MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Myślibórz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 100 ocen.

Opinie o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Iwona

@duplo mógłbyś powiedzieć dlaczego tak się dzieje? Jak obecnie wygląda praca w MALDROBUD? Takie informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które obecnie szukają pracy i biorą tę firmę pod uwagę jako potencjalne miejsce zatrudnienia.

duplo

W urzędzie pracy na wieść o ofercie z Maldrobudu korytarz pustoszeje

kokot

Zatrudnili obywateli ukrainy wiec nie dziej sie dobrze w tej formie skoro brakuje miejscowych ludzi do pracy. jeszcze kilka lat i po maldrobudzi niewiele zostanie

Szukasz pracy?

Iwona

@lambada a co sprawia,że uważasz MALDROBUD za dobrą firmę?

Iwona

@lambadaa co najbardziej lubisz w pracy w MALDROBUD?

lambada
@Iwona 03.04.2017 10:11
@lambadaa co najbardziej lubisz w pracy w MALDROBUD?

Droga Iwono, w pracy w maldrobud najbardziej lubię łykendy.

lambada

Dobra firma, nie ma co nażekać :)

Iwona

@piotrek rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Możesz powiedzieć coś więcej na temat benefitów oferowanych przez MALDROBUD? Chętnie dowiemy się również co najbardziej lubisz w swojej pracy.

piotrek
@Iwona 14.03.2017 15:30
@piotrek rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Możesz powiedzieć coś więcej na temat benefitów oferowanych przez MAL...

W pracy najbardziej lubię pracować i drugie śniadanie.

piotrek

Ja pracuję tu trochę i tez jestem zadowolony. Najbardziej mi się podoba to ze mam normalna umowę o prace i wszysto płacone na czas. Dostaje premie za miesiąc jak wszystko dobrze idzie. Kierownicy tępią pijaństwo i dobrze albo picie albo praca.

biedrona

Wspaniała firma :)

qwerty

Nie ma czego się czepić. Jest normalnie jak u prywaciarza. Jak komuś nie chce się robić to niech szuka roboty w szatni w kinie a nie w maldtobudzie :)

łopatka

Spoko firma, mi się fajnie tutaj pracuje i zarobki z premia są spoko. Fajna ekipa, pozdrawiam kobrę i małysza.

:)

:)

Kris

Panowie , jak to jest w maldrobudzie gdy młody operator sprzętu ( koparki,ładowarki,prawko kat C,koparko -ładowarki) z małym doświadczeniem chciałby się zatrudnić aby pracować na sprzęcie. Będzie na tym owym sprzęcie pracował? Czy mu naobiecują a pójdzie do łopaty? I jaka stawka jest na początek dla młodego operatora? Proszę aby wypowiadały się osoby z dłuższym stażem w maldrobudzie które naprawdę mają coś do powiedzenia sensownego. Dziękuję

Artur
@Kris 24.02.2017 08:59
Panowie , jak to jest w maldrobudzie gdy młody operator sprzętu ( koparki,ładowarki,prawko kat C,koparko -ładowarki) z małym d...

Kris W tej firmie jest jak w każdej. Słabi zarabiają mało i latają na łopacie a ludzie na poziomie klikają w jojstiki za przyzwoitą kasę. Takie fora są nic nie warte bo każdy może wypisywać głupoty. Idź sobie do tej lub innej firmy pogadaj z ludźmi na miejscu i sam się przekonaj jak tobie się powiedzie. Wg mnie wiedzą z forów internetowych jest nic nie warta. A z reszta jak gdzieś ci nie pasi to idziesz do konkurencji i juz.kumasz?

jarmark

Maldrobud jest spoko

alf

powiem jedno do dupy firma

rewq

Mi się podoba praca w tej firmie.

mimio

Maldrobud tondramat nie firma. Lepiej trzymać się z daleka

elvis

Też pracuję w Warszawskim oddziale i wszystkim polecam.

Kwp
@elvis 18.12.2016 20:17
Też pracuję w Warszawskim oddziale i wszystkim polecam.

W wawce na pewno dostajesz normalne pieniadze.tam nikt za 1600nie pojdzie gdzie medialna zarobkow tam pinad 4500tys! W zmy da 10za godz a zarabia mln.na szczescie PISIS opodatkuje pasozyty kapiralistyczne 45% podatkiem.kpiny takie pieniadze w 21wieku.dorabianie na ludzkiej krzywdzie kiedys za to odpowie prezesik kasa go nie wykupi od sadu Bozego!

gustlik

To solidny pracodawca, patrząc na inne firmy to mladrobud jest spoko. Wiadomo ze ta branza drogowa jest trudna jesli chodzi o warunki zatrudnienia. U nich jest trzymany dobry poziom. Warto polecić.

hmm

@lolek a co dokładniej oznaczają te pieniądze bez szału?

lolek

Ogolnie firma z tych kiepskich. Robota ciezka na starym sprzecie zarobki bez szalu. Traktuja ludzi jak maszyny. Bardzo duzo dziwnych hm zwyczajow np gdy budowa lub inna robota jest np w Szczecinie to za przejazd do miejsca pracy ma placone tylko kierowca. Oczywiscie droga powrotna tagze jest gratiss. Czasami jest sie po 4 godziny za darmo w pracy poniewarz za dojazd nie placa. Płaca od godz 7 do 17. A wiec gdzy budowa znajduje sie kilka nascie km od siedziby firmy mamy wycieczke za darmo. Dziwne

pitia
@lolek 18.10.2016 19:27
Ogolnie firma z tych kiepskich. Robota ciezka na starym sprzecie zarobki bez szalu. Traktuja ludzi jak maszyny. Bardzo duzo dzi...

Lolek, dziwne jest to co Ty piszesz. Sorry ale która firma płaci swojemu pracownikowi za czas przed rozpoczęciem pracy? Maldrobud zawiezie Cię do roboty i z tamtąd odbierze za free. Pogadaj lepiej z ludźmi którzy jadą do pracy prywatnym samochodem kilkadziesiąt kilometrów np. Do Szczecina i wydają kilka stów z własnej kieszeni na paliwo.

Lolek
@pitia 01.12.2016 20:39
Lolek, dziwne jest to co Ty piszesz. Sorry ale która firma płaci swojemu pracownikowi za czas przed rozpoczęciem pracy? Maldrob...

Powiem tyle ze ciesze sie ze nie musze juz tu pracowac

anonim

(usunięte przez administratora)

fragles

Super, super, super!!! Właśnie dostałem podwyżkę i jestem bardzo zadowolony. Firma wszystkim pracownikom zrobiła podwyżki zresztą jak co roku. Tylko ciołki nie dostali i dobrze, niech dalej tak bumelują aż w końcu wylecą hi, hi, hi.

anonim

(usunięte przez administratora)

kazio

Dużo pracownikow uciekło z firmy wiec biora jak leci. W firmie ogolnie panuje bieda zostali tylko ci ktorzy musza reszta uciekla

felix

Słyszałem wiele dobrego o tej firmie. W moich stronach to najlepszy pracodawca w branży. Zresztą w Olsztynie tak naprawdę nie ma innej dobrej firmy budowlanej, w której można by się zaczepić do pracy :(

anonim

(usunięte przez administratora)

salvadoe

Wróciłem do Polski po przygodzie w Niemczech. Tam jest bardzo ciężko. Kasa trochę lepsza ale traktowanie pod psem. Na emigracji czujesz się obco i tęsknisz za domem i rodziną. Już nigdy tego nie powtórzę i wszystkim odradzam. Cieszę się że mogę pracować w maldrobudzie. To dobra opcja z perspektywami.

Kwp
@salvadoe 14.09.2016 00:57
Wróciłem do Polski po przygodzie w Niemczech. Tam jest bardzo ciężko. Kasa trochę lepsza ale traktowanie pod psem. Na emigracj...

Co za zalosny bajkopisarz.synus prezesa?

obwarzanek

Jako stary pracownik polecam pracę w Maldrobudzie

bodzio
@obwarzanek 25.07.2016 19:22
Jako stary pracownik polecam pracę w Maldrobudzie

Bo jesteś stary. A młodzi uciekają hehe

obwarzanek
@bodzio 26.07.2016 12:54
Bo jesteś stary. A młodzi uciekają hehe

Bodzio, teraz młodzi myślą na krótko do przodu. Wolą robić na czarno bo kasa jest większa na łapę. Zero ubezpieczenia i lat do emerytury. Ja tam wolę uczciwie na jasnych zasadach. Wiem ze tutaj mnie nie wykręcą. Fajni ludzie tutaj pracują

smerfetka

To porządna firma.

milo

Jedyna firma w mieście

koleś

Warszawski oddział Maldrobudu ogłasza nabór do pracy.

rstaweq

Popieram pozytywy. Wszędzie znajdzie się ktoś niezadowolony ale to normalne w robocie. Na wakacjach w pięciogwiazdkowym hotelu na Malediwach też nie wszyscy będą Wniebowzięci. Maldrobud to dobry pracodawca, widzę na forum że inni koledzy w większości myślą podobnie.

stefano

Ja tam robie na łopacie i nie ma problemu, z nadgodzinami i premią mam na rękę trzy tysie.Brygadziści mają sporo więcej i jeszcze premia roczna. Pracuję od 15 lat i nie myślę o zmianie firmy. Każdy niech patrzy na siebie bo trzeba zafindalać zresztą u każdego prywaciaża tak jest. Komuna dawno się skończyła.

matuśiek

Zapraszam do Sulechowa za 1700zl netto ciężkiej orki po 10 godz dziennie...

trezor
@matuśiek 10.03.2016 12:30
Zapraszam do Sulechowa za 1700zl netto ciężkiej orki po 10 godz dziennie...

Pracuję w Maldrobudzie na dźwigu od kilku dobrych lat i jestem bardzo zadowolony. Mam stawkę 23 zł na godzinę, miesięczną premię uznaniową i roczną trzynastkę. Firma robi podwyżki praktycznie co roku. Nigdzie nie znajdę takich warunków a zaczynałem na łopacie za 8 zł. Tutaj nie ma równej stawki dla wszystkich tylko wedle zasług. Ci niezadowoleni na forum to drobne pijaczki i lenie, którym nie chce się pracować i nic konkretnego nie mają do zaoferowania od siebie. Tak jak ktoś wcześniej napisał - jak jesteś tego wart to kierownictwo w maldrobudzie do zobaczy i doceni, dostaniesz poważną maszynę i dobre warunki płacowe. Ogólnie polecam

franek

Nie jest to prawdziwe do końca. nie zawsze szef zobaczy że się starasz i nie da ci kasy sprawiedliwie. W maldrobudzie chociaż sa premie za miesiac i za rok. to i tak dużo bo wcześniej w robocie tak nie miałem. Wiadomo mogli by więcej płacic ale i tak wiem że w innych firmach nie jest lepiej. Wszędzie to samo.

Dagmara

Maldrobud to porządna firma, która dba o swoich pracowników. Znajomy tam pracuje i sobie chwali. Zresztą inne opinie też to potwierdzają.

Gwidon

Masz rację Antok. Ludziom niskiego pokroju wszędzie jest źle i wszystko im przeszkadza. Im się wydaje, że sytuacja w jakiej się znajdują zależy jedynie od ich przełożonych. Nie są w stanie zrozumieć, że poziom ich życia to przede wszystkim ich wybór, który jest adekwatny do poziomu jaki sobą reprezentują. Każdy człowiek otrzymuje od życia to na co zasługuje swoją postawą i swoimi czynami. Pozdrawiam czytelników :), Malkontenci głową w górę!

julek

Bredzisz kolego jak dziecko

czesław

Popieram tutaj dobrze jest pracować. Maldrobud jest wporzadku.

felrk

Polecam prace w Maldrobudzie. Ja jestem zadowolony i moi kumple też. Wiosną zawsze są nowe przyjęcia do pracy bo firma rozkręca nowe budowy. Bez obaw można się zgłaszać.

pacjent

Koparka to moja pasja, kopię i czuję że zmieniam świat, tu i teraz z ogromną mocą. Im głębsza dziura tym lepiej. Dlatego tak bardzo lubię tutaj pracować. Wszystkim polecam.

lllllllaaaasssss

Mi bardzo odpowiada praca tutaj. Mogło być lepiej ale jest nienajgorzej. Ciężko rano wstaje się do roboty a po za tym jest wporzadku.

smar

ok!

traktor

trolo-lol ma rację! nie ma sensu pracować na starym sprzęcie, ja zawsze zmieniam firmę jak koparka na której pracuję jest starsza niż rok. To normalne. Trzeba być naiwniakiem, żeby robić na dwuletnim szrocie!

mamrot
@traktor 10.12.2015 19:37
trolo-lol ma rację! nie ma sensu pracować na starym sprzęcie, ja zawsze zmieniam firmę jak koparka na której pracuję jest stars...

Co ma kierowca do koparki??? Chlopakowi chodzi pewnie o samochody i ciezarowki.. a te sa rozne na "nowszych" jezdza stazy wyjadacze mlodemu nie dadza nic lepszego niz stary LT :)

tygrys
@traktor 10.12.2015 19:37
trolo-lol ma rację! nie ma sensu pracować na starym sprzęcie, ja zawsze zmieniam firmę jak koparka na której pracuję jest stars...

Ty pewno nic na tej koparce nie potrafisz i dlatego ciągle zmieniasz he he. widziałem takich operatorów chcą 20 a są warci 2

trolo-lol

Pracuje dlugo wiec mam cos do powiedzenia. kasa sie zgadza-czasami hehe 10-tego wyplata zawsze jest a ze firma ma swoja polityke to druga sprawa. prywatna firma wiec koszty tnia jak moga i na czym moga nie zastanawiajac sie ze chytry dwa razy traci. ale skoro ich stac. Jestesm kierowca czekam na premie roczna-jezeli bedzie i sie zwalniam. czas zaczac prawdziwa prace kierowcy na nowszym sprzecie. Pozdrawiam

wacława

Polecam wszystkim pracę w maldrobud. Solidna i silna firma jest perłą Myśliborza i całego regionu. Pracownicy są dobrze traktowani zgodnie z kodeksem pracy w sposób dający możliwość rozwoju zawodowego. Oczywiście nie wszyscy to rozumieją lecz ludzie na poziomie potrafią korzystać z możliwości jakie daje praca w maldrobud.

swir

Maldrobud jest spoko

sekret

Mnie się podoba. Zostaje co najmniej do emerytury a może pohasam tutaj jeszcze dłużej.

bazyl

ja sie nie pokusze, moze poźniej

fred

Polecam Maldrobud.

Teresa

Przypadkiem zajrzałam na tą stronę. Nie spodziewałam się tak dobrej opinii wśród pracowników maldrobud. Z reguły Polacy to malkontenci, a tutaj jest dużo pozytywów. Ja także popieram zdanie tych zadowolonych. Wiele słyszałam o tej firmie, ma bardzo dobrą renomę i jest ogólnie znana i szanowana. Oby więcej takich polskich firm.

piotr

Ja tu jestem od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Konkretna ekipa i spoko zasady. Nie ma czego sie obawiać

Zostaw opinię o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - Myślibórz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa