były pracownik13.12.2024 19:48
Ta firma to porażka... zacząć trzeba od tego że właściciele to janusze biznesu z lat 90. pracownicy część pieniędzy mają wypłacane formalnie, część pod stołem.Dziwne że pip,zus,us się tym jeszcze nie zainteresowali. Kierowniczka strzela z ucha szefostwu i ze wszystkim lata na skargę i wydziera się na resztę pracowników. Pracownicy jak robią nadgodziny albo zasuwają wiecej, to dostają jakieś 50/100zł do koperty więcej. Jak ktoś ma chore dziecko i bierze nż to wielkie oburzenie szefostwa, zaś największą hipokrytką w tym zakresie jest wiceprezesowa, córka szefa która po za swoim skąpstwem, to przychodzi do pracy rzadko, a jak przychodzi to ze swoją córką, ot hipokryzja szefostwa. Poza tym nie szanuje postanowień z innymi współwłaścielami firmy. Nie zna się na niczym, ma zerową wiedzę o firmie, nie ma jej praktycznie w firmie ,a jak już jest to najprostsze rzeczy zwala na pracowników. Do tego to wieczne szukanie oszczędności na wodzie, na papierze toaletowym. Jak firma chce oszczędzić to powinna największego pasożyta w postaci wiceprezesowej usunąć. Potrafią przedłużyć umowę na rok, a po miesiącu i tak zwolnić pracownika. Jedyny plus pracy w tej firmie to "wypłaty" na czas. Reszta to (usunięte przez administratora) i wyzysk pracownika. Nie polecam.