Bury

• Marysin
  • Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie
Lublin - MAN Truck Service Bury Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Bury Sp. z o.o.

Opinie o Bury Lublin

Nie przegap nowości o Bury Sp. z o.o.!

Kierowca

22.09.2019 09:19

Kasa i terminowość wynagrodzeń jest wszystko ok. Ale system jaki mają kierowcy jest nie do przyjęcia 2/2 czyli dwa tygodnie w trasie 2 dni w domu lub 66 godzin nic więcej. Zatrudnili młodych spedytorów syna jednego z kierowników chłopak nic nie ogarnia wysyła samochody dzień wcześniej aby stać na parkingu 24 godziny i nic z tym nie zrobią bo jest synalkiem kierownika. Gdyby spedycja miała inne podejście było by lepiej.
    Chichot losu

12.09.2019 07:48

Jeżeli ktoś z państwa zamierza strać się o pracę w tej firmie to serdecznie polecam o nie używanie dezodorantu ,jest to niesamowity priorytet wręcz gwarancja otrzymania etatu..Informacja została potwierdzona. Aha i koniecznie na wysokie stanowisko, na niższym zwracają uwagę na nieświeży zapach.
    burasek

03.09.2019 11:31

Pracowałem chwile i zarządzanie tą firmą to porażka. Dyrektor handlowy miał własna firme. Sam importował i potem sprzedawał Buremu. Lepszy towar sprzedawał konkurencji a badziewny własnej firmie. Potem sie dziwili ze nie ma sprzedazy. Szkoda czasu.

30.08.2019 21:34

Pączek blikllee

31.08.2019 22:06

Nie wiem czy czas działa na korzyść firmy czy przeciwnie ,na pewno jest korzystny dla pana F. który rzekomo postawi firmę na nogi.

01.09.2019 12:30

Ile czasu?Rok temu kierowcy dostali 1euro podwyżki to teraz ze 2? Śmiech!!!!
    serwisowy

30.08.2019 14:12

Widziałem nowy Serwis Bury MAN w Radomiu, mechanik może przyjechać na rozmowę w sprawie pracy?
    Odp

30.08.2019 14:20

Należy skontaktować się z oddziałem w Radomiu tel. 48 679 64 31.
    Były

11.08.2019 18:56

I Po co kasować opinie? Prawda boli co? I pora na czarny scenariusz!!! Pozdrawiam
    Noname

11.08.2019 22:12

Jaki czarny scenariusz? Co się zadzialo lub może się zadziac? Jak w każdej firmie chcacej się utrzymać na rynku potrzebne są zmiany.
    Były

09.08.2019 01:00

No to teraz dyrekcja niech się bierze za spedycję!!! (usunięte przez administratora)Teraz ma brak kierowców,spedytorow i roboty. Brawo!!!!
    Pani Xx

01.08.2019 22:04

Robią z ludzi nie głupków obiecują a tak na prawdę wiedzą że oddział za nie długo zamyką po to jest zatrudniona Pani (usunięte przez administratora)po mału wszystkich zwolnią. Naj gorsze jest to że nie potrafią normalnie porozmawiać z pracownikiem. Raz zwalniają zaraz przywracają do pracy i na stępnie znów zwalniają szkoda gadać firma udałam się Nie polecam firmy Bury!!!!!!Kiedy jeszcze pracował kierownik Pan P wszystko było ok jego brakło i wszystko się rozpada masakra
    Kiqut

02.08.2019 14:56

Dyrektorzy nowi to i zmian dużo!!! Oby tak dalej, zmiany są potrzebna dla naszej organizacji!!
    Pani Xx

02.08.2019 22:46

Zmiany są potrzebne ale nie takie !!!! Mówią że sklepy się utrzymają nie ma takiej możliwości padną i to szybko .Ale (usunięte przez administratora) na tym zależy!!!!
    Zawiedziony

31.07.2019 23:18

Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w Bury. Dziś jest dzień, gdzie zarząd firmy podjął decyzję o zamknięciu działu ds.sieci handlowych. Zwolniono 9 osób, od managerów,do pracowników logistyki .Wg.mnie jest to, działanie pod wpływem impulsu, złych doradców, nie przemyślanych decyzji -szkoda. Wielu ludzi miało pomysł na uzdrowienie tego oddziału( Pani K.i Pan K.niestety nie pozwolono im wdrożyć swojego planu.) Dziwi mnie fakt, że Pan Prezes pomimo wielu lat doświadczenia w branży, nie dostrzega potrzeby rozwijania firmy, w sieciach handlowych. To wielki błąd, za który zapłacą w dużej mierze pracownicy. Obecnie szczerze nie polecam pracy w tej firmie. Haos...????
    Kam

18.07.2019 12:28

W rankingach firm widać, że firma Bury jest na 13 miejscu wśród największych pracodawców Lubelszczyzny. Zatrudnia grubo ponad 500 osób. To duża firma i duże wyzwanie. Podziwiam
    Fizyczny

27.07.2019 20:57

Jeśli tak powstają korporacje to rozumiem!!!!! Dziesiątki jak nie setki osób przewijających się przez firmę no ale oni tylko czytali śliczne ogłoszenia o pracę,potem posłuchali obietnic a po miesiącu pracy szok!!!! Koniec tematu. Pozdr
    Tom

31.07.2019 00:12

Ty zobacz z kim twój prezio idzie ramię w ramię . Najpierw w nowoczesnej teraz w poko hipokryta. A komuchów to jest od groma ale w poko
    Gloster

20.07.2019 01:10

Oddział w Krakowie zanikaaa, kwestia czasu jak go zamkną, nie ma ludzi do pracy zarówno w biurze jak i na magazynie, nie polecam się tam zatrudniać, niby podnieśli pensje na magazynie ale to nie wiele daje, polacy nie chcą tam pracować, zatrudniają już kogo wlezie aby utrzymać oddział. Zakmnęli już oddziały w Poznaniu, Katowicach, jeden w Krakowie, zamkną i kolejny. Z daleka od tej firmy, ona nie patrzy na ludzi, patrzy na pieniądze, aby tylko ciąć koszty i się ratować jak może. Szukajcie gdzie indziej.

16.06.2019 12:40

Jak tam fizyczni w pracy? 3 turnus poleciał do Hiszpanii a my nic!!! A przecież prezes w radiu mówił, że walczy o to ,żeby ludziom żyło się lepiej -ale chyba nie miał na myśli pracowników fizycznych swojej firmy.
    Odwiedzający

08.07.2019 12:16

Przeciesz to firma za Andrzejki płaciła ostatnio połowę, a pracownicy płacili drugą połowę ale tylko dlatego że szli z osobami towarzyszącymi. Tak to było, poza tym szli tylko ci co chcieli, przeciesz nikt nie kazał Ci iść, a i tak było bardzo dużo chętnych. Ja byłem, impreza na 5.
    Ajak

17.07.2019 10:54

(usunięte przez administratora)czyli jak nie pasuje bla bla pora brać maczety w dłoń na drugi raz się zastanowi paru nowobagdzkich czy warto zerwać na ludzkiej energii. Nie ma prawdziwych swirow gotowych na wszystko co pokażą jak to się robi
    Kierowca

10.07.2019 16:50

Po magazynie przyszedł czas na transport? Tylko tutaj sami ludzie odchodzą!!! Brawo dla spedycji!!! Macie swój cel !!!!
    Concorde

24.06.2019 01:39

Niestety, firma dobrze nie prosperuje. Zamykaja oddzialy, zwalniaja pracownikow, zaczal w niej panowac totalny chaos przez nieodpowiednie zarzadzanie. Przyczyna jest nieposzanowanie dobrych pracownikow, ktorzy byli sukcesem tej firmy. Najlepszym przykladem jest to, gdzie po zwolnieniu wieloletniego kierownika magazynu, spadla rentownosc oddzialu Krakow. W Krakowie byly niegdys 3 oddzialy a zostal 1. Jak widac nie kazdego da sie zastapic, zycze tej firmie jak najlepiej ale sam rozgladam sie za czyms innym. Tutaj przyszlosc jest niepewna, dopoki osoby na wysokich stanowiskach nie zostana zastapieni, ludzmi kompetentnymi i znajacymi sie na zarzadzaniu czasem, ludzmi i pieniedzmi.

30.06.2019 18:02

A Ty to kto? Księżniczka że stokrotki?
    Ktoś

08.07.2019 22:07

To prawda,nawet w Lublinie poszukują kierowców międzynarodowych. Chyba zasoby się skończyły. Dobrych kierowców w firmie ubywa.Przestaje się liczyć doświadczenie, ale na nowych większe oszczędności .!!!!A to teraz priorytet tej firmy.
    Obserwator

03.06.2019 09:10

Chyba firma się sypie.
    Yack

04.07.2019 09:14

Kierowniku teraz musisz stanąć na nogi i pokazać na co Cię stać. Bo większość pracowników generalnie fizycznych ma juz dość tej sytuacji i atmosfery panującej na magazynie. Nie wspominając o pracownikach biurowych którzy musieli pracować po 17h dzień w dzień, aby towar mogl wyjechać. Przykładem jest ostatni wypadek kierowcy... Jestem pracownikiem więc wiem co sie dzieje... Ale jak tak dalej będzie to wyglądalo to bede musiał odejść. Życzę Ci powiedzenia i wez się za to aby postawić firmę z powrotem na nogi, bo teraz to tylko chyba Tobie zależy. Pozdrawiam

04.07.2019 19:51

Mądre słowa!!!! Kolego ale Prezes by musiał w końcu sam porozmawiać z pracownikami a nie słuchać dyrektorów. Ta zmowa kiedyś wyjdzie bokiem. Od magazynu po transport jest coraz gorzej. Są dwie wersje:1.ta lepsza to taka że dyrektorzy czarują prezesa jak jest świetnie i On w to wierzy a jest lipa.2.ta gorsza że Prezes o wszystkim wie i daje na to pozwolenie. A wtedy te wypowiedzi w mediach to blef!!!
    Robol

01.07.2019 20:53

A dlaczego wypowiedzi pana Prezesa w mediach nie mają pokrycia w firmie ? Kto odpowie? To się nazywa hipokryzja. Takie kwoty,pobyty w domu no a chłopaki z magazynu to dopiero goście,wolą praca od rodziny!!!
    Gina

06.06.2019 13:08

a nadal pracownicy sami sprzataja kible w Rogoźnicy ? :)
    Janagored

31.05.2019 13:17

caly czas szukaja kierowców na Rogoźnice przybywa roboty?
    Benny

22.03.2019 14:19

Odział w Rogoźnicy (Rzeszów) porażka. Brak kompetentnych ludzi do zarządzania. Kompletnie nie rozumieją handlu. Ściągnęli do zarządzania działem handlowym osobę z konkurencyjnej firmy, a nie wniosła nawet jednego nowego klienta - spełniając jej wszystkie wymagania. O jej profesjonalizmie swiadczy ze nigdy nie podjela nawet zadnej rozmowy handlowej. Nigdy nie zarządzała zespołem. Kupowanie towaru od pośredników. Jakość towarów fatalna. Wciskanie towarów przez inne oddziały którym towar sie nie sprzedał.
    Andrzej

25.04.2019 13:43

Masz racje z handlem to ona miała do czynienia jak szła do sklepu na zakupu :) Miałem z nią do czynienia jako kierowca i na sklepach mieli niezły ubaw z niej jak robiła oferty zeby speclalnie nie przechodziły :)))
    Andrzej

25.04.2019 14:05

Mowa oczywiście o tej Pani z Rogoźnicy :))
    Nowy

31.03.2019 18:21

A moglibyście napisać coś ze szczegółami o pracy na magazynie w Rogoznicy, bo chciałem wysłać cv.
    gosc

04.04.2019 10:38

odziez robocza ma każdy pracownik na magazynie, firmowe koszulki polary bezrękawnik i buty były potrzebne czapki to kupili a jaka praca na magazynie każdy wie że towar trzeba przebierać bo czasem tego wymaga, twój kiero za ciebie nie będzie przebueral bo ma inne sprawy na glowie
    Dubler

20.04.2019 01:19

Sytuacja z odzieżą dotyczy oddziału w Rogoźnicy. Żaden magazynier zatrudniony od października zeszłego roku, nie dostał odzieży i butów ochronnych - do dzisiaj. " ... towar trzeba przebierać bo czasem tego wymaga ... " - Gosc-iu, takiej ilości pleśni, to chyba nawet producent penicyliny nie widział. A kiero, wystarczyłoby żeby nie odebrał z Krakowa towaru tak złej jakości, bo pozbywają się stamtąd najgorszej paści, a magazynier z Rogoźnicy musi się babrać w tym (usunięte przez administratora) często gołymi rękami, bo rękawiczek brakuje.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bury?

Kontakt - Bury Sp. z o.o.

Mełgiewska 38c 20-234 Lublin

Zastraszany pracownik

13.03.2019 20:33

Firma w ostatnim czasie systematycznie pracuję na swoja negatywną ocenę . Do faktów dodam ,że dzisiaj na dwóch magazynach w oddziale Kraków miała wizyta Państwowej Inspekcji Pracy z zapytaniem o dokumentacje wybranych pracowników co było pewnie spowodowane skargą lub skargami które wpłynęły na pracodawcę . Podejrzewam ze podobne sytuacje mogą mieć miejsce na innych oddziałach tj, w Warszawie , Rzeszowie i pewnie też w siedzibie firmy w Lublinie. Kierowcy otrzymali porozumienia zmieniające i dostali do zrozumienia że jeśli ich nie podpiszą muszą złożyć wypowiedzenie pracodawcy z winy pracownika co jest oczywiście nie zgodne z prawdą i prawem pracy. W najbliższym czasie sprawa na pewno będzie rozwojowa. Szczerze odradzam pracę w tej firmie !!
    Zly

04.04.2019 16:55

Jeśli termin wynagrodzenia wypada w weekendy lub święta to przepisy kodeksu pracy mówią,że płaci się z góry czyli w dzień roboczy poprzedzający weekend lub święto,bo przecież Twój 10 dzień miesiąca też może wypaść w dzień wolny.Ustalenie tego konkretnego dnia napewno ułatwiłoby ludziom życie,przynajmniej mozna byłoby coś zaplanować.Ktoś wspomnial o Radzie Kierowców-szkoda ze takimi sprawami sie nie zajeli:-(
    Zly

04.04.2019 17:06

Sorki,sprostowanie,płaci się z dołu,a nie z góry jak napisałem.
    Kierowca w Bury

25.03.2019 08:50

Nikt nie lubi zmian i wyraz temu dają powyższe wpisy, taka nasza natura. Jednak trzeba zauważyć, że zmiana warunków pracy to nie działania na niekorzyść pracownika, to jedynie dostosowanie warunków zatrudnienia do wykonywanych obowiązków. Zmiany występują w każdej pracującej i myślącej organizacji, wynikają ze zmian w strukturze firmy, a nie z oszczędności. Lojalni pracownicy i dobrze pracujący zostają na pokładzie bo nie mają się czego obawiać. Ja jestem zadowolony, jak ktoś ma lepsze oferty to szczerze gratuluje.
    co zrobić

01.04.2019 18:04

Pracodawca mówi, że to pracownik jest siłą firmy - bo to prawda, bez pracowników taki pracodawca nie miałby niczego, nie mówiąc o Porsche, willi z basenem, jaccuzi, drogich wakacjach kilka razy w roku, trwających od tygodnia do miesiąca (np. w Alpy na narty, na plażę na Wyspy Kanaryjskie czy Bora Bora (Oceania, lato cały rok, przeważnie 30 stopni C, palmy, jakich nawet w Egipcie czy na Maderze nie ma), złotych zegarkach ("zwykły" zegarek dla bogatych kosztuje 45 000 zł minimum; złoty może minimum kosztować 100 000 zł) czy garniturze od Giorgio Armaniego za 20 000 zł (chyba minimum tyle, skoro o wiele słabszy Hugo Boss (podobno o wiele słabszy), ale i tak wspaniały kosztuje 8 000 zł). Możliwe, że taki szef płaci paniom lekkich obyczajów, a u takiej super pani noc kosztuje nawet 12 000 zł. Ale nie narzekajmy, przecież taki zwykły pracownik zarobi nieźle - no sami zobaczcie - około 1 800 zł na rękę, gdzie kawalerka często kosztuje 2 000 zł za miesiąc (wynajem), kredytu nikt nie da, a zresztą za co spłacić? ... Rozumiecie? Szefowie mówią, że pracownik jest siłą napędową firmy, nie wierzą w to sami, ale mówią prawdę. Ale mówią ją nie po to, że są prawdomówni, tylko po to, aby się dobrze zaprezentować. To jest w porządku? No chyba, że w porządku jest to, że ten, kto ciężko pracuje dostaje pensję, która nie wystarczy mu na opłatę mieszkania (a gdzie na rachunki, leki, lekarze, ubrania, przyjemności czy jak ma odłożyć coś na czarną godzinę?), a pracuje prawie cały czas i może w ciągu dnia nie ma godziny czasu wolnego dla siebie, a taki szef ma miliony, a pracuje mało i ma łatwo?
    buła

02.04.2019 14:55

ok kiedy bedziesz czekamy dalej;)
    Jurek

29.03.2019 13:55

Podpisuje sie pod tym. Firma ma potencjał i warunki finansowe aby być potentatem w swojej branży. Ale jest brak ludzi którzy by to ogarnęli i zarządzali. Towary fatalnej jakości, zero wsparcia dla handlowców, brak jakiejkolwiek wizji rozwoju itd.

17.10.2018 13:10

Firma Bury z siedzibą główną w Lublinie - duża, solidna firma z oddziałami rozsianymi po Polsce, z wyjątkową atmosferą pracy i stabilną sytuacją na rynku. Praca ciekawa, ambitna i dla ambitnych. Firma fachowa i dla fachowców i specjalistów lubiących to co robią. Na pewno to miejsce dla ludzi z pasją i umiejętnością współpracy. Obiektywnie bardzo dobry pracodawca oraz miejsce pracy. Zdecydowanie firma godna polecenia :) Lubię atmosferę w Bury Sp. z o.o. za: dobra komunikacja, pozytywni ludzie, mała rotacja

15.03.2019 18:48

Mówisz o tych oddziałach które ostatnio firma zamknęła?? Mała rotacja tzn ile osób określ?? Bo jak 6 kierowców zwalnia się z oddziału w Polsce na którym pracuje 10 to ja bym powiedział że to jest kołowrotek w drzwiach a nie mała rotacja. W tym momencie na 9 kierowców 5 jest na wypowiedzeniach i 2 na L4 samo świadczy o atmosferze i firmie. Oddział Kraków

28.03.2019 13:56

cos ty brał
    Artur

03.03.2019 10:45

Witam panów czy u burego jest jakiś system np. 2/1 2/2
    Oczko 123

08.03.2019 08:37

Zgadzam się z tobą Adam 2/2 to lepsze rozwiązanie tutaj nigdy nie wiesz kiedy zjedziesz i na ile wyjedziesz.

28.03.2019 13:55

jest 2 tygodnie jezdzisz 2 tygodnie prosisz sie i pieniadze ;)
    laki

27.03.2019 21:08

Czyli jak zabieraja ci 30% pesji jestes lojalny ..czy raczej głupi zal mi ciebie
    Kierowca Burego

16.03.2019 23:51

Kraków platforma na Wrobela 4 na 9 kierowców otrzymało wypowiedzenia z powodu nie przyjęcia nowych warunków , jeden sam się zwalnia(od października to już 5 zwolnienie). A firma wrzuca ogłoszenie na OeliXa i pisze ,że poszukuję kierowców w związku z dynamicznym rozwojem firmy :) Śmiech na sali . Ten "dynamiczny rozwój" zaprowadzi was do upadku oddziału. Wtedy skończą się ciepłe posadki i branie kasy za nic.
    Lary

17.03.2019 17:54

Św słowa nie nasz6m kosztem
    Edi

07.01.2019 11:38

Widze że mocna dyskusja. Kila firm na rynku jest, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Muszę przyznać że Bury ma dobrą opinię. Sam niedawno zastanawiałem się czy nie wrocic do zawodu i robilem rozeznanie, gdybym miał wybierać to poszedlbym do Burego. Znajomy po 2 latach zadowolony i szuka kumpla podwójnej obsady. Poznalem gościa i wiem że warto. Kasa jest ważna ale też ważne są inne rzeczy i cała otoczka i u niego jest jak trzeba. A i pieniądze są dobre, wystarczy ze chcesz pracować. Kto niezadwowolony to zmienia, ale są i tacy co potem wracają. Powodzenia.
    Zastraszany pracownik

13.03.2019 20:50

Podać Ci ta firmę ?? To firma Bury w oddziale Kraków , odprowadza od całej kwoty składki a i tak za chwilę może się okazać ze nie będzie miał kto pracować i jeździć . Także zanim zaczniesz kłótnie sprawdź swoje argumenty :)
    Żal

15.03.2019 17:30

Oczywiście dobiera biedaki w najuboższej wersji i małymi kabinami gdzie większość to podwójne obrady????????????
    Kierowca Burego

15.03.2019 11:05

Praca kierowcy ma oddziale Kraków Wrobela. 2500 netto w tym 2000 brutto płacy zasadniczej i ryczałty za dyżur godziny nadliczbowe i godziny nocne wsadzone do podstawy. Do tego rozliczenia tras od kilometra Przykładowo Warszawa 100 PLN (W niedzielę też) Bydgoszcz 120 (pauza do zrobienia w wekend schodzi ok 24 godz) Krosno 50 PLN. Plac w Krakowie 10 PLN (rozładunek często paleciakiem całego auta palet i zaladunek) Do tego należy dodać że większość rozladunkow duży czas oczekiwania tj. Eurocash i Tym podobne. Max zarobków to 3-3.5 PLN z dwoma pracującymi welendami i około 80lub100 nadgodzin. Każdy niech sobie przeliczy co to za warunki. Urlop to goła podstawa , bonów na święta nie ma zabrali. Premii kwartalnej 300 PLN netto nie ma też zabrali. Do tego gdy nie ma wyjazdów praca na magazynie przy składaniu towaru sortowaniu ładowaniu i rozładowaniu aut. To lepsze pieniądze w Krakowie zarabia się na autach do 3.5 tony i 8 godz pracy. Pozdrawiam normalnych

15.03.2019 12:46

czyli 7 zł na godzine godne zzycie hahaha

15.03.2019 13:58

No może 10 PLN za godz wyjdzie . Co nie zmienia faktu że Ukraińcy na sortowni mieli więcej Hahahaha. Jazda nocami , często załadunek samemu do tego kolejki na rozladunkach i po odbiór palet. Robota marzenie Hahaha

13.03.2019 13:48

Witam. Z powodu pojawienia ofert pracy w firmie do jazdy w ruchu krajowym chce dodać opinię. W ostatnim czasie zamknięty oddział w Poznaniu wcześniej oddział w Katowicach . Ostatnio zamknięty punkt handlowy w Krakowie na "Rybitwach" . Oddział w Rzeszowie ledwo pracuje brakuje kierowców a Ci którzy pozostali niosą się z zamiarem zwolnienia. Oddział Kraków Wrobela . Kierowcy nie przyjęli kolejnej obniżki zarobków w ciągu 3 lat . Paru z nich otrzymało wypowiedzenia paru jest na zwolnieniach lekarskich. Dostali oni do podpisania porozumienia zmieniające na warunkach które są po prostu żenujące. Ostrzegam przed podjęciem pracy i dokładne studiowanie umowy i dokumentów do podpisu. (usunięte przez administratora) odpowiedzialny za kadry pracownicze jest całkowicie nie słowny i straszy (usunięte przez administratora)po nie przyjęciu nowych warunków. Ludzie z magazynu i kierowcy bez obniżek się zwalniają . I wiele innych spraw . Brak premii na święta brak premii kwartalnych brak jakichkolwiek benefitow . Praca kierowcy w godzinach nocnych i nadliczbowych (wekendy i swieta) wciagniete w podstawę w postaci ryczałtu. Podstawą 2500 netto . Praca dla kierowców również na magazynie jeśli nie ma wyjazdów. Jednym słowem robi się bardzo nie ciekawie. Nie polecam
    lary

13.03.2019 15:08

Zgadza sie omijac z daleka nawet ukraicy uciekli
    Fizyczny

13.03.2019 18:22

Zgadzam się w zupełności.I taka moja skromna rada dla zarządzających firmą,proszę nie szastać tak wypowiedzeniami ponieważ może się okazać, że nastąpi brak chętnych do pracy,a przecież na ten sztab dyrektorów muszą zarobić ci fizyczni,którym obniża się wynagrodzenia.
    MichalL

03.03.2019 11:23

Ciekawe miejsce ze też o tym nie wiedziałem wcześniej ze można poczytać opinie i dowiedzieć się paru rzeczy;) ale nie o tym chciałem napisać. Wie ktoś może z kolegów coś na temat Turcji?

01.02.2019 19:09

Oczywiście wypłaty nie ma bo jest piątej i księgowej zapewne się nie chciało albo wolne miała ciekawe czy jej rachunki tez mogą brać urlop.... to jakaś porażka z tymi wypłatami jest pierwszy w każdej porządnej firmie o opóźnieniach jeżeli są to informują, a tu kadra zrobiła s tej firmy takie dziadostwo ze słów brakuje
    Antonii

02.03.2019 16:33

W tym miesiącu historia się powtarza;) ale jest dobrze redukcja etatów może trochę ruszą (usunięte przez administratora) za tymi biurkami;)

03.03.2019 08:09

Jak się historia powtarza. Kilka wpisów niżej pisałeś ze znalazłeś lepszą pracę, Antonii wróciłeś do Bury?
    Zadowolony

07.04.2018 21:31

Witam pracuje w firmie Pana Burego nie dlugo ale po przeczytaniu negatywnych opini na temat firmy musze opisać jak jest naprawdę ponieważ nikt nie opisał tego tak jak jest naprawdę. ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE OWE OPINIE SĄ NAPISANE PRZEZ LUDZI KTÓRZY SZUKAJĄ W (usunięte przez administratora) RAKOW I MYŚLĄ ŻE ZA DARMO KTOŚ ZAPŁACI 5000. Zaczynamy Plusy -Umowa o pracę od pierwszego dnia bez kombinacji nie jak np w Dziadtransach umowa zlecenie itp -Nowe Często serwisowane Składy -Wypłata na czas i na konto podstawa plus diety plus wysokie dodatki - Częste Zjazdy na Bazę -Stałe trasy Jazda według ATER nie ma mowy o przeginaniu czasu jazdy na magnesie wykluczona itp - Przyjaźni kierowcy -Panie w biurze Bardzo miłe i ładne aż chce sie tam przychodzić bez potrzeby -Dużo zleceń nie martwisz się ze nie pojedziesz nie zarobisz -Pełny pakiet socjalny ubezpieczenia ubranie robocze itp -Nie ma problemu z wolnym po wcześniejszym poinformowaniu biura -Spedycja działa bardzo dobrze i sprawnie nie ma sytuacji ze stoisz godzinami czekając na zaladunek. Podsumowując jeżeli szukasz konkretnego uczciwego pracodawcy jesteś pracowity i chętny do pracy to jest Firma dla ciebie. W 100% Polecam.
    SZYBKI

15.05.2018 22:56

PRACA OK PŁACA OK SZEFO OK Z KIEROWNIKIEM P.PAWŁEM UKŁAD SUPER WIEC CZEGO WIECEJ PRACA JAK WSZEDZIE CIEZKA COS ZA COS JA ZADOWOLONY

01.02.2019 19:04

Wypłata na czas???? Dziś jest pierwszy i kolejny raz wypłaty nie widac.... w październiku co było???? Osoba odpowiedzialna za przelewy była na urlopie i koedy dostałeś wypłatę???? Szkoda ze moje rachunki nie mają urlopu!!!!!? Czytanie takich głąbów już przestało być zabawne!!!!! Wypłata na czas...... siedzisz za biurkiem i sobie to może masz !!!!! Dziadostwo

01.02.2019 07:49

Otoczka??? To ja się wypowiem o tej otoczce... wyjezdzasz w trasę czasami się przepinasz, podpinasz lub inne rzeczy robisz podczas których między innymi pobrudzisz sobie rączki które umyć możesz u stróża jeżeli Ci użyczy trochę wody z banki albo w śniegu (jeżeli jest) zero jakiegokolwiek pomieszczenia socjalnego dla kierowcy głupiego śmietnika nie ma żeby wyrzucić śmieci po powrocie z trasy... dziadostwo dbają tylko o tych co w biurach siedzą i słuchają tylko jednego kierowcy któremu lepiej jest w kabinie niż w domu, oczywiście małej kabinie bo kupić konia z dużą kabiną dla podwójnej obsady to straty okrutne dla firmy... kolejnym plusem tej wspaniałej otoczki jest to ze nie dość ze jeździsz biedakami w małej kabinie to jeszcze jak awarie to serwis ma w czterech literach to ze ty zgłosisz awarie zechcą to zrobią nie zechcą to wcale nie zajrzą. Otoczka wspaniała o tym jak spedytorzy w kulki sobie lecą z kierowcami kiedy potrzebny jest dzień wolnego to nawet nie wspominam bo to to już jest Patologia. Także zastanów się kolego zanim wypowiesz się na temat otoczki????????????
    Antonii

05.12.2018 11:56

Porażka nie ma ciebie w domu zarabiasz 1588zł podstawy +premia którą Wielgos albo ci ukradnie albo da ci kwotę jaką sobie wymyśli.
    Adres

04.01.2019 15:28

Też znalazłem normalną pracę. :)
    Kat

04.01.2019 20:58

Ja tez :)
    Kiero

25.12.2018 05:45

Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Burasów. Pzdr
    Pajda

22.12.2018 11:55

Podobno zmiany u was , pan dyrektor podobno abdykował i został spedytorem , prawda to ??
    Stanley

19.12.2018 18:39

Zero szacunku do pracowinika, niepolecam.
    Paweł

05.12.2018 10:11

Masakra
    Tadek

30.11.2018 22:05

Zarobki śmieszne jak i pobyt w domu

Zostaw merytoryczną opinię o Bury Sp. z o.o.