Promet

• Henryk

3. Opinie o pracodawcach Starachowice
  5. Opinie o Promet S.A.

Opinie o Promet Starachowice

Nie przegap nowości o Promet S.A.!

Xyz

19.02.2020 16:02

Czy jest jakiś pakiet socjalny ? Premie ?

27.10.2023 11:19

Dla każdego ze stanowisk jest odrębny regulamin wynagrodzeń. Wynagrodzenie dla stanowiska specjalisty ds. eksportu składa się z podstawy oraz premii tzw. sprzedażowej. Szkolenia są dofinansowane w całości bądź pracodawca partycypuje w kosztach. U pracodawcy funkcjonuje Procedura Szkoleniowa w której zawarte są szczegóły.

29.06.2026 15:43

Już tego nie ma. Goła pensja.

03.05.2026 13:15

Jakie firma oferuje benefity - czy np. ubezpieczenie, opiekę med., posiłki- catering ?

29.06.2026 15:38

Firma do niczego,goła pensja. Odkąd jest nowy kierownik produkcji jest coraz gorzej. Ludzie zwalniają się albo zwalniają kierownicy. Dobrze mają lizusy i donosiciele.

27.12.2025 18:00

Maryla

29.12.2025 19:53

Uuu niedobrze a skąd takie wieści i na ile to pewne?
    Seba

11.09.2025 06:47

Ogółem nie polecam, praca za najniższą krajową w strasznych warunkach, opiłki metalu latają po całej hali, przyczepiają się do ubrań dlatego po pracy najlepiej prać je ręcznie bo pralka może skończyć swój żywot. Zero maseczek zero okularów, strach co starsi pracownicy mają w płucach. Ogólnie nikt nie chodzi nikt nie pilnuje, kierownicy zmianowi są spoko, bo sami pracują od nie dawna, ogólnie mówiąc straszna rotacja. Jako operator maszyn pracujesz również jako mechanik, bo ciągle się któraś maszyna psuje, ze względu na stary park maszynowy.
    paweł

26.12.2025 14:03

Ja pracowałem jako magazynier na wózkach widłowych, co mogę powiedzieć na ten temat? Mam zawszę luz czy oklejam sobie patety , czy spinam palety, przedmucham sobię z kurzu poustawiam czas mi leci , pracuje mi się z przyjemnoscią , pójde do kantorka kierownika zobacze jakie mam załadunki tirów , odnajdę kierowce pogadam sprawnie go zaladuje jak mam czas to ukladam sobie na gegałach palety skanuje kody i zanosze do kierownika gdzie wprowadza w system komputerowy , nigdy sie nie nudze praca marzenie z komputerem z ludzmi z kierowcami wszystko gra jak ma sie ulozone w glowie mazenie nad marzeniami zaluje ze nie robie .
    paweł

26.12.2025 14:27

Fajna jest praca dlaczego ? Jest różnorodna , urozmaicona , np. rano sobie przyjmuje palety z gwożdziami, oklejam zwoże , układam na regałach jak jest miejsce , nieraz mam przyjęcie towaru np z robota z firmy zewnetrznej np. kartony nieraz mam walcówkę do rozladowania i zwozenia do magazynu nieraz na foliarke zafoliować nieraz recznie skanowac kody nadawac nowy kod i do komputera. wydrukować posegregować obsługiwać właśnie różne maszyny prócz wózków widłowych do właśnie foliarka czy zgniatarka do kartonów skaner drukarka komputer telefon ,ladować wozki te boczne i raki gdy zajdzie potrzeba lub zeby byly pełne dla nnych zmian nieraz kolety zwiezdz nieraz palety puste euro lub szerokie , wióry zlomu posegregowac ulozyc by miec zawsze przejazd mieć udrożniony magazyn
    Jennifer

20.10.2024 02:54

Warunki zatrudnienia zgodne z obietnicą: pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, a później automatyczne przejście na umowę o pracę. Umowa zlecenie zawarta w dniu rozpoczęcia pracy. Długie, szczegółowe szkolenie BHP. Spotkanie z kierownikiem zmiany, który oprowadził nowych pracowników po hali produkcyjnej, przydzielił maszyny do pracy i wyjaśnił specyfikę działania tychże maszyn. Indywidualne szafki w szatni pracowniczej (zamykane na klucz, który można zabierać ze sobą do domu). Wyprawka BHP: mydło, pasta ścierna, krem do rąk, kilkanaście par rękawic roboczych, kilkanaście par zatyczek do uszu. Osobom przechodzącym na umowę o pracę przysługują ponadto: pieczątka z działu kontroli jakości, karta do logowania na komputer oraz odzież firmowa. Ludzie na stanowiskach kierowniczych i biurowych są bardzo mili, wyrozumiali, pozytywnie nastawieni do robotników. Z atmosferą na hali produkcyjnej bywa różnie. Ogromnym minusem przedsiębiorstwa jest stary, wyeksploatowany park maszynowy. Urządzenia często odmawiają posłuszeństwa, zatrzymują się po kilkadziesiąt razy na godzinę. W takich warunkach trudno o produktywną, satysfakcjonującą pracę, a wyrobienie dziennej normy bywa niemożliwe. Ogólne wrażenie (nie licząc problemu zużytych maszyn) pozytywne. Wypłata na czas. Prawo do 30-minutowej przerwy w pełni respektowane. Dział kontroli jakości prowadzi obowiązkowe szkolenia z zakresu obsługi suwmiarki.
    Lalo

05.07.2022 16:23

Witam. Czy na pracownika produkcji są przyjmowane osoby bez uprawnień UDT czy należy je posiadać?
    Magazynier

13.03.2024 19:28

Pracowałem chwilę na magazynie ale za tą kasę nie warto. Chyba że ktoś to lubi. Pozatym spoko bo nie musisz mieć żadnych uprawnień a umiejętności nabywasz w trakcie pracy ????

14.03.2024 08:16

Zgodnie z wymaganiami w ogłoszeniu rekrutacyjnym, każda osoba zatrudniona na stanowisku magazyniera musi mieć aktualne uprawnienia wymagane przez Urząd Dozoru Technicznego.
    Asia

09.03.2024 22:01

Śmieszna firma praca jak (usunięte przez administratora) za darmo . Niema wczasów pod grusza zero beneficjentów. Najniższa krajowa (usunięte przez administratora) kiła mogiła i banda (usunięte przez administratora) . Jeszcze praca na 3 zmiany wyzysk

26.01.2024 12:57

Witajcie. Dziś została dodana oferta dla elektronika i chyba w ostatnich komentarzach nie widzę opinii na temat warunków pracy na tym stanowisku. czy nie często na nie tutaj szukają? Mimo wszystko możecie ocenić warunki? być może złożę CV

12.02.2024 10:27

Poprzedni elektronik zmienił pracę dlatego szukają na to stanowisko. Poprzednik pracował wiele lat na tym stanowisku dlatego nie było wcześniej ogłoszeń na to stanowisko. Śmiało składaj CV

21.12.2023 13:49

a czemu osoby z orzeczeniem miałyby nie moc tu pracować? zastanawiam się, bo ktoś w prawdzie zadał takie pytanie, lecz nikt nie udzielił odpowiedzi i to dla mnie zastanawiające. Chyba ze to zależy tez od jakiegoś stopnia? A co z osobami, które były karane? Mogą pracować?
    Urabura

28.12.2023 12:46

To do PIP trzeba zgłaszać a nie płakać anonimowo.... Ale zaraz zaraz, wszystko jednak zgodnie z prawem jest, i teraz płacz dalej,.... buuu buuu buuu jak to ktoś cię oszukał mimo że wszystko jest zgodnie z prawem, tak więc pozostało wyżalanie się anonimowo.

30.12.2023 15:15

Widziałem że nowe falowniki założyli do czego to jest słyszałem że do ładowania wózków widłowych.?

10.11.2023 11:00

Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w Promet S.A.?
    Pawełek

06.12.2023 04:17

Ostatnio moje opinie były pozytywne ale robi się coraz gorzej na magazynach bo chcąc sprawnie załadować tira to jak towar jest zapakowany pięknie i czytelnie opisany i oklejony to nie ma problemu a tu schodzi kierowcą się marznie złości się bo jest na regałach a regał zastawiony paletami różnymi euro zwykłymi i dużymi nie poukładane na pułkach wióry złomu takie zamieszanie jak kochani robić jeszcze wózkami zastawione i same kołki ja to se przestawiam segreguje i mam jasno i klarownie wózki nienaladowane bo nikt o tym nie myśli jak o telefonie myślą a wózki ja ładuje jak mam czas poprostu się staram a tu mamy co mamy kierownik to załatwia bo dzwonię i pomaga a sam z małym starzem w pracy to jest różnie jak się wdrożę na dobre i będę długo robił to jest takie powiedzenie praktyka czyni mistrza i to są życiowe sprawy .
    Paweł

06.12.2023 04:35

Tak to jest dobrze nie narzekam bez tego kierownika to by firma utykała a tak to jest obrotny wszystko załatwi wytłumaczy no załatwili mi nowy mundurek buty wszystko nauczyć się jeszcze tego komputera już skaner obsługuje zaczytuje nieraz mi się myli ale już umiem nawet gdyby skorygować wycofać its itp najbardziej lubię załadunki i rozładunki przyjęcia i wydania towaru fajna i ciekawa praca czas leci i się nie nudzę .
    @Pracodawca

06.11.2023 05:44

Czy ta firma przyjmuje równiesz ludzi z Orzeczeniem o Niepełnosprawności
    Pracuś

18.02.2020 20:14

Zarobi się tam chociaż 3 - 4 tys do rączki ?

22.02.2020 00:31

Prosze sie tak nie ropzpisywac kazdy wie ze najnizsza krajowa :)
    Ania

29.09.2023 17:56

Ludzie nie wiedzą ale niema nic w tej firmie ,wczasów pod grusza , na początku najniższą krajowa potem jeszcze z tego zabrane i wyrównywane premiami do najniższej. Cieszysz się że dostajesz premie a tak naprawdę jesteś zrobiony w jajo. (usunięte przez administratora) malaria i wyzysk. Jak chcesz umowę na stałe po 3 latach to jesteś kopnięty bo upominałes się o swoje pieniądze. A za Ciebie przyjdzie Ukrainiec . Traktują ludzi jak (usunięte przez administratora) . A (usunięte przez administratora) się tam zarobi no chyba że kumoterstwo to zmienia postać rzeczy. Powodzenia tym którzy myślą i chcą tam godnie pracować i godna brać wypłatę. Tam tego nie doświadczycie. Powodzenia
    Dodo

16.04.2020 11:11

Mam 2 rodzaje uprawnien na wozki widlowe, 2 rodzaje na suwnice. Ile moge zarobic w Promecie netto na godzine?

16.04.2020 11:13

Wynagrodzenie za pracę jest ustalane indywidualnie z każdą osoba podczas spotkania rekrutacyjnego.
    Dyrektor pączuś

20.09.2021 17:29

Najniższa krajowa to i tak jeszcze z łachy..... :)

19.06.2021 10:30

Czy nowo zatrudnione osoby w Promet S.A. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

19.09.2021 15:50

Tak. Pracownicy otrzymują umowę od pierwszego dnia. Szczegóły SA ustalane na rozmowie kwalifikacyjnej.
    Zuzia

14.09.2021 08:00

Pracowałam tam rok i powiem tak ludzie tzn znajdzie się zawsze czarna owca ale ogólnie spoko, kierownicy też fajni można się dogadać , natomiast niema np wczasów pod grusza wszędzie w zakładach jest tam nie. Opinia dla mnie 3.5 na 5. Pieniądze trzeba wypracować z czasem bo też trzeba się trochę nauczyć. Jak ktoś wytrzymuje w huku i brudzie to da radę.

19.09.2021 11:27

Jak cie interesuje praca za pare złoty (najnizsza) powidzenia w zyciu!!!!!!!!!!!
    Dudus

17.09.2021 12:25

Jest tak że bardzo dużo zależy gdzie sie trafi.(usunięte przez administratora) Zarobki raczej słabe, wybrani mają większe. Słabo doceniają dobrych i pracowitych ludzi, a co często pracują za kilka innych osób. (usunięte przez administratora)Wypłata będzie taka sama. Nie ma co liczyć na to że zostaniesz zauważony jedyne co to pobijesz normy i zrobisz krzywdę sobie i kolegą. Jest trochę fajnych osób. Ludzie raczej spoko. (usunięte przez administratora)Pracownicy to naprawdę skarb tego zakładu, odrobina dobrej woli mogła by wiele zmienić. Dużo obietnic bez pokrycia że strony kierownictwa. Teraz to pewnie nowym mówią że zarobki to są od (usunięte przez administratora) złotych na godzinę. (usunięte przez administratora)
    Przemek

19.05.2021 13:34

Witam! Czy ktoś może udzielić rzetelnej informacji na temat tego pracodawcy? To że trzeba pracować to wiem dlatego opinie narzekających bo trzeba pracować i trudno posiedzieć ze smartfonem w ręku mnie nie interesują. Interesuje mnie atmosfera w robocie? Czy jeśli robisz swoje nikt Ci nie siedzi nad głową i się nie przypiernicza? Jak również czy ludzie tam pracujący to są w większości oki czy podpier....? Ostatnia kwestia jest ta premia wkońcu czy nie? Jedni piszą że jest 20 zł inni że nie ma wcale, inni zaś że 200 zł. Prosiłbym o opinię ludzi którzy tam trochę przepracowali a nie płaczków którym żadna praca nie pasuje. Pozdrawiam

08.06.2021 07:07

Po pierwsze tam nikogo nie mnożna nazwać kierownikiem ani dyrektorem.ludzie bez pojecia!!!!!!!!!!!!!1

08.06.2021 07:12

daj @ to ci napisze

28.01.2021 10:09

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?
    Dyrektor pączuś

02.02.2021 07:29

Z plusów kiedyś można było przyklinować na kaca.A teraz to nie wiem....
    TarzanBoy

30.03.2021 18:01

Teraz też można. Zależy tylko u którego kierownika.... Praca średnia atmosfera git.
    Ziom

19.02.2021 00:07

Jest hałas ale praca lekka na stanowisku operatora maszyny do produkcji gwoździ to jest stara hala po FSC więc co tu wymagać wiadomo że nie jest za czysto jejku ha dziewczyny tam jeżdżą wózkami widlowymi są operatorkami maszyn z mojego punktu widzenia a przepracowałem tydzień to jest lepiej niż w PKC na montażu na Manie lepiej niż w Poligrafii na ul.Bema itd nie będę się rozpisywał polecam lekka praca bez wysiłku fizycznego .

24.02.2021 17:49

Pracujesz tydzień i wyrażasz opinie??? hahahhaha poczekamy pól roku. :P

31.03.2020 10:15

Jak się pracuje z ludźmi z Promet S.A.?
    Bierut

03.04.2020 04:00

Ha ha ha...... MAN to (usunięte przez administratora) Co z tego ze zarobisz wiecej skoro musisz zrobic dużo nadgodzin, do tego Turki ci na głowe sra...........ją. Albo przyjdzie kierownik i ci oznajmi ze dzis zostajesz po godzinach bo tak trzeba....a nie odmówisz bo inaczej za brame. Podniecasz się Manem to zobaczysz jak potraktują pracownikow teraz po przestoju.
    aaa

11.04.2020 11:33

do konca zycia bedziesz gwoździarzem gamoniu , za najnizsza krajowa

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promet?

Kontakt - Promet S.A.

Główna 21 27-200 Starachowice

NIP:6642051812

Branża główna: Wyroby metalowe

19.02.2020 11:29

No cóż... podań teraz mają dużo bo zwalniają z innych starachowickich firm... I zaczęło się kompletnie nie szanować starego pracownika. W dosłownym tego słowa znaczeniu. :-(

22.02.2020 10:12

Puki hauruje to trzymacie .Zdrowie popadnie L4.przyjdzie to za brame!!!! tak szanujecie!!!! jkady dobrze wie jacy jestescie!!! skonczyly sie dla was piekne czasy!!!!!!
    gwozdz

31.03.2020 11:01

a z jakich to firm niby zwalniaja ?
    Zdzichu

24.03.2020 15:18

Jak chcecie mieć coś dogadania to złóżcie związek zawodowy . Członków zarządu nie można zwolnić z pracy
    Joker ????

13.03.2020 11:29

Mobbing i brak szacunku dla pracownika jest karane to tak gwoli przypomnienia
    Monia

14.03.2020 15:08

Połowa ludzi pójdzie na zwolnienia ciekawe co będzie na produkcji... Moim zdaniem lepiej zatrzymać na tydzień to wszystko... Nikt sie nie boi? Sytuacja jest naprawde poważna? Prezes się nie boi przyjeżdżać do firmy???
    jack hunter

21.03.2020 18:41

Mobbing może i jest karany ale za "brak szacunku' to jeszcze nie słyszałem żeby ktoś odpowiadał karnie.... Gdzie masz tak źle i kto cię tak dręczy???
    Chętny

22.01.2020 23:11

Widziałem ogłoszenie pracy na stanowisko Technik Utrzymania Ruchu, ile tam zarabiacie ? Tylko szczerze, ile do ręki

30.01.2020 10:23

Bardzo proszę o formułowanie wypowiedzi nie tylko merytorycznych ale także kulturalnych
    job

30.01.2020 12:11

hahahahahhahahahhahahhahah lux :)

22.12.2019 17:03

Jakie obowiązki są na hali produkcyjnej? Jest ciężko ? Ile można zarobić ?
    Św Mikołaj

24.12.2019 10:15

Jeżeli pracowałeś na produkcji gdzie się używa mózgu, a nie byłeś robotem do przykręcania 3 śrubek lub przekładania elementu z miejsca na miejsce to bez problemów sobie poradzisz. Praca jest średnio ciężka, wiadomo jest hałas i zapylenie ale gdzie nie ma...Zarobki są różne i zależne od umiejętności, ale wiadomo na poczatku to najniższa krajowa, później można coś negocjować. Ogólnie to nikt z batem nad głową nie stoi choć bywają nerwowe sytuacje.
    Job

10.01.2020 23:38

Obowiązki masz takie. Trzeba (usunięte przez administratora) jak robot. Miec nerwy ze stali, a to wszystko za najniższa krajową :)
    były pracownik

21.08.2019 15:27

Nie wiem totalny bałagan w firmie jak i w papierach tak i na hali produkcyjnej nie polecam firmy (usunięte przez administratora) najpierw każą robić badania a po wszystkim mówią pa pa na hali brudno, unosi się nieprzyjemny zapach,brak porządku

23.08.2019 23:55

idz zobacz :P lub przewin opinie :)-nastepny z biura :)
    sss

21.12.2019 14:00

Bzdura. Listopadową pensję z winy księgowej wypłacono mi z 3 tygodniowym opóźnieniem.
    Malwina

23.07.2019 21:05

Myślę że w firmie wszystko idzie do przodu i jest coraz lepiej. Nowa hala lepsze warunki pracy. Jeszcze będą nam zazdrościć z mana i pkc. Brawo prezes i dyrektor. Oby tak dalej.
    hahahah

23.08.2019 12:26

Ciekawe czego beda Wam pracownicy MAN zazdroscic?? hahahah Zapewne tych waszych podlych i niskich pensji

23.08.2019 23:52

Prosze nie zwracać uwagi -bez sensu.Musza pisac bzdury!!!!! by jakoś to wygladalo bo opinia mniej niż 0 !!!!!!!! Caly czas ludzie odchodza!!!!!!!!!! tam nie ma nic!!!!!!!!!!!!! szmal za 10 lat pracy 2000 do reki a roboty za 5 :)
    były pracownik

21.08.2019 14:57

Nie wiem co się dzieje w tej firmie w papierach bałagan sami nie wiedzą co i jak czuje się (usunięte przez administratora) ze strony firmy kazali mi zrobić badania po czym powiedzieli mi do widzenia, ale stwierdziłem że gra nie jest warta świeczki na zakładzie panuje bród, bałagan, nieład osobiście nie polecam
    Nowa

26.04.2019 20:26

Ja jestem bardzo zadowolona, wszystko co było mówione na rekrutacji sprawdziło się. Atmosfera fajna, wynagrodzenie dobre no i umowa o pracę po miesiącu, tak jak było mówione! Pierwsze dni są ciężkie bo organizm musi się przyzwyczaić do wysiłku a później już z górki. Ja bardzo polecam!

20.08.2019 16:02

Piszesz takie bzdety,aż ze stołka spadlem :) Pewnie ktos z biura!!!!!!!!!!!!!!!! hahahhahahaha no nie moge!!!!!!!!!!! Ilu straszych stazem pracownikow odeszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalo sie na rzeczy!!!!!!! wiec nie pisz głupot bo kazdy kto pracowal lub pracuje wie jak jest...Pracujesz 10 lat i masz 2100 netto hahhahahahahahahah!!!!!

20.08.2019 16:04

Pozatym tam kazdemu daja umowe ,bo nie ma kto tam pracowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Andrii z Ukrainu.

10.08.2019 18:42

Witam wszystkich. Nie idźcie pracować w tej firmie, oszukują pracowników. Przyjechałem do tej firmy do pracy z Ukrainy i tego samego dnia wyjechał. Na skype, gdy byłem na Ukrainie umowa została z Markiem Jedlinski że będzie wszystko legalnie( Umowa o pracę) i mieszkanie też będzie dla mnie. Kiedy przyjechałem, to już nie na Umowie o pracę, a Umowa o zlecenie. Mieszkania też nie było, nie było, tylko za swoje pieniądze. A obiecał mi na pierwszy miesiąc 2250 brutto, na drugi więcej, jeśli będę dobrze pracować. W końcu ja Uznał swoje zarobki, i że w tej firmie zarobię 600 zł miesięcznie, że na Ukrainie w takiej samej firmie zarabiałem 1300 zł. Jednym słowem (usunięte przez administratora)

11.08.2019 10:10

A mowilem że taj jest?? (usunięte przez administratora)

14.08.2019 23:48

Idz sam zobacz,nikomu tak nie uwierzysz jak sam nie zobaczysz :)
    Czytelnik

31.05.2019 13:29

Treść tę adresuję do osób, które są odpowiedzialne za przeprowadzoną rekrutację w m-cu maju 2019 na stanowisko ph. PROMET SA. W dobrym i profesjonalnym tonie jest podziękować i poinformować drogą elektroniczną o zakończeniu rekrutacji na w/w stanowisko. Wiele osób zadały sobie trud, aby w niej uczestniczyć dojeżdżając nawet dwieście kilometrów. Byłby to sympatyczny i profesjonalny gest. Takie zachowanie stanowiłoby o profesjonalnym przygotowaniu do przeprowadzenia rozmów. Mam nadzieję, że decydenci na przyszłość wezmą to pod uwagę.
    play off

19.07.2019 11:04

hahahhahaha zadowoleni.mlodzi do przerwy pracuja i ida w piz......
    off play

26.07.2019 10:07

Firma KRZAK rozumiesz?????????????????????????????

05.06.2019 06:53

Będą te podwyżki w czerwcu?
    jhu

05.06.2019 11:09

tak normy
    BB

18.07.2019 21:00

Brawo za podwyżki, tak trzymać. Jeśli to będzie regularnie dwa razy w roku to jest na co czekać. Jeszcze raz brawo.

18.07.2019 15:54

Kto jest zadowolony nikt nie jest zadowolony.robi się co raz gorzej. Śmieszne wypłaty a normy z kosmosu.Panu który to wymyślił życzę ze by pewnego sam stanol i pokazał jak się pracuje. Prędzej czy później i tak do tego dojdzie .skończy się jedzeniem pizzy
    Agnieszka

29.05.2019 16:37

Brawo Ja Brawo Promet super prezenty dla dzieci cola popcorn bilet to około 25zł super sprawa dla mojej 3 letniej córki z mopsu jako matka samotnie wychowująca dziecko dostałam 80zł to kupię dziecku kolorowankę kredki i jeszcze na jakąś książeczkę słodycze i śpiochy zostanie a tu super prezent się trafił pewnie małe dzieci wszystkie będą szczęśliwe no i rodzic musi dołożyć na bilet dla siebie czy to jest pomysł nowej p.kadrowej Rewelacja !!!
    Amigo

31.05.2019 15:07

Kiedys było lepiej. Były imprezy integracyjne, ogniska. Chetnie bym się zintegrowal z Panią Kasia z eksportu.
    Padre

07.06.2019 20:05

bylo sie szanowac to i tatus by byl dla dziecka
    Mariusz1568o9944

07.06.2019 15:30

Nie polecam tam pracować nikomu nisko placa zero szacunku dla pracownika .jeszcze (usunięte przez administratora) 《 TALAR》
    Marioooooo

07.06.2019 15:25

Najgorsza praca w starachowicach kierownicy zero pojciec nikomu nie polecam tam robić mała płaca .

01.06.2019 12:23

Ja to jestem ciekaw co z podwyższa w czerwcu
    Alex

19.04.2019 20:54

(usunięte przez administratora).nie polecam na prawdę szukajcie pracy w innym miejscu
    Pracująca

14.05.2019 20:36

Wszystkie wpisy usuwają idioci. Tak boją się prawdy... Nowa pani kadrowa bez pojęcia. Po co tacy ludzie są zatrudniani. Problem żeby dostać zaświadczenie do szkoły itp...
    Paula

28.05.2019 17:18

Kate do roboty ,a nie tylko papieroski(usunięte przez administratora)brudne :P

20.03.2019 09:01

Rambo

23.03.2019 06:51

Ciekawe czy jest szansa się z nią umówić... Nie wiem czy kogoś ma a trochę nie mam odwagi...
    Lopez Rodriguez

29.03.2019 14:21

Puszysta Pięknotka :-* nie ma nikogo , bo szuka na Badoo :-) jest pięęęęknnaaa :-)
    Lolek

12.03.2019 19:21

Kilka babek uciekło stamtąd na MAN-a. No z ich opowieści wychodzi iż w firmie jest dość specyficznie ;-)

Zostaw merytoryczną opinię o Promet S.A.