Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga

Nowy Tomyśl

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 18 ocen.

Opinie o Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga

Mat

Dno totalne,pracowałam tam i póżniej teź miałam pracować zwolnił mnie jak szmatę chociaż obiecywał . Ostrzegam przed tym "człowiekiem" .wielki przyjaciel Gadać się nie chce."..........

Drukarnia Beyga
@Mat 11.11.2017 23:30
Dno totalne,pracowałam tam i póżniej teź miałam pracować zwolnił mnie jak szmatę chociaż obiecywał . Ostrzegam przed tym "...

Witam Panie Mat ? proszę o informację kto Pana zwolnił jak Pan to nazywa rymsztokowym słownictwem jak Szmatę ? Jeśli można tu mówić o jakimś "dnie" Dno totalne to pana sposób wypowiedzi. Przed jakim człowiekiem Pan ostrzega ?

Lidia

Jakie narzędzia pracy dostaje Przedstawiciel handlowy? Czy dostanie służbowy telefon i samochód? Pracuje ktoś obecnie w Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga i mógłby podzielić się takimi informacjami? Będą to ważne informacje dla tych co chcą aplikować do firmy.

Anonim
@Lidia 23.08.2017 16:09
Jakie narzędzia pracy dostaje Przedstawiciel handlowy? Czy dostanie służbowy telefon i samochód? Pracuje ktoś obecnie w Beyga D...

Totalny wyzysk pracowników pracowałam w drukarni

th

Ja to widziałem ogłoszenie, że jest poszukiwany specjalista ds. serwisu w dziale systemów helpdesk, więc chyba warto.

andrej

Szef nam płaci dobrze i jeszcze mieszkamy u niego i mamy za co busa tankować możemy cały czas pracować a na ukrainie straszna bieda a tak możeby tu pracować po 16 godz na dobe i żyć.

Przedstawiciel

Tak to prawda daje tyle ,że wiara tam wali drzwiami i oknami.Tylko trudno tam się dostać wybiera najlepszych.Jest jedną z najlepszych firm w powiecie nowotomyskim.iI co jeszcze ciekawe Strasznie szanuje ludzi tam pracujących ,poprostu ON kocha Ludzi dla niego pracujących.Cdn

Zorientowany

To co się tam buduje to Kaziu tego nie robi? To w takim razie kto ? Jego brachol Maciej czy jego szwagier Andrzej? Oni tak kręcą,że zanimi cieźko zdąźyć.Ale niby nie ale tyle lat się trzymają .

Walec

Bero a Beyga to dwie różne firmy.

Zadowolony

Dostałem podwyżkę jestem bardzo zadowolony jak mam 210 godz to już blisko 1800 zł na wypłatę mam super dziekuję .

Zzzzzz

Obserwuję tą firmę.Niesamowity dynamiczny rozwój.Napewno w niedługim czasie zaczną rekrutacje .Będą potrzebowali z tego co wiem wszystkich pracowników co mają pojęcie w mechatroniceoraz programistów.Planują zatrudnić jakieś 350 osób.

Filut

bero jest ok

Pracownik

Mają największe usługi w Kraju najwyższa jakość najlepsze ceny i......"..............."........"............. I

Do cnc

Ja tam pracuje i mam tyle,że Ty z tą twoją premią i coś tam jeszcze musiałbyś pracować 1/2 prawie miesiąca żeby mieć tyle co ja?Mi tam pasuje a jak tobie nie to nikt ciebie do pracy tam nie prosi.pozdrowienia dla pana .."...........nie pisz głupot ."pozdrowienia dla pana K ....bybeś cienki to z ciebie albo ty z nich zrezygnowałeś .Ja ciągnę robotę i mam z tego kasę resztę mam gdzieś.A to że wiara niektóra się trochę pieprza .....poprostu zarobią mniej.

Kaj

To normalna firma a jeżeli Pan Kaziu troche przesadza mój ..........Prawo szefa.

Do nadgodziny

To pracuj tylko nadgodziny a resztę czasu poświęcaj Panu Kazimierzowi w drukarni i wtedy zarobisz kasę.Ja z tamtąd spirdalam.Do roboty będę miał to samo bo złożyłem dokumenty do BERO.

Obserwator

Dajcie spokój pracowałem tam to normalna firma,

Bejgos

Robić w smrodzie i hałasie i wspaniałym ,,szefie""no jest życie u bejgosa.Maks 11 zł netto na rekę.Chyba że ukrainiec to mniej.I na tel jak panienki z a2.Takie życie bejgos prowadzi w swojej drukarnii.

Anonim
@Bejgos 16.07.2015 16:11
Robić w smrodzie i hałasie i wspaniałym ,,szefie""no jest życie u bejgosa.Maks 11 zł netto na rekę.Chyba że ukrainiec...

Zawsze pod telefonem ja tak miałam jak tam pracowałam

anonim

(usunięte przez administratora)

cnc

Gościu o czym ty gadasz? Gdzie ty żyjesz? Na akordzie "prawie drugie tyle"? To jak będę zapier...lał na maxa to może 2 lub 2,2? Co to ma być, kołchoz? Ja mam 2,5 podstawy plus 500 z premii lub z nadgodzin. Albo coś w tej firmie się zmieni albo nikt nie przyjdzie za te grosze. A co do twojego końcowego stwierdzenia to widać głębokie zacofanie, nie wiem czy twoje czy firmy. Jest takie powiedzenie że od roboty to są woły i matoły lub młoty i kilofy. Pojęcia automatyzacja, LEAN, SMED, 5S są wam raczej obce.

Lola

Co do BERO sie nie wypowiem ale słyszałem ze w tym akordzie idzie nawet niezłe zarobić no i umowa o prace nic pod stołem .Ale najlepsza jazda to KAZIU przyja Pana Romana K. Panie Kaziu gratuluje.BYly pracownik pozdrawiam .

Berus

W bero jest lepiej niż u kazimierza przynajmniej normalne warunki pracy,normalna umowa o pracę i lepsze zarobki.

senior
@Berus 12.04.2015 16:30
W bero jest lepiej niż u kazimierza przynajmniej normalne warunki pracy,normalna umowa o pracę i lepsze zarobki....

Lepsze zarobki? Wow! Jak byłem na rozmowie latem 2014 to oferowali 1200zł netto plus akord. Normalnie Białoruś! To wg. Ciebie minimum krajowe to te "lepsze zarobki"? To jakie są "gorsze zarobki" w takim razie?

Andrej

Praca u naszego chlebodawcy jest pienkna.Szef nam płaci 4,20 na godz ale gdzie można lepiej zarobić na pewno nie na ukrainie czy białorusi i jeść jeszcze da czasem.To się nazywa bratnia dusza.Nie można na rzekuc po 15 godzinn się pracuje ale warzne żę jest co jesć a szef ma kasiurke.Jestem zadowolony prawię 5000 tyś hrywien zarobie za 250g to prawie 1 tyś zł szef super zarobki gites.

Pederasta

Zatrudniają cudzoziemców z krajów wschodnich pewnie nielegalnie ale co tam ważne że interesik się kręci a praca po 14 godzin dla szefa to czysta kasa .Urząd pracy ma to w d...Musi być na kolejny domek i autko.A ukraińcy i białorusini za 4zł na godz to jest kasa dla nich.

croolix_bax

Drukarnia Beyga czy Bero, obojetnie, wyzysk, najniższe stawki, praca dla singli na utrzymaniu rodziców bo normalny człowiek rodziny nie utrzyma. A ma zleceniach z Ikei trzepią fortunę.

Styl
@croolix_bax 16.12.2014 11:29
Drukarnia Beyga czy Bero, obojetnie, wyzysk, najniższe stawki, praca dla singli na utrzymaniu rodziców bo normalny człowiek rod...

Dlaczego tak sądzisz.ja pracowałem u Kazimierza w bero teraz pracuje jest lepiej

Styl
@Styl 26.12.2014 23:55
Dlaczego tak sądzisz.ja pracowałem u Kazimierza w bero teraz pracuje jest lepiej

Za co tak nie lubisz (usunięte przez administratora)?On tyle stworzył miejsc pracy w Nowym Tomyslu

HEIDELBERG ST100

zawsze taka byla

Małgosia

Tak (usunięte przez administratora) nadal rządzi choć jej kompetencje pozostawiają wiele do życzenia.Ale cóż w końcu pracujemy w lesie a tu panuje inny regulamin,prawo dziczy.Pozdrawiam

HEIDELBERG ST100

czy nadal w tej firmie kierownikiem jest Monika

anonim
@HEIDELBERG ST100 23.06.2013 12:28
czy nadal w tej firmie kierownikiem jest Monika

to ja za nadgodziny mam wiecej niz w drukani jak pracowalam ale na szwefa nie powiem nic zlego

Roman

Bardzo fajna firma,wypłaty ok,można zarobić z nadgodzinami nawet do 1600 zł na rękę[usunięte przez moderatora] polecam wszystkim.

HEIDELBERG ST.100

a ja miło wspominam prace co do zarobków to oczywiscie mogłobyc wiecej ale dało sie wyżyc w tej firmie nauczyłem sie obsługi maszyny heidelberg st.100 na ktorej pracuje do dzis ale niestety juz nie w tej firmie a panu Kazimierzowi Beydze dziekuje za zaufanie i cierpliwosc bo co do porzednich wypowiedzi szef nigdy na mnie nie podniusł głosu pozdrawiam

Anonim
@HEIDELBERG ST.100 19.08.2012 12:32
a ja miło wspominam prace co do zarobków to oczywiscie mogłobyc wiecej ale dało sie wyżyc w tej firmie nauczyłem sie obsługi ma...

Tak ale będąc naL4 kilka telefonów kiedy wreszcie wrócisz i czy nam zamiar wrócić tak miałam jak pracowałam choc szef był oki

Rób Na Beyge Odwdzieczy ci sie garbem na starośc

Polecam prace Pracodawcy ciagle mało jak sie nie podoba to wypad tak traktuje ludzi najnizsza krajowa to jego motto oczywiscie zgodzi sie jak bedziecie pracowac za 800 zł lubi wymyslać i jechac po ludziach,zapraszam zarobki ok jak dla murzynów z afryki.

Stary

Płaci grosze i jak chcesz robić za groszę to proszę zatrudnie cie za parę zl rób na mnie nie polecam były pracownik

Pracownik do zjebki

Jeśli nie boisz sie krzyku [usunięte przez moderatora] przyjdz i zatrudnij sie szef kazimierz ma dni ze jest spokojny ale przeważnie drze sie na wszystkich polecam wszystkim pensje stoja w miejscu lub na dól,inwestuje w siebie lecz nie w pracowników,i ciągle mało mu pieniedzy,pozdrawiam

Zostaw opinię o Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga - Nowy Tomyśl

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beyga Drukarnia Kazimierz Beyga