opublikowały je w Monitorze Polskim.

Jesteśmy bardzo dumni z otrzymanych wyróżnień. Są one podsumowaniem pracy, zaangażowania i wysiłku nas wszystkich !!!!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Лариса

12.04.2018 23:11

Работала на Промете почти 1,5 года(я с Украины). Есть один минус-грязь. Работа тяжёлая(не каждый поляк согласился бы работать по 12часов),но коллектив супер. Все зависит от желания, работать или нет выбирает каждый для себя. Осталась очень довольна работой и часто вспоминаю о фирме. К керовнику вообще вопросов нет, наверное наилучший из керовников. Была бы возможность, приехала бы ещё.
    Uuussssppppooorrr

04.04.2018 17:29

No gdzie te k... A Ukraincy, no jo sie pytom:) hahaha kabaret
    Alex

07.04.2018 18:44

Nawet Ukraincy nie chcą... Jak wyniki ankiet? Czy będą jakieś działania?
    Michal

16.03.2018 14:31

Ktoś pracował tutaj jako inżynier?
    SSSS

16.03.2018 21:10

Tam sami inżynierzy...
    ave

19.03.2018 07:42

Jak jesteś inżynierem i chcesz na start 15 zl brutto,to tylko do prometu :) pozdrawiam
    Igor

09.02.2018 14:31

Czy tak dobrze się pracuje, że bardzo rzadko piszecie?
    papieros

11.03.2018 13:52

szkoda czasu pisac.pozdrawiam nie promet!!!!!!
    Pani A.

14.02.2018 18:06

Praca ciężka ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja nie narzekam. Kasa jak na Starachowice może być. Kierownictwo fajne.
    Renia

20.02.2018 20:29

A czemu śmieszny? Ile zarabiasz? Komu się nie chce pracować to odchodzi taka prawda.
    ss

22.02.2018 21:58

juz tam nie pracuje,tam nic nie ma (usunięte przez administratora) smrod itd,a o podwyżkę marzenie!!!pracuj 5 lat z 15 zl brutto hahaha nie polecam!!!!! trzymac sie z daleka
    amen

19.09.2013 12:08

Firma jak każda inna... W eksporcie pani po sklepie mięsnym... cała reszta też specjaliści z najwyższej półki, pożal się boże ....ogólnie syf kiła i mogiła ale gdzieś pracować trzeba. Amen
    Rysiek

09.02.2018 00:19

Swieta prawda!!!!!!!!!!!
    SS

06.09.2017 04:39

Jedyny plus to wyplata na czas,reszta na minus to sobie wyobraz.
    Leon

16.08.2017 13:06

Pracodawco!!!! Nie bądź taki jak inni krwiopijcy żerujący na pracownikach . Daj im zarobić!!! Do grobu tego nie zabierzesz a zyskać możesz jeśli jesteś uczciwym człowiekiem .
    sik

03.09.2017 10:04

nie jestem uczciwym czlowiekiem. jestem soba

26.07.2017 11:08

ss

03.08.2017 21:03

Nie opłaca się tam składać chyba ze ostatnia decha ratunku.kila i mogila.
    Kim

16.07.2017 11:20

Pracodawco wstydzilbys się tak traktowac pracowników. Po rękach powinieneś ich całować że cechą tyrać za marne grosze. Oczywiście płacić więcej możesz ale nie chcesz.
    kim2

16.07.2017 12:07

Racja kim,słyszałem ze ruskie już niechca tam robic
    Zapytanie

09.05.2017 11:27

Elektronik-automatyk -ktoś pracuje na tym stanowisku? Bo widzę,że często się ogłaszają,czyli jakaś rotacja jest
    byly

12.05.2017 12:26

racja,rotacja nikt za te pieniadze jakie oferuja nie chce pracowac!!!
    ....q.....

13.03.2017 17:14

Przepisów BHP ta firma nie widziała nawet :)
    gosc

04.03.2017 08:47

Wielki,szok Ukraińcy maja przywileje !!!;a Polaków zgnoić najlepiej!!!!
    Nerv

20.10.2016 08:55

Chcecie pracujcie ludzie uciekaja z tego kolchozu!!!!! przychodzisz czterobrygadowka i 13 zl na godzine!ludzie nie przychodza nawet na pierwszy dzien pracy!!! to o czym tu gadka syf smrud halas!!!! a kierownictwo uwaza cie jako bydlo!jedynym slowem tragednia..Dlatego teraz daja ogloszenia w internecie oraz w PUP bo nie ma nikogo chetnego!!! powodzenia nowym pracownikom!
    piwko

25.09.2016 06:43

piszecie jakbys cie nie wiedzieli co sie dzieje w innych firmach. constar cersanit man. jest inaczej . nie pracowalem to wiem. pozdro.

Zostaw merytoryczną opinię o Promet S.A.