Milex sp.zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 650 ocen.

Opinie o Milex sp.zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo

magik

jestem pod opieka najlepszych majstrow kwestia tego ze wszedzie trzeba pracowac a jesli obieras opcje wyjazdy i zarobienia pieniedzy to napewno je zarobisz............nie mowie ze jest lekko ale za lezenie nie placa ........During tu jestem

ooo

jaka???

Ja

Juz jedna tragedia sie zdazyla w tej firmie

oo

Czy w Weissenfels w BGL-U jest majstrem jeszcze Arek Sz.

BEZROBOTNA

TAK SOBIE CHWALISZ TEN WYJAZD A W JAKIM JESTES MIESCIE I CO ROBISZ JESTES NIELICZNA OSOBA KTORA CHWALI SOBIE WYJAZD. JACY SA MAJSTROWIE I POD CZYJA JESTES OPIEKA? JEZELI NIE JEST AZ TAK ZLE TO MOZE TEZ ZLOZYLABYM PAPIERY I SPOBOWALA NAPISZ CZY JEST BARDZO CIEZKO.

magik

witam chciala bym kilka slow skreslic na temat pracy w milexie............pracuje tam 3 miesiac i jestem bardzo zadowolona z pracy .....pojechalam z zalozeniem pracowania i zarobienia pieniedzy i tego sie trzymam a te wszytkie banaly co sa wypisywane na forum to naprawed nieporozumienie ........pozdrawiam i zapraszam jest naprawde super

anonim

uszaty miej tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w [usunięte przez moderatora]....ludzie są zazdrosni i dlatego plotkują i zle oceniają. mileks jest jaki jest ale klimat tworza ludzie. I NIE CZARUJMY SIĘ JEDEN DRUGIEGO ZABIŁ BY NOŻEM, ZE ZŁOŚCI,ZAZDROŚCI NIENAWIŚCI ITD. BO JEST JEDNA WIELKA NIENAWIŚĆ, RESZCZE JAKOŚĆ DAŁO BY SIĘ PRZEZYĆ. BO ŻYCIE NIESTETY NIE BAJKA ALE [usunięte przez moderatora] WALKA..... I NIE RAZ NAWET W [usunięte przez moderatora] TRZEBA [usunięte przez moderatora], SORY ZA SŁOWA. ALE TAKA JEST RZECZYWISTOŚC. A JAK JEST W DANYM MIEJSTU ZALEŻY JUŻ OD LUDZI,PRAWDA. NIE POMOŻE NAWET JAK BĘDĄ SŁODCY MAJSTROWIE I OPIEKUNOWIE. JAK JEDEN NA DRUGIEGO NIE MOŻE PATRZEĆ I PAŁA NIENAWIŚCIĄ.

kontrakt

...czy uszaty jeszcze pracuje w Toonisie?

grzybekl

co tam nowego w firmie milex

xxxxx

Chodzi o Jacka z Torunia. Ksywka Klapciaty lub Uszaty :D Prawdy nikt nie wie za co. Ale fakt nie robi w MIlex-ie.

nmnmnmn

pracowałem kilka lat temu w tunnisie,ciekawy jestem o którego majstra chodzi?

ja

za co wyleciał majster uszaty z Sogiel?

anonim

tak jak piszesz kolezkoooo tylkoo kazdy racuje zeby była jakas kasa/... a milex płaci marna kase tez zalezy komu.ale na czas a nawet przed 10 kazdego miesiaca sa przydupasy i ci maja stawke na pierwszym kontrakcie nawet i [usunięte przez moderatora] nic nie umieja a taki co robi drugi kontrakt [usunięte przez moderatora] go strzela bo ma mniej a stanie tu i tam bo sie nauczył i ma dryg ale takiego to nigdy nie zauwaza i w 4literach maja. a opiekun mówi ze zapomniał listy zanies z podwyzkami! 3 miesiadz/. pozdro dla starych kontraktowcow bo gdyby nie oni to firmy by nie było!

Grzegorz Ch

Nie rozumiem dlaczego wszyscy nie zorganizujecie sie w grupe i nie zaskarżycie do sądu tej \"firmy\" . Jesteśmy w UE znaczy Polska. wystosujcie list w imieniu wszystkich którzy czują sie oszukani i upodleniu przez Tą \"firmę\" ..przcież macie prawa jak wszyscy europejczycy ! Dlaczego my Polacy nie potrafimy razem i w porozumieniu \"solidarnie\" i jednoglośnie walczyc o swoje tak jak było to za komuny ? Pomyślcie o tym co tutaj Wam napisałem ..sam kiedys pracowałem jako spawacz w takim \"[usunięte przez moderatora]\" w Roslau Elbe Stadt Dessau (dawne DDR) i sam przezywałem to co Wy doskonale wiem jak Polak Polaka potrafi gnoić i upadlać !!! Głowa do góry ! Ludzie zorganizujcie sie ...a jeśli chodzi o prawo to nie wiem czy pamiętacie że jest od zeszłego chyba roku takie cos jak \"Pozew zbiorowy\" nawet lepie sie natym wychodzi ..weźcie to pod uwagę i wszyscy sie zorganizujcie ! Pozdrawiam Grzegorz Ch

DJ

zainteresowany - 2011-12-30 00:15:37 co mozecie powiedziec o zakłaadzie w duringu? jakie hotele?na pewno niezle sie zabawisz, tam to wesolo jest ;)

juli

Mam pytanie jak sprawuje się majster dymek, czy ktos może mi odpisać?

zainteresowany

co mozecie powiedziec o zakłaadzie w duringu? jakie hotele?

Postronny

Możne i lepiej ze tak się stało,być możne było tam i trochę prawdy ale na pewno było tam masę kłamstw i niepotrzebnej nikomu agresji.Ludzie tam pracujący są przecież dorośli i sami przed sobą odpowiadają czy postępują słusznie czy tez nie.Moim skromnym zdaniem niech każdy odpowiada za swoje czyny nie licytując się kto jest bardziej czy mniej uczciwy.

anonim

ciekawe czy rzeczywiście bezpodstawnie .....

wiesia

wybieram sie do pracy do redy napiszcie jak tam majstrowie traktuja kobiety

anonim

anonim - 2011-11-07 13:15:29 a ta asia to taka warta o której piszesz ?

anonim

.......... - 2011-10-15 12:10:11 Moim zdniem jest to strona dzięki której można było by się dowiedzieć coś o pracy ,zarobkach a tu zrobiło się niezłe forum dla płaczących żoneczek które nie umieją utrzymać męża przy [usunięte przez moderatora] śmieszne te żoneczki cierpią przez takich palantów , przynajmniej niektore zony dowiedza sie dzieki tej stronie z kim zyja, to jest forum i pisac mozna co sie chce a Ty nie musisz czytac bo pewnie jestes taki sam ...wspolczuje Twojej zonie albo narzeczonej

anonim

Ty wiesz ze to o Tobie wywloko - 2011-10-11 19:52:36 anonim - 2011-10-01 14:24:36 Moj byly tez, wielki swiety, tak jak pani napisala, w domu naburmuszony, a tam mily. Smsy z telefonu kasowal, a jak byl ze mna to ciagle dzwonek mial wylaczony. szkoda gadac. Jesli ktos w zwiazku kocha to szuka pracy na miejscu, badz zabiera ze soba ukochana osobe! Do tego doszly jeszcze narktyki, bo ciagle tam pala na pauzach. Ale coz, dzis ciesze sie, ze nie mam przy sobie tego prostaka. tam nie ma uszanowania rodziny , zony czy meza , tam wielkie [usunięte przez moderatora] , mysla tylko o sobie , a cierpia tylko niewinne osoby , nigdy bym nie pozwoliła mu wyjechac ale juz jest za pozno , tez kasował sms-y itp rzeczy , zdrada za zdrada ale ile mozna .... mozna wybaczyc raz ale co za duzo to i swinia nie zezre , mi jest przykro bo inaczej jak nie ma sie dzieci ...przeklinam wszystkie kobiety tam pracujące bo to zwykłe [usunięte przez moderatora]... choc i mezczyzni nie lepsi , During to czyste [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!! a ta co odebrala mi meza i zniszczyla rodzine przeklinam , by nigdy nie zaznala szczescia i szybko zdechla , podla [usunięte przez moderatora]!!!! podpinam sie do wypoiedzi bo to samo mam , a wy kobiety szanujcie sie ..... milex powinien rozdzielic kobiety od mezczyzn bo im wszystkim w glowach sie poprzewracalo, niby dorosli odpowiedzialni a tylko dooopa mysla, zal zal i jeszcze raz zal.................z tego co tu piszecie to bardzooo duzo malzenstw sie rozlecialo wiec Ci co maja zamiar tam wyjechac niech sie mocno zastanowia czy warto? pisze o tych co maja rodziny , tam to jest na porzadku dziennym , w weekend balangi na calego , kobiety imprezuja z facetami no i jak ma jakas nie skusic jak sie nachleja... wolnoscia sie zachlysneli i zamiast mozgiem pomyslec to myslą mozdzkiem .... nie pozwolcie swoim partnerom wyjechac do tej pracy bo od razu mozecie skladac wniosek o rozwod .... polowa zwiazkow juz sie rozleciala jak nie wiecej wiec daje to cos do myslenia ......

pracownik

Zgadzam sie z tobą kolego,ten kinkong był kiedys inny,ale stanowisko zobowiazuje,lecz sa pewne granice a on juz je przekroczył....

zarobiony

Pracowałem w Bremem na uboju i zarobki standard najmniejsze na poczatek piec dwadziescia na godzinke minus dwa euro dziennie na hotel dla nowych robota ciezka raczej sadlo chyba ze jakis mikrus albo dziadek to cos tam sciemniaja na odkurzaczach:) polapane stanowiska oczywiscie dla lizacych dupe majstrowi:) godzin malo bo robilo sie i po szesc dziennie to placili nam np za sto czterdziesci godzin tyle tylko ratuje ze w umowie masz wpisane ze najmniej mozesz zarobic te osiemset ponad.Dla tego dziwia mnie te wypowiedzi ze w Bremem sie zarabia po 400 czy 600 bo jest to nieprawda.mieszkanie ok w wierzowcu pozdrawiam [usunięte przez moderatora] hehe

anonim

Zona - 2011-08-26 08:45:13 Moj mąż do niedawna pracowała w ( usunięte przez administratora ) pierwsze słyszę żeby tam jakieś( usunięte przez administratora ) było. Chłopaki prawie co weekend jeździli do domu, a to ze sobie czasami popili- przecież to nic złego, w końcu zapieprzają ciężko, nieraz po 12 godz. Jak sie czyta to forum , to naprawdę ludzie wstydu nie maja, żeby wszystkie brudy wyciągać, a czy to prawda... wiadomo przez neta można dużo napisać. no pracowal i co z tego? , myslisz ze prawde Ci powiedzial? , moj jak czytal to forum to smial sie i mowil ze to nieprawda co tu wypisuja, a rzeczywistosc okazala sie calkiem inna, mial tam kobiete , zreszta nie jedna z tego co wiem , w domu wiecznie naburmuszony , a dla kobiet przemily az do obrzygania , tam bawia sie na calego i nie pisze po zlosci czy tez kogos oczernic bo nie w tym rzecz, ale po to by zony ostrzec , tam kobiety sa samotne z dala od domu jak i mezczyzni a to krotka droga do zdrady , moj zwiazek sie rozpadl ale moze przestrzege inne kobiety , jeslli wam zalezy na zwiazkach zabierajcie jak najszybciej partnera bo zadne pieniadze nie sa tego warte , jestesmy tylko ludzmi w dodatku podatnymi na wszelkie pokusy ... jesli kochacie swoich partnerow to zrobcie wszystko by byli przy was...ja bym wszystko oddala by cofnac czas ale moze innym sie uda.... pozdrawiam wszystkich

anonim

Witam czy ktoś może napisać jakie są teraz zarobki w Milexie?I jakie stawki dla początkujących,czyli dla kogos kto jedzie pierwszy raz.

wiesiu

czy moze ktos napisac czy w redzie majstrami sa nadal dymek i uszaty. pozdr.

Czesiu

a czy ktoś może mi napisac jak jest tam na uboju?

anonim

wracaj do pracy bo jest spoko robi sie niezle ekipa i majstrowie w pozodku helmut tylko szaleje ale to nie powinno cie wystraszyc ja pracuje od niedawna i tez sie zastanawialem czy przyjechac po tym jak wyczytalem te wszystkie wpisy na forum ale polowa sie nie zgadza no fakt wstaje sie w nocy do roboty ale i wczesnie sie konczy caly dzien wolny bo co to takiego isc na 2 a skonczyc o 10 albo idziemy na 10 i do 18. a reszte co tu pisza to same bzdury na sogel jest ok. pozdro.

były pracownik

jak tam sytuacja wyglada na Sogel? miałem 2 lata przerwy i przymierzam sie do powrotu i jestem ciekawy jak sie tam teraz pracuje

anonim 44

O jaka reklama nowy kontrakt podpisany na łopatke i ludzi potrzeba.A ( usunięte przez administratora ) najgorszych.Gorzej jest napewno w innych miejscach.Raczej ludzie chwalą,Zresztą wszędzie da sie pracowac tylko trzeba chcieć,a nie da sie nic nie robić a zarobić.

Zona

Moj mąż do niedawna pracowała w ( usunięte przez administratora ) pierwsze słyszę żeby tam jakieś( usunięte przez administratora ) było. Chłopaki prawie co weekend jeździli do domu, a to ze sobie czasami popili- przecież to nic złego, w końcu [usunięte przez moderatora] ciężko, nieraz po 12 godz. Jak sie czyta to forum , to naprawdę ludzie wstydu nie maja, żeby wszystkie brudy wyciągać, a czy to prawda... wiadomo przez neta można dużo napisać.

anonim

anonim - 2011-08-24 15:05:11Witam!A ta ( usunięte przez administratora ) o od dawna tam jest?Moze wiecej informacji na jej temat:np wiek i moze chociaz pierwsza litere nazwiska.Z gory dzieki i pozdrawiam.od pączątku a z kim z bgl-u była z kimś z żonatych

anonim

od poczatku

anonim

anonim - 2011-08-22 19:39:51( usunięte przez administratora ) l .Czy sie myle, ale z tego co wiem to juz pracuje.Tak już drugi tydzień pracuje ,bo zostal przywrócony wczesniej,słyszałem że dzieki temudrugiemu majstrowi,szczegołów nie znam,

pracownica

znajoma - 2011-08-16 23:27:16piszę do kobiety MAJSTRA z( usunięte przez administratora ) najwna dziewczyno on co wieczor do mie przychodzi nie muszę pisac po co ,czemu nie jest z tobo w domu jak jest zawieszony.Co Ty piszesz za głupoty,chcesz jemu na złość zrobic,co może Cie nie przelecial i jestes rozczarowana.Jaki jest taki jest ,ale ciekawe jak tam do ciebie chodzi sama mieszkasz to bardzo dziwne i ciekawe gdzie./?Fakt że był zawieszony i był j( usunięte przez administratora ) ,ale to nic nie znaczy.

anonim

Witam!A ta ( usunięte przez administratora ) o od dawna tam jest?Moze wiecej informacji na jej temat:np wiek i moze chociaz pierwsza litere nazwiska.Z gory dzieki i pozdrawiam.

anonim

( usunięte przez administratora ) jest na ( usunięte przez administratora ) Czy sie myle, ale z tego co wiem to juz pracuje.

anonim

wiadomo kiedy majster z Torunia wraca do ( usunięte przez administratora )

anonim

dziwne bo mój mąż tam pracuje(during) 4 kontrakt i tyle nie zarabia ........a mam wgląd do konta wiec wiem ile przelewają ...... a zresztą tam wszyscy wszystkich kryją ......

ja

to faktycznie w porządku się zachował, a wróci do roboty?

pracownik

o to chodzi ze nic nie narozrabial to my narozrabialismy przy tasmie a majster jest spoko wziol wine na siebie niemcom bylo glupio bo nie mogli nikogo wywalic spoko gosc z niego pracownnik

do znajomej

A co majster narozrabiał, że jest zawieszony?

piter z duringu

Pracuję na kościach w duringu średnio co miesiąc ( usunięte przez administratora ) na rękę. Byłem na kilku kontraktach w niemczech ale tu jest najlepiej , siedze już 3 kontrakt i nie zamierzam zmieniać roboty .

zaintresowany

Różne opinie się czyta o tef firmie, ale czy ktoś rzetelnie może powiedzieć jakie są tam teraz zarobki?

stachu

Święte sława, na pewno do niczego się nie nadawał a teraz płacze. Stań na kości to zarobisz a nie cały kontrakt kisty układa imu jeszcze źle

anonim

Jak masz ( usunięte przez administratora ) na godzine to jakie stanowiska zmieniasz zbieranie kist i wykładanie na tasme mięsa nic po zatym,albo zwykła obróbka,napewno nie na kościach

anonim

nie warto pracowac dla tej ( usunięte przez administratora ) obiecuja po 3 miesiacach podwyzke kwoty a wcale tak nie robia. [usunięte przez moderatora] jak wol a nawet nikt tego nie zauwazy(chyba ze cos [usunięte przez moderatora] br /> nie zawracajcie sobie glowy ta firma.dorobicie sie tam garba niczego wiecej!!

anonim

Jest nowy majster z torunia,i pracuje na ( usunięte przez administratora )

Zostaw opinię o Milex sp.zoo - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo