InPost

Katowice

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o InPost

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost

Sloneczko

Od 16.09.2017.o godz 4.46 moja przesylka została przyjęta na oddział Katowice dzisiaj jest 26.09.2017 i nadal tam jest nie pomagają żadne interwencje na infolini Katowice mają wszystkich tam gdzie kończą się plecy.Na info dostalem numer bezpośredni nie odpowiada masakra.Odradzam wszystkim

Pan Sławek

Nie polecam nikomu tej pseudo firmy tam pracuja sami idioci , nie potrafia doreczyc przesyłki a teraz problem ze zwrotem do nadawcy .ODRADZAM I PRZESTRZEGAM.

Iskierka

Omijajcie tą firmę z daleka, poprostu dno.

Domestos

Pierwszy raz podałem Inpost jako kuriera dla mojej przesyłki i nigdy wiecej . Przesyłka leży od trzech dni i nic się nie dzieje. Adres jaki podaja w Katowicach to wielka ściema nic nie ma na Rozdzieńskiego 188a. Napisałem reklamacje i dalej nic. Co to za szopka .

Były klient

Firma do niczego długo do byle jakiego paczkomatu nie polecam wręcz odradzam.

Mariott

Od 4 dni czytam ze przesyłka w doręczeniu, za to w 5 dniu mam info ze już przesyłka czeka w punkcie odbioru na drugim końcu miasta ciekawe czemu nie było komu przynieść pod moj adres domowy to juz drugi taki numer z ich strony .Kurier jaja sobie robi wpierw zostawia awizo nie pofatygowawszy sie teraz to samo już bez awizo. Leń i cwaniak ale ja mu sie dobiore do du...y

?

dziś 26.12.2016 ! a moja paczka od 09.12.2016 leży w Katowicach , nadmieniam iż mieszkam ok 10 km od Katowic !!!!!!!!!!!!!!!!!

anastazi

totalna porażka zgadzam się ze wszystkimi komentarzami powyżej przesyłka 10 dzien jest w oddziale i leżakuje a zaznaczam, że to nie wino do cholery.....porażka brak słów

Mikołów

Moja czeka od 18 grudnia w in post, 19 miałam odbierać.... Obym pod choinkę nie dała statusu że w oczekiwaniu..... Makabra, wydrukuję i wytłumaczę dzieciom że Dzieciątko w drodze.... Szkoda gadać, jeszcze na szczęście jest 23 grudzień.... :-(

elektrodar

No wreszcie przed chwilą status,że paczka przekazana do umieszczenia w paczkomacie.Może będzie dzisiaj :)

elektrodar

Moja paczka jest w Katowicach od 15 grudnia i nic się nie dzieje,a jest w niej prezent na gwiazdkę dla 3letniego dziecka.Dodzwonić się nie da i na maile nie odpisują,nie wiem co robić.

ort

beznadzieja. Paczka w Katowicach od 17.12.2016. dzisiaj 22.12.2016, widoku na dostawę brak. kontakt niemożliwy jakikolwiek. Czy jak przyjadę po paczkę, to nie wiem czy wydadzą bo wzięli kasę za dostarczenie. Bezsilny jest brak kontaktu i to najbardziej denerwuje.

marzus

Na infolinii nikt kompletnie nie odbiera, niezależnie o której godzinie dzwonię. Na maile nie odpisują, formularz kontaktowy do d... Paczka od tygodnia u nich leży. JEDYNY TAKI ODDZIAŁ PRZEMYŚLCIE ZANIM ZROBICIE ZAKUPY

jan

moja przesyłka leży w Katowicach od 4 dni zero odzewu, kontakt zerowy. Nigdy więcej z tej firmy.

maja

dzwonie na infolinie od 3 godzin, nikt tel nie odbiera !!!!!

Rocky

A moja paczka leżay w paczkamacie już tydzień a paczkomat nie działa :( pewnie zawartość juz sie do niczego nie nadaje. infolinia nie odbiera a oddział na Roździeniu jest pusty. Super

Barbara

Moja przesyłka leży już 6 dni w oddziale w Katowicach, po kontakcie z nimi proszą o cierpliwość.Tak że pełnia szczęścia.

rad

moja przesyłka od 30-go listopada leży w Katowicach (dzisiaj jest 05.12.2016) - maile, telefony (kilka) nic nie dają, mieli wyjaśniać, oddzwonić i cisza! JUTRO TAM JADĘ! i chyba kamień na kamieniu z tej firmy nie zostanie taki jestem wk...ny!

gabriela

Od 3 dni moja przesyłka leży w Katowicach. Bardzo często korzystam z tych usług, ale tym razem chyba moją znajomość z tą firmą zakończę. Widać nie zależy im na stałych klientach, a potem będzie zdziwienie, że coraz mniej osób korzysta z ich usług. Nie ma nawet gdzie zadzwonić i wyjaśnić sprawę, no chyba że ktoś umie porozumieć się z automatem. Jestem tym razem bardzo rozczarowana i w przyszłości postaram się nie wybieraż ich usług. Lekceważenie klienta kompletne.

xd
użytkownik zarejestrowany

Dla mnie najważniejsze są odpowiednie premie do podstawy zarobków.

KZM

Dzwoniłem przed chwilą do tego "burdelu" z reklamacją. Minął dzisiaj równy tydzień, kiedy wysłali do mnie list polecony i go nie otrzymałem. Kolejny raz człowiek musiał się wk*rwiać i użerać z takimi idiotami. Mówię babie (grzecznie), że chcę sprawdzić status złożonej reklamacji przez sprzedającego. Podaję nr, a ona, że mam czekać do 30 dni... Co????? Z jakiej racji mam czekać tyle czasu, bo jakiś debil zgubił (tak przypuszczam) mój list? Dzwonię drugi raz. Odebrała inna raszpla, która pierd*li, że do 2 tygodni mam czekać (wow - krótszy termin!!). Mówię babie grzecznie, bo jeszcze byłem cierpliwy, że mam NR PRZESYŁKI i chcę znać status sprawy. Ona dalej swoje. Mówię, że nie mam zamiaru czekać 2 tyg, bo moja paczka została wysłana tydzień temu i dawno powinna do mnie dotrzeć! Ona dalej swoje pieprzone reguły. W tym miejscu już myślałem, że mnie szlag trafi. Gadam temu pustakowi, że ma wpisać nr przesyłki i mi powiedzieć o co kaman, a ona, że mnie żegna i się rozłączyła. Nosz k*rwa mać. Z inpostem już wiele razy się użerałem, bo komuś nie chciało się dupska taszczyć pod adres, gdzie miała dotrzeć paczka i sobie zostawił ją w innym lokalu. A najlepsze jest to, że ta "mafia" ma zablokowaną możliwość dodawania komentarzy na facebooku, bo wiedzą, że ludzie ich obsmarują równo. Reasumując. Ostatni raz wybrałem sposób wysyłki - inpost. Wolę dopłacić kilka zł i mieć pewność, że paczka DOJDZIE. Inpost, to największa porażka jeżeli chodzi o przesyłki. Dno i jeszcze raz dno, razem z całym zespołem!!

Karol

fatalna obsługa, moja przesyłka leży już 8 dni w katowicach. Każdemu odradzam usługi firmy INPOST. Czuje się oszukany - zapłaciłem za kuriera a czas oczekiwania jak ekonomiczny na poczcie

ugotowany

Od dwóch tygodni czekam na przesyłkę krajową z Allegro i nie wiem czy to nie był błąd , że skorzystałem z Inpost, tzn. wiem na pewno że wspolna usługa wysylkowa A. i I. Listem poleconym to nieporozumienie. List polecony wysłany w dniu zakupu, wg strony www firmy Impost śledzenie przesylki pokazuje ze na drugi dzień byl już na miejscu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt nie wie co się z nim dzieje! Infolinia po długim oczekiwaniu przyjmuje reklamację i... koleny tydzień bez żadnych wiadomości. Podobno ponaglenie, podobno sie skontaktują, podobno w końcu dostarczą? Wstyd! W tzw. Międzyczasie otrzymałem 3 przesylki z Włoch nadane tydzień później. Potencjalnym klientom życzę dużo cierpliwości i samozaparcia bo mnie już Q...ica bierze na tą amatorszczyzne.

mdr

Moje 3 przesyłki leżą od 10 dni w Katowicach i co? Psińco!!! 2 telefony i nic, będą to wyjaśniać! Tylko co wyjaśniać? Niech ktoś wreszcie weźmie d...ę w troki i dostarczy je. Wasze 3 dni to lipa jeszcze żadna nie przyszła wcześniej niż po tygodniu. Mam nadzieję, że firma wreszcie ogłosi upadłość, bo to co wyczyniają to kpina z klienta.

grzesiek361

Kupiłem na allegro ksiązkę/podręcznik potrzebny na już...przesyłka miała dojść w 3 dni robocze...od 4 dni zalega w Katowicach...pisałem do firmy e-mail - zero odpowiedzi. DZIADOSTWO

roza
@grzesiek361 25.08.2016, 06:33
Kupiłem na allegro ksiązkę/podręcznik potrzebny na już...przesyłka miała dojść w 3 dni robocze...od 4 dni zalega w Katowicach.....

moja przesylka zaginela,kilka razy dzwonilam ,mowia rozpatrza i oddzwonia ale do tej pory nikt nie zadzwonil zero zainteresowania klientami masakra ,a dodzwonic sie do nich jeszcze gorzej 30 min czekania

Aśka

Jestem niezadowolona z firmy. Pracują tam nieodpowiedzialni i leniwi ludzie. Nie chce im się dostarczyć przesyłki do adresata tylko zostawiają awizo. Ponieważ mam złamana nogę byłam w domu, a listu nie dostarczono. Zostawiono awizo. Czy na tym polega usługa InPost ??????????????

Adam

My na to tyle że firma to 2 Amber Gold infolinia 40 minut czekania i nic , mail zero , fejs wymijające odpowiedzi lub brak , przesyłki zamiast 3 dni idą 3 tygodnie .

kazi

a jak tam kierowniczka oddziału ? dyrektor zadowolony ? :):):)

kazik

są zdecydowanie dużo gorsze ... w "stolycy" ! i nikt z tym nic nie robi od ponad 2 lat :) kręcą na czym świat stoi !

anonim

Jak widać pracownicy w tym oddziale są chyba lekko przestraszeni ze nikt nic nie pisze... O każdym z oddziałów można znaleźć coś przyjemnego a o tym cisza czyżby było tak kolorowo? Ten oddział to największe bagno w jakie można wdepnąć ...

Zostaw opinię o InPost - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost