Magda18.02.2026 13:20
Zdecydowanie nie polecam! Poziom obsługi klienta przez panią do której dodzwonicie się na linii frontu to nieśmieszny żart, zero kompetencji, zamówiliśmy narożnik z czasem oczekiwania 25-35 dni roboczych, po upływie tego czasu dostaliśmy informację że narożnik ma dużo pikowań i jest trudny w wykonaniu i czas przedłuży sie do dwóch tygodni, po tym czasie dostaliśmy telefon że wykonany narożnik nie spełnia warunków i jakiś ich kryteriów i nie mogą nam wysłać takiej kanapy, informacja że możemy poczekać 2/3 tygodnie na nowy narożnik lub zrezygnować z zamówienia, śmiech na sali po zapytaniu czy mamy jakąkolwiek gwarancję że narożnik będzie za te 2/3 tygodnie, pani radośnie oznajmiła że żadnej 🙂, zapytana o to jak wygląda rekompensata za czas oczekiwania i wszystkie problemy z ich strony powiedziała że ona nie wie, ale raczej nie można na nic liczyć 🙃, ta firma to jeden wielki żart, zadowolenie z tej firmy - poniżej zera, gdyby komuś przyszło do głowy zamówić cokolwiek od nich to radzę się dwa razy zastanowić, niż psuć sobie nerwy, naszym błędem było nie zapoznanie się z opiniami o tym sklepie (oczywiście nie tymi które są wyświetlane na sklepie bo tam jest wszystko cacy), ponieważ nie jesteśmy jedyni których w ten sposób potraktowano, w dodatku czytając inne opinie to u nas lajcik i potrafią gorzej robić w bambuko innych ludzi, same produkty od nich, ciężko powiedzieć bo jak widać ciężko go w ogóle dostać, więc nie oceniam, pozdrawiam serdecznie i nie polecam!!!!!!!