OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Czarna Mamba

31.03.2020 09:16

Kto sie na dniach wybiera do pracy w AH i ma zakwaterowanie w Zeewolde

28.03.2020 11:37

Praca spoko,warunki mieszkaniowe dobre.Jeszcze,żeby godziny były do przepracowania będzie super.
    hanna

30.03.2020 16:28

a jak u Ciebie było z godzinami? bo mój kolega jeździł z otto dwa razy i mówił że spoko da się wyrobić godziny
    Zawiercianin

30.03.2020 13:14

Strata czasu.Nie polecam.Wysylam CV formularze aplikacyjne dzwonie kontaktuje sie z agencja..i za kazdym razem ta dama bajka o slozeniu alikacji..robia w konia..Przestaje interesowac sie ta pseudo firma..
    Alek

30.03.2020 10:53

NIE POLECAM! Ta agencja zarabia na wszystkim a szczególnie na mieszkaniach. Ciagnie po 400euro miesiecznie od osobowy za miejsce w pokoju 2 - osobowym. Nie gwarantuje godzin jest wielu ludzi co nie ma godzin a za pokój muszą płacić i są na minusie. I to tak trwa tygodniami a nawet miesiącami. Wiec zamiast zarabiać biednieją. (usunięte przez administratora) Za wszystko płacisz a kierowca w ogole nie oplaca sie byc bo kary szybko zjedza mizerny zysk te pare euro za dowóz osób do pracy.

28.03.2020 20:08

Faraon

29.03.2020 09:14

A czy ja coś napisałem o pomyłkach itp

30.03.2020 02:07

Ta k tyle lat przez Otto j bez pomyłek Hahaha................ No tak sam se w biurze pomyłki nie zrobisz. Faraon naucz się kłamać ok?.
    Patryk

20.03.2020 22:37

Hej , Pracuje ktoś może przy zbieraniu zamówień w Jambo Den Bosh . Macie jakieś opinie ? Jak wyglądają mieszkania .
    lukasz

24.03.2020 14:50

pracowałem i ogólnie mogę polecić, mieszkanie wygląda dobrze, nie ma brudu i innych nieprzyjemnych rzeczy
    Bartek

26.03.2020 14:12

Co do mieszkania to bez rewelacji calkiem czyste jak zachowujesz porzadek
    Faraon

18.03.2020 08:47

Czy wybiera sie ktoś 21 marca.Jeśli tak to z jakiej miejscowości. Ja mam jakieś obawy co do wyjazdu
    BB

25.03.2020 15:17

Luzik, nie ma czego się obawiać

30.03.2020 11:43

Same pomyłki z wypłatami a ta pisze z biura Otto że kilka lat wyjeżdża j jest super. Kłamstwo. (usunięte przez administratora) Robią takie pomyłki z godzinami , kary za oddany rower ,za mieszkanie itd i co bezkarni.
    Jumbo

25.03.2020 11:00

Czy są jakieś zaostrzenia w dobie szalejejacego koronawirusa? Dbają o pracowników jakoś szczególnie żeby się nie zarazali jeden od drugiego podczas pracy na pikarach?
    Kama

20.02.2020 09:06

Czy wybiera się ktoś do pracy w Albercie Heijnie w Geldermalsen?
    Marika

23.03.2020 13:16

Czy mogłabym Cię prosić o więcej informacji Dotyczących AH i zakwaterowania?
    Kama

25.03.2020 09:43

Co do ilości godzin to się nie wypowiem, bo bylismy tam aby jeden dzień. (usunięte przez administratora) na domkach, grzyb w szafach, zimno. Tak jak koleżanka wyżej pisze, pokoje mega małe, mam porobione zdj.
    Helve

24.03.2020 14:51

Pracowałem przez OTTO i inną agencję, tutaj przynajmniej solarisy się zgadzały. Reszta też właściwie była ok, mieszkanie bez rewelacji, ale dawało radę.

24.03.2020 12:27

Witam, nie polecam OTTO WORK FORCE ponieważ, to co jest na mieszkaniach oczywiście bungalow to jedna totalna porażka, grzyb w półkach gdzie masz przechowywać swoje rzeczy, pokoje bardzo małe jak dla pary zero miejsca żeby cokolwiek położyć wokół łóżka, nie mówiąc już o swobodnym poruszaniu się. Co do pracy niebyła ona zła (praca w Jumbo Veghel) płaca dla osób bez wieków-ki można powyżej 400 euro, natomiast osoby z wieków-ka mogą pomarzyć o 330 euro, na solarisach często każą dopłacać za coś bo nie odciągają całej należnej kwoty... proszą także w e-mail żeby pozwolić im na dostęp żeby mogli pobrać sobie pieniądze... i robić ludzi w (usunięte przez administratora)... Mówiąc że oddadzą pieniądze za buty, bedże i słuchawki (oczywiście po skończonej pracy- zakończenie pracy za granica) nie dotrzymują słowa. Także kto chce być robionym w balona to polecam :)

24.03.2020 12:32

sprostowanie za 5 dni pracy wypłaty po 215 euro na wiekówce razem z wakacyjnym i urlopowym :)
    Xxxx

02.03.2020 10:26

Pracuje ktoś w Zaandam order picker? Może opowiedzieć krótko o warunkach mieszkalnych oraz i zarobkach?
    Michos

16.03.2020 14:48

Pracowałem tam dwa razy, moim zdaniem order picker w Zaandam przez otto to najlepsze kombo. Zero problemów, mieszkanko spoko, godzin całkiem starcza, da się zarobić
    wiola

19.03.2020 16:55

jak klimat w tym miejscy? Praca ciężka?
    Kasiaxd

28.02.2020 01:15

Jakie warunki na Venray na lokacji ?
    Inha

16.03.2020 14:49

No spoko, cicha okolica, mieszkałam w 3osobowym pokoju, ogólnie spoczko
    gabi

19.03.2020 16:54

jaka atmosfera panuje?
    Pracownik OTTO

14.03.2020 20:52

Wszyscy jadą po tej firmie a prawda jest taka że bardzo dobrze płaci, jest zorganizowana, zapewnia transport itp. Wszystko w jednym miejscu w aplikacji, jak ktoś chce pracować to agencja godna polecenia. Na jednym projekcie przy komisjonowaniu to powodzenia zarobić więcej przez inną agencje. A błędy, pomyłki, zdążają się w każdej firmie nawet będąc zatrudnionym bezpośrednio. Należy dodać że agencja zatrudnienia bardzo dużą liczbę osób a dzięki dobrej organizacji wszystko i tak załatwia na poziomie. Tak więc jako pracownik jak najbardziej polecam!
    Pavlo

16.03.2020 16:33

Nabardziej merytoryczna i trafna odpowiedź jaką przeczytałem tutaj do tej pory, z którą przy okazji zgadzam się w 100%. Pracowałem z nimi 2 lata temu i teraz myślę, żeby wyjechać ok. maja, ale czekam, aż sytuacja się unormuje. Wcześniejszy pobyt wspominam dobrze, a robiłem na AH.
    Karol

12.03.2020 11:55

To moja druga agencja i tutaj przynajmniej nie ma problemów z godzinami i formalnościami. Lokale mogłyby być lepsze, ale te też dają radę. Kasa jest ok i bez opóźnień.
    klaus

16.03.2020 14:40

ile tak średnio da się godzinowo wyrobić?

09.03.2020 23:21

Witam wszystkich, słuchajcie czy mogę sobie ogarnąć robotę przez tą agencje, ale telefonicznie/elektronicznie, tj. że zadzwonie do nich, porozmawiamy odnośnie danej oferty, w momencie wyboru dostanę umowę, solidnie ją przeczytam i odeśle skanem z moim podpisem? Jest mi trochę, niestety nie po drodze do agencji, a chciałbym zacząć pracę za granicą, najlepiej w Holandii. Proszę o rzetelną odpowiedź czy idzie ogarnąć w miarę sprawnie to czy jednak konieczna jest osobista wizyta u nich w oddziale? Dzięki wielkie z góry za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam.

12.03.2020 19:19

Kobieto, to Ty masz jakieś urojenia. Gdzie ja Cię obraziłem? W zdaniu, że "jesteś ofiarą medialnej nagonki"? No właśnie, poważnie? Uzyskałem już wcześniej odpowiedź, za którą podziękowałem, za Twoją opinię też dziękuje, ale to strona odnośnie pracy, a nie Twojej "opinii wziętej z jakichś urojeń" odnośnie tego, kto co ma w głowie wyjeżdżając teraz za granicę. Ogarnij się!

12.03.2020 19:22

Skoro Cię wali, kiedy wyjeżdżam to po co to zdanie odnośnie tego, że ludzie nie wiadomo co muszą mieć w głowach, że chcą teraz wyjeżdżać? Zadałem konkretne pytanie oczekując konkretnej odpowiedzi, a Ty jakieś swoje zdanie o epidemii wtrącasz, kobieto. Idź tam, gdzie się o tym mówi, moje pytanie było ogólnikowe na przyszłość. Do lekarza!
    nie podam nicku, bo nie znajdą

10.03.2020 14:46

Rozpoczynając od rekrutacji, to ma zero wspólnego z pracownikami biur w Holandii. Obietnice, które człowiek słyszy przed wyjazdem są tylko obietnicami i nie zgadzają się z realiami zastanymi na miejscu. Byłem na siedmiu lokacjach otto, z czego tylko dwie były znośne do życia. Zwykle na miejscu ogromny bagałan, grzyby i często robactwo. Pokoje czteroosobowe się zdarzają, łazienka na 24 osoby, kuchnia na 100 osób. Wieczny stres bo kontrole, bo obwiniają Cię za zniszczenia, które zastało się już na lokacjach. W biurze dogadać się nie da, po wyjściu ze szpitala prosiłem, żeby nie planowano mnie na jeden z działów w firmie, bo nie jestem w stanie przez pewien czas wykonywać tej pracy, usłyszałem "a ja bym chciała dom na Majorce", mało tego, po czasie gdy w pracy prawie zemdlałem, dowiedziałem się, że wpisano mi, że bardzo chcę na tym właśnie dziale pracować. Wypłaty w gruncie rzeczy się zgadzają, do czasu. Po odejściu z pracy, nie umiałem się doprosić pieniędzy urlopowych i zwrotu kaucji. Gdy zgłosiłem sprawę do inspekcji pracy, otto nie tłumacząc skąd i za co zażyczyło sobie zwrotów jakiś kwot, strasząc mnie windykacją. Gdy dzwoniłem do biur to wyjaśnić to nikt nie był upoważniony, żeby ze mną o tym rozmawiać, a jak w końcu ktoś się znalazł to mnie rozłączył i tyle było z rozmowy. Zdarzało się oczywiśie, że moja wypłata poszła na inne konto i musiałem się prosić o wypracowane pieniądze. Mały szacunek do pracownika. Pozwalanie Holendrom na obrażanie i poniżanie ludzi oraz na to by nie mieli przepisowo wymaganych przerw. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo nie polecam i odradzam. Pracując tam człowiek traci szacunek do samego siebie.
    BRAK PIT'U

09.03.2020 19:44

Kontakt z tą firmą to jakiś żart. W zeszłym roku pracowałam za pośrednictwem Otto. Miałam przydzielonego swojego opiekuna z którym miałam się kontaktować w sprawach swojego zatrudnienia. Gdy luty dobiegł końca a ja wciąż nie otrzymałam PIT'u napisałam do swojej dawnej opiekunki. Okazało się, że ta Pani już tam nie pracuje. Szukałam innego kontaktu. Jedna osoba odsyła mnie do drugiej i nikt nie potrafi pomóc. Mają nawet maila typowo stworzonego pod PIT. Gdy wyśle się wiadomość przychodzi zwrotka z podziękowaniem za kontakt i obietnicą odpowiedzi w przeciągu 72 godzin. Minął tydzień a odpowiedzi nie ma. PIT'u też nie.

10.03.2020 10:30

Każdy pracownik OTTO w NL ma swoje indywidualne konto na stronie: https://www.myotto.nl/pl/login/ z którego może pobrać jarograf. Login to jest OTTO ID - nr identyfikacyjny, który Pan otrzymał przy zawieraniu uowy z OTTO

09.03.2020 15:14

Się ma Rower oddałem teraz dzwoniłem ale tylko przepychanki z nr tel ale -€400 stracili za zagubiony rowee. W XPO Eidhoven. Za byle co zwalniają a ciuchów musisz składać minimum 35 na godzinę ( no suknie wieczorowe na kostke - powodzenia). To jak przedszkole chociaż wiedzą że mam foto i co myślą że ich do sądu nie podam jeszcze mam nagrania. I normalnie rozmawiałem jak normalny człowiek nic zero progres. Trudno podam do sądu . Otto miało sprawę 4 lata temu i dalej kradną bk ich podać co 100 albo 500 Polak albo Bułgar i tak się opłaca. Całe Otto.
    Zuzia

07.03.2020 10:00

Jak wyglada zakwaterowanie w ewijk groene heuvels? Dziś rano dostałam adres i zastanawiam się czy spoko warunki
    Ktosik

08.03.2020 21:43

Zgubiłeś ich rower?

09.03.2020 09:19

Nie oddałem ale i tak mi stracili €400 chociaż mam foto dokumentu oddania roweru. Ludziom stracali podwójnie za kwaterunek i pełno pomyłek. A jak dzwoniłem to przekaże itd i nic . 1/3 ludzi miała pomyłki bo normalnie (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Lubieciastka

25.02.2020 18:53

Wybiera się ktoś może na początku marca?
    szybki

28.02.2020 10:37

Planuję wyjazd po 10-tym, ale nie mam jeszcze konkretnej roboty na oku.

08.03.2020 19:29

Ciastka ci (usunięte przez administratora) wyjda
    Przyszły pracooownik fizyczny

03.03.2020 15:21

Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają mieszkania 2 czy 3 osobowe za 45€ tygodniowo Jak z pracą jest bo na portalu piszą że sam decydujesz praca na szklarni zbieranie zamówień a może wózki widłowe co byście polecali A jeszcze jak z pracą czy zawsze są jakieś godziny np 8h bo jak 1 czy 4 to trochę mało albo przezucananie pracownika od jednej do drugiej firmy I jacy są koordynatorzy i pracownicy
    Prelu

08.03.2020 18:57

Przecież były ogłoszenia (głownie Niemcy) że koszt zakwaterowania wynosił 6euro za dzień itp

09.03.2020 15:30

Ogłoszenie ogłoszeniem na piśmie jak dostaniesz z podpisem to ok a to co ci powiedzą prze tel to nagrywaj i musisz znać nazwisko i imię . Nie kłamie . Sprawdź w necie ranking agencji w Niemczech albo holandi j tak jedz .(usunięte przez administratora) Rower oddałem i stracili -€400 . Po co bym to pisał? Jacek Maniak.(usunięte przez administratora)

06.03.2020 14:09

A i jeszze pracował w Otto agencji(usunięte przez administratora) gościu który przez 3 miesiące się prosił k €800 bo tyle mu strącili z wyolat co tydzień (wierzytelności do zapłacenia). No i wkoncu , robili z niego Hama prostaka itd wypłacili. Powodzenia w zjebanej agencji Otto ruchamy was w (usunięte przez administratora)
    Prelu

04.03.2020 23:47

Pracowałem przez OTTO 2,5msc. Plan był wyjechać do AH. Wszystko fajnie już miałem wyjeżdzać i nagle sie okazuje ze nie ma tam pracy dla mnie. No okej, na szybko zaproponowali mi prace w jumbo. Okej oferta było troszke gorsza ale coz lecimy. Na 3 dni przed znowu ze nie ma zapotrzebowania... Specjalnie zwolniłem sie z pracy w PL...no i cóż... wziałem to co ostatecznie dali. I tak ze stawki ponad 13euro wyszło lekko ponad 11. Praca ? Robiłem coś zupełnie innego niż miałem... czyli zamiast orderpicerki, rozładunek kontenerów. Ale ok pracy fizycznej sie nie boje i nie marudziłem. Czasem lżejsza robota, czasem cięższa. Zakwaterowanie? Trafiłem na spoko ziomeczków (pok. 3 os). Ogólnie na lokacji wporządku ludzie. Wielkim minusem to kuchnia, która była piętro wyżej. Strasznie nie wygodnie latać góra dól, góra doł z garnkami itp... Masakra. Do pracy 3km rowerem - spoko, ale jak deszcz łapnie (a zdarzało się) to wtedy lipa :D Zarobek nie był taki zły jeśli miałeś/aś te 40h tygodniowo. Słabą tygodniówke na 1wszej zmianie, nadrabiałeś 2gą zmianą (lepiej płatne godziny wieczorne/nocne). A często zdarzało się że puszczali wcześniej na hotel bo nie było pracy... Tak jak pierwszy tydzien pracy to było może 32h, tak później trafiła się nawet sobota, trochę nadgodzin i się w miarę wyrównywało. Ale jak później już dawali rezerwe to był znak ze nie ma co siedzieć 3dni, a pracować 4 :) Koordynator? Trafiłem na bardzo miłą panią, która mimo krótkiego stażu ogarniała. Czy pojechałbym raz jeszcze ? Tak... Miałem jechać w lutym ale kontakt z biurem/rekruterem to była porażka, jeszcze gorsza jak za pierwszym razem. Tak jak wysłano mi oferte, na która tego samego dnia odpisałem... cisza, brak kontaktu. I nagle po 3 tygodniach odzywa się ziomek. Podziękowałem bo w tym czasie ogarnąłem sobie pracę bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy i praca w systemie 10dni praca, 4 dni dom bedzie lepszym rozwiazaniem niz siedzenie pare msc bez zjazdów (no chyba ze jedziecie w parach/grupach czy inny powód :D ) Więc jak już cisnijcie bezpośrednio w biurze, tak sądzę. Jak już wam się uda wyjechać i spodoba to poproście koordynatora o zorgtoeslag :) Jak macie pytania, śmiało pytać.
    Przyszły pracownik

02.03.2020 14:22

Dostałam ofertę pracy w Albert Heijn Nieuwegei. Pracuje ktoś w tym miejscu? Jeśli tak jak atmosfera w pracy i czy norma jest ciężka do wyrobienia? Czy zakwaterowanie w miarę spoko? Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi :)
    Jacek

05.03.2020 11:47

Nie jedz prze Otto. Robią same pomyłki. Strącają za rower, ludzie dostają po €-400 solarisy, liczą podwójnie za zakwaterowanie. Mi stracili dwa razy za rower i tydzień w tydzień jakieś wierzytelności do zapłaty ściągali z wyplaty. Jak dzwoniłem to obsługa w formie" spadaj (usunięte przez administratora)
    Ottosrotto

01.03.2020 23:37

Zakwaterowanie okej, ale to loteria gdzie trafisz, malo godzin Po oplaceniu domku zostaje 250 euro na reke tygodniowo,(usunięte przez administratora)ale jesli ktos tu przyjechal odlozyc kase to powodzenia

08.03.2020 19:25

Ta €250 na rękę w Otto chyba ci się coś pomyliło Wierzytelności do zapłacenia -€400 za oddany rower tyle zarobicie Jedzcie jak nie wierzycie to sami zobaczycie . Tam się zarabia w Otto na naiwnych ludziach z Polski ,Bułgarii itd Szerokiej drogi (usunięte przez administratora)

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Aga

19.02.2020 19:19

Wie ktoś jak jest z zatrudniem cudzoziemców?
    kacper

20.02.2020 13:42

zatrudniają też cudzoziemców, nie ma z tym problemu
    weronika

26.02.2020 13:55

do każdego kraju z oferty?
    Davido

21.02.2020 10:58

Siema, jak obecnie z pracą w Albercie?? I dajcie znać ile już tam pracujecie
    elmir

24.02.2020 11:50

jak tam z godzinami? pozdrawiam
    dawid

26.02.2020 13:50

godziny są, osobiście to potwierdzam
    Artur

25.02.2020 09:24

Witam, chciałbym zapytać jak jest z transportem z Polski do Holandii czy OTTO organizuje transport czy trzeba na własną rękę jechać?
    kamila

25.02.2020 13:31

możesz mieć to z głowy :) otto organizuje wszystko w tym transport do NL
    Mike

26.02.2020 13:48

z każdej miejscowości?
    Derman

26.02.2020 12:43

u mnie na wiosce nie ma pracy a jak juz jest to marne zarobki. wyjechalem z otto i pracuje w xenosie. ta lokalizacje moge polecic, kasa, atmosfera i warunki sa ok, remontuje juz chate w Polsce.
    Wacław

20.02.2020 14:05

Wybiera sie ktos z Mazur?
    Tomi

26.02.2020 09:36

Ja się wybieram że znajomą gdzie jedziesz dokladnie
    Misiek

25.02.2020 16:16

Czym jeżdżą handlowcy w Otto? Widziałem ofertę pracy i jestem ciekaw
    Kaps

25.02.2020 11:35

Mam wyjechać 23.03 do fetim Amsterdam jakieś opinie wskazówki z góry dzięki
    Zniesmaczony

18.02.2020 18:27

Witam, jestem zażenowany poziomem rekrutacji w tej firmie. Na 3 (trzy) dni przed ewentualnym wyjazdem rekruterka nie była w stanie odpowiedzieć na pytanie w jakich warunkach i w jakiej lokalizacji będzie zakwaterowanie "Dowiecie się Państwo na miejscu w sobotę, ja nie wiem".Przepraszam ale dla mnie to jest absurd i jednoczesnie brak szacunku dla kandydatów. Jedziesz za granicę i nie wiesz w jakich warunkach będziesz spał? Do zabrania zalecana była np. własna koldra czy poduszka.no fajnie moze jesscze własne łóżko wziąć. Na pytanie czy dojazd do pracy będzie odbywał się rowerem czy autem również OTTO było pomocne i odpowiedzieli "nie wiem, to zależy od lokalizacji zakwaterowania". Czyli na 3 dni przed pracą i w dniu podpisania umowy nie wiesz gdzie będziesz nocował i jak będziesz dojeżdżał do pracy, przepraszam ale dla szanującego się człowieka takie coś jest niedopuszczalne. Pytanie czy tak postępują z każdym czy jest to ogólna praktyka firmy.
    piotr1979

20.02.2020 14:43

No niestety ale tak wygląda to prawie w każdej agencji
    KL

10.02.2020 16:58

bardzo dobra praca przez tą agencję no bo i super warunki zakwaterowania dają po niskiej cenie i też brak problemów w kontakcie z przełożonym a też dobre zarobki
    Klaudia

19.02.2020 18:56

A gdzie Pan pracuje jeżeli mogę spytać :)
    kacper

20.02.2020 13:39

oczywiście, już Pani odpowiadam - Eindhoven
    Luka

19.02.2020 15:17

Czy jest ktos w firmie bakker w miescie lisse?
    Kuba

18.02.2020 17:04

Wraz z dziewczyną mam od przyszłego tygodnia wyjechać do pracy na magazynie Jumbo w Veghle, ktoś z was tam pracował lub pracuje i może powiedzieć coś więcej? Jak warunki mieszkalne jak wypłaty i ilosc godzin/dni roboczych ?
    agnio

19.02.2020 12:56

cześć. pracowałam na magazynie jumbo około 3 miesiecy prawie rok temu. warunki zakwaterowania całkiem w porządku, rzecz jasna, że nikt ci nie zapewni hotel 5 gwiazdek, ale w sumie spoko mieszkanko dostałam. pracowałam 5 dni w tygodniu. ogólnie polecam
    olaf

19.02.2020 14:28

warunki mieszkaniowe ok, nie narzekamy z żoną, wypłaty na czas
    Andrzej

30.01.2020 23:00

Czesc! Pracowal ktos na pakowaniu odiezy w eindhoven? Jaka atmosfera w pracy i warunki mieszkaniowe? Ile potracaja za zakwaterowanie? Pozdrawiam!

18.02.2020 12:36

@mateuszrolf powiesz coś więcej o mieszkaniach i pracy ? Zastanawiam się czy nie pojechać teraz tam z partnerem, wcześniej pracowałam w Jumbo i tam warunki były dobre.
    Ania

19.02.2020 10:18

praca 4-5 dni, nie zdarzało się, żeby ktoś dostawał mniejszą ilość dni. dziewczyny koordynatorki są super. bliska odległość z miejsca do pracy. pokoje mniejsze, ale warunkowo było ok, według mnie nie było jakiegoś ścisku, ale ciężko mi powiedzieć jakie miałaś warunki w Jumbo, bo tam nie byłam i nie mamm porównania, nie wiem na co patrzysz.czystość to raczej jak wszędzie zależy na kogo trafisz ale jak będziecie razem z partnerem to inaczej. ja mam pozytywne wspomnienia ogółem

30.01.2020 12:15

Cześć, pracuje z was ktoś jako Pracownik Magazynu z odzieżą w Amsterdamie? Jakie macie opinie? Jakie pieniądze można zarobić? Czy są godziny?
    krl

17.02.2020 15:30

hej moglbys powiedziec jak tam.jest z zakwaterowaniem?
    zorro

18.02.2020 16:48

Nie ma problemów z godzinami w tym miejscu. A jeśli chodzi o zakwaterowanie to wszystko załatwione przez agencję Otto, o to pytasz? Warunki jak dla mnie spoko, utrzymujemy porządek.
    Anton

14.02.2020 17:44

Czy ktoś kto ma już doswiadczenie z ta firma mógłby trochę opowiedziec? Jak to jest z zakwaterowaniem, czy jest spoko, czy można trafić na jednoosobowke? Jak z wyzywieniem, czy jest zapewnione? I przede wszystkim czy warto jechać, bo dużo opinii się naczytalem ze ciężko dobrze trafić i juz nie wiem:(

18.02.2020 12:32

Pracowałam jako order picker w Jumbo w Raalte. Lokacje dali w Landgoed old Heino. Domki 5 osobowe. Na pokój pojedynczy trudno się załapać. Warunki są dobre choć słyszałam że ludzie potrafią trafić na gorszą lokacje. Otto daje rowery na dojazdy do pracy. Pracę dobrze wspominam. Wyżywienie we własnym zakresie. Pierwsza wypłata po 2 tygodniach, więc lepiej zabrać że sobą trochę euro. Praca opłacalna jeśli masz +20 lat bo wiekówka jest w Holandii. Podczas wakacji trzeba mieć na uwadze że jest mało roboty (na magazynie supermarketu). Ogólnie mam miłe doświadczenie choć nie powiem bywały sytuacje że Otto potrafiło zdenerwował człowieka.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Operator maszyn – stabilna praca, jasne zasady, szybki start

Tychy

5100 - 5400 PLN / m

Praca w magazynie odzieżowym! Szybki start i wolne soboty!

Bydgoszcz

5020 - 5020 PLN / m

Praca na magazynie w Gliwicach - Kompletowanie zamówień!

Gliwice

4984 - 5448 PLN / m

Proste zlecenie przy produkcji gier! Bez doświadczenia!

Kraków

31.4 - 33.9 PLN / h

Zlecenie na magazynie odzieży - bez doświadczenia - Łozienica

Szczecin

32 - 32 PLN / h

Pracownik magazynu na pół etatu w znanym sklepie meblowym - Zmiany nocne

Poznań

2700 - 2700 PLN / m