Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.
2 76 6 1

Opinie o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.

Janusz

Panie gaciowy z Francji jesteś pan (usunięte przez administratora) Oszus.T. najgorszy kretacz gorszego h.u.ja to nie ma .i przestań pić wodke z hudzikuem .żeby krył twojego szwagra z którego chcesz zrobić spawacza nie nadaje sie .to od ludzi..z Francji.

Gaciowy z Francji
@Janusz 19.02.2018 11:32

Panie .gaciiwy z francji pana Szwagier. Ma wszystko ubrań nie szyję .Co my nie widzimy waszych układów .taha tak zdegradowaleś że nawet w narzędziowni nie może cię zastąpić .twoja buda .ludzi z kraju do narzedxiowni trzeba ściągać. .że cię kierownik słucha ...!!!. Ty nie masz pojęcia o naprawie urządzeń spawalniczych .jedyne co umiesz to knuc

Czytam
@Janusz 19.02.2018 11:32

Szwagier jeszcze bedzie was uczył spawać.

Janek
@Czytam 27.02.2018 13:54

Jak Ty się nauczysz ludzi szanować to szwagier nauczy się spawać, a więc nigdy to się nie stanie.Ale co może umieć były kraweznik-pomyslmy chyba tylko sprzedawać ludzi którzy mu nie pasują.

Ja nusz.
@Czytam 27.02.2018 13:54

Naucz go lance pucować. .dmuchać sprężonym powietrzem. I szyć. .będzie ok panie wichłacz. Nowy Rower z kraju zamów najlepiej tandem dla was..

On was
@Czytam 27.02.2018 13:54

Co on może zrobić. ????.ty gaciowy udzielisz lekcji .w swej kanciapie ale nie z rana bo wtedy to lecisz kibelki pucowac zeswoją Jadwigą. .widać że ci przeszkadza jak prawde publicznie sie czytasz a czytasz na okrągło .

On was
@Czytam 27.02.2018 13:54

Co on może zrobić. ????.ty gaciowy udzielisz lekcji .w swej kanciapie ale nie z rana bo wtedy to lecisz kibelki pucowac zeswoją Jadwigą. .widać że ci przeszkadza jak prawde publicznie sie czytasz a czytasz na okrągło .

Robot
@On was 10.08.2018 06:52

Prawda dobry jest. dobry i szybki wskakuje na firmowy rower obiecał go kierowcy ale dał mu swój bez siodełka . i jedzie jedzie pomagać. sprzątać ufajdolone latryny bo tylko on wie jak to ogarnąć. A jest co robic wszystkie do wypucowania po weekendzie az się przelewa. Liczą się chęci .a że ludzie nie mają dostępu do magazynu . niech się któryś odezwie to tarczy nie dostanie .latryny to priorytet .

Żaba
@Czytam 27.02.2018 13:54

Kurs szycia ubrań roboczych we Francji już opanował. Te twoje teorie i pomysly A czym teraz proponujesz szyć guziki Drutem spawalniczym.

Stx
@Czytam 27.02.2018 13:54

Jeszcze będziesz pan po nas latryny pucował jak zostaniesz w tej Francji .nie sądzę że by ktoś chciał ci rękę podać tak sobie opinię i reputację wyrobileś czyniąc ludziom pracy na przekór po złości . to my na twoją wypłatę pracujemy za to co robisz .powinni cię wysłać do narzedziowni na biegun .

Pisze
@Czytam 27.02.2018 13:54

Czytaj i się wstydź.ludzi zwoziles psuleś im opinje degradowałeś przez Ciebie tracili pracę i tak bylo przez lata problemem bylo wsxystko co nalezalo się pracownikowi wsxystko blokowales a kierownika buntowales że tym ludziom nie należą się podwyżki bo już i tak mają więcej niż kraju wypłaty .Francja się kończy teraz skończy się branie wypłaty za bycie statystä wydanie z magazynu rękawic i fajrant.ty śmi eci uu. ...takicego magazyniera ma ta firma

Życzliwy
@Czytam 27.02.2018 13:54

Żenada jesteś. .nie potrafisz naprawić spawarki a zrobiłeś się magazynierem .co ty umiesz chłopie że czujesz się taki ważny .bo znasz i przebywasz z nadzorem .żadnego fachu zawodu .i najmądrzejszy na całym kontrakcie .że nie wolno ci nic powiedzieć bo zaraz zwiozä człowieka do kraju bo coś karze ci naprawić bo nie działa .a ty po prostu nie umiesz . Najlepiej niech sam sobie naprawi i stwierdzi przyczynę .bhhhaaa za co ci płacą. Może pałe .ro bi sz.

Cytryna
@Janusz 19.02.2018 11:32

Jeszcze trochę to cię na ta czce wywieziemy za bra mę STX za swój cichy plan i zwożenie z kontraktu. Każdy ma cię dość z honorem odejść trzeba

Krakus
@Czytam 27.02.2018 13:54

Przyjdą takie czasy że sam się będziesz uczył spawać i nas pytał .... lub z Jadwigą pucowal lustra .... po nas kumasz

Milhan
@Janusz 19.02.2018 11:32

Tak czytam i nie mam zastrzeżeń do ty wszystkich opinii ta firma właśnie taka jest mało płacą rozliczają z innych stawek .kolosalne sumy za miejsce w pokoju .1800zł .kwatery przypominaja slammsy jak jest w bremen. Flensburg nie lepiej w mieszkaniach tylko łóżka i lodówki.stawki na kontraktach do 45zl brutto Na co ta firma liczy ...

Obecny
@Czytam 27.02.2018 13:54

Szwagier to będzie cię -uczył palnik odpalać bo nawet tego nie opanowaleś .nawet na żelazko się nie nadajesz .kawę parzyć kaplicie i narzekać na wszystkich jacy oni są do De. Niestety jak się ma dwie lewe ręce trzeba innych pogrążyć

edi
@Janusz 19.02.2018 11:32

jaki ty masz tupet pisząc .ze czytasz i odpisując nam ze ten twoj szwagier ,bedzie nas uczył spawac , dawałeś nam najgorsze popsute narzedzia szydząc z nas miałeś uśmiech na twarzy i wiele innych,,, to tylko świadczy jakim jesteś perfidnym bydla kie m,za grosz honoru zero zasad z ciebie juz nic bedzie za 1 euro to bys po palcu w du pe wlazł pozdrawiam ludzi pracujących z tym czymś.

na zdrowie
@Janusz 19.02.2018 11:32

krótko i na temat ..... je bać tego fra jera jak on z nami postępuje to tak ma . a w domu drugi magazyn

Patrzę
@Janusz 19.02.2018 11:32

Juz się nauczyłeś jak się palnik odpala wstrętny nierobie .

Januszowi
@Czytam 27.02.2018 13:54

Ciebie będzie uczył wiesz czemu .bo masz dwie lewe ręce.wstyd mieć takiego łosia w ekipie

Karol
@Czytam 27.02.2018 13:54

Czytaj i się wstydź ludzie na neutralnym portalu opisali cię z każdej strony pokazując innym jako przestrogę co z pana za gagatek. Człowiek o tym stanowisku magazynier .elektro monter powinien być jak błyskawica być wszędzie gdzie jest potrzebny .w tedy cały zespół działa jak zegarek ze przyjęli na to stanowisko osobę zieloną jakiegoś milicjanta .aż strach pomyśleć co trzeba było robić żeby nic nie robić.i nadal mieć taką fuche jak pan i jej nie stracić ??? trzymać zapraszać kierowników na gril i inne .%%_ To cie ratowalo!!!!!! .przez lata ...miejmy nadzieję że coś się zmieni i każdy będzie miał płacone za pracę ! Jakiej się podjął a nie trzymał na regały 15 popsutych szlifiereka dlaczego bo to ładnie wygląda jak kaplita przychodzi i że tyle masz pan pracy .a po wino być tak że przychodzę naprawa w 10 minut lub wymieniam i idę .a bylo wiecznie znów popsułeś i narzekanie na pracownika i zrobione na odpierdziel aby sobie poszedł i nie słuchał co szlachta mówi .rękawice też były problemem .wczoraj brałeś ..czy dwa dni temu . Uchwyty spawalnicze jak się naprawia ? ...taśmą spawarki wystarczy przesłuchać .przecież To żarty jakieś .samochód do dyspozycji paliwa do oporu .Kto na musiał robić. Wiedz trochę szacunk .dla klasy robotniczej bo to są fachowcy na których opiera się biznes im firma powinna dobrze płacić dbać o zadowolenie załogi. Dlatego dobrze że są takie portale bo w tej firmie pracownika fizycznego się nie szanuje .

dogamonia
@Czytam 27.02.2018 13:54

masz tupet ze odpisujesz na portalu do nas wszystkich pracujących w tej dużej firmie a nie było ci wstyd ze chodziliśmy w podartych ubraniach roboczych jak bezdomni wszyscy sie dziwili w stx ,przecież to było twym obowiązkiem dbać o wizerunek firmy ty nas wyposażałeś ,gdzie szły te zamówienia przecież na to są pieniądze nasze pieniądze ,,,i na pewno były , tylko nie na tym kontrakcie bo mieszkanie trzeba panu opłacic to szuka się oszczednosci na pracownikach ,na nas tak ????? bo ciekawy jestem ,ze koszula robocza była problemem popalone ubrania kazałeś szyć szlifierzą dawałeś spleśniałe skóry spawalnicze czy ty wiesz jak sie szlifuje w skórze spawalniczej , ,,, współczuje im ?a sam chodziłeś w firmowych BETACH NAWET BYTY NA LATO Z DZIURKAMI były dla pana , do parzenia kawy bajery i jazdy na rowerze po stoczni jak znalazł... wieczenie zamkniety magazyn ,oprócz 6 stej , 11 , 13 , do oświetlenia mieliśmy jakies transformatory na 24 v wielka kwadratowa kostka ,na zwykłą szklaną żarówkę jak z lat 80tych najgorszy magazyn w którym nic mądrego nie było ,do pracy nic nie mam było jak wszedzie , ale przez to co tu pisze to kazdy by sie umęczył , ,znamy cie z każdej strony i nic dobrego niestety napisać sie nie da .wiedz do puki możesz to działaj tak dalej na swym prywatnym folwarku we francji takie numery juz nigdzie nie przejdą ,tu trzeba rąk do pracy ,i troche pojecia o urządzeniach jak działają i jak sie naprawia usterki , niestety nie zawsze mozna powiedzieć ,cytując,jest zepsuta ale dla monterów może być ,

widzę
@Czytam 27.02.2018 13:54

poczekamy zobaczymy kto bedzie sie na stare lata ,pracy uczył juz dochodzą nas słuchy ze na robola cie zdegradowali juz kaplita nie pomaga ,urwało sie korytko ,,,,

Magazynier od bicia piany
@Czytam 27.02.2018 13:54

Ty zacznij uczyć się czegoś od szwagra może nauczy cię jakiejś prostej żeczy np .że świat nie kręci się tylko wokoło twojego palca ludźmi się nie pomiata jak ma się dobrą posadę i stanowisko do obsługi klientów .palma ci odbiła z dobrobytu wiesz a twą funkcją było pomagać nam ....słuchaj szwagra i nie pisz na forum ze ktoś coś będzie robił .bo jesteś cienki Bolek .bez zawodu wiesz a twój tupet i bezczelność wychodzi poza skalę w stosunku do nas. A pracownicy najchętniej by cię na taczce wywieźli za bramę lecz ci zostali od razu zdegradowani przez ciebie zpowrotem do kraju .z opinjå pijak len nic nie umie .chciwy bezczelny zakłamany pan magazynier z Francji wszystko zrobi aby jego było na górze jednostka fizyczna to pomiot w opinii tego h..u. ja. .nawet blokował podwyżki A sam mieszkał w duzym służbowym mieszkaniu z żoną w centrum miasta opłacanym przez firmę zwykły magazynier .... na kontrakcie nie ma pracownika któremu by butów nie uszyl. Gratuluję sławy cały muehlhan o tobie mówi ....Francja się kończy może teraz Niemcy ....

Magazynier 2 .
@Janusz 19.02.2018 11:32

Najgorszy magazynier jakiego można zatrudnić na tym stanowisku .brak pojęcia o elektryce , naprawie urządzeń elektrycznych naprawia metodą prob i błędów. spawarki dla niego czarna magia. Nigdy nie naprawił wolał wywieźć do polski .gdzie Olek ogarnie .teraz zalety .bardzo dobrze nawija makaron na uszy przełożonym uwielbia żartować z pracowników .oszczędny bardzo rozsądnie wydaje materiały z magazynu ubranie na pracowniku będzie jak sito to nawet jeszcze zna myk i ratuje drelich zlecając szycie .umie dorobić na boku handel wymienny na terenie zakładu opanowany do perfekcji mobilny bus do swojej dyspozycji z kartą na paliwo połowa do baku połowa w karnister

Benek
@Czytam 27.02.2018 13:54

Szwagier jeszcze się nie nauczył to jak ma nas uczyć .żałosny bezczelny .komuch u ,zrozumiała fa jooo zdegrdowałeś kontrakt przeganialeś ludzi.sam pchałeś sobie w kieszenie ile się da bez opamiętania lecz popatrz w przyszłość .pracy w stx jest ful a wy zwijacie żagle uważam że to nie porozumienie aby magazynier bez wykształcenia rządził bardziej niż kierownik .bardzo dobrze koniec tej prywaty i twych rządów. Teraz co rozbiór niemieckich kontraktów .???

Driver
@Janusz 19.02.2018 11:32

Dziwię się że firma trzyma tego pana jest tu tyle informacji na jego temat .dlaczego zarząd nie reaguje

Kwinto
@Czytam 27.02.2018 13:54

Szwagier tylko będzie zamiatal po nas .A ty dostaniesz gitare paczkę tarcz nr 6. I będziesz się uczył się szlifować w pozycji PA u majstra hudego jak cię zechce . Możesz wziąść sobie tą wielką kostkę z transformatorem przyczepić do paska a żarówkę przyklej do kasku jak górnik. Wiecej rad dla Ciebie złama sie nie ma .

Pisze
@Janusz 19.02.2018 11:32

Bezczelny typ idzie po trupach do celu kłody podkłada innym .

Pisze
@Czytam 27.02.2018 13:54

Czas pokaże kto będzie śmiał się ostatni

czytam

do pracy wy płaczki a nie tylko narzekać potraficie i ciągle płacz o podwyżkę ,trzeba się zabrać do pracy i nauczyć spawać a dopiero zacznijcie się udzielać.Podpisujecie aneksy ze stawkami i warunkami,więc pretensje możecie mieć do siebie.Więc jeszcze raz powtarzam nie płakać dziewczyny i do pracy bo trzeba premie dla nas wyrabiać.spokojnego i udanego weekendu zyczę

Były

Czy jest jakaś poprawa w tej firmie? Czy jest sens się pracować? Czy firma dalej płaci za granicą w złotówkach? Czy dalej płacą zniżone świadczenia? Czy majstrowie i kierowcy zmienili podejście do ludzi? Czy warunki socjalne się zmieniły? Proszę o odpowiedź jeszcze obecnie pracujących, pozdrawiam

Ja juz tam nie pracuje
@Były 02.11.2018 12:37

Nic sie nie tam nie zmieni,kierownik z narzedziowcem czuja sie jak panowie na wlosciach a inni to motloch, zarzad w szczecinie ma to tez chyba w powazaniu jaka ludzie maja sytuacje i jak maja dosyc Todiego pana Kaplity.

Obecny szuka pracy
@Ja juz tam nie pracuje 02.11.2018 16:40

Tego całego narzedziowego to my już znamy od podszewki nikt na nic nie reaguję firma krzak tak uważam po 10 latach pracy coraz gorzej obietnice patykiem pisane

Zuzanna

@kill nie jest to miejsce do wstawiania ogłoszeń o pracę. Jeżeli chciałbyś wstawić ogłoszenie to znajdziesz ofertę w zakładce "Dla Pracodawców". Resztę użytkowników proszę o kulturalną dyskusję i niełamanie regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin Wpisy go łamiące mogą zostać usunięte przez administratora.

Zaloga
@Zuzanna 27.09.2018 15:12

Przepraszamy Zuzanno o te ogloszenie w sprawie pracy.To bylo pod impulsem a raczej pod wplywem alkoholu. A jezeli chodzi o te komenarz mało kulturalne,to rownież przepraszamy.Ale Pan z narzêdziowni własnie taki jest.Cięzko jest napisac o nim w łagodny sposób.Ten człowiek niszczy ludzią nerwy I zdrowie.To zły Pan narzędziowiec

Widzę to co widzę
@Zaloga 28.09.2018 23:40

Francuska Wyprzedaż z magazynu likwidacja kontraktu.

Lursseny

To moze rzeczywiscie najlepszy sposob to stanäć,zrobic strajk ale wszyscy.Firma nie ma pracownikow I musicie w koncu zawalczyc o to co wam sie nalezy od zawsze.O godnośç,ludzkie traktowanie,normalne warunki mieszkaniowe,utrzciwe wynagrodzenie I odpowiednio placone swiadczenia.Przeciez to wam sie nalezy jak psu buda.Dalej uwazamy ze wina jest w duzej mierze po waszej stronie.Bo nie potraficie sie zjednoczyc I zawalczyc o swoje,pozdrowienia I siły zyczymy

Były
@Lursseny 05.09.2018 02:14

A kto stanie? Jakoś nie widzę nikogo kto by się podjął takiego wyzwania

Lurseny
@Były 07.09.2018 21:18

To dalej beda po was jezdzic jak im sie podoba,skoro to wam pasuje

Ika
@Lursseny 05.09.2018 02:14

a co to jest dobre wynagrodzenie i należyte warunki mieszkaniowe ?

kill

Kategoria: Praca / Dam pracę / Budowa / remonty Forma pracy: Pełny etat Umowa: Umowa o pracę Pracodawca:konradskwarek Opis oferty pracy: Poszukuje współpracowników do pracy w niemieckiej stoczni na stanowisku monter/ spawacz przy budowie nowych statków ( kadłubów) Stocznia w Kiel ( 350km od Szczecina) Pracodawca niemiecki! Zapewnia ubezpiecznie niemieckie, ubrania robocze, codzienna dieta 40 euro. Stawka godzinowa (branżowa) 12,52 euro/godzina, po 9 miesiącach 20 euro/godzina. Pomoc na miejscu w języku polskim w załatwieniu formalności oraz kindergeld. Kontakt po godzinie 17 601078703

Muehlanowiec
@kill 06.09.2018 16:19

A czy jest opcja zeby przejsc z innej firmy?Pracuje tez w kiel,ale na gorszych warunkach.Podobna sytuacja byla w Flensburg jak spora grupa przeszla do niemieckiej firmy.Mam z nimi kontakt I bardzo sobie chwalą zmiane.Trzeba działać,czas ucieka.

Cytryna

Jeszcze trochę to cię na ta czce wywieziemy za bra mę STX za swój cichy plan i zwożenie z ludzi z kontraktu. Każdy ma cię dość z honorem odejść trzeba

byly

firmie muehlhan potrzeba nowej miotly bo ta sie juz zuzyla ktora zrobi wielkie sprzatanie wsrud kadry tak zwanch majstrow i kierownikow a i wkadrach tez ludzie ochodza a pinokjo obiecuje podwyzki ostatnio dal 5 procent ale to brutto nie wiem czy wszystkim warunki mieszkaniowe to zgroza ciekawe pinokio i pani N by tak mieszkali poganiaczy jest pelno a naj lepszy jest przdupas kapity tak zwany gaciowy on wszystko wie ipraktycznie zadzi we francji

Prawda
@byly 04.09.2018 16:46

Jeszcze trochę i zobaczymy gdzie wyślą tego. Gaciowego zamykają kontrakt we Francji gardzi ludzmi bo chcieli wymienić podartą koszule czy buty śmiejąc sie ze można to naprawić .80 % magistróww tej firmie to bylli robole wszystkim słoma z butów wystaje brak kultury ograniczone słownictwo po szkołach rolniczy. I 20 lat starzu w stoczniach jako szlifierze obecnie majstrowie jak ma być dobrze w tej firmie .

Lursseny

Siema ja was nie rozumiem wy z Francji.Pan narzedziowiec truje wam zycie od wielu lat.Tym sposobem podcina skrzydla firmie w Francji.Przeciez wszyscy wiemy,ze firma nie moze znalesc tam chetnych na wyjazd.Przyczyn jest wiele kasa,warunki,daleko do domu.Ale chyba najwiekszy problem to PAn narzedziowiec.Dlaczego nie potraficie wspolnie temu zaradzic.Mozna stanac,mozna napisac do zarzadu albo szczerze porozmawiac z kierownikiem.Przeciez to wyjdzie na plus dla firmy jak ten Pan nie będzie juz tam prowadzil swojego prywatnego folwarku.Powiem tak,ze to wasza wina ze ten pan dalej tam jest I robi wam wszystkim problemy.Do zarzadu;prosze o reakcje w tej sprawie.Pozdrowienia

Gość
@Lursseny 04.09.2018 03:16

Były takie skargi i nic ten pan nadal jest i prowadzi swój folwark .firma uważa że jak majster jest ostry surowy ma duży przerób goni do pracy oddaje godziny do firmy z ktorych ma coś dla siebie To jest odpowiedni na swym stanowisku to nic że śmierdzi wódką jak pan Tadzio wyzywa ludzi od roznych bo tydzień nie byl w pracy bo pił przez 7dni to jest nic on tak ma .i może. nadzór nie liczy się z opinią pracowników znamy ich dobrze my mamy pracować i tyle lub się zwolnić .Są tak bezczelny ci na wysokich stołkach że podwyżka 5%brutto po rozmowie z prezesem to max .pamiętacie podwyżki we Francji od 20 groszy do 1zł. Gdzie wsxyscy staneli Czy to nie bezczelność. We Flensburg u.nie można nawet liczyć na 1 zł brutto do godziny w akordzie.już jeden kolega opisał tą sytuację. Mają nas gdzieś tak bylo i jest nie trzeba być filozofem ze by to dostrzec .

St3

Pan z narzedziowni to cwany lis tobie nie da .no bo jemu też trzeba. Na broniwickiej myślą że takie oszczędności przynosi bo dużo sprzętu naprawia .ha ha on po prostu każe ludziä pracować na starym sprzęcie ludzie sami sobie napawają na robocie. No nie mają wyjścia .o odzieży napiszę jego radę Szyć ..... tylko ze to ubrania spawalnicze!!!!

Lurssen
@St3 09.01.2018 17:00

To ja was nie rozumiem.ok macie pietra żeby walczyć o stawki,ale co wam szkodzi żeby zawalczyć o normalne ubranie i rekawice do pracy.Staje grupa najlepiej wszyscy i sie mowi glosno ze pan narzedziowiec prowadzi swoj prywatny folwark.Myślę ze odpowiednie osoby zareaguja i zwroca temu Panu uwage.Nie moze byc ze pracujecie jak obdarciuchy.Troche dziwne bo kierownik kontraktu nie reaguje?Przecież to wizerunek firmy.A co najważniejsze wasze bezpieczeństwo i bhp w pracy.A nie dziury na tylku i kolanach i dziurawe rękawice.Pan z Narzędziami może zamiast naprawiac sprzet powietrzem sprezonym to niech zacznie wam.szyc kombinezony.Moze to lepiej będzie mu wychodziło.Chlopaki nie dajcie sobie pluc w kasze,pozdrawiamy

Jan233
@St3 09.01.2018 17:00

Pan z narzędziowy. To skończony oszust .lubi ze by ktoś mu z ucha strzelił.a i tak każdemu du..pe obrobi. My też że sobą rozmawiamy .mimo że nas na budowie nie ma .panie gaciowy z francji jesteś pan dn.oo

Kolo
@Jan233 19.02.2018 11:22

Ten pan powinien być kierownikiem jest wszędzie i wszystko wie i będzie zrobione jak on powie... lub tak zrobi żeby było po jego myśli .nie liczy się z nikim jednostka wogóle nie ma znaczenia .zwozi ludzi typujac ich i udzielając rady kierownikowi który na kontrakcie już się nie nadaj bo robi się za mądry dociekliwy widzi to czego nie powinien za dużo pyta .coś chce itd. Zdala od współpracy z tym panem i tak na koniec powie o was co on u miał Nic. A to pójdzie w eter.a wy dowiecie się ostatni .że macie złą opinię że robić wam się nie chciało . A faktycznie domagales się np.lodówki do hotelu i każdymiał to gdzieś.

Zuzanna

@Kris ale ja nie słodzę i nie chcę by ktokolwiek to robił. Chcę, żeby na wątku pojawiały się prawdziwe opinie o firmie Muehlhan Steel Services, tylko nie łamiące w żadne sposób regulaminu forum: https://www.gowork.pl/regulamin

Janek
@Zuzanna 31.08.2018 13:21

Niestety firma zatrudnia takich ludzi do nadzoru aby ...czytaj forum. I masz odpowiedź

Igor

Jaka jest tego przyczyna? Czy warto sobie głowę zawracać pracą w firmie?

Głupi czy co
@Igor 13.07.2018 18:39

Przyjdź Popradu oceń .jak ci mało tu informacji

Zenek

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach ?

Fsg
@Zenek 10.08.2018 10:32

Kiedyś spawając na hali w szcz ciężko było zarobić 2.500 zł. Za cały mies. I nie wiele się zmieniło .kontrakty Flensburg w akordzie od 5.000 do 7.500 kwestia godzin .

Flensburger
@Zenek 10.08.2018 10:32

Wyplata zawsze na czas. koniec zalet . Na kontrakcie we Flensburg w akordzie,zarobki 5 ...do 7 tyś kwestia nadgodzin .za przejazdy do Pl byly składki po 15 ' euro.jak się zmieniło? .ważne trzeba dużo spawac.nawet do pól Tora rolki druty .ja brzydko spawasz to szlifierze cie ocenia bo im się nie chce tyle szlifiwac .każdy ma co robić w akordzie kierownik nawet przynosi spawaczaą drut jak się kończy a wszystkie parametry na Maxa.sam ci ustawi i tydzień na wdrożenie.

Zuzanna

Widzę, że dyskusja zboczyła na tory, które nie powinna. Nikogo nie powinno się opisywać, obgadywać i obrażać na forum. Jest to miejsce do opisywania warunków pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. i na tym powinniście się skupić. Po takie informacje wchodzą tutaj użytkownicy portalu.

Kris
@Zuzanna 14.08.2018 14:30

Użytkownicy portalu wchodzą przede wszystkim po rzetelne informacje,,słodzenia" im nie potrzeba.To co się w tej chwili opisuje,może w niezbyt wybrednych słowach,jest jak najbardziej prawdziwe.

załoga
@Zuzanna 14.08.2018 14:30

zuzanna a co mają pisać Ci ludzie?przecież właśnie to piszą o co prosisz,właśnie o warunkach pracy i płacy w tej firmie.Tu jest apel do władz firmy i prośba o reakcje.Firma boryka się z problemami kadrowymi,mają kontrakty a nie mają chętnych i w dużej mierze przez ludzi którzy sprawują w tej firmie funkcje kierownicze.Przykład flensburg jak ktos słyszy ta miejscowosc to od razu mówi do Pana A.B nie jade,bo to nie kierownik.Teraz kierownikiem powinien być dobry menager i osoba normalna.Terorysta w tym przypadku i na terazniejszym rynku pracy nie jest potrzebny a wręcz przeciwnie.Czasami ludzie godzą się na pracę za mniejsze pieniądze ale w normalnych warunkach i z ludzkim podejsciem.Jeżeli ktoś ,,stoi nad Tobą z batem",to niestety nie chcę się tak pracować.Właśnie to jest ten podstawowy problem tej firmy.Druga sprawa,że zarobki też nie powalają za tą pracę i te ich stawki w złotych polskich i swiadczenia płacone w Polsce.Z podstawy jak tu już nie jedna osoba piszę,podstawy pomniejszonej.W chwili gdy pracownik wyląduje na zwolnieniu,a przypadki są różne.Wypadki,choroby a firma ma dużo starszych pracowników.Wówczas za chorobowę nie wystarcza na życie.Firma własnie tak postępuje co przekłada się na poważne problemy pracowników.Więc pani zuzanno nikt tu nie będzie słodził i pisał inaczej.Ludzie po prostu piszą co się dzieje w firmie.To co mają pisać?ze jest słodko i kolorowo i kasa super?Tak własnie jest,a na każdym kontrakcie maja zawszę kogoś takiego że zycie ludzią zatruwa.Czy to celowe?nie wiemy,ale lepiej by było zeby te funkcje sprawowali normalni przełożeni.Firma by na tym wygrała,ale widocznie stara szkoła jest zakorzeniona głęboko i uważają że bat i strach przekłada się na lepsze zyski.Niestety to błąd.Ale i tak życzymy firmie powodzenia i rozwoju,bo pracuje tam duzo starszych ludzi i muszą przetrwać do emerytury.Więc dla nich to jedyna deska ratunku.W związku z tym trzymamy kciuki żeby firma prosperowała jak najdłużej.Pozdrawiamy

Edek

Firma z inteligentnym nadzorem każda złotówka dla firmy ma znaczenie bo to ich kasa wszystko co tu ludzie pisza to prawda . zarobki ...różne ale nigdy nie adekwatne do tego cichego akordu.ktory jest na kazdym kontrakcie .flensburg to cala europa zna i pana B.i co, nic do roboty ,wio..ci co zostali bez wyjscia pracownicy to gamonie nic nie robią z tym...tylko stękają .na siebie na .majstrow i narzekają ze zmeczenie .wpadli w pulapke brak jezyka .zgrania .strach bo ma 50+...jak to możliwe żeby firma nie płaciła delegacji .diety ..za miejsce w pokoju odciągała 1800zl.placila składki ZUS od swoich wytycznych .i inne .jak dla mnie ta firma to pralnia .

59+

Z firmy zwalniają się ludzie i to grupami,kolejni mają to w planach.Chyba nie trzeba tłumaczyć co jest przyczyną.

Zuzanna

@Byly, dziękuję to, iż odpowiedziałeś użytkownikowi @PATRYK i rozwiałeś jego wątpliwości w tym temacie. Możesz napisać coś więcej na temat pracy za pośrednictwem firmy Muehlhan Steel Services? Jak oceniasz współpracę za pośrednictwem tej firmy? Podziel się proszę swoimi doświadczeniami w tym temacie.

Zuzanna

@PATRYK, dlaczego masz takie wątpliwości odnośnie wypłaty wynagrodzeń przez firmę Muehlhan Steel Services? Skąd u Ciebie takie obawy? Czy słyszałeś coś na ten temat? Jesteś obecnym pracownikiem firmy bądź osobą, która zastanawia się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy? Napisz coś na ten temat.

PATRYK
@Zuzanna 21.06.2018 10:39

WITAJ ZUZANNO.TAK ZASTANAWIAM SIE NAD PODJECIEM PRACY.MAM BARDZO ZLE DOSWIADCZENIA Z WYJAZDAMI ZA GRANICE.TERAZ SIE ZASTANAWIAN ? PRZECZYTALEM PARE OPINI I JESTEM NIE ZDECYDOWANY.MYSLE A CO BENDZIE JAK ZREZYGNUJE Z PRACY Z POWODU ZLYCH WARUNKOW.WRUCE DO POLSKI NP PO DWUCH TYGODNIACH.CZY ZAPLACA CZY NA SILE TRZYMAJA PRACOWNIKOW I NIE PLACA BO MIESIACA NIE PRACOWNIK NIE PRZEPRACOWAL.DZIEKUJE ZUZANNO

Byly
@PATRYK 21.06.2018 11:30

Patryk spokojnie firma wyplaci na 100 procent za kazda godzinę ktora przepracujesz.O to możesz byc spokojny,firma jest zawsze wyplacalna.Pracowalem tam kilkanaście lat u nigdy nie bylo sytuacji zeby firma nie zapłaciła

Zuzanna

@Byly, dziękuję za odpowiedź oraz wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Muehlhan Steel Services. Czy możesz napisać coś na temat ewentualnych szkoleń organizowanych przez pracodawcę? Czy pracodawca dba o rozwój zawodowy swoich pracowników? Jak wygląda ta kwestia w tej firmie? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami w tym temacie.

PATRYK
@Zuzanna 15.06.2018 09:31

WITAM.ZASTANAWIAM SIE CZY FIRMA M. WYPLACA PIENIADZE JESLI REZYGNUJECIE Z PRACY U NICH.PROSZE O INFORMACJE NA TEN TEMAT.

Zuzanna

@Były, dziękuję za odpowiedź, jednak tak jak pisałam wcześniej staram się, aby w wątku opinii o pracy w firmie Muehlhan Steel Services znajdywały się jak najbardziej aktualne informacje odnośnie tego pracodawcy. Rozumiem również, że nie każdy pracownik może mieć ochotę na wyrażenie swojej opinii, jednak są tacy, którzy chętnie dzielą się swoimi spostrzeżeniami na temat pracy u tego pracodawcy. Każda opinia również powinna być odpowiednio uargumentowana oraz uzasadniona by mogła być uznana za prawdziwą. Dlatego zrozum mnie, że chciałabym wiedzieć wszystko z dokładnymi szczegółami. @W nowej firmie lepiej, dlaczego tak uważasz? Czy w firmie Muehlhan Steel Services nie pracują młode osoby? Uzasadnij w sposób bardziej szczegółowy swoją wypowiedź. @Załoga, czy jesteś wśród pracowników, którzy zdecydowali się na pozostanie w firmie Muehlhan Steel Services? W swojej wypowiedzi wspominasz o tym, iż pracodawca podwyższył wynagrodzenia w zakładzie pracy. Jak obecnie wygląda ta kwestia? Czy firma Muehlhan Steel Services jest w tym aspekcie konkurencyjna na rynku pracy?

Byly
@Zuzanna 09.06.2018 15:59

Zeby poznać i zrozumieć co się dzieje w tej firmie,trzeba tam popracować.Nikt tu ze szczegółami nie będzie opowiadał i pisał.Jest dużo opisane w wszystkich opiniach i nikt tez nie będzie sie obnazal tu na forum i narażal sie rządzącym w tej firmie,bo rezultaty tej sytuacji będą zawsze na niekorzyść pracowników.Tak to juz dziala.Mają kasę ,pracowników itdvitd i zawsze (usunięte przez administratora) wybronia.W tym wszystkim jest tylko dobre to,ze ludzie zrozumieli i zaczęli odchodzić.Brawo i zachęta dla innych.Ja tak zrobilem i na prawdę było warto.Szkoda ze tak późno.Firma powinna pomyśleć o zmianie kierownika w stoczni FSB.Duzo ludzi właśnie przez tego człowieka podjelo.decyzję o odejściu.Ale jeszcze większą grupę ten owy Pan sam pozwozil i zraził do siebie.Ludzi.brak i dużo tez boi sie tam jeździć,pozdrowienia

Załoga

Kurcze firma ktora od wielu lat jest w kryzysie i prezes na kazdym kroku mowił nam ze wszędzie musi dopłacić,a nawet miał tupet i straszył ze lepiej zamknąć kontakt.Ta sama firma w ostatnich dniach znalazła pieniądze na podwyżki.Ale żeby musiało do tego dojść,to uciekła bardzo spora grupa dobrych pracowników.,Więc okazuje się ze pieniążki sa a nas zrobiło sie w konia.Dlaczego wcześniej Panie prezesie nie było takiej reakcji?Czy było warto tak udawać do końca?Czy chciwosc nie gubi ludzi?Ta spora grupa ludzi juz nie wróci,a te podwyżki i tak nie sprawia ze ktoś zatrudni.Więc frma dalej nie rozumiala jak pracownicy mowili ze trzeba w końcu podnieść stawki ktore nie zmienialy sie od lat.Wszystko za późno,efekt braku pracowników sie pogłębia.Ludzie sie starzeją.Nowi nie chcą sie zatrudnić.A pracy w tej branży jest co raz więcej.Czy nie warto bylo podjąć działania juz 2,5 roku temu jak zaczęła sie ta sytuacja,ze ludzie zaczęli uciekać.To byl juz wówczas mocny sygnał.Ukraina,Bułgaria,Litwą itd itd wam nie pomogły,bo juz sie o tym przekonaliscie.Może juz czas zeby zaczac szanowac tych co zostali,pozdrowienia

Zuzanna

@Kille, rozumiem jednak zawsze można napisać to w anonimowym liście do kierownictwa i szefostwa z prośba o to, aby przyjrzeć się sprawom, które według pracowników poprawiłyby wydajność pracy. W swoim komentarzu zarzuciłeś firmie Muehlhan Steel Services poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Przypominam, że wypowiadamy się na forum publicznym i takie oskarżenia w stronę pracodawcy powinny być odpowiednio uargumentowane i uzasadnione. Często również pojęcie mobbingu nie do końca jest znane osobom, które wypowiadają te pojęcie. Czy jesteś pewien, że w firmie występuje zjawisko poniżenia, ośmieszenia lub mściwego zachowania wobec pracowników?

Były
@Zuzanna 03.06.2018 14:43

Zuzanna napisał ci kolega wyraźnie .jest właśnie tak .czy chcesz pisemne potwierdzenie ze w tej firmie są normy i każdy ma zrobić tyle ile uważa kierownik lub majster nigdy nie mniej a nie są to normalne normy np półtora rolki drutu .na dzień pracy gdzie normalnie po wino wystarczyć na 3 dni .a weź nie zrób. Rozumiesz przesłanie. ...

Kille
@Zuzanna 03.06.2018 14:43

Zuzanna,osoby ktore jeszcze pracuja to nie powiedza tego glosno,bo sie boja.Duzo ludzi w ostarni czasie odeszlo i myślę ze teraz sa bardziej otwarci.Nie jeden uslyszal od majstrow ,,zwioze Cie",albo ,,na Twoje miejsce jest 20 pod brama",.Nie jeden tez został okrzyczany.Ale rzeczywiście zaczyna sie poprawa,bo brakuje im pracowników.Wiec zaczynaja szanowac tych co maja.Chociaz pan kierownik z FSB ma to za bardzo zakorzenione w sobie.Lepiej sie czuje jak sie go wszyscy boja.Ludzie miedzy soba mowia w zarcie ,,ze strach sie spojrzec na automat z kawa".To właśnie takie nawiązanie do pana kierownika i jego podejscia do pracownika.Sa,tez tacy łowcy minut,zeby tylko mozna bylo zabrac godzinę.To chore zeby tak polowac na pracownika,ale jest taki ekspert z dluga broda co sie tym.specjalizuje.Firma teraz nie chce krzyczeć i straszyc pracowników,ale np obrali inna forme ,,nacisku".Nawioza majstrow i brygadzistow ktorzy chodza jak kiedys ,,capo".To tak w skrocie,a z Tym pismem do zarzadu to dobry pomysł.Dziekuje,pozdrowienia

W nowej firmie lepiej .

Firma D.N.O. robią tylko straży bo boją się ruszyć tyłki .Nie wiele im zostało do emerytur .

zwolniony

Witam.Spora grupa się zwolniła i przeszła do firmy Niemieckiej oczywiście na ludzkich warunkach.Natomiast wielki Pan W.P jezdzi po pozostałych kontraktach i sieje propagandę.Ze chciał nam dać podwyżki według norm niemieckich,to bzdury bo chcieli nam dołożyć 200 złotych.Kolejna sprawa PW mówi że te ekipa dostała tylko dwa euro więcej ale muszą sobie wszystko opłacić.Czy PW mówił że również dostali 40 euro netto dodatkowo za każdy dzień pracy.Czy mówił że podwyżki są tam systematyczne,a nie jak u nich na tej samej stawce po dwa lata.Czy mówił że opłacamy sobie mieszkanie które mogą sobie sami wybrać(lokalizacje,cenne itd itd),a nie narzucone odgórnie przez PW.Czy powiedział wam że w niemieckich firmach po 20 godzinie są inne stawki.Również są inne dopłaty za nadgodziny.Czy powiedział PW że te koszty za mieszkanie i paliwo póżniej bedą mogli sobie odliczyć od podatku.Czy PW powiedział że ta grupa będzie pracować na warunkach i świadczeniach niemieckich?Czy PW powiedział,że beda pracować jak ludzie a nie pod batem i pręgierzem b a d u r ....Czy powiedział ze pracując u Niemca nabywają prawa do zasiłku niemieckiego,chorobowego niemieckiego,do emerytury niemieckiej.A nie jak u nich z zaniżonych podstaw i wszystko jest na niekorzyść pracownika.Czy Pan WP powiedział wam ze nie musimy mieć karencji po dwóch latach?Czy powiedział wam że po roku pracy u Niemca ta grupa będzie miała prawo do zasiłku dla bezrobotnych jakby np nie mieli zatrudnienia?To na tyle,pewnie wam tego nie mówił tylko rzucił parę złotych podwyżki(ochłapy) i zamknął buzie.Ludzie Niemcy potrzebują pracowników , trzeba odwagi i trochę determinacji.Tej grupie się udało i inni mają ta samą mozliwośći. Firma za długo nas wykorzystywała,przykre to.Prosiliśmy wiele razy o poprawę i nam odmawiano.Teraz mają pretensje że ludzie odchodzą.To nie wina ludzi PW,to chciwość i brak zrozumienia zasad panujących na obecnym rynku pracy.Pozdrawiamy

Zuzanna

@Staruch, dziękuję bardzo za odpowiedź. Z tego co napisałeś, wynika, iż pracy w firmie Muehlhan Steel Services nie brakuje. Czy pracownik, który chciałby zwiększyć swoje wynagrodzenie ma możliwość wyrabiania nadgodzin za które pracodawca wypłaci mu dodatkowe wynagrodzenie? Takie sytuacje są praktykowane w tej firmie? @kille, staram się, aby w tym wątku pojawiały się najświeższe informacje na temat pracy w firmie Muehlhan Steel Services, dlatego tak szczegółowo proszę o wyrażanie opinii i zadaje pytania o różne aspekty związane z pracą tam. Dziękuję Ci za szczegółowy opis sytuacji, jednak czy fakt ten o którym piszesz był zgłaszany szefostwu? Takie sytuacje z kierownikiem, które opisałeś? Może warto by było zgłosić taką sytuację?

Kille
@Zuzanna 28.05.2018 14:23

Zuzanna a kto zgosi te sprawy do szefostwa?Ludzie się boja,bo kierownik trzyma z szefostwem.Pewnie sie wykreci a oberwie pracownik i.pan kierownik by go zniszczyl.Bo w tym jest specjalista.Mobing w najczystszej postaci.To zly człowiek.Brawo dla tej sporej grupy ktora odeszła.Inni tez powinni pojsc w ich slady.Pozdrowienia

były pracownik
@Kille 29.05.2018 00:51

Miejmy nadzieje ze za tą grupą ludzi odejdą kolejni .

Zuzanna

@Staruch, rozumiem, dziękuję za opinię na temat pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. W swojej wypowiedzi dodałeś, iż pracujesz w firmie już wiele lat, mógłbyś powiedzieć z upływu czasu, jakie aspekty pracy w tej firmie według Ciebie są godne polecenia? Poznaliśmy już Twoją opinię w kwestii tych sytuacji, przez które nie polecasz pracy u tego pracodawcy. Jednak jestem przekonana, że przez ten czas możesz również napisać coś dobrego o pracy tam?

Staruch
@Zuzanna 22.05.2018 13:44

Aspekty godne polecenia?Mają ciągłość pracy,rzadko się zdarza żeby były jakieś przestoje.Myślę,że to zasługuje na pozytywną uwagę.Poza tym nie widzę nic innego co mògłbym dodać.Pozdrowienia

kille
@Zuzanna 22.05.2018 13:44

Czesc zuzanna,czesto interesujesz sie firma ,a nawet jak tu czytam to mam wrazenie ze jej bronisz.Jest ciekawa sprawa z ostatnich dni,a chodzi o firme AjS to taka firma w firmie która przynosi dodatkowe pieniazki dla menadzmentu firmy muehlhan.Firma ta prowadzi dzialalnosc we flensburgu oczywiscie tez na kontrowersyjnych warunkach.Podaje kilka,opłaty za mieszkanie(900 euro za pokój 12 m).To nie zarty powtarzam 900 euro a w pokoju dwie osoby.Kolejna sprawa,umowa o prace która jest do wgladu dla niemieckiego urzedu pracy .Tam firma pokazuje ze placi w euro i nic nie wspomina o potraceniach za mieszkanie.Chodzi o to ze firma musi placic minialna stawke w tej branzy i tak to wyglada,a w rzeczywistosci potracaja z wypłaty 450 euro.O tym niemcy nie wiedza.Kolejna sprawa,to przejazdy do kraju za które pracownicy czasami płaca,ostatnio pan kierownik pozwala jezdzic za darmo.Ale to nie jego dobre serce.Po prostu jest ciezko znalesc pracownika i to taki gest.A dodam ze wczesniej było wymuszanie opłaty,a kierownik jezdził za paliwo firmowe i nie ponosił za to kosztów.Ktos powie,ale to kierownik.Tylko jest pytanie dlaczego ten ,,wielki kierownik b a d u r a "zabierał do firmowego auta pracowników płacił karta firmowa za paliwo,a przy okazji kazał tym pracowniką płacic za ten przejazd.Czy to nie szczyt pazerstwa i chamstwa,Ciekawe czy zarzad o tym wiedział.Dalej ;za przepracowany dzien nalezy sie pracownikowi dieta której nigdy zaden pracownik nie widział.Kierownik powie ze masz za to posiłek he,ale dadam ze dieta to 40 euro a dzien,posiłek moze okoł 4 euro.Acha na posiłek nie jezdzi pracownik po mieszkaja daleko od zakładu pracy,Wiec dieta gdzie jest?kto bierze te pieniażki.Kierownik powie ze przeciez płaca za mieszkanie hehhe,jasne przeciez potracaja 450 euro pracownikowi.Wiec prosty rachunek,stawki sa zanizone,a do tego 25 dni roboczych pomnozone przez 40 euro.Gdzie te setki euro miesiecznie z jednego pracownika?Kto to bierze?bo na pewno nie pracownik.Idziemy dalej jak juz płacimy takie stawki za mieszkanie to dlaczego mieszkamy w takich warunkach?dlaczego nie mozemy sobie poszukac czegos lepszego i tanszego?dlaczego nam sie tego zabrania?dlaczego nie widzimy rachunków za tyle płacimy za mieszkanie?przeciez skoro tyle płacimy to powinismy miec wglad za co płacimy.Ok wystarczy tego,bo sa inne sprawy.Zmierzam ze tego ze 15 ludzi odeszło z firmy i przeszli do Niemca.Super w koncu,lepiej pozno niz wcale.Teraz dopiero zobacza jak sie zarabia,mieszka itd itd.Firma ma spory kłopot,bo straciła kolejnych dobrych ludzi a to nie koniec.Inni ludzie tez sie przymierzaja i planuja odejscie.Wiec sie pytam zuzanny skoro jest tak dobrze w firmie to dlaczego dochodzi do takich sytuacji?a propos tej sytuacji,15 ludzi sie zwalnia firma budzi sie znowu za pozno.Okazuje sie ze po tej sytuacji przyjezdza pracownik z duza wieksza stawka.Wiec morał jest z tego taki ze mozna.Ale ta firma ma dziwne podejscie,bo budzi sie po fakcie jak juz uciekaja pracownicy.ONi juz nie wróca,a firma która ma juz powazne problemy kadrowe ma jeszcze wieksze i w taki sposób dojdzie do tego ze sami sie ,,wyłozą" pozdrawiam

Zuzanna

@Xx, chciałam dopytać o niektóre szczegóły. Wiele opinii pochodzi z różnych okresów czasowych, a od kilku lat mogło wiele zmienić się w firmie. @Lurssen, czy to aby na pewno najlepsze miejsce do dzielenia się tego typu informacjami? Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych i rzeczowych opinii na temat pracodawców. @Francis, rozumiem, że pracowałeś w Muehlhan Steel Services. Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu?

Staruch
@Zuzanna 14.05.2018 22:24

Zuzana ale to jest właśnie forum ,żeby napisac jak jest na prawdę.Przecież skoro ktos tu wystawia opinie nie zgodne z prawda i podwaza autorytet firmy,to powinien sie liczyc z konsekwencjami.Pracuje w tej firmie wiele lat i bylem na różnych projektach.Rzeczywiście wszystko co tu pisza ludzie to prawda.Zapytasz dlaczego sie nie zwolnie jak mi tak zle?Niestety nie te lata,zeby zmieniac firme.Pozdrowienia

Lurssen

W bremen na 4 monterów pracujących na pokładzie stoi i przygląda się 4 majstrów i telefony w garści baterie im nie wytrzymują i limitu na internet brakuje a jak się coś zapytasz to i tak nie wiedzą I tak Janusz wszystkiego pilnuje a oni statyści do brania kasy

Francis
@Lurssen 09.05.2018 08:06

Czterech majstrow?to polityka firmy nie ważne ze stoja i nic nie wiedzą i nie pomagają.To straszaki na ludzi którzy i tak już ciężko pracują.To właśnie cały Muehlhan.Jakby mogli to by zajechali ludzi na śmierć..Tam jest zawsze mało ile byś nie zrobił.Dobrze ze dyktator s.w.i.s.t.a.k juz na emeryturze.Chodzi po lidl na Bandurskiego i oglada alkohole.To.takie jego hobby ,ale najważniejsze ze juz nie ,,rzadzi" ludzmi.To byl zły człowiek.Pozdrowienia

Zuzanna

@61+, długo już pracujesz w Muehlhan Steel Services? Co jeszcze możesz napisać o warunkach, które oferuje? @Lursseny, a jak wygląda sprawa zakwaterowania i wyjazdu do pracy za granicą? Czy firma bierze te kwestie na siebie? @Pracuje 58+, na podstawie jakiej umowy pracuje się w Muehlhan Steel Services?

Xx
@Zuzanna 21.04.2018 23:20

Wszystkie informacje sa w tych opiniach,pozdrowienia.

61+

Słaba kasa,stawki w złotowkach,świadczenia płacone w kraju z zaniżonej podstawy,warunki socjalne na poziomie miernym.Pozdrowienia

Zostaw opinię o Muehlhan Steel Services Sp. z o.o. - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Muehlhan Steel Services Sp. z o.o.