Milex sp.zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 652 ocen.

Opinie o Milex sp.zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo

anonim

nie warto pracowac dla tej ( usunięte przez administratora ) obiecuja po 3 miesiacach podwyzke kwoty a wcale tak nie robia. [usunięte przez moderatora] jak wol a nawet nikt tego nie zauwazy(chyba ze cos [usunięte przez moderatora] br /> nie zawracajcie sobie glowy ta firma.dorobicie sie tam garba niczego wiecej!!

anonim

Jest nowy majster z torunia,i pracuje na ( usunięte przez administratora )

taki ktoś

Ja pracowalem w ( usunięte przez administratora ) prawie 10 lata wszystko jest pieknie jak sie pracuje,ale jak sie juz rozwiąże z nimi umowe i dostanie sie świadectwo pracy. To można przeżyc niezły szok ze sie pracowało na 0,5 etatu lub nawet 0,25 i o godnej emeryturze mozna sobie zapomniec tak samo o zasiłku jakim kolwiek. Radze Wam uciekajcie stamtąd póki możecie.

michał

ok! spieszę się teraz do pracy ale odezwę się na gg.

adrian

witam również. na gg mozemy pogadac nr 11464772

anonim

to fajnie! ( usunięte przez administratora ) skąd jesteś? Czy też będziesz nocował na czas kursu w hotelu?( usunięte przez administratora )

adrian

Witam. również wybieram się na te szkolenie 8sierpnia,11464772

anonim

No proszę:) Czyli jak chce się pracować, to idzie wszystkiego dokonać... Wystarczy tylko chcieć:) A nie jak niektórzy pracują tam tylko po to, żeby mieć na używki... Każdy ma swój rozum... Także pozdro dla zadowolonego pana:)))

ktoś

koleżanka - 2011-07-20 14:57:55 Witam. Mam pytanie, czy ktoś może pracował w Bremen? bo czytałam dużo opinii o Tunisie a o Bremen prawie nic. Mój kolega ma tam jechać. Tłumaczymy mu, że ma zrezygnować po tym co tutaj czytaliśmy, ale on uparty jest i nic sobie nie da powiedzieć. Chcielibyśmy wiedzieć jakie warunki są w Bremen. Z góry dziękuję za odpowiedz. W Bremen jest ok.

majki

Tak ja jade 8 sierpnia do gryfic na szkolenie. Mama tez mi odradza ale uparlem sie i jade;] trzeba spróbować

anonim

mam - 2011-07-21 19:54:27 witam! czy ktos jedzie na szkolenie 8 sierpnia do Gryfic? Mój brat jedzie. Co mnie i mame w ogóle nie zadowala...

anonim

Witam Powie mi ktoś o pracy w Redzie(nie wiem ja kto fachowo się pisze)dla kobiet da się tam wytrzymać.Chciałąbym jechać ale się cykam:)Pozdrawiam

mam

witam! czy ktos jedzie na szkolenie 8 sierpnia do Gryfic?

koleżanka

Witam. Mam pytanie, czy ktoś może pracował w Bremen? bo czytałam dużo opinii o Tunisie a o Bremen prawie nic. Mój kolega ma tam jechać. Tłumaczymy mu, że ma zrezygnować po tym co tutaj czytaliśmy, ale on uparty jest i nic sobie nie da powiedzieć. Chcielibyśmy wiedzieć jakie warunki są w Bremen. Z góry dziękuję za odpowiedz.

ja też jestem żoną

Byłam u męża w Sgel jako gość nie widziałam( usunięte przez administratora ) tylko( usunięte przez administratora ) ale w grupach męskich,bez kobiet oczywiście,bo kobiety mają hotel z drugiej strony.Dużo się mówi ,ale to nieprawda był chyba jeden przypadek ze facet zostawil żone dla innej ale juz go tam nie ma.Kochane ,a gdzie wasze zaufanie?

Mateusz

Dla Twojej informacji to ta strona nie służy do pisania kto kogo zdradził,tylko chodzi o informcje o pracy i zarobkach!!Ale zdradzani mężowie i żony zrobili sobie tutaj FORUM i większość wchodzi,aby poczytać,dowiedzieć się i się pośmiać:P [usunięte przez moderatora] Ja byłem tam( usunięte przez administratora )ylko słabi psychicznie ludzie jeżdżą ( usunięte przez administratora )a marne( usunięte przez administratora )!!Wszystko jest dla ludzi [usunięte przez moderatora]

Michtech

Witam,jestem teraz na chorobowym.W firmie Milex pracowałem 2 miesiące,na dziale szynki w Rheda...Tonnies...Z powodow osobistych juz nie bede kontynuował tam pracy,ale dla zainteresowanych mogę powiedziec pare zdan o pracy i zkwaterowaniu itd...To nie była pierwsza moja praca i dosłownie z żadną inną pracą nie mogę jej równac.Jest to praca wyczynowa zarówno fizycznie jak i psychicznie,jak dasz rade wytrzymac 2 tygodnie to juz zostaniesz...Byłem na kursie w Górzycy w marcu 2011...W pracy przedweszystkim silna psychika.Cwaniaki odpadają najszybciej...Co do ludzi i ich zachowan bywa różnie jak to w życiu...Wszedzie ludzie sie zdradzaja itd tak ze to chyba nic dziwnego.Widziałem ktoś pisał ze wszyscy ze wszystkimi spią itd...bzdura kompletna.Sa hotele męskie,żeńskie i dla par...w sporych odległościach.do meskiego kobiety maja zakaz wstepu itd...Warunki najlepsze są dla par,bylem chwile z dziewczyna...polecam.Płaca początkowa ( usunięte przez administratora )na reke,wychodzi około ( usunięte przez administratora ) miesiecznie.No to tyle;)

oz

Witam kto jedzie 27/06/2011 na szkolenie koło Gryfic ? pisac na maila [usunięte przez moderatora] pzdr :)

Real

Z jakiej firmy mieszkają tam kobiety??

anonim

Ale na neumarkcie kobiety chyba z facetami nie mieszkają?

pracownik

Witam.....szukam takiego Pana który przedstawiał sie jako DORADCA FIRMY MILEX....czy juz Pan sie poddał?Mam kilka pytań....bo nie mogę za żadną cenę dojść do ładu z wypłatą....czekam na kontakt...

bubu

czy pani maz pracuje w bgl nazwisko.( usunięte przez administratora ) tyle duzo slysze ale o kobietach z bgl nic wiedz spokojna glowa a pozatym te kobiety amaja mezow na miejscu i razem robia pozdrawiam

ppp

Mi chodzi o kobiety z Bgl moze napiszesz cos wiecej czy przychodzą do facetów mieaszkających na neumarkcie .

anonim

obserwator - 2011-01-23 13:46:45no no no tak czytam i się zastanawiam uczepiliście się jednej kobity a tam jest tyle ich co się do łóżka pakują żonatym i o nich cisza( usunięte przez administratora )bardzo śmieszne d( usunięte przez administratora ).......wszystkie są jednakowe,maj,a tam przy sobie facetów i chodzą na boki,taka prawda.byłam to wiem.

anonim

anonim - 2011-06-07 19:08:21 Mam pytanie których kobiet powinni unikać faceci z BGL w Weissenfels. no jest pare takich

anonim

anonim - 2011-06-08 18:50:06 mania - 2011-06-08 17:13:31 czy to prawda ze jesli sie chce jechac do weissenfels trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy przynajmniej 28dni bo inaczej nie biora? ja mialam tam jechac ale bez statusu bezrobotnego nie chca mnie zwiasc Z jakiej firmy i na jaki dział miałas jechac na paczki

anonim

mania - 2011-06-08 17:13:31 czy to prawda ze jesli sie chce jechac do weissenfels trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy przynajmniej 28dni bo inaczej nie biora? ja mialam tam jechac ale bez statusu bezrobotnego nie chca mnie zwiasc Z jakiej firmy i na jaki dział miałas jechac

mania

czy to prawda ze jesli sie chce jechac do weissenfels trzeba byc zarejestrowanym w urzedzie pracy przynajmniej 28dni bo inaczej nie biora? ja mialam tam jechac ale bez statusu bezrobotnego nie chca mnie zwiasc

ktos

ja wychodze ( usunięte przez administratora )na miesiac jest!

anonim

Mam pytanie których kobiet powinni unikać faceci z BGL w Weissenfels.

Cyc

Zostaja tylko najlepsi i ci ktorym chce sie pracowac !!! I tyle mam do powiedzenia.

zona

moj maz pracuje w sogel juz ladnych pare lat i tez niewiem czy mnie zdradza twierdzi ze nie kto by sie zreszta przyznal pamietaj ze wszedzie panuje zmowa milczenia i raczej niczego sie tutaj nie dowiesz kilku naszych znajomych tam pracuje ale od zadnego sie prawdy nie dowiesz poprostu skrzydla im dorobic i prawdziwe ( usunięte przez administratora ) maja obficie zakrapiane a co robia we wodce to mozna sie tylko domyslac moja znajoma sciagla z tamtad meza bo nie wytrzymala tej niepewnosci i tak jest pewnie wszedzie pozwol mezowi jechac jak macie problemy finansowe zawsze tam inne zarobki i obserwuj go jego tel jak przyjedzie na lyked moj maz niemusial by jechac mamy skonczony dom co z tego jak jest nam coraz dalej do siebie niz blizej pozdrawiam cie i powodzenia zycze nie wszyscy sa tacy sami

Megg

Witam! Mój mąż ma jechac do Weissenfels do pracy po przeczytaniu tego forum troszeczke sie obawiam napiszcie czy faktycznie tam tak jest jak tu piszą .W której dzielnicy jest najspokojniej?

anonim

ja tez mam zamiar jechac odezwij się na maila [usunięte przez moderatora] pzdr

anonim

Mam pytanie czy przyjmują kobiety w Weissenfels na pakowanie .Przez jaką firme można sie tam dostać

barbuch

No tak ale gdzie płacą naj więcej tego nie wiem a co do miejsca to uważam Bremen hawen

//

jedz tam gdzie masz najblizej i tam gdzie lepiej płacą

anonim

Witam mam zamiar jechać do pracy jestem ze Szczecina ale nie wiem gdzie warto RHEDA , SOGEL , BREWEN HAVEN , czy Weissenfels

loko

wystarczy zoll kontrola i zobaczymy ile ludzi z meat-pros zostanie, co tu więcej pisać,to samo dotyczy ruskich

anonim

Może wiecej na temat meat pros

anonim

czy pracuje ktos bądz pracował w zakładach miesnych w Clenze,

anonim

Z tego co wiem byly juz nie

anonim

cz orientuje sie ktos czy sa przyjecia do pracy w weissenfels przez bgl

anonim

aha, zapomniał bym chodzi mi o Weissenfels

anonim

ha ha, bardzo śmieszne cwaniaku. ciekawe czy gdyby twoja kobieta (bądz facet) z którą miałes plany życiowe wyjechała do pracy za granice i nagle zaczęła cie zwodzic i nie dawać znaków życia był byś taki mądry. ty mi piszesz o krzywdzie że moge komuś wyrządzić? o tym że trzeba trzymac sie razem? a może w kwestii pomagania miałes na myśli( usunięte przez administratora ) ja nie mówie że ktoś coś tam i każdy z każdym, chodzi mi o przypadki, a zważywszy na fakt że akurat ja jestem jednym z takich przypadków, postanowiłem szukać desperacko pomocy tutaj. Czy to jest coś złego?? a moze nie rozumiecie ludzi w podobnym położeniu?? nikt przecież nie musi pisać tutaj, dla mnie to prywatna sprawa wiec tutaj podaje maila [usunięte przez moderatora] Z góry dziękuje za kontakt

nic nie mowcie

DO wszystkich PISZACYCH na forum NIEPISZCIE NIC KAZDA WYPOWIEDZ moze byc uzyta przeciwko tobie a pomysl jaka mozesz zrobic kzywde 2 osobie nawet nie wpelni swiadom poco i na co utrudniac sobie zycie czy POLAK ja sie mowi zawsze wrogiem dla swojego zamiast sobie pomagac i trzymac sie razem 1 drugiemu gotów nóz w plecy wbic a jeszcze na kontrakcie Zastanowcie sie bez wzgledu czy to koles kolezanka ( usunięte przez administratora )

anonim

pani [usunięte przez moderatora], prosze teraz nie rezygnować, noname1983 to mój mail, naprawde bardzo mi zależy na kontakcie, gdyż nawet nie wyobraża pani sobie jak bardzo może mi pani pomóc. Opowiem wszystko o co chodzi. Naprawde potrzebuje informacji...

anonim

noname1983@interia.eu

Gosia

To jak się umawiamy? Podasz maila?

anonim

Gosia, naprawde chciałbym z Tobą porozmawiać. jeśli tam pracujesz (Weissenfels) lub wiesz coś o hotelach to możesz mi pomóc, jeśli bede mógł odwdziecze sie.

Zostaw opinię o Milex sp.zoo - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo