OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Kamila

24.02.2021 14:01

Hej . Mam pytanie. Chce jechać do pracy przez Otto do Alberta . Lecz test znajomosci angielskiego poszedł mi słabo czy ktoś wie czy przez to mogę nie dostać tam pracy ?
    Kamila

25.02.2021 12:16

Normalnie potrafię się dogadać ale Zle mi poszedł test .xd
    alex

25.02.2021 14:04

nie musisz znać język angielski aby jechać do pracy, to nie jest konieczny warunek
    Niedoszły Emigrant

20.02.2021 14:50

Witam Mam do was pewne pytanie. Jakiś czas temu postanowiłem podjąć pracę w Holandii przez agencję OTTO Work Force. Jest to mój pierwszy wyjazd do pracy przez agencję. Po kilku rozmowach z bardzo miłą i sympatyczną Panią Anią. Wysłałem CV, wypełniłem kartę rekrutacyjną i zrobiłem testy. Po wypełnieniu tych rzeczy, mam wyjechać za tydzień w sobotę. Jednak muszę dokończyć rejestrację w ich systemie wysyłając zdjęcie/ skan dowodu osobistego albo paszportu. I tu zaczyna się moje pytanie, czy wy też wysłaliście przed wyjazdem im swoje zdjęcie dowodu osobistego? Bo dla mnie to trochę dziwne jest.
    izaa

24.02.2021 13:08

To całkiem normalne, że potrzebują dowodu osobistego jeśli dają Ci pracę. Ja zawsze musiałam wysyłać, ale niekoniecznie przed wyjazdem. Ti najwyraźniej mają takie procedury
    Bolek

24.02.2021 09:55

Z tego co widzę to wszystkie agencje zarabiają na mieszkaniach dobrą kasę. Tylko taki interes otworzyć:-)
    Tragediaaaa

23.02.2021 23:58

Nie polecam nikomu. Większość pozytywnych opinii napisana przez pracowników. Na lokalizacji zapewnionej przez agencje jest OGROMNA patologia. Kradzieże, pobicia i 90% Polaków to narkomani i alkoholicy (głównie amfetamina). Praca sama w sobie jest lekka, aczkolwiek na pomoc koordynatorów nie ma co liczyć. W firmie panuje ogromna spychologia, OTS (infolinia) na koordynatorów i odwrotnie. Załatwienie czegoś trwa 5x dłużej niż powinno. Pokój za 400 euro ZAWSZE dwuosobowy, wiec nie ma co liczyć na jakakolwiek prywatność. Niezależnie od lokalizacji, Venlo, Eindhoven czy Rotterdam ZAWSZE ten sam (usunięte przez administratora)
    qwerty

22.02.2021 16:48

Znalazłem ofertę pakowania kosmetyków w Eindhoven, ktoś może pracował w takiej pracy? Może się wypowiedzieć?
    kasia

23.02.2021 12:25

mogę polecić firmę, ja osobiście nie narzekam na organizację. Dostałam spoko pracę, kwaterę i zawsze jestem w kontakcie z koordynatorem
    Nic dodac

23.02.2021 12:14

Odradzam każdemu tą agencje. W ofertach pidają inne stawki na solarisach co innego. (usunięte przez administratora)Po 1.5 roku pracy dalej faza A 84h gwarantowane choć obiecywali C juz poł roku temu. Ogolnie nie polecam (usunięte przez administratora) Bo tu i na godzinach lecą i na stawkach. Za mieszkanie też pobiorą chociaż nie mieszkasz na ich lokacji dla nich to nie jest problem. Odrazam każdemu. Lokacje mają tragiczne w wiekszosci choc jest pare ładnych bo mieli kontrole w 2020 to sobie załatwili pare zeby urzedy sie odczepiły. NIEPOLECAM.
    Wiki

22.02.2021 12:45

Jak wyglada praca na magazynie z odzieżą albo w JUMBO w Venlo? Jak wyglądają mieszkania, zarobki i jak z koordynatorami? Chce zmienić agencje bo to na co trafiłam jest porażka...
    wojtekmilkovi4

22.02.2021 15:46

Dobrze trafiłaś, otto jest bardzo ogarniętą agencją. Pomogą Ci załatwić wszystkie sprawy związane z pracą i ogólnie z przeprowadzką.
    Anianysa

19.02.2021 17:36

Hej ,czy jest jakaś chętna osoba do wspólnego wyjazdu? Jestem zdecydowana wyjechać Ale trochę boję się sama???? dolnośląskie
    Natka12345

21.02.2021 16:46

Hej, my planujemy wyjazd na 5-6.03 z koleżanką jak jesteś nadal zainteresowana pisz na [email protected]

22.02.2021 13:56

Hej Konrad. Jak stoisz ze swoim wyjazdem, znasz juz jakis termin, lokalizacje? ;)
    Niedoszły Emigrant

20.02.2021 14:31

Witam Mam do was pewnie pytanie, którzy mieli już do czynienia z tą agencją. Jest to mój pierwszy wyjazd za granicę przez agencję pracy. Wysłałem im CV, wypełniłem kartę rekrutacyjną i zrobiłem testy. Na daną chwilę podczas rozmowy przez telefon (Z bardzo miłą i fajną panią Anią z agencji:) ) mam wyjechać 27.02. Jednak jeszcze przed wyjazdem mam dokończyć rejestrację w ich systemie, wysyłając skan dowodu osobistego lub paszportu. I tu właśnie zaczyna się moje pytanie. Czy także wysyłaliście tej agencji zdjęcie/skan dowodu osobistego? Czy to jest bezpieczne?

15.02.2021 17:59

Hej. Czy jest ktoś chętny na wyjazd do pracy, Holandia? Czy mieliście doczynienia z Albert Heijn?

17.02.2021 13:54

Dziękuję bardzo za wiadomość. Właśnie nie wiem w czym jest problem. Ciągle mnie odsyłają do innej firmy. Kolezanka teraz jest w AH i mowila, że ciągle nowe osoby dochodzą.. nie wiem co się dzieję. .
    Marcin

19.02.2021 09:11

Nie pracowałem ale dobrze płaci Albert. Ja to już mieszkam w Holandii i nie wyjechałem do pracy tylko żyć tutaj i ja przez agencję nie pracuje tylko bezpośrednio
    Damian

18.02.2021 17:24

Hej ktoś jedzie do pracy z Podkarpacia w marcu?
    Cisu

18.02.2021 07:00

Panie z biura ok, praca ok, wyplata na czas tez ok, warunki mieszkalne tez ok, w zasadzie nie ma sie do czego przyczepic
    Masteross

17.02.2021 15:46

Hej. Wyjeżdża ktoś w marcu/kwietniu ze świętokrzyskiego? To bylby mój pierwszy wyjazd, a z kimś zawsze raźniej. Jeżeli tak to niech odezwie się na maila [email protected]

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Nowoczesna produkcja szkła czeka na Ciebie - 3 zmiany - Jaroszowiec

Jaroszowiec

30 - 30 PLN / h

Zainteresowany

15.02.2021 20:26

Jestem zainteresowany pracą przy sałatkach w miejscowości Rijnsburg. Jak wygląda praca i jak godzinowo. Ogłoszenie na olx przez firmę Otto?
    Dusia

17.02.2021 01:09

Hej, ja też jestem zainteresowana tym ogłoszeniem ale znalazłam je na europa jobs jutro zadzwonię do nich jak coś możemy być w jakimś kontakcie pisz na [email protected]
    Xanx

16.02.2021 12:59

Jest ktoś chętny na wyjazd z początkiem marca najlepiej na magazyn odzieżowy, lokalizacja do ustalenia. Jakieś doświadczenie mam, byłem prawie rok, aczkolwiek w Anglii, więc wiem mniej więcej z czym to się je :D - chłopak 21 lat, mój adres email: [email protected]
    Marcin Marcin

15.02.2021 21:31

Szybki kontakt po złożeniu podania wypełnieniu kwestionariusza już drugiego dnia nastąpił kontakt z bióra OTTO w sprawie zatrudnienia.
    Myszaaa

15.02.2021 20:25

Witam chce wyjechac z Otto na magazyn do venlo z ciuchami albo do Jumbo w raalte chce uzyskać jakiekolwiek informacje o lokacji godzinach i zarobkowo jak to wygląda. Proszę doradźcie czy warto wogole itp
    Nieznajoma

12.02.2021 22:26

Czy po wykonaniu testu i przesłaniu im po jakim czasie się odzywają bo dostałam informację że odrazu jak wyślemy tekst do agencji a nadal nie dostaliśmy propozycji ofert pracy
    kamil

13.02.2021 22:42

Spoko, musisz trochę zaczekać albo sama zadzwoń
    Haneczka

15.02.2021 19:57

Do tygodnia, odezwali się już czy dalej czekasz?

14.02.2021 19:53

Witam nazywam się Kuba mam takie pytanie czy warto wyjechac z Otto na jakikolwiek magazyn i jak tam wygląda sprawa z godzinami i zakwaterowaniem :) A może by tak ktoś też chcial wyjechać zawsze to razem raźniej :)
    Oskar

15.02.2021 18:42

Powiem tak... Zaczepiłem się w trzech agencjach i najlepiej pracę wspominam właśnie w Otto. Lokacja była najschludniejsza, trafili się też ogarnięci ludzie, nie było wałków.
    Natka

19.01.2021 17:12

Hej, mam pytanie planujemy wyjazd do Venlo (Tommy magazyn PVH) z koleżanką z początkiem marca. Mam pytanie jak wygląda faktycznie teraz kwestia godzin czy jest praca 5 dni w tygodniu czy sa jakieś przerwy? Podobno są nowe lokacje OTTO, na jakiej lokują pracowników z tego magazynu? Czy są jeszcze jakieś osoby które wybierają się w marcu ?:) Dziekuje za oczywiście konkretne odpowiedzi i pomoc :)
    Natka

27.01.2021 11:07

@NIck27 Mam jeszcze jedno pytanie, być może będziesz wiedział, czy jeżeli dojeżdżam swoim samochodem z zakwaterowania własnego czy to agencyjnego jest uznawana może tzw. kilometrówka ? Dziekuje :)

15.02.2021 18:07

Hej. Mogłabyś ze mną skontaktować się na adres e-mail [email protected]?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Emciak

09.02.2021 08:45

Jest ktos chętny żeby wyjechać do pracy na magazyn jeszcze w lutym?
    pozytywny

09.02.2021 19:31

pewnie :) [email protected]

15.02.2021 17:56

Odezwij się do mnie na e-mail [email protected]
    Kadx

15.02.2021 17:51

Witam, pracował ktoś na magazynie u Alberta? Jak wyglada tam praca? Kobiety dają radę?
    Kaja

31.01.2021 18:54

Hej , szukam osoby z ktora mogła tym wyjechać teraz pod koniec lutego do pracy na magazyn , ktos chętny?

14.02.2021 19:26

Ile masz lat i ja z mila checia pojade odezwij się

15.02.2021 17:50

Hej Kaja. Podaj mi swój adres email. Chętnie się z Tobą dogadam.
    Kamxs

15.02.2021 17:21

Witam, był ktoś na magazynie u Alberta? Jak praca? Kobiety dają tam radę? Ile na tydzień się zarabia? I jak wyglada kwarantanna? Jest płatna?
    Nieznajoma

15.02.2021 15:52

Ktoś jedzie na magazyny do Albert Heijn Tilburg?
    Nilokux

15.02.2021 14:25

Cześć, ma ktoś informacje ile na rękę bez agencyjnego mieszkania i z własnym transportem u Tommy'ego w Venlo?

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

MarkoRevol20013

14.02.2021 20:09

Poszukuję osoby do wspólnego wyjazdu 20 lat mezczyzna świeżo po skończonym technikum chcę wyjechać w celach zarobkowych nie pije i nie pale szukam kogoś poukładanego nie sebastiana i dzesiki którzy jadą żeby zarabiać i byle starczyło pieniędzy na zioło i alkohol do następnego tygodnia komunikatywny angielski nie mam auta ani prawka [email protected]
    Igorr

15.02.2021 13:21

Cześć, a jakie lokalizacje tam Cię interesują? Napiszę też na maila, pzdr
    Kasia

11.02.2021 16:10

Hej mam pytanie czy wyjeżdża ktoś 20? I moze powiedzieć o co dokladnie chodzi z tym zaswiadczeniem o koronawirusie i gdzie to mozna dostać?

14.02.2021 19:56

Ja bym mógł wyjechać odezwij się
    Paweł

15.02.2021 13:11

Za bycie kierowcą dostaniecie tylko 1,5 Euro za zawożenie tam, i z powrotem za 1 godzinę pracy.

15.02.2021 11:20

Witam chce wyjechac z Otto na magazyn Jumbo w Raalte czy ktoś mi może w miarę szybko odpowiedzieć czy warto wogole i jak wygląda sprawa z zarobkami godzinami i lokacja?? Proszę o szybką odpowiedź

14.02.2021 19:45

Witam jestem Kuba mam takie pytanie czy warto wyjechac z Otto na jakikolwiek magazyn i jak tam sytuacja z godzinami i zakwaterowaniem? Może byłby ktoś chętny razem wyjechac??

14.02.2021 19:36

Witam jestem Kuba mam takie pytanie czy warto wyjechac z Otto na jakikolwiek magazyn i jak wygląda to z godzinami i zakwaterowaniem :) Może byłaby jakaś pani chętna na wyjazd?? Zawsze razem raźniej :)

14.02.2021 19:30

Witam wszystkich jestem Kuba mam 26 lat i mam takie pytanie czy warto wyjechac z Otto na jakikolwiek magazyn?? Jak wygląda praca i po ile tak średnio godzin się robi oraz jak wglądają warunki mieszkaniowe :) Może byłaby jakaś pani chętna pojechać zawsze to raźniej i większe orawdobodobienstwo na 2 osobowy pokój :)
    Nikola

01.02.2021 22:32

Hej, czy pracuje ktoś aktualnie albo może pracował na magazynie Albert Heijn De Meern? Jak wygląda zakwaterowanie i ogólnie jak z zarobkami?
    michal

11.02.2021 14:58

cześć, zakwaterowanie całkiem ok, mieszkamy z dziewczyną w oddzielnym pokoju, do pracy w sumie nie daleko, są sporo godzin więc na spokojnie zarabiamy sobie na wesele :)
    Dominika

14.02.2021 00:46

Hej a możesz mi powiedzieć co to za miasto ?

10.02.2021 01:16

Będąc na wiekowke praca na jumbo den bosch otrzymałam wypłatę za 6dni pracujący na zmianę po południowa wynagrodzenie w kwocie 160€ gdzie cały czas żyłam ze świadomością ze mam stawkę 8.30/h zostałam (usunięte przez administratora)gdy na solarie zobaczyłam ze na godzinę mam 6,50 natomiast mój chłopak za tyle samo godzin dostał wynagrodzenie w wysokości 300 €za tyle samo godzin śmiech na sali proszę państwa jego stawka to 10.23 tyle (usunięte przez administratora) jak wiadomo tam jest norma średnia całego dnia 285produktow i wcale się tego łatwo nie wyrabia trzeba się namęczyć a pieniądze nie adekwatne do pracy mieszkanie hotel pokój z łazienką w tym samym mieście 15minut od pracy lub też 70km do pracy gdzie nie liczą ci za 1h dojazd i przyjazdu kuchnia wspólna warunki mieszkaniowe są dobre ale cała reszta to tragedia(usunięte przez administratora) a pieniądze to jakieś ochlapy jak za taką tytyrke nie dajcie się nabrać
    luk

13.02.2021 21:55

Ile masz lat?
    mark

13.02.2021 22:41

jakieś bzdury, pracujemy przecież w normalnym wymiarze czasowym! Jeśli chodzi o mieszkania to sytuacja wygląda podobnie. Dostajemy czyste, zadbane kwatery.,
    otto porażka

13.02.2021 22:13

WIELKA JEDNA PORAŻKA ZERO POMOCY Z ICH STRONY SAM O WSZYSTKO MUSISZ SIE DOPYTYWAĆ DZWONIĆ NIKT SIĘ TOBA NIE INTERESUJE .SA NARZUCANE KARY ZA WSZYSTKO CO UZNAJĄ ZA ZŁE
    Iii

09.02.2021 16:18

Hej mam pytanie, ile czekaliście na otrzymanie oferty pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź ☺
    MM

13.02.2021 22:13

Ja z tego co pamiętam dostałam gdzieś w upływie paru dni. :) nie stwierdzę ile dokładnie na 100% bo już nie pamietam
    Daria

13.02.2021 17:18

Wita, wie ktos może jak wyglada zakwaterowanie w Geldermalsen ?
    Dziaaaxxx

12.02.2021 04:13

Hej , wyjeżdżam teraz 13 lutego , na pracę do Jumbo w Den Bosch:) jak wasze opinie ? Jak pierwsze dni i kwarantanna ? Oraz na czym polega praca później?
    Ptr

12.02.2021 18:26

Hej Kwarannta spoko jeśli cię wyrzucą do sunsret to konkret. Jesli chcesz zdjecia moge podeslac na maila.
    łizi

13.02.2021 17:08

Hej, czy mogę prosić również o fotki na meila? [email protected] będę bardzo wdzięczna
    Emciak

12.02.2021 15:52

Hej , czy jest ktos kto jutro będzie miał kwarantannę również w gellen ?
    Beniiiiaaa

12.02.2021 20:29

Marcin

08.02.2021 16:16

Hej, wyjeżdża może ktoś po 20 lutego, razem zawsze raźniej, prawdopodobnie venlo, ale ofertę dostanę niebawem więc dokładnie nie wiem. [email protected]
    Paula

11.02.2021 19:02

Daj znać na jaka ofertę jedziesz

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.