Przychody firmy za rok 2023 na poziomie 49 mln 728 tys. zł to bardzo dobry wynik. W ujęciu rocznym wynik wzrósł o 41%. Kwota 12 mln 75 tys. zł to wartość uzyskanego zysku brutto.
Fantastyczne wyniki! Przychody rosną, a zysk również prezentuje się dobrze. Czy w związku z tym pojawiają się rozmowy o podwyżkach, premiach lub nowych inwestycjach w firmie? Jakie są oczekiwania na przyszłość?
Justyna
31.01.2026 15:54
Nie dziwie sie ze nikt nie potwierdził minimalnej w podstawie o która pytano jak wyniki takie spoko 😃 ciekawe jak udało sie zaliczyć takie wzrosty
Anna
05.02.2026 17:27
Dzień dobry,
Potwierdzamy – rok 2023 był dla nas okresem intensywnego wzrostu, z czego jako zespół jesteśmy bardzo dumni. Tak dobre wyniki to przede wszystkim zasługa zaangażowania wszystkich naszych pracowników.
Odnosząc się do Państwa pytań i komentarzy: Skąd takie wzrosty? To efekt optymalizacji procesów, pozyskania nowych kontraktów i stabilnej strategii rozwoju. Wypracowany zysk pozwala nam przede wszystkim na bezpieczeństwo operacyjne i dalsze inwestycje w infrastrukturę oraz narzędzia pracy.
Kwestia wynagrodzeń: Wyniki finansowe są dla nas fundamentem do planowania budżetów płacowych. Systematycznie analizujemy sytuację rynkową, aby nasze stawki były konkurencyjne. Warto zaznaczyć, że wynagrodzenie podstawowe to tylko jeden z elementów – oferujemy również systemy premiowe i benefity, które rosną wraz z firmą.
Plany na przyszłość: Inwestujemy w nowoczesne rozwiązania , które mają na celu usprawnienie codziennej pracy. Rozwój firmy to bezpośrednio większa stabilność zatrudnienia dla każdego członka zespołu.
Zapewniamy, że głos naszych pracowników jest dla nas ważny. Jeśli mają Państwo konkretne pytania dotyczące ścieżki awansu lub systemów premiowych w danym dziale, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem HR lub swoimi przełożonymi – drzwi są zawsze otwarte.
Zostaw merytoryczną opinię o Glasmark Sp. z o.o.