Nierzetelna i nieterminowa. Brak kontaktu, nie wiadomo kiedy przyjadą monterzy. Trzeba uważać przy podpisywaniu umowy. Ostatnia płatność w dniu wyjazdu ekipy z domem. Nie podpisujcie nigdy takiej umowy. Na tym kończą się argumenty w sprawie terminu zakończenia. Bardzo aroganckie traktowanie przez dziś handlowy i kierownika prac. Nazwisk na razie nie podam.
Zgadzam się, do dzisiaj obsługa klienta po podpisaniu umowy jest tragiczna, to samo tyczy się jakichkolwiek reklamacji.
Witam. Czy kupiła Pani dom u nich i co było nie tak. Wiem, że ta umowa gwarantuje przede wszystkim interes wykonawcy. Co poszło nie tak
Dalej nie wiadomo czy soboty są pracujące a ktoś o to już starał się dopytywać. Powiecie chociaż jak wygląda u was kwestia nadgodzin i jak są rozliczane?
Możecie dać znać, czy soboty są pracujące? Widzę, że już rok temu padło takie pytanie, niestety nikt nie odpowiedział.
Czy przyjmują nowych pracowników?Jakie jest wynagrodzenie? Ile.trwa okres próbny?
Jeśli nie jesteście w stanie podać konkretnej kwoty odnośnie tego wynagrodzenia to może chociaż widełki? ;)
Dawniej twierdziliście, że atmosfera jest nieciekawa. Nie znam jeszcze konkretów ale możecie opisać jak teraz się pracuje? Może nie jest tak zle.
Witam Jestem po raz pierwszy na tym forum dużo niepokojących i negatywnych opinii przeczytałem. I mam pytanie. Czy w województwie lubuskim w okolicach Zielonej Góry i jest taki dom z firmy " Sendom aby obejrzeć i porozmawiać nie ukrywam że zależałoby mi na opinii osób które już wybudowały taki dom. Z góry dziękuję pozdrawiam.
Czy jest tu może właściciel takiego domu z Warszawy bardzo bym chciał zobaczyć ten dom zadać kilka pytań bez zbędnych wycieczek do fabryki. [email protected]
Jakie zarobki w tej firmie? Widzę ogłoszenie w którym jest napisane 4 500 5 500. Ile na rękę się zarabia przy ilu godzinach, czy soboty są pracujące, praca na zmiany czy tylko rano?
Straszna atmosfera, niegodziwe zarobki, a prezes to kompletna porażka. Traktuje wszystkich jak niewolników i złodziei. Płaca nieadekwatna do wykonywanej pracy. Na papierze najniższa krajowa reszta pod stołem do ręki.
Proste kobieta zawsze będzie zarabiała mniej, nawet gdy wykonuje ta sama pracę co mężczyzna.
Na szczęście nie. Tylko kompetencje
A czy w życiu jest równość jeśli chodzi o czas przejścia na emeryture
Nasz domek został postawiony w lipcu ,wczoraj zmontowana została fotowoltaika .Na ocenę jeszcze za wcześnie, ale do tej pory nie mamy zastrzeżeń. Po kilkukrotnej wizycie w Starej Kiszewie polubiliśmy przemiłych pracowników waszej firmy i serdecznie Ich pozdrawiamy Bogumiła i Eugeniusz Rybarczykowie.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o opinię, jak się sprawuje dom na dzień dzisiejszy. Już trochę miesięcy minęło, więc możecie państwo ocenić. Pozdrawiam Bogusław.
Witam, zastanawiam się nad kupnem takiego domku ale było by miło porozmawiać z kimś kto już użytkuje taki dom. Jeśli można to poproszę w tej sprawie o kontakt lub wysłanie widomości z numerem to ja oddzwonię. [email protected] 888323620 Dziękuje
Mówiąc w skrócie firma jest bardzo dobrym pracodawcą choć wymagającym. W każdym razie polecam pracę.
Mam ich dom i jestem bardzo zadowolony terminy były dotrzymane , jeżeli chodzi o umowę jest ok, prawdą jest że trzeba dokonać wpłaty w dniu wyjazdu na montaż ale dla mnie to nie był problem
Szukam ciekawej oferty domku. Uciekam z bloku! Czy mógłby Pan napisać coś więcej o swoim domu z SenDom? Metraż, cena, czas oczekiwania, jakie formalności. Z góry dziękuję
Tragedia. Praca ogólnie wymagająca, ale dobra. Problem z atmosferą w pracy. Wiecznie jesteś traktowany jak niewolnik. Trzeba się naprosić by dostać podwyżkę. Bo według nich nigdy Ci się nie należy. Atmosfera jest najgorsza. Zawsze robisz coś źle. Zawsze robisz zbyt wolno. Zarobki, trochę więcej niż najniższa krajowa. Ogólnie, ktoś niżej dosadnie opisał całą sprawę. Nie polecam
Może ktoś słyszał że firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś informacje o zarobkach dla doświadczonego pracownika?
Pracować trzeba jak wszędzie. Płace jak na lokalne warunki OK, ale ogólnie to nie powalają na kolana. Chyba, że jesteś monterem i pracujesz po 250-300 godzin/miesiąc to możesz liczyć na 3.500,00-4.500,00 zł czy nawet wyżej (dodajmy, że nie od razu). Oczywiście jak to w budowlance jedynie cześć na konto. Brygadziści mają większą stawkę. Płace terminowe, co może nie powinno być dziwne, a normalne... ale nie zawsze takie jest. Atmosfera w pracy... i tu jest największy problem. Po pewny (dodam, że niedługim) czasie jedziesz do pracy jak na zsyłkę na Syberię, a wracasz do domu jakbyś z niej uciekł. W normalnych firmach relacje chłopów pańszczyźnianych i panów już się skończyły, ale w SENDOM cały czas mają się dobrze. Kończąc: NIE POLECAM
Pracowałem na produkcji, warunki jak na firmę produkcyjną daleko od miasta okej. dobre darunki socjalne, widać że starają się być jak zachodnie firmy. Praca jak to praca, lekko nie było, ale to normalne na produkcji. Zmieniłem bo dostałem ofertę za biurkiem w mieście, polecam jeśli nie boisz się ciężkiej pracy
Myślałem ze dowiem się czegoś o tej firmie.. nikt się nie chce wypowiedzieć ?
Czy szukają tutaj stolarza? Jakie warunki oferują?
Czy trzeba mieć doświadczenie czy też przyuczają ?

Jak się pracuje w Sendom Domy Drewniane Seweryn Mazur?
+Zobacz opinie na temat firmy Sendom Domy Drewniane Seweryn Mazur tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.