RUBEN-BAU SP. Z O.O.

3 Dodaj opinię
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
3 150 6 1

Opinie o RUBEN-BAU SP. Z O.O.

Kris:)

wypłaty,rozliczenia są co dwa tygodnie?

Krzysztof
@Kris:) 17.01.2019 17:16

Twoje pytanie związane jest, z tym że zamierzasz aplikować do pracy za pośrednictwem firmy RUBEN-BAU? Jeżeli tak, to może podzieliłbyś się z nami tym, która z ofert Cię zainteresowała https://www.gowork.pl/praca/ruben-bau-sp.-z-o.o.;pr ? Jak widzisz, poszukiwani są pracownicy z całkowicie różnorodnych zawodów, dlatego liczę na to, że podzielisz się z nami tym, jak to wygląda w Twoim przypadku.

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
NA 28.01.2019 MAMY  WYJAZD DLA CIEŚLI-ZBROJARZA Z OBSŁUGĄ DŹWIGU DOLNOOBROTOWEGO Z JOYSTICKA .
WYMAGANY KOMUNIKATYWNY JĘZYK NIEMIECKI I AUTO.
ATRAKCYJNA STAWKA!
OSOBY ZAINTERESOWANE ZAPRASZAMY DO KONTAKTU
RUBEN-BAU SP.Z O.O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
   
orzeł76

Witam czy pracuje ty ktoś jako malarz-szpachlarz jakie stawki.zakwaterowanie ,ile godzin ,czy umowa polska czy niemiecka warto podjąć współpracę z tą firmą? czy pracuje ktoś z okolić Rzeszowa dajcie jakieś info pozdrawiam

Majk
@orzeł76 18.12.2018 10:28

Pracuja ludzie z calej polski z Rzeszowa tez ale co do pracy szpachlaz malarz to tu roboty nie maja

Szukasz pracy?

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
   
olo

Witam, jakie macie doświadczenia z tą firmą - piszcie, olo

TADEK

PISAŁEM WCZESNIEJ ZE WYJEZDZAM Z TEJ FIRMY DO PRACY I OPISZE WSZYSTKO. WIEC TO ROBIE :) JAK DOTARLEM DO PENSJONATU TO MOCNO SIE ZDZIWILEM BO WARUNKI NAPRAWDE SUPER - MIESZKANIE NA 4 OSOBY Z PEŁNYM WYPOSAŻWNIEM . NA BUDOWIE TEZ OK, BO KIEROWNICY SYMPATYCZNI. TRZEBA SIE NA POCZATKU WYKAZAC BO POD OBSERWACJA SIE JEST ALE TEN KTO UMIE PRACOWAC TEN NIE MA PROBLEMU. JA AKURAT UMIEM I WEDLUG ROZMOW MAM NA MINIMUM ROK ZAPEWNIONOM PRACE. LUDZIE Z KTORYMI PRACUJE TEZ SA FAJNI. PRACUJEMY PO OK 210GODZIN A WYPLATY SA NA CZAS. PDSUMOWUJAC JESTEM ZADOWOLONY I POLECAM FIRME

NIKT
@TADEK 15.05.2018 15:58

Nie tak do końca, bo jeżeli ZUS Cofnie Panu A1 to firma wypnie się na Pana

TADEK
@NIKT 28.10.2018 17:52

a czemu zus miałby coś cofnać???? chyba jak wydaja decyzje to jest ostateczne!!!

Damian
@TADEK 15.05.2018 15:58

A co do jezyka to przykładaja duza wage

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
ZAPRASZAMY DO NABORU NA NOWY SEZON BUDOWLANY, KTÓRY ROZPOCZNIE SIĘ W 2019 ROKU.
PROWADZIMY REKRUTACJE NA STANOWISKA:
- MURARZ,
- CIEŚLA -ZBROJARZ-BETONIARZ,
- OPERATOR KOPARKI Z KOMUNIKATYWNĄ  ZNAJOMOŚCIĄ JĘZYKA NIEMIECKIEGO,
- MONTER SIECI WOD-KAN,
- ROBOTNIK DROGOWO-ZIEMNY I  BRUKARZ,
- OPERATOR ŻURAWIA WIEŻOWEGO,
- PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY,
- BRYGADZISTA PRZY STAWIANIU OBIEKTÓW OD PODSTAW Z KOMUNIKATYWNĄ ZNAJOMOŚCIĄ JĘZYKA NIEMIECKIEGO,



ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY DO KONTAKTU:

RUBEN BAU SP. Z O. O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA


Biuro rekrutacji czynne od poniedziałku  do piątku  w godz. 8-16

tel. 534-188-717, 576-033-941, 534-570-013 lub 732-887-107.
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
   
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
DLA OSÓB WSPÓŁPRACUJĄCYCH I ZACZYNAJĄCYCH WSPÓŁPRACĘ  WPROWADZILIŚMY BONUSY:
·         NA START DAJEMY  50 EURO
Dla wszystkich nowo wyjeżdżających osób (posiadających podpisaną umowę współpracy) do pierwszej wypłaty doliczamy 50 euro na poczet kosztów 1 wyjazdu (wypłata bonusu jest jednorazowa i aby ją otrzymać należy przepracować minimum 1 m-c) .
 
·         ZA POLECENIE  FACHOWCA WYPŁACAMY 100 EURO
Wszystkie współpracujące  z nam osoby posiadające podpisaną umowę mogą otrzymać bonus w postaci 100 euro. Warunkiem jest polecenie osoby, która również nawiąże z nami współprace (podpisze umowę)  i przepracuje  bez zastrzeżeń minimum 1 m-c. Wypłata bonusu  następuje jednorazowo za każdą poleconą osobę i doliczana jest do okresu rozliczeniowego.
   
Ślazak

Rzetelna firma jak ktoś pracuje i nie chleje to kasa na czas i można w różnych kwestiach się dogadać Lubię atmosferę w RUBEN-BAU SP. Z O.O. za: Wszystko

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
PILNIE POSZUKUJEMY CIEŚLI SZALUNKOWYCH NA KONTRAKT W OK. ERFURTU OD 05.11.18
ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY DO KONTAKTU:

RUBEN BAU SP. Z O. O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA


Biuro rekrutacji czynne od poniedziałku  do piątku  w godz. 8-16

tel. 534-188-717, 576-033-941, 534-570-013 lub 732-887-107.
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
   
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
POSZUKIWANY OPERATOR KOPARKI Z UPRAWNIENIAMI ORAZ Z KOMUNIKATYWNĄ  ZNAJOMOŚCIĄ J. NIEMIECKIEGO NA KONTRAKT W OK. STUTGARDU OD 05.11.18

 ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT
RUBEN-BAU SP.Z O.O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
 
   
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
PROWADZIMY NABÓR NA NOWY KONTRAKT OD LISTOPADA W OK. ERFURTU.

WOLNE WAKATY DLA  MURARZY, ZBROJARZY,CIEŚLI I OPERATORA ŻURAWIA
ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O KONTAKT:

RUBEN-BAU SP.Z O.O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
 
   
miecio

fajna firma

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
MAMY WOLNY WAKAT DLA OPERATORA ŻURAWIA (OBSŁUGA Z JOYSTICKA TZW. WĘDKA) KTÓRY POTRAFI WYKONYWAĆ RÓWNIEŻ INNE PRACE BUDOWLANE TJ. ZBROJENIE/SZALUNKI/BETONOWANIE/MUROWANIE/ LUB INNE OGÓLNOBUDOWLANE.
KONTRAKT OD 08.10.18 W MIEJSCOWOŚCI WEIMAR (310 KM OD ZGORZELCA)
ZAINTERESOWANYCH PROSIMY DO KONTAKTU


Biuro rekrutacji czynne od poniedziałku  do piątku  w godz. 8-16
tel. 534-188-717, 576-033-941 lub 534-570-013
   
andrzej

czy wybiera sie ktos moze w pazdzierniku do frankfurtu z okolic bielska bialej czy katowic

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
W PAŹDZIERNIKU PLANUJEMY ROZPOCZĘCIE NOWYCH KONTRAKTÓW W OK. 400 KM OD GRANICY ZE ZGORZELCEM!!!
POTRZEBUJEMY  MURARZY, ZBROJARZY,CIEŚLI
ZAPRASZAMY DO KONTAKTU :
RUBEN-BAU SP.Z O.O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
 
   
czaki

jest tu ktoś ?:)

sławek

firma godna polecenia

Czaki
@sławek 08.08.2018 14:29

Jest ktoś może z lubelskiego ? I drugie pytania ... co ile jest zjazd do Polski ?

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
Poszukujemy chętnych murarzy na wyjazd do Hamburga na 06.08.18 i 13.08.18
Zapraszamy do składania CV i kontaktu
RUBEN-BAU SP. Z O. O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
>biuro@ruben-bau.eu
   
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
PILNY WYJAZD DLA MONTERA  SIECI WOD-KAN I ROBOTNIKA ZIEMNEGO NA 30.07.18 DO FRANKFURTU NAD MENEM


ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY DO KONTAKTU :

RUBEN-BAU SP. Z O. O.
UL. GRUNWALDZKA 58
58-506 JELENIA GÓRA
TEL. 534-188-717 / 534-570-013 / 576-033-941
e-mail: biuro@ruben-bau.eu
   
Grzesiek

Witam czy jest możliwość pracy jako zbrojarz mam 10 lat doswiadczenia

Adam

Słyszałem, że firma dobrą opinię jako pracodawca.

RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
Obecnie poszukujemy murarzy do budowy obiektów od podstaw na terenie Niemiec.
Oferujemy wyjazdy od zaraz!!!
Zainteresowane osoby prosimy o aplikacje z ogłoszenia lub wysłanie CV na adres e-milowy : biuro@ruben-bau.eu
   
RUBEN-BAU SP. Z O.O.
pracodawca
Przypominamy osobą składającym CV aby zawierały następującą klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez RUBEN-BAU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ moich danych osobowych dla potrzeb rekrutacji.
   
Igor

Czy dobrze się tu zarabia? Jak można się dostać?

Onia
@Igor 23.05.2018 23:02

CV można przesłać na adres biuro@ruben-bau.eu

Wiktoria

@mario, może najlepiej zadzwonić bezpośrednio do firmy i zapytać? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? @Andrzej Fratczak, a jak atmosfera w tym miejscu pracy? Czy sama praca jest ciężka i stresująca, czy jednak nie? @Vito, widziałam, że jesteś zainteresowany pracą w RUBEN-BAU. Zdecydowałeś się już aplikować do pracy w tym miejscu?

mario

Witam. Czy ktoś może się orientuje czy firma prowadzi teraz jakieś budowy w okolicy Drezna i poszukuje tam pracowników?

Andrzej Fratczak

Witam, firma godna polecenia: wypłata na czas, warunki mieszkaniowe ok, praca ciągła.

Vito

Niech ktoś napisze co ile czasu są zjazdy do Polski. Przykładowo z Drezna i jak jest z pierwszą wypłatą. Pozdrawiam

Wiktoria

@Junior, skoro wypowiedziałeś się już na forum, to napisz proszę coś więcej na temat pracy w RUBEN-BAU w Jeleniej Górze. Jak oceniasz tego pracodawcę pod względem warunków, które oferuje? @interesowny, pytałeś o warunki pracy w RUBEN-BAU. Jakie stanowisko Cię interesuje? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Zdecydowałeś się już aplikować do pracy w firmie? @franek, długo już pracujesz w RUBEN-BAU? Planujesz związać się na dłużej z tym pracodawcą?

Zostaw opinię o RUBEN-BAU SP. Z O.O. - Jelenia Góra

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RUBEN-BAU SP. Z O.O.