Witam wszystkich.
Mam 27 lat, zacząłem przygodę z wapowaniem pomimo iż NIGDY wcześniej niczego nie paliłem. Wapuję dla smaku i dymu ;)
UWAGA!
NIKOMU nie polecam strony e-cigler, a wręcz odradzam z powodów takich:
1. ZEROWY kontakt e-mailowy i telefoniczny gdy zakupiłem produkt - po tygodniu zacząłem się mocno martwić co z moim zamówieniem za ponad 200zł - dzwoniłem, pisałem - ZERO odpowiedzi.
2. 2 TYGODNIE minęły, dostałem jakiegoś niekompletnego maila z info, że paczka wysłana i że niedługo dostanę maila z nr. paczki do jej śledzenia - oczywiście nie dostałem ŻADNEJ informacji...2,5 tygodnia czekania na samą wysyłkę na dodatek niekompletną... (czytaj niżej)
3. BRAK informacji o nr. paczki, aby ją śledzić pomimo iż jakimś cudem dostałem maila, że niby gdzieś jest taki numer w panelu zamówień - NIE MA, głupi nie jestem.
4. Gdy kupiłem iJusta 3, to do tego wybrałem sobie 5szt liquidów... w paczce gdy ją dostałem był sam e-papieros BEZ liqudów... UDAŁO mi się jakimś cudem dodzwonić do tych złodziei i po rozmowie z jakimś facetem otrzymałem łaskawą wiadomość ze wzdychaniem, łaską i prychaniem, że "paczka jeszcze dzisiaj wyjdzie z tymi liquidami..." - myślę sobie no OK, spoko....BEZ "PRZEPRASZAM" albo chociaż jakaś rekompensata przez to, że musiałem podwójnie czekać na produkt?
5. OTRZYMAŁEM PACZKĘ z "liqudami" szybciej, bo w ciągu 3 dni, ale... -UWAGA-...OTWARTYMI! Miało być 10ml w środku w każdym, a jest:
- 2,3ml
- 3,5ml
- 7ml
- 5,1ml
- 7,6ml
.....dzwonię do cwela i NIE ODBIERA!
SKANDAL, (usunięte przez administratora) BRAK WYCHOWANIA i tak jak moi znajomi mieli zakupić sobie iJusty 3 w tym sklepie (paczka 12 osób) tak NIE kupią przez tego fagasa, który pewnie odlał sobie bezczelnie liquidy dla siebie lub wypił, dodał do ciasta czy cholera wie co tam jeszcze. Po prostu BRAK SŁÓW na takich cwaniaczków.
NIE POLECAM SKLEPU!!!!!!!!!!!!!
Produkt jak najbardziej SUPER - iJust 3 Ello Duro silver.
Moje sugestie dla Visions4you Daniel Morski:
- 3,5ml
- 7ml
- 5,1ml
- 7,6ml
.....dzwonię do cwela i NIE ODBIERA!
(usunięte przez administratora) BRAK WYCHOWANIA i tak jak moi znajomi mieli zakupić sobie iJusty 3 w tym sklepie (paczka 12 osób) tak NIE kupią przez tego fagasa, który pewnie odlał sobie bezczelnie liquidy dla siebie lub wypił, dodał do ciasta czy cholera wie co tam jeszcze. Po prostu BRAK SŁÓW na takich (usunięte przez administratora)
NIE POLECAM SKLEPU!!!!!!!!!!!!!
Produkt jak najbardziej SUPER - iJust 3 Ello Duro silver.
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Przede wszystkim powinien być UCZCIWY, mieć trochę POKORY i znać magiczne słowa: dziękuję i przepraszam. A tak ... razem ze mną stracił 13 klientów czyli dokładnie nie dostał (specjalnie dokładnie policzyłem ile by wydali pieniędzy) 3210zł nie licząc przesyłek... każdy miał sobie zakupić po najnowszym e-papierosie + całą masę dodatków i liquidów. A tak: "CYGAN RAZ PRZEZ WIEŚ PRZECHODZI"