Das Company

• Piła Kościelecka
  • Góry Luszowskie
  • Psary

3. Opinie o pracodawcach Trzebinia
  5. Opinie o Das Company Sp. z o.o.

Opinie o Das Company Trzebinia

Nie przegap nowości o Das Company Sp. z o.o.!

Das Company Sp. z o.o.

28.09.2021 13:27

Witajcie!

Cieszymy się, że wykorzystujecie GoWork do komunikacji z potencjalnymi i obecnymi pracownikami firmy Das Company. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie oraz konstruktywną krytykę. Dziękujemy za każdą aktywność.

Fundamentem pracy w DasCompany jest dobra atmosfera oparta na takich wartościach jak: uczciwość, rzetelność i szacunek.

Mamy nadzieję, że nasza obecność na GoWork pozwoli za przybliżenie osobom spoza zespołu das. atmosfery jaka panuje wewnątrz. Swoboda wypowiedzi nie oznacza jednak wolności do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności lub pisania nieprawdy. Prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi. Należy pamiętać, że ochronie prawnej podlega również ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.

Serdecznie zachęcamy do dzielenia się opiniami o pracy w DasCompany. Jesteśmy gotowi na liczne odpowiedzi, pozytywne oraz krytyczne opinie.

Zespół DasCompany

29.01.2022 11:29

Ile można zarobić na Kierownik w mieście Trzebinia?

Nieistotne

02.02.2026 10:58

Nie jest to powodem do chwalenia się, osoba pracująca na magazynie nie będzie miała kompetencji odpowiednich czy do sprzedaży czy do marketingu i znajomość asortymentu nie jest argumentem....

Nieistotne

02.02.2026 12:20

Usuwanie nie korzystnych opinie to czyjaś praca w tej firmie? Sporo to mówi o pracodawcy, cwaniactwo jakich mało a co do kwestii magazynierów w dziale marketingu i sprzedaży to chyba samo świadczy o braku profesjonalizmu w firmie. Pracownik fizyczny jakie będzie miał umiejętności sprzedażowe, negocjacyjne nie mówiąc o marketingowych, śmiech na sali.

15.03.2023 20:05

Polecam pracodawcę. Pracuję już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Wynagrodzenie adekwatne do wkładu, zawsze na czas, dodatkowe benefity, premie na święta, wyjazdy integracyjne. Miła atmosfera i możliwość rozwoju. Pracowałam wcześniej w różnych firmach i różnych miastach i niewątpliwie jest to najlepsze miejsce, do którego trafiłam.

28.02.2022 16:23

Czy Specjalista Ds. Handlu Zagranicznego w firmie Das Company Sp. z o.o. można zmienić po czasie na inny?

26.07.2022 20:24

Tak, można zmienić na inny - osoby są zwalniane średnio jedna w miesiącu więc jest dynamicznie
    białys

10.01.2019 10:39

Od lat w tym samy miejscu pracuje i nie mam z tym żadnego problemu .Mogę nawet powiedzieć, że lubię swoją pracę. Jak bym zarabiał więcej, to bym się nie obraził ale póki co nie jest źle . Przyłożyć się trzeba, ale 8 godzin i do domu. Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za: Wszystko
    Kontrahent

10.05.2022 13:56

wirtualna rzeczywistość, śpiewa, gra i tańczy ;-)

06.12.2021 17:36

Na jakie wynagrodzenie można liczyć, pracując na stanowisku: Specjalista ds. Logistyki w firmie Das Company Sp. z o.o.?
    Das Company Sp. z o.o.

22.12.2021 10:36

Szanowni Państwo Wynagrodzenie w firmie DasCompany ustalane jest indywidualnie w zależności od zajmowanego stanowiska. Zapraszamy do udziału w rekrutacji.

18.11.2021 12:55

⭐️⭐️⭐️⭐️Praca w DasCompany przebiega w dynamicznej, przyjemnej atmosferze. Działamy w zgranych zespołach podzielonych na działy. Das nie jest korporacją. W firmie panuje przyjazny klimat. Można liczyć na wsparcie przełożonych.

25.09.2021 10:01

Ile jest zmian w Das Company Sp. z o.o.?

27.09.2021 09:02

W Das Company jest jedna zmiana. Pracujemy standardowo od 8:00 do 16:00 Pozdrawiam

29.09.2021 08:24

Nadgodziny zależne są od działu w którym się pracuje. Nikt nie jest zmuszany do dodatkowej pracy jest ona mile widziana jeśli jest to w danej chwili konieczne.
    seveneleven

22.03.2019 13:25

Nie można nic poważnego firmie zarzucić, praca bywa nawet zróżnicowana, pensja nie jest na początku gigantyczna, ale zwiększa się wraz z zaangażowaniem, i stażem.
    Miłka009

21.01.2019 09:18

Ogólnie bardzo dobre wrażenie. Można się dogadać ze wszystkimi, nie robią problemów, wszystko jest jasno wytłumaczone. Zespół bardzo uprzejmy, szefostwo też.
    mmm

12.01.2019 23:05

Zgoda że praca dla każdego.Ofert pracy tu jednak mało a praktycznie ostatnio w ogóle . Sam się zwolnilem, bo wydawało mi się, że znalazłem lepszą pracę. Teraz żałuję. Mam nadzieję, że niebawem pojawi się jakaś oferta.
    votli

30.12.2018 20:35

Pracodawca bardzo dobry.Wynagrodzenie adekwatne do wykonywanych obowiązków.Przyjazne nastawienie i współpraca z innymi pracownikami też dobra.Trudno się przyczepić do czegoś.Podejście jest bardzo elastyczne i to mi się podoba.Jest czas na pracę i czas na rodzinę.Jak ktoś chce to pracuje więcej, jak nie to nie.
    Ppp

29.12.2018 21:11

Dzięki za ten ROK! Cieszę się, że mogłem go właśnie tutaj przepracować.Każdemu życzę żeby miał takiego szefa jak ja.Umie pochwalić, ale umie też krytykować jak coś się źle zrobi.Spoko gość. Świetnie się dogadujemy.
    qwert

28.12.2018 19:26

Umieją motywować do pracy. Trzeba przychodzić punktualnie i nie ma tu obijania się. Każdy wie co ma robić . Firma dobrze płaci i nigdy nie spóźnili się z przelewem. Inni pracownicy i szefostwo jest ok. Nie zauważyłem do tej pory żadnych problemów.
    AdamK

27.12.2018 20:47

Rozmowa kwalifikacyjna na poziomie. Zero stresu-tzn. na początku był, ale atmosfera była ok i szybko rozładowali napięcie. Warunki płacowe ok, godziny pracy ok, praca ok, ale dojazdy by mnie dobiły, więc ostatecznie to ja się nie zdecydowałem. Warto aplikować tutaj i nie ma się czego obawiać. Miło się rozmawiało :)
    C3

26.12.2018 18:33

Ciesze się ,że dali mi szansę.Bardzo ważne jest dla mnie to że nie ma tutaj wyścigu szczurów i każdy każdemu pomaga jak ktoś ma problem . Nie narzekam na pracę
    zeszto

25.12.2018 14:10

Firma spoko , praca spoko . Nie ma tu jakiegoś ciśnienia . Urlopy idą na bieżąco . Nie trzeba mieć jakichś super kwalifikacji . Wszystkiego spokojnie można się nauczyć .

Kontakt - Das Company Sp. z o.o.

Przemysłowa 10 32-540 Trzebinia

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

mewo

23.12.2018 17:49

Praca na lata.Trzeba się "postarać", żeby nie przedlyżyli umowy. Objać się nie można, ale też kasa jest dobra.Wiadomo że milionów się tu nie zarobi, ale na pewno więcej niż w innych okolicznych firmach. Moje sugestie dla Das Company Sp. z o.o.: Nie mam Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za: Miło
    Ewka

22.12.2018 20:33

Rekrutacja przejrzysta.Warunki , które mi przedstawiono w porządku.Bardzo przyjaźnie nastawieni. Nie przyjęli mnie, ale nie żałuję, że byłam na rozmowie.Fajne, nowe doświadczenie.
    Simon

22.12.2018 19:35

Jak szujacie dobrego i stabilnego zatrudnienia to jest to idealne miejsce.Warto tu złożyć papiery.Wiem bo pracowałem.

18.12.2018 23:54

Mi się pracą tutaj podoba i nie zamierzam odchodzić. Są lepsze i gorsze dni jak wszędzie.Praca z klientem do łatwych nie należy, ale ostatnio wszystko jest po mojej myśli i nie ma reklamacji.Firma oferuje naprawdę stabilne zatrudnienie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Das Company?

DR1

17.12.2018 23:20

Pracuję tutaj od dawna.Praca jest spoko.Nie narzekam. Atmosfera jest dobra, wynagrodzenie też dobre. Poza tym dla mnie dużym atutem jest to, że dotrzymują tutaj słowa.Rozumieją też, że ma się swoją rodzinę.Liczę, że spokojnie tutaj dopracuję do emerytury
    acher

04.11.2018 19:25

Praca OK.Nie zamierzam jej zmieniać.Warunki są dobre.Nie ma się do czego przyczepić. Moje sugestie dla Das Company Sp. z o.o.: Nie mam sugestii Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za: Atmosferę oceniam dobrze
    małaMi

27.10.2018 15:14

Mnie się tutaj podoba i nigdzie się nie wybieram.Są plusy i minusy zatrudnienia tutaj, ale więcej jest plusów. Jak coś jest nie tak, to warto o tym pogadać ze współpracownikiem czy szefem.Bez sensu dusić to w sobie.Wtedy szybciej rozwiąże się problem.Wiem coś o tym :-)
    Biso

21.10.2018 01:05

Bardzo porządny pracodawca który docenia dobrych pracowników.Wynagrodzenia są na czas, nie ma jakichś ogromnych wymagań.Trzeba po prostu robić swoje. Potrzebuje urlop,to mam urlop. Jestem chory, to biorę L4. Wiadomo , że nie każdy nadaje się do pracy z klientem. Moje sugestie dla Das Company Sp. z o.o.: Nie zmieniajcie się ???? Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za: Stosunek przełożonych do pracowników jest b.dobry.Poza tym między pracownikami stosunki też są dobre.
    hahaha

23.10.2018 16:32

,,Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za:'' W kilku postach powtarza się ta sama formułka i Wy myślicie ,że nikt nie zauważy ,że to sami sobie pozytywy dajecie :D Tragedia.
    Biso

24.10.2018 22:35

Kolego, tą jak to nazwałeś "formułkę" dodał mi do mojej wypowiedzi sam gowork. Sprawdź sobie na stronach innych firm.Nie rozumiem czemu szukasz sensacji tam, gdzie jej nie ma. Lubię swoją pracę i mam do tego prawo. Wiem, że lepszej w okolicy nie znajdę.To jest moje zdanie.Ty możesz mieć inne i ja to szanuję.
    siwy

14.10.2018 18:00

Praca nie jest ciężka, a wynagrodzenie jest ok. Wiadomo, klienci bywają różni i można się zestresować czasem.Pracowałem już w wielu firmach i mam porównanie.Tutaj warunki pracy i finansowe są naprawdę dobre.
    czadomen

15.10.2018 11:46

Fakt nie ciążka , dżwiganie samemu paczek ważących po 40 kg to faktycznie lekka praca , tym bardziej,że na rozmowie o prace mówili ,ze takie paczki dźwiga sie we dwóch.Rzeczywistość zupełnie inna.

11.10.2018 23:45

Lubię atmosferę w Das Company Sp. z o.o. za: Lubię to miejsce pracy. Atmosfera jest dobra.Szefostwo odnosi się z szacunkiem do pracowników.Pensję dostają wszyscy regularnie.Nie ma z tym żadnych problemów.Wiadomo jak jest - raz jest więcej pracy,raz mniej.Jak wszędzie.
    MM

07.10.2018 23:57

Zarobki są ok. Przełożeni wiadomo - wymagający, ale bez przesady. Bardzo dobrze się tutaj pracuje. Można się dogadać w różnych sytuacjach. Nikt tam nie robi żadnych problemów. Dowodem tego jest to, że rotacja jest niewielka.
    Anty Das Comoany

05.08.2018 17:35

Taka dobra firma ,że aby dostać sie na magazyn trzeba przez płot skakać i prosić się o umowe zlecenie bo kierowniczek obiecuje i słowa nie dotrzymuje,pracowałem tam 2 dni i przez dwa dni umowy nie było , dopiero mi łaskawie dali umowe jak juz powiedziałem ,ze więcej nie przyjde , jako jedyny z pracowników nie dostawałem posiłków ... no bo jak mogłem dostać jak umowy nie miałem, wyzyskiwacze.Jeszcze słowa kierownika ,ze obiecałem mu tam pracować , jak obiecałem jak umowy nie było pisemnej:D śmieszna firma.
    Anty Das Comoany

05.08.2018 17:42

Oczywiście ja patrzyłem jak inni skaczą przez płot a ja czekałem jak jakiś lord aż biurowcy o równej 8:00 otworzą mi drzwi bo jeszcze by mnie o włamanie posądzili.
    Olek

15.07.2018 15:10

Bardzo dobra firma. Dobre zarobki i miejsce do rozwoju
    Maja

27.09.2017 07:48

@ciekawe w takim razie skąd Ty znasz dokładne godziny pracy i wiesz, jakie stawki są realne, skoro jak rozumiem nie jesteś pracownikiem Das Company? Być może jednak stawka wynika np. z doświadczenia zawodowego na tym stanowisku?
    ciekawe

28.09.2017 18:22

W ogłoszeniu taką kwotę znalazłem a godziny pracy wziąłem z ich strony , pisze,że magazyn pracuje 8-18 ,nie dość ,że praktycznie cały dzień jest sie w pracy to jeszcze w sobote ? Nie za takie pieniądze.
    Adrian

12.06.2018 14:45

Drogi Panie, czy jeżeli w McDonald's obsługa klienta jest czynna przez 24h na dobę, to znaczy, że pracownicy nie śpią i pracują dzień i noc? Czy słyszał Pan może o czymś takim jak praca w systemie zmianowym? Pisze Pan totalne brednie :) Pozdrawiam serdecznie
    Ciekawe

26.09.2017 14:45

Nie dawno znalazłem ogłoszenie z tej firmy na magazyn i oferują 2500-3000 brutto (czyli wiadomo,że to pierwsze,a nawet te rzekome 3000 zł za takie poświęcenie to i tak byłoby malutko ) , a to ,że jest to system 10 godzinny od 8 do 18 i praca w soboty to już nie napisali bo pewnie nikt by sie nie zgłosił. Ktoś coś w ogóle wie na temat pracy magazyniera w tej firmie?
    Arno

12.05.2016 14:49

Jeśli chodzi o krakowskie Das Company Sp. z o.o. to muszę powiedziec, że jest to z pewnością fajna praca, widzę ogłoszenie Specjalista d/s marketingu międzynarodowego z umową o pracę i fajnym pakietem socjalnym dla wszystkich od pierwszego dnia no i w Krakowie
    Ania

21.07.2015 02:21

Wszystkim polecam :)
    Tomasz Zambrzycki Centrum ogrodnicze "u Tomaka" Łó

08.06.2017 12:44

a ja nie polecam, chyba że chcecie wysłuchiwać mnie wrzeszczącego przez telefon. Co z reklamacjami jakie składałem? Dach, okna, bramy wszystko po niecałym roku nadaje się do wymiany. Jeśli firma tak traktuje klienta , który wydał ponad 8tyś pln i sprzedaje tą tandetę to jak traktuje pracowników? niestety będę wam psuł wasz marketing gdzie się tylko da, klientów z okolic zapraszam do zwiedzania namiotu
    WylewolwerowanyKaloryfer

27.07.2017 14:54

Ja pracuje w tej firmie ponad 6 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. To co najwyżej oceniam to klimat ludzi i zarząd, ale na wynagrodzeni i warunki też nie narzekam. Ja się ciesze że tu pracuje i oby jak najdłużej.

Zostaw merytoryczną opinię o Das Company Sp. z o.o.