Arpro Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 40 ocen.

Opinie o Arpro Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpro Sp. z o.o.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się przedsiębiorstwo na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Wrocław.

Tonik

Idealnych firm nie to fakt. Niestety sporo jest osób, którzy są na bakier z praca i pewnie dlatego mają problemy!!!

Remigiusz

Pracując swego czasu w firmie w czechach przez firmę ARPRO nigdy z niczym problemu nie było i poprostu rece opadają co tu czytam na temat ARPRO A ja polecam tę agencję z czystym sumieniem i w stu procentach

PITER

Witam powiem tak wszystkie polskie firmy oszukuja na wszystkim i wszystkich na mieszkaniach dietach dojazdach ubezpieczeniachpracowalem kiedys przez firme z opola MB service duzo objecywali nic z tego niebylo prawdy po przepracowaniu 2 tygodni poszedlem do szefa firmy i powiedzialem ze rezygnuje z pracy jako fachowiec z doawiadczeniem jako spawacz to za 9 euro to jawyzej moge trawe kosic byl bardzo zdziwiony tym faktem i zadzwonil do wlasciwej firmy szef przylecial porozmawialismy ale nikt juz niedal sie nabrac na objecanki iprzejol nas bezposredni niemiec i jestem zadowolony z pracy i wyplaty ubezpieczenia i mieszkania trzeba uciekac jak najdalej od takich firemek co oszukuja ludzi pozdrawiam i przestrzegam

ARPRO
@PITER 18.02.2018 19:06

Do wszystkich piszących na forum. Proszę skierować oficjalne pisma do firmy ARPRO ze swoimi problemami. Na wasze pisma otrzymacie odpowiedzi. Jeżeli wyrazicie zgodę wasze pismo razem z naszą odpowiedzią zamieścimy na tym forum, bez waszych danych osobowych.

Sławek

Wybieram się do pracy do Fryburga,czy ktoś z was tam pracuje jako muraz?Proszę o opinie,czy warto tam jechać?

Pracownik
@Pracownik nie doceniony 28.01.2018 20:08

Praca jest w Czechach. Zarabiamy około 1000 euro na rękę + darmowy obiad. Polecam

Jestem na nie.

Ja pracuje dla arpro i nie jestem zadowolony.

ARPRO
@Gosc 04.01.2018 11:39

Do wszystkich piszących na forum, niezadowolonych z pracy dla ARPRO . Proszę skierować oficjalne pisma do firmy ARPRO ze swoimi problemami. Na wasze pisma otrzymacie odpowiedzi. Jeżeli wyrazicie zgodę wasze pismo razem z naszą odpowiedzią zamieścimy na tym forum, bez waszych danych osobowych.

Mateusz

Pracowałem przez tą firmę dwa razy jako kurier w DHL. Praca ogólnie nie za lekka kobieta raczej nie polecam. Co do zarzutów że firma ma pracownika głęboko gdzieś to się nie zgodzę. Zawsze jak człowiek zadzwoni i się zapyta to dostanie odpowiedź co i jak przelewy na czas. Przez w sumie dwa lata nie otrzymałem diety na czas może z dwa trzy razy maja być do piątku a przyszla w poniedziałek. Wyplata zawsze na czas!! Jak ktoś nie umie czytać do kiedy ma wypłatę to jego problem. (w dhl do 15 dnia roboczego miesiąca) w praktyce do 20 dnia miesiąca. Zawsze jest i nie na problemu. Co do kontaktu to ja dzwonie i nigdy nie ma problemu. Kawa na lawe i zawsze jest rozwiązanie problemu. Np poprzednia wypłatę miałem 120€ za mało telefon i na następny dzień wyrownanie. Wiec dla mnie żaden problem jeśli pracodawca umie przyznać się do błędu i go naprawić. Kontakt z biurem i koordynatorem jak najbardziej ok jak ktoś oczekuje ze będzie się go będzie niańczyć to się grubo zawiedzie. Zawsze można zadzwonić bezpośrednio do szefa jego numer jest dostępny. Co do noclegów firma je załatwia i z diet trzeba sobie samemu opłacać wiec każdy może zmienić miejsce zamieszkania wiec nie widzę powodów do narzekań. Ktoś ma daleko czy nie podoba mu się może sam poszukać i zmienić miejsce zamieszkania. Ogólnie firma jak dla mnie jak najbardziej ok oceniam w skali do 5 na 4.5

Ulka

Podpowiecie coś o pracy dla szwaczki w Niemczech?

Auris

Widze ze aktywnie udzielacie sie na forum, szkoda ze tak aktywnie nie zajmujecie sie ludzimy ktorzy dla was pracuja,chyba dlatego jestescie tak malo po informowani skoro wiekszosc czasu spedzacie na internecie starajac sie udowodnic ze jest inaczej niz ludzie o was mowia.. nie wiem co to dziwna strategia... Druga sprawa jak sie od kogos wymaga imie i nazwisko to trzeba sie najpierw samemu przedstawic, i dlaczego bardziej wam zalezy na nazwisku niz na udowodnieniu ze ktos was oczernia i niema racji?? Bardziej wam zalezy na zemscie?? W takim razie odpowiedzcie mi i innym tutaj jak to u was jest z meldunkiem?? I czy zwrociliscie juz pracownika za badania lekarskie?? Bo mieliecie na to tydzien a po miesiacu pieniedzy dalej nie mieli... I w jakiej odleglosci od pracy zalatwiliscie mieszkania dla ludzi o ile mozna napisac ze to wy zalatwiliscie..mozna bybtak dlugo ale i tak napiszecie ze to nie prawda itd...

ARPRO
@Auris 15.08.2017 11:35

Do wszystkich piszących na forum. Proszę skierować oficjalne pisma do firmy ARPRO ze swoimi problemami. Na wasze pisma otrzymacie odpowiedzi. Jeżeli wyrazicie zgodę wasze pismo razem z naszą odpowiedzią zamieścimy na tym forum, bez waszych danych osobowych.

Iwona

A jak w takim razie prezentują się wrażenia osob, które niedawno rozpoczęły prace dzięki Arpro? W sieci jest dostępnych wiele ofert - zapotrzebowanie na pracowników jest naprawdę spore. Wszelkie bieżące opinie są w takich chwilach kluczowe dla podejmowania takich decyzji - szczególnie w przypadku osób, które nigdy nie podejmowały pracy poza granicami kraju.

ARPRO
@Iwona 25.09.2017 17:40

Do wszystkich piszących na forum. Proszę skierować oficjalne pisma do firmy ARPRO ze swoimi problemami. Na wasze pisma otrzymacie odpowiedzi. Jeżeli wyrazicie zgodę wasze pismo razem z naszą odpowiedzią zamieścimy na tym forum, bez waszych danych osobowych.

ARPRO

Do wszystkich piszących na forum. Proszę skierować oficjalne pisma do firmy ARPRO ze swoimi problemami. Na wasze pisma otrzymacie odpowiedzi. Jeżeli wyrazicie zgodę wasze pismo razem z naszą odpowiedzią zamieścimy na tym forum, bez waszych danych osobowych.

Dziekuje,ale chyba nie

"Osoby te nie zgłaszają nam żadnych problemów..." Czyli nikt nie mowi ze sa problemy w zatrudnieniu przez ta firme, nawet na forum?... OMG...

Iwona

@Eskimos jak rozumiem - piszesz to z dużą ironią. Mino wszystko to pytanie jest nadal ważne i aktualne z punktu widzenia pracowników, którzy w obecnej porze roku rozważają pracę w Arpro.

Iwona

@Amin jak długo mieszkałeś w tych namiotach? Co w takim razie dzieje się z pracownikami zimą i jak daleko znajdowały się one od miejsca pracy?

Eskimos
@Iwona 30.08.2017 06:52

Zimą firma oferuje Iglo z pełnym wyposażeniem, mikrofala, kuchenka gazowa, lodówka, tv. W czasie wolnym wyprawa na jelenie.

Iwona

@pracownik, a jak wygląda kwestia znajomości języka? Czy żeby pojechać trzeba go dość dokładnie znać, czy wystarczy podstawowa znajomość? Dla osób, które wyjeżdżają pierwszy raz, to na pewno istotne informacje, które mogą pomóc podjąć im decyzję o wyjeździe.

Rolnik

Czy ktoś coś wie o pracy w rolnictwie

Bono

Współpracuję z ARPRO już 4 lata. Jestem zadowolony.

Pracownik

Ja jadę ponownie do nich do pracy. Proponują dość dobre zarobki. Zawsze mogę liczyć na ich pomoc. W Polsce niestety nie zarobię ponad 10 000 zł miesiecznie.

Ania

Jako posierednik pracy, ktory zatrudnia ludzi na terenie niemiec i nie wymaga od pracownikow jezyka chcecie by szukali sobie innego lokum jak im nie pasuje? Nie meldujecie ich?? Nie no dobrze ze sa takie fora i mozna sie dowiedziec zanim sie przyjmie od was prace.

ARPRO
@Ania 17.08.2017 19:31

Wyszukujemy najtańsze kwatery w miarę blisko pracy. Problem jest w tym, że zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. Albo łóżko za małe, w pokoju są 3 osoby a ktoś chce spać w jedynce. Za daleko do pracy itd. Ludzie mają do dyspozycji diety na noclegi. Jeżeli komuś nie podobają się warunki noclegu to możemy mu zamówić hotel o wyższym standardzie.

I mnie nie ma

Wlasnie koncze kontrakt wiec dodam cos od siebie, duzo rzeczy ktore napisal gosciu szybciej w zasadzie sie zgadadza, ludzie z biura we wroclawiu malo kumaci szczegolnie ten M. caly co ma ciagle problemy, gada jak za kare i generalnie malo wie a udaje nie wiadomo kogo, kasa ogolnie zawsze dochodzi ale nie systematyczznie w tak jak bylo mowione, jak czytam takie teksty typu zarabiam 2400 na rekke to domyslam sie kto o kogo chodzi, tacy sa tu najlepsi, przyjechal bez jezyka wszystko ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byle miec wyplate, i takich ludzi szuka arpro, byle do nich nie dzwonic nic nie pytac i wtedy jest najlepiej. Odradzam kazdemu dobremu ziomeczkowi.

bido

Ja pracuję dla ARPRO i wszystko jest OK.

Arpro ziom

Teraz nagle chcecie rozmawiac?? Ale wy smieszni jestescie!!! Rece opadaja !! To juz przechodzi ponizej krytyki... Pan z biura z Wroclawia zreszta dobry kolega szefa firmy rozmawia za kare!! Robi wielka łaske ze odpowie na jakie kolwiek pytanie o ile zna odpowiedz... A wy teraz nagle chcecie rozmawiac?? Bo co bo ludzie na forum czytaja?? Zadawalem duzo pytan przed wyjazdem i w trakcie kontraktu i zawsze mieliscie problem z odpowiedzią!!! A teraz odpowiedzcie tutaj na forum ludzia ktorzy czytaja jak zalatwiacie mieszkania dla pracownikow w Hamburgu i jak w Hanowerze!! Co mowocie w Polsce przed wyjazdem a co sie okazuje na miejscu?? I gdzie jest kordynatorka!? Wszystko na telefon .. ZENADA!!

ARPRO
@Arpro ziom 12.08.2017 20:29

Wybrał Pan drogę kontaktu z nami poprzez forum to Panu tu odpiszemy. Proszę podać Pana imię i nazwisko.

Iwona

Dobrze, że pracownicy mogą na forum aktywnie skomunikować się z pracodawcą @APRO może jednak warto zachęcić do kontaktu przez biuro? Imię i nazwisko nic tutaj nie da, na forum każdy może zamieszczać komentarze.

ARPRO
@Iwona 10.08.2017 14:06

Tylko, że pracownik nie chce przez biuro. Wybrał drogę poprzez forum. Jeżeli taka forma mu pasuje to mu odpiszemy na forum, tylko musimy znać jego imię i nazwisko. Tak było w przypadku " Bodecki ". Zgłosił problem na forum podał imię i nazwisko i otrzymał odpowiedź na forum.

Arpro ziom

To co dzieje sie w tej firmie to poprostu jest nie do opisania! W zyciu nie pracowalem dla tak nie kompetetnej firmy ... Odradzam wszystkim! To jest jedna wielka zbieranina znajomych ktorzy maja totalnie wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zalezy im tylko na tym aby pracownik wyjechal do pracy i tu juz sie ich praca konczy, nie zgadza sie nic co bylo ustalone przed wyjazdem. Brak osoby decyzyjnej ktora pomoze ... Kordytatotka to wielka pomylka, na zakladzie jak sie wspomni " pani jola" to wszyscy niemcy parskaja smiechem..wszystko zalatwiane na tel pracownicy zdani sami na siebie a gdzie w ogloszeniu podali ze nie wymagaja jezyka, zwlekaja z wyplatami pieniedzy, na kazde skargi prosby lub pomoc zbywaja wszystkich, szefostwo dramat w biurze ich koledzy ktorzy klamia na potege i maja cie za smiecia... Naprawde nie polecam nikomu

ARPRO
@Arpro ziom 29.07.2017 07:00

Proszę napisać jak się Pan nazywa w celu odniesienia się do Pana pomówień. W pracy, którą Pan opisuje pracują inni ludzie i nie zgłaszają żadnych problemów.

Bodecki

Witam zostałem skierowany do pracy w Czechach dokładnie firma DENSO przez agencje EDYMAX za pośrednictwem Arpro. Arpro nie ponosi żadnych konsekwencji związanych z zatrudnieniem tak mi powiedzieli po rozmowie telefonicznej dlatego pytam jak moge odzyskac swoje uczciwie zarobione pieniadze od marca na nie czekam uczciwie sie z nimi rozliczyłem . Szczerze nie polecam firma dziadowska biora tylko kase za posrednictwo a jak masz problem to mają cie w DUPIE pozdrawiam. Bogdan Kaczyński oszukany

ARPRO
@Bodecki 05.06.2017 10:16

Dowiedzieliśmy się, że uciekliście Państwo z pracy, nie oddaliście kluczy do hotelu i butów monterek. Nie rozliczyliście się za noclegi.

alicja84

Witam. Czy wybiera sie ktos do pracy w Czechach przez firme Arpro ( Praca przy produkcji w Czecha - Liberec )????

Iwona

@Katarzynarozumiem, że byliście zadowoleni ze współpracy z Arpro. A czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego jak ona przebiegała?

Katarzyna

Powiem tak z ARPRO pracowalismy wraz z mezem w Czechach i w Austrii potem Niemcy i nigdy nie bylo problemu sa uczciwi to co deklaruja zawsze sie wywiazuja. Wyplata jest na czas. Nigdy nie.mielismy problemu . Teraz mamy zamiar jechac do Czech .Firma naprawde godna polecenia. Z czystym sumieniem polecam

Iwona

@Pracujący jakie są Twoje doświadczenia ze współpracy z firmą Arpro? Chętnie dowiemy się więcej na temat oferowanych warunków zatrudnienia.

Iwona

@Irekchętnie dowiemy się również jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę. Trudno było się dostać?

Zostaw opinię o Arpro Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpro Sp. z o.o.