OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

07.05.2015 11:48

witam zastanawiam sie czemu jak wpisuje cos szczerego momentalnie jest kasowane...?????UWAGA!!!!!na pseudokordynatorke Joanne Luczak!!!!!!!!!!!!!!!
    NL69

03.05.2015 19:30

Pani Dominika z Poznania!!!
    manny

25.04.2015 18:18

Ja mialem z nimi w PL taką akcję: Chcialem znaleźć jakąś pracę na chwile, żeby przeczekac ciężki sezon. Dostałem oferte: Sortowanie butelek. Miało być w zakładzie produkcyjnym, na taśmie. Okazało się odwrotnie: Na jakimś placu za magazynem, ręcznie, w upale, sortować tony skrzynek walniętych na kupe. (usunięte przez administratora_Dwa, trzy dni bylem tam i podziękowalem.
    ottowiec

23.04.2015 18:45

co wy ludzie pier-cie pracuje w przez otto nie narzekam co wy myslicie ze przez 1 miesiac sie dorobicie hahahaaaaaaaaaaa trzeba zapi-lac ze by cos miec a wasze narzekania po h-j to za robote sie wescie przyjechaliscie na wakacje czy do pracy ?
    Ka

19.04.2015 18:14

Od niedawna pracuje w Holandii przez otto i jestem bardzo zadowolona. Z kasy tez:) jedyny mały minus to długi dojazd do Holandii. Juz na samym poczatku przy rozmwoie rekrutacyjnej byłam pozytywnie nastawiona, a to głownie dzieki pani Dominice z poznania(pozdrawiam) ktora ma ludzkie podejscie i widac ze chce pomoc:)
    kas

09.04.2015 09:14

Pracował ktoś przez Otto w Bubsheim i możesz napisać jaka to praca? Stawka zacheca, ale jestem drobną kobietą i mam obawy, że jest za ciężko...

23.03.2015 12:22

OTTO POLSKA SP. Z O.O.

23.03.2015 14:55

Szanowni Państwo W 2015 r. w firmie OTTO Polska została powołana funkcja Rzecznika Praw Pracownika, który zajmuje się skargami pracowników pracujących za pośrednictwem OTTO Polska. Jeśli więc Państwo posiadają konkretne skargi, to prosimy o przekazanie ich nam. Postaramy się je wyjaśnić. Prosimy pisać na adres: [email protected]
    nieznajomy

29.03.2015 11:07

Jesteście najgorszą firmą o której słyszałem.. Nie można było zapewnić NORMALNYCH warunków Polakom??!! Sami sobie jesteście winni, a teraz wielce jakieś wyjaśnienia... Głupota total
    Dejvid

20.03.2015 15:29

No witam a są jakieś przyjęcia teraz albo do kogo sie kierować??
    JG

18.03.2015 13:15

Jeżeli ktoś ma jakieś pytanie odnośnie firmy Olympia i pracy w Adidas Rieste odpowiem na tym forum. Nie zawsze na bieżąco, ale postaram się w miarę możliwości szybko.
    JG

18.03.2015 13:08

Pracowałem w Adidas Rieste 6m-cy, praca jako taka nie jest zła, nie jest ciężka, ani specjalnie wymagająca, nawet na działach, na których przydaje się dobra pamięć, w 2-4 tygodnie można wszystko opanować. Praca na 3 zmiany, czasami w sobotę, w okresach przed świątecznych i wakacyjnych pracuje się we wszystkie soboty. Umowę podpisuje się na gwarantowane 151h miesięcznie, i za tyle dostaje się kasę, reszta wypracowanych godzin, zależy od miesiąca od 20 do 40h, przenoszona jest na tzw. AZK-zeitkonto, do wykorzystania w czasie, kiedy nie ma pracy, na płatny urlop, lub na wyjazd do Polski-płatny, czasami kilka godzin z tego konta dorzucą do wypłaty. Jeżeli w miesiącu wszystkie soboty są robocze i 2 razy wypadnie tydzień z nockami(dodatek 25% za pracę na 3 zmianę) to można otrzymać ok.1200 Eu, minus koszt mieszkania obecnie 55Eu na tydzień, czyli zależy od miesiąca 200-250 Eu/miesięcznie. Zaliczki można brać co tydzień w wys. 60Eu. Jeżeli miesiąc ma max.2 soboty robocze (ok.8 miesięcy w roku) to wypłata wynosi ok.850 Eu na rękę. Mieszkania różnie zależy gdzie się trafi, przeważnie prywatne domy z kilkoma pokojami 1-3 osobowymi, kuchnia i łazienka wspólna, lub domki letniskowe 2-3 pokojowe max.6 osobowe, zdarzają się bez pralki i problemem z ogrzewaniem. Nie trzeba znać niemieckiego, pracuje dużo Polaków, na każdej zmianie jednym liderem jest Polak. Osobiście polecam dział SORTER ( zmiana Lidera Wojtka-super gość i niemieckiego Rosjanina Witalija-też spoko gość) nie jest może najlżejszy ale rzadko z stamtąd zwalniają z powodu braku pracy. Najlżejszy dział to RETURNY, ale na nockach ciężki do wytrzymania z powodu nużącej pracy. Dobrze mieć swój samochód, chociaż do sklepów nie jest daleko, można dojechać pociągiem, ale lepiej nie być zależnym. Agencja pracy OTTO na Niemcy Olympia, koordynatorzy trochę zakręceni, zwłaszcza Anna jej mąż Łukasz bardziej zorientowany, ale do zgody, czasami trzeba łazić kilka razy za jedną sprawą. Zapisujcie godziny pracy i wyliczajcie sami kasę, po sprawdzeniu z kwitkiem, jeśli coś się nie zgadza idźcie wyjaśnić najlepiej do Sabiny. Nie liczcie, że pomyłki same się wyjaśnią, a zdarzają się często. Kontrolujcie konto AZK i dni urlopu z miesiąca na miesiąc, studiujcie dokładnie wszystkie pozycje, przemyślcie dobrze pytania bo potrafią dać odpowiedź-(odpowiadają na każdą wątpliwość)-że nic nie zrozumiecie-umieją nieźle zakręcić, ale jak konkretnie wiecie o co pytać i stanowczo domagacie się odpowiedzi i załatwienia bądź wyjaśnienia sprawy dopniecie swego. Ogólnie praca dla samotnych, młodych, chcących luźno pożyć, lub na dłuższy okres dla młodych par. Jeśli jedziecie tam z nastawieniem, że w ciągu roku odłożycie większą kasę to nie ta praca. Osobiście polecam takim osobą jak wyżej wymieniłem. Pozdrawiam
    farna

19.02.2015 14:13

Hej. Mam zamiar wyjechac z kolezanka do Holandii z OTTO... Jak z mieszkaniem i dojazdem w ogole do Holandii? Jest akredytowany wyjazd? I co polecacie? Na czym pracowac?

18.02.2015 19:32

bardzo malo maja ofert powyzej 9e a jesli nawet trafisz na taka to bedziesz pracowac ok 30 godz na tydzien!!!!!!!!1
    Anna

07.06.2015 14:00

hej pracował ktoś przez tą agencję?Jeśli tak to proszę o kontakt [email protected] czy jest praca w ogóle i jakie warunki dziękuje z góry
    xenes

16.02.2015 10:16

jaka praca jest w geodis wilson?jest sens wyjezdzac?
    WorkForce2015

09.02.2015 20:13

Witam, czy firma Otto jest w stanie zapewnić pracę płatną powyżej 9 euro / h ?

30.01.2015 15:27

nie polecam tej firmy kazdemu kto chce cos zarobic i odlozyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Raven

29.01.2015 15:31

Jedzie ktoś w tą sobotę do pakowania ziemniaków?
    barbos

21.01.2015 12:23

a był ktoś w Tilburk-Elcho przez otto albo teraz jest bo mam taka oferte?
    kubo

07.01.2015 22:28

Witam mam pytanie czy ta firma jest wypłacalna jak wygląda zakwaterowanie i ile wychodzi mniej więcej miesięcznie z zarobkami jako pracownik fizyczny
    Jony

25.12.2014 00:49

Nie polecam tej agencji, po przyjeździe okaże się że bd mieszkać z Czechami lub Słowakami (tzn. Cyganami z obywatelstwem).
    MatheO

19.12.2014 15:30

Yo wszystkim dziś aplikowalem do pracy jako pracownik fizyczny na produkcji układaniu i filetowaniu kurczaków i odpisali niedawno. Czy ktoś wyjechał przez tą agencję na tą produkcję i czy warto zawrzeć z nimi umowę w Poznaniu ? Pozdro

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

mick

19.12.2014 09:25

Otto jest o.k.i mogę każdemu polecić!!!!!!!!
    tulipan

17.12.2014 10:31

Witam jestem zainteresowana praca w Albert Hejn w Waterigen, moze ktos cos powiedziec na temat zakwaterowania pracy itp ??

12.12.2014 17:15

damian

06.09.2016 19:55

wyglada to tak ze wysylaja w konkretne miejsce, ale jak tam nie pracy to szukaja w innym miejscu, mi sie tak zdarzylo. jest ubezpieczenie i to fajnie, bo jakby sie cos dzialo to nie ma problemu. no i zakwaterowanie, moim zdaniem naprawde ok, widze ze ludzie narzekaja, ale bez przesady, normalne pokoje i juz.
    milano

07.12.2014 15:15

Żeby nie zapomnieć , specjalne pozdrowienia dla pani Zuzanny z Gdyni :(
    milano

07.12.2014 14:59

Tu zdobyć pracę , to trzeba mieć niezłego farta . Robotę trzymaja dla swoich.A jak dzwonisz , to traktują cię jak intruza.
    zagadan

26.11.2014 13:35

Witam a jak z umowa w Rieste ,na ile podpisuje sie umowe ,i jak z kosztami mieszkania-ile dokladnie na osobe

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

buba

20.11.2014 16:51

Witam, czy ktos z Was ma aktualne informacje na temat pracy w adidasie w Niemczech? Glownie chodzi mi o zakwaterowanie- warunki, ile osob na mieszkaniu, jak daleko do pracy. Czy sama praca jest w porzadku? Da sie tam zarobic uczciwe pieniadze? Pozdrawiam
    Maniek

21.11.2014 10:27

ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem do Rieste. 1000 e policzyles z mieszkaniem czy bez i ile godz brales pod uwage? Sa jakies sklepy itp w okolicy zakwaterowania? zakwaterowanie w domach czy w hotelu? sa jakies nadgodziny i czy pracuje sie tez w weekend?
    rieste

25.11.2014 18:09

teraz w adidasie sezon...praca 7 dni w tygoniu na 3 zmiany...warunki jak trafisz na mieszkanoe z pralka-to sie ciesz...og...ktos tu pisze ze.zarobosz 1000€...gdzie..za wrzesien moja wyplata to ok800€ za pazdziernik640€...mialem 152godz..nadgodzny sa ale na azk.
    Sylwek

27.10.2014 14:14

Siema szukam osoby z Opolskiego na wyjazd do Holandii (usunięte przez administratora)
    gipmans

24.10.2014 08:23

otto to najlepsza firma przez jakie do tej pory pracowalam

23.10.2014 23:54

Impresja2005

24.10.2014 17:24

A gdzie pracowałeś Niemcy czy Holandia ?
    impresja2005

19.10.2014 18:37

Witajcie, Mam okazję wyjechać do Gernsheim do pracy w myToys. Czy ktoś może coś wiecej mi powiedzieć -:) jaka jest rzeczywistość ? Jak wyglada zawaterowanie jak daleto jest do miejsca pracy itp. Z góry serdecznie dziekuje Hubert
    nowy26

19.10.2014 07:50

witam mam zamiar współpracować z tą agencja,moze mi ktos powiedzieć jak naprawde jest potrzebna znajomość jezyka niemickiego lub holenderskiego???czy izie sie jakos dogadać???
    Ewelina

10.10.2014 23:20

Witam czy ktoś jutro jedzie do Holandii z Otto do pakowania i sortowania gruszek i jabłek?
    Di

06.10.2014 13:45

zadzwoniła dzisiaj do mnie babeczka z oferta pracy na szklarni w Venlo. może tez ktoś z Was dostał? ogólnie jutro mam dać znać czy jadę ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle warto..
    gosza

10.10.2014 18:46

Jesli to z firmy Gipmans, to nie polecam, byłam tam 2 dni, jako praca dodatkowa, bardzo szybkie tempo przy pakowaniu ziół do pudełek, z taśmy pakowanie pietruszki itp.w foliowe worki, praca od ok. 4 w nocy...
    hogi

13.01.2015 09:37

Pracowalem w gipmans i praca dobra nawet masz placone za pol godz przerwy a przerwy kolezanka ci nie podkreslila ze jedziesz rano wczesnie ale za to wracasz wczesniej.i masz praktycznie caly dzien dla siebie ja zajmowalem sie szczypiorkiem lecz jak skonczylem to pomoagalem wlasnie koieta przy pakowaniu i bardzo wporzadku lekko cale szefostwo z nl tez wporzoadku
    Megi

29.09.2014 16:39

dostałam propozycje pracy z Otto,chce jechać sama,mam tylko 19 lat,myslicie ze dobrze jest sie pchac w prace z takiego biura?
    assj

05.09.2014 09:26

Witam. Rozważam 2 oferty pracy: moduslink i xenos. Jesli ktos moze sie wypowiedziec o pracy w ktoryms w tych magazynow to prosze o informacje. Interesuej mnie jaka jest atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest na tyle pracy żeby pracować cały etat? Chcialem zapytac tez o mieszkanie-gdzie najlepiej szukac pokoi jesli chcialbym sam wynajac a nie przez agencje? Pozdrawiam.
    Bodzia

26.08.2014 18:51

Witam otrzymałam z agencji OTTO ofertę pracy przy pakowaniu kamer oraz w fruitmasters czy ktoś z was już był na takiej pracy ??
    assj

25.08.2014 10:29

Czy ktoś z Was pracuje lub pracował w Waalwijk jako pracownik produkcyjny w firmie z dekoracją wnętrz? Jeśli tak proszę o informację jak wygląda praca, jakie są godziny pracy itd. Mile widziane też opinie o Otto.
    maly

21.08.2014 16:58

Witam mam pytanie czy jedzie ktos w sobote na zbior jablek gruszek? Praca od poniedzialku jakie warunki mieszkalne mieszkalne i czy byl ktos juz na takim zbiorze z tej Firmy prosze o jakas odpowiedz dziekuje i pozdrawiam.
    praga

21.08.2014 10:54

Witam wszystkich mam zamiar wyjechac do holandi na magazyn jakie sa zarobki i warunki

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m