OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Kamilo27

19.12.2019 14:35

Pracuje ktoś w Amsterdamie na magazynie Jumbo ? Chciałem się dowiedzieć jak tam jest wypłaty na czas i warunki mieszkaniowe jakie ? Dzięki za odpowiedzi
    tim

20.12.2019 11:28

warunki mieszkaniowe ok, otto załatwiają zakwaterowanie, wypłaty zawsze dostajesz na czas w zależności od tego ile pracowałeś
    Kamilo27

20.12.2019 22:33

A ile gdzieś tak średnio wychodzi na miesiąc już po odliczeniu wszystkiego tak na oko ? Dzięki za odpowiedz
    OnTaki27

19.12.2019 19:09

Wyjeżdżam na początku stycznia do Amsterdamu na komisjonowanie możesz ktoś napisać jak tam jest jak z kwaterą jak z wypłatami??? Dzięki za odpowiedzi
    donata

11.12.2019 10:14

praca spełnia oczekiwania, nie mam żadnych powodów do narzekania, polecam

13.12.2019 14:09

Praca może być fajna, ale otto? (usunięte przez administratora) i porażka
    andri

19.12.2019 13:34

no wiem, obsługa w otto była grzeczna, nie robiliśmy też nawzajem kłopotów, toż nie narzekam
    agata2580

17.12.2019 12:30

Witam, czy ktoś pracował w biurze wew Wrocławiu jkaie warunki jaka atmosfera i jakie zarobki
    Blabla

07.12.2019 09:58

Przez firme Otto pracuje jako orderpicker w Jumbo. Firma wypłaca wyplaty na czas, ale zdzieraja kase na czym moga. Nie dość, ze osoba na wiekowce placi tylw samo pieniedzy co oaoba bez wiekowki, to jak nie czujesz sie dobrze w pracy to jeszcze placisz za transport do domu wykonany przez nich. W biurze ciężko sie dogadać, chyba ze jestes mily i potulny... Z urlopem nie ma raczej problemu. Osobom do 21 lat nie polecam tam pracować. Bez wiekowki fajna kase idzie wyciągnąć.
    Michał

16.12.2019 21:22

Wiesz jak będzie z robotą w styczniu? Czy będą potrzebować ludzi?
    weronika

17.12.2019 12:12

mi się wydaje, że zawsze potrzebują ludzi, skontaktuj się z nimi, jest to proste, wystarczy wejść na stronę na facebook ;)
    Olo

15.12.2019 13:48

Ponownie pojawiła się oferta w Lipsku dla operatorów wózków, czy ktos tam pracuje? Jakies opinie?
    allan

16.12.2019 13:47

ja tam pracowałem, dobra oferta, warunki spoko, mogę polecić
    Olo

16.12.2019 21:31

Dzięki, a pracowałeś na wózku czołowym czy bocznym? Jakiej firmy są wózki, bo pani rekruterka nie wiedziała. Ja aplikuję na wózek boczny.
    Nigdy więcej

15.12.2019 20:47

Pierwszy i ostatni raz pojechałem prze(usunięte przez administratora) agencje Do pracy (chyba , ze mnie życie do tego zmusi). A Otto to już totalna porażka. Współczesne niewolnictwo. 1 mieszkasz w tragicznych warunkach. 2 musisz się podporządkować pod nich i nie masz za wiele do gadania. 3 koordynatorka to .... ( nie chce używać wulgaryzmów) 4 Liczą 370€ miesięcznie za pokój (4 osoby w jednym mieszkaniu kazdy 370€ , to daje 1480€) w tej cenie można wynająć willę. 5 po odliczeniu wszystkiego zostaje gdzieś 300-320€ na początku. Po odliczeniu jeszcze żywności wyjdzie gdzieś 250-270€ na tydzień, czyli ponad 1000zl za takie pieniądze nie opłaca się wyjeżdżać. Po prostu robisz na ta pier... złodziejska firmę na te kur.. które chcą Cie wyr...chac. 6. Próbują zrobić z Ciebie debila na każdym kroku. Omijajcie ludzie agencje pracy , bo one kasują większość waszej ciężkiej pracy. Szukajcie czegoś sami, bo za takie pieniądze nie opłaca się wyjeżdżać i robić na złodziei

13.12.2019 14:18

Nikomu nie życzę, aby ktoś trafił do pracy przez tę agencję..!! (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Koordynatorzy? Ha żal nazwać ich koordynatorami ,bo o co by ich nie zapytać to nic nie wiedzą ???? zero kontaktu, zero pomocy i same problemy! Wypłata? Haha śmiech to nazwać wypłata jak na konto po miesiącu przychodzi Ci 500€???????? uciekajcie od tej agencji !! Nie polecam !!!

13.12.2019 14:12

Jedno wielkie (usunięte przez administratora) Nie polecam nikomu tej firmy.. 500€ wyplaty! (usunięte przez administratora)
    Dave

11.12.2019 16:57

Po
    Karooolaaa

20.11.2019 22:05

Witam;) Czy ktoś pracował z Was przy pakowaniu mięsa w Zaandam? Możecie mi mniej więcej opowiedzieć jak tam jest?
    Stas

10.12.2019 14:52

Ja pracowałem i całkiem miło wspominam
    dorota

11.12.2019 09:57

jak warunki?
    Zaniepokojona

15.10.2019 18:38

Był ktoś może w Mohrhennsfeld(tak wiem że to miejscowość) przez OTTO? Jakie warunki zakwaterowania? Da się bez samochodu dotrzeć?
    Byly pracownik

10.12.2019 14:22

Mieszkalismy tam. Warunki spoko. Tylko hausmann czy jak mu tam lubi wchodzic kiedy mu sie to podoba.
    Byly pracownik

10.12.2019 14:23

I wydaje mi sie, ze podales nazwe ulicy w Wuppertal ;)
    Magda

27.11.2019 10:15

Dzień dobry czy praca otoo work polska jest legalna jak z mieszkaniem i.praca
    rafo

29.11.2019 14:35

praca w otto oczywiscie jest legalna, pokoj dostajesz od nich
    eleonora

10.12.2019 12:45

załatwiają zakwaterowania, dojazd do miejsca pracy i chętnie pomagają jak potrzebujesz pomocy w czymś :)

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Magazynier (k/m/n)

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Pracownik produkcji (k/m/n)

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Proste czynności produkcyjne. Bez doświadczenia!

Słupno

31.4 - 31.4 PLN / h

Pracownik logistyki - Fabryka maszyn / OTTO Special Staffing

Amsterdam

20.14 - 20.14 EUR / h

Nowa12

20.11.2019 13:41

Witam! Chciałabym się dowiedzieć o pracy w Erno's, Ktoś z was tam pracuje na magazynach z ubraniami?
    Mało Godzin

05.12.2019 17:57

Nie polecam, nie ma godzin nagle po czarnym piątku, siedzimy z chlopakiem w domu bo 2 dni do pracy daja... praca na 9tce jest taka sobie, zalezy gdzie sie trafi. Kierownicy chodzą tylko i sie gapią na rece.
    Srotto

06.12.2019 18:17

Do pracy jest jakoś o 40 osób za dużo, też siedzę w domku, 3 dni w tyg w pracy.
    Zainteresowany.

05.12.2019 07:51

Jeżeli chodzi o pracę komisjonera, bez zakwaterowania z dojazdem z Zielonej Góry to jak oceniacie?. Pozdrawiam.
    Elko

05.12.2019 00:09

Jak ktoś chce mieszkać w zasyfionych domkach bez dostępu do internetu to polecam. Pamiętajcie jednak, że internet za granicą tańszy nie jest. I do tego czekanie po godzinie na kierowcę aż przyjedzie po was do pracy. Spóźnienia gwarantowane. Słyszałem też, że ludzi ściągają za dużo, a pracy nie ma. Mi na szczęście się to nie przytrafiło. Pracują po 3-4 dni Powodzenia

13.11.2019 06:53

Jesli chodzi o Alberta W Zwolle to praca naprawdę spoko ,przez 2 tyg dniówki albo nocki później zaczyna się praca w weekendy jak nauczysz się wszystkiego trzeba normę wyrabiać ,jeśli chodzi o kasę to pracując przez saqiusa nie narzekam ,a jeśli chodzi o adecco to nie mogę się wypowiedzieć

13.11.2019 22:34

po 4 tyg musisz mieć 100 % powyżej masz więcej płacone do każdej godziny pracy ,praca jest na cieplej hali oraz zimniejszych wersach ale tam jest lżej bo są produkty typu jogurty ,pracują kobiety jak i mężczyźni
    Kkkk

04.12.2019 13:14

Czy coś więcej mógł bym się dowiedzieć o tym mag. Bo mam zamiar wyjechać tam do pracy? Dziękuję za opinie z góry....
    Mela

03.12.2019 15:25

A w jakiej firmie pracujesz ?
    Luki

27.11.2019 23:28

Ja bym pojechał, ale kiedyś napyskowalem w Polsce w Office jak byłem na urlopie i mnie zablokowali podobno na stałe, powód błachy ale jednak. Ogólnie jak dla mnie Otto, ale samo Otto nie patrząc na ludzi i zakład pracy daje 4/5 jest to szczera opinia starego weterana który rozpoczął swoją karierę z Holandia w 2009. Pracowałem z Otto tylko raz...w roku 2018.
    rafo

29.11.2019 14:34

tez pracowałem z OTTO raz przez jakis czas i dobrze to wspominam
    Halina

13.11.2019 19:05

Chce jechać z chłopakiem do agencji otto ale jak przeczytałam opinie to już nie wiem co robić. Jak myślicie to normalna praca czy (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

29.11.2019 11:13

jestem chętny do pracy do cholandi albo napisz (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Karo

20.11.2019 23:18

Jak jest przy pakowaniu mięsa w Zaandam?
    agnieszkaszoc

26.11.2019 10:49

też mi to interesuję, ktoś coś?
    Bialy

27.11.2019 20:23

Podpinam się pod pytanie też jestem tym zainteresowany
    Kapital

27.11.2019 14:15

zdecydowanie odradzam. tragiczne warunki mieszkaniowe, bardzo nie stały grafik godzin których potrafi brakować. zero wsparcia ze strony biura na przemian z podłym traktowaniem. Mają ludzi za nic i zależy mi tylko na nowych pracownikach żeby podbijać statystyki. już dawno powinni zniknąć z rynku ale kto będzie dbał o dobro szarego człowieka. (usunięte przez administratora)
    Lukas

26.11.2019 16:53

Mam pytanie dla pracujących już dłuższy czas. Jak wygladaja u was zwroty za mieszkanie? Macie cały czas 100% ? Dajcie znac jak to u was wyglada.

21.11.2019 21:20

jakie warunki mieszkaniowe na hotelu w Den Bosch ?
    patrik

25.11.2019 13:53

spoko, da się zamieszkać normalnie, co Cię dokładnie interesuje?

26.11.2019 11:28

warunki mieszkaniowe i przede wszystkim praca na jumbo da się normę wyrobić ? I jak jest z godzinami ?
    monika

26.11.2019 10:54

polecam prace przez otto, opłaca się w 100 procentach
    Szybki

25.11.2019 20:41

Jest jakaś dziewczyna w esmeer?

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Nowy

19.11.2019 16:30

Opłaca się jechać bardziej samemu czy w parze? I czy idzie się z kimś dogadać żeby była para do pokoju?
    Para

20.11.2019 11:40

Czy opłaca? Nie ma z tego korzyści, ewentualnie więcej razem zaoszczędzicie na jedzeniu. Ja jestem z chłopakiem, można się dogadać na lajcie. Zawsze i tak dostajesz pokój z dwoma łóżkami i łączysz sobie (chyba że wolicie spać osobno ????)
    ewelina

25.11.2019 13:54

według mnie, nie ma różnicy
    Aśka123

20.11.2019 13:02

Witam! Jedzie ktoś do pracy z tej agencji 23 listopada sindbadem?
    Kamil

23.11.2019 09:35

Tak ja też jadę
    wiola

25.11.2019 13:52

też chcę pojechać, do kogo się zgłosić?
    Grazyna

23.11.2019 12:14

Bardzo nie polecam pracy w Jumbo w Veghel- Zuidkade. Ludzi do pracy ściągnęli tyle że teraz po 20h tygodniowo się pracuje na więcej godzin mogą liczyć tylko osoby na wiekowce bo Jumbo płaci za nich normalnie a otto im obcina więc na nich zarabiaja. Dwa max 3 dni w tygodniu są pewne reszta rezerwy które są odwoływane tego samego dnia nawet 2 godziny przed rozpoczęciem pracy i później. Ogólnie brak szacunku do ludzi. Jesteś przez większość czasu kołem zapasowym i musisz żyć nadzieja że nie odwołają rezerwy i uda się coś zarobić bo przecież większość ludzi po to właśnie wyjezdza z kraju. W biurze każdemu obiecują godziny na święta ciekawe bo wszyscy ludzie których ściągnęli teraz nawet nie pomieszcza się na hali.
    Jack

21.11.2019 21:15

Jakie ciuchy trzeba mieć ze sobą do pracy na magazynie prócz obuwia?
    Myk i do przodu

22.11.2019 10:39

Jeansy, kilka koszulek na zmianę, bluzy. W zależności w jakiej części magazynu się pracuje może być bardzo ciepło albo bardzo zimno. Jeśli pracujesz przy załadunku lub wyladunku tirów to nawet kurtka się przyda. Jeśli gdzieś w głębi hali przy paku lub piku to nawet w koszulce będzie Ci gorąco po przerzuceniu kilkudziesięciu kartonów. Otto nie daje żadnych ubrań, a jeśli nie wiesz gdzie zamiedzkasz to niewiadomo czy będziesz miał okazję sobie coś dokupić. Zalokują cię w lesie w środku pola i co będziesz miał to będziesz miał.

21.11.2019 11:47

pracował ktoś ma den bosh na jumbo możecie napisać coś więcej o tym magazynie jak z normą ludźmi godzinami ?:

21.11.2019 20:33

Się wybieram w sobotę

22.11.2019 08:47

ja dopiero przeglądam ich oferty i chciałem się czegoś dowiedzieć o tym magazynie ale nikt nie chce napisać czegokolwiek . Możesz mi napisać jak będziesz na miejscu co i jak wygląda ?
    Damian

21.11.2019 22:12

Myślę,żeby wyjechać pod koniec miesiąca do Tilburga przez firmę otto widziałem,że poszukują do pracy w magazynie z odzieżą . Ktoś może się wypowiedzieć na ten temat ? pozdrawiam :)
    kas

20.11.2019 21:46

jaki magazyn polecacie żeby spokojnie było można normy wyrobić ?

20.11.2019 18:31

Jedzie ktoś w sobotę do den bosch do jumbo?

20.11.2019 18:17

Wyjeżdża ktoś do den bosch w sobotę do jumbo?

20.11.2019 18:04

Wyjeżdża ktoś do den bosch do jumbo?? Bądź ktoś pracuje?
    Klaudia

19.11.2019 13:55

Witam, pracuje ktos w Kitzingen ?. Proszę o opinie jak tam wygląda
    xxxzzz

18.11.2019 21:21

Nie wiem jak Wy, ale ja trafiłem dobrze,praca jest, stawka jest dobra, kasa jest co tydzień, godziny średnio 35, lecz nawet jak nie mam pełnej stawki, bo nie mam 22 lat, mam netto 9.44 czy nawet z deka więcej, osoba od 22 roku życia 11.04 netto cos takiego, wiec nie rozumiem płaczu, ludzie pracują po półtora roku, dostają potem kontrakty od firmy. współczuję słabych warunków i plac
    ktoś11

18.11.2019 15:10

witam mam pytanie jaką firmę polecacie przez Otto????

16.11.2019 11:42

Hej! Był ktoś jako magazynier u lidera pocztowego w kitzingen? Polecacie?

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.