Apteka Dr. Max

Bytom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o Apteka Dr. Max

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dr. Max

Mery

No bez przesady...chyba żaden z tu obecnych nie pracował w Dr. Max..

misiek
@Lenae 23.03.2017 13:28

ja też przeżyłam traumę. COŚ STRASZNEGO ta sieć.

marianna
@Mery 07.03.2017 16:51

chyba jestes jedyna pozytywnie opiniujaca

eliza

plusy: - praca zgodnie z przepisami prawa pracy (czego nie można powiedzieć o aptekach prywatnych) - żadnych nadgodzin, odpowiedni czas na odpoczynek, przestrzeganie praw kobiet w ciązy i po urlopie macierzyńskim - pensja zawsze na czas, większa niż w aptekach prywatnych, premie, wczasy pod gruszą, premie na święta - szacunek do pracownika - szkolenia internetowe minusy: -koniecznośc realizacji celów sprzedażowych i rozliczanie z tego - wiecej pracy w biurze związaną z marketingiem (cenniki, promocje, layout)

anonim
@eliza 30.10.2015 20:34

Jakie przestrzeganie prawa pracy, jakie normalne trakowanie, chyba jakieś żarty, brak szacunku do pracownika, wirtualne premie, tylko na stanowiskach Kierowników regionalnych w ciągu 2 lat wymieniono łacznie ponad 20 osób, a sieć liczy ok. 16 KR. Tak naprawdę żeby być dla nich użyteczny musisz być bezdzietny/a, rozwiedziony/a, bez rodziny, chłopaka, dziewczyny i z przylepionym do tyłka laptopem 24h/ 7dni w tygodniu

maria
@eliza 30.10.2015 20:34

ha ha ha.chyba pisze to ktos z regionalnych.Wypowiedzi pracowników mówia wystarczająco wiele.

NIEPROFESJONALNA REKRUTACJA - SZKODA CZASU

Rekrutacja to jakaś kpina. Najpierw firma zewnętrzna wydzwania co chwilę - to asystentka rekrutera- to starszy rekruter itp., wszyscy Cię przepytują... Potem omawiają się na rozmowę na Skype, do której nie dochodzi bo maja problemy techniczne... Potem zapraszają Cię do Wrocławia na rozmowę z panią od HR. Jechałam ok.300 km w jedną stronę na godz. 10 rano ( rekrutacja na Kierownika Regionalnego). Byłam punktualnie ale pani od HR się spóźniła... czekałam ok 30 min... ale OK, jestem wyrozumiała. Rozmowa z panią i inną dyrektor regionu właściwie o tym samym co z firmą zewnętrzną przez tel. ( jakby nie mogli się wymienić informacjami...) Rozmowa około. 15-20 minut i znów powrót 300 km... Najbardziej denerwuje mnie jednak to, że brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi , choćby tej negatywnej z krótkim uzasadnieniem. Firma jakby nagle zapadła się pod ziemię. Bardzo źle to wygląda i w sumie świadczy o tym jak traktują pracownika.

Słabo
@anha 19.10.2017 16:57

To dziwne bo ja też usłyszałam, że bez względu na decyzję dostanę informację zwrotną... zapadli się pod ziemię.

maria
@NIEPROFESJONALNA REKRUTACJA - SZKODA CZASU 17.10.2017 12:47

nie polecam tej sieciowki nikomu.Ludzie uciekaja bo maja dosc pracy w takich niekomfortowych warunkach.Mydlenie oczu i nic poza tym.Brak decyzji w okreslonym czasie .Wszystko sie rozmywa , dokumenty gina.

Ewa

Bardzo, źle pracuje się w tej sieci (piszę o innym mieście niż Bytom). Mobbing jest powszechnie akceptowany, motywacja jedynie za pomocą zastraszania, premie-wszelkie metody dozwolone byle ich nie dać, targety wzajemnie się wykluczające- czyli co nie zrobisz będzie źle.

andrea
@Ewa 05.01.2018 11:50

racja!. nacisk na sprzedaz okreslonych produktow a nie zwazanie na potrzeby pacjenta, stres ze strony kierownictwa, ogolnie praca w tej firmie to najgorsze co moze byc

ola

Jakie zarobki dla technika w tej sieci? Kraków

max

Byle jaka obsługa. Cholernie drogo:(((

Fachowiec

Najdroższa apteka w Europie!!!

Xxx

A jak jeżeli chodzi o pracę w biurze bo widzę co chwilę ogłoszenia do księgowości

Marcela

Eliza ma rację, praca u nich to niewolnictwo w czystej postaci. PIP miałaby tam dużo do roboty. Ale co się dziwić Penta Investment to drapieżny kapitalista, minimum kosztów (płacy) maximum dochodu.

misia

Bo w tej korporacji nikt normalny nie chce pracować.

pytanie

dlaczego w firmie co 3 miesiące jest rekrutacja do działu kadr?

magisterwawa

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie! Ja pracowałam jako magister farmacji w aptece w warszawie. Ogromny nacisk na sprzedaż marki własnej i robienie targetów a premie i tak nie osiągalne, brak szacunku dla pracownika i niskie wynagrodzenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Rekrutacja w tej firmie to jakieś nieporozumienie. Pierwszy etap rekrutacji to rozmowa z osobą, która nawet nie raczy się przedstawić. Pierwsze pytanie przez telefon to pytanie ile chce Pani zarabiać. Zresztą nie ma się co dziwić skoro chcą zatrudnić specjalistę i zapłacić gorzej jak studentowi. Chyba daje do myślenia że ogłoszenie pokazuje się blisko do pół roku.

A

Jakie są zarobki kierowników regionalnych?

max

Witam.Czym zajmują się kierownicy regionalni?Co należy do ich zadań?Czy to prawda że ciągle się zmieniają bo takie ciśnienie.Jakie zarobki jaki samochód? Bedę wdzięczny za informacje gdyż pojawiło się kilka ogłoszeń , a szukam pracy.

doktorek

jak się pracuje?

farma

nie byłam jeszcze

farma

szukam pracy w tej firmie

kadry
@farma 18.01.2015 15:16

Zgłoś się do Wrocławia poprzez naszą stronę

Zostaw opinię o Apteka Dr. Max - Bytom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Dr. Max