IzoSerwis

• Dryja
  • Kiszewy
  • Bicz
  • Kępina

3. Opinie o pracodawcach Tuliszków
  5. Opinie o IzoSerwis Sp. z o.o.

Opinie o IzoSerwis Tuliszków

Nie przegap nowości o IzoSerwis Sp. z o.o.!

Moterek

13.01.2026 23:51

Pracowałem pol roku. Była praca ,,na miesjcu,, dojeżdżałem do pracy 80km w jedną stronę co prawda nie trwało to długo bo 4/5 dni półtorej godz w jedną stronę ani złotówki za jazdę jako kierowca. Praca bliżej 30km od domu zbiorniki na gorzelni w zbiersku . Pracowałem jako monter starałem sie mialem wtedy 4 lata doświadczenia ale pojęcie na tyle zeby ogarniać i sie nie nudzić mialem. Stawka przy wypłacie, usłyszałem, ok... 17zl za godz 😆😆 maja wyjazd pod francuska granice na rozbiórkę starych kap elementów wymiennych prefabrykacja. Ok zobaczymy. Biuro 13e wychodzę z busa na szkolenie jeszcze sie nawet nie przebrałem 12.50e. Pracujemy minęły 2albo 3 tyg 11e wiec podsumowując wyjechalem ze stawka 13e gdzie PREZES mi ja podał osobiście a kazdy kierowniczek mi ja obnizal nawet wtedy gdy praca sie nie zaczela, po usłyszeniu po 3tyg pracy ze jednak zarabialem 11 a nie 13 jak sie umówiliśmy zaczela mnie glowa boleć i w trybie natychmiastowym opuściłem stanowisko i nanastepny dzien wrocilem na wlasny koszt. Praca nie była wymagająca tylko problem byl w tym ze sie ,,starałem,, robiłem więcej,, i to było przyczyną obniżenia stawki. Każdy tam gaciami trzas z byle powodu i tak przypuszczam ze nie byli uczciwi wobec pracowników. Jak słyszałem stawki po 10latach pracy 14e albo 15e to to juz byl gość na ktorego było trzeba uważać. A wiec jeśli jestes bez większego zaangażowania w pracę i nie zabrdzo masz śmiałość sie odezwać jeśli cos sie nie zgadza na twoja niekorzyść, FIRMA WITA 🫡

16.01.2022 09:24

Jak wygląda sprawa grafiku w IzoSerwis Sp. z o.o.. Czy pracodawca idzie na rękę?

Pytanie - odpowiedź

16.01.2022 16:51

No idzie na rękę na maksa :) Zwłaszcza jak nie pójdziesz do pracy w poniedziałek, to grafik może się trochę przestawić :).........

Łukasz

22.04.2021 19:05

Śmiech na sali ta firma ma swojego pracownika za nic. Nie interesuje ich nic poza kasą dla siebie
    Alina a

22.04.2021 17:09

Najogólniej ujmując jest to firma która ma swoich pracowników za roboli którzy nie mają głosu pan mówi sługa musi.
    Zainteresowany

28.12.2020 21:53

Jestem zainteresowany rekrutacja. Czy głównym czynnikiem przyjęcia jest doświadczenie w pracach monterskich izolacji?
    Nico

13.12.2020 14:21

Mam wrazenie ze większość z tych opini piszą Panie z biura ....prawda jest taka ze mozna sie zgodzic z częścią opini parę lat wstecz...ale do rzeczy ...kasa fakt na czas ale jesli podpadniesz prezesowi to kilkaset euro ci urwie z wypłaty i ewentualnie zwroci kiedy zameldujesz sie w biurze szczegolnie lubi to robic gdy jestes z daleka nastepna sprawa kierowca za jazde nie ma placone poniewaz szef uwaza ze daje samochod i iwaza branie odpowiedzalnosci za ludzi i samochod bez badan psychotechnicznych to sprawa oczwista. Rowniez podpisywanie roznych kwitow in blanco tzn urlopow zaliczek jest na porzadku dziennym narzedzia to zlom ktory widza np.niemcy to łapia sie za głowe.kadra w biurze mowi ludzia to co chcecie uslyszec ale jesli zacznie pytac o sprawy nie wygodne zacznaja zaslaniac sie nie wiedza i wysylaja jeden do drugiego .i na koncu chce powiedziec wlacz myslenie zanim sie zatrudnisz...w internecie ogloszen wiele ale w kolo przewijaja sie te same firmy ....np.multiserwis itp.i nie oglaszaja sie dlatego ze maja az tak duzo pracy tylko jest tak duzy przemial ludzi i podobnie jest w izoserwis.
    Tiko

31.07.2020 21:08

A przechodził może ktoś już proces rekrutacji w tej firmie ?. Można się czegoś więcej dowiedzieć ?. Jak długo czekaliście na odpowiedź, jak wyglądała rozmowa ?.

23.09.2020 11:19

U mnie to trwało nieco dłużej. Wysłałem CV i musiałem chwilę poczekać. Ale od momentu rozmowy rekrutacyjnej, do podpisania umowy faktycznie minęło niewiele czasu - sprawdzili czy coś umiem i się długo nie zastanawiali.

07.12.2020 07:00

Ludzi do pracy potrzeba cały czas. Robota na wyjazdach, więc musisz się liczyć z tym że cię trochę w domu nie ma. Za to masz w miarę dobrą pensję w terminie wypłaconą. Kierunki są różne, większość za granicą, lecz ekipa zawsze Polska praktycznie więc język nawet nie jest aż tak bardzo potrzebny.

29.11.2020 19:44

Dobry pracodawca, ale trzeba liczyć się z wyjazdami. Niby jedziesz daleko, no ale w końcu da się zarobić.

09.09.2020 11:16

Czy pracownicy IzoSerwis Sp. z o.o. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

31.10.2020 10:07

Tutaj nie ma czasu na integrację ! tu trzeba pracować :P. A tak na poważnie. Gdy jedziemy na robotę do Niemiec, siłą rzeczy musisz się zżyć z ludźmi gdy z nimi mieszkasz i pracujesz, lecz szef też widzę bardzo dba o to aby atmosfera w firmie była na poziomie. Oczywiście jak tylko jest okazja dodatkowe integracji to ludzie zawsze są szczęśliwi :).
    Mlody

31.10.2020 10:53

Najgorzej jak ta „integracja” wymknie się spod kontroli i ktoś nie przyjdzie do pracy w poniedziałek to wtedy jest problem ???? i wtedy już nie jest taka fajna atmosfera ????
    AD

24.08.2020 08:35

Szukają aktualnie ludzi do pracy na inwestycjach w Niemczech. Jak już umiesz niemiecki i masz szkolenie SCC lub VCA to robota prawie że gwarantowana :P. Jeśli jesteś zainteresowany to wysyłaj CV.
    Aleksiej

14.04.2020 10:39

Witam. Chciałbym się poinformować tutaj, jak wygląda praca w Izoserwis, na jakie zarobki można liczyć,stawki, awanse, trudność wykonywania zadania, atmosferę, kary-premie, szkolenia itd.. Czy jest czterobrygadówka, wolne weekendy? Proszę o szczerą wypowiedź. Dziękuję i Pozdrawiam! :)
    Ikko

29.05.2020 00:16

Robota łatwa nie jest i większość na wyjazdach, lecz finansowa daje rade :). Wszystko zależy czego szukasz. Praca w większości na budowach, gdzie większość pracy polega na układaniu izolacji przy istniejących instalacjach.
    Rado

18.06.2020 10:09

Się nie zastanawiaj tylko wysyłaj CV. Ludzi którzy coś potrafią zawsze się ceni. A w Izoserwisie na pewno będzie miał okazję do wykazania się.
    Pozytywnie

25.03.2020 07:06

Ciekawe czy izoserwis zainteresuje się w końcu co się dzieje z pracownikami gdy lawinowo rośnie zagrożenie koronowirusem, nie tylko w Niemczech, nie spytają się jak się czuje pracownik tylko praca i godziny to dla nich najważniejsze
    IzoSerwis Sp. z o.o.

14.04.2020 12:50

Panie @POZYTYWNIE zapewniamy ,że firma IzoSerwis jest w stałym kontakcie z swoimi przedstawicielami (kierownikami, brygadzistami , majstrami ) na poszczególnych budowach, którzy to również informują i są informowani na bieżąco o wszystkich najważniejszych sprawach.

14.04.2020 10:34

Czy pracownik dostaje diety za granicą bo z tego co wiadomo to się należy i czy sa wypłacane i dlaczego pracownik nie dostaję paska z rozliczeniem pracy za dany miesiąc jak ma wiedzieć ile zarobił jakie składki są odprowadzane itp

20.02.2020 09:19

Czy zdarzają się nadgodziny w IzoSerwis Sp. z o.o.?

31.03.2020 04:05

Tak, jak najbardziej. Inwestycje które obsługujemy czasami tego wymagają. Lecz są zawsze odpowiednio rozliczane.

12.03.2020 18:31

Od rozmowy kwalifikacyjnej w połowie grudnia do momentu kiedy mi podziękowali w połowie marca minęły trzy miesiące, trzy miesiące poświęcone tej firmie. A podziękowali mi bo poprosiłem o zapewnienie z ich strony, po tych 3 miesiącach, że będę zatrudniony i mam powód do dalszego czekania a te 3 miesiące nie przeszły na darmo.
    IzoSerwis Sp. z o.o.

13.03.2020 12:40

Przypominamy Panu, że to Pan "podziękował" nam za ewentualną współpracę. Czy mamy dołączyć do postu Pana maila z rezygnacją ?? W gwoli przypomnienia to Pan podjął decyzję a nie IzoSerwis o tym, że rezygnuje Pan i podejmie pracę w innej firmie. Prosimy przestać nas oczerniać i zniesławiać. !!! Zniesławienie jest przestępstwem na podstawie art. 212 kodeksu karnego.

18.03.2020 02:31

Te wykrzykniki zatrzymajcie dla siebie i dla tej waszej "inteligencji"!!!

11.03.2020 13:36

12.03.2020 12:54

Miało być "pod koniec lutego" a nie "na początku lutego". Czy zdajecie sobie sprawę, że ja teraz muszę iść, przez was, do pracy na kasę do marketu bo nie mam pieniędzy żeby przeżyć kolejny miesiąc?... Kim wy jesteście?!

17.03.2020 13:17

Ciekawe jakie słowo usunął administrator z twojego wpisu skoro taki kulturalny jesteś? ;)
    Boss44

11.03.2020 19:34

Nie dotrzymują słowa.

11.03.2020 14:54

Firma porażka. Totalnie niepoważni. Rozmowę kwalifikacyjną miałem jeszcze w grudniu, otrzymałem informację, że mam zacząć pod koniec lutego albo na początku marca. Stawka była cały czas przede mną ukrywana... Dzisiaj dowiedziałem się, że może to będzie kwiecień i albo czekam dalej albo nie ma dla mnie pracy! Trzy miesiące czekania na darmo! Nie stać mnie na to żeby czekać do kwietnia. Dla mnie coś czego nie potrafię ogarnąć...? Zostałem bez środków do życia a tak im na mnie zależało na początku, obiecywali złote góry. Komedia, po prostu komedia... prawdziwa zabawa kosztem ludzi.
    Zainteresowany

20.01.2020 10:05

Witam. Mam spore doświadczenie w pracach montażowych, lecz też widziałem sporo firm gdzie było ciężko z normalna uczciwą robotą, dobrze płatną. Mają teraz rekrutację - oczywiście CV wysłałem, lecz chciałem podpytać ludzi którzy tam już dłużej pracują czy rozliczenia urlopów czy nadgodzin itp itd są normalnie realizowane ?.
    Homer

31.01.2020 17:40

Wszystko normalnie masz liczone. Nadgodzin czasami jest fest dużo, ale to chyba dobrze jak ktoś chce zarobić. Rekrutacja trwa, bo ludzi wciąż potrzeba na nowy projekt.
    Budowlaniec

21.12.2019 16:20

Dwa lata mieszkałem pod Koninem, i ten czas spędziłem pracując w Izoserwisie. Później mnie wywiało w inny rejon Polski, lecz praca dla Izoserwisu była jedną z lepszych jakie miałem. Nie jest to przysłowiowy januszex jak często ostatnio nazywa się Polskie firmy gdzie na pracowników ma się wywalone. Z szefem zawsze się dało dogadać, a do tego kasa w terminie. Sama robota ciężka. Nie dla każdego, ponieważ narobić się czasami trzeba było, jak to na budowie. 8/10 spokojnie można dać jako pracodawcy :).

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IzoSerwis?

Kontakt - IzoSerwis Sp. z o.o.

Północna 14 62-740 Tuliszków

NIP:6681957095

Branża główna: Instalacje budowlane

07.10.2019 14:07

Pracuję już tam dwa lata - i nic z tego co zostało przez złośliwca napisane nie jest prawdą. No może z jedna uwagą - robota nie jest dla każdego. Jak ktoś liczy na przysłowiowe "czy się stoi czy się leży tysiąc złotych się należy" - to nie tutaj. Zleceń jest full, czasami nie ma gdzie rąk włożyć, ale jest to całkowicie w pensji rekompensowane. Osobiście sam się zgłaszam na te roboty gdzie można więcej wyciągnąć i cieszę się że tutaj pracuję. Najlepiej samemu się przekonać i sprawdzić jak wygląda firma.

20.11.2019 09:01

Konkretnie napisać ci ile zarabiam nie mogę :P. Obowiązuje zawsze umowa o pracę z podstawą + nadgodziny które na budowach zdarzą się często, oraz premie w przypadku robót gdzie trzeba na cały tydzień pojechać i spędzić tam trochę czasu. Byli tacy którym się to nie podobało, niektórym zawsze będzie mało, lecz po doświadczeniach w mojej poprzedniej firmie, mogę z czystym stwierdzić iż mam zamiar jeszcze dłuuugo popracować w Izoserwisie :]
    szaman

09.12.2019 22:06

gratuluje ze otrzymujesz premie ,pracuje w firmie jakis czas bywalo nieraz ze na jednej zmianie 6 -7 tygodni, ale premi jakos niebylo pewnie mam pecha
    Darek

29.01.2019 14:45

W IzoSerwisie pracuję ponad 10 lat i przez cały ten czas współpraca przebiegała/przebiega OK.
    Maniu

11.10.2019 13:25

szaman jak byś był w temacie to byś wiedział że firma istnieje od 2007 r.
    szaman

20.11.2019 21:28

kolego nie firma a spolka

09.09.2019 19:00

Nie czytajcie tych opiń bo połowa jest fałszywych , stawki sa niskie siedzisz po 8 tygodni żenada zapraszam do ISO PERFEKT Krakowska firma
    Damian

26.09.2019 15:33

Tomasz skoro pracujesz w ISO Perfect i jest to taka cudowna według ciebie firma, to nie rozumiem dlaczego bez sensu wracasz w swoich wypowiedziach do firmy, w której już nie pracujesz? jaki masz w tym sens? A może stawkę miałeś proporcjonalną do swoich umiejętności i stad te twoje żale?
    Dorian

02.10.2019 00:55

W izo perfekt stawka zaczyna się od 8,2 euro netto, badania u lekarza pracy trzeba wykonać na własną rękę. Stan na 1 październik. Uczesnicze w procesie rekrutacji lipnie to wygląda.
    Aneta i Rafał

28.09.2019 17:53

Hejka opiniowicze. widzę, że ten cały Tomasz ze swoimi opiniami nadgodziny robi w tym ISO Perfekcie. Tyle się napisał, a konkretów wcale, tylko jakieś rzucił za plecy zdanie, że nie poleca firmy. Żenada typek. Klaudiusz brawo, za fajna odpowiedź. konkretnie i w punkt. Pozdrawiamy
    Klaudiusz

28.09.2019 02:37

Nie wszystkim dogodzisz. Młodzi ludzie mogą nie wiedzieć jak kiedyś było ciężko z robotą i ile w ogóle się trzeba było narobić, żeby na życie starczyło. W Izoserwisie robota do najłatwiejszych nie należy, to fakt. Czasami trzeba tyrać, terminy gonią, robota stać nie może, lecz jest to rekompensowane pensją która jest adekwatna do ilości pracy. Niektórym się to może nie podobać - lecz mi to całkowicie pasuje i jestem zadowolony jak mogę zrobić trochę nadgodzin :).
    Damian

28.09.2019 12:15

No w końcu jakaś sensowna opinie. jakieś podsumowanie, a nie ciągłe żale, jak to jest źle, ale gdyby zestawić te żale z umiejętnościami niektórych pseudo izolerów, to sami szybko chowają głowy w piasek i potulnie jak barany pracują, bo wiedzą, że nowy pracodawca szybko zweryfikuje ich umiejętności.,,,,, no ale jak przychodzi weekend, to przy gorzale to we czterech kocioł izolują w miesiąc, takie fachury..........
    Marcel

24.08.2019 16:28

Wiecie może czy teraz kogoś potrzebują? Jakieś wskazówki?
    ,,,,,,,,

09.09.2019 19:42

Nie polecam tej firmy

09.09.2019 19:34

Nie polecam firmy

09.09.2019 19:25

Nie polecam firmy

28.08.2019 23:18

Do pracy na miejscu szukają ludzi cały czas. Składaj CV i czekaj na odpowiedź - jak cię przyjmą to sam zobaczysz jak dobrze się tu pracuje. Z wyjazdami za granicę gdzie można nieco więcej zarobić bywa rożnie, lecz nawet praca na miejscu, potrafi dać porządny zastrzyk gotówki.
    Mateusz

26.07.2019 12:59

Robota super !!. Ja jestem mega zadowolony. Pracowałem już w wielu firmach i Izoserwis jest jedną z lepszych w jakiej miałem przebywać.
    Wiktor

25.06.2019 18:46

kilka lat pracy u nich ale za granicą ( ja byłem w DE i Turcji) i powiem Wam że można pracę dostać dosłownie wszędzie. Ja osobiście zostałem ale dlatego że warunki mi polepszyli i wiadomo - tu już coś wypracowałem , jakąś renomę swoją ale jak będzie szansa za granicę to się nie zastanawiajcie. Warto i liczy się później w papierach . Pozdrawiam ekipę ;-)
    Tomasz.

17.06.2019 10:49

Robota jest, kierownictwo do wszystkiego z głową podchodzi, podróżować można trochę po Polsce, i też swoje kwalifikacje można cały czas rozwijać. Dla mnie super robota.
    Karol

11.05.2019 12:44

Stawki są bardzo dobre jak na Polskę. Robota czasami nie jest łatwa, a żona może cię długo nie widzieć na oczy, to na pewno będzie zadowolona jak jej wyciąg z konta pokażesz :P.
    Konrad

03.04.2019 21:02

Widzę że opinie różne, ale sporo pozytywnych. Wysłałem dzisiaj CV do nich. Jak tam z pensjami jest ? Płacą tyle ile fachowcy aktualnie powinni zarabiać ?.

31.03.2019 20:43

Kasa zawsze w terminie, umowa jest. Nie wiem czego więcej wymagać. Na niektórych robotach faktycznie nie ma lekko, ale taka natura pracy na tego typu projektach, Jak ktoś chce pracować, a nie zbijać bąki, to w Izo na pewno będzie mu się podobały warunki.
    Michał

07.03.2019 03:06

Z IzoSerwis byłem w Belgii oraz Niemczech plus kilka drobnych zadan w Polsce , Nigdy nie było problemu z wypłatą stawki się zgadzały. Można liczyć na premię są szanse na awans co prawda nie pracuję tam od ponad roku (ze względów zdrowotnych) jednak gdyby nie to nadał bym jeździł po eurpoie z tą ekipą
    Trololo

21.02.2019 12:42

Zgłosiłem się do wyjazdu na montowanie rusztowań w USA. Ktoś wie jaka stawka na godzinę, jak z zakwaterowaniem itp.? Dzwoniłem tam do nich ale ciągle nie ma osoby, która przeprowadza rekrutację do stanów i niczego się nie idzie dowiedzieć. Ktoś też leci?
    Blazej

22.01.2019 15:09

W firmie jestem już od kilku ładnych lat co dziwne zastanawia mnie fakt iż wielu z pracowników po czasie wraca do pracy z naszą ekipą a to musi przecież o czymś świadczyć! Byłem na wielu delegacjach w kraju jak i zagranicą pieniążki zawsze się zgadzały. Nie rozumiem tych negatywnych wpisów czy to konkurencja czy ktos inny z braku zbyt duzej ilosci wolnego czasu pisze takie komentarze

17.01.2019 19:47

Polecam. Pracuję w tej firmie już jakiś czas. Kasa okey i terminowo atmosfera też także warto

17.01.2019 19:45

Nie rozumiem tych negatywnych opinii pracuje w tej firmie już jakiś czas i wszystko okey kasa na czas także polecam!

Zostaw merytoryczną opinię o IzoSerwis Sp. z o.o.