HR Work Force

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 180 ocen.

Opinie o HR Work Force

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force

exemploee

Co za bzdury wypisują niektórzy !!! NIE DOSTAŁEŚ wypłaty - to idź do PIP-u, sądu pracy, sądu cywilnego, TVN, Polsatu, do Prezydenta Dudy, do Kaczyńskiego itd. i skoro MASZ RACJĘ to wygrasz i puścisz agencję z torbami !!! UMOWĘ przecież masz - bo KAŻDY w HR Work Force dostaje umowę. Pracowałem tam kilka lat i NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, powtarzam: NIE MA, że pracownik UCZCIWIE pracuje i NIE DOSTAJE wypłaty !!! Terminy wypłat - do 10 (umowy o pracę tymczasową) i do 24 (umowy zlecenia - UZ) następnego miesiąca (chyba, że jest inaczej ustalone to może być szybciej - NIGDY PÓŹNIEJ !!! Czekać owszem trzeba sporo, zwłaszcza na UZ ale KAŻDY podpisując umowę jest o tym informowany i jest to wyraźnie ujete w regulaminie umowy. Ponadto firma często wypłaca zlaiczki i przedpłaty. WYPŁAT MOGĄ NIE OTRZYMAĆ - pracownicy, którzy UCIEKAJĄ z pracy/nie stawiają się bez informacji (są za to umowne kary: regulamin umowy) lub CI KTÓRZY (mimo próśb i powiadomień) NIE DOSTARCZAJĄ NUMERU KONTA (bardzo dużo jest takich przypadków). Co do stawek - wiadomo, zwykle rózowo nie jest, ale to też każdy wie przed podjęciem zatrudnienia. Co to znaczy "powiedzieli mi, że będzie tyle netto a było tyle" ?!?! KAŻDA stawka godzinowa na umowie jest BRUTTO, stawki NETTO nie da się okreslić DOKŁADNIE bo jest zależna od liczby przepracowanych godzin. Jesli ktoś ma mózg to wchodzi na kalkulator brutto-netto na internecie i sobie może co do grosza wyliczyć ile mu wyjdzie na koniec miesiąca, uwzględniając wszystkie potrącenia (na UZ wazne jest czy osoba ma status ucznia/studenta). PODSUMOWUJĄC - jesli jesteś ucziwym, pracowitym, rozumnym człowiekiem - NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ - DOSTANIESZ od HR NA 100% wypłatę co do złotówki. Jeśli jesteś kombinatorem, leserem, oszustem i bezmózgiem (jednym z tym co tu wypisują te brednie), który NIE ROZUMIE treści regulaminu umowy i nie umie przeliczyć brutto na netto - to może być różnie. Agencja dawno by nie działała, gdyby NIE PŁACIŁA ludziom pieniędzy za ich pracę. Wszystkie AGENCJE ZARABIAJĄ na zadowolonych pracownikach, którzy chodza do pracy - to jest logiczne i tylko wyjątkowy retard może tego nie rozumieć. Amen.

Mario
@exemploee 04.12.2015 11:57
Co za bzdury wypisują niektórzy !!! NIE DOSTAŁEŚ wypłaty - to idź do PIP-u, sądu pracy, sądu cywilnego, TVN, Polsatu, do Prezyd...

exemploee co za bzdury wypisujesz, nigdy nie byłeś w Sądzie Pracy, skoro piszesz o puszczeniu z torbami pracodawcy. możesz się upominać tylko o to, czego Ci nie wypłacili, a jeśli masz kiepską umowę i dowodów brak, Sąd może odrzucić. Bajką jest też to, że to pracodawca w Sądzie musi udowodnić a pracownik tylko uprawdopodobnić. bzdura, zapłaciłem prawnikowi i ten mnie szybko uświadomił, że jest inaczej, niż mi się wydawało. na wszystko musisz zbierać dowody i kwity, jak nie masz, to się pożegnaj z wygraną w Sądzie

Kos

Ludzie ci co tu piszą pozytywne opinie to są albo nienormalni albo po prostu związani z firmą, żadna agencja pracy nie jest dobra, każda okrada i kręci. Stawki najniższe z możliwych jakie muszą płacić, brak dodatków za urlopy i nadgodziny. Każda wasza godz. pracy to od 200 do nawet 500% dla agencji, więc łatwo policzyć, Ty dostajesz 12zl brutto a Agencja bierze minimalne 40zl,do nawet 150zl. Nie wspominając np. Spawaczy gdzie płacą 11e brutto a biorą 55e, Każdy co mi tu będzie się wyśmiewał z tego co pisałem to po prostu burak i tyle. A frajerów za takie grosze co płacą to jeszcze długo będzie dużo. W Polsce to dopiero popularne od kilku lat się zrobiło, praca przez (usunięte przez administratora) agencje. Omijać szerokim łukiem radzę. I powodzenia tym polaczkom co za 2000e szwabom loda robią.

Zażenowana
@Kos 01.11.2017 23:30
Ludzie ci co tu piszą pozytywne opinie to są albo nienormalni albo po prostu związani z firmą, żadna agencja pracy nie jest dob...

12zl...40,150...żenada. nie masz zielonego pojęcia jak funkcjonuje agencja pracy. Jeśli uważasz ze z tego są kokosy to załóż własną agencje

Emka
@Kos 01.11.2017 23:30
Ludzie ci co tu piszą pozytywne opinie to są albo nienormalni albo po prostu związani z firmą, żadna agencja pracy nie jest dob...

@Kos, to przecież nie działa w ten sposób. Jeśli koszt pracownika zatrudnionego przez agencję dla firmy X wynosi 150 zł to jaki jest sens korzystania z usług agencji? Ceny muszą być konkurencyjne i powodować, że firmie rzeczywiście bardziej opłaca się agencja niż zatrudnienie sobie kogoś kto zajmowałby się kadrami i rekrutacją. Stawki dla pracownika są różne, od minimalnej krajowej do całkiem przyzwoitej kasy - jak wszędzie. Myślę, że nie ma sensu demonizować agencji, tylko rozejrzeć się dookoła.

Maja

Wielu z Was bardzo pozytywnie wypowiada się na temat HR Work Force. Możecie powiedzieć coś więcej o Waszych doświadczeniach? Jak szybko można liczyć, że usłyszy się od firmy po przesłaniu swojego CV? Jak długo czekaliście na rozpoczęcie pracy?

Remik

HR Work Force to fajna agencja pracy i jak widać maja mało ofert.

Ja

Za terminowe wypłaty szanuje. Po za tym agencja jak każda inna.

Opiniodawca

Agencja działa dobrze i sprawnie , ale zawsze znajdzie się ktoś bardzo niezadowolony. Mnie to nie dziwi.

raszpel

nie polecam na piekarni w niemczeh dr qent wypłaty opuznione o 3-4 dni według prawa opuzniane wypłaty w niemczeh nalezy sie 40 euro za opuznianie oszukuja jak siezapytasz o wypłate każą sie zaraz zwolnic z wypowiedzeniem 7 dniowym na koncu dostajesz fiszke i inne wypłaty niz na fiszce pobieraja opłate za hotel hoc miał byc darmowy przez 3 miesiace płacisz za ubranie hoc go wcale nie dostałes sprawe skieruje z automatu do sadu pracy jescze 0 300 ero ponad mnie oszukal i nie maja zamiaru wyrównac nie polecam tej firmy Worforce express

Roberto

HR Work Force jak na jedną z wielu agencji pracy działają bardzo profesjonalnie, mają dość dużą ofertę prac. Korzystałem z ich usług i było naprawdę w porządku. Szybko, miło i całkiem dobrze finansowo , cóż więc więcej można wymagać? Trzeba jedynie pracować!.

Maja

@Romanrozumiem, że jesteś zadowolony z usług firmy HR Work Force. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z firmą? Jak długo czasu trwało rozpoczęcie pracy od momentu przesłania aplikacji na ofertę pracy?

Pracownik
@Maja 30.05.2017 08:35
@Romanrozumiem, że jesteś zadowolony z usług firmy HR Work Force. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z fir...

Ja po 15minutowe rozmowie dostałem pytanie: czy warunki ok, czy jestem pewien ze chce tą pracę, od kiedy moge zacząć i juz podpisywałem umowę. Praca od następnego dnia.

Roman

HR Work Force to fajna agencja, zawsze mają dużo ofert pracy. Korzystałem z ich ofert i nie zawiodłem się , mogę ich polecać z czystym sumieniem.Forum to potwierdza.

Witt

pracuje w Katowicach- jest ok , kasiora na czas mogliby placic wiecej ale to wszsycy moga placic wiecej - pozdrawiacha

Pracownik
@Witt 18.05.2017 13:11
pracuje w Katowicach- jest ok , kasiora na czas mogliby placic wiecej ale to wszsycy moga placic wiecej - pozdrawiacha...

Wawa tez ok. I nawet stawki w porzo. Przede mna pierwsza wyplata. Myślicie ze jest szansa ze zapłacą wcześniej niz 24?

Maja

@Lordczy byłeś ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej? Co sprawiło, że odczułeś brak szacunku ze strony firmy?

Lord

Firma - to brak szacunku do ludzi i do kandydatow. Makymalnie odradzam

Maja

@Legia_Warszawa (L)rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą. Jak długo już pracujesz za ich pośrednictwem? Chętnie usłyszymy więcej szczegółów.

Legia_Warszawa (L)

Firma spoko, nasza koordynatorka zasobow ludzkich tez jest spoko,zawsze to ona przyjezda do nas a nie my do niej, z wyplatami nie oszukują tylko jedyny minus to wyplaty są późno. Gdyby placili do 10 to był by luksus. Ona mowi ze te nie ona robi wyplaty i to nie od niej zależy. Zatem szanowny zarządzie zróbcie coś z tym!!!

Maja

Korzystałeś z usług firmy HR Work Force? Opowiedz jak wyglądał proces rekrutacji! Na jakie pytania należy być przygotowanym?

Maja

Korzystałeś z usług HR Work Force? Jak oceniasz dostępne oferty? Bardziej ciekawią Cię oferty pracy za granicą, czy jednak szukasz pracy w Polsce?

Rodowity obywatel stolicy

Pracy przez agencje nie polecam. Banda naciagaczy ktorzy zarabiaja na Tobie i nic wiecej. Niestety tym razem zycie mnie zmusilo i chwilowo wziąłem taką robote. Za cos trzeba zyc. W rekrutacji pani obiecywala zlote gory i mowila że oni sa uczciwi,staly kontakt z agencja itp. Postanowilem ją przetestowac, chcialem sprawdzic czy mowila prawde. Rozczarowalem sie-nie klamala. Nie wiem ile oni płacą rekruterkom ale naprawdę dostepne sa całą dobe. Dzwonilem o 7 odebrała. Pisalem wieczorem smsy, odpisala. No i forsa w terminie. Moze oni jednak sa uczciwi. Chcesz dorobic,to tu mozesz. Szukasz prawdziwej pracy? To idz do firmy a nie agencji. Uczciwy obywatel.

Regular
@Rodowity obywatel stolicy 01.01.2017 23:36
Pracy przez agencje nie polecam. Banda naciagaczy ktorzy zarabiaja na Tobie i nic wiecej. Niestety tym razem zycie mnie zmusilo...

Uczciwy obywatelu to duża agencja i nie mogą się rozczulać nad każdym. Generalnie pracują ok i to jest najważniejsze.

milioner dzielnicy

Jest crunchips jest impreza. Jest dwudziesty,jest hajsik. Szacun za terminowość

pracownik marketu

1dzień pracy,kilka dni oczekiwania i pieniążki są. Polecam.

Maciek

Mnie jedna kwestia u nich przeraza, w umowie jest napisane ze wynagrodzenie w polskich zlotych a praca w niemczech, jak to jest mozliwe ? Pracuje sie w niemczech i zarabia sie w euro a nie w polskich zlotych.. Co o tym myslicie ? Pilne

dżony

Wiem, że jeden InPost jes w Warszawie. Byłem tam 3 dni i zrezygnowałem bo dostałem lepszą prace bo 12zł szału nie robi. Ale kontakt z firmą spoko. Pani na rozmowie powiedziała, ze umowę można rozwiązać w dowolnym momencie i faktycznie tak było. Nie robiła problemów, jak powiedziałem ze odchodze. Dosyć młoda, ale bardzo miła ciągle powtarzała, ze jak jakiś problem to żeby do nie dzwonić. Mam tylko nadzieje że mi zapłacą za te 3 dni, bo niektóre firmy mają tak, ze trzeba cały tydzień pracować żeby dostać kase.

romsi

A ten inpost to gdzie jest? Ja pracowałem u nich jako kasjer. Szukałem na stronie ale tam jest tyle lokalizacji biur a w żadnych ogłoszeniach nie piszą jaka firma. A ja bym tam chętnie ale nie wiem czy to w moim mieście.

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

Jak chcecie na inposta się dostać to nie ma problemu. Biorą wszystkich. i języków nie trzeba znać :-D

zadowolony

Jak chcecie na inposta się dostać to nie ma problemu. Biorą wszystkich. i języków nie trzeba znać :-D

poliglota

Jak ktoś już będzie po rozmowie na stanowisko specjalista z językiem norweskim w Warszawie to niech da znać czy ciężko się dostać i czy faktycznie ten norweski taki Perfect wymagany.

od20do20

Jak tak piszą to pewnie tak. Najlepiej aplikować i czekać aż się odezwa. albo samemu zadzwonić. Zresztą zależy o jakich językach mówisz. za 1angielski to mało prawdopodobne ale za hiszpański czy jakiś taki egzotyczny to pewnie dużo płacą. Ja tam pracuje na trochę innym stanowisku ale płacą mi tak jak W ogłoszeniu.ale jestem tu w innej sprawie. Drogi pracodawco apeluje o zmianę terminu wynagrodzeń. Nie możecie płacić do 10?

adaśko

Kasa jest,umowa jest,koordynator zawsze pod telefone. Polecam.

Były pracownik S.

Dzień dobry.Miałem okazję współpracować z firmą HR Work Force Wrocław (biuro mieściło się wtedy w innym miejscu) i oceniam współpracę bardzo pozytywnie. Podjeście koordynatora była profesjonalne i bardzo życzliwe. Dziś nawet bardzo żałuję,że zrezygnowałem w tej pracy. Niech Bóg błogosławi tej agencji. Wypłaty oczywiście były oczywiście w terminie.Pozdrawiam. Były pracownik.S

Gosia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firma Hr Work Force. Wypłata na czas, umowy terminowo, wstępne szkolenie, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, krótko mówiąc bardzo dobrze mi się pracowało.

Domi
@Gosia 26.07.2016 14:08
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firma Hr Work Force. Wypłata na czas, umowy terminowo, wstępne szkolenie, bardzo dobry...

Gosia, a gdzie pracowałaś, mnie interesuje jak jest przy sprzątaniu campingów na Korsyce, nikt o tym nie pisze.

Warszawa

Pracowała, jako koordynator w tej firmie i nakreślę jak to wygląda. Ludzie zatrudniają się ,mając na karku komornika i myślą , że uda im się zachować wypłatę. A tu komornik wchodzi na pensje, pracownicy nie raz dzwonili i wyzywali mnie że jestem złodziejką wcale się nie zastanawiając nad tym co mówią.Kolejny przykład pracownik wychodzi z pracy nic nikomu nie mówiąc (doręczyciel przesyłek listownych ),zostawia paczki które miał przy sobie gdziekolwiek i nie daje znaku życia. Z wypłaty według umowy potrącana jest kara, bo taka sytuacja nie może mieć miejsca.Osoba w trybie natychmiastowym przestaje pracować, co najlepsze że jestem dostaje kolejny telefon że jestem złodziejką bo z wynagrodzenia zostaje odjęta stosowna kara. I tak to jest z ludźmi....

123
@Warszawa 29.06.2016 20:14
Pracowała, jako koordynator w tej firmie i nakreślę jak to wygląda. Ludzie zatrudniają się ,mając na karku komornika i myślą...

Czemu pracowałas?co było nie tak że już nie pracujesz? Natknęłam się dziś na ich ogłoszenie dot. Pracy w Warszawie? Piszą że praca zdalna. Może mi ktoś powiedziec czy warto aplikować do nich do działu rekrutacji? Zostały 4dni na zgłoszenia więc proszę o szybka odpowiedz? Czy oni mają biuro w stolicy?na stronie internetowej są namiary na specjalistę rekrutacji ale nie ma żadnego adresu? czy to też praca zdalna?

Jerzy
@Warszawa 29.06.2016 20:14
Pracowała, jako koordynator w tej firmie i nakreślę jak to wygląda. Ludzie zatrudniają się ,mając na karku komornika i myślą...

droga pani,wynagrodzenie za pracę,to rzecz święta.Każdy sąd pracy by was za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wziął w obroty.Kary umowne naliczać i egzekwować macie prawo.Jesli pracownik wam nie wplaci, to wtedy macie prawo sądownie ściągać takie kary.Z wyplaty nigdy pozdrawiam

Jakub

Byłem dzisiaj u nich w biurze, żeby zapytać czy mają jakies oferty i Pani powiedziała mi, że mają teraz miejsce dla kierowcy z kategoria C, zeby rozwozil rzeczy z pralni w Berlinie i okolicach. Maja za to dobra stawke no i praca nie jest ciezka.

damian

Dostałem propozycje do pracy w niemczech w pralni przemysłowej pracował tam ktoś ? Jakie były zarobki i jak wygladało z pracą były soboty pracujące i jakieś nadgodziny ?

Kasia
@damian 05.02.2016 19:15
Dostałem propozycje do pracy w niemczech w pralni przemysłowej pracował tam ktoś ? Jakie były zarobki i jak wygladało z pracą b...

Jeśli chodzi o zarobki to pewnie zależy w jakiej pralni. Ja miałam 8,50 Euro brutto. Wiem, że z sobotami i nadgodzinami to też zależy w jakie miejsce masz pojechać. Czasami są, czasami nie. Ja byłam w pralni gdzie soboty czasami były pracujące a nadgodziny były raczej sporadycznie. Ale to zależy. Jak było więcej pracy to były i soboty i nadgodziny.

:)

Omijac szerokim łukiem nawet za nadgodziny nieumia zapłacic tylko obskubia z kazdych pieniedzy

CzarnaMamba

Akurat nie sprawdzalam pracy za granica,ale ja nawet nie czytalam opini tylko odrazu cv przeslalam. Podobalo mi sie , nawet premie byly wszytsko jak w umowie i Pani w biurze mowila tak bylo.. A tak na zmiane tematu czy oni maja jakas prace za granica i czy za granica sa wyplacalni ? Pozdrawiam

Radosław

Polecam firmę w 100%! Pracowałem przez kilka miesięcy z dziewczyną w Niemczech, w pralni przemysłowej. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Koordynator zawsze w kontakcie i gotowości do pomocy. Pracują tam normalni, myślący ludzie, którzy potrafią wczuć się w sytuację pracujących u nich ludzi. BARDZO POLECAM! Jak już ktoś napisał -wypłaty na czas, jeśli ktoś jest w potrzebie i poprosi o zaliczkę to też nie robią z tego wielkiego problemu. Nie trzeba się bać, że zostanie się na lodzie lub zostawionym samemu z jakimś problemem. Można z nimi spokojnie, uczciwie współpracować!

Kamilll

Pracowałem przez tą firmę w Niemczech przez rok czasu i byłem bardzo zadowolony. Załatwili mi tam mieszkanie, wszystko przebiegało bezproblemowo. Wypłaty zawsze w terminie. Polecam

CzarnaMamba

Widze,ze jest osoba na tym portalu ktora czytala uwaznie umowe i wie co i jak. Exempolee -> Moze i bzdrury ale skroro nektorzy twierdza ze kasy nie dostali to moze powinni tak zrobic :D ? Wiesz, irytuja mnie tacy ludzie ktrorym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie poprzewracalo i mysla ze kokosy beda zarabiac przez agencje. Moze i nie miliony ale zawsze to jest kasa lepiej miec niz nie miec. No ale coz.Niektorzy musza sie wiele w zyciu nauczyc, albo dostac takiego porzadnego " kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; od zycia. ;))

jaro

Komuś wypłacają na bierząco? U mnie się spożniają przez tyg.

CzarnaMamba

Moze zamiast miec pretensje do nich to czytajcie dokadnie umowy .. jezeli nie wyplacali by kazdemu kasy to wkoncu ktos ta agencje pracy podal by do sadu pracy. A jezeli faktycznie zalega z kasa Wam to czemu nie pojdziecie do Sadu Pracy nie postraszycie ich Sadem pacy czy cos.. O swoje trzeba sie umponinac bo mogli zapomniec i olewka .. Ogolnie agencje pracy to zenada niby tacy zapracowani sa a zero ogarniecia .Ale akurat co do tej ahencji nic nie mam podpisalam umowe wszytsko gralo, kasa byla nastepnego miesiaca jak powinna byc a nawet chyba troche wiecej i to nie jest tak,ze kogos tutaj bronie czy specjalnie tak pisze tylko tak bylo.. :) Pozdrawiam

Kkk

Dobra firma, można sobie fajnie dorobić na boku jako drugą pracę, elastyczne zmiany, mili pracownicy :) Jako dorobek do drugiej pracy najlepiej, bo późno (prawie miesiąc po zakończeniu pracy) wypłacają pieniądze i nie idzie z tego wyżyć. Generalnie jako agencja pracy TYMCZASOWEJ sprawdza się znakomicie, jak mi na coś brakuje to zawsze do nich wracam na miesiąc lub dwa :)

POLECAM

BYŁAM KOORDYNATOREM TEJ FIRMY PRZEZ DŁUGIE LATA NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MOI PRACOWNICY NIE OTRZYMALI WYNAGRODZENIA. OWSZEM BYŁ RAZ NA JAKIŚ CZAS POŚLIZG O DZIEŃ GÓRA DWA JAK WYPADAŁ WEEKEND. OSOBIŚCIE POLECAM FIRMĘ BARDZO DOBRZE MI SIĘ Z NIMI PRACOWAŁO. POZDRAWIAM

Lucynka
@POLECAM 30.10.2015 00:13
BYŁAM KOORDYNATOREM TEJ FIRMY PRZEZ DŁUGIE LATA NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MOI PRACOWNICY NIE OTRZYMALI WYNAGRODZENIA. OWSZE...

Kobieta naisałaby chyba że była KOORDYNATORKĄ....

zazenowany

człowieku daj se spokój i nie pisz bzdur za kolegę niech sam do nich idzie i wyjaśni, wchodząc tu liczyłem przeczytać tu opinie o firmie a nie jakieś durne komentarze

pracownik

a ja wręcz przeciwnie pracowałem w HR w piotrkowie i wypłaty zawsze terminowo, umowy też o czasie, koordynator też ok zarobki też mają nie najgorsze

Były

Propaganda!!! Nie polecam najpierw powiedzieli mi że 8,50 netto a potem okazało się że 7,70 netto. w skali mc straciłem 80zł!!!

Nie Polecam

Nie polecam firmy. Mój znajomy nadal nie widzi wypłaty od nich

Hajsy

Firma oszukuje , nie wypłaca pieneidzy, każdemu odradzam jakiejkolwiek współpracy z ta firma ponieważ oszukują

Prawdziwy Hajsownik

- wszystkie hajsy nie polecam!

Robson

Firma oszukuje, nie wypłaca pieniedzy oszukali kilku moich znajomych , NIE POLECAM

Hajsy

Oszukują na pieniądze, zwykła zakłamana firma ( Nie chcą wypłacać pieniędzy ), nie polecam.

Hajsownik

Firma oszukuje, opierdziela się z wypłatami - nie wypłacili pieniędzy mojemu koledze, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Uważajcie gdzie bierzecie pracę, bo od tej trzeba się trzymać z daleka.

Zostaw opinię o HR Work Force - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Work Force