IzoSerwis

• Dryja
  • Kiszewy
  • Bicz
  • Kępina

3. Opinie o pracodawcach Tuliszków
  5. Opinie o IzoSerwis Sp. z o.o.

Opinie o IzoSerwis Tuliszków

Nie przegap nowości o IzoSerwis Sp. z o.o.!

napoleon

22.06.2014 16:00

zlodzieje nie polecam wlasnie odeszlo z tej firmy ok 30 osob brak diet problem z podatkami srednie zarobki 7eur

05.06.2014 13:20

Witam chcę się przyjąć do tej firmy czy ktoś konkretnie napisze jak tam jest i jak płacą Dięki Adam z Płocka
    kolega

27.04.2014 15:34

umowe daje na okres pracy w czasie jak ma prace i hcerz się zwolnić to latają za tobo żebyś się nie zwolnił a jak robota się kończy to wysyła na urlopy bezpłatne i obiecuje że za tydzień będziesz pracował to są bajki bo odkłada z tygodnia na tydzieni i czekasz 5miesięcy bez kasy ani urlopu niema komu wypłacić potem złapie troche roboty i szuka nastęmpnych gupich do pracy niech sam sobie pracuje rozliczenie tak odprowadza że trzeba do tego dopłacić
    kolega

19.04.2014 21:14

stary nie szanuje ludzi bo jedni 4 miesiące pracują a drudzy siedzio w domu 4 miesiące bez niczego bo nie robi zamian a robio same po pilki szczypek donosiy do prowadziących co powiesz to wszystko wiedzią i dlatego zabrali mi samochud i dali mu uważajcie na takich beretów przyńym nic nie mówcie nie polecam tej firmy bo będziesz robił 9 miesięcy a 5 miesięcy w domu bez kasy a ziomki prowadzących pracują toć co do noszą istne dziadostwo
    nowy

16.03.2014 21:22

panowie izolarze macie namiarki na jakies firmy ,pozdrawiam
    MAR4

16.03.2014 16:04

wyślo cie na wolne i nikt nie wie czy ma robote biuro nie powie i ludzi trzymają po kilka miesiency bez odpowiedzi SZUKAI ROBOTY
    robinm

14.03.2014 20:48

(usunięte przez administratora) jest taka organizacja że ludzie czekają za towarem 4 godziny a potem wszystko spędzają na ludzi że mało robio a busika jest ich kumplem i nic mu nie muwio że niema towaru oni się nadają do pchania karuzeli zostali sami popilki co donoszo na każdego i takich potrzeb gumowego ucha nie polecam tej firmy bo tam pracują oszołomy
    łukasz

10.03.2014 09:13

firma krzak nie polecam
    ?

05.03.2014 12:07

Kicz z tą firmą . Niech się bujają
    fenomen

04.03.2014 19:45

tak umowa do konca zycia i jeden dzien dluzej uuuhhhhaaaaa
    fachman

07.12.2013 23:48

pan szef (stary ) to jest poczciwy człowiek tylko otaczają go żmije i ludzie którym zależ tylko na pieniądzach a ludzie(monterzy) dla nich są tylko numerem ewidencyjnym wiem pracowałem
    cygan

06.09.2013 16:26

z tego co wiem to raczej nie, bo żeby byc oddelegowanym trzeba dostac A1 a wtedy trzeba byc zatrudnionym na cały etat, ale najlepiej zadzwoń i się dopytaj.
    zommo

08.05.2013 22:07

hej! czy naprawde nikt tu nie pracuje??? nikt nie wie ile się zarabia??? napiszcie coś
    obywatel gc

18.04.2013 20:02

hej.panowie napiszcie coś o aktualnych zarobkach w izo serwisie czy warto pracować w tej firmie .
    *#***#***#

05.07.2012 14:43

heh...wyjazdy za granice na tydz. z czego 3dni w tyg. nie pracujące. Zarobek po (usunięte przez administratora)..fest.
    były pracownik

11.02.2011 10:37

tak się składa że tam pracowałem oczywiscie że na własne życzenie sie spakowaliśmy ale była kontrola i okazało się ze (usunięte przez administratora) nieleciał w kulki ludzmi i wypłacił wszyskie pieniądze tak jak powinno być wygłąda ze to ty tam niepracowałeś

07.02.2011 11:47

skoro(usunięte przez administratora)wolno (usunięte przez administratora)pracodawca ma OBOWIĄZEK WYPŁACIĆ WSZYSTKO TO CO SIĘ NALEŻY PRACOWNIKOWI JESLI NIE WYPŁACA OZNACZA TO ŻE NAS (usunięte przez administratora)

06.02.2011 19:22

szaman - 2011-02-06 18:35:00czesc wlasnie tak zrobilem co prawda firmy jeszcze nie otworzylem ale w norwegi juz jestem mam nareszcie normalna prace ,normalne zarobki i bardzo mnie cieszy ze moje posty tak ruszyly ;;kierownictwo izo serwis; wiem ze prawda boli ,jeszcze jedno chcac by pracownicy szanowali szefa ,szef musi szanowac pracownika ktos kiedys powiedzial ,pieniadz to niewszystko trzeba byc jeszcze czlowiekiem tu się z toba zgodze kolego ale wiesz jak to jest firme otwiera się po to żeby zarobić a nie stracić . tak jak(usunięte przez administratora)nie raz mówi To co się należy pracownikowi to jedna rzecz a to co można mu dać to druga ,i my się na to zgadzamy , miejmy nadzieję że gorzej nie będzie tylko lepiej. Możesz dać jakieś namiary do tej norwegi, może przyjadę.

06.02.2011 18:35

06.02.2011 17:57

szaman - 2011-02-06 16:11:54 synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka jaka jest szef kroi nas jak tylko moze prawda jest prawdą a to co się z kimś uzgadnia to ważniejsza sprawa . Ja nie widze problemu, otwórz firme to przejde do ciebie za te 15 tys. m-c , dalej za raz sie zgłoszę u ciebie z CV, nie zrobisz tak bo do prowadzenia firmy trzeba mieć łep z mózgiem a nie z orzeszkiem jak ty masz , i nie wypłacił byś nawet pierwszej wypłaty bo po opłaceniu wszystkiego państwu byś już na wypłaty nie miał. Później przez takich jak ty na budowach robią sie chore sytuacje i zjeżdżają niewinne osoby , najpierw podburzasz innych a poźniej chowasz się w cień nie odzywasz i czekasz na przebieg wydarzeń. Chcesz mieć wszystkie pieniądze jakie ci się należą to idź do roboty do komunalki ulice zamiatać i tak pewnie wszystkiego nie dostaniesz. Otwieraj firme łatw kontrakt w norwegi i jade z toba , nawet za 12 tys. m-c już na mnie miesiecznie bedziesz mial dodatkowo 3 tys zarobku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IzoSerwis?

Kontakt - IzoSerwis Sp. z o.o.

Północna 14 62-740 Tuliszków

NIP:6681957095

Branże: Instalacje budowlane

06.02.2011 16:11

synku wyjezdzajac do norwegii mysle ze pokazano ci umowe jesli nie to sluchaj bylo tam tak ze bedac na miejscu i pracujac otrzymasz wynagrodzenie zgodne z warunkami norweskimi a nie stawka ktora wymyslil szef,mialo byc calodzienne wyzywienie co bylo, w busach mialo byc po 6 osob co bylo,po ilu mieszkalismy na kwaterach, Cudow nie wymagam od nikogo ale prawda jest taka (usunięte przez administratora)
    asasa

06.02.2011 14:18

szaman - 2011-02-05 00:15:29do asasa czy psa jakos tak ,przyjacielu jesli pracowales w norwegi i jesli umiesz czytac, to powiedz,jakie podpisywales zarobki w norwegi wiem ze niewiesz, juz tlumacze okolo 15 tysiecy miesiecznie ,jesli otrzymales choc raz taka wyplate ja podam swoje nazwisko na forum wiec nie pieprz o jakis ''telewizorach;;łooo... dzięki że mnie oświeciłeś , teraz ja ci zadam pytanie czy dostałeś te pieniądze co uzgadniałeś z(usunięte przez administratora) bo ja tak, zgodzilem sie na pewną stawkę i ją otrzymałem. a z tego co tu wynika to jesteś niesłowny, bo sie na coś zgodziłeś a teraz (usunięte przez administratora) cos innego. trzeba bylo sie nie zgadzac i powiedziec ze nie jedziesz i isc do firmy ktora ci da 15 tys m-c , bo na pewno nikt ci nie mowil ze dostaniesz taka kase jak pojedziesz.

05.02.2011 00:15

31.01.2011 21:16

twoje małe paskudne oczka swiadczą tylko o jednym wrednym msciwym i podłym człowieku który sądzi że ma doczynienia z głupcami każdy(usunięte przez administratora) wie ty rządzisz tą firmą(usunięte przez administratora) ale już niedługo przestaniesz się śmiać iszykuj kase na wypłate zaległych pieniedzy co do centa ty paskudna istoto
    aa

31.01.2011 16:03

anonim - 2011-01-30 22:39:48 co boli głowa kto mógł to napisać , niedługo się dowiesz co to za związki i myśl dalej kto ma laptopa kto to pisze zacznij wypłacać to co się należy pracownikom panie wice - prezesie z jakiej racji ja mam płacić?to nie moja firma, ja tu tylko pracuje i mi płacą

30.01.2011 22:39

Elvis

25.01.2011 18:07

Lech Wałęsa - 2011-01-24 19:29:37Tylko dlaczego(usunięte przez administratora) myli się tylko w jedną stronę ....wiecie dlaczego ...bo strona jest tylko jedna mam nadzieje ze(usunięte przez administratora)j nedługo zapłaci za grzechy a firmowy figurannt zapłaci wszystko co się należy związki już nad tym pracująto są jakieś związki ?? do kogo mam się zglosić aby się zapisać ?
    Lech Wałęsa

24.01.2011 19:29

afsafasf

23.01.2011 19:45

telenowela - 2011-01-23 17:24:13 najlepsze jest to ze ludzie boja sie powiedziec czlowiekowi prosto w oczy tylko wypisuja a to na tego a to na tamtego,a sami lepsi nie sa. tutaj pisze a jak sie spotka z druga osoba to jego najlepszy kumpel jest. Istna telenowela. ludziom przez te eksporty odpierdala i dla tego tak sie zachowuja. Jak z pedalone baby. piiszcie wiecej fajnie sie czyta te bzdury jak moda na sukces:) haha ... dobre , masz racje kolego . Popieram twoja wypowiedz, tu oczerniaja innych a na kwaterach razem pija .
    telenowela

23.01.2011 17:24

qqqwwwee

19.01.2011 22:59

i tu kolega powyzej ma racje, mi tez sie nie zgadazalo , zapytalem , po sprawdzeniu okazalo sie ze robilem na 2 budowach i z jednej nie mialem policzone, bo(usunięte przez administratora) zapomnial. kazdy moze sie pomylic.
    asasa

18.01.2011 23:54

przez 2 to sobie podziel twoje IQ bo połowe odpowiedzi strzelałeś. wypisujecie tu tyle ciekawych rzeczy a nikt nie pojdzie i nie powie p. jankowi ze za malo ze mu sie wyplata nie zgadza itp. , pracowałem w norwegi w niemczech i jak mi szef powiedzial jakas stawke to tyle bylo i wy tez tak macie wiec nie sciemniajcie. Jak idziesz do sklepu kupic telewizor i powiedza ci 3 tys. idziesz do kasy i mowi ci 4 tys. to co robisz placisz ? czy tlumaczysz ze powinno byc 3 tys. , tak samo tu zrob, a nie sciemy wypisujesz.

15.01.2011 13:50

Ludzie co wy wypisujecie znam i lewego i struga jesli ktos ma cos do nich niech to powie im w oczy a nie rznie bohatera przez internet Szef zatrudnia takich ludzi jakich chce, najlepszy jest ktos co umie prawie nic bo wtedy pan janek od tego kogos ma w podziece psia wiernosc sluzalczosc , przez kilka lat w firmie nie bylo jeszcze normalnego prowadzacego ,brygadzisty i niema do tej pory.Do chcacego sie przyjac, w firmie placa minimom co musza ,dobrze sluchaj co szef obiecuje i podziel to minimom przez 2
    izoler

13.12.2010 12:07

Czesc koledzy mam pytanie jak płacą w tej firmie pytam bo chciałbym wysłac papiery jestem izolerem z 20-sto letnim stażem czy może mi ktoś odpowiedzieć
    nnnnnn

30.08.2010 18:11

czasami trzeba nakablowac na takiego co siedzi za rurą i nic nie robi a dostaje taką samą wypłatę jak inni co robią.
    ooo

30.08.2010 11:41

tak też uczyniłem w dziadowskiej firmie pracował nie bede bo jak słysze pan (usunięte przez administratora) tamto to swiadczy tylko o jednym o kolesiowstwie i l(usunięte przez administratora)a jak sie patrzyłem jak donosicie jeden na drugiego to mi sie (usunięte przez administratora) chcialo niemacie własnej godnosci ale tak to już jest z ludzmi z płocka
    zwolniony z minuty na minute

17.08.2010 11:31

Firma izo serwis to nie jest firma z prawdziwego zdarzenia nie dbają o pracownika (usunięte przez administratora) obiecuje jedno a pozniej jest zdziwiony jak pracownik upomina sie o swoje zaniza stawki nie wypłaca diet i urlopu jak sie upomnisz oswoje to ci odpowiada ze wszystko masz wliczone w stawke i wychodzi stawka 4,50 albo5 euro na godzine na każdej budowie ma donosiciela który informuje go co dzieje sie na kwaterach wszedzie obstawiony rodzinka np (usunięte przez administratora) jakich malo i jeszcze ta gruba lansiara ktora uwaza sie za kogos waznego(usunięte przez administratora) czy jak jej tam (usunięte przez administratora)i poniża ludzi nie polecam
    ktoś kto zna tą firmę

19.07.2010 21:29

Czesc izolerzy z całej polski też miałem okazje pracować w tej firmie nic dobrego kiepska organizacja chociaż byli ludzie którzy chcieli coś zrobić lub robili ale szybko zostali zwalniali jak tylko byli lepsi od tego (usunięte przez administratora) wydaje się jej ze to ona tam jest kimś a jak świat światem jest tylko małym pionkiem BEZ WYGLĄDU BEZ BEZ WZROSTU I ZERO INTELIGENCJI O RESZCIE SZKODA MOJEGO CZASU a bym się rozpisywał mozecie zobaczyć tą (usunięte przez administratora) na fecbooku która kiedyś może zrozumie co złego zrobiła dla ludzi dla IZOLERÓW którzy przyjechali na kontrakt po to aby utrzymać swoje rodziny i taka śmieszna gadka typu ,,jak by nie pili jakby coś tam iii...życzę tobie ty gruba BABO odosobnienia bez rodziny kilka tygodni paznokcie obgryzła byś po kilku dniach zabrakło by ci checi aby dalej pracować (usunięte przez administratora)
    zzzz

07.07.2010 09:41

jak przychodzą "pracować" nieroby to trzeba na nich donosić, ja co pracuje normalnie , nie (usunięte przez administratora) sie mam zarobic tyle samo co tacy co siedza i patrza czy kierownik idzie.
    oszukany

05.07.2010 18:11

Czesc pisze do ludz którzy chcieli by sie przyjąć do izo serwisu z tuliszkowa napewno szef mały (usunięte przez administratora)opowiadał wam o nowej budowie w niemczech na elektrofiltrach ze was zatrudni i jak wspaniale bedziecie zarabiac TO JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO OSZUKUJE NA GODZINACH I NA CZYM TYLKO SIE DA odradzam to (usunięte przez administratora) z małymi oczkami i zakłamana firma z donosicielami

Zostaw merytoryczną opinię o IzoSerwis Sp. z o.o.