Apteka Dr. Max
2 38 6 1

Opinie o Apteka Dr. Max

farmacja

Koszmar placa mala warunki okropne Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zalezy duzo od koordynator i kierownika ja mialam okropnych ludzi

kinga

odradzam pracę jako dermokonsultantka, zarobki w tej firmie to śmiech na sali, premia- dają takie progi sprzedażowe do zrobienia żeby jej nie dostać, zastepca kierownika od dermokosmetyków jest fałszywą, nie kompetentną osobą, jak nie wyrabia się progów sprzedażowych w ostatni dzień umowy dostaje się informację ze jest się zwolnionym, NIE POLECAM

kinia
@kinga 06.09.2018 12:37

To klika...wiem coś o tym...pracując tam przeżyłam koszmar...

Justyna

Każda firma ma parcie na wyniki bo bez tego nie będzie firmy!

Szukasz pracy?

Wiki

Czy firma potrzebuje ludzi? Czy jakieś dodatki do pensji macie?

Olga

Mega droga apteka!!! Mój lek kosztuję 40 zł, w innych aptekach 20zł!. Masakra! Nie polecam!!!!

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

Tonik

Normalna firma. Jeśli ktoś sądzi, że w pracy można sobie odpoczywać to jest w błędzie.

eliza

plusy: - praca zgodnie z przepisami prawa pracy (czego nie można powiedzieć o aptekach prywatnych) - żadnych nadgodzin, odpowiedni czas na odpoczynek, przestrzeganie praw kobiet w ciązy i po urlopie macierzyńskim - pensja zawsze na czas, większa niż w aptekach prywatnych, premie, wczasy pod gruszą, premie na święta - szacunek do pracownika - szkolenia internetowe minusy: -koniecznośc realizacji celów sprzedażowych i rozliczanie z tego - wiecej pracy w biurze związaną z marketingiem (cenniki, promocje, layout)

anonim
@eliza 30.10.2015 20:34

Jakie przestrzeganie prawa pracy, jakie normalne trakowanie, chyba jakieś żarty, brak szacunku do pracownika, wirtualne premie, tylko na stanowiskach Kierowników regionalnych w ciągu 2 lat wymieniono łacznie ponad 20 osób, a sieć liczy ok. 16 KR. Tak naprawdę żeby być dla nich użyteczny musisz być bezdzietny/a, rozwiedziony/a, bez rodziny, chłopaka, dziewczyny i z przylepionym do tyłka laptopem 24h/ 7dni w tygodniu

maria
@eliza 30.10.2015 20:34

ha ha ha.chyba pisze to ktos z regionalnych.Wypowiedzi pracowników mówia wystarczająco wiele.

anty max
@anonim 20.10.2016 14:08

Dokładnie tak.

sss

Jakieś opinie o pracy jako dermokonsultantka? jak to wygląda? są oferty z innego miasta ale nigdzie nie ma opinii żadnych

Nick
@sss 23.02.2018 13:08

Dostajesz co miesiąc listę niechodliwych produktow ktore musisz sprzedac, parcie na wyniki sprzedazowe zarowno ilosc sprzedanych produktów jak i wartosc (cena). Marketing, a nie pomaganie pacjentom. Jak cos pójdzie gorzej to od razu trzeba sie spowoadac

Rosa

Super droga apteka. Często brakuje leków które chcę kupic a jak już kupuję to 2x droższe. Nie polecam.!

Ada

Dla dr. Maxa srednia wojewodzka w malym miescie mocno oddalonym od osrodka wojewodzkiego i akademickiego ~ 60km jest zbyt wysoka. Kpina. Szukaja pracownika z wyzszym wyksztalceniem za stawke kasjera w biedronce. Mial sie ze mna kontaktowac regionalny. Nie zrobił tego. Niespelnione obietnice. Kołchoz. Nie polecam

Waldi

Jak się ludziom nie chce pracować to uciekają. Wszędzie trzeba pracować.

Mery

No bez przesady...chyba żaden z tu obecnych nie pracował w Dr. Max..

Lenae
@Mery 07.03.2017 16:51

Pracowałam rok w DrMax i niestety , ale to wszystko prawda. Dla mnie ten rok to traumatyczne przeżycie. Nikomu nie polecam.

misiek
@Lenae 23.03.2017 13:28

ja też przeżyłam traumę. COŚ STRASZNEGO ta sieć.

marianna
@Mery 07.03.2017 16:51

chyba jestes jedyna pozytywnie opiniujaca

NIEPROFESJONALNA REKRUTACJA - SZKODA CZASU

Rekrutacja to jakaś kpina. Najpierw firma zewnętrzna wydzwania co chwilę - to asystentka rekrutera- to starszy rekruter itp., wszyscy Cię przepytują... Potem omawiają się na rozmowę na Skype, do której nie dochodzi bo maja problemy techniczne... Potem zapraszają Cię do Wrocławia na rozmowę z panią od HR. Jechałam ok.300 km w jedną stronę na godz. 10 rano ( rekrutacja na Kierownika Regionalnego). Byłam punktualnie ale pani od HR się spóźniła... czekałam ok 30 min... ale OK, jestem wyrozumiała. Rozmowa z panią i inną dyrektor regionu właściwie o tym samym co z firmą zewnętrzną przez tel. ( jakby nie mogli się wymienić informacjami...) Rozmowa około. 15-20 minut i znów powrót 300 km... Najbardziej denerwuje mnie jednak to, że brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi , choćby tej negatywnej z krótkim uzasadnieniem. Firma jakby nagle zapadła się pod ziemię. Bardzo źle to wygląda i w sumie świadczy o tym jak traktują pracownika.

anha
@NIEPROFESJONALNA REKRUTACJA - SZKODA CZASU 17.10.2017 12:47

Witam dziś właśnie byłam na rozmowie na kierownika regionu. Rozmowa bardzo przyjemna. Nikt do mnie nie wydzwaniał. Pan zadzwonił raz i się umówił. Czekam co bezie dalej. Powiedział że bez względu na decyzję zadzwoni.

Zuzuz
@anha 19.10.2017 16:57

to może jakaś inna firma bo wygląda to zdecydowanie inaczej....

Słabo
@anha 19.10.2017 16:57

To dziwne bo ja też usłyszałam, że bez względu na decyzję dostanę informację zwrotną... zapadli się pod ziemię.

maria
@NIEPROFESJONALNA REKRUTACJA - SZKODA CZASU 17.10.2017 12:47

nie polecam tej sieciowki nikomu.Ludzie uciekaja bo maja dosc pracy w takich niekomfortowych warunkach.Mydlenie oczu i nic poza tym.Brak decyzji w okreslonym czasie .Wszystko sie rozmywa , dokumenty gina.

Ewa

Bardzo, źle pracuje się w tej sieci (piszę o innym mieście niż Bytom). Mobbing jest powszechnie akceptowany, motywacja jedynie za pomocą zastraszania, premie-wszelkie metody dozwolone byle ich nie dać, targety wzajemnie się wykluczające- czyli co nie zrobisz będzie źle.

andrea
@Ewa 05.01.2018 11:50

racja!. nacisk na sprzedaz okreslonych produktow a nie zwazanie na potrzeby pacjenta, stres ze strony kierownictwa, ogolnie praca w tej firmie to najgorsze co moze byc

ola

Jakie zarobki dla technika w tej sieci? Kraków

max

Byle jaka obsługa. Cholernie drogo:(((

Fachowiec

Najdroższa apteka w Europie!!!

Xxx

A jak jeżeli chodzi o pracę w biurze bo widzę co chwilę ogłoszenia do księgowości

Marcela

Eliza ma rację, praca u nich to niewolnictwo w czystej postaci. PIP miałaby tam dużo do roboty. Ale co się dziwić Penta Investment to drapieżny kapitalista, minimum kosztów (płacy) maximum dochodu.

misia

Bo w tej korporacji nikt normalny nie chce pracować.

pytanie

dlaczego w firmie co 3 miesiące jest rekrutacja do działu kadr?

magisterwawa

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie! Ja pracowałam jako magister farmacji w aptece w warszawie. Ogromny nacisk na sprzedaż marki własnej i robienie targetów a premie i tak nie osiągalne, brak szacunku dla pracownika i niskie wynagrodzenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Rekrutacja w tej firmie to jakieś nieporozumienie. Pierwszy etap rekrutacji to rozmowa z osobą, która nawet nie raczy się przedstawić. Pierwsze pytanie przez telefon to pytanie ile chce Pani zarabiać. Zresztą nie ma się co dziwić skoro chcą zatrudnić specjalistę i zapłacić gorzej jak studentowi. Chyba daje do myślenia że ogłoszenie pokazuje się blisko do pół roku.

A

Jakie są zarobki kierowników regionalnych?

max

Witam.Czym zajmują się kierownicy regionalni?Co należy do ich zadań?Czy to prawda że ciągle się zmieniają bo takie ciśnienie.Jakie zarobki jaki samochód? Bedę wdzięczny za informacje gdyż pojawiło się kilka ogłoszeń , a szukam pracy.

doktorek

jak się pracuje?

farma

nie byłam jeszcze

farma

szukam pracy w tej firmie

kadry
@farma 18.01.2015 15:16

Zgłoś się do Wrocławia poprzez naszą stronę

Zostaw opinię o Apteka Dr. Max - Bytom

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dr. Max